Ulefone Power Armor X11 Pro, 4GB/64GB, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 919794 Preces kods: UF-AX11P/BK
Pasūtāms 18 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
152,51 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.10.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.10.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 04.10.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna izmērs (diagonāle): 5.45"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 720 x 1440
  • Ekrāna tips: IPS LCD
  • Refresh rate: 60Hz
  • Dual Sim: Ir
  • Iebūvēta atmiņa: 64GB
  • Operētājsistēma: Android 12
  • Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa): 16 MPix
  • Akumulators: 8150 mAh
Displeja raksturlielumi
Ekrāna aizsardzība N/A
Lai viedtālruņus (arī planšetdatorus) aizsargātu no nejaušiem skrāpējumiem un bojājumiem, kas var rasties pavisam nejauši, lielās kompānijas uz saviem ekrāniem uzstāda īpaši noturīgu, bet reizē arī plānu aizsargkārtu. Populārākais un arī pasaulē atzītākais ir kompānijas Corning radītais Gorilla Glass pārklājums.
Ekrāna izmērs (diagonāle) 5.45"
Ekrāna izmērs tiek noteikts pa diagonāli un to apzīmē collās (1" = 2.54cm). Bez šī parametra svarīga ir arī ekrāna izšķirtspēja.
Ekrāna izšķirtspēja 720 x 1440
Ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz informācijas (pikseļus) tālrunis spēj attēlot. Jo lielāka izšķirtspēja, jo attēls būs mazāk graudains. Pašlaik iegādājoties viedtālruni rekomendējam izvēlēties modeļus ar vismaz 720x1280 pikseļu lielu izšķirtspēju. Šobrīd lielo kompāniju top modeļos jau tiek izmantoti FullHD (1080x1920) izšķirtspējas displeji.
Ekrāna tips IPS LCD
Ekrāna tips ir būtisks aspekts iegādājoties viedtālruni. Šobrīd populārākie standarti ir TFT, IPS un AMOLED. TFT tiek izmantoti galvenokārt mazbudžeta ierīcēs, jo to izmaksas ir nelielas, bet arī attēla kvalitāte nav tik laba. IPS teicami attēlo krāsas un garantē labu informācijas redzamību arī no plaša skatu leņķa, savukārt AMOLED piedāvā labāku kontrastu un zemāku enerģijas patēriņu, tomēr attēls var nebūt tik ass kā IPS matricām.
Refresh rate : 60Hz
Pamatinformācija
Dual Sim Ir
Dual Sim atbalsts norāda, ka tālrunī iespējams ievietot un vienlaicīgi lietot 2 SIM kartes. Tās var būt pat dažādu operatoru.
Iebūvēta atmiņa 64GB
Iebūvētās atmiņas apjoms norāda to, cik daudz informācijas (spēles, programmas, mūziku, fotoattēlus un videoklipus) iespējams uzglabāt telefona iekšējā atmiņā. Pašlaik katram otrajam tālrunim pieejama arī atmiņas kartes ligzda, kas ļauj to paplašināt. Lai nerastos problēmas ar vietas trūkumu, rekomendējam izvēlēties tālruni ar vismaz 16GB iebūvēto atmiņu.
Krāsa : Melna
Modelis : Ulefone Power Armor X11 Pro
Svars : 330g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 8 (Octa Core)
Procesora kodolu skaits norāda uz to, cik neatkarīgas skaitļošanas straumes iekārta spēj apstrādāt paralēli. Ierīce ar 4 kodoliem 80% gadījumu būs ātrāka par divkodolu konkurentiem, tomēr procesora veiktspēju ļoti ietekmē arī arhitektūras īpašības, takts frekvence un kešatmiņas apjoms.
Procesors (Chipset) : Mediatek Helio G25
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) 4GB
RAM ir neliela apjoma dinamiskā atmiņa, ar lielu datu caurlaidības ātrumu (bandwidth). Tā uztur operētājsistēmas aktīvo procesu un programmu raitu izpildi. Jo lielāks RAM atmiņas apjoms, jo vairāk programmu vienlaicīgi iespējams darbināt, bez ietekmes uz ātrdarbību. Rekomendējam iegādāties viedtālruni kā minimums ar 1GB RAM atmiņas.
Operētājsistēma
Operētājsistēma Android 12
Šobrīd pasaulē ir 3 izteikti mobilo operētājsistēmu līderi - Android, Apple iOS un Windows Phone. Populārākā ir atvērtā koda Android OS, kas piedāvā neskaitāmas kustomizācijas un ļoti plašu aplikāciju skaitu. Otrajā vietā ir iOS, kas pieejams tikai uz Apple iPhone un iPad ierīcēm, tāpēc ir labi optimizēts un problēmu tikpat kā nav. Pēc darījuma, kurā Microsoft iegādājās Nokia, arī Windows Phone 8 pamazām kļūst populārāks.
Pieslēgvietas un aprīkojums
3.5mm austiņu ligzda Ir
3.5mm austiņu ligzda (jack) šobrīd ir pārliecinoši populārākais audio savienojums. Tas nodrošina iespēju pie tālruņa pievienot teju jebkuras austiņas, vai savienot tālruni ar audio pastiprinātāju vai ārējiem skaļruņiem.
Atmiņas kartes ligzda microSD
Šobrīd viedtālruņos visbiežāk tiek iebūvēta 8GB, 16GB vai 32GB liela atmiņa failu, multivides un aplikāciju uzglabāšanai. Nereti šis apjoms var izrādīties nepietiekams lielai mūzikas, fotoattēlu vai videoklipu kolekcijai. Tādēļ vidēji 50 procentiem viedtālruņu ir pieejama atmiņas ligzda, kas ļauj atmiņas apjomu palielināt. Visplašāk telefonos tiek iebūvētas microSD atmiņas ligzdas, kas parasti uztur līdz 32GB lielas kartes, jaunākajiem modeļiem arī 64GB microSDHC. Precīzāk iespējams noskaidrot ražotāja mājaslapā.
SIM kartes izmērs Nano-SIM
Lai padarītu tālruņus kompaktākus un atvēlētu korpusā vairāk vietas akumulatoram un citām būtiskām komponentēm, pamazām tiek samazināti arī SIM kartes fiziskie izmēri. Līdz šim populārākās bija mini-SIM kartes, bet šobrīd aizvien biežāk tiek izmantotas micro-SIM un nano-SIM.
USB ligzda Type-C
Šis parametrs norāda pieslēgvietas veidu, kāda iebūvēta tālrunī savienojumam ar datoru.
Bezvadu savienojumi
4G tīkls Ir
4G, jeb 4. paaudzes tīkls (tiek dēvēts arī par LTE) ir 2008. gadā prezentēts bezvadu savienojuma standarts, kura mērķis ir piedāvāt datu pārraides ātrumu līdz pat 1 Gbit/s. Pašlaik reāli dabā pielietotais LTE (Long Term Evolution) standarts piedāvā attiecīgi 100 MBit/s lejupielādei un 50 Mbit/s augšupielādei. Tikmēr telekomunikāciju eksperti turpina darbu pretī nospraustajam mērķim, un paredzams, ka tuvāko gadu laikā tiks prezentēts LTE Advanced, kas nodrošinās 10 reizes lielāku datu pārraides ātrumu kā LTE.
5G tīkls : Nav
Bluetooth 5.0
Bluetooth ir plaši izmantots bezvadu savienojums, kas nodrošina datu pārraidi nelielos attālumos. To izmanto failu pārsūtīšanai starp diviem tālruņiem vai tālruni un datoru. Tāpat pieejami neskaitāmi Bluetooth aksesuāri - hands-free sistēmas, bezvadu austiņas, pulsometri utt.
FM Radio Ir
FM Radio funkcija nodrošina iespēju tālrunī uztvert FM viļņos raidošās radiostacijas. Pamazām gan FM Radio pazūd no tālruņiem, jo uzlabojoties datu pārklājumam un pazeminoties tarifiem, cilvēki aizvien vairāk dod priekšroku interneta radio - Spotify, DI.FM u.c.
GPS Ir
GPS, jeb globālā pozicionēšanas sistēma ir rīks, kas ļauj noteikt ierīces atrašanās vietu izmantojot virs zemes riņķojošos satelītu signālus. Bez šīs funkcijas nebūs iespējams izmantot Google Maps, Waze un citus noderīgus servisus.
NFC Ir
NFC (Near Field Communication) ir datu pārraides standarts, kas atļauj neliela apjoma informācijas apmaiņu starp ierīcēm, kuras uztur šo funkciju. Pašlaik pielietojums nav plašs, tomēr prognozējams, ka drīzumā tieši ar NFC palīdzību varēsim norēķināties par pirkumiem lielveikalā, maksas autostāvvietu vai sabiedrisko transportu.
WiFi Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wi-Fi ir bezvadu interneta savienojuma protokols, kas nodrošina datu apraidi līdz pat 1300Mbit/s lielu datu pārraides ātrumu un pārklājuma rādiusu līdz 70m iekštelpās un maksimums 250m ārpus telpām. Šobrīd visplašāk izmanto 802.11n standarta tīklu (max. 600Mbit/s), kurš ir savietojums ar vecākajiem B un G standartiem. Pamazām popularitāti iegūst arī jaunākais - 802.11ac standarts (max. 1300Mbit/s).
Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa) 16 MPix
Fotokameras izšķirtspēja norāda uz to, cik megapikseļu (MP) lielu attēlu spēj uzņemt tālrunī iebūvētā fotokamera. Jābrīdina, ka izšķirtspējas rādītājs ir būtisks, bet ne vienmēr tam ir tieša ietekme uz fotoattēlu kvalitāti. Šim nolūkam labāk izmantot gsmarena.com fotokameru salīdzināšanas rīku.
Kameru skaits : 2
Makro kamera : Nav
Priekšējā kamera (videozvans) 5 MPix
Priekšējā kamera ļauj veikt videozvanu caur operatora tīklu, vai sazināties video režīmā caur Skype un citām videosaziņas aplikācijām.
Telefoto kamera : Nav
Ultra platlenķa kamera : Nav
Video ieraksta kvalitāte Full HD (1920 x 1080)
Šis parametrs norāda, cik augstas izšķirtspēja video spēj uzņemt viedtālrunis. Modernākie tālruņi uzņem FullHD (1080p) videoklipus, bet daži dārgākie flagmaņi jau 4K (2160p) izmēra video. Ieraksta kvalitāte gan atkarīga no iebūvētā sensora un lēcas.
Zibspuldze Ir
Zibspuldze sniedz iespēju uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas slikti apgaismotās vietās, kā arī pilnīgā tumsā. Tāpat ir aplikācijas, kas piedāvā iebūvēto zibspuldzi izmantot kā kabatas lukturīti.
Akumulators
Akumulators 8150 mAh
Viedtālruņu akumulatora ietilpību norāda miliampērstundās (mAh). Teorijā - jo vairāk mAh, jo tālrunis spēj ilgāk darboties pēc vienas uzlādes reizes. Tomēr dabā tas nav tik vienkārši un pamatoti, jo strāvas patēriņš ir ļoti atkarīgs no telefona tehniskās specifikācijas - procesora jaudas, ekrāna izmēra un spilgtuma, kā arī operētājsistēmas optimizācijām un visbeidzot no lietošanas paradumiem.
Izņemams akumulators Nav
Tālruņi ar iebūvētu akumulatoru mēdz būt nedaudz plānāki un monolītāki, tomēr tiek pazaudēta iespēja akumulatoru pēc tā nolietošanās samainīt.
Papildus specifikācija
5G atbalsts - Nē
Aizmugurējā kamera - 16 Mpix
Akumulatora ietilpība - 8150 mAh
Akumulators - Akumulatora ietilpība - 8150 mAh
Akumulators - gaidīšanas laiks (3G) - 444 h
Akumulators - sarunu laiks (3G) - 44 h
Apraksts - IP68/IP69K un MIL-STD-810G Bezkompromisa izturība Izstrādāts, lai izturētu vissmagākos apstākļus. Ulefone Power Armor X11 Pro atbilst IP68 un IP69K standartiem ūdens, putekļu, netīrumu un smilšu izturībai. Turklāt tas ir izturējis stingrus testus, lai atbilstu MIL-STD-810G standartiem, tāpēc tas spēj izturēt ne tikai ekstremālas temperatūras, bet arī triecienus uz visām virsmām, malām un stūriem. MIL-STD-810G sertifikāts Izstrādāts plašam lietotāju lokam, kas strādā dažādās nozarēs, pat ekstremālos apstākļos. Zema spiediena tests Spiediens: 57 kPa | Temperatūra: 25 | Laiks: 4 h Mitruma tests Mitruma tests: 50-90 % | Temperatūra: 23-60 | Laiks: 6-8 h Skābās atmosfēras ph tests Temperatūra: 35 | PH vērtība: 4,17 | Laiks: izsmidzināšana 2h | 22h glabāšana Saules starojuma tests Temperatūra: 35 °C | PH 35 °C | Laiks: izsmidzināšana 2h | 22h glabāšana: 49 | Starojuma enerģija: 1120W/m2 | Laiks: 19h 58min Labākais tālrunis darbam vai piedzīvojumiem brīvā dabā Šis izturīgais viedtālrunis izturēs ūdeni, putekļus, triecienus vai kritienus, tāpēc tas ir ideāli piemērots lietošanai bīstamās vidēs. Neatkarīgi no tā, vai strādājat rūpniecībā vai būvniecībā, vai arī mīlat ekstrēmus sporta veidus, piemēram, klinšu kāpšanu, braukšanu ar kajaku un niršanu ar akvalangu, Ulefone vienmēr būs ar jums. Izturīgs nenozīmē apjomīgs Izturīgs, uzticams, ērts Atbilstoši Ulefone Armor X sērijas parocīgumam jaunais Power Armor X11 Pro garantē visaugstākā līmeņa izturību plānā un vieglā korpusā. Laikā, kad jebkurš izturīgs tālrunis šķiet liels un smags, šis tālrunis ir tik pārsteidzoši parocīgs un kompakts, ka tas viegli iekļaujas kabatā un ir ērti turams ar vienu roku. Milzīgs 8150 mAh akumulators Lielākais akumulators, kāds jebkad iebūvēts mazā izturīgā viedtālrunī. Power Armor X11 Pro piedāvā nozarē reti sastopamu kompakta izmēra un ilga akumulatora darbības laika kombināciju. Pateicoties 8150 mAh akumulatoram, telefons darbojas daudz ilgāk, nodrošinot līdz pat 4 dienām normālas lietošanas ar vienu uzlādi. Un tā 5 W reversā uzlāde dažkārt var būt glābiņš, lai uzlādētu citu tālruni, viedpulksteni vai austiņas. Satriecošs 5,45 HD+ displejs Pilnekrāna 18:9 formāta HD+ (1440 x 720) ekrānā ar milzīgu detaļu daudzumu, teksti izskatās asi, attēli ir skaidri, bet videoklipi - spilgti un vienmērīgi. Jaudīgs un efektīvs 8 kodolu spēļu procesors MediaTek Helio G25 astoņkodolu procesors nodrošina lielisku līdzsvaru starp veiktspēju un energoefektivitāti, izmantojot 2,0 GHz augstas frekvences Arm Cortex-A53 procesoru un 520 MHz IMG PowerVR GE8320 GPU. Tam ir 4 GB RAM un 64 GB iekšējās atmiņas, ko var paplašināt, izmantojot microSD5 karti līdz 128 GB, lai palielinātu tālruņa iespējas. *MicroSD karte jāpērk atsevišķi, ja nepieciešams. 16 MP dubultkamera Iemūžiniet katru adrenalīna pilnu mirkli ar dubultkameras objektīvu. 16 MP galvenā kamera ar Samsung attēla sensoru nodrošina tūlītēju autofokusu, lai iemūžinātu aizraujošu darbību, savukārt dziļuma sensors fotogrāfijās rada satriecošus Bokeh efektus. Turklāt, pateicoties izcilajam sniegumam vājā apgaismojumā un mākslīgā intelekta uzlabojumiem, tālrunis uzņem augstas kvalitātes fotoattēlus un videoklipus gan dienā, gan naktī. Jaunā Android 12 Ulefone Power Armor X11 Pro ir aprīkots ar jaunāko Android operētājsistēmu, kas nodrošina patīkamu pieredzi bez kaitinošām reklāmām. Personalizētāka, drošāka un vieglāk lietojama nekā jebkad agrāk, Android 12 piedāvā lielas vizuālas izmaiņas, jaunas privātuma funkcijas un labākus veidus, kā pārsūtīt saglabātos datus. Daudzfunkcionāla NFC Ērta NFC tehnoloģija piedāvā ātru un drošu veidu, kā veikt maksājumus ar Google Pay, skenēt sabiedriskā transporta kartes un saglabāt un izmantot lojalitātes, punktu, kredītkartes un debetkartes. Visas šīs kartes nav jānēsā līdzi. Programmējama poga Programmējamā poga kreisajā pusē nodrošina ērtu fizisko saīsni. To var ieprogrammēt, lai atvērtu dažādas lietotnes vai iedarbinātu konkrētas funkcijas, kas jums steidzami nepieciešamas, piemēram, Push-to-Talk, lukturīti, ekrānšāviņu, audioierakstu, zemūdens kameru un ārkārtas zvanu. Cimdu režīms Nav nepieciešams noņemt cimdus. Palieciet droši un produktīvi, izmantojot Power Armor X11 Pro uzlabotās skārienpiedāvātās iespējas. Izmantojot cimdu režīmu, varat lietot tālruni pat tad, kad valkā cimdus. Zemūdens kamera Izpētiet zemūdens pasauli un uzņemiet lieliskus fotoattēlus un videoklipus zem ūdens, izmantojot zemūdens režīmu. Pilnībā ūdensnecaurlaidīgā ierīce ļaus jums vērot zivis zem ūdens, iemūžināt trakas ainas no brauciena ar kajaku vai fotografēt vissliktākajos laikapstākļos. Lietošanas rīki Jums vairs nebūs jānēsā smaga instrumentu kaste. Ulefone Power Armor X11 Pro ir iepriekš instalēts pārdomāts lietotņu klāsts, kas var sniegt noderīgu informāciju profesionāļiem un brīvdabas entuziastiem. Vairākas navigācijas sistēmas Neatkarīgi no tā, vai strādājat brīvā dabā, pētāt lielos apvidus vai šķērsojat mežu, tālrunis vienmēr jums palīdzēs un aizvedīs līdz galamērķim, pateicoties tā izturīgajai uzticamībai un vairākām navigācijas sistēmām (GPS, Glonass, Galileo, BeiDou), kas nodrošina augstu atrašanās vietas precizitāti un plašu globālo pārklājumu. Radio bez austiņām Iebūvētais FM radio ir lielisks ceļojuma sabiedrotais. Tas jūs informē par jaunākajiem laikapstākļu brīdinājumiem un nodrošina izklaidi ar mūziku, programmām un tiešsaistes ziņām bez nepieciešamības pieslēgt austiņas. Tas darbojas ar tālruņa milzīgo akumulatoru, nodrošina lielisku atskaņošanas laiku un ir lieliska alternatīva vecajiem tradicionālajiem FM radioaparātiem. Dual 4G VoLTE Uzlabotā dubultā 4G VoLTE savienojamība ļauj veikt HD balss un video zvanus no jebkuras SIM kartes, vienlaikus nodrošinot spēcīgāku signālu, drošāku pārklājumu un mazāku enerģijas patēriņu. Divu joslu Wi-Fi Divu joslu Wi-Fi (802.11 a/b/g/n/ac) nodrošina divus atsevišķus Wi-Fi tīklus, katru 2,4 GHz un 5 GHz frekvenču joslā, nodrošinot lielāku elastību un mazāk traucējumu, īpaši video un spēļu laikā. Uzlabota mobilitāte Perfekti pieguļošs korpuss Ulefone Power Armor X11 Pro īpašais korpuss ir izgatavots no cietas plastmasas, lai nodrošinātu papildu aizsardzību aizmugurējai daļai un stūriem. Tas ir aprīkots arī ar izturīgu āķīti un jostas stiprinājumu, tāpēc varat piestiprināt tālruni pie mugursomas vai jostas, lai tālrunis būtu viegli pieejams āra piedzīvojumu laikā. *Ammor futrālis tiek pārdots atsevišķi. Piezīmes: 1. Power Armor X11 Pro ir noturīgs pret šļakatām, ūdeni un putekļiem, un tas ir pārbaudīts kontrolētos laboratorijas apstākļos ar IP68 kategoriju saskaņā ar IEC 60529 (maksimālais dziļums 1,5 metri līdz 30 minūtēm). Lādētājs un piederumi nav ūdensizturīgi. Izturība pret šļakatām, ūdeni un putekļiem nav pastāvīga, un tā var samazināties normālas nolietošanās rezultātā. Nemēģiniet uzlādēt slapju Power Armor X11 Pro. Uz šķidruma izraisītiem bojājumiem neattiecas garantija. 2 Faktiskais akumulatora darbības laiks ir atkarīgs no tādiem faktoriem kā tīkls, izvēlētās funkcijas, zvanu biežums un balss, datu un citu lietojumprogrammu izmantošanas modeļi. Rezultāti var atšķirties. 3. 5,45 collas ir displeja diagonāles garums, ja četri kvadrātveida stūri tiek uzskatīti par smailiem stūriem. 4. Faktiski pieejamā RAM un atmiņas ietilpība ir mazāka par norādīto kopējo ietilpību, jo operētājsistēmas un ierīcē iepriekš instalētās programmatūras atmiņa ir aizņemta. 5. microSD karte nav iekļauta komplektācijā, un tā jāiegādājas atsevišķi. Ieteicams izmantot 10. klases atmiņas karti, nav garantijas, ka cita veida atmiņas kartes ir pilnībā saderīgas. 6. Dziļuma sensoru var izmantot tikai kā fotografēšanas palīgu, lai uzlabotu fotoattēlu efektu, un tas ir jāizmanto kopā ar citām attēlveidošanas kamerām. 7. Kameras programmatūras funkcijas un to nosaukumi var atšķirties atkarībā no programmatūras versijas. 8. lai izmantotu Google Pay, ir jālejupielādē Google Pay, pieejamās valstis un reģionus var atrast vietnē https://pay.google.com/about. 9. Programmējamā poga un tās iespēja ātri piekļūt dažādām funkcijām darbojas tikai tad, kad tālruņa ekrāns ir atbloķēts. 10. Cimdu režīmā cimda materiāls, tekstūra un biezums, kā arī tas, kā tas pieguļ rokai, ietekmē darbību. Individuālā veiktspēja var atšķirties. 11. Iepriekš ielādētās palīgprogrammas mainās atkarībā no programmatūras atjauninājumiem, ņemot vērā saņemtajā ierīcē faktiski instalētās palīgprogrammas. 12. Divu 4G SIM karšu izmantošanai ir nepieciešams jūsu vietējā telekomunikāciju operatora pakalpojumu atbalsts, tas var nebūt pieejams visos reģionos. 13. tas, vai var izmantot VoLTE, ir atkarīgs no vietējiem operatoriem, ne visi atbalsta šo funkciju. 14. minētais Armor futrālis un tā stiprinājumi karabīnes un jostas stiprinājuma veidā ir komplektā, bet nav iekļauti tālruņa komplektācijā. Ja nepieciešams, tie jāiegādājas atsevišķi. 15. Dažādos tirgos produkts, piederumi un iepakojums var atšķirties. Attēli var tikt izmantoti tikai mārketinga vajadzībām. Faktiskais produkts var atšķirties. 16. Power Armor X11 Pro komplektā ir ūdensizturīgi spraudņi uzlādes pieslēgvietai un audio ligzdai, lūdzu, pirms ierīces ievietošanas ūdenī cieši ievietojiet spraudņus caurumos. 17. Izstrādājuma izmērs un svars var atšķirties atkarībā no konfigurācijas, ražošanas procesa un mērījumiem. Visas specifikācijas ir atkarīgas no faktiskā produkta. 18. Akumulators nav nomaināms, akumulatora izņemšana var sabojāt ierīci.
Atmiņas karte - microSD
Atmiņas karšu lasītājs - Jā
Atmiņas standarts - SDXC
Augstums - 158.2 mm
Bezvadu komunikācija - Bluetooth
Bezvadu komunikācija - LTE
Bezvadu komunikācija - NFC
Bezvadu komunikācija - WiFi
Citas funkcijas - Sensori: Paātrinājuma sensors, gaismas sensors, tuvuma sensors, ģeomagnētiskais sensors, e-kompass Navigācija un pozicionēšana: GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, atbalsta digitālo kompasu.
Citi displeja parametri - LCD Multi-Touch displejs ar IPS tehnoloģiju
CPU - cita informācija - MediaTek Helio G25CPU: MediaTek MT6762 VWBCPU. 4 x Cortex-A53 2,0 GHz + 4 x Cortex-A53 1,5 GHz, 12 nm processProcesora frekvence: 4 x Cortex-A53 2,0 GHz + 4 x Cortex-A53 1,5 GHz: GPU: IMG PowerVR GE8320GPU frekvence: IMG PowerVR GE8320GPU frekvence: līdz 2,0 GHz: 520 MHz: Ģeogrāfiskā frekvence: 3,5 MHz.
Datu pārraide - EDGE
Datu pārraide - GPRS
Datu pārraide - HSPA
Datu pārraide - HSPA+
Datu pārraide - LTE
Datu pārraide - UMTS
Datu pārraide - WAP
Detalizētas kameras specifikācijas - 16 MP galvenā kamera Samsung S5K2P7 sensors 1,12 m, FOV 77,7°/1,8 liela diafragma, 6 elementu objektīvs 5 MP pašportretu kamera GC5035 sensors /2,2 liela diafragma, 3 elementu objektīvs
Diagonālais ekrāns - 5,45"
dimensijas dziļums - 60 mm
dimensionalWeight - 222
Displejs - Displeja diagonāle - 13,8 cm (5,45")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 720 x 1440 pikseļi
Displejs - paneļa tips - IPS
Divas SIM kartes - Jā
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Starptautiskās aizsardzības (IP) kods - IP69K
Dziļums - 19.3 mm
ean - 6937748735014
Eans - 6937748735014
Gaidīšanas laiks (maks.) - 444 h
garantija - 24
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - G
GPS uztvērējs - Jā
GSM tīkls - 850 MHz
GSM tīkls - 900 MHz
GSM tīkls - 1800 MHz
GSM tīkls - 1900 MHz
guaranteeLength - 24
Iekļautie piederumi - Power Armor X11 Pro maiņstrāvas lādētājs Datu kabelis Aizsargplēve (iepriekš instalēta) Rūdīta stikla ekrāna aizsargplēve Austiņu pagarinājuma kabelis Kakla siksniņa SIM adata Vairāku valodu lietotāja rokasgrāmata Daudzfunkciju lietošanas instrukcija Garantijas karte Uzlādes instrukcija Drošības pamācības karte
Iekšējā atmiņa - 64 GB
Iepakojuma saturs - Ekrāna aizsargvāciņš - Jā
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - USB
Iepakojuma saturs - iekļauts maiņstrāvas adapteris - Jā
Iepakojuma saturs - SIM kartes izņemšanas tapa - Jā
Iepakojuma saturs - Ātrā lietošanas pamācība - Jā
Induktīvā uzlāde - nav
izmērs augstums - 190 mm
izmērs platums - 100 mm
izmērs svars - 613 g
Kamera - Jā
Kamera - Aizmugures kameras tips - Divas kameras
Kamera - Aizmugurējā kamera ar dubulto diafragmas numuru - 1.8/2.4
Kamera - aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 16 MP
Kamera - aizmugurējās kameras redzamības leņķis (FOV) - 77.7°
Kamera - aizmugurējās kameras zibspuldze - Jā
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 640x480@30 kadru sekundē
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 1280x720@30fps
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 1920x1080@30fps
Kamera - nakts režīms - Jā
Kamera - Priekšējās kameras izšķirtspēja (ciparu) - 5 MP
Kamera - Priekšējās kameras tips - Viena kamera
Kamera - Priekšējās kameras zibspuldze - Jā
Kamera - sejas noteikšana - Jā
Kamera - zibspuldzes tips - LED
Kategorija - Saknes/telefoni | SmartWatche/telefons un viedtālruņi
Krāsa - Black
LTE tīkls - 700 MHz
LTE tīkls - 800 MHz
LTE tīkls - 850 MHz
LTE tīkls - 900 MHz
LTE tīkls - 1700 MHz
LTE tīkls - 1800 MHz
LTE tīkls - 1900 MHz
LTE tīkls - 2100 MHz
LTE tīkls - 2600 MHz
Modelis - Power Armor X11 Pro
Navigācija - Atrašanās vieta - Jā
Navigācija - BeiDou - Jā
Navigācija - Elektroniskais kompass - Jā
Navigācija - Galileo - Jā
Navigācija - GLONASS - Jā
Navigācija - GPS (satelīts) - Jā
Nosaukums - Ulefone Power Armor X11 Pro 4/64GB melns
nosaukums - Viedtālrunis Power Armor X11 PRO 4/64GB DualSIM Black
Operētājsistēma - Android 12
Otrā aizmugurējā kamera - 2 Mpix
Platums - 76.7 mm
Priekšējā kamera - 5 Mpix
Procesora frekvence - 8 GHz
Procesors - Otrkodolu kodols
Procesors - Procesora arhitektūra - ARM Cortex-A53
Procesors - Procesora frekvence - 1.5 GHz
Procesors - Procesora krāsas - 8
Procesors - Procesora modelis - Helio G25
Procesors - procesora paaugstināšanas frekvence - 2 GHz
Procesors - procesoru saime - MediaTek
producerCode - UF-AX11P/BK
ProducerCode - UF-AX11P/BK
productName - Ulefone Power Armor X11 Pro 4GB/64GB viedtālrunis (melns)
productSize - Parasts
Programmatūra - instalētā operētājsistēma - Android 12
Programmatūra - Platforma - Android
RAM - 4 GB
ražotājs - ULEFONE
Ražotājs - Ulefone
Rezolūcija - 1440 x 720
Sarunas laiks (maks.) - 44 h
Savienojamība ar austiņām - Savienojamība ar austiņām - 3.5 mm
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB savienotāja tips - USB Type-C
Savienotāji - 1 x USB (C tipa)
Savienotāji - 3,5 mm minijack
Savienotāji - microSD
Savienotāji - nanoSIM
ShortDescription -
SIM karte - Nano
sizeX - 185
sizeY - 100
sizeZ - 60
Svars - 330 g
svars - 610
Svars un izmēri - Augstums - 158.2 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 19.3 mm
Svars un izmēri - Platums - 76.7 mm
Svars un izmēri - Svars - 330 g
Tīkls - 3G standarti - WCDMA
Tīkls - 4G standarts - LTE-FDD
Tīkls - atbalstītas 3G joslas - 850
Tīkls - atbalstītas 3G joslas - 900
Tīkls - atbalstītas 3G joslas - 2100 MHz
Tīkls - atbalstītas 4G joslas - 800
Tīkls - atbalstītas 4G joslas - 850
Tīkls - atbalstītas 4G joslas - 900
Tīkls - atbalstītas 4G joslas - 1500
Tīkls - atbalstītas 4G joslas - 1800
Tīkls - atbalstītas 4G joslas - 1900
Tīkls - atbalstītas 4G joslas - 2100
Tīkls - atbalstītas 4G joslas - 2300
Tīkls - atbalstītas 4G joslas - 2500 MHz
Tīkls - atbalstītas 4G joslas - 2600 MHz
Tīkls - Bluetooth - Jā
Tīkls - Bluetooth versija - 5.0
Tīkls - Mobilā tīkla izveide - 4G
Tīkls - SIM kartes iespēja - Divas SIM kartes
Tīkls - SIM kartes tips - NanoSIM
Tīkls - tuvo lauku komunikācija (NFC) - Jā
Tīkls - Wi-Fi - Jā
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11a
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11b
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11g
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 4 (802.11n)
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 5 (802.11ac)
UMTS tīkls - 850 MHz
UMTS tīkls - 900 MHz
UMTS tīkls - 1700 MHz
UMTS tīkls - 1900 MHz
UMTS tīkls - 2100 MHz
Uzglabāšana - Iekšējās atmiņas ietilpība - 64 GB
Uzglabāšana - Maksimālais atmiņas kartes izmērs - 128 GB
Uzglabāšana - RAM ietilpība - 4 GB
Uzglabāšana - Saderīgās atmiņas kartes - MicroSD (TransFlash)
Veiktspēja - sejas atpazīšana - Jā
vendpn - UF-AX11P/BK
Šūnas tips - Li-ion (iekšējais akumulators)
Šūnas tips - Li-poly (iekšējais akumulators)
5G support - No
Rear camera - 16 Mpix
Battery capacity - 8150 mAh
Battery - Battery capacity - 8150 mAh
Battery - Standby time (3G) - 444 h
Battery - Talk time (3G) - 44 h
Description - IP68/IP69K & MIL-STD-810G Uncompromising durability Designed to stand up to the toughest conditions. The Ulefone Power Armor X11 Pro meets IP68 and IP69K standards for water, dust, dirt and sand resistance. In addition, it has undergone rigorous testing to meet MIL-STD-810G standards, so it can withstand not only extreme temperatures but also shocks to all surfaces, edges and corners. MIL-STD-810G certification Built for a wide range of users working in different industries, even in extreme conditions. Low pressure test Pressure: 57kPa | Temperature: 25 | Time: 4h Humidity test Humidity: 50%-90% | Temperature: 23-60 | Time: 6-8h Acid atmosphere ph test Temperature: 35 | PH value: 4.17 | Time: spraying 2h | 22h storage Solar radiation test Temperature: 49 | Radiant energy: 1120W/m2 | Time: 19h 58min The best phone for work or outdoor adventures This rugged smartphone will survive water, dust, impact or drops, making it ideal for use in hazardous environments. Whether you work in industrial or construction areas or love extreme sports such as rock climbing, kayaking and scuba diving, Ulefone will always be with you. Rugged doesn't mean bulky Robust, reliable, comfortable In keeping with the handiness of the Ulefone Armor X series, the new Power Armor X11 Pro guarantees the highest level of durability in a slim and lightweight body. At a time when any rugged phone seems big and heavy, this phone is so surprisingly handy and compact that it fits easily in your pocket and is comfortable to hold with one hand. Huge 8150 mAh battery The largest battery ever built into a small rugged smartphone. The Power Armor X11 Pro brings a rare combination of compact size and long battery life to the industry. With an 8150 mAh battery, the phone lasts much longer, providing up to 4 days of normal use on a single charge. And its 5W reverse charging can sometimes be a lifesaver for another phone, smartwatch or headphones. Stunning 5.45 HD+ Display On the full-screen 18:9 aspect ratio HD+ (1440 x 720) display with huge amounts of detail, texts look sharp, images are clear and videos are vivid and smooth. Powerful and efficient 8-core gaming processor The MediaTek Helio G25 octa-core chip offers a great balance between performance and power efficiency, with a 2.0 GHz high-frequency Arm Cortex-A53 processor and 520 MHz IMG PowerVR GE8320 GPU. It comes with 4GB of RAM and 64GB of internal memory, expandable via microSD5 card up to 128GB to increase the phone's capabilities. *MicroSD card to be purchased separately if required. 16MP Dual camera Capture every adrenaline-filled moment with dual camera lenses. The 16MP main camera with Samsung's image sensor enables instant autofocus to capture exciting action, while the depth sensor creates stunning Bokeh effects in photos. Plus, with excellent low-light performance and AI enhancements, the phone takes high-quality photos and videos day and night. New Android 12 The Ulefone Power Armor X11 Pro comes with the latest Android operating system for an enjoyable experience devoid of annoying ads. More personalised, more secure and easier to use than ever, Android 12 offers a big visual change, new privacy features and better ways to transfer stored data. Multi-functional NFC Convenient NFC technology offers a fast and secure way to make payments with Google Pay, scan public transport cards and store and use loyalty, points, credit and debit cards. You don't have to carry all these cards around with you. Programmable button The programmable button on the left side provides a handy physical shortcut. It can be programmed to open different apps or launch specific functions you need in a hurry, such as Push-to-Talk, torch, screenshot, audio recording, underwater camera and emergency call. Glove mode No need to take off your gloves. Stay safe and productive with the Power Armor X11 Pro's enhanced touch capabilities. With Glove Mode, you can even use your phone while wearing gloves. Underwater camera Explore the underwater world and take great photos and videos underwater with the underwater mode. The fully waterproof device will allow you to see fish under the sea, capture crazy scenes from a kayaking trip or shoot in the worst weather. Application tools You no longer need to carry a heavy toolbox. The Ulefone Power Armor X11 Pro comes preloaded with a thoughtful array of apps that can provide useful information for professionals and outdoor enthusiasts. Multiple navigation systems Whether you're working outdoors, exploring the great outdoors or traversing the woods, your phone will always have your back and guide you to your destination, thanks to its rugged reliability and several navigation systems (GPS, Glonass, Galileo, BeiDou) that offer high location accuracy and wide global coverage. Radio without headset The built-in FM radio is the ultimate travel companion. It keeps you informed of the latest weather alerts and keeps you entertained with music, programmes and online news without the need to plug in headphones. Powered by the phone's huge battery, it provides great playback time and is the perfect alternative to old traditional FM radios. Dual 4G VoLTE Improved dual 4G VoLTE connectivity allows you to make HD voice and video calls from any SIM card, while providing a stronger signal, more reliable coverage and lower power consumption. Dual-band Wi-Fi Dual-band Wi-Fi (802.11 a/b/g/n/ac) provides two separate Wi-Fi networks, each on the 2.4GHz and 5GHz bands, giving greater flexibility and less interference, especially for video and gaming. Enhanced mobility Perfectly fitting case The dedicated case for the Ulefone Power Armor X11 Pro is made of rigid plastic to provide extra protection for the back and corners. It also features a durable snap hook and belt clip, so you can attach your phone to your backpack or belt to keep your phone easily accessible during outdoor adventures. *The Armor case is sold separately. Notes: 1. the Power Armor X11 Pro is splash, water and dust resistant and has been tested under controlled laboratory conditions with an IP68 rating in accordance with IEC 60529 (maximum depth of 1.5 metres for up to 30 minutes). The charger and accessories are not waterproof. Splash, water and dust resistance is not permanent and may be reduced by normal wear and tear. Do not attempt to charge a wet Power Armor X11 Pro. Damage caused by liquid is not covered under warranty. 2 Actual battery life depends on factors such as network, features selected, call frequency and usage patterns of voice, data and other applications. Results may vary. 3. 5.45 inches is the diagonal length of the display when the four square corners are taken as pointed corners. 4. actual available RAM and storage are less than the listed total capacity due to the occupied memory of the operating system and software pre-installed on the device. 5. microSD card is not included and must be purchased separately. It is recommended to use a Class 10 memory card, there is no guarantee that other types of memory cards are fully compatible. 6. the depth sensor can only be used as a shooting assistant to improve the photo effect and must be used with other imaging cameras. 7. camera software functions and their names may vary depending on the software version. 8. to use Google Pay, Google Pay must be downloaded, available countries and regions can be found at https://pay.google.com/about. 9. The programmable button and its ability to quickly access various functions only works when the phone screen is unlocked. 10. In glove mode, the material, texture and thickness of the glove, as well as the way it fits the hand, affect performance. Individual performance may vary. 11. pre-loaded utility apps change depending on software updates, subject to the actual utility apps installed on the device received. 12. dual 4G SIM requires the support of your local telecom operator's services, may not be available in all regions. 13. whether VoLTE can be used depends on local operators, not all support this feature. 14. the mentioned Armor case and its attachments in the form of a carabiner and belt clip come as a set, but are not included with the phone. They must be purchased separately if required. 15 The product, accessories and package may vary in different markets. Images may be used for marketing purposes only. Actual product may vary. 16.The Power Armor X11 Pro comes with waterproof plugs for the charging port and audio jack, please insert the plugs tightly into the holes before putting the device in water. 17. Product size and weight may vary depending on configuration, manufacturing process and measurements. All specifications are subject to the actual product. 18. the battery is not replaceable, removal of the battery may damage the device.
Memory card - microSD
Memory card reader - Yes
Memory standard - SDXC
Height - 158.2 mm
Wireless communication - Bluetooth
Wireless communication - LTE
Wireless communication - NFC
Wireless communication - WiFi
Other features - Sensors: Acceleration Sensor, Light sensor, Proximity sensor, Geomagnetic sensor, E-compass Navigation and positioning: GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, Supports Digital Compass
Other display parameters - All-screen LCD Multi-Touch display with IPS technology
CPU - other information - MediaTek Helio G25CPU: MediaTek MT6762 VWBCPU.  4 x Cortex-A53 2.0GHz + 4 x Cortex-A53 1.5GHz, proces 12nm Częstotliwość procesora: Octa Core, do 2.0GHz GPU: IMG PowerVR GE8320Częstotliwość GPU: 520MHz
Data transmission - EDGE
Data transmission - GPRS
Data transmission - HSPA
Data transmission - HSPA+
Data transmission - LTE
Data transmission - UMTS
Data transmission - WAP
Detailed camera specifications - 16MP Main Camera Samsung S5K2P7 Sensor 1.12m, FOV 77.7°/1.8 large aperture, 6 piece lens 5MP selfie camera GC5035 Sensor /2.2 large aperture, 3 piece lens
Diagonal screen - 5,45"
dimension depth - 60 mm
dimensionalWeight - 222
Display - Display diagonal - 13.8 cm (5.45")
Display - Display resolution - 720 x 1440 pixels
Display - Panel type - IPS
Dual SIM - Yes
Design - Product colour - Black
Design - International Protection (IP) code - IP69K
Depth - 19.3 mm
ean - 6937748735014
Eans - 6937748735014
Standby time (max) - 444 h
guarantee - 24
guarantee_type - external
warrantyType - G
GPS receiver - Yes
GSM network - 850 MHz
GSM network - 900 MHz
GSM network - 1800 MHz
GSM network - 1900 MHz
warrantyLength - 24
Accessories included - Power Armor X11 Pro AC Power Charger Data Cable Protective Film(Pre-installed) Tempered Glass Screen Protector Headphone Extension Cable Lanyard SIM Needle Multiple-languages User Manual Multi Function Instruction card Warranty card Charging Instruction card Safety Prompt card
Internal memory - 64 GB
Packaging content - Screen protector - Yes
Packaging content - Cables included - USB
Packaging content - AC adapter included - Yes
Packaging content - SIM card ejector pin - Yes
Packaging content - Quick start guide - Yes
Inductive charging - no
dimension height - 190 mm
dimension width - 100 mm
dimension weight - 613 g
Camera - Yes
Camera - Rear camera type - Dual camera
Camera - Rear camera dual aperture number - 1.8/2.4
Camera - Rear camera resolution (numeric) - 16 MP
Camera - Rear camera field of view (FOV) angle - 77.7°
Camera - Rear camera flash - Yes
Camera - Resolution at capture speed - 640x480@30fps
Camera - Resolution at capture speed - 1280x720@30fps
Camera - Resolution at capture speed - 1920x1080@30fps
Camera - Night mode - Yes
Camera - Front camera resolution (numeric) - 5 MP
Camera - Front camera type - Single camera
Camera - Front camera flash - Yes
Camera - Face detection - Yes
Camera - Flash type - LED
Category - Root/Phones | Smartwatche/Phone and Smartphones
Color - Black
LTE network - 700 MHz
LTE network - 800 MHz
LTE network - 850 MHz
LTE network - 900 MHz
LTE network - 1700 MHz
LTE network - 1800 MHz
LTE network - 1900 MHz
LTE network - 2100 MHz
LTE network - 2600 MHz
Model - Power Armor X11 Pro
Navigation - Position location - Yes
Navigation - BeiDou - Yes
Navigation - Electronic compass - Yes
Navigation - Galileo - Yes
Navigation - GLONASS - Yes
Navigation - GPS (satellite) - Yes
Name - Ulefone Power Armor X11 Pro 4/64GB czarny
name - Smartphone Power Armor X11 PRO 4/64GB DualSIM Black
Operating System - Android 12
Second rear camera - 2 Mpix
Width - 76.7 mm
Front camera - 5 Mpix
CPU frequency - 8 GHz
Processor - Octa Core
Processor - Processor architecture - ARM Cortex-A53
Processor - Processor frequency - 1.5 GHz
Processor - Processor cores - 8
Processor - Processor model - Helio G25
Processor - Processor boost frequency - 2 GHz
Processor - Processor family - MediaTek
producerCode - UF-AX11P/BK
ProducerCode - UF-AX11P/BK
productName - Smartphone Ulefone Power Armor X11 Pro 4GB/64GB (Black)
productSize - Normal
Software - Operating system installed - Android 12
Software - Platform - Android
RAM - 4 GB
producer - ULEFONE
Producer - Ulefone
Resolution - 1440 x 720
Talk time (max) - 44 h
Ports & interfaces - Headphone connectivity - 3.5 mm
Ports & interfaces - USB port - Yes
Ports & interfaces - USB connector type - USB Type-C
Connectors - 1 x USB (Type C)
Connectors - 3,5 mm minijack
Connectors - microSD
Connectors - nanoSIM
ShortDescription -
SIM card - Nano
sizeX - 185
sizeY - 100
sizeZ - 60
Weight - 330 g
weight - 610
Weight & dimensions - Height - 158.2 mm
Weight & dimensions - Depth - 19.3 mm
Weight & dimensions - Width - 76.7 mm
Weight & dimensions - Weight - 330 g
Network - 3G standards - WCDMA
Network - 4G standard - LTE-FDD
Network - 3G bands supported - 850
Network - 3G bands supported - 900
Network - 3G bands supported - 2100 MHz
Network - 4G bands supported - 800
Network - 4G bands supported - 850
Network - 4G bands supported - 900
Network - 4G bands supported - 1500
Network - 4G bands supported - 1800
Network - 4G bands supported - 1900
Network - 4G bands supported - 2100
Network - 4G bands supported - 2300
Network - 4G bands supported - 2500 MHz
Network - 4G bands supported - 2600 MHz
Network - Bluetooth - Yes
Network - Bluetooth version - 5.0
Network - Mobile network generation - 4G
Network - SIM card capability - Dual SIM
Network - SIM card type - NanoSIM
Network - Near Field Communication (NFC) - Yes
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi standards - 802.11a
Network - Wi-Fi standards - 802.11b
Network - Wi-Fi standards - 802.11g
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 4 (802.11n)
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 5 (802.11ac)
UMTS network - 850 MHz
UMTS network - 900 MHz
UMTS network - 1700 MHz
UMTS network - 1900 MHz
UMTS network - 2100 MHz
Storage - Internal storage capacity - 64 GB
Storage - Maximum memory card size - 128 GB
Storage - RAM capacity - 4 GB
Storage - Compatible memory cards - MicroSD (TransFlash)
Performance - Face recognition - Yes
vendpn - UF-AX11P/BK
Cell type - Li-ion (internal battery)
Cell type - Li-poly (internal battery)
152,51 €
Ulefone Power Armor X11 Pro, 4GB/64GB, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas