Blackview BV6200 Pro, 6GB/128GB, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1081585 Preces kods: 6931548314707
Pasūtāms 1 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
189,49 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.10.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.10.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 03.10.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna izmērs (diagonāle): 6.56"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 720 x 1612
  • Ekrāna tips: IPS LCD
  • Refresh rate: 60Hz
  • Dual Sim: Ir
  • Iebūvēta atmiņa: 128GB
  • Operētājsistēma: Android 13
  • Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa): 13 MPix
  • Akumulators: 13000 mAh
Displeja raksturlielumi
Ekrāna aizsardzība N/A
Lai viedtālruņus (arī planšetdatorus) aizsargātu no nejaušiem skrāpējumiem un bojājumiem, kas var rasties pavisam nejauši, lielās kompānijas uz saviem ekrāniem uzstāda īpaši noturīgu, bet reizē arī plānu aizsargkārtu. Populārākais un arī pasaulē atzītākais ir kompānijas Corning radītais Gorilla Glass pārklājums.
Ekrāna izmērs (diagonāle) 6.56"
Ekrāna izmērs tiek noteikts pa diagonāli un to apzīmē collās (1" = 2.54cm). Bez šī parametra svarīga ir arī ekrāna izšķirtspēja.
Ekrāna izšķirtspēja 720 x 1612
Ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz informācijas (pikseļus) tālrunis spēj attēlot. Jo lielāka izšķirtspēja, jo attēls būs mazāk graudains. Pašlaik iegādājoties viedtālruni rekomendējam izvēlēties modeļus ar vismaz 720x1280 pikseļu lielu izšķirtspēju. Šobrīd lielo kompāniju top modeļos jau tiek izmantoti FullHD (1080x1920) izšķirtspējas displeji.
Ekrāna tips IPS LCD
Ekrāna tips ir būtisks aspekts iegādājoties viedtālruni. Šobrīd populārākie standarti ir TFT, IPS un AMOLED. TFT tiek izmantoti galvenokārt mazbudžeta ierīcēs, jo to izmaksas ir nelielas, bet arī attēla kvalitāte nav tik laba. IPS teicami attēlo krāsas un garantē labu informācijas redzamību arī no plaša skatu leņķa, savukārt AMOLED piedāvā labāku kontrastu un zemāku enerģijas patēriņu, tomēr attēls var nebūt tik ass kā IPS matricām.
Refresh rate : 60Hz
Pamatinformācija
Dual Sim Ir
Dual Sim atbalsts norāda, ka tālrunī iespējams ievietot un vienlaicīgi lietot 2 SIM kartes. Tās var būt pat dažādu operatoru.
Iebūvēta atmiņa 128GB
Iebūvētās atmiņas apjoms norāda to, cik daudz informācijas (spēles, programmas, mūziku, fotoattēlus un videoklipus) iespējams uzglabāt telefona iekšējā atmiņā. Pašlaik katram otrajam tālrunim pieejama arī atmiņas kartes ligzda, kas ļauj to paplašināt. Lai nerastos problēmas ar vietas trūkumu, rekomendējam izvēlēties tālruni ar vismaz 16GB iebūvēto atmiņu.
Krāsa : Melna
Modelis : Blackview BV6200 Pro
Svars : 440g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 8 (Octa Core)
Procesora kodolu skaits norāda uz to, cik neatkarīgas skaitļošanas straumes iekārta spēj apstrādāt paralēli. Ierīce ar 4 kodoliem 80% gadījumu būs ātrāka par divkodolu konkurentiem, tomēr procesora veiktspēju ļoti ietekmē arī arhitektūras īpašības, takts frekvence un kešatmiņas apjoms.
Procesors (Chipset) : MediaTek MT6765 (Helio P35)
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) 6GB
RAM ir neliela apjoma dinamiskā atmiņa, ar lielu datu caurlaidības ātrumu (bandwidth). Tā uztur operētājsistēmas aktīvo procesu un programmu raitu izpildi. Jo lielāks RAM atmiņas apjoms, jo vairāk programmu vienlaicīgi iespējams darbināt, bez ietekmes uz ātrdarbību. Rekomendējam iegādāties viedtālruni kā minimums ar 1GB RAM atmiņas.
Operētājsistēma
Operētājsistēma Android 13
Šobrīd pasaulē ir 3 izteikti mobilo operētājsistēmu līderi - Android, Apple iOS un Windows Phone. Populārākā ir atvērtā koda Android OS, kas piedāvā neskaitāmas kustomizācijas un ļoti plašu aplikāciju skaitu. Otrajā vietā ir iOS, kas pieejams tikai uz Apple iPhone un iPad ierīcēm, tāpēc ir labi optimizēts un problēmu tikpat kā nav. Pēc darījuma, kurā Microsoft iegādājās Nokia, arī Windows Phone 8 pamazām kļūst populārāks.
Pieslēgvietas un aprīkojums
3.5mm austiņu ligzda Nav
3.5mm austiņu ligzda (jack) šobrīd ir pārliecinoši populārākais audio savienojums. Tas nodrošina iespēju pie tālruņa pievienot teju jebkuras austiņas, vai savienot tālruni ar audio pastiprinātāju vai ārējiem skaļruņiem.
Atmiņas kartes ligzda microSD (dedicated slot)
Šobrīd viedtālruņos visbiežāk tiek iebūvēta 8GB, 16GB vai 32GB liela atmiņa failu, multivides un aplikāciju uzglabāšanai. Nereti šis apjoms var izrādīties nepietiekams lielai mūzikas, fotoattēlu vai videoklipu kolekcijai. Tādēļ vidēji 50 procentiem viedtālruņu ir pieejama atmiņas ligzda, kas ļauj atmiņas apjomu palielināt. Visplašāk telefonos tiek iebūvētas microSD atmiņas ligzdas, kas parasti uztur līdz 32GB lielas kartes, jaunākajiem modeļiem arī 64GB microSDHC. Precīzāk iespējams noskaidrot ražotāja mājaslapā.
SIM kartes izmērs Nano-SIM
Lai padarītu tālruņus kompaktākus un atvēlētu korpusā vairāk vietas akumulatoram un citām būtiskām komponentēm, pamazām tiek samazināti arī SIM kartes fiziskie izmēri. Līdz šim populārākās bija mini-SIM kartes, bet šobrīd aizvien biežāk tiek izmantotas micro-SIM un nano-SIM.
USB ligzda Type-C
Šis parametrs norāda pieslēgvietas veidu, kāda iebūvēta tālrunī savienojumam ar datoru.
Bezvadu savienojumi
4G tīkls Ir
4G, jeb 4. paaudzes tīkls (tiek dēvēts arī par LTE) ir 2008. gadā prezentēts bezvadu savienojuma standarts, kura mērķis ir piedāvāt datu pārraides ātrumu līdz pat 1 Gbit/s. Pašlaik reāli dabā pielietotais LTE (Long Term Evolution) standarts piedāvā attiecīgi 100 MBit/s lejupielādei un 50 Mbit/s augšupielādei. Tikmēr telekomunikāciju eksperti turpina darbu pretī nospraustajam mērķim, un paredzams, ka tuvāko gadu laikā tiks prezentēts LTE Advanced, kas nodrošinās 10 reizes lielāku datu pārraides ātrumu kā LTE.
5G tīkls : Nav
Bluetooth 5.0
Bluetooth ir plaši izmantots bezvadu savienojums, kas nodrošina datu pārraidi nelielos attālumos. To izmanto failu pārsūtīšanai starp diviem tālruņiem vai tālruni un datoru. Tāpat pieejami neskaitāmi Bluetooth aksesuāri - hands-free sistēmas, bezvadu austiņas, pulsometri utt.
FM Radio Ir
FM Radio funkcija nodrošina iespēju tālrunī uztvert FM viļņos raidošās radiostacijas. Pamazām gan FM Radio pazūd no tālruņiem, jo uzlabojoties datu pārklājumam un pazeminoties tarifiem, cilvēki aizvien vairāk dod priekšroku interneta radio - Spotify, DI.FM u.c.
GPS Ir
GPS, jeb globālā pozicionēšanas sistēma ir rīks, kas ļauj noteikt ierīces atrašanās vietu izmantojot virs zemes riņķojošos satelītu signālus. Bez šīs funkcijas nebūs iespējams izmantot Google Maps, Waze un citus noderīgus servisus.
NFC Ir
NFC (Near Field Communication) ir datu pārraides standarts, kas atļauj neliela apjoma informācijas apmaiņu starp ierīcēm, kuras uztur šo funkciju. Pašlaik pielietojums nav plašs, tomēr prognozējams, ka drīzumā tieši ar NFC palīdzību varēsim norēķināties par pirkumiem lielveikalā, maksas autostāvvietu vai sabiedrisko transportu.
WiFi Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wi-Fi ir bezvadu interneta savienojuma protokols, kas nodrošina datu apraidi līdz pat 1300Mbit/s lielu datu pārraides ātrumu un pārklājuma rādiusu līdz 70m iekštelpās un maksimums 250m ārpus telpām. Šobrīd visplašāk izmanto 802.11n standarta tīklu (max. 600Mbit/s), kurš ir savietojums ar vecākajiem B un G standartiem. Pamazām popularitāti iegūst arī jaunākais - 802.11ac standarts (max. 1300Mbit/s).
Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa) 13 MPix
Fotokameras izšķirtspēja norāda uz to, cik megapikseļu (MP) lielu attēlu spēj uzņemt tālrunī iebūvētā fotokamera. Jābrīdina, ka izšķirtspējas rādītājs ir būtisks, bet ne vienmēr tam ir tieša ietekme uz fotoattēlu kvalitāti. Šim nolūkam labāk izmantot gsmarena.com fotokameru salīdzināšanas rīku.
Kameru skaits : 2
Makro kamera : Nav
Priekšējā kamera (videozvans) 8 MPix
Priekšējā kamera ļauj veikt videozvanu caur operatora tīklu, vai sazināties video režīmā caur Skype un citām videosaziņas aplikācijām.
Telefoto kamera : Nav
Ultra platlenķa kamera : Nav
Video ieraksta kvalitāte Full HD (1920 x 1080)
Šis parametrs norāda, cik augstas izšķirtspēja video spēj uzņemt viedtālrunis. Modernākie tālruņi uzņem FullHD (1080p) videoklipus, bet daži dārgākie flagmaņi jau 4K (2160p) izmēra video. Ieraksta kvalitāte gan atkarīga no iebūvētā sensora un lēcas.
Zibspuldze Ir
Zibspuldze sniedz iespēju uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas slikti apgaismotās vietās, kā arī pilnīgā tumsā. Tāpat ir aplikācijas, kas piedāvā iebūvēto zibspuldzi izmantot kā kabatas lukturīti.
Akumulators
Akumulators 13000 mAh
Viedtālruņu akumulatora ietilpību norāda miliampērstundās (mAh). Teorijā - jo vairāk mAh, jo tālrunis spēj ilgāk darboties pēc vienas uzlādes reizes. Tomēr dabā tas nav tik vienkārši un pamatoti, jo strāvas patēriņš ir ļoti atkarīgs no telefona tehniskās specifikācijas - procesora jaudas, ekrāna izmēra un spilgtuma, kā arī operētājsistēmas optimizācijām un visbeidzot no lietošanas paradumiem.
Izņemams akumulators Nav
Tālruņi ar iebūvētu akumulatoru mēdz būt nedaudz plānāki un monolītāki, tomēr tiek pazaudēta iespēja akumulatoru pēc tā nolietošanās samainīt.
Papildus specifikācija
5G atbalsts - Nē
Aizmugurējā kamera - 13 Mpix
Akumulatora ietilpība - 13000 mAh
Apraksts - GALVENĀS SMARTFONA IezīMES Skaļš, liels 3 W skaļrunis Jaudīgs 13000 mAh akumulators Ātra 18 W uzlāde un powerbank funkcija Pārsteidzoša izturība IP68 & IP69K & MIL-STD-810H Iebūvēta 128 GB atmiņa un 6 GB RAM Kamera 13 MP + 8 MP Liels displejs 6,56 collas Jaudīgs MediaTek Helio P35 procesors Iebūvēts NFC un sejas atpazīšana Dual SIM GPS + GLONASS + Beidou + Galileo VELGAIS, DZIĻIŅAIS SPIKERIS Blackview BV6200 Pro viedtālrunis ir aprīkots ar skaļu 3 W skaļruni, kas nodrošina iespaidīgu skaļumu līdz pat 98 dB. Pateicoties šīm īpašībām, šis viedtālruņa modelis lietotājiem nodrošina īpaši skaļu un skaidru skaņu, ļaujot baudīt mūziku, podkāstus vai zvanus bez ārējām audioierīcēm. Tā ir lieliska funkcija tiem, kas aktīvi darbojas ārpus telpām vai strādā trokšņainā vidē, kur dzirdamība ir ļoti svarīga. Pateicoties 3 W jaudai apvienojumā ar līdz pat 98 dB skaļumu, Blackview BV6200 Pro izceļas viedtālruņu tirgū, nodrošinot jaudīgu skaņu pat visprasīgākajos apstākļos. IESPĒJĪGA 13 000 MAH BATĒRIJA Blackview viedtālrunis pārsteidz ar jaudīgu 13 000 mAh akumulatoru, kas lietotājiem nodrošina lielisku veiktspēju un neatkarību no barošanas avotiem. Ar tik milzīgu akumulatora ietilpību lietotāji var baudīt līdz pat 17 stundām nepārtrauktu spēļu spēlēšanu, kas ir ideāli piemērots mobilo izklaides iespēju entuziastiem. Turklāt akumulators ļauj līdz pat 21 stundai skatīties video, padarot to par ideālu ierīci filmu maratoniem. Tiem, kas dod priekšroku ilgiem zvaniem, Blackview piedāvā līdz pat 50 stundām zvanīšanas, savukārt mūzikas cienītāji varēs klausīties savas iecienītākās dziesmas 48 stundas bez pārtraukuma. Turklāt šis viedtālrunis ir aprīkots ar powerbank funkciju, kas ļauj tam uzlādēt citas ierīces, padarot to vēl daudzpusīgāku un noderīgāku daudzās situācijās. Šī funkciju kombinācija padara to par ideālu izvēli cilvēkiem, kuri pastāvīgi ir kustībā un kuriem nepieciešama ierīce, uz kuru var paļauties jebkuros apstākļos. Augsts veiktspējas līmenis ikdienai Viedtālrunis var lepoties ar augstu veiktspēju, pateicoties MediaTek Helio P35 procesoram. Tas ir mikroshēma, kas nodrošina vienmērīgu lietotņu un spēļu darbību, un apvienojumā ar 6 GB RAM nodrošina ātru un efektīvu daudzuzdevumu veikšanu. Unikāla šī modeļa īpašība ir iespēja praktiski paplašināt operatīvo atmiņu par papildu 6 GB, tādējādi kopējais operatīvās atmiņas apjoms sasniedz 12 GB, ievērojami palielinot veiktspēju sarežģītu uzdevumu veikšanas un intensīvas lietošanas laikā. Turklāt viedtālrunī ir līdz pat 128 GB iebūvētās atmiņas, kas pats par sevi ir iespaidīgs vietas apjoms fotogrāfijām, videoklipiem, lietotnēm un citiem datiem. Tomēr tiem, kam nepieciešama vēl lielāka vieta, ir iespēja atmiņu paplašināt līdz 1 TB, izmantojot TF atmiņas karti. Šāda elastība atmiņas un veiktspējas ziņā padara šo viedtālruni par ļoti pievilcīgu izvēli lietotājiem, kuri no savas ierīces vēlas gan ātrumu, gan lielu datu ietilpību. IZCILĀ KAMERA Blackview viedtālruņa kamera ir izcils progresīvas fototehnoloģijas piemērs mobilajās ierīcēs. Ierīces aizmugurējā panelī atrodas divu lēcu komplekts, kas sastāv no 13 MP galvenās kameras, kas spēj uzņemt detalizētas un skaidras fotogrāfijas dažādos apgaismojuma apstākļos, un papildu 0,3 MP sensora, kas atbalsta galveno kameru lauka dziļuma efekta radīšanā, ļaujot lietotājiem radīt pievilcīgas fotogrāfijas ar izplūdušu fonu. Viedtālruņa priekšpusē ir 8 MP kamera, kas paredzēta selfijiem un piedāvā augstas kvalitātes attēlus un attēla optimizāciju portretu uzņemšanai, ļaujot lietotājiem baudīt lieliskas fotogrāfijas un videozvanus. Šāda kameras kombinācija padara Blackview viedtālruni par ārkārtīgi daudzpusīgu rīku mobilās fotogrāfijas entuziastiem, piedāvājot viņiem iespēju radīt gan profesionāli izskatīgas fotogrāfijas, gan ikdienas selfijus. NEIESPĒJAMA IZTURĪBA Blackview viedtālrunis tirgū izceļas ar savu neticamo izturību, kas sertificēta atbilstoši IP68, IP69K un MIL-STD-810H. IP68 sertifikāts garantē augstu aizsardzības līmeni pret ūdens un putekļu iekļūšanu, ļaujot ierīcei darboties ekstremālos apstākļos, nebaidoties no bojājumiem. Savukārt IP69K norāda uz viedtālruņa spēju izturēt spēcīgas ūdens strūklas ar augstu spiedienu. Turklāt atbilstība MIL-STD-810H militārajam standartam nozīmē, ka viedtālrunis ir pārbaudīts un izturējis vairākus testus ekstremālos apstākļos, piemēram, ekstremālās temperatūrās, vibrācijās, kritienos un triecienos, tādējādi apliecinot tā spēju izturēt sarežģītas un neparedzamas situācijas. Šie sertifikāti padara Blackview viedtālruni par ideālu izvēli aktīvam dzīvesveidam, ceļotājiem un profesionāļiem, kas strādā sarežģītā vidē, piedāvājot ne tikai uzlabotas funkcijas un veiktspēju, bet arī nepārspējamu izturību un uzticamību. VELKS, IZCILS DISPLEJS Blackview viedtālrunis tirgū izceļas ar savu lielo 6,56 collu ekrānu, kas lietotājiem nodrošina iespaidīgu vietu satura skatīšanai, spēļu spēlēšanai vai darbam. Turklāt IPS tehnoloģijas izmantošana garantē plašus skata leņķus un spilgtas, dabiskas krāsas, kas ievērojami uzlabo vizuālo kvalitāti un lietošanas pieredzi. Turklāt šis ekrāns piedāvā augstu 120 Hz atsvaidzināšanas frekvenci, kas nodrošina vienmērīgu animāciju un ātru reakciju uz pieskārieniem, kas ir galvenā priekšrocība spēlētājiem un tiem, kas novērtē vienmērīgu satura ritināšanu. Šīs ekrāna funkcijas padara tā lietošanu patīkamu gan multivides lietošanai, gan spēlēm, gan ikdienas uzdevumiem. PAPILDU FUNKCIJAS Blackview viedtālrunis izceļas uz konkurentu fona ar bagātīgu papildfunkciju klāstu, kas uzlabo tā pievilcību un funkcionalitāti plašam lietotāju lokam. Divu SIM karšu funkcija ļauj vienlaicīgi izmantot divus tālruņa numurus, kas ir ideāli piemērots tiem, kuri vēlas nodalīt privāto un darba dzīvi vai kuriem, ceļojot uz ārzemēm, nepieciešama vietējā SIM karte. GPS, GLONASS un Beidou navigācijas sistēmu atbalsts nodrošina lietotājiem precīzu un uzticamu atrašanās vietas noteikšanu dažādās pasaules daļās, kas ir noderīgi ceļotājiem un aktīvās atpūtas cienītājiem. Tuvās lauka komunikācijas (NFC) funkcionalitāte paver plašas iespējas, sākot no ātriem bezkontakta maksājumiem līdz vienkāršai savienošanai ar citām NFC ierīcēm. Arī lietotāja datu drošība ir augstā līmenī, pateicoties biometriskām atbloķēšanas metodēm - pirkstu nospiedumu lasītājam un sejas atpazīšanas funkcijai, kas nodrošina ātru un drošu piekļuvi viedtālrunim. Šīs papildu funkcijas padara Blackview viedtālruni ne tikai par augsto tehnoloģiju ierīci, bet arī par daudzpusīgu rīku, kas atbilst daudzveidīgām lietotāju vajadzībām mūsdienu dinamiskajā pasaulē.
Atmiņas karte - microSD
Atmiņas karšu lasītājs - Jā
Atmiņas standarts - SDXC
Augstums - 174.4 mm
Bezvadu komunikācija - Bluetooth
Bezvadu komunikācija - LTE
Bezvadu komunikācija - NFC
Bezvadu komunikācija - WiFi
Citas funkcijas - Skaļš, liels 3 W skaļrunis 18 W ātrās uzlādes un powerbank funkcija Neticama IP68 & IP69K & MIL-STD-810H izturība Iebūvēta NFC un sejas atpazīšanas funkcija GPS + GLONASS + Beidou + Galileo
Citi displeja parametri - IPS LCD 269 ppi
CPU - cita informācija - Mediatek MT6765 Helio P35 (12 nm) (4 x 2,35 GHz Cortex-A53 un 4 x 1,8 GHz Cortex-A53) GPU: PowerVR GE8320
Datu pārraide - Bluetooth
Datu pārraide - EDGE
Datu pārraide - GPRS
Datu pārraide - HSPA
Datu pārraide - HSPA+
Datu pārraide - LTE
Datu pārraide - UMTS
Datu pārraide - WAP
Detalizētas kameras specifikācijas - LED zibspuldze Video: 1080p@30fps
Diagonālais ekrāns - 6,56''
dimensijas dziļums - 60 mm
Divas SIM kartes - Jā
Dziļums - 19.2 mm
ean - 6931548314707
Eans - 6931548314707
Gaidīšanas laiks (maks.) - 1488 h
garantija - 24
garantijas_tips - ārējais
GPS uztvērējs - Jā
GSM tīkls - 850 MHz
GSM tīkls - 900 MHz
GSM tīkls - 1800 MHz
GSM tīkls - 1900 MHz
Iekļautie piederumi -
Iekšējā atmiņa - 128 GB
Induktīvā uzlāde - nav
izmērs augstums - 200 mm
izmērs platums - 200 mm
izmērs svars - 770 g
Kamera - Jā
Kategorija - Saknes/telefoni | SmartWatche/telefons un viedtālruņi
Krāsa - Black
LTE tīkls - 800 MHz
LTE tīkls - 900 MHz
LTE tīkls - 1800 MHz
LTE tīkls - 2100 MHz
LTE tīkls - 2300 MHz
LTE tīkls - 2600 MHz
Modelis - BV6200 Pro
Nosaukums - Blackview BV6200 Pro 6/128GB melns
nosaukums - Viedtālrunis BV6200 Pro 6/128 Black
Operētājsistēma - Android 13
Otrā aizmugurējā kamera - 0,3 Mpix
Platums - 82 mm
Priekšējā kamera - 8 Mpix
Procesora frekvence - 2.35 GHz
Procesors - Otrkodolu kodols
ProducerCode - BV6200Pro-BKV2/BV
RAM - 4 GB
ražotājs - Blackview
Ražotājs - Blackview
Rezolūcija - 1612 x 720
Sarunas laiks (maks.) - 50 h
Savienotāji - 1 x USB (C tipa)
Savienotāji - microSD
Savienotāji - nanoSIM
ShortDescription -
SIM karte - Nano
Svars - 438 g
UMTS tīkls - 900 MHz
UMTS tīkls - 2100 MHz
vendpn - BV6200Pro-BKV2/BV
Šūnas tips - Li-poly (iekšējais akumulators)
5G support - No
Rear camera - 13 Mpix
Battery capacity - 13000 mAh
Description - GŁÓWNE CECHY SMARTFONA Donośny, duży głośnik 3W Potężna bateria 13000 mAh Szybkie ładowanie 18W i funkcja powerbanku Niesamowita wytrzymałość IP68 & IP69K & MIL-STD-810H Wbudowana pamięć 128 GB i 6 GB pamięci RAM Aparat 13 MP + 8MP Duży wyświetlacz 6,56 cali Wydajny procesor MediaTek Helio P35 Wbudowana funkcja NFC oraz rozpoznawania twarzy Dual SIM GPS + GLONASS + Beidou + Galileo DUŻY, DONOŚNY GŁOŚNIK Smartfon Blackview BV6200 Pro wyposażony jest w donośny głośnik o mocy 3W, który oferuje imponującą głośność sięgającą do 98 dB. Dzięki takiej charakterystyce, ten model smartfona zapewnia użytkownikom wyjątkowo głośne i czyste brzmienie, pozwalając cieszyć się muzyką, podcastami czy rozmowami bez konieczności używania zewnętrznych urządzeń audio. To doskonała cecha dla tych, którzy są aktywni na zewnątrz lub pracują w hałaśliwych środowiskach, gdzie słyszalność jest kluczowa. Moc 3W w połączeniu z głośnością do 98 dB sprawia, że Blackview BV6200 Pro wyróżnia się na rynku smartfonów, dostarczając mocnego audio nawet w najbardziej wymagających warunkach. POTĘŻNA BATERIA 13000 MAH Smartfon Blackview imponuje potężną baterią o pojemności 13000 mAh, która oferuje użytkownikom doskonałą wydajność i niezależność od źródeł zasilania. Dzięki tak ogromnej pojemności baterii, użytkownicy mogą cieszyć się aż do 17 godzin nieprzerwanego grania, co jest idealne dla miłośników mobilnej rozrywki. Ponadto, bateria pozwala na 21 godzin oglądania wideo, co sprawia, że jest to idealne urządzenie dla maratonów filmowych. Dla tych, którzy preferują długie rozmowy, Blackview oferuje aż 50 godzin dzwonienia, a miłośnicy muzyki będą mogli cieszyć się swoimi ulubionymi utworami przez 48 godzin bez przerwy. Co więcej, smartfon ten został wyposażony w funkcję powerbanku, pozwalając na ładowanie innych urządzeń, co czyni go jeszcze bardziej wszechstronnym i przydatnym w wielu sytuacjach. Taka kombinacja cech czyni go idealnym wyborem dla osób, które są ciągle w ruchu i potrzebują urządzenia, na które mogą polegać w każdych warunkach. WYSOKA WYDAJNOŚĆ NA CO DZIEŃ Smartfon charakteryzuje się dużą wydajnością, dzięki zastosowaniu procesora MediaTek Helio P35. Jest to układ, który zapewnia płynne działanie aplikacji i gier, a w połączeniu z 6 GB pamięci RAM oferuje szybką i efektywną obsługę wielozadaniowości. Unikalną cechą tego modelu jest możliwość wirtualnego rozszerzenia pamięci RAM o dodatkowe 6GB, co daje łącznie 12GB pamięci RAM, znacznie zwiększając wydajność podczas wymagających zadań i intensywnego użytkowania. Ponadto, smartfon dysponuje aż 128 GB pamięci wbudowanej, co już samo w sobie jest imponującym zapasem miejsca na zdjęcia, filmy, aplikacje i inne dane. Jednak dla tych, którzy potrzebują jeszcze więcej przestrzeni, istnieje możliwość rozbudowy pamięci do 1TB za pomocą karty pamięci TF. Ta elastyczność w zakresie pamięci i wydajności czyni ten smartfon wyjątkowo atrakcyjnym wyborem dla użytkowników oczekujących od swojego urządzenia zarówno szybkości działania, jak i dużej przestrzeni na dane. DOSKONAŁY APARAT Aparat w smartfonie Blackview to znakomity przykład zaawansowanej technologii fotograficznej w urządzeniach mobilnych. Na tylnym panelu urządzenia znajduje się podwójny zestaw obiektywów, składający się z głównego aparatu o rozdzielczości 13 MP, który jest w stanie uchwycić szczegółowe i wyraźne zdjęcia w różnych warunkach oświetleniowych, oraz dodatkowego sensora 0,3 MP, który wspiera główny aparat w tworzeniu efektu głębi ostrości, umożliwiając użytkownikom tworzenie atrakcyjnych zdjęć z rozmytym tłem. Z przodu smartfona umieszczono aparat 8 MP, przeznaczony do selfie, który oferuje wysoką jakość zdjęć i optymalizację obrazu dla portretów, dzięki czemu użytkownicy mogą cieszyć się doskonałymi zdjęciami oraz wideorozmowami. Taki zestaw aparatów sprawia, że smartfon Blackview jest wyjątkowo wszechstronnym narzędziem dla miłośników fotografii mobilnej, oferując im możliwości tworzenia zarówno profesjonalnie wyglądających zdjęć, jak i codziennych selfie. NIESAMOWITA WYTRZYMAŁOŚĆ Smartfon Blackview wyróżnia się na rynku dzięki swojej niezwykłej wytrzymałości, potwierdzonej certyfikatami IP68, IP69K oraz MIL-STD-810H. Certyfikat IP68 gwarantuje wysoki poziom ochrony przed wnikaniem wody i pyłu, umożliwiając urządzeniu pracę w ekstremalnych warunkach bez obaw o uszkodzenie. IP69K z kolei wskazuje na zdolność smartfona do wytrzymywania silnych strumieni wody pod wysokim ciśnieniem. Dodatkowo, spełnienie normy wojskowej MIL-STD-810H oznacza, że smartfon został przetestowany i przeszedł szereg testów w ekstremalnych warunkach, takich jak skrajne temperatury, wibracje, upadki i wstrząsy, co świadczy o jego zdolności do wytrzymywania trudnych i nieprzewidywalnych sytuacji. Dzięki tym certyfikatom, smartfon Blackview jest idealnym wyborem dla osób prowadzących aktywny tryb życia, podróżników, a także profesjonalistów pracujących w wymagających warunkach, oferując nie tylko zaawansowane funkcje i wydajność, ale również niezrównaną trwałość i niezawodność. DUŻY, WYRAŹNY WYŚWIETLACZ Smartfon Blackview wyróżnia się na rynku dzięki swojemu dużemu, 6,56-calowemu ekranowi, który zapewnia użytkownikom imponującą przestrzeń do oglądania treści, gier czy pracy. Co więcej, zastosowanie technologii IPS gwarantuje szerokie kąty widzenia i żywe, naturalne kolory, co znacznie poprawia jakość wizualną i komfort użytkowania. Dodatkowo, ekran ten oferuje wysoką częstotliwość odświeżania na poziomie 120 Hz, co zapewnia płynność animacji i szybką reakcję na dotyk, będąc kluczowym atutem dla graczy oraz osób ceniących sobie płynne przewijanie treści. Te cechy ekranu sprawiają, że korzystanie z niego to czysta przyjemność, niezależnie od tego, czy chodzi o konsumpcję multimediów, granie w gry, czy codzienne zadania. DODATKOWE PRZYDATNE FUNKCJE Smartfon Blackview wyróżnia się na tle konkurencji bogatym zestawem dodatkowych funkcji, które podnoszą jego atrakcyjność i funkcjonalność dla szerokiego spektrum użytkowników. Funkcja dual SIM umożliwia jednoczesne korzystanie z dwóch numerów telefonu, co jest idealne dla osób, które chcą oddzielić życie prywatne od zawodowego lub potrzebują lokalnej karty SIM podczas podróży zagranicznych. Wsparcie dla systemów nawigacji GPS, GLONASS i Beidou zapewnia użytkownikom dokładne i niezawodne śledzenie lokalizacji w różnych częściach świata, co jest przydatne dla podróżników i miłośników outdooru. Funkcja NFC (Near Field Communication) otwiera wiele możliwości, od szybkich płatności bezdotykowych po łatwe parowanie z innymi urządzeniami NFC. Bezpieczeństwo danych użytkownika jest również na wysokim poziomie dzięki biometrycznym metodom odblokowania - czytnikowi linii papilarnych oraz funkcji rozpoznawania twarzy, które oferują szybki i bezpieczny dostęp do smartfona. Te dodatkowe funkcje sprawiają, że smartfon Blackview jest nie tylko zaawansowanym technologicznie urządzeniem, ale również wszechstronnym narzędziem, które spełnia różnorodne potrzeby użytkowników w dzisiejszym dynamicznym świecie.
Memory card - microSD
Memory card reader - Yes
Memory standard - SDXC
Height - 174.4 mm
Wireless communication - Bluetooth
Wireless communication - LTE
Wireless communication - NFC
Wireless communication - WiFi
Other features - Loud, large 3W speaker 18W fast charging and powerbank function Incredible IP68 & IP69K & MIL-STD-810H ruggedness Built-in NFC and facial recognition functionality GPS + GLONASS + Beidou + Galileo
Other display parameters - IPS LCD 269 ppi
CPU - other information - Mediatek MT6765 Helio P35 (12 nm) (4 x 2.35GHz Cortex-A53 & 4 x 1.8GHz Cortex-A53) GPU: PowerVR GE8320
Data transmission - Bluetooth
Data transmission - EDGE
Data transmission - GPRS
Data transmission - HSPA
Data transmission - HSPA+
Data transmission - LTE
Data transmission - UMTS
Data transmission - WAP
Detailed camera specifications - LED flash Video: 1080p@30fps
Diagonal screen - 6,56''
dimension depth - 60 mm
Dual SIM - Yes
Depth - 19.2 mm
ean - 6931548314707
Eans - 6931548314707
Standby time (max) - 1488 h
guarantee - 24
guarantee_type - external
GPS receiver - Yes
GSM network - 850 MHz
GSM network - 900 MHz
GSM network - 1800 MHz
GSM network - 1900 MHz
Accessories included -
Internal memory - 128 GB
Inductive charging - no
dimension height - 200 mm
dimension width - 200 mm
dimension weight - 770 g
Camera - Yes
Category - Root/Phones | Smartwatche/Phone and Smartphones
Color - Black
LTE network - 800 MHz
LTE network - 900 MHz
LTE network - 1800 MHz
LTE network - 2100 MHz
LTE network - 2300 MHz
LTE network - 2600 MHz
Model - BV6200 Pro
Name - Blackview BV6200 Pro 6/128GB Czarny
name - Smartphone BV6200 Pro 6/128 Black
Operating System - Android 13
Second rear camera - 0.3 Mpix
Width - 82 mm
Front camera - 8 Mpix
CPU frequency - 2.35 GHz
Processor - Octa Core
ProducerCode - BV6200Pro-BKV2/BV
RAM - 4 GB
producer - Blackview
Producer - Blackview
Resolution - 1612 x 720
Talk time (max) - 50 h
Connectors - 1 x USB (Type C)
Connectors - microSD
Connectors - nanoSIM
ShortDescription -
SIM card - Nano
Weight - 438 g
UMTS network - 900 MHz
UMTS network - 2100 MHz
vendpn - BV6200Pro-BKV2/BV
Cell type - Li-poly (internal battery)
189,49 €
Blackview BV6200 Pro, 6GB/128GB, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas