Huawei D2, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
Jaunums
ID: 1149573 Preces kods: Luca-B19
Pasūtāms 20 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
456,45 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 05.11.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 05.11.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 05.11.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 05.11.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 05.11.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 05.11.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 01.11.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Always-On Display: N/A
  • Bezkontakta maksājumi: Ir
  • Bluetooth: Ir
  • Displeja izmērs: 1.80"
  • GPS: N/A
  • Iebūvētā atmiņa (GB): N/A
  • Krāsa: Melna
  • Modelis: Huawei D2
  • SIM karte: Nav
  • Akumulatora ietilpība (mAh): 524
Visi parametri
Always-On Display : N/A
Ātrā "SOS" funkcija : Nav
Balss vadība : Nav
Barometrs : Nav
Bezkontakta maksājumi : Ir
Bluetooth : Ir
Displeja izmērs : 1.80"
Displejs : AMOLED
Ekrāna aizsardzība : N/A
Ekrāna izšķirtspēja : 480 x 480
Ekrāna spilgtums (nits) : N/A
Foto kamera : Nav
Funkcija "Atrast telefonu" : Ir
GPS : N/A
Iebūvētā atmiņa (GB) : N/A
Kalendārs : Ir
Komplektācija : Lādētājs, Lietotāja rokasgrāmata, Pulkstenis, Siksniņa
Krāsa : Melna
Laikapstākļi : Ir
Modelis : Huawei D2
Modinātājs : Ir
Mūzikas vadība : Nav
Noturība pret salu : Nav
Paziņojumi : Ir
Pulsometrs (HRM) : Ir
SIM karte : Nav
Skārienjūtīgs displejs : Ir
SMS/Zvani : Ir
Spēles : Nav
Svars (g) : 41
Ūdens izturība (m) : Ir
Uzlādes ilgums (h) : N/A
Uzlādes veids : Magnētiskā
Veselības un aktivitātes izsekošana : Attālums, Kaloriju skaitītājs, Miega uzraudzība, Sirdsdarbības ritms, Skābeļa daudzums asinīs, Soļu skaits, Stresa līmeņa uzraudzība, Temps, Treniņa taimeris, Treniņu režīmi
Vidējais baterijas darbības laiks : 6 dienas
Video zvani : Nav
Wi-Fi : Nav
Akumulators
Akumulatora ietilpība (mAh) : 524
Papildus specifikācija
Akumulatora darbības laiks atkarībā no aktivitātes līmeņa - 5 dienas
Akumulatora uzlādes laiks, h - 2
Akumulatora veiktspēja, mAh - 524
Akumulators - bezvadu uzlāde
Akumulators - akumulatora darbības laiks līdz - 144
Akumulators - jauda - 524
Apraksts - HUAWEI WATCH D2 BLACK
Augstums - 0.1220
Augstums - 90.000000
Bluetooth - Jā
Bluetooth versija - 5.2
BrandCode - HUAWEI
Bruto svars - 0.1200
Datu apmaiņa - Bluetooth - Bluetooth 5.2
Displeja diagonāle, " - 1.82
Displeja izšķirtspēja - 408 x 480
Displeja veids - AMOLED
EAN - 6942103131417
Eans - 6942103131417
Ekrāna - paneļa izšķirtspēja - 480x408
Ekrāns - skārienpanelis
Ekrāns - vienmēr ieslēgts ekrāns
Ekrāns - displeja tehnoloģija - AMOLED
Ekrāns - ekrāna izmērs - 1.82
Ekrāns - spilgtums - 1500
Funkcijas - mikrofons
Funkcijas - NFC
Funkcijas - skaļruņi
Funkcijas - sensori - akselerometrs
Funkcijas - sensori - asins skābekļa sensors (SpO2)
Funkcijas - sensori - barometrs
Funkcijas - sensori - Elektrokardiogramma (EKG)
Funkcijas - sensori - Giroskops
Funkcijas - sensori - GPS
Funkcijas - sensori - halles sensors
Funkcijas - sensori - magnetometrs
Funkcijas - sensori - Sirds ritma sensors
Funkcijas - sensori - temperatūras sensors
Garantijas termiņš - 2 Y
Garums - 0.0900
Garums - 120.000000
GPS - Jā
Grupa - TELEKOMUNIKĀCIJAS > PULKSTEŅI > VIEDPULKSTEŅI
IP klasifikācija - IP68
Izmēri - augstums - 4.8
Izmēri - dziļums - 1.33
Izmēri - platums - 4.8
Izmēri - svars - 40
Izmēri W x D x H, mm - 48 x 38 x 13.3
Kategorija - Root/Mājvieta/Sporta inventārs/Smartvači un pulksteņi
LongDescription ET - Viegls un plāns dizains HUAWEI WATCH D2 izceļas ar elegantu dizainu, 1,82 collu AMOLED ekrānu un 1500 nitu maksimālo spilgtumu, kas sniedz informāciju par veselību uz jūsu plaukstas jebkurā brīdī. Pulksteņa īpaši šaurā 26,5 mm mehāniskā gaisa spilvena konstrukcija nodrošina papildu ērtības. Ambulatorā asinsspiediena monitorēšana Sāciet 24 stundu asinsspiediena monitorēšanas plānu, lai redzētu sava asinsspiediena izmaiņas pat miega laikā. Precīzi dati par dienas, nakts un 24 stundu vidējo sistolisko un diastolisko asinsspiedienu sniedz jums padziļinātu pārskatu par jūsu veselību. Veselības rādītāji rokas stiepiena attālumā Pulkstenī ir uzlabota Health Glance funkcija, kas ar vienu pieskārienu parāda 9 galvenos rādītājus, piemēram, sirdsdarbību, asinsspiedienu, SpO2 un citus, lai jūs varētu uzreiz iegūt pārskatu par savu pašreizējo veselības stāvokli. 80+ treniņu režīmi Trenējieties efektīvāk nekā jebkad, izmantojot vairāk nekā 80 dažādus treniņu režīmus. Pulkstenis automātiski nosaka 6 visbiežāk sastopamās aktivitātes un nodrošina precīzu GNSS pozicionēšanu. Bluetooth zvani un viedās funkcijas Bluetooth zvana funkcija ļauj veikt zvanus tieši no rokas. Turklāt pulkstenī ir iebūvētas kartes ātrai piekļuvei iecienītākajām funkcijām un ekrāna uzņemšanas iespēja.
LongDescription LV - Elegants un viegls dizains HUAWEI WATCH D2 izceļas ar elegantu dizainu, 1,82 collu AMOLED displeju ar maksimālo spilgtumu 1500 nitu, kas vienmēr nodrošina skaidrus veselības datus. Īpaši šaurā 26,5 mm mehāniskā gaisa spilvena konstrukcija nodrošina papildu komfortu valkāšanas laikā. Ambulatorā asinsspiediena monitorēšana Sākt 24 stundu asinsspiediena monitorēšanas plānu, lai sekotu līdzi asinsspiediena izmaiņām pat miega laikā. Precīzi dati par dienas, nakts un 24 stundu vidējo sistolisko un diastolisko asinsspiedienu sniedz padziļinātu ieskatu jūsu veselības stāvoklī. Veselības rādītāji rokas stiepiena attālumā Uzlabotā funkcija Health Glance ar vienu pieskārienu parāda 9 galvenos veselības rādītājus, tostarp sirdsdarbības frekvenci, asinsspiedienu, SpO2 un citus, sniedzot ātru pārskatu par pašreizējo veselības stāvokli. 80+ treniņu režīmi Treniņojiet efektīvāk, izmantojot vairāk nekā 80 treniņu režīmu, no kuriem varat izvēlēties. Pulkstenis automātiski nosaka 6 visbiežāk sastopamās aktivitātes un piedāvā precīzu GNSS pozicionēšanu āra treniņiem. Bluetooth zvani un viedās funkcijas Izmantojot Bluetooth zvanu funkciju, varat veikt zvanus tieši no rokas. Pulkstenī ir arī iebūvētas kartes ātrai piekļuvei iecienītākajām funkcijām, un tas atbalsta ekrānšāviņu uzņemšanu, tādējādi uzlabojot ērtības un lietojamību.
LongDescription LV - Viegls un plāns dizains HUAWEI WATCH D2 apbur ar 1,82 collu AMOLED displeju un 1500 nitu maksimālo spilgtumu, kā arī spēju informēt par Jūsu veselību acumirklī. Veidojiet paši savu pulksteņa veidolu Pārvērtiet savu pulksteni par neaizvietojamu kompanjonu ar stilīgiem pulksteņa veidoliem un funkciju vienmēr displejā (AOD). Varat pat personalizēt pulksteņa veidolu, lai jūsu visbiežāk izmantotās funkcijas būtu burtiski pie rokas. Ir pieejami daudz elpu aizraujoši pulksteņu veidoli, no kuriem izvēlēties, lai ikvienam būtu, kas sirdij tuvs! Ambulatorā asinsspiediena monitorēšana Uzsāciet 24 stundu automātiskās uzraudzības plānu jebkurā laikā, pat guļot, lai redzētu savu asinsspiedienu, tā izmaiņas un iezīmes. Augsta līmeņa dati, piemēram, vidējie SBP un ​​DBP rādījumi dienas laikā, naktī un pēdējo 24 stundu laikā, kā arī precīzi pulsa rādītāji sniedz jaunu ieskatu. Mērījumi atrodoties ceļā Izmēriet savu asinsspiedienu ātri un ērti ar HUAWEI WATCH D2. Varat arī likt pulkstenim regulāri kontrolēt asinsspiedienu neatkarīgi no tā, vai sēžat pie rakstāmgalda, skatāties filmu vai cieši guļat. Iespaidīga vairāku līmeņu arhitektūra Pulksteņa pilnīgi jaunā TruSense sistēma ir aprīkota ar augstas precizitātes spiediena sensoru, mini sūkni un piepūšamiem gaisa spilveniem, lai nodrošinātu precīzus asinsspiediena mērījumus. Inovatīvs siksniņas un gaisa spilvena vienots korpuss Divi vienā dizains ar 26,5 mm īpaši šauru mehānisko gaisa spilvenu4, kas cieši pieguļ un viegli piepūšas. Tas arī izvada sviedrus un nekairina ādu, un to var noņemt un nomainīt, vienkārši nospiežot pogu siksniņas ātrai noņemšanai. Holistiskā veselība jūsu rīcībā Iegūstiet parocīgu veselības pārskata ziņojumu īsā laikā un pārlūkojiet līdz 9 galvenajiem veselības rādītājiem. Dinamiskas tendences, kas Jums izklāstītas intuitīvās diagrammās un grafikos, lai redzētu, ko Jūsu ķermenis vēlas Jums paziņot. EKG analīze Jauna un uzlabota elektrodu tehnoloģija ir padarījusi EKG signālu iegūšanu precīzāku un atsaucīgāku. Vienkārši pieskarieties elektrodam pulksteņa sānā 30 sekundes, lai iegūtu reālā laika datus, kas var palīdzēt Jums noteikt sirds veselības stāvokļus pēc iespējas ātrāk. Veselība visai ģimenei Izveidot veselības kopienu savai ģimenei un tuviniekiem, lai sekotu līdzi asinsspiedienam, sirdsdarbības ātrumam, SpO2, ikdienas soļu skaitam un miega kvalitātei ērti pārskatāmā vienumā. Savienojiet pārī, izmantojot lietotni HUAWEI Veselība. Lietotne HUAWEI Veselība ir pieejama Android un iOS viedtālruņiem. Noklikšķiniet tālāk un uzziniet, kā viegli savienot valkājamas ierīces ar viedtālruņiem.
MediumApraksts LV - HUAWEI WATCH D2 ir uz veselību orientēts viedpulkstenis, kas piedāvā ambulatoro asinsspiediena monitoringu, veselības stāvokļa izsekošanu reālajā laikā un viedā dzīvesveida funkcijas. Ar plānu un vieglu dizainu un 1,82 collu AMOLED displeju tas ir stilīgs un ērts sabiedrotais ikdienas lietošanai. Bluetooth zvani, vairāk nekā 80 treniņu režīmi un plaša saderība ar iOS un Android ierīcēm padara to par ideālu izvēli gan veselības stāvokļa novērošanai, gan aktīvam dzīvesveidam. - Ambulatorā asinsspiediena monitorēšana - 1,82" AMOLED displejs - 9 veselības rādītāji ar vienu pieskārienu - Vairāk nekā 80 treniņu režīmi - Bluetooth zvani un plaša saderība.
NameInWeb ET - Huawei Watch D2, melns - Viedpulkstenis
NameInWeb LV - Huawei Watch D2, melns - Viedie pulksteņi
NetWeight - 0.0700
NFC atbalsts - Jā
Nosaukums - Huawei Watch D2 Black
Nosaukums ET - Huawei Watch D2, ir
NosaukumsInWeb LV - Huawei Watch D2, melna - Viedpulkstenis
Nosaukums LV - Huawei Watch D2 (Graphite Black)
Nosaukums LV - Huawei Watch D2 (Graphite Black)
Platums - 0.1220
Platums - 120.000000
Preces kods - 55020DAC
Procesors - procesors -
ProducerCode - Luca-B19
Pulkstenis - maināmā josla
Pulkstenis - iekļauts komplektā - kabelis
Pulkstenis - iekļauts komplektā - papildu josla
Pulkstenis - korpusa materiāls - alumīnijs
Pulkstenis - pulksteņa tips - aktivitātes izsekotājs
Pulkstenis - saderīgs ar - Android
Pulkstenis - saderīgs ar - iOS
Ražotājs - HUAWEI
Ražotājs - Huawei
RažotājsPartNumber - 55020DAC
RažošanaValsts - CN
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Sensori - Apkārtējā gaisma
Sensori - Barometrs
Sensori - EKG
Sensori - Optiskais sirdsdarbības ātrums
ShortDescription -
Sirdsdarbības ritma monitors - Jā
Svars - 0.490000
Svars, g - 41
TariffNo - 85176200
Tilpums - 0.00133956
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
Veselības un aktivitātes izsekošana - aktivitātes izsekošana
Veselības un aktivitātes izsekošana - miega izsekošana
Veselības un aktivitātes izsekošana - stresa līmeņa funkcijas
Veselības un aktivitātes izsekošana - treniņu režīmi
Veselības un aktivitāšu izsekošana - sirdsdarbība - plaukstas locītava
VidējaisApraksts ET - HUAWEI WATCH D2 ir viedpulkstenis, kas nodrošina ambulatoro asinsspiediena monitoringu, veselības stāvokļa izsekošanu reāllaikā un viedā dzīvesveida funkcijas. Tā plāns un viegls dizains ar 1,82 collu AMOLED ekrānu padara to par stilīgu un ērtu palīgu ikdienas lietošanai. Ar Bluetooth zvaniem, vairāk nekā 80 treniņu režīmiem un paplašinātu saderību ar iOS un Android ierīcēm tas ir ideāla izvēle gan veselības uzraudzībai, gan aktīvam dzīvesveidam. - Ambulatorā asinsspiediena uzraudzība - 1,82" AMOLED ekrāns - 9 veselības rādītāji ar vienu pieskārienu - Līdz pat 80+ treniņu režīmi - Bluetooth zvani un plaša saderība.
VidējaisApraksts LV - HUAWEI WATCH D2 ir uz veselību vērsts viedpulkstenis, kas piedāvā ambulatoro asinsspiediena uzraudzību, reāllaika veselības izsekošanu un vieda dzīvesveida funkcijas. Ar plāno un vieglo dizainu un 1,82 collu AMOLED displeju, tas ir stilīgs un ērts pavadonis ikdienas lietošanai. Ar Bluetooth zvaniem, vairāk nekā 80 treniņu režīmiem un plašu saderību ar iOS un Android ierīcēm tā ir ideāla izvēle gan veselības izsekošanai, gan aktīvam dzīvesveidam. • Ambulatorā asinsspiediena kontrole • 1,82 collu AMOLED displejs • 9 veselības rādītāji ar vienu pieskārienu • 80+ treniņu režīmi • Bluetooth zvani un plaša saderība
Vispārīgie parametri - aizsardzības līmenis - IP68
Vispārīgie parametri - krāsa - melns
Vispārīgie parametri - ražotājs - Huawei
Wi-Fi - Nē
Ūdensizturīgs - Jā
Battery life by activity level - 5 days
Battery recharge time, h - 2
Battery performance, mAh - 524
Battery - wireless charging
Battery - battery life up to - 144
Battery - capacity - 524
Description - HUAWEI WATCH D2 BLACK
Height - 0.1220
Height - 90.000000
Bluetooth - Yes
Bluetooth version - 5.2
BrandCode - HUAWEI
GrossWeight - 0.1200
Data exchange - Bluetooth - Bluetooth 5.2
Display diagonal, " - 1.82
Display resolution - 408 x 480
Display type - AMOLED
EAN - 6942103131417
Eans - 6942103131417
Screen - panel resolution - 480x408
Screen - touch panel
Screen - always-on screen
Screen - display technology - AMOLED
Screen - screen size - 1.82
Screen - brightness - 1500
Functions - microphone
Functions - NFC
Functions - speakers
Functions - sensors - accelerometer
Functions - sensors - blood oxygen sensor (SpO2)
Functions - sensors - barometer
Functions - sensors - Electrocardiogram (ECG)
Functions - sensors - Gyroscope
Functions - sensors - GPS
Functions - sensors - hall sensor
Functions - sensors - magnetometer
Functions - sensors - Heart Rate sensor
Functions - sensors - temperature sensor
PeriodofWarranty - 2 Y
Length - 0.0900
Length - 120.000000
GPS - Yes
Group - TELECOM > WATCHES > SMART WATCHES
IP classification - IP68
Dimensions - height - 4.8
Dimensions - depth - 1.33
Dimensions - width - 4.8
Dimensions - weight - 40
Dimensions W x D x H, mm - 48 x 38 x 13.3
Category - Root/Home/Sports equipment/Smartwaches and watches
LongDescription ET - Kerge ja õhuke disain
HUAWEI WATCH D2 paistab silma oma elegantse disainiga, mille 1.82-tolline AMOLED ekraan ja 1500-nitine tippheledus toovad igal hetkel terviseinfo sinu randmele. Kella ultra-narrow 26,5 mm mehaaniline õhkpadja disain pakub lisamugavust.
Ambulatoorne vererõhu jälgimine
Alusta 24-tunnist vererõhu jälgimisplaani, et näha oma vererõhu muutusi, isegi magamise ajal. Täpsed andmed päeva, öö ja 24 tunni keskmiste süstoolse ja diastoolse vererõhu kohta pakuvad sügavat ülevaadet sinu tervisest.
Tervise näitajad käeulatuses
Kellal on täiustatud Health Glance funktsioon, mis kuvab ühe puudutusega 9 põhiväärtust, nagu südame löögisagedus, vererõhk, SpO2 ja palju muud, et saaksid kohe oma tervise hetkeseisust ülevaate.
80+ treeningrežiimi
Treeni tõhusamalt kui kunagi varem, valides üle 80 erineva treeningrežiimi. Kell tuvastab automaatselt 6 kõige levinumat tegevust ja tagab täpse GNSS positsioneerimise.
Bluetooth-kõned ja nutikad funktsioonid
Bluetooth-kõnede funktsioon võimaldab helistada otse randmelt. Lisaks on kellal sisseehitatud kaardid, mis võimaldavad kiiret ligipääsu lemmikfunktsioonidele, ja ekraanitõmmise tegemise võimalus.
LongDescription EN - Sleek and lightweight design
The HUAWEI WATCH D2 stands out with its elegant design, featuring a 1.82-inch AMOLED display with a peak brightness of 1500 nits, providing clear health data at all times. The ultra-narrow 26.5 mm mechanical air cushion design offers extra comfort during wear.
Ambulatory blood pressure monitoring
Start a 24-hour blood pressure monitoring plan to track changes in your blood pressure, even while sleeping. Accurate data on daytime, nighttime, and 24-hour averages of systolic and diastolic blood pressure provide in-depth insights into your health.
Health indicators at your fingertips
The advanced Health Glance feature displays 9 key health metrics with a single touch, including heart rate, blood pressure, SpO2, and more, giving you a quick overview of your current health status.
80+ workout modes
Train more effectively with over 80 workout modes to choose from. The watch automatically detects the 6 most common activities and offers precise GNSS positioning for outdoor workouts.
Bluetooth calls and smart features
With Bluetooth call functionality, you can make calls directly from your wrist. The watch also includes built-in maps for quick access to favorite features and supports screenshot capture, enhancing convenience and usability.
LongDescription LV - Viegls un plāns dizains
HUAWEI WATCH D2 apbur ar 1,82 collu AMOLED displeju un 1500 nitu maksimālo spilgtumu, kā arī spēju informēt par Jūsu veselību acumirklī. Veidojiet paši savu pulksteņa veidolu
Pārvērtiet savu pulksteni par neaizvietojamu kompanjonu ar stilīgiem pulksteņa veidoliem un funkciju vienmēr displejā (AOD). Varat pat personalizēt pulksteņa veidolu, lai jūsu visbiežāk izmantotās funkcijas būtu burtiski pie rokas. Ir pieejami daudz elpu aizraujoši pulksteņu veidoli, no kuriem izvēlēties, lai ikvienam būtu, kas sirdij tuvs! Ambulatorā asinsspiediena monitorēšana
Uzsāciet 24 stundu automātiskās uzraudzības plānu jebkurā laikā, pat guļot, lai redzētu savu asinsspiedienu, tā izmaiņas un iezīmes. Augsta līmeņa dati, piemēram, vidējie SBP un ​​DBP rādījumi dienas laikā, naktī un pēdējo 24 stundu laikā, kā arī precīzi pulsa rādītāji sniedz jaunu ieskatu. Mērījumi atrodoties ceļā
Izmēriet savu asinsspiedienu ātri un ērti ar HUAWEI WATCH D2. Varat arī likt pulkstenim regulāri kontrolēt asinsspiedienu neatkarīgi no tā, vai sēžat pie rakstāmgalda, skatāties filmu vai cieši guļat. Iespaidīga vairāku līmeņu arhitektūra
Pulksteņa pilnīgi jaunā TruSense sistēma ir aprīkota ar augstas precizitātes spiediena sensoru, mini sūkni un piepūšamiem gaisa spilveniem, lai nodrošinātu precīzus asinsspiediena mērījumus. Inovatīvs siksniņas un gaisa spilvena vienots korpuss
Divi vienā dizains ar 26,5 mm īpaši šauru mehānisko gaisa spilvenu4, kas cieši pieguļ un viegli piepūšas. Tas arī izvada sviedrus un nekairina ādu, un to var noņemt un nomainīt, vienkārši nospiežot pogu siksniņas ātrai noņemšanai. Holistiskā veselība jūsu rīcībā
Iegūstiet parocīgu veselības pārskata ziņojumu īsā laikā un pārlūkojiet līdz 9 galvenajiem veselības rādītājiem. Dinamiskas tendences, kas Jums izklāstītas intuitīvās diagrammās un grafikos, lai redzētu, ko Jūsu ķermenis vēlas Jums paziņot. EKG analīze
Jauna un uzlabota elektrodu tehnoloģija ir padarījusi EKG signālu iegūšanu precīzāku un atsaucīgāku. Vienkārši pieskarieties elektrodam pulksteņa sānā 30 sekundes, lai iegūtu reālā laika datus, kas var palīdzēt Jums noteikt sirds veselības stāvokļus pēc iespējas ātrāk. Veselība visai ģimenei
Izveidot veselības kopienu savai ģimenei un tuviniekiem, lai sekotu līdzi asinsspiedienam, sirdsdarbības ātrumam, SpO2, ikdienas soļu skaitam un miega kvalitātei ērti pārskatāmā vienumā. Savienojiet pārī, izmantojot lietotni HUAWEI Veselība.
Lietotne HUAWEI Veselība ir pieejama Android un iOS viedtālruņiem. Noklikšķiniet tālāk un uzziniet, kā viegli savienot valkājamas ierīces ar viedtālruņiem.
MediumDescription EN - HUAWEI WATCH D2 is a health-focused smartwatch offering ambulatory blood pressure monitoring, real-time health tracking, and smart lifestyle features. With a slim and lightweight design and a 1.82-inch AMOLED display, it’s a stylish and comfortable companion for everyday use. Featuring Bluetooth calls, over 80 workout modes, and broad compatibility with iOS and Android devices, it's the ideal choice for both health tracking and an active lifestyle.
• Ambulatory blood pressure monitoring
• 1.82" AMOLED display
• 9 health indicators with a single touch
• 80+ workout modes
• Bluetooth calls and wide compatibility
NameInWeb ET - Huawei Watch D2, must - Nutikell
NameInWeb EN - Huawei Watch D2, black - Smart watch
NetWeight - 0.0700
NFC-support - Yes
Name - Huawei Watch D2 Czarny
Name ET - Huawei Watch D2, must
NameInWeb LV - Huawei Watch D2, melna - Viedpulkstenis
Name EN - Huawei Watch D2 (Graphite Black)
Name LV - Huawei Watch D2 (Graphite Black)
Width - 0.1220
Width - 120.000000
ProductCode - 55020DAC
Processor - processor -
ProducerCode - Luca-B19
Clock - changeable band
Clock - included in the set - cable
Clock - included in the set - extra band
Clock - casing material - aluminum
Clock - watch type - activity tracker
Clock - compatible with - Android
Clock - compatible with - iOS
Manufacturer - HUAWEI
Producer - Huawei
ManufacturerPartNumber - 55020DAC
ProductionCountry - CN
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Sensors - Ambient light
Sensors - Barometer
Sensors - ECG
Sensors - Optical heart rate
ShortDescription -
Heart rate monitor - Yes
Weight - 0.490000
Weight, g - 41
TariffNo - 85176200
Volume - 0.00133956
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
Health and activity tracking - activity tracking
Health and activity tracking - sleep tracking
Health and activity tracking - stress level functions
Health and activity tracking - workout modes
Health and activity tracking - heart rate - wrist
MediumDescription ET - HUAWEI WATCH D2 on tervisejälgimisele keskenduv nutikell, mis pakub ambulatoorset vererõhu jälgimist, reaalajas tervisenäitajate jälgimist ning nutikaid elustiilifunktsioone. Õhuke ja kerge disain koos 1.82-tollise AMOLED ekraaniga muudab selle stiilseks ja mugavaks kaaslaseks igapäevaselt. Tänu Bluetooth-kõnedele, 80+ treeningrežiimile ja laiendatud ühilduvusele iOS- ja Android-seadmetega, on see ideaalne valik nii tervise jälgimiseks kui ka aktiivseks eluks.
• Ambulatoorne vererõhu jälgimine
• 1.82" AMOLED ekraan
• 9 terviseindikaatorit ühe puudutusega
• Kuni 80+ treeningrežiimi
• Bluetooth-kõned ja lai ühilduvus
MediumDescription LV - HUAWEI WATCH D2 ir uz veselību vērsts viedpulkstenis, kas piedāvā ambulatoro asinsspiediena uzraudzību, reāllaika veselības izsekošanu un vieda dzīvesveida funkcijas. Ar plāno un vieglo dizainu un 1,82 collu AMOLED displeju, tas ir stilīgs un ērts pavadonis ikdienas lietošanai. Ar Bluetooth zvaniem, vairāk nekā 80 treniņu režīmiem un plašu saderību ar iOS un Android ierīcēm tā ir ideāla izvēle gan veselības izsekošanai, gan aktīvam dzīvesveidam. • Ambulatorā asinsspiediena kontrole
• 1,82 collu AMOLED displejs
• 9 veselības rādītāji ar vienu pieskārienu
• 80+ treniņu režīmi
• Bluetooth zvani un plaša saderība
General parameters - protection level - IP68
General parameters - colour - black
General parameters - manufacturer - Huawei
Wi-Fi - No
Water resistant - Yes
456,45 €
Huawei D2, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas