EZVIZ H7c Dual, 2K, white - Security camera

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1110776 Preces kods: CS-H7C
Pasūtāms 19 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
71,71 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.10.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.10.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 03.10.2024 pēc 15:00
Papildus specifikācija
Apraksts - Produkta veids: Kamera, Mobilā aplikācija: Ir, Skata leņķis °: 360, Izšķirtspēja: 2560 × 1440, Kamera paredzēta: Iekštelpu, Mitrumizturība: Nē, Nakts redzamība: Ir, Garantija: 2 gadi
Atmiņas karšu lasītājs - atbalstītās atmiņas kartes - micro-SD
Atmiņas karšu lasītājs - maksimālā atmiņas kartes ietilpība - 512
Augstums - 0.2000
Barošanas avots - barošanas avots - USB-C
BrandCode - EZVIZ
Bruto svars - 0.4900
Datu apmaiņa - WiFi - Wi-Fi 6 (ax)
dimensionalWeight - 441
DSLR objektīvi - skata leņķis - 360
EAN - 6941545632063
Funkcijas - divvirzienu saruna
Funkcijas - gaismas sensors
Funkcijas - konfigurācija, izmantojot lietotni
Funkcijas - kustības noteikšana
Funkcijas - sirēna
Funkcijas - tiešraide
Funkcijas - balss vadības atbalsts - Amazon Alexa
Funkcijas - balss vadības atbalsts - Google palīgs
garantijaType - F
Garums - 0.1050
Grupa - TĀ > TĀ PIEDERUMI > SMARTHOME > KAMERAS
guaranteeLength - 24
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_118624_1.jpg
Izmēri - augstums - 13.15
Izmēri - dziļums - 8.8
Izmēri - platums - 8.8
Izmēri - svars - 270
Kamera - cilvēku atklāšana
Kamera - iebūvēti lukturi
Kamera - iebūvēts skaļrunis
Kamera - int. mikrofons
Kamera - nakts redzamība
Kamera - efektīvie pikseļi - 4
Kamera - kameras tips - iekštelpu kamera
Kategorija - Tīkla produkti, Gudrā māja :: Gudrā māja / Smarthome :: Novērošanas kameras un to aksesuāri
Kods - H7C(2K)
LargeDescHTML -
LongDescription ET - Divu objektīvu sistēma EZVIZ H7c Dual izmanto divus neatkarīgus objektīvus - rotējošu rotējošu panorāmas objektīvu un fiksētu platleņķa objektīvu. Šī kombinācija nodrošina nepārtrauktu visas telpas uzraudzību un optimālu aizsardzību no jebkura leņķa. Uzlabotas atklāšanas tehnoloģijas Kamera ir aprīkota ar mākslīgā intelekta veicinātu cilvēka sejas noteikšanu, kas ļauj atšķirt cilvēkus no citiem kustīgiem objektiem, tādējādi samazinot viltus trauksmes signālus. Tā spēj arī noteikt skaļus trokšņus, piemēram, ielaušanos vai durvju zvanus, un uzreiz brīdināt. Kamerai EZVIZ H7c Dual ir viedā krāsu nakts redzamība, kas darbojas pat pilnīgā tumsā, pateicoties iebūvētajam projektoram. Pārslēgšanās no melnbaltā režīma uz krāsu nakts redzamības režīmu notiek automātiski, kad tiek konstatēta kustība. Daudzpusīgas savienojamības un glabāšanas iespējas Atbalsta gan 2,4, gan 5 GHz Wi-Fi savienojumus, nodrošinot stabilu savienojamību un ātru datu pārsūtīšanu. Iemūžiniet svarīgus mirkļus vai nu lielajā 512 GB microSD kartē, vai pakalpojumā EZVIZ CloudPlay. H.265 video tehnoloģija Izmantojot H.265 video saspiešanas tehnoloģiju, kamera EZVIZ H7c Dual nodrošina vienmērīgāku skatīšanās pieredzi, vienlaikus izmantojot uz pusi mazāk atmiņas vietas nekā standarta H.264 tehnoloģija. Balss vadība un automātiskās patruļas Integrācija ar balss palīgu ļauj vadīt kameru ar "Alexa" vai "Hey Google" komandām. Kamera ļauj arī iestatīt automātiskās patruļas, lai regulāri aptvertu visas svarīgās zonas.
LongDescription LV - Divu objektīvu sistēma EZVIZ H7c Dual izmanto divus neatkarīgus objektīvus - rotējošu rotējošu panorāmas un slīpēšanas objektīvu un fiksētu platleņķa objektīvu. Šī kombinācija nodrošina nepārtrauktu visas telpas uzraudzību un optimālu aizsardzību no jebkura leņķa. Uzlabotas atklāšanas tehnoloģijas Kamera ir aprīkota ar mākslīgā intelekta atbalstītu cilvēka formas noteikšanu, kas atšķir cilvēku no citiem kustīgiem objektiem, samazinot viltus trauksmes signālu skaitu. Tā var arī noteikt skaļus trokšņus, piemēram, ielaušanos vai durvju zvanus, un nekavējoties brīdināt. Viedā nakts redzamība Kamerai EZVIZ H7c Dual ir viedā krāsu nakts redzamība, kas darbojas pat pilnīgā tumsā, pateicoties iebūvētajam prožektoram. Tas automātiski pārslēdzas starp melnbalto režīmu un krāsu nakts redzamības režīmu, kad tiek konstatēta kustība. Daudzpusīgas savienojamības un glabāšanas iespējas Atbalsta gan 2,4, gan 5 GHz Wi-Fi savienojumus, kas nodrošina stabilu saziņu un ātru datu pārsūtīšanu. Ierakstiet svarīgus mirkļus uz 512 GB ietilpīgas microSD kartes vai uz EZVIZ CloudPlay pakalpojumu. H.265 video tehnoloģija Izmantojot H.265 video saspiešanas tehnoloģiju, EZVIZ H7c Dual nodrošina vienmērīgāku skatīšanās pieredzi, vienlaikus izmantojot uz pusi mazāku atmiņas vietu salīdzinājumā ar standarta H.264 tehnoloģiju. Balsošana un automātiskās patruļas Integrācija ar balss palīgiem ļauj vadīt kameru, izmantojot komandas "Alexa" vai "Hey Google". Turklāt kameru var iestatīt, lai tā veiktu automātiskas patruļas, regulāri aptverot visas svarīgās zonas.
LongDescription LV - Divu objektīvu sistēma EZVIZ H7c Dual izmanto divus neatkarīgus objektīvus – rotējošu panoramēšanas un slīpuma objektīvu un fiksētu platleņķa objektīvu. Šī kombinācija nodrošina, ka visa telpa tiek nepārtraukti uzraudzīta un tiek garantēta optimāla aizsardzība no jebkura leņķa. Uzlabotas noteikšanas tehnoloģijas Kamera ir aprīkota ar AI atbalstītu cilvēka formas noteikšanu, kas atšķir cilvēku no citiem kustīgiem objektiem, samazinot viltus trauksmju skaitu. Tā var arī noteikt skaļus trokšņus, kā piemēram, ielaušanos vai durvju zvanus, un nekavējoties jūs brīdināt. Viedā nakts redzamība EZVIZ H7c Dual ir gudra krāsu nakts redzamība, kas darbojas pat pilnīgā tumsā, pateicoties iebūvētajam prožektoram. Tā automātiski pārslēdzas starp melnbalto režīmu un krāsaino nakts redzamības režīmu, kad tiek konstatēta kustība. Daudzpusīgas savienojamības un uzglabāšanas iespējas Atbalsta gan 2,4, gan 5 GHz Wi-Fi savienojumus, piedāvājot stabilu saziņu un ātru datu pārsūtīšanu. Ierakstiet svarīgus mirkļus lielas ietilpības 512 GB microSD kartē vai pakalpojumā EZVIZ CloudPlay. H.265 video tehnoloģija Izmantojot H.265 video saspiešanas tehnoloģiju, EZVIZ H7c Dual nodrošina vienmērīgāku skatīšanās pieredzi, vienlaikus izmantojot uz pusi mazāku krātuves vietu salīdzinājumā ar standarta H.264 tehnoloģiju. Balss vadība un automatizētas patruļas Integrācija ar balss palīgiem ļauj vadīt kameru, izmantojot komandas “Alexa” vai “Hey Google”. Turklāt, kameru var iestatīt tā, lai tā veiktu automatizētas patruļas, regulāri aptverot visas svarīgās zonas.
MediumApraksts LV - EZVIZ H7c Dual drošības kamera nodrošina nevainojamu aizsardzību ar diviem jaudīgiem objektīviem, kas aptver visu telpu bez neredzamajiem punktiem. Kamera ir aprīkota ar cilvēka kustību noteikšanas funkciju, divvirzienu sarunu funkciju un skaidru 24/7 redzamību, kas nodrošina drošību un savienojamību. - 2K+ izšķirtspēja abos objektīvos - Panorāmas skats un divvirzienu sarunu funkcija - Mākslīgā intelekta atbalstīta cilvēka formu noteikšana - Viedā krāsu nakts redzamība
NameInWeb ET - EZVIZ H7c Dual, 2K, balta - Drošības kamera
NameInWeb LV - EZVIZ H7c Dual, 2K, balta - Drošības kamera
NetWeight - 0.2700
Nosaukums - Novērošanas kamera Ezviz H7C
Nosaukums ET - EZVIZ H7c 4MP viedā Wi-Fi rotācijas kamera
NosaukumsInWeb LV - EZVIZ H7c Dual, 2K, balta - IP kamera
Nosaukums LV - EZVIZ H7c 4MP viedā Wi-Fi panorāmas un slīpēšanas kamera
Nosaukums LV - EZVIZ H7c Divu objektīvu 2x4MP panorāmas un slīpēšanas Wi-Fi kamera
Platums - 0.1070
Preces kods - CS-H7C
producerCode - 303103057
productName - IP KAMERA EZVIZ H7C 2K+ (4MP+4MP)
productSize - Parasts
RažošanaValsts - CN
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Saskarnes - Google Home
Saskarnes - LAN (tīkls, RJ45)
Saskarnes - USB-C
Saskarnes - WiFi
Saskarnes - WiFi standarti - IEEE 802.11a
Saskarnes - WiFi standarti - IEEE 802.11ac
Saskarnes - WiFi standarti - IEEE 802.11ax
Saskarnes - WiFi standarti - IEEE 802.11b
Saskarnes - WiFi standarti - IEEE 802.11g
Saskarnes - WiFi standarti - IEEE 802.11n
sizeX - 105
sizeY - 200
sizeZ - 105
svars - 500
TariffNo - 85258900
Tilpums - 0.00224700
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
VidējaisApraksts ET - EZVIZ H7c Dual drošības kamera nodrošina nevainojamu aizsardzību ar diviem jaudīgiem objektīviem, kas aptver visu telpu bez tumšiem stūriem. Kamera ir aprīkota ar cilvēka kustību noteikšanas funkciju, divvirzienu sarunu funkciju un skaidru nakts redzamību, kas nodrošina drošību un savienojamību - 2K+ izšķirtspēja abos objektīvos - Panorāmas skats un divvirzienu sarunu funkcija - Cilvēka sejas noteikšanas funkcija ar mākslīgā intelekta funkciju - Saprātīga krāsu nakts redzamība.
VidējaisApraksts LV - EZVIZ H7c Dual IP kamera piedāvā nevainojamu aizsardzību ar diviem jaudīgiem objektīviem, kas aptver visu telpu bez aklajām zonām. Kamera ir aprīkota ar cilvēka kustības noteikšanu, divvirzienu audio komunikāciju un skaidru 24/7 redzamību, nodrošinot drošību un savienojamību. • 2K+ izšķirtspēja abiem objektīviem; • Panorāmas skats un divvirzienu saruna; • AI atbalstīta cilvēka formas noteikšana; • Vieda krāsu nakts redzamība.
Vispārīgie parametri - krāsa - balta
Vispārīgie parametri - ražotājs - EZVIZ
Desc - Produkta veids: Kamera, Mobilā aplikācija: Ir, Skata leņķis °: 360, Izšķirtspēja: 2560 × 1440, Kamera paredzēta: Iekštelpu, Mitrumizturība: Nē, Nakts redzamība: Ir, Garantija: 2 gadi
Memory card reader - supported memory cards - micro-SD
Memory card reader - max. memory card capacity - 512
Height - 0.2000
Power supply - power supply - USB-C
BrandCode - EZVIZ
GrossWeight - 0.4900
Data exchange - WiFi - Wi-Fi 6 (ax)
dimensionalWeight - 441
DSLR lenses - viewing angle - 360
EAN - 6941545632063
Functions - two-way talk
Functions - light sensor
Functions - configuration using app
Functions - motion detection
Functions - siren
Functions - live view
Functions - voice control support - Amazon Alexa
Functions - voice control support - Google Assistant
warrantyType - F
Length - 0.1050
Group - IT > IT ACCESSORIES > SMARTHOME > CAMERAS
warrantyLength - 24
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_118624_1.jpg
Dimensions - height - 13.15
Dimensions - depth - 8.8
Dimensions - width - 8.8
Dimensions - weight - 270
Camera - human detection
Camera - built-in lights
Camera - built-in speaker
Camera - int. microphone
Camera - night vision
Camera - effective pixels - 4
Camera - camera type - indoor camera
Category - Tīkla produkti, Gudrā māja :: Gudrā māja / Smarthome :: Novērošanas kameras un to aksesuāri
Code - H7C(2K)
LargeDescHTML -
LongDescription ET - Kahekordne objektiiv süsteem
EZVIZ H7c Dual kasutab kahte sõltumatut objektiivi – pöörlevat pan-and-tilt ja fikseeritud laiatarbe objektiivi. See kombinatsioon tagab, et kogu ruum on pidevalt jälgitud ning et iga nurga alt on tagatud optimaalne kaitse.
Täiustatud tuvastustehnoloogiad
Kaamera on varustatud AI-toega inimkuju tuvastamisega, mis eristab inimesi muudest liikuvatest objektidest, vähendades valehäirete hulka. Samuti suudab see tuvastada valju müra, nagu purunemised või uksekell, ja teavitada sind koheselt.
Nutikas öövaade
EZVIZ H7c Dual omab nutikat värvilist öönägemist, mis töötab isegi täielikus pimeduses, tänu sisseehitatud prožektorile. Must-valge režiimi ja värvilise öönägemisrežiimi vahel lülitumine toimub automaatselt, kui tuvastatakse liikumine.
Mitmekülgne ühenduvus ja salvestusvõimalused
Toetab nii 2.4 kui ka 5 GHz Wi-Fi ühendusi, pakkudes stabiilset sidet ja kiiret andmeedastust. Salvesta olulisi hetki kas suure mahutavusega 512GB microSD kaardile või EZVIZ CloudPlay teenusele.
H.265 video tehnoloogia
Kasutades H.265 video kompressiooni tehnoloogiat, pakub EZVIZ H7c Dual sujuvamat vaatamiskogemust, kasutades samas poole vähem salvestusruumi võrreldes tavalise H.264 tehnoloogiaga.
Hääljuhtimine ja automaatsed patrullid
Integreerimine häälassistendiga võimaldab juhtida kaamerat käsklustega "Alexa" või "Hey Google". Samuti võimaldab kaamera seadistada automaatseid patrulle, et katta kõik olulised alad regulaarsete intervallidega.
LongDescription EN - Dual Lens System
The EZVIZ H7c Dual utilizes two independent lenses – a rotating pan-and-tilt and a fixed wide-angle lens. This combination ensures that the entire room is continuously monitored and optimal protection is guaranteed from every angle.
Advanced Detection Technologies
The camera is equipped with AI-supported human shape detection, which distinguishes humans from other moving objects, reducing the number of false alarms. It can also detect loud noises, such as break-ins or doorbells, and alert you immediately.
Smart Night Vision
The EZVIZ H7c Dual features smart color night vision that operates even in complete darkness, thanks to the built-in spotlight. It automatically switches between black-and-white mode and color night vision mode when motion is detected.
Versatile Connectivity and Storage Options
Supports both 2.4 and 5 GHz Wi-Fi connections, offering stable communication and fast data transfer. Record important moments either to a high-capacity 512GB microSD card or to the EZVIZ CloudPlay service.
H.265 Video Technology
Using H.265 video compression technology, the EZVIZ H7c Dual provides a smoother viewing experience while using half the storage space compared to standard H.264 technology.
Voice Control and Automated Patrols
Integration with voice assistants allows you to control the camera with commands to "Alexa" or "Hey Google." Additionally, the camera can be set to perform automated patrols, covering all important areas at regular intervals.
LongDescription LV - Divu objektīvu sistēma
EZVIZ H7c Dual izmanto divus neatkarīgus objektīvus – rotējošu panoramēšanas un slīpuma objektīvu un fiksētu platleņķa objektīvu. Šī kombinācija nodrošina, ka visa telpa tiek nepārtraukti uzraudzīta un tiek garantēta optimāla aizsardzība no jebkura leņķa. Uzlabotas noteikšanas tehnoloģijas
Kamera ir aprīkota ar AI atbalstītu cilvēka formas noteikšanu, kas atšķir cilvēku no citiem kustīgiem objektiem, samazinot viltus trauksmju skaitu. Tā var arī noteikt skaļus trokšņus, kā piemēram, ielaušanos vai durvju zvanus, un nekavējoties jūs brīdināt. Viedā nakts redzamība
EZVIZ H7c Dual ir gudra krāsu nakts redzamība, kas darbojas pat pilnīgā tumsā, pateicoties iebūvētajam prožektoram. Tā automātiski pārslēdzas starp melnbalto režīmu un krāsaino nakts redzamības režīmu, kad tiek konstatēta kustība. Daudzpusīgas savienojamības un uzglabāšanas iespējas
Atbalsta gan 2,4, gan 5 GHz Wi-Fi savienojumus, piedāvājot stabilu saziņu un ātru datu pārsūtīšanu. Ierakstiet svarīgus mirkļus lielas ietilpības 512 GB microSD kartē vai pakalpojumā EZVIZ CloudPlay. H.265 video tehnoloģija
Izmantojot H.265 video saspiešanas tehnoloģiju, EZVIZ H7c Dual nodrošina vienmērīgāku skatīšanās pieredzi, vienlaikus izmantojot uz pusi mazāku krātuves vietu salīdzinājumā ar standarta H.264 tehnoloģiju. Balss vadība un automatizētas patruļas
Integrācija ar balss palīgiem ļauj vadīt kameru, izmantojot komandas “Alexa” vai “Hey Google”. Turklāt, kameru var iestatīt tā, lai tā veiktu automatizētas patruļas, regulāri aptverot visas svarīgās zonas.
MediumDescription EN - The EZVIZ H7c Dual security camera offers flawless protection with two powerful lenses, covering the entire room without any blind spots. The camera is equipped with human motion detection, two-way talk, and clear 24/7 vision, ensuring security and connectivity.
• 2K+ resolution on both lenses
• Panoramic view and two-way talk
• AI-supported human shape detection
• Smart color night vision
NameInWeb ET - EZVIZ H7c Dual, 2K, valge - Turvakaamera
NameInWeb EN - EZVIZ H7c Dual, 2K, white - Security camera
NetWeight - 0.2700
Name - Novērošanas kamera Ezviz H7C
Name ET - EZVIZ H7c 4MP Smart Wi-Fi Pöördkaamera
NameInWeb LV - EZVIZ H7c Dual, 2K, balta - IP kamera
Name LV - EZVIZ H7c 4MP Smart Wi-Fi Pan & Tilt Camera
Name EN - EZVIZ H7c Dual-Lens 2x4MP Pan & Tilt Wi-Fi Camera
Width - 0.1070
ProductCode - CS-H7C
producerCode - 303103057
productName - KAMERA IP EZVIZ H7C 2K+ (4MP+4MP)
productSize - Normal
ProductionCountry - CN
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Interfaces - Google Home
Interfaces - LAN (network, RJ45)
Interfaces - USB-C
Interfaces - WiFi
Interfaces - WiFi standards - IEEE 802.11a
Interfaces - WiFi standards - IEEE 802.11ac
Interfaces - WiFi standards - IEEE 802.11ax
Interfaces - WiFi standards - IEEE 802.11b
Interfaces - WiFi standards - IEEE 802.11g
Interfaces - WiFi standards - IEEE 802.11n
sizeX - 105
sizeY - 200
sizeZ - 105
weight - 500
TariffNo - 85258900
Volume - 0.00224700
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
MediumDescription ET - EZVIZ H7c Dual turvakaamera pakub laitmatut kaitset kahe võimsa objektiiviga, mis katab kogu ruumi ilma pimedate nurkadeta. Kaamera on varustatud inimliikumise tuvastamise, kahepoolse kõneside ja selge ööpäevaringse nägemisega, tagades seeläbi turvalisuse ja ühenduvuse.
• 2K+ resolutsioon mõlemal objektiivil
• Panoraamvaade ja kahepoolne kõneside
• AI-toega inimkuju tuvastamine
• Nutikas värviline öövaade
MediumDescription LV - EZVIZ H7c Dual IP kamera piedāvā nevainojamu aizsardzību ar diviem jaudīgiem objektīviem, kas aptver visu telpu bez aklajām zonām. Kamera ir aprīkota ar cilvēka kustības noteikšanu, divvirzienu audio komunikāciju un skaidru 24/7 redzamību, nodrošinot drošību un savienojamību. • 2K+ izšķirtspēja abiem objektīviem;
• Panorāmas skats un divvirzienu saruna;
• AI atbalstīta cilvēka formas noteikšana;
• Vieda krāsu nakts redzamība.
General parameters - colour - white
General parameters - manufacturer - EZVIZ
71,71 €
EZVIZ H7c Dual, 2K, white - Security camera
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas