Nothing Phone (2a), 8GB/128 GB, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1114677 Preces kods: A10400064
Pasūtāms 20 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
366,53 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.10.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.10.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 03.10.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna izmērs (diagonāle): 6.7"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 1080 x 2412
  • Ekrāna tips: AMOLED
  • Refresh rate: 120Hz
  • Dual Sim: Ir
  • Iebūvēta atmiņa: 128GB
  • Operētājsistēma: Android 14
  • Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa): 50 MPix
  • Akumulators: 5000 mAh
Displeja raksturlielumi
Ekrāna aizsardzība Gorilla Glass 5
Lai viedtālruņus (arī planšetdatorus) aizsargātu no nejaušiem skrāpējumiem un bojājumiem, kas var rasties pavisam nejauši, lielās kompānijas uz saviem ekrāniem uzstāda īpaši noturīgu, bet reizē arī plānu aizsargkārtu. Populārākais un arī pasaulē atzītākais ir kompānijas Corning radītais Gorilla Glass pārklājums.
Ekrāna izmērs (diagonāle) 6.7"
Ekrāna izmērs tiek noteikts pa diagonāli un to apzīmē collās (1" = 2.54cm). Bez šī parametra svarīga ir arī ekrāna izšķirtspēja.
Ekrāna izšķirtspēja 1080 x 2412
Ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz informācijas (pikseļus) tālrunis spēj attēlot. Jo lielāka izšķirtspēja, jo attēls būs mazāk graudains. Pašlaik iegādājoties viedtālruni rekomendējam izvēlēties modeļus ar vismaz 720x1280 pikseļu lielu izšķirtspēju. Šobrīd lielo kompāniju top modeļos jau tiek izmantoti FullHD (1080x1920) izšķirtspējas displeji.
Ekrāna tips AMOLED
Ekrāna tips ir būtisks aspekts iegādājoties viedtālruni. Šobrīd populārākie standarti ir TFT, IPS un AMOLED. TFT tiek izmantoti galvenokārt mazbudžeta ierīcēs, jo to izmaksas ir nelielas, bet arī attēla kvalitāte nav tik laba. IPS teicami attēlo krāsas un garantē labu informācijas redzamību arī no plaša skatu leņķa, savukārt AMOLED piedāvā labāku kontrastu un zemāku enerģijas patēriņu, tomēr attēls var nebūt tik ass kā IPS matricām.
Refresh rate : 120Hz
Pamatinformācija
Dual Sim Ir
Dual Sim atbalsts norāda, ka tālrunī iespējams ievietot un vienlaicīgi lietot 2 SIM kartes. Tās var būt pat dažādu operatoru.
Iebūvēta atmiņa 128GB
Iebūvētās atmiņas apjoms norāda to, cik daudz informācijas (spēles, programmas, mūziku, fotoattēlus un videoklipus) iespējams uzglabāt telefona iekšējā atmiņā. Pašlaik katram otrajam tālrunim pieejama arī atmiņas kartes ligzda, kas ļauj to paplašināt. Lai nerastos problēmas ar vietas trūkumu, rekomendējam izvēlēties tālruni ar vismaz 16GB iebūvēto atmiņu.
Krāsa : Melna
Modelis : Nothing Phone (2a)
Svars : 190g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 8 (Octa Core)
Procesora kodolu skaits norāda uz to, cik neatkarīgas skaitļošanas straumes iekārta spēj apstrādāt paralēli. Ierīce ar 4 kodoliem 80% gadījumu būs ātrāka par divkodolu konkurentiem, tomēr procesora veiktspēju ļoti ietekmē arī arhitektūras īpašības, takts frekvence un kešatmiņas apjoms.
Procesors (Chipset) : Mediatek Dimensity 7200 Pro
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) 8GB
RAM ir neliela apjoma dinamiskā atmiņa, ar lielu datu caurlaidības ātrumu (bandwidth). Tā uztur operētājsistēmas aktīvo procesu un programmu raitu izpildi. Jo lielāks RAM atmiņas apjoms, jo vairāk programmu vienlaicīgi iespējams darbināt, bez ietekmes uz ātrdarbību. Rekomendējam iegādāties viedtālruni kā minimums ar 1GB RAM atmiņas.
Operētājsistēma
Operētājsistēma Android 14
Šobrīd pasaulē ir 3 izteikti mobilo operētājsistēmu līderi - Android, Apple iOS un Windows Phone. Populārākā ir atvērtā koda Android OS, kas piedāvā neskaitāmas kustomizācijas un ļoti plašu aplikāciju skaitu. Otrajā vietā ir iOS, kas pieejams tikai uz Apple iPhone un iPad ierīcēm, tāpēc ir labi optimizēts un problēmu tikpat kā nav. Pēc darījuma, kurā Microsoft iegādājās Nokia, arī Windows Phone 8 pamazām kļūst populārāks.
Pieslēgvietas un aprīkojums
3.5mm austiņu ligzda Nav
3.5mm austiņu ligzda (jack) šobrīd ir pārliecinoši populārākais audio savienojums. Tas nodrošina iespēju pie tālruņa pievienot teju jebkuras austiņas, vai savienot tālruni ar audio pastiprinātāju vai ārējiem skaļruņiem.
Atmiņas kartes ligzda Nav
Šobrīd viedtālruņos visbiežāk tiek iebūvēta 8GB, 16GB vai 32GB liela atmiņa failu, multivides un aplikāciju uzglabāšanai. Nereti šis apjoms var izrādīties nepietiekams lielai mūzikas, fotoattēlu vai videoklipu kolekcijai. Tādēļ vidēji 50 procentiem viedtālruņu ir pieejama atmiņas ligzda, kas ļauj atmiņas apjomu palielināt. Visplašāk telefonos tiek iebūvētas microSD atmiņas ligzdas, kas parasti uztur līdz 32GB lielas kartes, jaunākajiem modeļiem arī 64GB microSDHC. Precīzāk iespējams noskaidrot ražotāja mājaslapā.
SIM kartes izmērs Nano-SIM
Lai padarītu tālruņus kompaktākus un atvēlētu korpusā vairāk vietas akumulatoram un citām būtiskām komponentēm, pamazām tiek samazināti arī SIM kartes fiziskie izmēri. Līdz šim populārākās bija mini-SIM kartes, bet šobrīd aizvien biežāk tiek izmantotas micro-SIM un nano-SIM.
USB ligzda Type-C
Šis parametrs norāda pieslēgvietas veidu, kāda iebūvēta tālrunī savienojumam ar datoru.
Bezvadu savienojumi
4G tīkls Ir
4G, jeb 4. paaudzes tīkls (tiek dēvēts arī par LTE) ir 2008. gadā prezentēts bezvadu savienojuma standarts, kura mērķis ir piedāvāt datu pārraides ātrumu līdz pat 1 Gbit/s. Pašlaik reāli dabā pielietotais LTE (Long Term Evolution) standarts piedāvā attiecīgi 100 MBit/s lejupielādei un 50 Mbit/s augšupielādei. Tikmēr telekomunikāciju eksperti turpina darbu pretī nospraustajam mērķim, un paredzams, ka tuvāko gadu laikā tiks prezentēts LTE Advanced, kas nodrošinās 10 reizes lielāku datu pārraides ātrumu kā LTE.
5G tīkls : Ir
Bluetooth 5.3
Bluetooth ir plaši izmantots bezvadu savienojums, kas nodrošina datu pārraidi nelielos attālumos. To izmanto failu pārsūtīšanai starp diviem tālruņiem vai tālruni un datoru. Tāpat pieejami neskaitāmi Bluetooth aksesuāri - hands-free sistēmas, bezvadu austiņas, pulsometri utt.
FM Radio Nav
FM Radio funkcija nodrošina iespēju tālrunī uztvert FM viļņos raidošās radiostacijas. Pamazām gan FM Radio pazūd no tālruņiem, jo uzlabojoties datu pārklājumam un pazeminoties tarifiem, cilvēki aizvien vairāk dod priekšroku interneta radio - Spotify, DI.FM u.c.
GPS Ir
GPS, jeb globālā pozicionēšanas sistēma ir rīks, kas ļauj noteikt ierīces atrašanās vietu izmantojot virs zemes riņķojošos satelītu signālus. Bez šīs funkcijas nebūs iespējams izmantot Google Maps, Waze un citus noderīgus servisus.
NFC Ir
NFC (Near Field Communication) ir datu pārraides standarts, kas atļauj neliela apjoma informācijas apmaiņu starp ierīcēm, kuras uztur šo funkciju. Pašlaik pielietojums nav plašs, tomēr prognozējams, ka drīzumā tieši ar NFC palīdzību varēsim norēķināties par pirkumiem lielveikalā, maksas autostāvvietu vai sabiedrisko transportu.
WiFi Wi-Fi 6 (802.11ax)
Wi-Fi ir bezvadu interneta savienojuma protokols, kas nodrošina datu apraidi līdz pat 1300Mbit/s lielu datu pārraides ātrumu un pārklājuma rādiusu līdz 70m iekštelpās un maksimums 250m ārpus telpām. Šobrīd visplašāk izmanto 802.11n standarta tīklu (max. 600Mbit/s), kurš ir savietojums ar vecākajiem B un G standartiem. Pamazām popularitāti iegūst arī jaunākais - 802.11ac standarts (max. 1300Mbit/s).
Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa) 50 MPix
Fotokameras izšķirtspēja norāda uz to, cik megapikseļu (MP) lielu attēlu spēj uzņemt tālrunī iebūvētā fotokamera. Jābrīdina, ka izšķirtspējas rādītājs ir būtisks, bet ne vienmēr tam ir tieša ietekme uz fotoattēlu kvalitāti. Šim nolūkam labāk izmantot gsmarena.com fotokameru salīdzināšanas rīku.
Kameru skaits : 2
Makro kamera : Nav
Priekšējā kamera (videozvans) 32 MPix
Priekšējā kamera ļauj veikt videozvanu caur operatora tīklu, vai sazināties video režīmā caur Skype un citām videosaziņas aplikācijām.
Telefoto kamera : Nav
Ultra platlenķa kamera : 50 MPix
Video ieraksta kvalitāte 4K (3840 x 2160)
Šis parametrs norāda, cik augstas izšķirtspēja video spēj uzņemt viedtālrunis. Modernākie tālruņi uzņem FullHD (1080p) videoklipus, bet daži dārgākie flagmaņi jau 4K (2160p) izmēra video. Ieraksta kvalitāte gan atkarīga no iebūvētā sensora un lēcas.
Zibspuldze Ir
Zibspuldze sniedz iespēju uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas slikti apgaismotās vietās, kā arī pilnīgā tumsā. Tāpat ir aplikācijas, kas piedāvā iebūvēto zibspuldzi izmantot kā kabatas lukturīti.
Akumulators
Akumulators 5000 mAh
Viedtālruņu akumulatora ietilpību norāda miliampērstundās (mAh). Teorijā - jo vairāk mAh, jo tālrunis spēj ilgāk darboties pēc vienas uzlādes reizes. Tomēr dabā tas nav tik vienkārši un pamatoti, jo strāvas patēriņš ir ļoti atkarīgs no telefona tehniskās specifikācijas - procesora jaudas, ekrāna izmēra un spilgtuma, kā arī operētājsistēmas optimizācijām un visbeidzot no lietošanas paradumiem.
Izņemams akumulators Nav
Tālruņi ar iebūvētu akumulatoru mēdz būt nedaudz plānāki un monolītāki, tomēr tiek pazaudēta iespēja akumulatoru pēc tā nolietošanās samainīt.
Papildus specifikācija
Akumulators - jauda - 5000
Akumulators - ātrā uzlāde līdz - 45
Atmiņa / krātuve - iekšējā atmiņa - 128
Atmiņa / krātuve - RAM - 8
Augstums - 0.1780
BrandCode - NEKAS
Bruto svars - 0.3330
Datu apmaiņa - 4G
Datu apmaiņa - 5G
Datu apmaiņa - WiFi
Datu apmaiņa - Bluetooth - Bluetooth 5.3
Datu apmaiņa - WiFi - Wi-Fi 6 (ax)
EAN - 6974434221857
Ekrāna - displeja aizsardzība - Corning Gorilla Glass 5
Ekrāna - paneļa izšķirtspēja - 1080x2412
Ekrāns - atsvaidzināšanas ātrums - 120
Ekrāns - displeja tehnoloģija - AMOLED
Ekrāns - ekrāna izmērs - 6.7
Funkcijas - Dual-SIM
Funkcijas - NFC
Funkcijas - pirkstu nospiedumu lasītājs
Funkcijas - sejas atpazīšana
Funkcijas - stereo skaņa
Funkcijas - GPS - BDS
Funkcijas - GPS - Galileo
Funkcijas - GPS - GLONASS
Funkcijas - GPS - GPS
Funkcijas - GPS - QZSS
Funkcijas - sensori - akselerometrs
Funkcijas - sensori - E-Compass
Funkcijas - sensori - Giroskops
Funkcijas - SIM1 - Nano
Funkcijas - SIM2 - Nano
Galvenais numurs - 1. istaba - 50 MP, f/1,9, (platleņķa), 1/1,56", PDAF, OIS
Galvenais numurs - 2. numurs - 50 MP, f/2.2, 114˚ (īpaši platleņķa), 1/2,76", 0,64 µm
Galvenais numurs - 4. numurs -
Galvenā kamera - aizmugures kameru skaits - 2
Galvenā kamera - funkcijas - HDR
Galvenā kamera - funkcijas - panorāma
Galvenā kamera - video - 4K@30 kadru/s, 1080p@60/120 kadru/s, žiroskopiskā sistēma EIS
Galvenā telpa - 3. telpa -
Galvenā telpa - 5. telpa -
Garums - 0.0270
Grafika - GPU - Mali-G610 MC4
Grupa - TELEKOMUNIKĀCIJAS > TĀLRUŅI > VIEDTĀLRUŅI
Izmēri - augstums - 16.174
Izmēri - dziļums - 0.855
Izmēri - platums - 7.632
Izmēri - svars - 190
LongDescription ET - Inovatīvā operētājsistēma Nothing OS 2.5, kas balstīta uz Android 14, lietotājiem piedāvā inovatīvu saskarni. Tajā apvienotas Android 14 priekšrocības ar unikālām Nothing OS funkcijām, nodrošinot lietotājiem atjauninātu funkcionalitāti un paplašinātas pielāgošanas iespējas. Integrācija ar Android ekosistēmu ir nevainojama, nodrošinot intuitīvu un patīkamu lietošanas pieredzi. Izcila priekšējā kamera 32 MP priekšējā kamera ļauj veikt augstas izšķirtspējas selfijus un videozvanus. Ar izcilu detalizāciju un asumu tā ir ideāls rīks ikdienas momentuzņēmumu uzņemšanai, kā arī īpašu mirkļu iemūžināšanai. Jaudīgas aizmugurējās kameras Tālruņa (2a) dubultā 50 MP galvenā un īpaši platleņķa kameras sistēma palīdz lietotājiem uzņemt augstas kvalitātes fotoattēlus un video. Galvenās kameras detalizācija un krāsu precizitāte ir iespaidīga, savukārt īpaši platleņķa kamera nodrošina plašu redzes lauku, kas ir ideāli piemērots ainavu un grupu kadru uzņemšanai. Augstas kvalitātes 120 Hz 10 bitu AMOLED displejs iepriecina lietotājus ar savu gludumu un ātru reakciju. Spilgtas un reālistiskas krāsas apvienojumā ar lielāku krāsu dziļumu padara ekrāna pieredzi īpaši patīkamu, padarot katru attēlu un video skatīšanos par īstu piedzīvojumu. Unikālā Glyph saskarne piešķir telefonam Nothing Phone (2a) atšķirīgu izskatu, nodrošinot vizuālu un interaktīvu pieeju paziņojumiem un svarīgai informācijai. Šī funkcija lietotāja pieredzē ienes jautrību un interaktivitāti, padarot katra paziņojuma saņemšanu par unikālu notikumu. Jaudīgais 5000 mAh akumulators ir paredzēts ilgam kalpošanas laikam, samazinot lietotāju bažas par nepieciešamību pastāvīgi uzlādēt akumulatoru. Neatkarīgi no tā, vai runa ir par darbu, izklaidi vai spēlēm, lielais akumulators sniedz pārliecību, ka tālrunis (2a) būs gatavs lietošanai visas dienas garumā, ļaujot veikt garas un nepārtrauktas lietošanas sesijas.
LongDescription LV - Inovatīva operētājsistēma Nekas OS 2.5, kas balstīta uz Android 14, nodrošina lietotājiem revolucionāru saskarni. Tā apvieno Android 14 priekšrocības ar unikālām Nothing OS funkcijām, piedāvājot lietotājiem atjauninātas funkcijas un paplašinātas pielāgošanas iespējas. Integrācija ar Android ekosistēmu ir nevainojama, nodrošinot lietotājiem intuitīvu un patīkamu pieredzi. Izcila priekšējā kamera 32 MP priekšējā kamera ļauj veikt augstas izšķirtspējas selfijus un videozvanus. Ar izcilu detalizāciju un asumu tā ir ideāli piemērota gan ikdienas momentuzņēmumiem, gan īpašu mirkļu iemūžināšanai. Jaudīgas aizmugurējās kameras Tālruņa (2a) dubultā 50 MP galvenā un īpaši plaša kamera atbalsta lietotājus augstas kvalitātes fotoattēlu un videoklipu veidošanā. Galvenās kameras detalizācija un krāsu precizitāte ir iespaidīga, savukārt īpaši plaša kamera nodrošina plašu redzes lauku, kas ir ideāli piemērots ainavām un grupu kadriem. Kvalitatīvs displejs 120 Hz 10 bitu AMOLED displejs iepriecina lietotājus ar savu vienmērīgumu un ātru reakciju. Spilgtas un reālistiskas krāsas, kā arī lielāks krāsu dziļums padara ekrāna lietošanu īpaši patīkamu, padarot katru attēlu un video skatīšanos par patiesu baudījumu. Unikāla saskarne Glyph saskarne piešķir telefonam Nothing Phone (2a) atšķirīgu izskatu, piedāvājot vizuālu un interaktīvu pieeju paziņojumiem un būtiskai informācijai. Šī funkcija piešķir lietotāja pieredzei jautrību un interaktivitāti, padarot katru paziņojumu saņemšanu par unikālu notikumu. Jaudīgs akumulators 5000 mAh akumulators ir izstrādāts tā, lai kalpotu ilgi, samazinot lietotāju rūpes par pastāvīgu uzlādes nepieciešamību. Neatkarīgi no tā, vai tas paredzēts darbam, izklaidei vai spēlēm, lielais akumulators sniedz pārliecību, ka tālrunis (2a) ir gatavs lietošanai visas dienas garumā, ļaujot veikt ilgas un nepārtrauktas lietošanas sesijas.
LongDescription LV - Inovatīvs OS Nothing OS 2.5, ir izstrādāts balstoties uz operētājsistēmu Android 14, sniedzot lietotājiem revolucionāru saskarni. Tas apvieno Android 14 priekšrocības ar unikālajām Nothing OS funkcijām, piedāvājot lietotājiem atjauninātas funkcijas un paplašinātas pielāgošanas iespējas. Integrācija ar Android ekosistēmu ir nemanāma, nodrošinot lietotājiem intuitīvu un patīkamu pieredzi. Izcila priekšējā kamera 32 MP priekšējā kamera ļauj uzņemt augstas izšķirtspējas pašbildes un videozvanus. Pateicoties izcilām detaļām un asumam, tā ir lieliski piemērots gan ikdienas fotografēšanai, gan īpašu mirkļu tveršanai. Jaudīgas pamata kameras Phone (2a) dubultā 50 MP pamata un īpaši platā leņķa kameras sistēma, palīdz lietotājiem izveidot augstas kvalitātes fotoattēlus un videoklipus. Kameras detaļu un krāsu precizitāte ir iespaidīga, savukārt īpaši platā leņķa kamera piedāvā plašu redzes lauku, kas ir ideāli piemērots ainavām un grupu kadriem. Kvalitatīvs displejs 120 Hz 10 bitu AMOLED displejs priecē lietotājus ar savu gludumu un atsaucību. Spilgtas un patiesas krāsas kopā ar lielāku krāsu dziļumu, padara ekrāna pieredzi īpaši patīkamu, pārvēršot ikvienu attēlu un video skatīšanos patiesā baudā. Unikāls interfeiss Glyph interfeiss piešķir Nothing Phone (2a) īpašu pieskārienu, piedāvājot vizuālu un interaktīvu pieeju paziņojumiem un būtiskai informācijai. Šī funkcija lietotāja pieredzei piešķir jautrību un interaktivitāti, padarot katru paziņojumu saņemšanu par unikālu notikumu. Jaudīgs akumulators 5000 mAh akumulators ir izstrādāts tā, lai tas darbotos, samazinot lietotāju bažas par nepārtrauktu uzlādes nepieciešamību. Neatkarīgi no tā, vai tas ir paredzēts darbam, izklaidei vai spēlēm, lielais akumulators nodrošina pārliecību, ka Phone (2a) ir gatavs lietošanai visas dienas garumā, nodrošinot ilgstošas un nepārtrauktas lietošanas sesijas.
MediumApraksts LV - Tālrunis Nothing Phone (2a) ir paredzēts tiem, kas viedtālrunī novērtē inovācijas un stilu. Tā intuitīvā operētājsistēma Nothing OS 2.5, kas balstīta uz Android 14, piedāvā vienmērīgu un saistošu lietošanas pieredzi, kurā apvienota efektivitāte un lietošanas ērtums. Viedtālrunis ir aprīkots ar kvalitatīvām kamerām gan priekšpusē, gan aizmugurē, kas ļauj uzņemt īpaši asas fotogrāfijas un videoklipus, padarot to par ideālu kompanjonu fotografēšanas entuziastiem un aktīviem sociālo mediju lietotājiem. - Nekas OS 2.5, kas balstīta uz Android 14 - 32 MP priekšējā kamera - 50 MP aizmugurējā kameras sistēma - 120 Hz 10 bitu AMOLED displejs - Unikāla Glyph saskarne - 5000 mAh akumulators
NameInWeb ET - Nekā telefons (2a), 128 GB, melns - Viedtālruņi
NameInWeb LV - Nē Tālrunis (2a), 128 GB, melns - Viedtālrunis
NetWeight - 0.3300
Nosaukums ET - Nekas Tālrunis (2a) 8+128 GB, obligāti
NosaukumsInWeb LV - Nekas Tālrunis (2a), 128 GB, melns - Viedtālrunis
Nosaukums LV - Nekas Tālrunis (2a) 8+128 GB, melns
Nosaukums LV - Nekas Tālrunis (2a) 8+128 GB, melns
Platums - 0.0920
Preces kods - A10400064
Priekšējā kamera - 1. kamera - 32 MP, f/2.2, (wide), 1/2.74"
Priekšējā kamera - 2. kamera -
Priekšējā kamera - funkcijas - HDR
Priekšējā kamera - priekšējo kameru skaits - 1
Priekšējā kamera - video - 1080p@60 kadru sekundē
Procesors - mikroshēma - MediaTek Dimensity 7200 Pro
Procesors - procesora tips - Octa-Core
Procesors - procesors - 2x2,8 GHz + 6x 2,0 GHz
Programmatūra - operētājsistēma - Android
Programmatūra - operētājsistēmas versija - Nekas OS 2.5 (Android 14)
RažošanaValsts - CN
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Saskarnes - savienojums - USB-C
TariffNo - 85171300
Tilpums - 0.00044215
Tālrunis - iekļauts komplektācijā - kabelis
Tālrunis - iekļauts komplektācijā - SIM kartes adata
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
VidējaisApraksts ET - Tālrunis Nothing Phone (2a) ir paredzēts tiem, kas savā viedtālrunī novērtē inovācijas un stilu. Tā intuitīvā operētājsistēma Nothing OS 2.5, kas balstīta uz Android 14, nodrošina vienmērīgu un saistošu lietošanas pieredzi, kurā apvienota efektivitāte un lietošanas ērtums. Viedtālrunis ir aprīkots ar augstas kvalitātes kamerām gan priekšpusē, gan aizmugurē, kas ļauj uzņemt īpaši asus attēlus un videoklipus, padarot to par ideālu sabiedroto gan fotografēšanas entuziastiem, gan aktīviem sociālo mediju lietotājiem. - Nekā OS 2.5, kas balstīta uz Android 14 - 32 MP priekšējā kamera - 50 MP aizmugurējās kameras sistēma - 120 Hz 10 bitu AMOLED displejs - unikāla Glyph saskarne - 5000 mAh akumulators.
VidējaisApraksts LV - Nothing Phone (2a) ir paredzēts tiem, kuri novērtē inovācijas un stilu savā viedtālrunī. Tā intuitīvā Nothing OS 2.5, kura pamatā ir operētājsistēma Android 14, piedāvā vienmērīgu un aizraujošu lietotāja pieredzi, kas apvieno efektivitāti un ērtu lietošanu. Viedtālrunis ir aprīkots ar kvalitatīvām kamerām gan priekšpusē, gan aizmugurē, kas ļauj uzņemt īpaši asus fotoattēlus un video, padarot to par ideālu kompanjonu fotografēšanas entuziastiem un aktīviem sociālo tīklu lietotājiem. • Nothing OS 2.5, pamatojoties uz Android 14; • 32 MP priekšējā kamera; • 50 MP pamata kameru sistēma; • 120 Hz 10 bitu AMOLED displejs; • Unikāls Glyph interfeiss; • 5000 mAh akumulators.
Vispārīgie parametri - aizsardzības līmenis - IP54
Vispārīgie parametri - krāsa - melns
Vispārīgie parametri - ražotājs - Nekas
Battery - capacity - 5000
Battery - fast charging up to - 45
Memory / storage - internal memory - 128
Memory / storage - RAM - 8
Height - 0.1780
BrandCode - NOTHING
GrossWeight - 0.3330
Data exchange - 4G
Data exchange - 5G
Data exchange - WiFi
Data exchange - Bluetooth - Bluetooth 5.3
Data exchange - WiFi - Wi-Fi 6 (ax)
EAN - 6974434221857
Screen - display protection - Corning Gorilla Glass 5
Screen - panel resolution - 1080x2412
Screen - refresh rate - 120
Screen - display technology - AMOLED
Screen - screen size - 6.7
Functions - Dual-SIM
Functions - NFC
Functions - fingerprint reader
Functions - face recognition
Functions - stereo sound
Functions - GPS - BDS
Functions - GPS - Galileo
Functions - GPS - GLONASS
Functions - GPS - GPS
Functions - GPS - QZSS
Functions - sensors - accelerometer
Functions - sensors - E-Compass
Functions - sensors - Gyroscope
Functions - SIM1 - Nano
Functions - SIM2 - Nano
Main camera - 1. camera - 50 MP, f/1.9, (wide), 1/1.56", PDAF, OIS
Main camera - 2. camera - 50 MP, f/2.2, 114˚ (ultrawide), 1/2.76", 0.64µm
Main camera - 4. camera -
Main camera - number of rear cameras - 2
Main camera - functions - HDR
Main camera - functions - panorama
Main camera - video - 4K@30fps, 1080p@60/120fps, gyro-EIS
Main camera - 3. camera -
Main camera - 5. camera -
Length - 0.0270
Graphics - GPU - Mali-G610 MC4
Group - TELECOM > PHONES > SMART PHONES
Dimensions - height - 16.174
Dimensions - depth - 0.855
Dimensions - width - 7.632
Dimensions - weight - 190
LongDescription ET - Innovatiivne OS Nothing OS 2.5, mis on loodud Android 14 baasil, toob kasutajateni uuendusliku liidese. See ühendab Android 14 eelised Nothing OS-i ainulaadsete omadustega, pakkudes kasutajatele värskendatud funktsioone ja laiendatud kohandamisvõimalusi. Integreerimine Androidi ökosüsteemiga on sujuv, tagades kasutajale intuitiivse ja nauditava kogemuse. Erakordne esikaamera 32 MP esikaamera võimaldab teha kõrge resolutsiooniga selfiesid ja videokõnesid. Tänu suurepärasele detailsusele ja teravusele on see ideaalne vahend nii igapäevasteks klõpsudeks kui ka eriliste hetkede jäädvustamiseks. Võimekad tagakaamerad Phone (2a) kahekordne 50 MP põhi- ja ultralainurkkaamera süsteem toetab kasutajaid kvaliteetsete fotode ja videote loomisel. Põhikaamera detailirikkus ja värvitäpsus on muljetavaldavad, samal ajal kui ultralainurkkaamera pakub laia vaatevälja, mis on ideaalne maastike ja grupipiltide püüdmiseks. Kvaliteetne ekraan 120 Hz 10-bitine AMOLED ekraan rõõmustab kasutajaid oma sujuvuse ja reageerimiskiirusega. Erksad ja tõetruud värvid koos suurema värvide sügavusega teevad ekraanikogemuse erakordselt nauditavaks, muutes iga pildi ja video vaatamise tõeliseks elamuseks. Unikaalne liides Glyph Interface lisab Nothing Phone (2a)-le eristuva joone, pakkudes visuaalset ja interaktiivset lähenemist teavitustele ja olulisele infole. See omadus toob kasutuskogemusse lõbu ja interaktiivsuse, muutes iga teavituse vastuvõtmise ainulaadseks sündmuseks. Võimas aku 5000 mAh aku on loodud kestma, vähendades kasutajate muret pideva laadimisvajaduse pärast. Olgu tegemist töö, meelelahutuse või mängudega, pakub suur aku kindlust, et Phone (2a) on kasutusvalmis terve päeva vältel, võimaldades pikki ja katkematuid kasutussessioone.
LongDescription EN - Innovative OS
Nothing OS 2.5, built on Android 14, brings users a groundbreaking interface. It combines the advantages of Android 14 with the unique features of Nothing OS, offering users updated functionalities and expanded customization options. Integration with the Android ecosystem is seamless, ensuring an intuitive and enjoyable experience for users. Exceptional Front Camera
The 32 MP front camera allows for high-resolution selfies and video calls. With excellent detail and sharpness, it's perfect for both everyday snaps and capturing special moments. Powerful Rear Cameras
The Phone (2a) dual 50 MP main and ultra-wide camera system supports users in creating high-quality photos and videos. The main camera's detail and color accuracy are impressive, while the ultra-wide camera offers a wide field of view, ideal for landscapes and group shots. Quality Display
The 120 Hz 10-bit AMOLED display delights users with its smoothness and responsiveness. Vibrant and true-to-life colors, along with greater color depth, make the screen experience exceptionally enjoyable, turning every picture and video viewing into a true pleasure. Unique Interface
The Glyph Interface adds a distinctive touch to the Nothing Phone (2a), offering a visual and interactive approach to notifications and essential information. This feature adds fun and interactivity to the user experience, making each notification reception a unique event. Powerful Battery
The 5000 mAh battery is designed to last, reducing users' worry about constant charging needs. Whether for work, entertainment, or gaming, the large battery provides assurance that the Phone (2a) is ready for use throughout the day, allowing for long and uninterrupted usage sessions.
LongDescription LV - Inovatīvs OS
Nothing OS 2.5, ir izstrādāts balstoties uz operētājsistēmu Android 14, sniedzot lietotājiem revolucionāru saskarni. Tas apvieno Android 14 priekšrocības ar unikālajām Nothing OS funkcijām, piedāvājot lietotājiem atjauninātas funkcijas un paplašinātas pielāgošanas iespējas. Integrācija ar Android ekosistēmu ir nemanāma, nodrošinot lietotājiem intuitīvu un patīkamu pieredzi. Izcila priekšējā kamera
32 MP priekšējā kamera ļauj uzņemt augstas izšķirtspējas pašbildes un videozvanus. Pateicoties izcilām detaļām un asumam, tā ir lieliski piemērots gan ikdienas fotografēšanai, gan īpašu mirkļu tveršanai. Jaudīgas pamata kameras
Phone (2a) dubultā 50 MP pamata un īpaši platā leņķa kameras sistēma, palīdz lietotājiem izveidot augstas kvalitātes fotoattēlus un videoklipus. Kameras detaļu un krāsu precizitāte ir iespaidīga, savukārt īpaši platā leņķa kamera piedāvā plašu redzes lauku, kas ir ideāli piemērots ainavām un grupu kadriem. Kvalitatīvs displejs
120 Hz 10 bitu AMOLED displejs priecē lietotājus ar savu gludumu un atsaucību. Spilgtas un patiesas krāsas kopā ar lielāku krāsu dziļumu, padara ekrāna pieredzi īpaši patīkamu, pārvēršot ikvienu attēlu un video skatīšanos patiesā baudā. Unikāls interfeiss
Glyph interfeiss piešķir Nothing Phone (2a) īpašu pieskārienu, piedāvājot vizuālu un interaktīvu pieeju paziņojumiem un būtiskai informācijai. Šī funkcija lietotāja pieredzei piešķir jautrību un interaktivitāti, padarot katru paziņojumu saņemšanu par unikālu notikumu. Jaudīgs akumulators
5000 mAh akumulators ir izstrādāts tā, lai tas darbotos, samazinot lietotāju bažas par nepārtrauktu uzlādes nepieciešamību. Neatkarīgi no tā, vai tas ir paredzēts darbam, izklaidei vai spēlēm, lielais akumulators nodrošina pārliecību, ka Phone (2a) ir gatavs lietošanai visas dienas garumā, nodrošinot ilgstošas un nepārtrauktas lietošanas sesijas.
MediumDescription EN - Nothing Phone (2a) is aimed at those who appreciate innovation and style in their smartphone. Its intuitive Nothing OS 2.5, based on Android 14, offers a smooth and engaging user experience that combines efficiency and ease of use. The smartphone is equipped with quality cameras both front and back, allowing for exceptionally sharp photos and videos, making it an ideal companion for photography enthusiasts and active social media users. • Nothing OS 2.5, based on Android 14
• 32 MP front camera
• 50 MP rear camera system
• 120 Hz 10-bit AMOLED display
• Unique Glyph Interface
• 5000 mAh battery
NameInWeb ET - Nothing Phone (2a), 128 GB, must - Nutitelefon
NameInWeb EN - Nothing Phone (2a), 128 GB, black - Smartphone
NetWeight - 0.3300
Name ET - Nothing Phone (2a) 8+128GB, must
NameInWeb LV - Nothing Phone (2a), 128 GB, melna - Viedtālrunis
Name EN - Nothing Phone (2a) 8+128GB, Black
Name LV - Nothing Phone (2a) 8+128GB, Black
Width - 0.0920
ProductCode - A10400064
Front-facing camera - 1. camera - 32 MP, f/2.2, (wide), 1/2.74"
Front-facing camera - 2. camera -
Front-facing camera - functions - HDR
Front-facing camera - number of front cameras - 1
Front-facing camera - video - 1080p@60fps
Processor - chipset - MediaTek Dimensity 7200 Pro
Processor - processor type - Octa-Core
Processor - processor - 2x2.8 GHz + 6x 2.0
Software - operating system - Android
Software - operating system version - Nothing OS 2.5 (Android 14)
ProductionCountry - CN
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Interfaces - connection - USB-C
TariffNo - 85171300
Volume - 0.00044215
Phone - included in the package - cable
Phone - included in the package - SIM-card needle
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
MediumDescription ET - Nothing Phone (2a) on suunatud neile, kes hindavad uuenduslikkust ja stiili oma nutitelefonis. Selle intuitiivne Nothing OS 2.5, baseerudes Android 14-l, pakub sujuvat ja kaasahaaravat kasutajakogemust, mis ühendab endas tõhususe ja kasutusmugavuse. Nutitelefon on varustatud kvaliteetsete kaameratega nii ees kui taga, mis võimaldavad jäädvustada erakordselt teravaid pilte ja videoid, muutes selle ideaalseks kaaslaseks nii fotograafia huvilistele kui ka aktiivsetele sotsiaalmeedia kasutajatele. • Nothing OS 2.5, baseerudes Android 14-l
• 32 MP esikaamera
• 50 MP tagumine kaamerasüsteem
• 120 Hz 10-bitine AMOLED ekraan
• Unikaalne Glyph Interface • 5000 mAh aku
MediumDescription LV - Nothing Phone (2a) ir paredzēts tiem, kuri novērtē inovācijas un stilu savā viedtālrunī. Tā intuitīvā Nothing OS 2.5, kura pamatā ir operētājsistēma Android 14, piedāvā vienmērīgu un aizraujošu lietotāja pieredzi, kas apvieno efektivitāti un ērtu lietošanu. Viedtālrunis ir aprīkots ar kvalitatīvām kamerām gan priekšpusē, gan aizmugurē, kas ļauj uzņemt īpaši asus fotoattēlus un video, padarot to par ideālu kompanjonu fotografēšanas entuziastiem un aktīviem sociālo tīklu lietotājiem. • Nothing OS 2.5, pamatojoties uz Android 14;
• 32 MP priekšējā kamera;
• 50 MP pamata kameru sistēma;
• 120 Hz 10 bitu AMOLED displejs;
• Unikāls Glyph interfeiss;
• 5000 mAh akumulators.
General parameters - protection level - IP54
General parameters - colour - black
General parameters - manufacturer - Nothing
366,53 €
Nothing Phone (2a), 8GB/128 GB, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas