Doro 1380, Red

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 965141 Preces kods: 7322460083151
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 2 gadi
54,72 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: ceturtdien, 24.10.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: ceturtdien, 24.10.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: ceturtdien, 24.10.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: ceturtdien, 24.10.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: ceturtdien, 24.10.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: ceturtdien, 24.10.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: otrdien, 22.10.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna izmērs (diagonāle): N/A
  • Ekrāna izšķirtspēja: 240 x 320
  • Ekrāna tips: N/A
  • Refresh rate: N/A
  • Dual Sim: Ir
  • Iebūvēta atmiņa: N/A
  • Operētājsistēma: N/A
  • Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa): 0.3 MPix
  • Akumulators: 800 mAh
Displeja raksturlielumi
Ekrāna aizsardzība N/A
Lai viedtālruņus (arī planšetdatorus) aizsargātu no nejaušiem skrāpējumiem un bojājumiem, kas var rasties pavisam nejauši, lielās kompānijas uz saviem ekrāniem uzstāda īpaši noturīgu, bet reizē arī plānu aizsargkārtu. Populārākais un arī pasaulē atzītākais ir kompānijas Corning radītais Gorilla Glass pārklājums.
Ekrāna izmērs (diagonāle) N/A
Ekrāna izmērs tiek noteikts pa diagonāli un to apzīmē collās (1" = 2.54cm). Bez šī parametra svarīga ir arī ekrāna izšķirtspēja.
Ekrāna izšķirtspēja 240 x 320
Ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz informācijas (pikseļus) tālrunis spēj attēlot. Jo lielāka izšķirtspēja, jo attēls būs mazāk graudains. Pašlaik iegādājoties viedtālruni rekomendējam izvēlēties modeļus ar vismaz 720x1280 pikseļu lielu izšķirtspēju. Šobrīd lielo kompāniju top modeļos jau tiek izmantoti FullHD (1080x1920) izšķirtspējas displeji.
Ekrāna tips N/A
Ekrāna tips ir būtisks aspekts iegādājoties viedtālruni. Šobrīd populārākie standarti ir TFT, IPS un AMOLED. TFT tiek izmantoti galvenokārt mazbudžeta ierīcēs, jo to izmaksas ir nelielas, bet arī attēla kvalitāte nav tik laba. IPS teicami attēlo krāsas un garantē labu informācijas redzamību arī no plaša skatu leņķa, savukārt AMOLED piedāvā labāku kontrastu un zemāku enerģijas patēriņu, tomēr attēls var nebūt tik ass kā IPS matricām.
Refresh rate : N/A
Pamatinformācija
Dual Sim Ir
Dual Sim atbalsts norāda, ka tālrunī iespējams ievietot un vienlaicīgi lietot 2 SIM kartes. Tās var būt pat dažādu operatoru.
Iebūvēta atmiņa N/A
Iebūvētās atmiņas apjoms norāda to, cik daudz informācijas (spēles, programmas, mūziku, fotoattēlus un videoklipus) iespējams uzglabāt telefona iekšējā atmiņā. Pašlaik katram otrajam tālrunim pieejama arī atmiņas kartes ligzda, kas ļauj to paplašināt. Lai nerastos problēmas ar vietas trūkumu, rekomendējam izvēlēties tālruni ar vismaz 16GB iebūvēto atmiņu.
Krāsa : Sarkana
Modelis : Doro 1380
Svars : 97g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits N/A
Procesora kodolu skaits norāda uz to, cik neatkarīgas skaitļošanas straumes iekārta spēj apstrādāt paralēli. Ierīce ar 4 kodoliem 80% gadījumu būs ātrāka par divkodolu konkurentiem, tomēr procesora veiktspēju ļoti ietekmē arī arhitektūras īpašības, takts frekvence un kešatmiņas apjoms.
Procesors (Chipset) : Mediatek MT6260A
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) Nav norādīts
RAM ir neliela apjoma dinamiskā atmiņa, ar lielu datu caurlaidības ātrumu (bandwidth). Tā uztur operētājsistēmas aktīvo procesu un programmu raitu izpildi. Jo lielāks RAM atmiņas apjoms, jo vairāk programmu vienlaicīgi iespējams darbināt, bez ietekmes uz ātrdarbību. Rekomendējam iegādāties viedtālruni kā minimums ar 1GB RAM atmiņas.
Operētājsistēma
Operētājsistēma N/A
Šobrīd pasaulē ir 3 izteikti mobilo operētājsistēmu līderi - Android, Apple iOS un Windows Phone. Populārākā ir atvērtā koda Android OS, kas piedāvā neskaitāmas kustomizācijas un ļoti plašu aplikāciju skaitu. Otrajā vietā ir iOS, kas pieejams tikai uz Apple iPhone un iPad ierīcēm, tāpēc ir labi optimizēts un problēmu tikpat kā nav. Pēc darījuma, kurā Microsoft iegādājās Nokia, arī Windows Phone 8 pamazām kļūst populārāks.
Pieslēgvietas un aprīkojums
3.5mm austiņu ligzda Nav
3.5mm austiņu ligzda (jack) šobrīd ir pārliecinoši populārākais audio savienojums. Tas nodrošina iespēju pie tālruņa pievienot teju jebkuras austiņas, vai savienot tālruni ar audio pastiprinātāju vai ārējiem skaļruņiem.
Atmiņas kartes ligzda microSD
Šobrīd viedtālruņos visbiežāk tiek iebūvēta 8GB, 16GB vai 32GB liela atmiņa failu, multivides un aplikāciju uzglabāšanai. Nereti šis apjoms var izrādīties nepietiekams lielai mūzikas, fotoattēlu vai videoklipu kolekcijai. Tādēļ vidēji 50 procentiem viedtālruņu ir pieejama atmiņas ligzda, kas ļauj atmiņas apjomu palielināt. Visplašāk telefonos tiek iebūvētas microSD atmiņas ligzdas, kas parasti uztur līdz 32GB lielas kartes, jaunākajiem modeļiem arī 64GB microSDHC. Precīzāk iespējams noskaidrot ražotāja mājaslapā.
SIM kartes izmērs Micro-SIM
Lai padarītu tālruņus kompaktākus un atvēlētu korpusā vairāk vietas akumulatoram un citām būtiskām komponentēm, pamazām tiek samazināti arī SIM kartes fiziskie izmēri. Līdz šim populārākās bija mini-SIM kartes, bet šobrīd aizvien biežāk tiek izmantotas micro-SIM un nano-SIM.
USB ligzda microUSB
Šis parametrs norāda pieslēgvietas veidu, kāda iebūvēta tālrunī savienojumam ar datoru.
Bezvadu savienojumi
4G tīkls Nav
4G, jeb 4. paaudzes tīkls (tiek dēvēts arī par LTE) ir 2008. gadā prezentēts bezvadu savienojuma standarts, kura mērķis ir piedāvāt datu pārraides ātrumu līdz pat 1 Gbit/s. Pašlaik reāli dabā pielietotais LTE (Long Term Evolution) standarts piedāvā attiecīgi 100 MBit/s lejupielādei un 50 Mbit/s augšupielādei. Tikmēr telekomunikāciju eksperti turpina darbu pretī nospraustajam mērķim, un paredzams, ka tuvāko gadu laikā tiks prezentēts LTE Advanced, kas nodrošinās 10 reizes lielāku datu pārraides ātrumu kā LTE.
5G tīkls : Nav
Bluetooth 3.0
Bluetooth ir plaši izmantots bezvadu savienojums, kas nodrošina datu pārraidi nelielos attālumos. To izmanto failu pārsūtīšanai starp diviem tālruņiem vai tālruni un datoru. Tāpat pieejami neskaitāmi Bluetooth aksesuāri - hands-free sistēmas, bezvadu austiņas, pulsometri utt.
FM Radio Ir
FM Radio funkcija nodrošina iespēju tālrunī uztvert FM viļņos raidošās radiostacijas. Pamazām gan FM Radio pazūd no tālruņiem, jo uzlabojoties datu pārklājumam un pazeminoties tarifiem, cilvēki aizvien vairāk dod priekšroku interneta radio - Spotify, DI.FM u.c.
GPS Nav
GPS, jeb globālā pozicionēšanas sistēma ir rīks, kas ļauj noteikt ierīces atrašanās vietu izmantojot virs zemes riņķojošos satelītu signālus. Bez šīs funkcijas nebūs iespējams izmantot Google Maps, Waze un citus noderīgus servisus.
NFC Nav
NFC (Near Field Communication) ir datu pārraides standarts, kas atļauj neliela apjoma informācijas apmaiņu starp ierīcēm, kuras uztur šo funkciju. Pašlaik pielietojums nav plašs, tomēr prognozējams, ka drīzumā tieši ar NFC palīdzību varēsim norēķināties par pirkumiem lielveikalā, maksas autostāvvietu vai sabiedrisko transportu.
WiFi Nav
Wi-Fi ir bezvadu interneta savienojuma protokols, kas nodrošina datu apraidi līdz pat 1300Mbit/s lielu datu pārraides ātrumu un pārklājuma rādiusu līdz 70m iekštelpās un maksimums 250m ārpus telpām. Šobrīd visplašāk izmanto 802.11n standarta tīklu (max. 600Mbit/s), kurš ir savietojums ar vecākajiem B un G standartiem. Pamazām popularitāti iegūst arī jaunākais - 802.11ac standarts (max. 1300Mbit/s).
Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa) 0.3 MPix
Fotokameras izšķirtspēja norāda uz to, cik megapikseļu (MP) lielu attēlu spēj uzņemt tālrunī iebūvētā fotokamera. Jābrīdina, ka izšķirtspējas rādītājs ir būtisks, bet ne vienmēr tam ir tieša ietekme uz fotoattēlu kvalitāti. Šim nolūkam labāk izmantot gsmarena.com fotokameru salīdzināšanas rīku.
Kameru skaits : 1
Makro kamera : Nav
Priekšējā kamera (videozvans) Nav
Priekšējā kamera ļauj veikt videozvanu caur operatora tīklu, vai sazināties video režīmā caur Skype un citām videosaziņas aplikācijām.
Telefoto kamera : Nav
Ultra platlenķa kamera : Nav
Video ieraksta kvalitāte Nav norādīts
Šis parametrs norāda, cik augstas izšķirtspēja video spēj uzņemt viedtālrunis. Modernākie tālruņi uzņem FullHD (1080p) videoklipus, bet daži dārgākie flagmaņi jau 4K (2160p) izmēra video. Ieraksta kvalitāte gan atkarīga no iebūvētā sensora un lēcas.
Zibspuldze Nav
Zibspuldze sniedz iespēju uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas slikti apgaismotās vietās, kā arī pilnīgā tumsā. Tāpat ir aplikācijas, kas piedāvā iebūvēto zibspuldzi izmantot kā kabatas lukturīti.
Akumulators
Akumulators 800 mAh
Viedtālruņu akumulatora ietilpību norāda miliampērstundās (mAh). Teorijā - jo vairāk mAh, jo tālrunis spēj ilgāk darboties pēc vienas uzlādes reizes. Tomēr dabā tas nav tik vienkārši un pamatoti, jo strāvas patēriņš ir ļoti atkarīgs no telefona tehniskās specifikācijas - procesora jaudas, ekrāna izmēra un spilgtuma, kā arī operētājsistēmas optimizācijām un visbeidzot no lietošanas paradumiem.
Izņemams akumulators Nav
Tālruņi ar iebūvētu akumulatoru mēdz būt nedaudz plānāki un monolītāki, tomēr tiek pazaudēta iespēja akumulatoru pēc tā nolietošanās samainīt.
Papildus specifikācija
Akumulators - noņemams akumulators
Akumulators - akumulatora darbības laiks līdz - 530
Akumulators - jauda - 500
Apraksts - DORO EASY MOBILE 1380 RED
Atmiņa - Atmiņas kartes slots - microSD
Atmiņa / krātuve - iekšējā atmiņa - 1
Atmiņas karšu lasītājs - atbalstītās atmiņas kartes - micro-SD
Augstums - 0.1400
augstums - 8
Augstums - 140.000000
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 800 mAh
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 800 mAh
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 800 mAh
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Barošanas avots - runas laiks - 10 stundas
Barošanas avots - sarunu laiks - 10 stundas
Barošanas avots - sarunu laiks - 10 stundas
Barošanas avots - Uzlāde - Izmantojot microUSB ligzdu
Barošanas avots - uzlāde - izmantojot microUSB ligzdu
Barošanas avots - uzlāde - microUSB
BrandCode - DORO
Bruto svars - 0.3250
category_en - Tālruņi
category_et - Tālruņa ID
category_lv - Telefonija
category_ru - Tālruņi
Citas - Krāsains - Sarkanais
Citas - Krāsains - Sarkanais
Citas - Krāsains - Sarkanais
Citi - Apvalka materiāls - Plastmasa
Citi - Iepakojuma saturs - Mobilais tālrunis
Citi - Iepakojuma saturs - Uzlādes doks
Citi - Iepakojumā ietilpst - Mobilais tālrunis
Citi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes doks
Citi - Komplekta saturs - Iekraušanas doks
Citi - Komplekta saturs - Mobilais tālrunis
Citi - Korpusa materiāls - Plastmasa
Citi - Krāsa - Sarcana
Citi - Mājokļa materiāls - Plastmasa
Citi - Virsbūves materiāls - Plastmasa
Datu apmaiņa - Bluetooth - Jā
Datu pārraide - 2G - CDMA-1900
Datu pārraide - 2G - DCS-1800
Datu pārraide - 2G - GSM-850
Datu pārraide - 2G - GSM-900
Datu pārraide - 3G - Ei
Datu pārraide - 4G - Ei
Datu pārraide - Bluetooth - Bluetooth 3.0
Datu pārraide - Bluetooth - Jah
Datu pārraide - Mobilais internets - Ei
Dažādi - Pabeigšana - Mobilais tālrunis
Dažādi - Pabeigšana - Uzlādes doks
description_et - Izbaudiet ērti lietojamu pogas tālruni ar plaši izvietotiem taustiņiem, kas atvieglo numura zvanīšanu un ziņojumu rakstīšanu. Tam ir arī aizmugurējā kamera, iebūvēts lukturītis, palīdzības izsaukuma poga, FM radio un Bluetooth savienojums. Doro 1380 ir divu SIM karšu tālrunis, kas ļauj ērti izmantot divus tālruņa numurus vienā tālrunī. Liels, viegli salasāms displejs LED lukturītis SOS poga 0,3 megapikseļu aizmugurējā kamera Bluetooth savienojums 3,5 mm austiņu ligzda Dual SIM - divi SIM karšu slots Komplektā iekļauta uzlādes doka stacija Menu angļu valodā
description_lv -
description_lv - Izbaudiet ērti lietojamu tālruni ar kameru, kurā ir plaši izvietoti taustiņi ērtākai zvanīšanai un īsziņu rakstīšanai, iebūvēts lukturītis, palīdzības poga, FM-radio un daudz kas cits. Doro 1380 ir divu SIM karšu ierīce, kas padara to par praktisku risinājumu, ja vēlaties izmantot divus atsevišķus numurus vienā mobilajā tālrunī. Viegli lietojams mobilais tālrunis Lielas pogas un pārskatāms displejs Bluetooth savienojums 3,5 mm austiņu ligzda 0,3 MP aizmugurējā kamera Dual SIM - divi SIM karšu slomi LED lukturītis SOS poga Komplektā iekļauts lādēšanas paliktnis.
description_ru -
description_short_en - Viegli lietojams mobilais tālrunis Lielas pogas un skaidrs displejs Iebūvēta aizmugurējā kamera LED lukturītis un SOS poga Dual SIM un Bluetooth
description_short_et - Lielu pogu mobilais tālrunis Viegli lasāms, liels ekrāns Aizmugurējā kamera un Dual SIM LED lukturītis un SOS poga Angļu valodas izvēlne
description_short_lv -
description_short_ru - Mobilais tālrunis ar lielām pogām Skaidri salasāms, liels ekrāns Ērta uzlāde dokstacijā LED lukturītis un SOS poga Izvēlne igauņu valodā
Displejs - Displeja izmērs - 2.8"
Displejs - Displeja tips - TFT LCD
Displejs - Ekrāna izmērs - 2,8"
Displejs - Ekrāna izšķirtspēja - 320 × 240
Displejs - Ekrāna izšķirtspēja - 320 × 240
Displejs - Ekrāna tips - TFT LCD
Displejs - skārienekrāns - Nē
Displejs - Skārienekrāns - Nē
dziļums - 20
EAN - 7322460083151
Ekrāna - paneļa izšķirtspēja - 320x240
Ekrāns - displeja tehnoloģija - LCD
Ekrāns - Ekrāna diagonāle - 2,8"
Ekrāns - Ekrāna izmērs - 2,8
Ekrāns - ekrāna izmērs - 2.8
Ekrāns - Ekrāna izšķirtspēja - 320 × 240
Ekrāns - Ekrāna izšķirtspēja - 320 × 240
Ekrāns - Ekrāna tips - TFT LCD
Ekrāns - Ekrāna veids - TFT LCD
Ekrāns - skārienekrāns - Nē
Ekrāns - skārienjutīgs - Ei
Enerģijas avots - Akumulatora ietilpība - 800 mAh
Enerģijas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Enerģijas avots - Sarunu laiks - 10 stundas
Enerģijas avots - Uzlāde - Caur microUSB ligzdu
feature_group_et - Mobilie tālruņi
feature_group_ln - Mobilie tālruņi
feature_group_lv - Mēbeļu tālruņi
feature_group_ru - Mobilie tālruņi
Funkcijas - Dual-SIM
Funkcijas - FM radio
Funkcijas - lukturītis
Funkcijas - SOS poga
Funkcijas - tastatūras slēdzene
Funkcijas - trauksmes signāls
Funkcijas - SIM1 - Micro
Funkcijas - SIM2 - Micro
Garantijas termiņš - 24 M
Garums - 0.0700
Garums - 65.000000
gross_weight - 0.25
Grupa - TELEKOMUNIKĀCIJAS > TĀLRUŅI > FUNKCIONĀLIE TĀLRUŅI
Iekšējā atmiņa - Atmiņas kartes ligzda - microSD
Iekšējā atmiņa - Atmiņas kartes slots - microSD
Izmēri - augstums - 12.67
Izmēri - dziļums - 1.3
Izmēri - platums - 6.6
Izmēri - svars - 97
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 12,67
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 12,67
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 12,67
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 12,67
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 1,3
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 1,3
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 1,3
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 1,3
Izmēri un svars - Platums (mm) - 6,6
Izmēri un svars - Platums (mm) - 6.6
Izmēri un svars - Platums (mm) - 6.6
Izmēri un svars - Platums (mm) - 6.6
Izmēri un svars - Svars (g) - 97
Izmēri un svars - Svars (g) - 97
Izmēri un svars - Svars (g) - 97
Kamera - Aizmugures kamera - 0,3 megapikseļi
Kamera - Aizmugures kamera - 0,3 megapikseļi
Kamera - Aizmugures kamera - 0,3 megapikseļi
Kamera - Aizmugures kamera - 0,3 megapikseļi
Kamera - efektīvie pikseļi - 0.3
Kamera - Priekšējā kamera - Nav pieejams
Kamera - Priekšējā kamera - Nav pieejams no
Kamera - sekundārā kamera - Nav
Kamera - Sekundārā kamera - Nav
LongDescription ET - 2,8" LCD ekrāns Doro 1380 ir aprīkots ar 2,8" LCD ekrānu ar lieliem fontiem un cipariem, tāpēc to ir viegli un ērti lietot cilvēkiem ar redzes problēmām. Skaidra un vienkārša lietotāja saskarne nodrošina vieglu navigāciju starp tālruņa funkcijām. Bluetooth tehnoloģija Bluetooth tehnoloģija nodrošina bezvadu savienojumu ar citām Bluetooth ierīcēm, piemēram, austiņām, skaļruņiem vai automašīnas radio. Doro 1380 mobilajam tālrunim ir Bluetooth funkcionalitāte, kas nodrošina ērtu savienojumu starp ierīcēm un netraucētu datu pārsūtīšanu. Drošības funkcijas, piemēram, SOS poga, lukturītis Doro 1380 mobilajam tālrunim ir daudzas drošības funkcijas, tostarp SOS poga un lukturītis. SOS poga ļauj ātri un viegli paziņot iepriekš norīkotiem kontaktiem par ārkārtas situāciju, tādējādi nodrošinot jums sirdsmieru. Lukturītis ir noderīga funkcija, kas var būt ļoti ērta, lai apgaismotu naktī vai ārkārtas situācijā. Šīs drošības funkcijas padara Doro 1380 par ideālu izvēli vecāka gadagājuma cilvēkiem vai cilvēkiem, kuriem ikdienā nepieciešama papildu drošība. MicroSD atmiņas karšu lasītājs MicroSD atmiņas karšu lasītājs ir svarīga mobilā tālruņa funkcija, kas ļauj lietotājam palielināt tālruņa atmiņas ietilpību. Atmiņas kartes pievienošana sniedz iespēju saglabāt vairāk attēlu, videoklipu un mūzikas, neuztraucoties, ka atmiņas ietilpība beigsies. Šī funkcija arī atvieglo datu pārsūtīšanu, jo atmiņas kartē esošos failus var viegli kopīgot ar citām ierīcēm. FM radio FM radio ir funkcija, kas ļauj mobilajam tālrunim uztvert FM radio viļņus un klausīties radiostacijas. Šī funkcija ļauj lietotājam klausīties mūziku, ziņas un citas pārraides radio, nepērkot atsevišķu radioaparātu.
LongDescription LV - 2,8" LCD ekrāns Doro 1380 ir aprīkots ar 2,8 collu LCD ekrānu ar lieliem fontiem un cipariem, kas atvieglo un atvieglo lietošanu cilvēkiem ar redzes traucējumiem. Skaidra un vienkārša lietotāja saskarne nodrošina vieglu navigāciju starp tālruņa funkcijām. Bluetooth tehnoloģija Bluetooth tehnoloģija nodrošina bezvadu savienojumu ar citām Bluetooth ierīcēm, piemēram, austiņām, skaļruņiem vai autoradio. Doro 1380 mobilajam tālrunim ir Bluetooth funkcija, kas nodrošina ērtu savienojumu un netraucētu datu pārsūtīšanu starp ierīcēm. Drošības funkcijas, piemēram, SOS poga un lukturītis Doro 1380 mobilajam tālrunim ir daudzas drošības funkcijas, tostarp SOS poga un lukturītis. SOS poga ļauj lietotājam ātri un viegli paziņot norādītajiem kontaktiem par ārkārtas situāciju, nodrošinot mieru un drošību. Lukturītis ir noderīga funkcija, kas var būt ļoti praktiska, lai apgaismotu tumsā vai ārkārtas situācijās. Šīs drošības funkcijas padara Doro 1380 tālruni par ideālu izvēli senioriem vai cilvēkiem, kuriem ikdienā nepieciešama papildu drošība. MicroSD atmiņas karšu lasītājs MicroSD atmiņas karšu lasītājs ir svarīga mobilā tālruņa funkcija, kas ļauj lietotājiem palielināt tālruņa atmiņas ietilpību. Atmiņas kartes pievienošana nodrošina iespēju saglabāt vairāk attēlu, videoklipu un mūzikas, neuztraucoties par uzglabāšanas vietu. Šī funkcija arī atvieglo datu pārsūtīšanu, jo atmiņas kartē esošos failus var viegli kopīgot ar citām ierīcēm. FM radio FM radio ir funkcija, kas ļauj mobilajam tālrunim uztvert FM radio viļņus un klausīties radiostacijas. Šī funkcija ļauj lietotājiem klausīties mūziku, ziņas un citas programmas, izmantojot radio, bez nepieciešamības iegādāties atsevišķu radioaparātu.
MediumApraksts LV - Ērts mobilais tālrunis ar plašu displeju Izbaudiet ērti lietojamu tālruni ar kameru, kam ir plaši izvietoti taustiņi ērtākai zvanīšanai un īsziņu rakstīšanai, iebūvēts lukturītis, palīdzības poga, FM-radio un daudz kas cits. Doro 1380 ir divu SIM karšu ierīce, kas padara to par praktisku risinājumu, ja vēlaties izmantot divus atsevišķus numurus vienā mobilajā tālrunī.
Mērījumi un svars - Svars (g) - 97
NameInWeb ET - Doro 1380, sarkans - Mobilais tālrunis
NameInWeb LV - Doro 1380, sarkans - Mobilais tālrunis
name_et - Doro 1380, sarkans
NetWeight - 0.3070
Nosaukums ET - Doro Easy Mobile 1380, punane
NosaukumsInWeb LV - Doro 1380, sarkana - Mobilais telefons
Nosaukums LV - Doro Easy Mobile 1380, sarkans
Nosaukums LV - Mobilais tālrunis. Doro 1380, sarkans
nosaukums_lv - Doro 1380, sarkans
nosaukums_lv - Doro 1380, sarkans
nosaukums_ru - Doro 1380, sarkans
Platums - 0.0900
platums - 15
Platums - 90.000000
Preces kods - DORO1380RED
Ražotājs - DORO
RažotājsPartNumber - 8315
RažošanaValsts - CN
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Saskarnes - 3,5 mm stereo audio ligzda
Savienojamība - divu SIM karšu atbalsts - Jā
Savienojamība - Divu SIM karšu atbalsts - Jā
Savienojamība - Dual SIM - Jā
Savienojamība - SIM kartes ligzda - microSIM
Savienojamība - SIM kartes slots - microSIM
Savienojamība - Skaņa - 3,5 mm austiņu izeja
Savienojamība - Skaņa - 3,5 mm austiņu izeja
Savienojumi - Divu SIM karšu atbalsts - Jah
Savienojumi - SIM kartes slots - microSIM
Savienojumi - SIM kartes slots - microSIM
Savienojumi - Skaņa - 3,5 mm audio izeja
Savienojumi - Skaņa - 3,5 mm austiņu izeja
Sensori - FM radio - Jah
Sensori - FM radio - Jā
Sensori - FM radio - Jā
Sensori - FM radio - Jā
Svars - 0.330000
svītrkods - 7322460083151
TariffNo - 85171400
Tilpums - 0.00088200
Tālrunis - iekļauts komplektācijā - kabelis
Tālrunis - tips - mobilais tālrunis
Tīkli - 2G - CDMA-1900
Tīkli - 2G - CDMA-1900
Tīkli - 2G - CDMA-1900
Tīkli - 2G - DCS-1800
Tīkli - 2G - DCS-1800
Tīkli - 2G - DCS-1800
Tīkli - 2G - GSM-850
Tīkli - 2G - GSM-850
Tīkli - 2G - GSM-850
Tīkli - 2G - GSM-900
Tīkli - 2G - GSM-900
Tīkli - 2G - GSM-900
Tīkli - 3G - Nē
Tīkli - 3G - Nē
Tīkli - 3G - Nē
Tīkli - 4G - Nē
Tīkli - 4G - Nē
Tīkli - 4G - Nē
Tīkli - Bluetooth - Bluetooth 3.0
Tīkli - Bluetooth - Bluetooth 3.0
Tīkli - Bluetooth - Bluetooth 3.0
Tīkli - Bluetooth - Jā
Tīkli - Bluetooth - Jā
Tīkli - Bluetooth - Jā
Tīkli - Mobilais internets - Nē
Tīkli - Mobilais internets - Nē
Tīkli - Mobilā platjosla - Nē
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
Uzglabāšana - Atmiņas kartes slots - microSD
Valoda - izvēlnes valodas - Angļu valodā
Valoda - izvēlnes valodas - Igauņu
Valoda - izvēlnes valodas - Krievu
VidējaisApraksts ET - Ērts mobilais tālrunis ar plašu ekrānu Izbaudiet ērti lietojamu tālruni ar kameru un plaši izvietotiem taustiņiem ērtai zvanīšanai un īsziņu rakstīšanai, kā arī iebūvētu lukturīti, palīdzības izsaukuma pogu, FM radio un daudz ko citu. Doro 1380 ir divu SIM karšu tālrunis, kas ļauj ērti izmantot divus tālruņa numurus vienā tālrunī.
VidējaisApraksts LV - Ērts mobilais tālrunis ar platu ekrānuIzbaudiet ērti lietojamu tālruni ar kameru, ar plaši izvietotiem taustiņiem, kas atvieglo numuru sastādīšanu un īsziņu sūtīšanu, iebūvētu kabatas lukturīti, palīdzības pogu, FM radio un daudz ko citu. Doro 1380 ir divu SIM karšu ierīce, kas padara to par praktisku risinājumu, ja vēlaties izmantot divus atsevišķus numurus vienā mobilajā tālrunī.
Vispārīgie parametri - krāsa - sarkans
Vispārīgie parametri - ražotājs - Doro
zīmols - Doro
Battery - removable battery
Battery - battery life up to - 530
Battery - capacity - 500
Description - DORO EASY MOBILE 1380 RED
Память - Гнездо для карты памяти - microSD
Memory / storage - internal memory - 1
Memory card reader - supported memory cards - micro-SD
Height - 0.1400
height - 8
Height - 140.000000
Power source - Battery capacity - 800 mAh
Vooluallikas - Aku mahutavus - 800 mAh
Источник питания - Емкость аккумулятора - 800 mAh
Power source - Battery type - Lithium ion battery
Источник питания - Тип аккумулятора - Литий-ионовый аккумулятор
Vooluallikas - Aku tüüp - Liitium-ioon aku
Vooluallikas - Kõneaeg - 10 tundi
Power source - Talk time - 10 hours
Источник питания - Разговорное время - 10 часов
Источник питания - Зарядка - Через гнездо microUSB
Vooluallikas - Laadimine - microUSB pesa kaudu
Power source - Charging - microUSB
BrandCode - DORO
GrossWeight - 0.3250
category_en - Phones
category_et - Telefonid
category_lv - Telefoni
category_ru - Телефоны
Other - Color - Red
Muu - Värvus - Punane
Прочее - Цвет - Красный
Прочее - Материал корпуса - Пластик
Other - Package contents - Cellphone
Other - Package contents - Charging dock
Citi - Iepakojumā ietilpst - Mobilais telefons
Citi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes doks
Muu - Komplekti sisu - Laadimisdokk
Muu - Komplekti sisu - Mobiiltelefon
Citi - Korpusa materiāls - Plastmasa
Citi - Krāsa - Sarkana
Muu - Korpuse materjal - Plastik
Other - Body material - Plastic
Data exchange - Bluetooth - Yes
Andmeside - 2G - CDMA-1900
Andmeside - 2G - DCS-1800
Andmeside - 2G - GSM-850
Andmeside - 2G - GSM-900
Andmeside - 3G - Ei
Andmeside - 4G - Ei
Andmeside - Bluetooth - Bluetooth 3.0
Andmeside - Bluetooth - Jah
Andmeside - Mobiilne internet - Ei
Прочее - Комплектация - Мобильный телефон
Прочее - Комплектация - Зарядный док
description_et - Naudi lihtsasti kasutatavat nuputelefoni laialt paigutatud klahvidega, mis muudab lihtsamaks numbri valimise ja sõnumite kirjutamise. Lisaks on telefonil tagakaamera, integreeritud taskulamp, abi kutsumise nupp, FM-raadio ja Bluetooth ühenduse võimalus. Doro 1380 on kahe SIM-kaardi pesaga telefon, millega saad lihtsasti kasutada kahte telefoninumbrit samas telefonis. Suurte nuppudega mobiiltelefon Selgelt loetav, suur ekraan LED taskulamp SOS nupp 0,3-megapiksline tagakaamera Bluetooth ühendus 3,5 mm kõrvaklapipesa Dual SIM – kaks SIM-kaardi pesa Komplektis laadimisdokk Eestikeelne menüü
description_lv -
description_en - Enjoy an easy to use camera phone with widely spaced keys for easier dialling and texting, a built-in torch, an assistance button, FM-radio and more. Doro 1380 is a dual-SIM device, making it a practical solution when you want to use two separate numbers in a single mobile phone. Easy to use mobile phone Large buttons and a clear display Bluetooth connection 3,5 mm headset jack 0.3 MP rear camera Dual SIM – two SIM card slots LED flashlight SOS button Charging cradle included
description_ru -
description_short_en - Easy to use mobile phone Large buttons and a clear display Built-in rear camera LED flashlight & SOS button Dual SIM & Bluetooth
description_short_et - Suurte nuppudega mobiiltelefon Selgelt loetav, suur ekraan Tagakaamera & Dual SIM LED taskulamp & SOS nupp Eestikeelne menüü
description_short_lv -
description_short_ru - Мобильный телефон с большими кнопками Четко читаемый, большой экран Удобная зарядка в док-станции Светодиодный фонарик и кнопка SOS Меню на эстонском языке
Display - Display size - 2.8"
Display - Display type - TFT LCD
Displejs - Ekrāna izmērs - 2,8"
Display - Screen resolution - 320 × 240
Displejs - Ekrāna izšķirtspēja - 320 × 240
Displejs - Ekrāna tips - TFT LCD
Display - Touch screen - No
Displejs - Skārienekrāns - Nē
depth - 20
EAN - 7322460083151
Screen - panel resolution - 320x240
Screen - display technology - LCD
Ekraan - Ekraani diagonaal - 2,8"
Экран - Размер экрана - 2,8
Screen - screen size - 2.8
Ekraan - Ekraani lahutusvõime - 320 × 240
Экран - Разрешение экрана - 320 × 240
Ekraan - Ekraani tüüp - TFT LCD
Экран - Тип экрана - TFT LCD
Экран - Сенсорный экран - Нет
Ekraan - Puutetundlik - Ei
Enerģijas avots - Akumulatora ietilpība - 800 mAh
Enerģijas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Enerģijas avots - Sarunu laiks - 10 stundas
Enerģijas avots - Uzlāde - Caur microUSB ligzdu
feature_group_et - Mobiiltelefonid
feature_group_en - Cellphones
feature_group_lv - Mobilie telefoni
feature_group_ru - Мобильные телефоны
Functions - Dual-SIM
Functions - FM radio
Functions - flaslight
Functions - SOS button
Functions - keypad lock
Functions - alarm
Functions - SIM1 - Micro
Functions - SIM2 - Micro
PeriodofWarranty - 24 M
Length - 0.0700
Length - 65.000000
gross_weight - 0.25
Group - TELECOM > PHONES > FEATURE PHONES
Iekšējā atmiņa - Atmiņas kartes ligzda - microSD
Sisemälu - Mälukaardipesa - microSD
Dimensions - height - 12.67
Dimensions - depth - 1.3
Dimensions - width - 6.6
Dimensions - weight - 97
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 12,67
Размеры и вес - Высота (мм) - 12,67
Dimensions and weight - Height (mm) - 12,67
Mõõdud ja kaal - Kõrgus (mm) - 12,67
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 1,3
Dimensions and weight - Depth (mm) - 1,3
Mõõdud ja kaal - Sügavus (mm) - 1,3
Размеры и вес - Глубина (мм) - 1,3
Mõõdud ja kaal - Laius (mm) - 6,6
Izmēri un svars - Platums (mm) - 6.6
Размеры и вес - Ширина (мм) - 6.6
Dimensions and weight - Width (mm) - 6.6
Izmēri un svars - Svars (g) - 97
Размеры и вес - Вес (г) - 97
Dimensions and weight - Weight (g) - 97
Camera - Rear camera - 0.3 megapixel
Kaamera - Tagakaamera - 0,3-megapiksline
Камера - Задняя камера - 0,3-мегапикселей
Kamera - Aizmugures kamera - 0,3 megapikseļi
Camera - effective pixels - 0.3
Камера - Передняя камера - Отсутствует
Kaamera - Eesmine kaamera - Puudub
Camera - Secondary camera - None
Kamera - Sekundārā kamera - Nav
LongDescription ET - 2,8'' LCD ekraan
Doro 1380 omab 2,8-tollist LCD ekraani suurte fontide ja numbritega, mis muudab telefoni kasutamise lihtsaks ja mugavaks nägemisprobleemidega inimestele. Selge ja lihtne kasutajaliides tagab mugava navigeerimise telefoni funktsioonide vahel. Bluetooth tehnoloogia
Bluetooth tehnoloogia võimaldab juhtmevaba ühendust teiste Bluetooth-seadmetega, nagu kõrvaklapid, kõlarid või autoraadio. Doro 1380 mobiiltelefonil on Bluetooth funktsioon, mis võimaldab seadmete vahelist lihtsat ühendust ja sujuvat andmeedastust. Turvalised funktsioonid, nagu SOS nupp, taskulamp
Doro 1380 mobiiltelefonil on palju turvalisi funktsioone, sealhulgas SOS nupp ja taskulamp. SOS nupp võimaldab kiiresti ja hõlpsalt teavitada eelnevalt määratud kontakte hädaolukorrast, mis annab kasutajale rahu ja kindlustunde. Taskulamp on kasulik funktsioon, mis võib olla väga praktiline öisel ajal või hädaolukorras valgustamiseks. Need turvalised funktsioonid muudavad Doro 1380 telefoni ideaalseks valikuks eakatele või inimestele, kes vajavad lisaturvalisust igapäevaelus. MicroSD mälukaardilugeja
MicroSD mälukaardilugeja on mobiiltelefoni oluline omadus, mis võimaldab kasutajal suurendada telefoni salvestusruumi. Mälukaardi lisamine annab võimaluse salvestada rohkem pilte, videoid ja muusikat ilma, et peaksite muretsema mälumahtude täitumise pärast. See omadus muudab ka andmete edastamise lihtsamaks, kuna saate mälukaardil olevaid faile hõlpsasti teiste seadmetega jagada. FM raadio
FM raadio on funktsioon, mis võimaldab mobiiltelefonil vastu võtta FM raadiolaineid ja kuulata raadiojaamu. See funktsioon võimaldab kasutajal kuulata muusikat, uudiseid ja muid saateid raadio kaudu, ilma et oleks vaja eraldi raadiot osta.
LongDescription EN - 2.8" LCD screen
The Doro 1380 features a 2.8-inch LCD screen with large fonts and numbers, making it easy and convenient for people with visual impairments to use. The clear and simple user interface ensures easy navigation between the phone's functions. Bluetooth technology
Bluetooth technology allows for wireless connection with other Bluetooth devices, such as headphones, speakers, or car radios. The Doro 1380 mobile phone has a Bluetooth function, which enables easy connection and smooth data transfer between devices. Safety features, such as SOS button and flashlight
The Doro 1380 mobile phone has many safety features, including an SOS button and flashlight. The SOS button enables the user to quickly and easily notify designated contacts of an emergency, providing peace of mind and security. The flashlight is a useful feature that can be very practical for lighting in the dark or in emergency situations. These safety features make the Doro 1380 phone an ideal choice for seniors or people who require extra security in everyday life. MicroSD memory card reader
The MicroSD memory card reader is an important feature of a mobile phone, which allows users to increase the phone's storage capacity. Adding a memory card provides the opportunity to save more pictures, videos, and music without worrying about storage space. This feature also makes data transfer easier, as files on the memory card can easily be shared with other devices. FM radio
FM radio is a feature that allows the mobile phone to receive FM radio waves and listen to radio stations. This feature allows users to listen to music, news, and other programs via radio without needing to buy a separate radio.
MediumDescription EN - Easy mobile phone with wide display Enjoy an easy to use camera phone with widely spaced keys for easier dialling and texting, a built-in torch, an assistance button, FM-radio and more. Doro 1380 is a dual-SIM device, making it a practical solution when you want to use two separate numbers in a single mobile phone.
Mõõdud ja kaal - Kaal (g) - 97
NameInWeb ET - Doro 1380, punane - Mobiiltelefon
NameInWeb EN - Doro 1380, red - Cellular phone
name_et - Doro 1380, punane
NetWeight - 0.3070
Name ET - Doro Easy Mobile 1380, punane
NameInWeb LV - Doro 1380, sarkana - Mobilais telefons
Name EN - Doro Easy Mobile 1380, red
Name LV - Mob.tel. Doro 1380, sarkans
name_en - Doro 1380, red
name_lv - Doro 1380, red
name_ru - Doro 1380, красный
Width - 0.0900
width - 15
Width - 90.000000
ProductCode - DORO1380RED
Manufacturer - DORO
ManufacturerPartNumber - 8315
ProductionCountry - CN
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Interfaces - 3,5 mm stereo audio jack
Соединения - Поддержка двух SIM - Да
Savienojamība - Divu SIM karšu atbalsts - Jā
Connectivity - Dual SIM - Yes
Savienojamība - SIM kartes ligzda - microSIM
Connectivity - SIM card slot - microSIM
Connectivity - Sound - 3.5 mm headphones out
Savienojamība - Skaņa - 3,5 mm austiņu izeja
Ühendused - Kahe SIM kaardi tugi - Jah
Ühendused - SIM kaardi pesa - microSIM
Соединения - Гнездо для SIM карты - microSIM
Соединения - Звук - 3,5 мм аудио выход
Ühendused - Heli - 3,5 mm kõrvaklapiväljund
Sensorid - FM raadio - Jah
Sensors - FM radio - Yes
Датчики - FM радио - Да
Sensori - FM radio - Jā
Weight - 0.330000
barcode - 7322460083151
TariffNo - 85171400
Volume - 0.00088200
Phone - included in the package - cable
Phone - type - mobile phone
Networks - 2G - CDMA-1900
Сети - 2G - CDMA-1900
Tīkli - 2G - CDMA-1900
Networks - 2G - DCS-1800
Сети - 2G - DCS-1800
Tīkli - 2G - DCS-1800
Networks - 2G - GSM-850
Сети - 2G - GSM-850
Tīkli - 2G - GSM-850
Networks - 2G - GSM-900
Сети - 2G - GSM-900
Tīkli - 2G - GSM-900
Networks - 3G - No
Сети - 3G - Нет
Tīkli - 3G - No
Networks - 4G - No
Tīkli - 4G - No
Сети - 4G - Нет
Networks - Bluetooth - Bluetooth 3.0
Tīkli - Bluetooth - Bluetooth 3.0
Сети - Bluetooth - Bluetooth 3.0
Networks - Bluetooth - Yes
Tīkli - Bluetooth - Jā
Сети - Bluetooth - Да
Сети - Мобильный интернет - Нет
Tīkli - Mobilais internets - Nē
Networks - Mobile broadband - No
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
Storage - Memory card slot - microSD
Language - menu languages - English
Language - menu languages - Estonian
Language - menu languages - Russian
MediumDescription ET - Lihtne mobiiltelefon laia ekraaniga Naudi lihtsasti kasutatavat kaameraga telefoni laialt paigutatud klahvidega lihtsama numbri valimise ja sõnumite kirjutamiseks, lisaks sisse ehitatud taskulambi, abi kutsumise nupu, FM-raadio ja rohkemaga. Doro 1380 on kahe SIM-kaardiga telefon, millega saad lihtsasti kasutada kahte telefoninumbrit samas telefonis.
MediumDescription LV - Ērts mobilais tālrunis ar platu ekrānuIzbaudiet ērti lietojamu tālruni ar kameru, ar plaši izvietotiem taustiņiem, kas atvieglo numuru sastādīšanu un īsziņu sūtīšanu, iebūvētu kabatas lukturīti, palīdzības pogu, FM radio un daudz ko citu. Doro 1380 ir divu SIM karšu ierīce, kas padara to par praktisku risinājumu, ja vēlaties izmantot divus atsevišķus numurus vienā mobilajā tālrunī.
General parameters - colour - red
General parameters - manufacturer - Doro
brand - Doro
54,72 €
Doro 1380, Red
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas