Blackview BL9000, 12GB/512GB, Interstellar Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1081553 Preces kods: 6931548316237
Pasūtāms 2 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
477,40 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.10.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.10.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 04.10.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna izmērs (diagonāle): 6.78"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 1080 x 2460
  • Ekrāna tips: IPS LCD
  • Refresh rate: 120Hz
  • Dual Sim: Ir
  • Iebūvēta atmiņa: 512GB
  • Operētājsistēma: Android 13
  • Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa): 50 MPix
  • Akumulators: 8800 mAh
Displeja raksturlielumi
Ekrāna aizsardzība Gorilla Glass Victus
Lai viedtālruņus (arī planšetdatorus) aizsargātu no nejaušiem skrāpējumiem un bojājumiem, kas var rasties pavisam nejauši, lielās kompānijas uz saviem ekrāniem uzstāda īpaši noturīgu, bet reizē arī plānu aizsargkārtu. Populārākais un arī pasaulē atzītākais ir kompānijas Corning radītais Gorilla Glass pārklājums.
Ekrāna izmērs (diagonāle) 6.78"
Ekrāna izmērs tiek noteikts pa diagonāli un to apzīmē collās (1" = 2.54cm). Bez šī parametra svarīga ir arī ekrāna izšķirtspēja.
Ekrāna izšķirtspēja 1080 x 2460
Ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz informācijas (pikseļus) tālrunis spēj attēlot. Jo lielāka izšķirtspēja, jo attēls būs mazāk graudains. Pašlaik iegādājoties viedtālruni rekomendējam izvēlēties modeļus ar vismaz 720x1280 pikseļu lielu izšķirtspēju. Šobrīd lielo kompāniju top modeļos jau tiek izmantoti FullHD (1080x1920) izšķirtspējas displeji.
Ekrāna tips IPS LCD
Ekrāna tips ir būtisks aspekts iegādājoties viedtālruni. Šobrīd populārākie standarti ir TFT, IPS un AMOLED. TFT tiek izmantoti galvenokārt mazbudžeta ierīcēs, jo to izmaksas ir nelielas, bet arī attēla kvalitāte nav tik laba. IPS teicami attēlo krāsas un garantē labu informācijas redzamību arī no plaša skatu leņķa, savukārt AMOLED piedāvā labāku kontrastu un zemāku enerģijas patēriņu, tomēr attēls var nebūt tik ass kā IPS matricām.
Refresh rate : 120Hz
Pamatinformācija
Dual Sim Ir
Dual Sim atbalsts norāda, ka tālrunī iespējams ievietot un vienlaicīgi lietot 2 SIM kartes. Tās var būt pat dažādu operatoru.
Iebūvēta atmiņa 512GB
Iebūvētās atmiņas apjoms norāda to, cik daudz informācijas (spēles, programmas, mūziku, fotoattēlus un videoklipus) iespējams uzglabāt telefona iekšējā atmiņā. Pašlaik katram otrajam tālrunim pieejama arī atmiņas kartes ligzda, kas ļauj to paplašināt. Lai nerastos problēmas ar vietas trūkumu, rekomendējam izvēlēties tālruni ar vismaz 16GB iebūvēto atmiņu.
Krāsa : Melna
Modelis : Blackview BL9000
Svars : 413g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 8 (Octa Core)
Procesora kodolu skaits norāda uz to, cik neatkarīgas skaitļošanas straumes iekārta spēj apstrādāt paralēli. Ierīce ar 4 kodoliem 80% gadījumu būs ātrāka par divkodolu konkurentiem, tomēr procesora veiktspēju ļoti ietekmē arī arhitektūras īpašības, takts frekvence un kešatmiņas apjoms.
Procesors (Chipset) : Mediatek Dimensity 8020
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) 12GB
RAM ir neliela apjoma dinamiskā atmiņa, ar lielu datu caurlaidības ātrumu (bandwidth). Tā uztur operētājsistēmas aktīvo procesu un programmu raitu izpildi. Jo lielāks RAM atmiņas apjoms, jo vairāk programmu vienlaicīgi iespējams darbināt, bez ietekmes uz ātrdarbību. Rekomendējam iegādāties viedtālruni kā minimums ar 1GB RAM atmiņas.
Operētājsistēma
Operētājsistēma Android 13
Šobrīd pasaulē ir 3 izteikti mobilo operētājsistēmu līderi - Android, Apple iOS un Windows Phone. Populārākā ir atvērtā koda Android OS, kas piedāvā neskaitāmas kustomizācijas un ļoti plašu aplikāciju skaitu. Otrajā vietā ir iOS, kas pieejams tikai uz Apple iPhone un iPad ierīcēm, tāpēc ir labi optimizēts un problēmu tikpat kā nav. Pēc darījuma, kurā Microsoft iegādājās Nokia, arī Windows Phone 8 pamazām kļūst populārāks.
Pieslēgvietas un aprīkojums
3.5mm austiņu ligzda Nav
3.5mm austiņu ligzda (jack) šobrīd ir pārliecinoši populārākais audio savienojums. Tas nodrošina iespēju pie tālruņa pievienot teju jebkuras austiņas, vai savienot tālruni ar audio pastiprinātāju vai ārējiem skaļruņiem.
Atmiņas kartes ligzda Nav
Šobrīd viedtālruņos visbiežāk tiek iebūvēta 8GB, 16GB vai 32GB liela atmiņa failu, multivides un aplikāciju uzglabāšanai. Nereti šis apjoms var izrādīties nepietiekams lielai mūzikas, fotoattēlu vai videoklipu kolekcijai. Tādēļ vidēji 50 procentiem viedtālruņu ir pieejama atmiņas ligzda, kas ļauj atmiņas apjomu palielināt. Visplašāk telefonos tiek iebūvētas microSD atmiņas ligzdas, kas parasti uztur līdz 32GB lielas kartes, jaunākajiem modeļiem arī 64GB microSDHC. Precīzāk iespējams noskaidrot ražotāja mājaslapā.
SIM kartes izmērs Nano-SIM
Lai padarītu tālruņus kompaktākus un atvēlētu korpusā vairāk vietas akumulatoram un citām būtiskām komponentēm, pamazām tiek samazināti arī SIM kartes fiziskie izmēri. Līdz šim populārākās bija mini-SIM kartes, bet šobrīd aizvien biežāk tiek izmantotas micro-SIM un nano-SIM.
USB ligzda Type-C
Šis parametrs norāda pieslēgvietas veidu, kāda iebūvēta tālrunī savienojumam ar datoru.
Bezvadu savienojumi
4G tīkls Ir
4G, jeb 4. paaudzes tīkls (tiek dēvēts arī par LTE) ir 2008. gadā prezentēts bezvadu savienojuma standarts, kura mērķis ir piedāvāt datu pārraides ātrumu līdz pat 1 Gbit/s. Pašlaik reāli dabā pielietotais LTE (Long Term Evolution) standarts piedāvā attiecīgi 100 MBit/s lejupielādei un 50 Mbit/s augšupielādei. Tikmēr telekomunikāciju eksperti turpina darbu pretī nospraustajam mērķim, un paredzams, ka tuvāko gadu laikā tiks prezentēts LTE Advanced, kas nodrošinās 10 reizes lielāku datu pārraides ātrumu kā LTE.
5G tīkls : Ir
Bluetooth 5.1
Bluetooth ir plaši izmantots bezvadu savienojums, kas nodrošina datu pārraidi nelielos attālumos. To izmanto failu pārsūtīšanai starp diviem tālruņiem vai tālruni un datoru. Tāpat pieejami neskaitāmi Bluetooth aksesuāri - hands-free sistēmas, bezvadu austiņas, pulsometri utt.
FM Radio Ir
FM Radio funkcija nodrošina iespēju tālrunī uztvert FM viļņos raidošās radiostacijas. Pamazām gan FM Radio pazūd no tālruņiem, jo uzlabojoties datu pārklājumam un pazeminoties tarifiem, cilvēki aizvien vairāk dod priekšroku interneta radio - Spotify, DI.FM u.c.
GPS Ir
GPS, jeb globālā pozicionēšanas sistēma ir rīks, kas ļauj noteikt ierīces atrašanās vietu izmantojot virs zemes riņķojošos satelītu signālus. Bez šīs funkcijas nebūs iespējams izmantot Google Maps, Waze un citus noderīgus servisus.
NFC Ir
NFC (Near Field Communication) ir datu pārraides standarts, kas atļauj neliela apjoma informācijas apmaiņu starp ierīcēm, kuras uztur šo funkciju. Pašlaik pielietojums nav plašs, tomēr prognozējams, ka drīzumā tieši ar NFC palīdzību varēsim norēķināties par pirkumiem lielveikalā, maksas autostāvvietu vai sabiedrisko transportu.
WiFi Wi-Fi 6 (802.11ax)
Wi-Fi ir bezvadu interneta savienojuma protokols, kas nodrošina datu apraidi līdz pat 1300Mbit/s lielu datu pārraides ātrumu un pārklājuma rādiusu līdz 70m iekštelpās un maksimums 250m ārpus telpām. Šobrīd visplašāk izmanto 802.11n standarta tīklu (max. 600Mbit/s), kurš ir savietojums ar vecākajiem B un G standartiem. Pamazām popularitāti iegūst arī jaunākais - 802.11ac standarts (max. 1300Mbit/s).
Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa) 50 MPix
Fotokameras izšķirtspēja norāda uz to, cik megapikseļu (MP) lielu attēlu spēj uzņemt tālrunī iebūvētā fotokamera. Jābrīdina, ka izšķirtspējas rādītājs ir būtisks, bet ne vienmēr tam ir tieša ietekme uz fotoattēlu kvalitāti. Šim nolūkam labāk izmantot gsmarena.com fotokameru salīdzināšanas rīku.
Kameru skaits : 2
Makro kamera : Nav
Priekšējā kamera (videozvans) 50 MPix
Priekšējā kamera ļauj veikt videozvanu caur operatora tīklu, vai sazināties video režīmā caur Skype un citām videosaziņas aplikācijām.
Telefoto kamera : Nav
Ultra platlenķa kamera : 13 MPix
Video ieraksta kvalitāte 4K (3840 x 2160)
Šis parametrs norāda, cik augstas izšķirtspēja video spēj uzņemt viedtālrunis. Modernākie tālruņi uzņem FullHD (1080p) videoklipus, bet daži dārgākie flagmaņi jau 4K (2160p) izmēra video. Ieraksta kvalitāte gan atkarīga no iebūvētā sensora un lēcas.
Zibspuldze Ir
Zibspuldze sniedz iespēju uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas slikti apgaismotās vietās, kā arī pilnīgā tumsā. Tāpat ir aplikācijas, kas piedāvā iebūvēto zibspuldzi izmantot kā kabatas lukturīti.
Akumulators
Akumulators 8800 mAh
Viedtālruņu akumulatora ietilpību norāda miliampērstundās (mAh). Teorijā - jo vairāk mAh, jo tālrunis spēj ilgāk darboties pēc vienas uzlādes reizes. Tomēr dabā tas nav tik vienkārši un pamatoti, jo strāvas patēriņš ir ļoti atkarīgs no telefona tehniskās specifikācijas - procesora jaudas, ekrāna izmēra un spilgtuma, kā arī operētājsistēmas optimizācijām un visbeidzot no lietošanas paradumiem.
Izņemams akumulators Nav
Tālruņi ar iebūvētu akumulatoru mēdz būt nedaudz plānāki un monolītāki, tomēr tiek pazaudēta iespēja akumulatoru pēc tā nolietošanās samainīt.
Papildus specifikācija
5G atbalsts - Jā
Aizmugurējā kamera - 50 Mpix
Akumulatora ietilpība - 8800 mAh
Apraksts - Blackview BL9000 5G 12 / 512 GB izturīgs viedtālrunis Blackview viedtālrunis nosaka jaunus luksusa un inovatīva dizaina standartus, pārceļot eleganci un funkcionalitāti pavisam jaunā līmenī. Tā unikālā funkcija - divi ekrāni, no kuriem aizmugurējo apaļo var izmantot kā pulksteni - apvieno klasi un mūsdienīgumu. Korpuss, kas pārklāts ar ādai līdzīgu tekstūru, ne tikai piešķir ierīcei izsmalcinātu izskatu, bet arī nodrošina izcilu komfortu, uzsverot tās ekskluzīvo raksturu. PRAKTISKS EKRĀNS Ierīces aizmugurē Otrs ekrāns Blackview viedtālruņa aizmugurē paver jaunas iespējas ierīces mijiedarbībai un personalizācijai. Lietotāji var izmantot šo inovatīvo elementu, lai rādītu pulksteni, kontrolētu mūzikas atskaņotāju, izmantotu kompasu, kā arī pārvaldītu zvanus, lai tos atbildētu un noraidītu, neatgriežot tālruni. Turklāt šis papildu ekrāns ļauj ērti aplūkot selfiju fotogrāfijas, kas ir ērti un praktiski, īpaši pašportretu cienītājiem, nodrošinot jaunu mijiedarbības līmeni ar ierīci. VELKS 6,78 DIVIZPLĀNS Blackview viedtālruņa galvenais displejs pārsteidz ar savu izmēru un attēla kvalitāti, jo tā diagonāle ir 6,78 collas un tajā izmantota IPS tehnoloģija, kas nodrošina plašus skata leņķus. 2.4K izšķirtspēja apvienojumā ar 120 Hz atsvaidzināšanas frekvenci garantē vienmērīgu attēlu un neticamu asumu un detaļu dziļumu, ļaujot jebkuram saturam atdzīvoties ar vēl nebijušu precizitāti. Turklāt 16,7 miljonu krāsu palete nodrošina, ka attēlotās krāsas ir intensīvas, piedāvājot lietotājam lielisku vizuālo pieredzi gan skatoties filmas, gan spēlējot spēles, gan pārlūkojot fotogrāfijas. HARMAN KARDON STEREO SPĒKARI Blackview viedtālrunis atšķiras no konkurentiem ar iebūvētiem dubultiem Harman Kardon skaļruņiem, kas nodrošina izcilu skaņas kvalitāti. Šī sadarbība ar slaveno audio zīmolu garantē dziļus basus, skaidrus augstumus un skaidru, bagātīgu skaņu celiņu, kas lietotājiem nodrošina kino kvalitātes klausīšanās pieredzi neatkarīgi no tā, vai viņi klausās mūziku, skatās filmas vai spēlē spēles. 8 kodolu procesors Blackview viedtālruņa augsto veiktspēju nodrošina moderns MediaTek 8020 8 kodolu procesors, kas nodrošina vienmērīgu un ātru pat visprasīgāko lietotņu un spēļu darbību. Iebūvētās atmiņas ietilpība 512 GB ļauj glabāt milzīgu datu, fotoattēlu, video un lietotņu apjomu, tādējādi novēršot nepieciešamību pastāvīgi pārvaldīt ierīcē esošo vietu. Turklāt 12 GB RAM ar iespēju to virtuāli paplašināt vēl par 12 GB nodrošina, ka daudzuzdevumu veikšana notiek bez kavēšanās, nodrošinot vienmērīgu pārslēgšanos starp lietojumprogrammām un nevainojamu darbību. MEGA CAPACITY 8800 MAH BATERIJA Blackview viedtālrunim ir iespaidīga 8800 mAh akumulatora ietilpība, kas nodrošina nepārtrauktu lietošanu: līdz 9,5 stundām spēļu spēlēšanas, 11 stundām video skatīšanās un līdz 37 stundām mūzikas klausīšanās, padarot to par ideālu sabiedroto ikvienam, kurš novērtē ilgstošu izklaidi bez nepieciešamības pastāvīgi uzlādēt akumulatoru. Turklāt 120 W ātrās uzlādes tehnoloģija revolucionāri maina ierīces lietošanas veidu, ļaujot akumulatoru uzlādēt līdz pusei tikai 20 minūtēs un pilnībā 53 minūtēs, tādējādi samazinot gaidīšanas laiku un palielinot lietotāju mobilitāti. Šī milzīgās akumulatora ietilpības un modernās ātrās uzlādes kombinācija izvirza Blackview viedtālruni mobilo ierīču līderpozīcijā, piedāvājot nepārspējamu ērtību un enerģētisko neatkarību. LIQUID COOLING TECHNOLOGY Blackview viedtālrunī izmantota uzlabota dzesēšanas tehnoloģija ar šķidrumu, kas nodrošina izcilu efektivitāti iekšējo komponentu radītā siltuma izkliedēšanā, kas būtiski palīdz saglabāt optimālu ierīces veiktspēju pat intensīvas lietošanas laikā. Izmantojot šo dzesēšanas sistēmu, varat baudīt garas spēļu sesijas, neuztraucoties par viedtālruņa pārkaršanu. VISU JŪSU PAMATĪJUMU DALĪŠANA Blackview viedtālrunis piedāvā uzlabotu fotografēšanas sistēmu, kas sastāv no 50 MP galvenā objektīva un 13 MP īpaši platleņķa objektīva, kas ļauj iemūžināt katru detaļu. Turklāt 50 MP priekšējā pašportretu kamera nodrošina izcilu kvalitāti pašportretu uzņemšanai, ļaujot jums uzņemt fotogrāfijas ar iespaidīgām detaļām. 4K video ierakstīšanas atbalsts sniedz iespēju veidot kinokvalitātes kadrus, padarot šo viedtālruni par ideālu rīku satura veidotājiem, kas vēlas iemūžināt savus piedzīvojumus ar izcilu attēla kvalitāti. Nepārspējama izturība Blackview viedtālrunis tirgū izceļas ar savu izcilo izturību - tam ir MIL-SPEC 810H un IP68 un IP69K sertifikāti, kas to padara īpaši izturīgu pret skarbiem āra apstākļiem, ūdeni, putekļiem un kritieniem. Tā konstrukcija atbilst stingriem standartiem, un tas spēj izturēt kritienus līdz pat 1,2 metru augstumā, nodrošinot mierīgu ikdienas lietošanu pat visnelabvēlīgākajās situācijās. Pateicoties šīm uzlabotajām aizsardzības funkcijām, Blackview ir ideāla izvēle aktīviem cilvēkiem, kuri meklē viedtālruni, kas ne tikai atbilst viņu vēlmēm funkcionalitātes ziņā, bet arī izturības un uzticamības ziņā jebkuros apstākļos. DUAL SIM karšu atbalsts Blackview viedtālrunis piedāvā uzlabotu dual SIM funkcionalitāti, kas ļauj vienā ierīcē vienlaikus izmantot divus dažādus tālruņa numurus. Šī funkcija ir ļoti praktiska cilvēkiem, kuri vēlas nodalīt savu darba un privāto dzīvi, vai ceļotājiem, kuriem nepieciešama vietējā SIM karte, neatsakoties no piekļuves savam galvenajam numuram. PRECĪZĪGA NAVIGĀCIJA Blackview viedtālrunis nodrošina visaptverošu globālo navigācijas sistēmu, tostarp GPS, Glonass, Galileo un Beidou, atbalstu, kas garantē uzticamu un precīzu atrašanās vietas noteikšanu jebkurā pasaules vietā. Šī daudzu sistēmu saderība nodrošina ātru un precīzu navigāciju neatkarīgi no tā, vai ceļojat pa pilsētu, pētāt nomaļus apvidus vai jums nepieciešama uzticama orientēšanās nepazīstamās vietās.
Atmiņas karšu lasītājs - Jā
Augstums - 179.5 mm
Bezvadu komunikācija - 5G
Bezvadu komunikācija - Bluetooth
Bezvadu komunikācija - LTE
Bezvadu komunikācija - NFC
Bezvadu komunikācija - WiFi
Citas funkcijas - Navigācija: GPS+GLONASS+Beidou+Galileo Sensori: Sensori: žiroskops, magnētiskais, gaisa spiediena sensors, kompass, akselerometrs, tuvuma sensors, gaismas sensors.
Citi displeja parametri - 6,78" 1080 x 2460 px Ekrāna tips: IPS Corning Gorilla Glass Victus 120 Hz 396 PPI Sekundārais ekrāns 1,32" 360 x 360 px
CPU - cita informācija - MediaTek Dimensity 8020 (6 nm), astoņkodolu, līdz 2,6 GHz CPU takts ARM Cortex-A78 kodoli @ 2,6 GHz*4 ARM Cortex-A55 kodoli @ 2,0 GHz*4 GPU: ARM G77 MC9 836 MHz
Datu pārraide - Bluetooth
Datu pārraide - EDGE
Datu pārraide - GPRS
Datu pārraide - HSPA
Datu pārraide - HSPA+
Datu pārraide - LTE
Datu pārraide - UMTS
Datu pārraide - WAP
Detalizētas kameras specifikācijas - Priekšējās kameras sensors: Priekšējās kameras apertūra: f2,45 Video: SK Hynix 5022Q Priekšējās kameras apertūra: f2,45 Video: Īpaši platleņķa kamera: 4K video ierakstīšana skaistuma režīmā: Aizmugures kameras sensors: ISOCELL GN5 + Hi-1336 Aizmugures kameras diafragma: f1,88/f2,2.
Diagonālais ekrāns - 6,78"
dimensijas dziļums - mm
Divas SIM kartes - Jā
Dziļums - 17 mm
ean - 6931548316237
Eans - 6931548316237
Gaidīšanas laiks (maks.) - 576 h
garantija - 24
garantijas_tips - ārējais
GPS uztvērējs - Jā
GSM tīkls - 850 MHz
GSM tīkls - 900 MHz
GSM tīkls - 1800 MHz
GSM tīkls - 1900 MHz
Iekļautie piederumi - Lietošanas instrukcija Barošanas avots USB kabelis
Iekšējā atmiņa - 512 GB
Induktīvā uzlāde - nav
izmērs augstums - mm
izmērs platums - mm
izmērs svars - g
Kamera - Jā
Kategorija - Saknes/telefoni | SmartWatche/telefons un viedtālruņi
Krāsa - Black
LTE tīkls - 700 MHz
LTE tīkls - 800 MHz
LTE tīkls - 850 MHz
LTE tīkls - 900 MHz
LTE tīkls - 1700 MHz
LTE tīkls - 1800 MHz
LTE tīkls - 1900 MHz
LTE tīkls - 2100 MHz
LTE tīkls - 2300 MHz
LTE tīkls - 2500 MHz
LTE tīkls - 2600 MHz
Modelis - Blackview BL9000
Nosaukums - Blackview BL9000 5G 12/512GB Melns
nosaukums - Viedtālrunis BL9000 5G 12/512 melns
Operētājsistēma - Android 13
Otrā aizmugurējā kamera - 13 Mpix
Platums - 82.6 mm
Priekšējā kamera - 50 Mpix
Procesora frekvence - 2 GHz
Procesors - Otrkodolu kodols
ProducerCode -
RAM - 12 GB
ražotājs - Blackview
Ražotājs - Blackview
Rezolūcija - 2460 x 1080
Sarunas laiks (maks.) - 31 h
Savienotāji - 1 x USB (C tipa)
Savienotāji - nanoSIM
ShortDescription -
SIM karte - Nano
Svars - 413 g
UMTS tīkls - 850 MHz
UMTS tīkls - 900 MHz
UMTS tīkls - 1700 MHz
UMTS tīkls - 1900 MHz
UMTS tīkls - 2100 MHz
vendpn - BL9000-BK/BV
Šūnas tips - Li-ion (iekšējais akumulators)
5G support - Yes
Rear camera - 50 Mpix
Battery capacity - 8800 mAh
Description - Wytrzymały smartfon Blackview BL9000 5G 12 / 512 GB Smartfon Blackview ustanawia nowe standardy w dziedzinie luksusowego i innowacyjnego designu, wprowadzając elegancję i funkcjonalność na zupełnie nowy poziom. Jego unikatowa cecha, dwa ekrany, z których tylny, okrągły może służyć jako zegarek, łączy w sobie klasę z nowoczesnością. Obudowa pokryta teksturą przypominającą skórę, nie tylko dodaje urządzeniu wyrafinowanego wyglądu, ale również zapewnia wyjątkowy komfort użytkowania, podkreślając jego ekskluzywny charakter. PRAKTYCZNY EKRAN Z TYŁU URZĄDZENIA Drugi ekran na pleckach smartfona Blackview otwiera nowe możliwości interakcji i personalizacji urządzenia. Użytkownicy mogą wykorzystać ten innowacyjny element do wyświetlania zegara, sterowania odtwarzaczem muzycznym, korzystania z kompasu, a także do zarządzania połączeniami odbierania i odrzucania ich bez konieczności odwracania telefonu. Co więcej, ten dodatkowy ekran umożliwia łatwy podgląd na zdjęcia selfie, co jest wygodne i praktyczne, zwłaszcza dla miłośników autoportretów, zapewniając nowy poziom interakcji ze swoim urządzeniem. DUŻY WYŚWIETLACZ 6,78 CALA Główny wyświetlacz smartfona Blackview imponuje swoją wielkością i jakością obrazu, rozciągając się na przekątnej 6,78 cala i wykorzystując technologię IPS dla zapewnienia szerokich kątów widzenia. Rozdzielczość 2,4K w połączeniu z częstotliwością odświeżania 120Hz gwarantuje płynność obrazu oraz niesamowitą ostrość i głębię detali, co sprawia, że każda treść ożywa z niespotykaną dotąd precyzją. Ponadto, paleta 16,7 miliona kolorów zapewnia, że wyświetlane kolory są intensywne, oferując użytkownikowi doskonałe wrażenia wizualne, niezależnie od tego, czy ogląda filmy, gra w gry, czy przegląda zdjęcia. GŁOŚNIKI STEREO HARMAN KARDON Smartfon Blackview wyróżnia się na tle konkurencji dzięki wbudowanym podwójnym głośnikom Harman Kardon, które oferują doskonałą jakość dźwięku. Ta współpraca z renomowaną marką audio gwarantuje głębokie basy, czyste wysokie tony i wyraźną, bogatą gamę dźwiękową, która zapewnia użytkownikom kinowej jakości doświadczenie słuchowe, bez względu na to, czy słuchają muzyki, oglądają filmy, czy grają w gry. NAPĘDZANY 8-RDZENIOWYM PROCESOREM Wysoka wydajność smartfona Blackview jest wynikiem zastosowania zaawansowanego, 8-rdzeniowego procesora MediaTek 8020, który zapewnia płynną i szybką obsługę nawet najbardziej wymagających aplikacji i gier. Ogromna pamięć wbudowana o pojemności 512 GB umożliwia przechowywanie ogromnej ilości danych, zdjęć, filmów i aplikacji, eliminując potrzebę ciągłego zarządzania przestrzenią na urządzeniu. Dodatkowo, 12 GB pamięci RAM, z opcją jej wirtualnego rozszerzenia o kolejne 12 GB, gwarantuje, że wielozadaniowość odbywa się bez żadnych opóźnień, zapewniając płynne przełączanie między aplikacjami i bezproblemową pracę. MEGA POJEMNA BATERIA 8800 MAH Smartfon Blackview jest wyposażony w imponującą pojemność baterii 8800 mAh, która zapewnia nieprzerwane użytkowanie: do 9,5 godziny grania, 11 godzin oglądania filmów i nawet 37 godzin słuchania muzyki, co czyni go idealnym towarzyszem dla każdego, kto ceni sobie długotrwałą rozrywkę bez potrzeby ciągłego doładowywania. Co więcej, technologia szybkiego ładowania o mocy 120W rewolucjonizuje sposób, w jaki korzystamy z urządzenia, umożliwiając naładowanie baterii do połowy w zaledwie 20 minut, a do pełna w 53 minuty, minimalizując czas oczekiwania i zwiększając mobilność użytkowników. Ta kombinacja ogromnej pojemności baterii i zaawansowanego szybkiego ładowania stawia smartfon Blackview w czołówce urządzeń mobilnych, oferując niezrównaną wygodę i niezależność energetyczną. TECHNOLOGIA CHŁODZENIA CIECZĄ Smartfon Blackview wykorzystuje zaawansowaną technologię chłodzenia cieczą, zapewniającą wyjątkową efektywność w odprowadzaniu ciepła wygenerowanego przez komponenty wewnętrzne, co znacząco przyczynia się do utrzymania optymalnej wydajności urządzenia nawet podczas intensywnego użytkowania. Dzięki temu systemowi chłodzenia, możesz cieszyć się długimi sesjami gier, bez obaw o przegrzewanie się smartfona. UWIECZNIAJ WSZYSTKIE SWOJE WSPOMNIENIA Smartfon Blackview oferuje zaawansowany system fotograficzny, który składa się z 50 MP głównego obiektywu oraz 13 MP ultra szerokokątnego obiektywu, pozwalając na uchwycenie każdego szczegółu. Dodatkowo, 50 MP przedni aparat selfie zapewnia wyjątkową jakość autoportretów, umożliwiając robienie zdjęć z imponującą szczegółowością. Wsparcie dla nagrywania wideo w 4K daje możliwość tworzenia kinowej jakości nagrań, co czyni ten smartfon idealnym narzędziem dla twórców treści, którzy chcą uwieczniać swoje przygody z doskonałą jakością obrazu. NIESAMOWITA WYTRZYMAŁOŚĆ Smartfon Blackview wyróżnia się na rynku dzięki swojej wyjątkowej wytrzymałości, posiadając certyfikaty MIL-SPEC 810H oraz IP68 i IP69K, co czyni go niezwykle odpornym na trudne warunki zewnętrzne, wodę, pył, a także upadki. Dzięki konstrukcji spełniającej rygorystyczne standardy, jest zdolny wytrzymać upadki z wysokości do 1,2 metra, co zapewnia spokój ducha w codziennym użytkowaniu, nawet w najbardziej wymagających sytuacjach. Te zaawansowane cechy ochronne sprawiają, że Blackview jest idealnym wyborem dla osób aktywnych, poszukujących smartfona, który nie tylko sprosta ich oczekiwaniom pod względem funkcjonalności, ale również wytrzymałości i niezawodności w każdych warunkach. WSPARCIE DUAL SIM Smartfon Blackview oferuje zaawansowaną funkcjonalność dual SIM, która pozwala na jednoczesne korzystanie z dwóch różnych numerów telefonu w jednym urządzeniu. Ta cecha jest niezwykle praktyczna dla osób, które chcą oddzielić swoje życie zawodowe od prywatnego lub dla podróżujących, którzy potrzebują lokalnej karty SIM, nie rezygnując przy tym z dostępu do swojego głównego numeru. PRECYZYJNA NAWIGACJA Smartfon Blackview zapewnia wszechstronne wsparcie dla globalnych systemów nawigacyjnych, w tym GPS, Glonass, Galileo oraz Beidou, które gwarantują niezawodną i precyzyjną lokalizację w każdym zakątku świata. Ta wielosystemowa kompatybilność umożliwia szybką i dokładną nawigację, niezależnie od tego, czy podróżujesz po mieście, odkrywasz odległe tereny, czy też potrzebujesz niezawodnej orientacji w nieznanych miejscach.
Memory card reader - Yes
Height - 179.5 mm
Wireless communication - 5G
Wireless communication - Bluetooth
Wireless communication - LTE
Wireless communication - NFC
Wireless communication - WiFi
Other features - Nawigacja: GPS+GLONASS+Beidou+Galileo Czujniki: Żyroskop, Magnetyczny, Czujnik ciśnienia powietrza, Kompas, Akcelerometr, Czujnik zbliżeniowy, Czujnik światła
Other display parameters - 6.78" 1080 x 2460 px Typ ekranu: IPS Corning Gorilla Glass Victus 120 Hz 396 PPI Drugi wyświetlacz Wyświetlacz dodatkowy 1.32" 360 x 360 px
CPU - other information - MediaTek Dimensity 8020 (6nm), Octa-core, Up to 2.6GHz CPU Clock ARM Cortex-A78 cores @ 2.6GHz*4 ARM Cortex-A55 cores @ 2.0GHz*4 GPU: ARM G77 MC9 836MHz
Data transmission - Bluetooth
Data transmission - EDGE
Data transmission - GPRS
Data transmission - HSPA
Data transmission - HSPA+
Data transmission - LTE
Data transmission - UMTS
Data transmission - WAP
Detailed camera specifications - Czujnik przedniej kamery: SK Hynix 5022Q Przednia przysłona aparatu: f2,45 Wideo: Nagrywanie wideo 4K w trybie Beauty   Ultraszerokokątny aparat: 13MP 120° i ultramakro do 2 cm Czujnik tylnej kamery Samsung: ISOCELL GN5 + Hi-1336 Przysłona tylnej kamery: f1,88/f2,2
Diagonal screen - 6,78"
dimension depth - mm
Dual SIM - Yes
Depth - 17 mm
ean - 6931548316237
Eans - 6931548316237
Standby time (max) - 576 h
guarantee - 24
guarantee_type - external
GPS receiver - Yes
GSM network - 850 MHz
GSM network - 900 MHz
GSM network - 1800 MHz
GSM network - 1900 MHz
Accessories included - Instrukcja obsługi Zasilacz Kabel USB
Internal memory - 512 GB
Inductive charging - no
dimension height - mm
dimension width - mm
dimension weight - g
Camera - Yes
Category - Root/Phones | Smartwatche/Phone and Smartphones
Color - Black
LTE network - 700 MHz
LTE network - 800 MHz
LTE network - 850 MHz
LTE network - 900 MHz
LTE network - 1700 MHz
LTE network - 1800 MHz
LTE network - 1900 MHz
LTE network - 2100 MHz
LTE network - 2300 MHz
LTE network - 2500 MHz
LTE network - 2600 MHz
Model - Blackview BL9000
Name - Blackview BL9000 5G 12/512GB Czarny
name - Smartphone BL9000 5G 12/512 black
Operating System - Android 13
Second rear camera - 13 Mpix
Width - 82.6 mm
Front camera - 50 Mpix
CPU frequency - 2 GHz
Processor - Octa Core
ProducerCode -
RAM - 12 GB
producer - Blackview
Producer - Blackview
Resolution - 2460 x 1080
Talk time (max) - 31 h
Connectors - 1 x USB (Type C)
Connectors - nanoSIM
ShortDescription -
SIM card - Nano
Weight - 413 g
UMTS network - 850 MHz
UMTS network - 900 MHz
UMTS network - 1700 MHz
UMTS network - 1900 MHz
UMTS network - 2100 MHz
vendpn - BL9000-BK/BV
Cell type - Li-ion (internal battery)
477,40 €
Blackview BL9000, 12GB/512GB, Interstellar Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas