Gigabyte GeForce RTX 3090, 24GB GDDR6X, Turbo

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1130303 Preces kods: GV-N3090TURBO-24GD
Pasūtāms 3 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
2 531,92 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 03.10.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 03.10.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 03.10.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 03.10.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 03.10.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 03.10.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 01.10.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • GPU modelis: GeForce RTX 3090
  • Dzinēja ātrums (GPU speed): 1695 MHz
  • Barošanas ligzdas: 2x 8-pin
  • Operatīvā atmiņa: 24 GB
  • Atmiņas tehnoloģija: GDDR6X
  • Dzesēšana: Blower
Apraksts

Piedāvājam iegādāties Gigabyte grafisko karti GeForce RTX 3090 ar 24 GB GDDR6X operatīvo atmiņu.

2020. gada septembrī iznākusī NVIDIA GeForce RTX 3090 šobrīd ir pasaulē jaudīgākā grafiskā karte kā datorspēlēs, tā video apstrādes un 3D renderēšanas uzdevumos. NVIDIA Ampere - 2. paaudzes RTX mikroarhitektūras spēcīgākais modelis izmanto iespaidīgu 24 GB GDDR6X atmiņu, uzlabotos RT un Tensor kodolus, kā arī jaunos straumēšanas multiprocesorus, lai nodrošinātu visaugstāko grafisko kvalitāti un progresīvas mākslīgā intelekta (AI) funkcijas.

GeForce RTX 3090 veiktspēja datorspēlēs

Ampere arhitektūra, 24 GB GDDR6X atmiņa un 8 nanometru tehnoloģiskai process ir ļāvis GeForce RTX 3090 kartei iegūt milzīgu jaudas pieaugumu, salīdzinot to ar iepriekšējās paaudzes spēcīgāko modeli - RTX 2080 Ti. 2K jeb 1440p izšķirtspējā jaunā RTX 3090 ir par 30% ātrāka, bet 4K UHD (2160p) apstākļos spēcīgākās Ampere videokartes veiktspēja ir vidēji par 45% labāka par RTX 2080 Ti! RTX 3090 vs RTX 2080 Ti @ 4K

Piedāvājam noskatīties video, kurā uzskatāmi salīdzināta NVIDIA GeForce RTX 3090 videokartes veiktspēja ar RTX 2080 Ti 8 spēlēs 4K izšķirtspējā.

NVIDIA GeForce RTX 3090 jauda ir tik iespaidīga, ka ar to iespējams visaugstākajā kvalitāte spēlēt jebkuru šobrīd iznākušo un tuvāko gadu laikā gaidāmo datorspēli, ieskaitot Microsoft Flight Simulator 2020, Borderlands 3, Death Stranding, Cyberpunk 2077, Doom Eternal, Watch Dogs: Legion, Dirt 5, Assassin's Creed: Vallhalla, Call of Duty: Black Ops - Cold War, Horizon Zero Dawn, Control, Red Dead Redemption 2 u.c. kases grāvējus.

GeForce RTX 3090 profesionālam darbam

Jaunās GeForce RTX 3090 tehnoloģijas un iespaidīgais 10496 CUDA kodolu skaits sniedz milzīgu pienesumu ne tikai datorspēlēs, bet arī visprasīgākajās video apstrādes programmās DaVinci Resolve, Adobe Premiere Pro, After Effects un 3D renderēšanas rīkos V-Ray Next, Octane, RedShift u.c. Piedāvājam aplūkot dažus no veiktspējas testiem, kas uzskatāmi apliecina GeForce RTX 30 Series grafisko karšu pārākumu pār iepriekšējās paaudzes modeļiem.

RTX 30 Series V-Ray Next RTX 30 Series Unreal Engine RTX 30 Series After Effects

Sistēmas prasības

Lai izmantotu visu Gigabyte GeForce RTX 3090 jaudas potenciālu, rekomendējam to uzstādīt datorā, kas aprīkots 10. paaudzes vai jaunāku Intel Core i7 / Core i9 procesoru, vai AMD 5000. sērijas Ryzen 7 / Ryzen 9 procesoru kopā ar kvalitatīvu barošanas bloku, kas nodrošina vismaz 850W jaudu.

NVIDIA DLSS 2.0

DLSS (Deep Learning Super Sampling) ir revolucionāra renderēšanas tehnoloģija, kas ar mākslīgā intelekta (AI) un RTX Tensor kodolu palīdzību paaugstina grafiskās kartes veiktspēju (FPS) par 1.5 reizēm vai vairāk, saglabājot izcilu attēla kvalitāti. DLSS nodrošina nepieciešamo jaudas pieaugumu, lai tu varētu paaugstināt spēļu grafiskos iestatījumus un izšķirtspēju, iegūstot elpu aizraujošu vizuālo pieredzi. Mākslīgā intelekta revolūcija ir sasniegusi arī datorspēles!

Atklāj jaunus radošuma apvāršņus

Pārcel savu darba projektu kvalitāti nākamajā līmenī ar GeForce RTX 3090 videokarti, kas nodrošina AI pāatrināšanu labākajās radošajās programmās. To veicina NVIDIA Studio platforma ar īpaši pielāgotiem draiveriem un ekskluzīviem rīkiem, kas ļaus tev padarīt iecerēto rekordīsā laikā. Neatkarīgi no tā, vai nodarbojies ar kompleksu 3D ainu renderēšanu, 4K video apstrādi vai tiešsaistes straumēšanu visaugstākajā kvalitātē, GeForce RTX 3090 grafiskā karte nodrošina tāda līmeņa veiktspēju, lai tu varētu likt lietā savu radošumu bez ierobežojumiem.

Strīmo kā profiņš

Esi uzmanības centrā ar neticami kvalitatīvu grafiku un gludu tiešsaistes straumēšanu bez raustīšanās. Nākamās paaudzes enkodēšana un dekodēšana aparatūras (hardware) līmenī ļauj demonstrēt labākos mirkļus izsmalcināti augstā kvalitātē. Pilnīgi jaunā NVIDIA Broadcast programmatūra tavas tiešraides pacels jaunā līmenī ar jaudīgajām AI iespējām, kas uzlabo audio un video kvalitāti ar tādiem efektiem kā virtuālo fonu, automātisku rāmi tīmekļa kamerai un mikrofona trokšņu noņemšanu. GeForce RTX 3090 videokarte sniegs tev augstu veiktspēju, bet taviem skatītājiem - vislabāko attēla kvalitāti!

GeForce Experience

Uzņem un dalies ar video un ekrānuzņēmumiem vai nodrošini tiešraidi draugiem. Atjaunini draiverus un optimizē spēļu iestatījumus. GeForce Experience prot to visu. Tā ir neatņemama GeForce grafiskās kartes sastāvdaļa.

NVIDIA G-SYNC

Baudi vienmērīgu un gludu spēli bez ekrāna lūšanas ar atsvaidzes intensitāti līdz 360 Hz, kā arī HDR u.c. ekstrām. GeForce RTX 3090 grafiskā karte kopā ar G-SYNC monitoru ir labākā ekipējuma kombinācija kaislīgiem spēlētajiem.

NVIDIA Ansel

Padari savus ekrānuzņēmumus par mākslasdarbiem un pārsteidz draugus, izmantojot jaudīgo Ansel fotoattēlu režīmu, kas uzņem 360 grādu HDR fotogrāfijas īpaši augstā izšķirtspējā.

Virtuālā realitāte

emblēma norāda, ka šī GeForce grafiskā karte ir pietiekami jaudīga, lai nodrošinātu saderību ar jaunākajām VR, jeb virtuālās realitātes (Virtual Reality) ierīcēm, kā piemēram Oculus Rift, HTC Vive (SteamVR) u.c.

Pamatinformācija
GPU tips GeForce
GPU, jeb video kartes dzinējs. Šis parametrs nosaka, vai videokarte ir AMD Radeon, FirePro, NVIDIA GeForce vai Quadro modeļa videokarte.
GPU sērija : Gigabyte Turbo
GPU modelis GeForce RTX 3090

Šis ir galvenais grafiskās kartes veiktspējas rādītājs, jo norāda kāds ir šīs kartes modelis. Viena modeļa kartes ir ļoti tuvas veiktspējā un parasti būtiski atšķiras no cita modeļa kartēm.

Galvenā atšķirība ir ražotājā. NVidia ražo GeForce sērijas kartes un AMD ražo Radeon sērijas kartes. Abām šīm sērijām ir būtiskas atšķirības, GeForce kartēm ir veiksmīgāki (stabilāki) draiveri, kas uzlabo šo karšu saderību ar spēlēm un operētājsistēmām samazinot attēla defektu (artefaktu) un "kāršanās" gadījumus līdz minimumam. Radeon kartes parasti ir lētākas un patērē mazāk enerģijas (ir tehnoloģiski pārākas), toties ar draiveriem un spēļu atbalstu mēdz būt problēmas.

Radeon vai GeForce sēriju izvēle ir gaumes lieta, līdzīgi kā AMD vai Intel procesora izvēle, un ne vienmēr ir 100% racionāli pamatojama, tamdēļ rekomendējam savas izvēles kritērijos vienkārši vadīties pēc spēlēm, kuras vēlaties spēlēt tuvākajā laikā un uzmeklēt iekš YouTube (grafiskās kartes modelis + spēles nosaukums) kādu video apskatu, kurš precīzi parādīs, kā attiecīgā karte spēj tikt galā ar attiecīgo spēli. Rezultāts būs acīm redzams un parasti ļoti tuvs tam, ko iegūsiet iegādājoties konkrētā vai līdzīga modeļa karti.

Lai atvieglotu saviem pircējiem izvēli, dateks.lv, pie tām grafiskajām kartēm (Modeļiem) kuri ir labākā izvēle visu jaunāko spēļu spēlēšanai pieklājīgā kvalitātē par labāko cenu, ir nodrošinājis zaļo ķeksīti "ieteicams".

Dzinēja ātrums (GPU speed) 1695 MHz
GPU speed, jeb grafiskā dzinēja ātrums (MHz) norāda, ar kādu takts frekvenci strādā videokartes svarīgākā komponente - video procesors. Jo lielāks dzinēja ātrums, jo jaudīgāka videokarte. Videokartes veiktspēju papildus nosaka atmiņas daudzums, tips, biti un dzinēja modelis, tādēļ, iegādājoties videokarti ar jaudīgu dzinēju pārliecinieties par pārējo komponenšu jaudas atbilstību.
Ventilatoru skaits : 1
Garums (mm) : 267
Stream procesori / CUDA kodoli : 10496
PCI-E versija : 4.0 x16
Strāvas patēriņš (TDP) : 350 W
Min. barošanas bloka (PSU) jauda : 750 W
Barošanas ligzdas : 2x 8-pin
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa 24 GB

Video kartes operatīvās atmiņas apjoms ir svarīgs parametrs, ja vēlaties spēlēt augstas izšķirtspējas spēles, vai strādāt ar augstas izšķirtspējas monitoru. Lielāks atmiņas apjoms nozīmē labāku veiktspēju un lielākas izšķirtspējas atbalstu.

Šobrīd vēlamais videoatmiņas apjoms FullHD (1080p) izšķirtspējas monitoram ir 2GB, savukārt 4K, jeb UHD displejiem tiek rekomendētas videokartes ar vismaz 4GB grafisko atmiņu.

Atmiņas tehnoloģija GDDR6X
Videokartes atmiņas tips nosaka grafiskās atmiņas un ātrdarbību. Pašreiz nopērkamās mazbudžeta videokartes tiek komplektētas ar DDR3 tipa atmiņu, savukārt jaudīgākajās kartēs tiek izmantota GDDR5 atmiņa. 2015. gadā līdz ar AMD Radeon R9 Fury un Nano produktu līnijas parādīšanos, aktīvi tiek izmantota arī inovatīvā HBM (High Bandwidth Memory) atmiņa.
Atmiņas frekvence (effective) : 19500 MHz
Biti 384 bit

Video kartes operatīvās atmiņas biti nosaka, ar kādu informācijas daudzumu vienā takts frekvences ciklā spēj strādāt video kartes atmiņa. Lielāks bitu skaits norāda uz augstāku videokartes veiktspēju.

Funkcionalitāte
Dzesēšana Blower
Pieejami divi dzesēšanas veidi, radiators un ventilators. Radiatora dzesēšana ir realizēta bez kustīgām daļām (ventilatora), tādēļ videokarte neizdala troksni. Ventilatora dzesēšana ir efektīvāka, toties videokartei ir zināms trokšņu līmenis datora darbības laikā.
Izgaismojums : Nav
NVIDIA SLI (NVLink) atbalsts : Nav
VR (Virtual Reality) Ready : Ir
Zemprofila (Low Profile) atbalsts :
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta HDMI 2

HDMI ir digitāls attēla un skaņas pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt televizoru, monitoru vai projektoru, kuri atbalsta HDMI, izmantojot HDMI kabeli.

Pieslēgvieta DisplayPort 2

DisplayPort ciparu (digital) savienojums attēla un skaņas pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pieslēgvieta DVI-D : 0
Pieslēgvieta DVI-I : 0
Pieslēgvieta D-Sub 0

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru, projektoru un citu ārējo video iekārtu pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Maksimālais ekrānu skaits : 4
Papildus specifikācija
Aizdevums - 0.41
Atmiņa - Atmiņas joslas platums (maks.) - 936 GB/s
Atmiņa - atmiņas kopne - 384 bit
Atmiņa - Atmiņas taktātrums - 19500 MHz
Atmiņa - Diskrētā grafiskās kartes atmiņa - 24 GB
Atmiņa - Grafiskās kartes atmiņas tips - GDDR6X
Barošana - papildu barošanas savienotāji - 2x 8 kontakti
BrandPartCode - GV-N3090TURBO-24GD
Dizains - dzesēšanas veids - Aktīvais
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - ventilatoru skaits - 1 ventilators(-i)
EANCode - 4719331307714
Enerģija - Minimālais sistēmas barošanas avots - 750 W
GarantijaInformācija -
GRUPA1 - Multimediji un spēles
GRUPA2 - Videokarte
GTIN - 0889523024799
GTIN - 889523024799
GTIN - 4719331307714
Hoehe - 0.1
HST NUMERIS - GV-N3090TURBO-24GD
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma saturs - Lietotāja rokasgrāmata - Jā
IZSTRĀDĒTĀJS - GIGA-BYTE
Kategorija - Grafiskās kartes
LongDesc - TURBO ventilatoru dzesēšanas sistēmaGIGABYTE TURBO ir ideāli piemērota vairākām grafiskajām kartēm ar ierobežotu vietu korpusā. Metāla vāks ar iegareno dizainu un 80 mm ventilatoru ļauj nodrošināt lielāku gaisa plūsmas ieplūdi. Ar tvaika kameru, kas tieši pieskaras GPU, vara radiatoru, siltuma cauruli un ventilatoru, tas nodrošina labāku siltuma izkliedi.OPTIMIZĒTA GAISA plūsmaIzvirzītā konstrukcija uz vāka rada vietu ieplūdes ventilatoram, lai tas varētu elpot pat tad, ja tas ir cieši novietots blakus esošajām kartēm, nodrošinot lielāku gaisa plūsmu un efektīvu siltuma izkliedi ierobežotā telpā.Viss vara dzesēšana un metāla rāmisTvaika kamera, siltuma caurule un radiators, kas izgatavoti no vara, ir ar izcilu termisko efektivitāti, lai ātri izkliedētu siltumu no GPU. Paplašinātā siltuma caurule var arī palīdzēt novadīt siltumu no kodoliem. Melnais metāla rāmis vēl vairāk izvada siltumu no citiem svarīgākajiem komponentiem, uzlabojot kopējo dzesēšanas efektivitāti.DUBLE BALL BEARINGDivkāršā lodīšu gultņa struktūrai ir labāka siltuma izturība un efektivitāte nekā uzmavas struktūrai.Izbūvēta izturīgaIzcili izturīgaĢeogrāfiskā karte izmanto labāku barošanas fāzes konstrukciju, kas ļauj MOSFET darboties zemākā temperatūrā, kā arī aizsardzību pret pārkaršanu un slodzes balansēšanu katram MOSFET, kā arī Ultra Durable sertificētus droseļus un kondensatorus, lai nodrošinātu izcilu veiktspēju un ilgāku sistēmas kalpošanas laiku.AEROSPACE-GRADE PCB PĀRKLĀDEPutekļizturīgs - pasargā no putekļiem, kukaiņiem, izkritušām skrūvēm, urbju skaidām un nodiluma.Vidrumizturīgs - novērš nevēlamu vadītspējas ceļu un plates bojājumus.Nerodīts pret koroziju - aizsargā no sāls smidzināšanas, mitruma un korozijas.PILNĪGA DPLAKŠŅU DIZAINSPilnībā automatizēts ražošanas process nodrošina visaugstāko iespiedplākšņu kvalitāti un novērš parastajā PCB virsmā sastopamos asos lodēšanas savienotāju izvirzījumus. Šis draudzīgais dizains novērš roku iegriešanos vai netīšu komponentu bojāšanu, veicot montāžu.PROTEHNISKĀ METĀLISKĀ GRĀNPLATNEMetāla aizmugurējā plāksne ne tikai nodrošina estētisku formu, bet arī uzlabo grafiskās kartes struktūru, lai nodrošinātu pilnīgu aizsardzību.NVIDIA NVLINK ATBALSTSNVIDIA NVLink (NVIDIA SLI) tehnoloģijas atbalsts, kas apvieno 2 identiskus GPU ar GeForce RTX NVLink tiltu, lai nodrošinātu maksimālu spēļu pieredzi.PILNĪGI KOMANDĒProgrammatūras saskarne un funkcionalitāte ir atkarīga no katra modeļa.AORUS ENGINEIzcilākā intuitīvā saskarne ļauj jums reāllaikā pielāgot taktātrumu, spriegumu, ventilatora veiktspēju un enerģijas mērķi atbilstoši spēles prasībām.
LongProductName - GeForce RTX 3090, 24 GB GDDR6X, 384 bitu, 1695 MHz, DP, HDMI, 267x111x40 mm
LongSummaryDescription - GIGABYTE GV-N3090TURBO-24GD. Grafisko procesoru ģimene: NVIDIA, Grafiskais procesors: Procesora frekvence: 1695 MHz. Diskrētā grafikas kartes atmiņa: 24 GB, Grafiskās kartes atmiņas tips: GDDR6X, Atmiņas kopne: Atmiņas taktātrums: 19500 MHz. Maksimālā izšķirtspēja: 7680 x 4320 pikseļi. DirectX versija: 12.0, OpenGL versija: 4.6. Interfeisa tips: PCI Express x16 4.0. Dzesēšanas tips: Ventilatoru skaits: 1 ventilators(-i).
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 84733020
Nosaukums - GIGABYTE GV-N3090TURBO-24GD grafiskā karte NVIDIA GeForce RTX 3090 24 GB GDDR6X
PANTS1 - GIGABYTE GEFORCE RTX 3090 TURBO
PANTS2 - 24 GB VENTILATORS
Plašs - 0.24
Procesors - CUDA - Jā
Procesors - CUDA kodoli - 10496
Procesors - FireStream - Nē
Procesors - Grafiskais procesors - GeForce RTX 3090
Procesors - Grafisko procesoru saime - NVIDIA
Procesors - Maksimālais displeju skaits uz vienu videokarti - 4
Procesors - Maksimālā izšķirtspēja - 7680 x 4320 pikseļi
Procesors - Paralēlās apstrādes tehnoloģijas atbalsts - 2-virzienu NVLink
Procesors - Procesora frekvence - 1695 MHz
Produkta nosaukums - GV-N3090TURBO-24GD
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 2
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.4a
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 2
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.1
Savienojamības porti un saskarnes - Tipiska saskarne - PCI Express x16 4.0
ShortSummaryDescription - GIGABYTE GV-N3090TURBO-24GD, GeForce RTX 3090, 24 GB, GDDR6X, 384 bitu, 7680 x 4320 pikseļi, PCI Express x16 4.0
Starling - Y
Stck_Kart - 10
Stck_Pal - 40
Svars - 1.77
Svars un izmēri - Augstums - 40 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 267 mm
Svars un izmēri - Svars - 111 g
URL - https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N3090TURBO-24GD#kf
Veiktspēja - DirectX versija - 12.0
Veiktspēja - Dual Link DVI - Nē
Veiktspēja - HDCP - Jā
Veiktspēja - Integrēts TV uztvērējs - Nē
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Jā
Veiktspēja - OpenGL versija - 4.6
Zīmols - GIGABYTE
Laenge - 0.41
Memory - Memory bandwidth (max) - 936 GB/s
Memory - Memory bus - 384 bit
Memory - Memory clock speed - 19500 MHz
Memory - Discrete graphics card memory - 24 GB
Memory - Graphics card memory type - GDDR6X
Power - Supplementary power connectors - 2x 8-pin
BrandPartCode - GV-N3090TURBO-24GD
Design - Cooling type - Active
Design - Product colour - Black
Design - Number of fans - 1 fan(s)
EANCode - 4719331307714
Power - Minimum system power supply - 750 W
WarrantyInfo -
GRUPPE1 - Multimedia & Games
GRUPPE2 - Video Card
GTIN - 0889523024799
GTIN - 889523024799
GTIN - 4719331307714
Hoehe - 0.1
HSTNUMMER - GV-N3090TURBO-24GD
Packaging data - Package type - Box
Packaging content - User guide - Yes
HERSTELLER - GIGA-BYTE
Category - Graphics Cards
LongDesc - TURBO FAN COOLING SYSTEMGIGABYTE TURBO is ideal for multi-graphic cards with a space-restricted chassis. The metal cover with the indented design and 80mm blower fan allows for larger airflow intake. With a vapor chamber direct touch GPU, copper heat sink, heat pipe and blower fan, it provides better heat dissipation.THE OPTIMIZED AIRFLOWThe inward-indented design on the cover makes room for the intake fan to breathe even when closely stacked to the adjacent card, allowing greater airflow and efficient heat dissipation within the limited space.All COPPER COOLING & METAL FRAMEThe vapor chamber, heat pipe, and heat sink, all made of copper, have superior thermal efficiency for rapidly dissipating heat from the GPU. The extended heat pipe can also help to take heat away from the cores. The black metal frame further dissipates heat from other critical components, enhancing overall cooling efficiency.DOUBLE BALL BEARINGThe double ball bearing structure has better heat endurance and efficiency than sleeve structure.BUILT STRONGEXTREME DURABILITYThe graphics card uses the better power phase design to allow the MOSFET to operate at lower temperature, and over-temperature protection design and load balancing for each MOSFET, plus the Ultra Durable certified chokes and capacitors, to provide excellent performance and longer system life.AEROSPACE-GRADE PCB COATINGDust resistant - shields from dust, insects, dropped screws, drill shavings, and abrasion.Moisture resistant - prevents unwanted conduction paths and board damage.Corrosion resistant - protects from salt spray, humidity, and corrosion.FRIENDLY PCB DESIGNFully automated production process ensures top quality of the circuit boards and eliminates sharp protrusions of the solder connectors seen on the conventional PCB surface. This friendly design prevents your hands from getting cut or inadvertently damaging components when making your build.PROTECTION METAL BACK PLATEThe metal back plate not only provides an aesthetical shape, but also enhances the structure of the graphics card to provide complete protection.NVIDIA NVLINK SUPPORTSupport for NVIDIA NVLink (NVIDIA SLI) technology, which combines 2 identical GPUs with an GeForce RTX NVLink Bridge to deliver the ultimate experience in your gaming.IN TOTAL COMMANDThe interface and functionality of the software is subject to each model.AORUS ENGINEThe cutting edge intuitive interface allows you to adjust the clock speed, voltage, fan performance and power target in real-time according to your game’s requirements.
LongProductName - GeForce RTX 3090, 2‎4 GB GDDR6X, 3‎84 bit, 1‎695 MHz, DP, HDMI, 267x111x40 mm
LongSummaryDescription - GIGABYTE GV-N3090TURBO-24GD. Graphics processor family: NVIDIA, Graphics processor: GeForce RTX 3090, Processor frequency: 1695 MHz. Discrete graphics card memory: 24 GB, Graphics card memory type: GDDR6X, Memory bus: 384 bit, Memory clock speed: 19500 MHz. Maximum resolution: 7680 x 4320 pixels. DirectX version: 12.0, OpenGL version: 4.6. Interface type: PCI Express x16 4.0. Cooling type: Active, Number of fans: 1 fan(s)
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84733020
Title - GIGABYTE GV-N3090TURBO-24GD graphics card NVIDIA GeForce RTX 3090 24 GB GDDR6X
ARTIKEL1 - GIGABYTE GEFORCE RTX 3090 TURBO
ARTIKEL2 - 24GB BLOWER
Breite - 0.24
Processor - CUDA - Yes
Processor - CUDA cores - 10496
Processor - FireStream - No
Processor - Graphics processor - GeForce RTX 3090
Processor - Graphics processor family - NVIDIA
Processor - Maximum displays per videocard - 4
Processor - Maximum resolution - 7680 x 4320 pixels
Processor - Parallel processing technology support - 2-Way NVLink
Processor - Processor frequency - 1695 MHz
ProductName - GV-N3090TURBO-24GD
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 2
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.4a
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - HDMI version - 2.1
Ports & interfaces - Interface type - PCI Express x16 4.0
ShortSummaryDescription - GIGABYTE GV-N3090TURBO-24GD, GeForce RTX 3090, 24 GB, GDDR6X, 384 bit, 7680 x 4320 pixels, PCI Express x16 4.0
Storno - Y
Stck_Kart - 10
Stck_Pal - 40
Gewicht - 1.77
Weight & dimensions - Height - 40 mm
Weight & dimensions - Depth - 267 mm
Weight & dimensions - Weight - 111 g
URL - https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N3090TURBO-24GD#kf
Performance - DirectX version - 12.0
Performance - Dual Link DVI - No
Performance - HDCP - Yes
Performance - TV tuner integrated - No
Performance - NVIDIA G-SYNC - Yes
Performance - OpenGL version - 4.6
Brand - GIGABYTE
2 531,92 €
Gigabyte GeForce RTX 3090, 24GB GDDR6X, Turbo
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas