Xiaomi AX1500

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1113054 Preces kods: 54798
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 2 gadi
46,19 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 27.09.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 27.09.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 25.09.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Datu pārraides ātrums, Mbps: 1500
  • Iekārtas tips: Router
  • Wi-Fi standarts: Wi-Fi 6E (802.11ax)
Pamatinformācija
Datu pārraides ātrums, Mbps : 1500
Iekārtas tips Router

Access Point - bezvadu piekļuves punkts, kas nodrošina kabeļu tīkla paplašināšanas pārraidi bezvadu tīklā izmantojot vienu LAN pieslēgvietu. Access point nav rūteris, un nespēj sadalīt vienu interneta pieslēguma adresi vairākiem datoriem, tamdēļ šo iekārtu slēdziet tikai aiz esoša kabeļu rūtera.

Router, jeb maršrutētājs - bezvadu piekļuves punkts, kas nodrošina viena interneta pieslēguma sadalīšanu vairākiem datoriem, gan caur tīkla vadiem, gan bezvadu tīklā. Parasti bezvadu maršrutētājam ir viena kabeļu interneta pieslēgvieta, četras datoru pieslēgvietas (kuras var papildināt, izmantojot switch komutatoru) un antenas, kas nodrošina apraidi datoriem un citām WiFi iekārtām.

Range Extender - bezvadu tīkla apraides attāluma pastiprinātājs. Paredzēts esoša signāla pastiprināšanai, lai palielinātu uzveršanas un pārraides attālumu.

Wifi adapter - Bezvadu tīkla karte, paredzēta datora pieslēgšanai pie bezvadu WiFi rūtera vai piekļuves punkta. PCI, PCI-E ir paredzēti galddatoriem, savukārt PCMCIA un USB - portatīvajiem datoriem. Jāpiebilst, ka lielākā daļa portatīvo datoru jau rūpnīcā tiek komplektēti ar bezvadu tīkla kartēm.

USB tīkla karte ir pēdējā izvēle, jo USB2.0 caurlaidības ātrums ir samērā zems ~22MB/s, kas nozīmē to, ka netiks izmantots bezvadu tīkla maksimālais iespējamais ātrums. Ja ir iespēja, labāk izvēlēties kādu citu pieslēguma veidu.

Wi-Fi standarts : Wi-Fi 6E (802.11ax)
Funkcionalitāte
3G/4G atbalsts Nav

Iespēja maršrutētājā ievietot mobilo operatoru SIM karti, vai arī USB Dongle adapteri, kas nodrošina piekļuvi 3G mobilajam internetam.

Pirms iegādāties maršrutētāju ar 3G atbalstu, lūdzam ražotāja mājaslapā pārliecināties, vai šī iekārta atbalsta konkrētā mobilo sakaru operatora 3G USB Dongle uztvērēju.

Band mode Dual-Band

SingleBand ir standarta 2.4GHz bezvadu tehnoloģija, kas raksturīga visām mūsdienu bezvadu iekārtām.

DualBand ir 2.4GHz ar papildu 5.0GHz kanālu, kas nodrošina labāku signāla uztveramību un stabilāku ātrdarbību. Lai izmantotu šo funkciju abām iekārtām - maršrutētājam un bezvadu tīkla kartei ir jāatbalsta DualBand režīms.

Ethernet 100/1000

LAN, jeb ethernet kabeļu pieslēgvietu darbības režīms.

10/100 MB.s ir standarta ātrums, kas raksturīgs praktiski visiem maršrutētājiem.

10/100/1000 MB.s, jeb GigaBit ir desmit reižu ātrāks standarts, kas, savienojumā ar GigaBit LAN tīkla kartēm, sniedz lielas datu pārsūtīšanas ātruma priekšrocības starp iekšējā tīklā saslēgtiem datoriem. Šāds risinājums parasti nepieciešams birojos, kur starp datoriem tiek bieži kopēti lieli failu apjomi vai tiek lietots ātrs interneta pieslēgums (no ~30 MB/s) vairākos datoros vienlaicīgi.

 

Pieslēgvietas un aprīkojums
LAN porti : 4
Wireless card
Papildus specifikācija
Antena - Noņemams ārējais
Antenu skaits - 4
Apraksts - XIAOMI maršrutētājs AX1500 Iepazīstiet Wi-Fi 6, jauno laikmetu ātrgaitas Wi-Fi 6, 5 GHz Vienmērīgāka veiktspēja līdz 1500 Mb/s Xiaomi maršrutētājs AX1500 atbalsta vienlaicīgu divu joslu bezvadu savienojamību līdz pat 1501 Mb/s*. Wi-Fi 6 tehnoloģija izmanto 5 GHz frekvenču joslu, nodrošinot lielāku ātrumu, mazāku kavēšanos un lielāku datu ietilpību filmu straumēšanai un spēlēm. Pašadaptīvas Full Gigabit Ethernet pieslēgvietas Atbrīvo Xiaomi platjoslas potenciālu AX1500 maršrutētājā ir 4 Full Gigabit Ethernet pieslēgvietas. Pievienojiet tīkla kabeli jebkurā no pieslēgvietām, lai piekļūtu internetam bez nepieciešamības nošķirt WAN un LAN. Xiaomi izstrādātais Wi-Fi mesh tīkls Vairāku ierīču savienojums, plašāks signāla diapazons Xiaomi izstrādātā Wi-Fi mesh tīkla tehnoloģija atbalsta dažādas hibrīdtīkla metodes, ļaujot vienlaicīgi pieslēgties līdz pat 10 ierīcēm*, nodrošinot plašāku signāla diapazonu un vienmērīgu savienojamību visā mājoklī*. Pārvietojieties brīvi visā mājoklī, neuztraucoties par kavēšanos vai buferēšanu. Efektīva OFDMA pārraide Vienmērīga vairāku ierīču darbība bez tīkla pārslodzes OFDMA* tehnoloģija ļauj vienlaicīgi pārraidīt datus no vairākām ierīcēm. Neatkarīgi no tā, vai spēlējat tiešsaistes spēles, mācāties, strādājat vai skatāties filmas, varat vienlaikus pieslēgt vairākas ierīces bez traucējumiem. IPTV atbalsts Vienkārša iestatīšana Xiaomi maršrutētājs AX1500 izmanto multipleksētus, daudzlīniju IPTV savienojumus, un to var bezvadu režīmā savienot ar televizora pierīci. Ekskluzīva paātrināšanas funkcija Xiaomi viedtālruņiem Mazāka signāla kavēšanās labākai spēļu pieredzei Kad ir savienotas vairākas ierīces, Xiaomi maršrutētājs AX1500 inteliģenti atpazīst Xiaomi/Redmi viedtālruņus* Izmantojot ekskluzīvo signāla paātrināšanas funkciju, tiek efektīvi samazināta kavēšanās, nodrošinot vienmērīgu spēļu spēlēšanu.
Barošanas avots -
category_en - Tīklošana
category_et - Tīkla aprīkojums
category_lv - Tīkla iekārtas
category_ru - Tīkla aprīkojums
Citas funkcijas -
Darbības frekvence - 2,4 GHz
Darbības frekvence - 5 GHz
description_et - Pašpietiekami darbināmas Gigabit Ethernet pieslēgvietas Xiaomi izstrādātais Mesh tīkls IPTV atbalsts 5 GHz WiFi 6 Spēļu paātrināšana ar Xiaomi viedtālruņiem 5 GHz WiFi 6 - vienmērīgāka lietošanas pieredze līdz 1500 Mb/s Xiaomi AX1500 maršrutētājs izmanto 5 GHz WiFi 6 tehnoloģiju, lai nodrošinātu kombinētu divu joslu ātrumu līdz 1500 Mb/s. Tas nodrošina zemāku latentumu un stabilāku savienojumu straumēšanas filmu un tiešsaistes spēļu spēlēšanai. Maršrutētājam ir četri Gigabit Ethernet pieslēgvietu porti, lai nodrošinātu vienmērīgu interneta savienojumu un maksimāli palielinātu platjoslas ātrumu. Šīs pieslēgvietas ir pašbalansējošas, kas nozīmē, ka tās neatdala WAN un LAN. Divu joslu maršrutētājs AX1500 izmanto 5 GHz frekvenci ātrdarbīgam savienojumam un 2,4 GHz frekvenci labākai pārklājuma nodrošināšanai. Maršrutētājs inteliģenti pārslēdzas starp šīm frekvencēm, lai tīkla veiktspēja vienmēr būtu optimālā līmenī. Xiaomi Mesh tīklošana AX1500 atbalsta Xiaomi Mesh tīklošanu, kas ļauj bez problēmām savienot līdz pat 10 ierīcēm, nodrošinot plašu signāla pārklājumu un labu savienojamību visā mājoklī. Vairākas ierīces bez pārslodzes Pateicoties OFDMA tehnoloģijai, Xiaomi AX1500 var pārvaldīt vairākas ierīces vienlaicīgi bez traucējumiem, kas ir ideāli piemērots ģimenēm ar daudziem tīkla lietotājiem. IPTV atbalsts Maršrutētājs vienkāršo mājas izklaides iestatīšanu, jo atbalsta IPTV funkciju. Tas ļauj viegli izveidot savienojumu ar televizora pierīci. Spēļu paātrināšana ar Xiaomi viedtālruņiem AX1500 piedāvā īpašu paātrināšanu Xiaomi un Redmi viedtālruņiem, samazinot latentumu un uzlabojot spēļu pieredzi, izmantojot Game Turbo lietotni. Plašāks tehniskais atbalsts Maršrutētājā ir arī tādas uzlabotas funkcijas kā BSS Coloring, lai samazinātu tīkla traucējumus, WPA3 drošībai un labākai IPv6 adrešu pārvaldībai un pārsūtīšanai. Xiaomi AX1500 ir nopietni pārbaudīts, un tam ir veikti plaši testi, lai nodrošinātu uzticamību visās situācijās. Tika pārbaudīta aparatūras struktūra, barošanas avota stabilitāte, spēja izturēt skarbus vides apstākļus, atmiņas slodze un zibatmiņas atmiņas uzticamība.
description_lv -
description_lv - Pašadaptīvie gigabit ethernet pieslēgvietu porti Xiaomi pašu izstrādāts Mesh tīkls IPTV 5GHz WiFi 6 Xiaomi viedtālruņu spēļu paātrināšana 5GHz WiFi 6 - vienmērīgāka pieredze līdz 1500 Mb/s Xiaomi maršrutētājs AX1500 izmanto 5GHz WiFi 6 tehnoloģijas jaudu, piedāvājot kombinētu divu joslu ātrumu līdz 1500 Mb/s. Tas nodrošina mazāku latentumu un stabilāku savienojumu tādām darbībām kā filmu straumēšana un tiešsaistes spēles. Pašadaptīvas pilnas gigabitu ethernet pieslēgvietas Xiaomi AX1500 ir aprīkots ar četrām pilnas gigabitu ethernet pieslēgvietām, kas ļauj nodrošināt netraucētu piekļuvi internetam bez nepieciešamības nošķirt WAN un LAN, tādējādi maksimāli palielinot platjoslas potenciālu. Divu joslu integrācija nodrošina gudru pārslēgšanos Šis maršrutētājs atbalsta divu joslu integrāciju, izmantojot 5 GHz frekvenci ātrumam un 2,4 GHz frekvenci labākai iekļūšanai pie sienas. Tas inteliģenti pārslēdz joslas, lai saglabātu optimālu tīkla veiktspēju atkarībā no lietošanas apstākļiem. Xiaomi pašu izstrādāta Mesh tīkla izveide AX1500 atbalsta Xiaomi Mesh tīkla tehnoloģiju, kas nodrošina viengabalainu savienojamību līdz pat 10 ierīcēm. Tas nodrošina plašu signāla pārklājumu un netraucētu viesabonēšanu visā mājoklī. Vairāku ierīču netraucēta darbība bez tīkla pārslodzes Izmantojot OFDMA tehnoloģiju, Xiaomi AX1500 ļauj vienlaicīgi pieslēgties vairākām ierīcēm bez traucējumiem, padarot to ideāli piemērotu aizņemtām mājsaimniecībām ar daudzām tiešsaistes aktivitātēm. Iespēja izmantot IPTV Maršrutētājs vienkāršo mājas izklaides iestatīšanu, jo atbalsta IPTV daudzlīniju multipleksēšanu, ļaujot viegli izveidot savienojumu ar televizora pierīcēm. Ekskluzīvs Xiaomi viedtālruņu paātrinājums AX1500 piedāvā ekskluzīvu paātrinājumu Xiaomi un Redmi viedtālruņiem, samazinot kavēšanos un uzlabojot spēļu pieredzi, izmantojot Game Turbo lietotni. Plašāks tehniskais atbalsts Maršrutētājā iekļautas tādas uzlabotas funkcijas kā BSS Coloring, lai samazinātu tīkla traucējumus, WPA3 drošībai un IPv6 uzlabotai adrešu apstrādei un pārsūtīšanas efektivitātei. Stingra testēšana Xiaomi AX1500 tiek rūpīgi testēts, lai nodrošinātu uzticamību, tostarp aparatūras konstrukcijas uzticamību, barošanas avota stabilitāti, izturību skarbā vidē, atmiņas stresa un zibatmiņas atmiņas uzticamības testus.
description_ru -
description_short_en - Xiaomi Mesh WiFi 6 maršrutētājs 5 GHz/2,4 GHz kombinētais ātrums līdz 1500 Mb/s 4 antenas pastiprina signālu visā mājoklī Četri Gigabit Ethernet WAN/LAN pieslēgvietas BSS Coloring, WPA3 un IPv3
description_short_et - Xiaomi Mesh WiFi 6 maršrutētājs 5 GHz/2,4 GHz kombinētais ātrums līdz 1500 Mb/s 4 antenas pastiprina signālu visā mājoklī Četras Gigabit Ethernet WAN/LAN rozetes BSS Krāsošana, WPA3 un IPv3
description_short_lv -
description_short_ru -
dimensijas dziļums - 55 mm
Drošība - WPA-PSK/WPA2-PSK/WPA3-SAE šifrēšana Bezvadu piekļuves kontrole (aizliegto un atļauto saraksts) SSID slēpts
EAN - 6941948702059
ean - 6941948702059
feature_group_et - Maršrutētāji
feature_group_ln - Maršrutētāji
feature_group_lv - Rūteri
feature_group_ru - Maršrutētāji
Garantija - 24
garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
garantijas_tips - ārējais
I/O porti - 4 x 10/100/1000 Mbit/s LAN / WAN (Combo)
Iekļautie piederumi - Xiaomi maršrutētājs AX1500 Tīkla kabelis Strāvas adapteris Garantijas karte Lietotāja rokasgrāmata
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 544 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 200.00 g
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 54.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 258.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 228.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 30.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.23 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
Izmēri - 247 x 143.5 x 178.7 mm
izmērs augstums - 230 mm
izmērs platums - 260 mm
izmērs svars - 565 g
Kods - DVB4412GL
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:6:2017-04-01
Krāsa - White
Modelis - AX1500
name_et - Xiaomi AX1500 maršrutētājs
nosaukums - AX1500 maršrutētājs
Nosaukums - Xiaomi AX1500 maršrutētājs ES
nosaukums_lv - Xiaomi maršrutētājs AX1500
nosaukums_lv - Xiaomi maršrutētājs AX1500
nosaukums_ru - Xiaomi maršrutētājs AX1500
Programmatūra -
Pārvaldība, uzraudzība, konfigurācija - Atbalsta tīmekļa lietotnes un Mi Home / Xiaomi Home lietotnes (Android, iOS).
ražotāja_kods - DVB4412GL
ražotājs - XIAOMI
Sertifikāti -
Sistēmas prasības -
Standarti - 802.3
Standarti - 802.3ab
Standarti - 802.3u
Standarti - 802.11a
Standarti - 802.11ac
Standarti - 802.11ax
Standarti - 802.11b
Standarti - 802.11g
Standarti - 802.11n
svītrkods - 6941948702059
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.79 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.56 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Xiaomi
Tips - xDSL
Tīkla arhitektūra - GigabitEthernet
vendpn - 54798
Vides prasības - Apkārtējā temperatūra 0~40°C Darbības mitrums 10~90% relatīvā mitruma (bez kondensācijas) Glabāšanas temperatūra 40~70°C Glabāšanas mitrums 5~90% relatīvā mitruma (bez kondensācijas)
Vispārīgi - Datu pārraides ātrums - 1500 Mbps
Vispārīgi - Datu pārsūtīšanas ātrums - 1500 Mbps
Vispārīgi - Ligzdas - 4 × WAN/LAN pieslēgvietas
Vispārīgi - Ligzdas - 4 × WAN/LAN sver
Vispārīgi - Ostas - 4 × WAN/LAN pieslēgvietas
Vispārīgi - WiFi standarti - WiFi 6 (802.11ax)
Vispārīgi - WiFi standarti - WiFi 6 (802.11ax)
Vispārīgi - WiFi standarti - WiFi 6 (802.11ax)
zīmols - Xiaomi
Üldine - Datu pārraides ātrums - 1500 Mbps
Üldine - Datu pārsūtīšanas ātrums - 1500 Mbps
Īpašās funkcijas -
Antenna - Detachable external
Number of antennas - 4
Description - XIAOMI Router AX1500
Poznaj Wi-Fi 6, nową erę szybkiej łączności Wi-Fi 6, 5 GHz
Płynniejsza praca z prędkością do 1500 Mb/s
Xiaomi Router AX1500 obsługuje jednoczesną dwupasmową łączność bezprzewodową o prędkości do 1501 Mb/s*. Technologia Wi-Fi 6 wykorzystuje pasmo częstotliwości 5 GHz, zapewniając wyższą prędkość, mniej opóźnień i większą pojemność transmisji danych dla streamingu filmów oraz grania. Samoadaptacyjne porty Full Gigabit Ethernet
Uwolnij szerokopasmowy potencjał
Xiaomi Router AX1500 posiada 4 porty Full Gigabit Ethernet. Podłącz kabel sieciowy do dowolnego z portów, aby uzyskać dostęp do Internetu bez konieczności rozróżniania sieci WAN i LAN. Sieć Wi-Fi mesh opracowana przez firmę Xiaomi
Połączenie z wieloma urządzeniami, szerszy zasięg sygnału
Opracowana przez firmę Xiaomi technologia sieci Wi-Fi mesh obsługuje różne metody sieci hybrydowej, umożliwiając jednoczesne podłączenie do 10 urządzeń*, w celu zapewnienia szerszego zasięgu sygnału i uzyskania płynnego połączenia w całym domu*. Poruszaj się swobodnie po całym domu, nie martwiąc się o opóźnienia lub buforowanie. Wydajna transmisja OFDMA
Płynna praca wielu urządzeń bez przeciążenia sieci
Technologia OFDMA* pozwala na jednoczesną transmisję danych z wielu urządzeń. Niezależnie od tego, czy grasz w gry online, uczysz się, pracujesz lub oglądasz filmy, możesz podłączyć wiele urządzeń jednocześnie bez zakłóceń. Obsługa IPTV
Prosta konfiguracja
Xiaomi Router AX1500 wykorzystuje multipleksowe, wieloliniowe łącza IPTV i może być podłączony bezprzewodowo do dekodera telewizyjnego. Ekskluzywna funkcja akceleracji dla smartfonów Xiaomi
Mniej opóźnień sygnału dla lepszej satysfakcji z gry
Gdy podłączonych jest wiele urządzeń, Xiaomi Router AX1500 w inteligentny sposób rozpoznaje smartfony Xiaomi/Redmi*     
Dzięki wyjątkowej funkcji akceleracji sygnału, opóźnienia są skutecznie redukowane, zapewniając płynną grę.
Power supply -
category_en - Networking
category_et - Võrguseadmed
category_lv - Tīkla iekārtas
category_ru - Cетевое оборудование
Other features -
Operating frequency - 2,4 GHz
Operating frequency - 5 GHz
description_et - Isekohanduvad Gigabit Ethernet pordid Xiaomi enda väljatöötatud Mesh-võrk IPTV tugi 5 GHz WiFi 6 Mängude kiirendus Xiaomi nutitelefonidega 5 GHz WiFi 6 – sujuvam kasutuskogemus kuni 1500 Mb/s
Xiaomi AX1500 ruuter kasutab 5 GHz WiFi 6 tehnoloogiat, pakkudes kombineeritud kahe sagedusriba kiirust kuni 1500 Mb/s. See tagab madalama latentsuse ja stabiilsema ühenduse filmide striimimiseks ja online mängude jaoks. Isekohanduvad Gigabit Ethernet pordid
Ruuteril on neli Gigabit Ethernet porti, mis tagavad sujuva internetiühenduse ja maksimeerivad lairiba kiirust. Need pordid on isekohanduvad, mis tähendab, et need ei erista WANi ja LANi. Kaks sagedusriba
AX1500 kasutab 5 GHz sagedust kiireks ühenduseks ja 2.4 GHz sagedust parema leviala jaoks. Ruuter lülitub nutikalt nende sageduste vahel, et hoida võrgu jõudlus alati optimaalsena. Xiaomi Mesh võrgustik
AX1500 toetab Xiaomi Mesh võrgustikku, mis võimaldab sujuvalt ühendada kuni 10 seadet, tagades laia signaalikatte ja hea ühenduse terves kodus. Mitu seadet ilma ülekoormuseta
Tänu OFDMA tehnoloogiale suudab Xiaomi AX1500 korraga hallata mitmeid seadmeid ilma häireteta, sobides ideaalselt peredele, kus on palju veebikasutajaid. IPTV tugi
Ruuter lihtsustab koduse meelelahutuse seadistamist, toetades IPTV funktsiooni. See võimaldab lihtsat ühendust TV digiboksiga. Mängude kiirendus Xiaomi nutitelefonidega
AX1500 pakub spetsiaalset kiirendust Xiaomi ja Redmi nutitelefonidele, vähendades latentsust ja parandades mängukogemust läbi Game Turbo rakenduse. Rohkem tehnilist tuge
Ruuter sisaldab ka täiustatud funktsioone nagu BSS Coloring võrgu häirete vähendamiseks, WPA3 turvalisuse tagamiseks ja IPv6 aadresside paremaks haldamiseks ja edastamiseks. Tõsiselt testitud
Xiaomi AX1500 on läbinud põhjalikud testid, et tagada töökindlus igas olukorras. Testitud on nii riistvara struktuuri, toiteallika stabiilsust, karmide keskkonnatingimuste talumist, mälustressi kui ka välkmälu töökindlust.
description_lv -
description_en - Self-adaptive gigabit ethernet ports Xiaomi self-developed Mesh networking IPTV 5GHz WiFi 6 Xiaomi smartphone gaming acceleration 5GHz WiFi 6 – Smoother experience up to 1500Mb/s
The Xiaomi Router AX1500 harnesses the power of 5GHz WiFi 6 technology, offering a combined dual-band speed of up to 1500Mb/s. This ensures lower latency and a more stable connection for activities like movie streaming and online gaming. Self-adaptive full gigabit ethernet ports
Equipped with four full gigabit ethernet ports, the Xiaomi AX1500 allows for seamless internet access without needing to distinguish between WAN and LAN, maximizing broadband potential. Dual-band integration enables smart switching
This router supports dual-band integration, leveraging 5GHz for speed and 2.4GHz for better wall penetration. It intelligently switches bands to maintain optimal network performance based on usage conditions. Xiaomi self-developed Mesh networking
The AX1500 supports Xiaomi's Mesh networking technology, enabling seamless connectivity for up to 10 devices. This ensures broad signal coverage and smooth, full-home roaming. Multiple devices perform smoothly without network congestion
Utilizing OFDMA technology, the Xiaomi AX1500 allows multiple devices to connect simultaneously without interference, making it ideal for busy households with numerous online activities. IPTV enabled
The router simplifies home entertainment setup by supporting IPTV multi-line multiplexing, allowing for easy connection with TV set-top boxes. Exclusive Xiaomi smartphone acceleration
The AX1500 offers exclusive acceleration for Xiaomi and Redmi smartphones, reducing latency and enhancing the gaming experience through the Game Turbo app. More technical support
The router includes advanced features like BSS Coloring to reduce network interference, WPA3 for security, and IPv6 for improved address handling and forwarding efficiency. Rigorous testing
The Xiaomi AX1500 undergoes extensive testing to ensure reliability, including hardware structural reliability, power supply stability, harsh environment endurance, memory stress, and flash memory reliability tests.
description_ru -
description_short_en - Xiaomi Mesh WiFi 6 router 5 GHz/2.4 GHz combined speed up to 1500 Mb/s 4 antennas amplify the signal over the entire home Four Gigabit Ethernet WAN/LAN ports BSS Coloring, WPA3 & IPv3
description_short_et - Xiaomi Mesh WiFi 6 ruuter 5 GHz/2,4 GHz kombineeritud kiirus kuni 1500 Mb/s 4 antenni võimendavad signaali üle terve kodu Neli Gigabit Ethernet WAN/LAN pesa BSS Coloring, WPA3 & IPv3
description_short_lv -
description_short_ru -
dimension depth - 55 mm
Security - Szyfrowanie WPA-PSK/WPA2-PSK/WPA3-SAE Kontrola dostępu bezprzewodowego (lista zabronionych i dozwolonych) Identyfikator SSID ukryty
EAN - 6941948702059
ean - 6941948702059
feature_group_et - Ruuterid
feature_group_en - Routers
feature_group_lv - Rūteri
feature_group_ru - Роутеры
Warranty - 24
guarantee - 24
Warranty - 24 month(s)
guarantee_type - external
I/O ports - 4 x 10/100/1000 Mbit/s LAN / WAN (Combo)
Accessories included - Xiaomi Router AX1500 Przewód sieciowy Zasilacz Karta gwarancyjna Instrukcja obsługi
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 544 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 200.00 g
Package features > Gross height (mm) - 54.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 258.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 228.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 30.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.23 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Dimensions - 247 x 143.5 x 178.7 mm
dimension height - 230 mm
dimension width - 260 mm
dimension weight - 565 g
Code - DVB4412GL
Package features > WEE classification - CL109:6:2017-04-01
Color - White
Model - AX1500
name_et - Xiaomi ruuter AX1500
name - Router AX1500
Name - Xiaomi Router AX1500 EU
name_en - Xiaomi router AX1500
name_lv - Xiaomi router AX1500
name_ru - Xiaomi router AX1500
Software -
Management, monitoring, configuration - Obsługuje aplikacje internetowe oraz aplikacje Mi Home / Xiaomi Home (Android, iOS)
manufacturer_code - DVB4412GL
producer - XIAOMI
Certificates -
System Requirements -
Standards - 802.3
Standards - 802.3ab
Standards - 802.3u
Standards - 802.11a
Standards - 802.11ac
Standards - 802.11ax
Standards - 802.11b
Standards - 802.11g
Standards - 802.11n
barcode - 6941948702059
Technical details > Gross weight - 0.79 kg
Technical details > Net weight - 0.56 kg
Technical details > Producer - Xiaomi
Type - xDSL
Network architecture - GigabitEthernet
vendpn - 54798
Environment requirements - Temperatura środowiska pracy 0~40°C Wilgotność robocza 10~90% wilgotności względnej (bez kondensacji) Temperatura przechowywania 40~70°C Wilgotność przechowywania 5~90% wilgotności względnej (bez kondensacji)
Общее - Скорость передачи данных - 1500 Mbps
Üldine - Andmeedastuskiirus - 1500 Mbps
Общее - Гнезда - 4 × WAN/LAN ports
Üldine - Pesad - 4 × WAN/LAN pesa
Üldine - Ports - 4 × WAN/LAN ports
Üldine - WiFi standards - WiFi 6 (802.11ax)
Üldine - WiFi standardid - WiFi 6 (802.11ax)
Общее - WiFi стандарты - WiFi 6 (802.11ax)
brand - Xiaomi
Üldine - Datu pārraides ātrums - 1500 Mbps
Üldine - Data transfer speed - 1500 Mbps
Special functions -
46,19 €
Xiaomi AX1500
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas