Ulefone Armor 27 Pro, 12GB/256GB, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1142394 Preces kods: UF-A27/BK
Pasūtāms 5 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
433,54 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 08.11.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.11.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.11.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.11.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.11.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.11.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 06.11.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna izmērs (diagonāle): 6.78"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 1080 x 2460
  • Ekrāna tips: IPS LCD
  • Refresh rate: 120Hz
  • Dual Sim: Ir
  • Iebūvēta atmiņa: 256GB
  • Operētājsistēma: Android 14
  • Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa): 50 MPix
  • Akumulators: 10600 mAh
Displeja raksturlielumi
Ekrāna aizsardzība Gorilla Glass Victus
Lai viedtālruņus (arī planšetdatorus) aizsargātu no nejaušiem skrāpējumiem un bojājumiem, kas var rasties pavisam nejauši, lielās kompānijas uz saviem ekrāniem uzstāda īpaši noturīgu, bet reizē arī plānu aizsargkārtu. Populārākais un arī pasaulē atzītākais ir kompānijas Corning radītais Gorilla Glass pārklājums.
Ekrāna izmērs (diagonāle) 6.78"
Ekrāna izmērs tiek noteikts pa diagonāli un to apzīmē collās (1" = 2.54cm). Bez šī parametra svarīga ir arī ekrāna izšķirtspēja.
Ekrāna izšķirtspēja 1080 x 2460
Ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz informācijas (pikseļus) tālrunis spēj attēlot. Jo lielāka izšķirtspēja, jo attēls būs mazāk graudains. Pašlaik iegādājoties viedtālruni rekomendējam izvēlēties modeļus ar vismaz 720x1280 pikseļu lielu izšķirtspēju. Šobrīd lielo kompāniju top modeļos jau tiek izmantoti FullHD (1080x1920) izšķirtspējas displeji.
Ekrāna tips IPS LCD
Ekrāna tips ir būtisks aspekts iegādājoties viedtālruni. Šobrīd populārākie standarti ir TFT, IPS un AMOLED. TFT tiek izmantoti galvenokārt mazbudžeta ierīcēs, jo to izmaksas ir nelielas, bet arī attēla kvalitāte nav tik laba. IPS teicami attēlo krāsas un garantē labu informācijas redzamību arī no plaša skatu leņķa, savukārt AMOLED piedāvā labāku kontrastu un zemāku enerģijas patēriņu, tomēr attēls var nebūt tik ass kā IPS matricām.
Refresh rate : 120Hz
Pamatinformācija
Dual Sim Ir
Dual Sim atbalsts norāda, ka tālrunī iespējams ievietot un vienlaicīgi lietot 2 SIM kartes. Tās var būt pat dažādu operatoru.
Iebūvēta atmiņa 256GB
Iebūvētās atmiņas apjoms norāda to, cik daudz informācijas (spēles, programmas, mūziku, fotoattēlus un videoklipus) iespējams uzglabāt telefona iekšējā atmiņā. Pašlaik katram otrajam tālrunim pieejama arī atmiņas kartes ligzda, kas ļauj to paplašināt. Lai nerastos problēmas ar vietas trūkumu, rekomendējam izvēlēties tālruni ar vismaz 16GB iebūvēto atmiņu.
Krāsa : Melna
Modelis : Ulefone Armor 27 Pro
Svars : 441g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 8 (Octa Core)
Procesora kodolu skaits norāda uz to, cik neatkarīgas skaitļošanas straumes iekārta spēj apstrādāt paralēli. Ierīce ar 4 kodoliem 80% gadījumu būs ātrāka par divkodolu konkurentiem, tomēr procesora veiktspēju ļoti ietekmē arī arhitektūras īpašības, takts frekvence un kešatmiņas apjoms.
Procesors (Chipset) : MediaTek Dimensity 6300
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) 12GB
RAM ir neliela apjoma dinamiskā atmiņa, ar lielu datu caurlaidības ātrumu (bandwidth). Tā uztur operētājsistēmas aktīvo procesu un programmu raitu izpildi. Jo lielāks RAM atmiņas apjoms, jo vairāk programmu vienlaicīgi iespējams darbināt, bez ietekmes uz ātrdarbību. Rekomendējam iegādāties viedtālruni kā minimums ar 1GB RAM atmiņas.
Operētājsistēma
Operētājsistēma Android 14
Šobrīd pasaulē ir 3 izteikti mobilo operētājsistēmu līderi - Android, Apple iOS un Windows Phone. Populārākā ir atvērtā koda Android OS, kas piedāvā neskaitāmas kustomizācijas un ļoti plašu aplikāciju skaitu. Otrajā vietā ir iOS, kas pieejams tikai uz Apple iPhone un iPad ierīcēm, tāpēc ir labi optimizēts un problēmu tikpat kā nav. Pēc darījuma, kurā Microsoft iegādājās Nokia, arī Windows Phone 8 pamazām kļūst populārāks.
Pieslēgvietas un aprīkojums
3.5mm austiņu ligzda Ir
3.5mm austiņu ligzda (jack) šobrīd ir pārliecinoši populārākais audio savienojums. Tas nodrošina iespēju pie tālruņa pievienot teju jebkuras austiņas, vai savienot tālruni ar audio pastiprinātāju vai ārējiem skaļruņiem.
Atmiņas kartes ligzda microSD
Šobrīd viedtālruņos visbiežāk tiek iebūvēta 8GB, 16GB vai 32GB liela atmiņa failu, multivides un aplikāciju uzglabāšanai. Nereti šis apjoms var izrādīties nepietiekams lielai mūzikas, fotoattēlu vai videoklipu kolekcijai. Tādēļ vidēji 50 procentiem viedtālruņu ir pieejama atmiņas ligzda, kas ļauj atmiņas apjomu palielināt. Visplašāk telefonos tiek iebūvētas microSD atmiņas ligzdas, kas parasti uztur līdz 32GB lielas kartes, jaunākajiem modeļiem arī 64GB microSDHC. Precīzāk iespējams noskaidrot ražotāja mājaslapā.
SIM kartes izmērs Nano-SIM
Lai padarītu tālruņus kompaktākus un atvēlētu korpusā vairāk vietas akumulatoram un citām būtiskām komponentēm, pamazām tiek samazināti arī SIM kartes fiziskie izmēri. Līdz šim populārākās bija mini-SIM kartes, bet šobrīd aizvien biežāk tiek izmantotas micro-SIM un nano-SIM.
USB ligzda Type-C
Šis parametrs norāda pieslēgvietas veidu, kāda iebūvēta tālrunī savienojumam ar datoru.
Bezvadu savienojumi
4G tīkls Ir
4G, jeb 4. paaudzes tīkls (tiek dēvēts arī par LTE) ir 2008. gadā prezentēts bezvadu savienojuma standarts, kura mērķis ir piedāvāt datu pārraides ātrumu līdz pat 1 Gbit/s. Pašlaik reāli dabā pielietotais LTE (Long Term Evolution) standarts piedāvā attiecīgi 100 MBit/s lejupielādei un 50 Mbit/s augšupielādei. Tikmēr telekomunikāciju eksperti turpina darbu pretī nospraustajam mērķim, un paredzams, ka tuvāko gadu laikā tiks prezentēts LTE Advanced, kas nodrošinās 10 reizes lielāku datu pārraides ātrumu kā LTE.
5G tīkls : Ir
Bluetooth 5.2
Bluetooth ir plaši izmantots bezvadu savienojums, kas nodrošina datu pārraidi nelielos attālumos. To izmanto failu pārsūtīšanai starp diviem tālruņiem vai tālruni un datoru. Tāpat pieejami neskaitāmi Bluetooth aksesuāri - hands-free sistēmas, bezvadu austiņas, pulsometri utt.
FM Radio Ir
FM Radio funkcija nodrošina iespēju tālrunī uztvert FM viļņos raidošās radiostacijas. Pamazām gan FM Radio pazūd no tālruņiem, jo uzlabojoties datu pārklājumam un pazeminoties tarifiem, cilvēki aizvien vairāk dod priekšroku interneta radio - Spotify, DI.FM u.c.
GPS Ir
GPS, jeb globālā pozicionēšanas sistēma ir rīks, kas ļauj noteikt ierīces atrašanās vietu izmantojot virs zemes riņķojošos satelītu signālus. Bez šīs funkcijas nebūs iespējams izmantot Google Maps, Waze un citus noderīgus servisus.
NFC Ir
NFC (Near Field Communication) ir datu pārraides standarts, kas atļauj neliela apjoma informācijas apmaiņu starp ierīcēm, kuras uztur šo funkciju. Pašlaik pielietojums nav plašs, tomēr prognozējams, ka drīzumā tieši ar NFC palīdzību varēsim norēķināties par pirkumiem lielveikalā, maksas autostāvvietu vai sabiedrisko transportu.
WiFi Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wi-Fi ir bezvadu interneta savienojuma protokols, kas nodrošina datu apraidi līdz pat 1300Mbit/s lielu datu pārraides ātrumu un pārklājuma rādiusu līdz 70m iekštelpās un maksimums 250m ārpus telpām. Šobrīd visplašāk izmanto 802.11n standarta tīklu (max. 600Mbit/s), kurš ir savietojums ar vecākajiem B un G standartiem. Pamazām popularitāti iegūst arī jaunākais - 802.11ac standarts (max. 1300Mbit/s).
Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa) 50 MPix
Fotokameras izšķirtspēja norāda uz to, cik megapikseļu (MP) lielu attēlu spēj uzņemt tālrunī iebūvētā fotokamera. Jābrīdina, ka izšķirtspējas rādītājs ir būtisks, bet ne vienmēr tam ir tieša ietekme uz fotoattēlu kvalitāti. Šim nolūkam labāk izmantot gsmarena.com fotokameru salīdzināšanas rīku.
Kameru skaits : 3
Makro kamera : Nav
Priekšējā kamera (videozvans) 32 MPix
Priekšējā kamera ļauj veikt videozvanu caur operatora tīklu, vai sazināties video režīmā caur Skype un citām videosaziņas aplikācijām.
Telefoto kamera : Nav
Ultra platlenķa kamera : 50 MPix
Video ieraksta kvalitāte 2K (2560 x 1440)
Šis parametrs norāda, cik augstas izšķirtspēja video spēj uzņemt viedtālrunis. Modernākie tālruņi uzņem FullHD (1080p) videoklipus, bet daži dārgākie flagmaņi jau 4K (2160p) izmēra video. Ieraksta kvalitāte gan atkarīga no iebūvētā sensora un lēcas.
Zibspuldze Ir
Zibspuldze sniedz iespēju uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas slikti apgaismotās vietās, kā arī pilnīgā tumsā. Tāpat ir aplikācijas, kas piedāvā iebūvēto zibspuldzi izmantot kā kabatas lukturīti.
Akumulators
Akumulators 10600 mAh
Viedtālruņu akumulatora ietilpību norāda miliampērstundās (mAh). Teorijā - jo vairāk mAh, jo tālrunis spēj ilgāk darboties pēc vienas uzlādes reizes. Tomēr dabā tas nav tik vienkārši un pamatoti, jo strāvas patēriņš ir ļoti atkarīgs no telefona tehniskās specifikācijas - procesora jaudas, ekrāna izmēra un spilgtuma, kā arī operētājsistēmas optimizācijām un visbeidzot no lietošanas paradumiem.
Izņemams akumulators Nav
Tālruņi ar iebūvētu akumulatoru mēdz būt nedaudz plānāki un monolītāki, tomēr tiek pazaudēta iespēja akumulatoru pēc tā nolietošanās samainīt.
Papildus specifikācija
5G atbalsts - Jā
Aizmugurējā kamera - 64 Mpix
Akumulatora ietilpība - 10600 mAh
Apraksts - Ulefone Armor 27 Pro Tavs labākais viedtālrunis 64MP nakts redzamības kamera | uSmart 2.0 savienotājs | Jaudīgs 10600 mAh akumulators IP68/IP69K, MIL-STD-810H sertifikāti Armor 27 Pro ir sertificēts atbilstoši IP68/IP69K un MIL-STD-810H standartiem, kas nozīmē, ka tas ir izturīgs pret ūdeni, putekļiem, ekstremāliem laikapstākļiem un nejaušiem kritieniem.
Izturība pret zemām temperatūrām līdz -30°C Armo 27 Pro ar cietvielu akumulatoru spēj izturēt ekstremālu aukstumu, saglabājot augstāko veiktspēju pat temperatūrā līdz -30°C. Corning Gorilla Glass Victus Victus ekrānam ir 4 reizes lielāka izturība pret skrāpējumiem nekā standarta ekrāniem. Tas spēj izturēt arī kritienus no augstuma līdz pat 2 metriem, nodrošinot lielāku izturību pret skrāpējumiem, kritieniem un triecieniem. ietilpīgs 10600 mAh akumulators Līdz pat nedēļai lietošanas ar vienu uzlādi Pateicoties masīvajam 10600 mAh akumulatoram, varat baudīt nepārtrauktu spēlēšanu un filmu skatīšanos. Cietvielu akumulators nodrošina lielāku drošību un ilgāku darbības laiku salīdzinājumā ar tradicionālajiem litija jonu akumulatoriem. Tam ir labāka veiktspēja ekstremāli zemās temperatūrās, izturot pat -30°C. *Norādītie enerģijas patēriņa rādītāji ir iegūti Ulefone laboratorijā, un tie var atšķirties atkarībā no faktiskās lietošanas. 33W ātrā uzlāde Viedtālrunis Armor 27 Pro pilnībā izmanto 33W ātrās uzlādes potenciālu, tāpēc jūs varat baudīt uzlādētu tālruni dažu mirkļu laikā. 30W ātrās uzlādes stacija Tas ir ne tikai lādētājs, bet arī drošs un stabils statīvs jūsu tālrunim. Jūs varat turēt tālruni uz tā vertikāli un piekļūt tam uzlādes laikā. Uzlādes stacija atbalsta 30 W maksimālo izejas jaudu. reversā uzlāde * Uzlādes stacija tiek pārdota atsevišķi. 50 MP platleņķa kamera Ulefone Armor 27 Pro platleņķa kamerā ir izmantots īpaši liels Samsung ISOCELL GN1 1/1.31 sensors ar 50 MP izšķirtspēju, 1,2 m pikseļiem un f/1 apertūru.65. Tas nodrošina par vairāk nekā 40 % labāku attēla uzņemšanas veiktspēju vājā apgaismojumā. 50 MP platleņķa objektīvs Neietilpst nevienā kadrā Paplašini savu redzesloku ar 50 MP īpaši platleņķa objektīvu. Ar īpaši platu 17,3° FOV leņķi jūs ar Armor 27 Pro uzņemsiet elpu aizraujošus ainavu vai ēku kadrus un iemūžināsiet katru detaļu. 64MP nakts redzamības kamera NightElf Ultra 3.0 algoritms Ulefone Armor 27 Pro ir aprīkots ar 64MP OMNIVISION OV64B sensoru, kas nosaka jaunus standartus nakts fotogrāfijai. Ulefone uzlabotais NightElf Ultra 3.0 algoritms pārvērš tumsu skaidros, detalizētos attēlos. 32 MP priekšējā kamera 32 MP priekšējā kamera ar Samsung GD1 sensoru, piecu elementu objektīvu un 80,4° skata leņķi ļauj uzņemt satriecošus pašportretus un grupu fotogrāfijas ar visaugstāko attēla kvalitāti un smalkākajām detaļām. Turklāt tā ļauj veikt HD video zvanus Uzticams 5G tīkla savienojums Modernākā 5G tehnoloģija nodrošina zibensātru lejupielādes un augšupielādes ātrumu, īpaši zemu latentumu un lielāku tīkla joslas platumu MediaTek Dimensity 6300 5G Jaudīgs un energoefektīvs procesors Jūsu Armor 27 Pro viedtālrunis var lieliski veikt vairākus uzdevumus vienlaicīgi, jo tajā ir izmantots 8 kodolu MediaTek Dimensity 6300 6 nm Soc procesors un modernākais Arm Mali-G57 MC2 grafikas procesors. Uzticams 5G savienojums nodrošinās ātru un nepārtrauktu straumēšanu, tālruņa zvanus un sērfošanu tīmeklī. Līdz 24 GB RAM + 256 GB ROM Liela atmiņa, maksimālais ātrums Armor 27 Pro darbojas vienmērīgi un bez kavēšanās, pateicoties līdz 24 GB RAM 12 GB iebūvētajai atmiņai un 12 GB virtuālās atmiņas. Liela 256 GB iekšējā atmiņa ar iespēju to paplašināt līdz 2 TB (izmantojot SD karti) nodrošina pietiekami daudz vietas lietotņu, fotoattēlu, videoklipu un failu glabāšanai.RAM LPDDR4X ROM UFS2.2 atmiņa *Micro SD karte nav iekļauta komplektācijā, tā jāiegādājas atsevišķi. Virtuālo atmiņu var aktivizēt iestatījumos. 6,78 FHD+ 120 Hz displejs Lielais 6,78 collu displejs nodrošina aizraujošu spēļu un video pieredzi. FHD+ 1080 × 2460 izšķirtspēja uzlabo attēla asumu, piedāvājot kristāldzidras detaļas un spilgtākas krāsas. Savukārt augstais 120 Hz atsvaidzināšanas ātrums nodrošina īpaši vienmērīgu satura ritināšanu, savukārt spilgtums līdz 680 nitiem ļauj tālruni lietot pat spilgtā saules gaismā. ulefone ekosistēmas uSmart savienotājs uSmart savienotājs ļauj izmantot ārējos piederumus, piemēram, uSmart E03, E02 un E01 endoskopus vai uSmart C01 mikroskopu. Tā uzticamais savienojums ievērojami atvieglo darbu transportlīdzekļu tehniskās apkopes, cauruļu pārbaudes un daudzu citu profesionālu lietojumu laikā. uSmart 2.0 *Minētie uSmart piederumi tiek pārdoti atsevišķi. uSmart 2.0 Uzlabotā uSmart 2.0 tehnoloģija ļauj izmantot savienotāju un vienlaikus uzlādēt tālruni. Armor Mount *Ammor Mount tiek pārdots atsevišķi, un to var izmantot tikai kopā ar Armor Case. Armor Case Daudzfunkcionālais Armor Case nodrošina papildu aizsardzību pret skrāpējumiem un ierīces kritieniem. Šajā futrālī ir 180 grādu leņķī rotējošs klips un āķis, ar ko piestiprināt tālruni pie jostas, instrumentu somas vai mugursomas *Apakšminētais Armor Case tiek pārdots atsevišķi. Jaunākā Android 14 operētājsistēma Personalizētāka, drošāka un ērtāk lietojama Uzlabota fotoattēlu kvalitāte, jaunas mākslīgā intelekta ģenerētas tēmas un tapetes, privātuma atjauninājumi un uzlabota datu drošība, kā arī uzlabotas pieejamības funkcijas. Tās ir tikai dažas no funkcijām, kas nodrošina, ka Android 14 efektīvi aizsargā jūsu ierīci un nodrošina vienmērīgu tās darbību pat intensīvas lietošanas apstākļos. Garantēta izturība Uzņēmumā Ulefone mēs vienmēr veltām daudz laika kvalitātes kontrolei. Armor 27 Pro ir veiksmīgi izturējis visus stingros izturības testus Ulefone laboratorijā.
Atmiņas karte - microSD
Atmiņas karšu lasītājs - Jā
Atmiņas standarts - SDXC
Augstums - 182.8 mm
Bezvadu komunikācija - 5G
Bezvadu komunikācija - Bluetooth
Bezvadu komunikācija - LTE
Bezvadu komunikācija - NFC
Bezvadu komunikācija - WiFi
Citas funkcijas - Sensori: Infrasarkanais sensors, NFC, tuvuma sensors, gaismas sensors, gravitācijas sensors, paātrinājuma sensors, ģeomagnētiskais sensors, žiro sensors, kulona skaitītājs, pedometrs, gaisa spiediena sensors Navigācija un pozicionēšana: GPS, GLONASS, Galileo, BEIDOU
Citi displeja parametri - Visu ekrānu LCD Multi-Touch displejs ar IPS tehnoloģiju 20,5:9, 396 ppi Atsvaidzināšanas frekvence: Corning Gorilla Glass Victus pret pirkstu nospiedumiem izturīgs oleofobisks pārklājums, kas neļauj atstāt pirkstu nospiedumus
CPU - cita informācija - Mediatek Dimensity 6300 (6 nm) procesors: Astoņkodolu (2x2,4 GHz Cortex-A76 un 6x2,0 GHz Cortex-A55) Grafiskais procesors: Mali-G57 MC2
Datu pārraide - Bluetooth
Datu pārraide - EDGE
Datu pārraide - GPRS
Datu pārraide - HSPA
Datu pārraide - HSPA+
Datu pārraide - LTE
Datu pārraide - UMTS
Datu pārraide - WAP
Detalizētas kameras specifikācijas - Aizmugurējā kamera 50MP+64MP+50MP Trīskāršā kamera 50MP galvenā kamera, 1/1,31'' īpaši liels objektīvs Samsung S5KGN1 CMOS sensors, 1,2 m, 7 elementu objektīvs, FOV 85°, /1,95 liela diafragma, EIS 64MP nakts redzamības kamera OV64B1B CMOS sensors, /1,79 liela diafragma 50MP ultraplaša kamera Foto izšķirtspēja: līdz 6144x8192 pikseļiem Video izšķirtspēja: līdz 2K Divu LED zibspuldze Aizmugures kameras fotografēšanas funkcijas: Normāls režīms, Nakts redzamības režīms, Filmas režīms, 50 MP režīms, Nakts režīms, Dokumentu korekcija, Grupu foto, AI Emoji, Gif, Portrets, Sports, Pro režīms, Panorāma, Palielinātas kustības, Laiks, Inteliģentā uzņemšana, HDR, AI ainas noteikšana, Filtri, Atrašanās vietas informācija, Zīmola ūdenszīme, Kameras izslēgšana, Fotografēšana ar pieskārienu, Pašlaikotājs, Tīkla līnija, Skaļuma taustiņa funkcija, Anti mirgošana, Ilgspiediens Priekšējā kamera 32 MP selfiju kamera Samsung GD1 sensors, 0.8 m, 5 elementu objektīvs, FOV 80,4°, /2,45 liela diafragma Priekšējās kameras fotografēšanas funkcijas: Normāls režīms, Filmēšanas režīms, GroupPhoto, AI Emoji, Gif, Portretu filtri, Atrašanās vietas informācija, Ūdenszīme, Spogulis, Kameras izslēgšana, Fotografēšana ar pieskārienu, Pašlaikotājs, Tīkla līnija, Skaļuma taustiņa funkcija, Pret mirgošanu
Diagonālais ekrāns - 6,78"
dimensijas dziļums - 200 mm
Divas SIM kartes - Jā
Dziļums - 18.5 mm
ean - 6975326662840
Gaidīšanas laiks (maks.) - 576 h
garantija - 24
garantijas_tips - ārējais
GPS uztvērējs - Jā
GSM tīkls - 850 MHz
GSM tīkls - 900 MHz
GSM tīkls - 1800 MHz
GSM tīkls - 1900 MHz
Iekļautie piederumi - Iepakojumā Armor 27 Pro maiņstrāvas lādētājs (100 ~ 240 V) No C tipa uz C tipa datu kabelis (100 cm) Aizsargplēve (iepriekš instalēta) Rūdīta stikla ekrāna aizsargplēve SIM adata Kakla siksniņa Lietošanas pamācība vairākās valodās Garantijas karte
Iekšējā atmiņa - 256 GB
Induktīvā uzlāde - jā
izmērs augstums - 75 mm
izmērs platums - 110 mm
izmērs svars - 840 g
Kamera - Jā
Krāsa - Black
LTE tīkls - 700 MHz
LTE tīkls - 800 MHz
LTE tīkls - 850 MHz
LTE tīkls - 900 MHz
LTE tīkls - 1700 MHz
LTE tīkls - 1800 MHz
LTE tīkls - 1900 MHz
LTE tīkls - 2100 MHz
LTE tīkls - 2300 MHz
LTE tīkls - 2500 MHz
LTE tīkls - 2600 MHz
Modelis - Armor 27 Pro
nosaukums - Ulefone Armor 27 Pro 5G 12/256GB melns
Operētājsistēma - Android 14
Otrā aizmugurējā kamera - 50 Mpix
Platums - 86.8 mm
Priekšējā kamera - 32 Mpix
Procesora frekvence - 2.4 GHz
Procesors - Otrkodolu kodols
RAM - 12 GB
ražotājs - ULEFONE
Rezolūcija - 2460 x 1080
Sarunas laiks (maks.) - 58 h
Savienotāji - 1 x USB (C tipa)
Savienotāji - microSD
Savienotāji - nanoSIM
SIM karte - Nano
Svars - 441 g
Trešā aizmugurējā kamera - 50 Mpix
UMTS tīkls - 850 MHz
UMTS tīkls - 900 MHz
UMTS tīkls - 1700 MHz
UMTS tīkls - 1900 MHz
UMTS tīkls - 2100 MHz
vendpn - UF-A27/BK
Šūnas tips - Li-poly (iekšējais akumulators)
5G support - Yes
Rear camera - 64 Mpix
Battery capacity - 10600 mAh
Description - Ulefone Armor 27 Pro
Twój ostatni smartfon
Aparat noktowizyjny 64MP | Złącze uSmart 2.0 | Potężna bateria 10600mAh
Certyfikaty IP68/IP69K, MIL-STD-810H
Armor 27 Pro posiada certyfikaty IP68/IP69K i MIL-STD-810H, co oznacza, że jest odporny na wodę, kurz, ekstremalne warunki pogodowe i przypadkowe upadki.
Odporność na niskie temperatury do -30°C
Bateria półprzewodnikowa
Armo 27 Pro z baterią półprzewodnikową jest w stanie wytrzymać ekstremalne zimno, zachowując najwyższą wydajność nawet w temperaturach do -30°C.
Corning Gorilla Glass Victus
Ekran Victus charakteryzuje się 4-krotnie większą odpornością na zarysowania od standardowych ekranów. Może także przetrwać upadki z wysokości do 2 metrów, co zapewnia większą wytrzymałość na uszkodzenia i pęknięcia spowodowane zadrapaniami, upadkami i uderzeniami.
Pojemna bateria 10600 mAh
Do tygodnia pracy na jednym ładowaniu
Dzięki baterii o ogromnej pojemności 10600 mAh możesz cieszyć się nieprzerwanym graniem i oglądaniem filmów. Bateria półprzewodnikowa zapewnia większe bezpieczeństwo i dłuższą żywotność w porównaniu do tradycyjnych baterii litowo-jonowych. Ma lepszą wydajność w ekstremalnie niskich temperaturach, wytrzymując temperatury do nawet -30°C.
*Powyższe dane dotyczące zużycia energii pochodzą z laboratorium Ulefone i mogą się różnić w zależności od rzeczywistego użytkowania.
Szybkie ładowanie 33W
Smartfon Armor 27 Pro wykorzystuje pełny potencjał szybkiego ładowania 33W, dzięki czemu cieszysz się naładowanym telefonem w kilka chwil.
Stacja ładująca z szybkim ładowaniem 30 W
To nie tylko ładowarka, ale także bezpieczna i stabilna podstawka pod telefon. Możesz trzymać na niej telefon w pozycji pionowej i mieć do niego dostęp podczas ładowania. Stacja ładująca obsługuje szczytową moc wyjściową 30 W.
Ładowanie zwrotne
*Stacja ładująca sprzedawana jest osobno.
Aparat szerokokątny 50MP
Aparat szerokokątny w Ulefone Armor 27 Pro wykorzystuje bardzo dużą matrycę Samsung ISOCELL GN1 1/1,31 o rozdzielczości 50MP, z pikselem 1,2 m i przysłoną f/1.65. Zapewnia to poprawę wydajności obrazowania przy słabym oświetleniu o ponad 40%.
Obiektyw szerokokątny 50MP
Nie daj się zamknąć w żadnych ramach poszerz horyzonty dzięki ultraszeokokątnemu obiektywowi 50MP. Bardzo szeroki kąt widzenia 17.3° FOV sprawi, że zrobisz Armorem 27 Pro zapierające dech w piersiach ujęcia krajobrazów czy budynków  i złapiesz każdy detal.
Aparat noktowizyjny 64MP
Algorytm NightElf Ultra 3.0
Ulefone Armor 27 Pro posiada 64MP matrycę OMNIVISION OV64B, która wyznacza nowe standardy nocnej fotografii. Ulepszony algorytm Ulefone NightElf Ultra 3.0 zmienia ciemność w wyraźne, szczegółowe obrazy.
Przedni aparat 32MP
Przedni aparat 32MP z czujnikiem Samsung GD1, pięcioczęściowym obiektywem i kątem widzenia 80,4° pozwala na robienie oszałamiających autoportretów i zdjęć grupowych przy zachowaniu najwyższej jakości obrazu i najdrobniejszych szczegółów. Ponadto umożliwia prowadzenie rozmów wideo w jakości HD.
Niezawodna łączność
Sieć 5G
Najnowocześniejsza technologia 5G umożliwia błyskawiczne pobieranie i wysyłanie danych, bardzo niskie opóźnienia i zwiększoną przepustowość sieci.
MediaTek Dimensity 6300 5G
Wydajny i energooszczędny procesor
Twój smartfon Armor 27 Pro doskonale poradzi sobie z obsługą wielu zadań jednocześnie, bo wykorzysta 8-rdzeniowy procesor MediaTek Dimensity 6300 6nm Soc i nowoczesny układ graficzny Arm Mali-G57 MC2. Niezawodna łączność 5G umożliwi szybkie i nieprzerwane przesyłanie strumieniowe, rozmowy telefoniczne i surfowanie po Internecie.
Do 24 GB pamięci RAM + 256 GB pamięci ROM
Duża pamięć, najwyższa prędkość
Armor 27 Pro działa płynnie i bez opóźnień dzięki pamięci RAM o pojemności do 24GB 12GB pamięci wbudowanej, oraz 12GB pamięci wirtualnej. Duża pamięć wewnętrzna 256 GB z możliwością rozszerzenia do 2TB (przez kartę SD) zapewnia mnóstwo miejsca na przechowywanie aplikacji, zdjęć, filmów i plików.
Pamięć RAM LPDDR4X
Pamięć ROM UFS2.2
*Karta micro SD nie jest dołączona do zestawu i należy ją zakupić osobno. Pamięć wirtualną można aktywować w Ustawieniach.
Wyświetlacz 6,78 FHD+ 120 Hz
Duży wyświetlacz o przekątnej 6,78 cala gwarantuje wciągające wrażenia podczas grania i oglądania filmów. Rozdzielczość 1080×2460 FHD+ poprawia ostrość obrazu, oferując krystalicznie czyste szczegóły i żywsze kolory. Z kolei wysoka częstotliwość odświeżania 120 Hz zapewnia niezwykle płynne przewijanie treści, a jasność do 680 nitów pozwala na korzystanie z telefonu nawet w pełnym świetle słonecznym.
Ekosystem Ulefone
Złącze uSmart
Złącze uSmart umożliwia korzystanie z zewnętrznych akcesoriów, takich jak endoskopy uSmart E03, E02 i E01, czy mikroskop uSmart C01. Jego niezawodne połączenie znacznie ułatwia pracę podczas konserwacji pojazdów, inspekcji rur i wielu innych profesjonalnych zastosowań.
*Wymienione wyżej akcesoria uSmart są sprzedawane osobno.
uSmart 2.0
Ulepszona technologia uSmart 2.0 umożliwia jednoczesne korzystanie ze złącza oraz ładowanie telefonu.
Armor Mount
*Uchwyt Armor Mount jest sprzedawany oddzielnie i może być używany tylko z Etui Armor.
Etui Armor
Wielofunkcyjne etui Armor zapewnia dodatkową ochronę przed zarysowaniami i upadkami urządzenia. Etui jest wyposażone w obracający się o 180 stopni klips i karabińczyk do mocowania telefonu do paska, torby na narzędzia lub plecaka.
*Wspomniane powyżej Etui Armor jest sprzedawane osobno.
Najnowszy system operacyjny Android 14
Bardziej spersonalizowany, bezpieczniejszy i wygodniejszy w obsłudze
Ulepszona jakość zdjęć, nowe motywy i tapety generowane przez AI, aktualizacje prywatności oraz zwiększone bezpieczeństwo danych, a także udoskonalone funkcje dostępności. To tylko kilka funkcji, które sprawiają, że Android 14 skutecznie ochroni Twoje urządzenie i działa płynnie, nawet przy intensywnym użytkowaniu.
Gwarantowana wytrzymałość
W Ulefone zawsze poświęcamy dużo czasu na kontrolę jakości. Armor 27 Pro pomyślnie przeszedł wszystkie rygorystyczne testy wytrzymałości w laboratorium Ulefone.
Memory card - microSD
Memory card reader - Yes
Memory standard - SDXC
Height - 182.8 mm
Wireless communication - 5G
Wireless communication - Bluetooth
Wireless communication - LTE
Wireless communication - NFC
Wireless communication - WiFi
Other features - Sensors: Infrared sensor, NFC, Proximity sensor, Light sensor, Gravity sensor, Acceleration sensor, Geomagnetic sensor, Gyro sensor, Coulomb counter, Pedometer, Air pressure sensor Navigation and positioning: GPS, GLONASS, Galileo, BEIDOU
Other display parameters - All-screen LCD Multi-Touch display with IPS technology 20.5:9, 396 ppi Refresh rate: 120 Hz Touch sampling rate: 240Hz Corning Gorilla Glass Victus Fingerprint-resistant oleophobic coating
CPU - other information - Mediatek Dimensity 6300 (6 nm) CPU: Octa-core (2x2.4 GHz Cortex-A76 & 6x2.0 GHz Cortex-A55) GPU: Mali-G57 MC2
Data transmission - Bluetooth
Data transmission - EDGE
Data transmission - GPRS
Data transmission - HSPA
Data transmission - HSPA+
Data transmission - LTE
Data transmission - UMTS
Data transmission - WAP
Detailed camera specifications - Rear Camera 50MP+64MP+50MP Triple Camera 50MP Main Camera, 1/1.31'' Ultra-large Lens Samsung S5KGN1 CMOS sensor, 1.2m, 7 piece lens, FOV 85°, /1.95 large aperture, EIS 64MP Night Vision Camera OV64B1B CMOS sensor, /1.79 large aperture 50MP Ultrawide Camera Photo resolution: up to 6144x8192 pixels Video resolution: up to 2K Dual LED Flash Rear camera photography features: Normal mode, Night vision mode, Film mode, 50MP mode, Night mode, Document correction, GroupPhoto, AI Emoji, Gif, Portrait, Sports, Pro mode, Panorama, Slow motion, Time lapse, Intelligent acanning, HDR, AI scene detection, Filters, Location info, Brand watermark, Camera mute, Touch shooting, Self timer, Grid line, Volume key feature, Anti flicker, Long Press Front Camera 32MP selfie camera Samsung GD1 Sensor, 0.8m, 5 piece lens, FOV 80.4°, /2.45 large aperture Front camera photography features: Normal mode, Film mode, GroupPhoto, AI Emoji, Gif, Portrait Filters, Location info, Watermark, Mirror, Camera mute, Touch shooting, Self timer, Grid line, Volume key feature, Anti flicker  
Diagonal screen - 6,78"
dimension depth - 200 mm
Dual SIM - Yes
Depth - 18.5 mm
ean - 6975326662840
Standby time (max) - 576 h
guarantee - 24
guarantee_type - external
GPS receiver - Yes
GSM network - 850 MHz
GSM network - 900 MHz
GSM network - 1800 MHz
GSM network - 1900 MHz
Accessories included - In the box Armor 27 Pro AC power charger (100~240V) Type-C to Type-C Data cable (100cm) Protective Film(Pre-installed) Tempered Glass Screen Protector SIM Needle Lanyard Multi-language User Manual Warranty card
Internal memory - 256 GB
Inductive charging - yes
dimension height - 75 mm
dimension width - 110 mm
dimension weight - 840 g
Camera - Yes
Color - Black
LTE network - 700 MHz
LTE network - 800 MHz
LTE network - 850 MHz
LTE network - 900 MHz
LTE network - 1700 MHz
LTE network - 1800 MHz
LTE network - 1900 MHz
LTE network - 2100 MHz
LTE network - 2300 MHz
LTE network - 2500 MHz
LTE network - 2600 MHz
Model - Armor 27 Pro
name - Ulefone Armor 27 Pro 5G 12/256GB Black
Operating System - Android 14
Second rear camera - 50 Mpix
Width - 86.8 mm
Front camera - 32 Mpix
CPU frequency - 2.4 GHz
Processor - Octa Core
RAM - 12 GB
producer - ULEFONE
Resolution - 2460 x 1080
Talk time (max) - 58 h
Connectors - 1 x USB (Type C)
Connectors - microSD
Connectors - nanoSIM
SIM card - Nano
Weight - 441 g
Third rear camera - 50 Mpix
UMTS network - 850 MHz
UMTS network - 900 MHz
UMTS network - 1700 MHz
UMTS network - 1900 MHz
UMTS network - 2100 MHz
vendpn - UF-A27/BK
Cell type - Li-poly (internal battery)
433,54 €
Ulefone Armor 27 Pro, 12GB/256GB, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas