Canon PIXMA PRO-200 A3+

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 880587 Preces kods: 4280C009
Pasūtāms 2 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
650,87 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.10.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.10.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 04.10.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Drukas Izšķirtspēja: 4800 x 2400 dpi
  • Drukas veids: Tintes
  • Drukāšanas ātrums (mono): Nav norādīts
  • Max. apdrukas izmērs: A3+
  • Kartridžu skaits: 8
Pamatinformācija
Drukas Izšķirtspēja 4800 x 2400 dpi

Printera izšķirtspēja nosaka, cik punktu (pikseļu) pa horizontāli un vertikāli spēj izdrukāt printera drukas galva. Izmantojot dažādas palīgmetodes printeris spēj izdrukāt augstākas izšķirtspējas rezultātu. Šis parametrs norāda printera dabisko izšķirtspēju bez kompresijas izmantošanas. Augstāka izšķirtspēja nozīmē augstāku attēla kvalitāti un detalizāciju.

Drukas veids Tintes

Drukas veids ir galvenais printera izvēles kritērijs, jo nosaka printera pielietojumu.

Tintes - šī tehnoloģija noderēs tiem, kas vēlas drukāt krāsainas fotogrāfijas augstā kvalitātē. Izmaksas uz vienu izdruku ir samērā augstas, kā arī tintes kārtridži, ilgstošā dīkstāvē, aizkalst.

Melnbaltais lāzera - ekonomiski izdevīgākais drukas veids, kas veido labas kvalitātes melnbalto dokumentu izdrukas par zemākajām izmaksām uz izdruku. Labākais pirkums mājas un biroja vajadzībām. Dārgāku modeļu printeriem ir būtiski ietilpīgāki toneri, kas ilgtermiņā, ja tiek drukāts vairāk par desmit lapām dienā, noteikti atmaksāsies.

Krāsainais lāzera - šī tehnoloģija ļauj drukāt melnbaltas lāzera izdrukas ar tām pašām izmaksām par lapu, kā melnbaltajam lāzera printerim, kā arī veikt krāsu izdrukas par salīdzinoši zemām izmaksām par izdruku.

Krāsu izdrukas kvalitāte šai tehnoloģijai ir daudz zemāka nekā tintes drukai, tamdēļ šo iekārtu vērts iegādāties tikai tad, ja katru dienu jādrukā desmitiem krāsainu grafiku, maketu, produktu paraugu foto, un krāsu logo. Fotogrāfiju drukai šī tehnoloģija patreiz nav piemērota.

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Drukāšanas ātrums (mono) Nav norādīts

Vidējais rādītājs tam, cik melnbaltu lapaspušu ar 5% vidējo pārklājumu šis printeris spēj izdrukāt vienas minūtes laikā.

Max. apdrukas izmērs A3+

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Funkcionalitāte
Funkcija ADF Nav

ADF nozīmē automātisko dokumentu padevi. Tas tiek realizēts ar speciālu skenera vāku, kurā iespējams ievietot vienlaicīgi vairākas lapas, lai, piemēram, nokopētu vai noskenētu dokumentu paku.

Funkcija Auto Duplex Nav

Abpusējās apdrukas iespēja, kas bieži vien ir realizēta pusautomātiski, kas nozīmē to, ka printeris apdrukā lapas no vienas puses, un pēc tam lietotājam nākas visu izdrukāto paku no jauna ar rokām ielikt padevē.

Mēdz būt arī Duplex printeri, kas paši spēj apgriezt lapu drukas procesā. Pirms iegādāties printeri, lūdzu izlasiet detalizētu specifikāciju, kā tiek realizēta Duplex funkcija.

Funkcija Fakss Nav

Iespēja iekārtu pieslēgt telefona līnijai un tālrunim, lai nosūtītu un saņemtu faksa sūtījumus.

Funkcija Kopētājs Nav

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un nokopēt.

Funkcija Skeneris Nav

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un saņemt noskenētu dokumentu datorā, faila veidā.

Kartridžu skaits 8

Cik toneru vai kārtridžu ir dotajam printerim. Tintes apdrukas gadījumā, lielāks kārtridžu skaits nozīmē labāku drukas kvalitāti un ekonomiskāku kārtridžu maiņu.

Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgums LAN Ir

Ļoti noderīga funkcija, ja printeris tiks lietots no vairākiem tīklā saslēgtiem datoriem. Ja ir LAN pieslēgums, printeri iespējams novietot jebkurā vietā, kur pieejams tīkls un elektroenerģija un veikt izdrukas no jebkura datora bez nepieciešamības pieslēgt printeri kādam konktrētam datoram un turēt šo datoru pastāvīgi ieslēgtu.

Pieslēgums LPT Nav

Šis ir jau novecojis standarts, un nepieciešams tikai atsevišķos gadījumos, kad uzņēmums izmanto DOS programmatūru, kura neprot drukāt uz citiem portiem kā vien LPT. Šis pieslēguma veids ir ļoti lēns, tamdēļ lielākoties printerim paralētli LPT ir pieejams arī daudz ātrāks USB vai LAN pieslēgums.

Pieslēgums USB Ir

Stabilākais, ērtākais un ātrākais printera pieslēguma veids, ja printeris atrodas blakus datoram un to izmanto drukāšanai no viena datora. USB pieslēgvieta ir pieejama praktiski visiem portatīvajiem datoriem un galddatoriem.

Bezvadu savienojumi
Pieslēgums Bluetooth Nav

Iespēja pieslēgt šo printeri datoram izmantojot Bluetooth bezvadu savienojumu. Parasti šis savienojums ir pieejams vidējās un dārgās klases portatīvajiem datoriem. Galddatoros Bluetooth ir reti, tamdēļ, lai izmantotu šo funkciju, par nelielu papildus samaksu nāksies  iegādāties USB Bluetooth raidītāju.

Pieslēgums WiFi Ir

Lielisks veids, kā pieslēgt printeri bezvadu tīklā, ja mājās vai birojā izmantojiet tikai un vienīgi bezvadu pieslēgumu tīklam, vai arī printeris tiks turēts vietā, kur nav iespējams pievilkt LAN kabeli.

USB Kabelis
Papildus specifikācija
Aizdevums - 0.72
Apraksts - CANON PIXMA PRO-200 PIXMA PRO-200 printeris ir izgatavots, lai drukātu dinamiskas krāsu fotogrāfijas, ir daudzpusīgs un funkcionāls, tāpēc ir ideāli piemērots foto entuziastiem un topošajiem fotogrāfiem. RĀDĪT ĪSTAS KRĀSAS Paaugstiniet savu fotogrāfisko meistarību nākamajā līmenī ar dinamiskām, augstas kvalitātes krāsainām un melnbaltām fotogrāfijām, ar kurām jūs varēsiet lepoties. Šis daudzpusīgais, kompaktais un ērti lietojamais A3+ printeris ģenerē mākslinieciskas un panorāmas izdrukas bez malām, lai jūs varētu izdrukāt perfektas fotogrāfijas. iespaidīgas, augstas kvalitātes fotogrāfijas . Izcila 8 krāsu krāsu tintes sistēma nodrošina uzticamu attēlu atveidi un intensīvākas krāsas katru reizi. Pielāgots papīrs Atbalstot plašu mediju klāstu un pielāgojamus drukas izmērus, fotoattēlus var drukāt dažādās versijās, tostarp uz smalka mākslas papīra, bez malām un platekrāna. Ātra darba plūsma un vienkārša lietošana Iebūvētais 3" LCD displejs ļauj ātri pārbaudīt tintes līmeni, veikt apkopi un iepazīties ar printera rokasgrāmatām. Tādējādi bez piepūles varat iegūt izcilus rezultātus. Perfektas izdrukas katru reizi Trīs papīra padeves opcijas un automātiskā papīra iztaisnošanas funkcija padara greizas vai neveiksmīgas izdrukas pagātnē neatkarīgi no izmantotā papīra. Bezrūpīgs process Canon viegli lietojamā PPL (Professional Print & Layout) programmatūra ļauj augšupielādēt uzņemtos attēlus no populārām grafikas programmām. Tas vienkāršo visu procesu, sākot no rediģēšanas līdz drukāšanai. Viegls un kompakts dizains Canon PIXMA PRO-200 ir viegls printeris, kas atbilst visām jūsu drukāšanas vajadzībām, pat ja drukājat uz A3+ formāta papīra. Tam ir kompakts izmērs, tāpēc tas viegli iederēsies nelielā fotostudijā. Ātrāka un efektīvāka drukāšana Lieliskas fotogrāfijas tiek iegūtas vienā mirklī, tāpat kā lieliskas izdrukas. Canon PIXMA PRO-200 ātri un efektīvi izdrukā augstas kvalitātes A3+ formāta izdrukas jau 90 sekundēs, atstājot jums vairāk laika nākamā perfektā kadra meklēšanai. Chroma Life 100+ 8 krāsu krāsu krāsu tintes sistēma Canon Chroma Life 100+ 8 krāsu krāsu krāsu tintes sistēma ļauj atbalstīt paplašinātu krāsu gammu, lai jūs varētu drukāt dinamiskas, augstas kvalitātes fotogrāfijas. Canon PIXMA PRO-200 printeris nodrošina arī intensīvāku melno krāsu un labāku sarkano un zilo toņu atveidi. Turklāt pelēkā un gaiši pelēkā krāsviela nodrošina izcilas melnbaltas izdrukas un paātrina drukāšanas procesu. Iedvesmojieties, reģistrējieties Nekad nepalaidiet garām Canon jaunākos piedāvājumus, padomus, ceļvežus, ziņas un ielūgumus uz vietējiem pasākumiem. Bezmaksas spraudnis un programmatūra Professional Print & Layout (PPL) PPL spraudnis darbojas kā atsevišķa programmatūra vai kā spraudnis Canon Digital Photo Professional attēlveidošanas programmatūrai vai Adobe Photoshop un Lightroom programmatūrai.
Augstums - 379 mm
Bezvadu komunikācija - WiFi
BrandPartCode - 4280C009
Citas funkcijas -
dimensijas dziļums - 730 mm
Divpusējā drukāšana - Nav
Drukāšana - drukāšana bez malām - Jā
Drukāšana - maksimālā izšķirtspēja - 4800 x 2400 DPI
Drukāšanas izšķirtspēja - 4800 x 2400 dpi
Drukāšanas piederumu veiktspēja -
Drukāšanas veids - Tintes printeris
Dziļums - 200 mm
ean - 4549292160611
EANCode - 4549292160611
Eans - 4549292160611
Enerģija - barošanas avots - AC
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Ethernet - 10/100 Mb/s
Faksa specifikācijas -
Formāts - A3
Formāts - A3+
Formāts - A4
Formāts - A5
Formāts - B4
Formāts - B5
Formāts - DL 110 x 220 mm
Foto drukāšana - Jā
Funkcijas - Printeris
Funkcijas - Displeja diagonāle - 7,62 cm (3")
Funkcijas - Displejs - LCD
Funkcijas - Drukāšanas kārtridžu skaits - 8
Funkcijas - Iebūvēts displejs - Jā
Funkcijas - pozicionēšana tirgū - Māja un birojs
Funkcijas - Produkta krāsa - Black
Funkcijas - Vadības veids - Pogas
Garantija -
garantija - 12
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - ārējais
GRUPA1 - Printeris/kopētājs/faksa aparāts
GRUPA2 - Tintes printeris Business Prnt
GTIN - 4549292160611
Hoehe - 0.35
HST NUMERIS - 4280C009
Iekļautie piederumi -
izmērs augstums - 330 mm
izmērs platums - 460 mm
izmērs svars - 18000 g
IZSTRĀDĒTĀJS - CANON
Jauda - enerģijas patēriņš (drukāšana) - 1.6 W
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.1 W
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.2 W
Jauda - enerģijas patēriņš (miega režīms) - 0.1 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Kategorija - Foto printeri
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas iekārtas/Printeri, 3D printeri un ploteri/Inkjet printeris
Kopētāja specifikācijas -
Krāsa - Black
Krāsu drukāšana - Jā
LongDesc - Canon PIXMA PRO-200Chanon PIXMA PRO-200 ir ideāla izvēle foto entuziastiem un topošajiem fotogrāfiem.UzSNIEDZIET SAVAS ĪSTĀS KRĀSASUzlabojiet savu fotogrāfiju kvalitāti ar spilgtu, augstas kvalitātes krāsu un melnbaltu drukāšanu, ar ko lepoties. Šim A3+ formāta printerim ir daudzpusīgas, kompaktas un viegli lietojamas bez malām, mākslas darbu un panorāmas iespējas, lai jūs varētu koncentrēties uz ideālā kadra atrašanu.Iimpresīvas augstas kvalitātes fotogrāfijasIzcilā 8 krāsu krāsu tintes sistēma uz krāsvielas bāzes garantē izcilu reprodukciju, bagātākas krāsas un spilgtu profesionālu drukāšanu katru reizi.Izvēlieties sev piemērotu papīruS daudzpusīga plašsaziņas līdzekļu apstrāde un pielāgojami drukāšanas izmēri ļauj uzlabot fotogrāfijas uz dažāda veida papīra, tostarp smalkā, bez malām un panorāmas.Izgudrotais 3 collu LCD displejs ļauj pārbaudīt tintes līmeni, veikt printera apkopi un piekļūt printera instrukcijām ar vienu acu uzmetienu - lai iegūtu izcilus rezultātus ar vieglumu.Ikreiz perfekta drukāšanaAr 3 papīra padeves iespējām un automātiskās papīra slīpuma korekcijas funkciju varat atvadīties no nepareizas izlīdzināšanas un drukas neveiksmēm neatkarīgi no izmantotā papīra.Viens viengabalains processCanon lietotājam draudzīgā PPL (Professional Print & Layout) programmatūra nozīmē, ka varat viegli uzņemt un nosūtīt fotoattēlus no populārām fotografēšanas programmām, lai nodrošinātu vienotu rediģēšanas un drukāšanas procesu.Kompakts un vieglsT pat ar A3+ formāta papīra iespējām Canon PIXMA PRO-200 joprojām ir viegls risinājums jūsu drukas vajadzībām. Turklāt tā ir kompakta, tāpēc viegli iekļaujas nelielā studijā.Domā ātrāka un efektīvāka drukāšanaLabi kadri top vienā mirklī, tāpat arī lieliska drukāšana. Canon PIXMA PRO-200 ir ātra un efektīva, nodrošinot izcilas kvalitātes A3+ drukas tikai 90 sekundēs1, kas dod jums vairāk laika nākamā lieliskā kadra atrašanai.Chroma Life 100+ tintes sistēmaCanon jaunā 8 tintes krāsu sistēma nodrošina paplašinātu krāsu gammu, lai iegūtu spilgtas un augstas kvalitātes fotogrāfijas. Ar Canon PIXMA PRO-200 jūs iegūsiet arī dziļāku melnās krāsas nospiedumu un uzlabotu sarkano un zilo toņu reprodukciju. Pelēkās un gaiši pelēkās krāsas palīdz iegūt arī izcilas melnbaltas izdrukas un paātrina drukāšanas procesu.
LongProductName - 4800 x 2400 dpi, 1 m 30s, 2 m 55s, 322,2 mm, 329 mm(A3+), 990,60 mm, 120 x120 mm,64-105 g/m2, USB,10Mbps/100Mbps, 3", 7,5 cm LCD, AC 100 -240 V 50/60 Hz, 639 x 379 x 200 mm, 639 x 837 x 416 mm, 14,1 kg
LongSummaryDescription - Canon PIXMA PRO-200. Drukāšanas tehnoloģija: Maksimālā izšķirtspēja: 4800 x 2400 DPI, drukāšana bez malām. Wi-Fi. Produkta krāsa: melna
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 84433210
Mediju veids - Aploksnes
Mediju veids - Canon foto uzlīmes
Mediju veids - Fotopapīrs
Mediju veids - Kartes
Mediju veids - Papīrs
Modelis - PIXMA PRO-200
Nosaukums - Canon PIXMA PIXMA PRO-200
Nosaukums - Canon PIXMA PRO-200 fotoprinteris Tintes printeris 4800 x 2400 DPI Wi-Fi
nosaukums - PIXMA PRO-200 4280C009
Oriģinālie palīgmateriāli - 8 ChromaLife 100+ tintes (CLI-65): Y/M/C/PC/PM/Gy/LGy/BK
Pagarinātā garantija -
PANTS1 - PIXMA PRO-200 A3+ KRĀSU TINTES PRINTERIS
PANTS2 - 4800 X 2400 DPI 1,5 MIN. USB WLAN
Paplašināšanas iespējas -
Papīra ieejas paplātes -
Papīra izvades paplātes -
Papīra svars (maks.) - 380 g/m²
Papīra svars (min) - 64 g/m²
PictBridge - Jā
Pieteikums - Sākums
Platums - 639 mm
Plašs - 0.46
Poligrāfija - Drukāšanas tehnoloģija - Tintes printeris
Printera procesors -
ProducerCode - 4280C009
Produkta nosaukums - PIXMA PRO-200
ražotājs - Canon
Ražotājs - Canon
Savienojamības porti un saskarnes - Papildu savienojamība - Ethernet, bezvadu LAN
Savienojamības porti un saskarnes - PictBridge - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB savienotājs - USB tipa B
Savienotāji - 1 x USB (B tips)
Savienotāji - RJ-45
ShortDescription - tinte | krāsaina | A3+ | drukāšana | USB | LAN | Wifi | drukāšana uz diskiem
ShortSummaryDescription - Canon PIXMA PRO-200, tintes printeris, 4800 x 2400 DPI, drukāšana bez malām, Wi-Fi, melns
Sistēmas prasības -
Skenera specifikācijas -
Starling - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 1
Svars - 14.1 kg
Svars - 18.86
Svars un izmēri - Augstums - 200 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 379 mm
Svars un izmēri - Platums - 639 mm
Svars un izmēri - Svars - 14.1 kg
Tīkls - Bluetooth - Nē
Tīkls - Ethernet LAN - Jā
Tīkls - Wi-Fi - Jā
URL - https://www.canon.co.uk/printers/pixma-pro-200/specifications/
vendpn - 4280C009
Zīmols - Canon
Laenge - 0.72
Description - CANON PIXMA PRO-200
Wyprodukowana z myślą o drukowaniu dynamicznych, kolorowych zdjęć, uniwersalności i funkcjonalności drukarka PIXMA PRO-200 jest idealnym rozwiązaniem dla miłośników zdjęć i ambitnych fotografów. POKAŻ PRAWDZIWE KOLORY
Przejdź na wyższy poziom fotograficznego zaawansowania dzięki dynamicznym, kolorowym i monochromatycznym zdjęciom o wysokiej jakości, które dadzą powód do dumy. Ta wszechstronna, kompaktowa i łatwa w obsłudze drukarka A3+ generuje wydruki bez obramowania, artystyczne i panoramiczne, dzięki czemu możesz drukować doskonałe zdjęcia.\Imponujące zdjęcia o wysokiej jakości . Znakomity, 8-kolorowy system atramentu barwnikowego gwarantuje wierne odwzorowanie obrazu i bardziej intensywne kolory za każdym razem. Papier dostosowany do potrzeb
Obsługa szerokiej gamy nośników i możliwość dostosowywania rozmiarów wydruku sprawiają, że zdjęcia można drukować w różnych wersjach, w tym na papierze Fine Art, w wersji bez obramowania i w trybie panoramicznym. Szybka praca i łatwa obsługa
Wbudowany 3-calowy wyświetlacz LCD pozwala szybko sprawdzać poziom atramentu, wykonywać czynności konserwacyjne i korzystać z instrukcji obsługi drukarki. Dzięki temu można bez wysiłku uzyskiwać znakomite rezultaty. Doskonałe wydruki za każdym razem
Trzy opcje podawania papieru i funkcja automatycznego prostowania papieru sprawiają, że krzywe lub nieudane wydruki to już przeszłość bez względu na używany papier. Bezproblemowy proces
Łatwe w obsłudze oprogramowanie PPL (Professional Print & Layout) firmy Canon umożliwia przesyłanie zrobionych zdjęć z popularnych programów graficznych. Upraszcza to cały proces, od edycji po drukowanie. Niewielki ciężar i zwarta konstrukcja
Canon PIXMA PRO-200 to drukarka o niedużej masie, która spełni wszystkie Twoje potrzeby dotyczące drukowania nawet w przypadku drukowania na papierze formatu A3+. Ma niewielkie wymiary, więc bez problemu zmieści się w małym studio fotograficznym. Szybsze i wydajniejsze drukowanie
Wspaniałe zdjęcia powstają w mgnieniu oka, podobnie jak doskonałe wydruki. Canon PIXMA PRO-200 umożliwia szybkie i wydajne uzyskanie wysokiej jakości wydruków w formacie A3+ już po 90 sekundach, a Ty masz więcej czasu na szukanie kolejnego doskonałego ujęcia. System atramentu Chroma Life 100+
8-kolorowy system atramentu barwnikowego firmy Canon umożliwia obsługę rozszerzonej gamy kolorów, dzięki czemu można drukować dynamiczne zdjęcia o wysokiej jakości. Drukarka Canon PIXMA PRO-200 generuje także bardziej intensywną czerń i lepiej odwzorowuje odcienie koloru czerwonego i niebieskiego. Ponadto szary i jasnoszary atrament zapewnia wyjątkowe wydruki monochromatyczne i przyspiesza proces drukowania. Zainspiruj się, zarejestruj się
Nigdy nie przegapisz najnowszych ofert firmy Canon, wskazówek, poradników, aktualności oraz zaproszeń na lokalne imprezy. Bezpłatna wtyczka i oprogramowanie Professional Print & Layout (PPL)
Wtyczka PPL działa jako samodzielne oprogramowanie lub jako wtyczka do oprogramowania do przetwarzania obrazu Digital Photo Professional firmy Canon lub programów Photoshop i Lightroom firmy Adobe.
Height - 379 mm
Wireless communication - WiFi
BrandPartCode - 4280C009
Other features -
dimension depth - 730 mm
Duplex printing - None
Printing - Borderless printing - Yes
Printing - Maximum resolution - 4800 x 2400 DPI
Print resolution - 4800 x 2400 dpi
Printing supplies performance -
Printing type - Inkjet
Depth - 200 mm
ean - 4549292160611
EANCode - 4549292160611
Eans - 4549292160611
Power - Power source - AC
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Ethernet - 10/100 Mb/s
Fax specifications -
Format - A3
Format - A3+
Format - A4
Format - A5
Format - B4
Format - B5
Format - DL 110 x 220 mm
Photo printing - Yes
Functions - Printer
Features - Display diagonal - 7.62 cm (3")
Features - Display - LCD
Features - Number of print cartridges - 8
Features - Built-in display - Yes
Features - Market positioning - Home & office
Features - Product colour - Black
Features - Control type - Buttons
Warranty -
guarantee - 12
WarrantyInfo -
guarantee_type - external
GRUPPE1 - Printer/Copier/Fax
GRUPPE2 - Inkjet Business Prnt
GTIN - 4549292160611
Hoehe - 0.35
HSTNUMMER - 4280C009
Accessories included -
dimension height - 330 mm
dimension width - 460 mm
dimension weight - 18000 g
HERSTELLER - CANON
Power - Power consumption (printing) - 1.6 W
Power - Power consumption (standby) - 0.1 W
Power - Power consumption (off) - 0.2 W
Power - Power consumption (sleep) - 0.1 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Category - Photo Printers
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Printers, 3D printers and plotters/Inkjet printer
Copier specifications -
Color - Black
Color printing - Yes
LongDesc - Canon PIXMA PRO-200Focused on vibrant colour photo printing, versatility, and usability, the Canon PIXMA PRO-200 is the ideal choice for photo enthusiasts and aspiring photographers.SHOW YOUR TRUE COLOURSLevel up your photography with vibrant, high-quality colour and monochrome printing to be proud of. Versatile, compact and easy to use, this A3+ printer has borderless, fine art and panorama options so you can focus on finding the perfect shot.Impressive high-quality photographsWith a superior 8-colour dye-based ink system, you’re guaranteed exceptional reproduction, richer colours, and vibrant professional printing, every time.Pick paper that suits youWith versatile media handling and customisable printing sizes, you can enhance your photographs on a variety of paper including fine art, borderless and panoramic.Quick and easy to useThe built-in 3-inch LCD display lets you check ink levels, perform printer maintenance, and access printer instructions at a glance – for excellent results with ease.Perfect printing every timeWith 3 paper feed options and auto paper skew correction function, you can bid farewell to misalignment and printing fails, no matter what paper you’re using.One seamless processCanon’s user-friendly PPL (Professional Print & Layout) software means you can shoot and send photos with ease from popular photography programs for a one-stop edit-to-print experience.Compact and lightweightEven with A3+ paper capabilities, Canon PIXMA PRO-200 remains a lightweight solution for your printing needs. And it’s compact too, so fits easily into a small studio.For faster, more efficient printingGreat shots happen in a flash, and so does great printing. Canon PIXMA PRO-200 is fast and efficient, delivering exceptional quality A3+ printouts in just 90 seconds1, giving you more time to find the next great shot.Chroma Life 100+ Ink SystemCanon’s new 8-ink dye-based system delivers an expanded colour gamut for vibrant, high-quality photographs. With Canon PIXMA PRO-200 you also get deeper black impression and improved reproduction in reds and blues. The grey and light grey inks help to achieve exceptional monochrome prints too and speed up the printing process.
LongProductName - 4800 x 2400 dpi, 1 m 30s, 2 m 55s, 322.2 mm, 329 mm(A3+), 990.60mm, 120 x120 mm,64-105 g/m2, USB,10Mbps/100Mbps, 3", 7.5cm LCD, AC 100 -240 V 50 /60 Hz, 639 x 379 x 200 mm, 639 x 837 x 416 mm, 14.1kg
LongSummaryDescription - Canon PIXMA PRO-200. Print technology: Inkjet, Maximum resolution: 4800 x 2400 DPI, Borderless printing. Wi-Fi. Product colour: Black
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84433210
Media kind - Envelopes
Media kind - Canon Photo Stickers
Media kind - Photo paper
Media kind - Cards
Media kind - Paper
Model - PIXMA PRO-200 
Name - Canon PIXMA PIXMA PRO-200
Title - Canon PIXMA PRO-200 photo printer Inkjet 4800 x 2400 DPI Wi-Fi
name - PIXMA PRO-200 4280C009
Original consumables - 8 atramentów ChromaLife 100+ (CLI-65): Y/M/C/PC/PM/Gy/LGy/BK
Extended warranty -
ARTIKEL1 - PIXMA PRO-200 A3+ COLOUR INKJET
ARTIKEL2 - 4800 X 2400DPI 1.5 MIN. USB WLAN
Extension options -
Paper input tray -
Paper output tray -
Paper weight (max) - 380 g/m²
Paper weight (min) - 64 g/m²
PictBridge - Yes
Application - Home
Width - 639 mm
Breite - 0.46
Printing - Print technology - Inkjet
Printer processor -
ProducerCode - 4280C009
ProductName - PIXMA PRO-200
producer - Canon
Producer - Canon
Ports & interfaces - Optional connectivity - Ethernet, Wireless LAN
Ports & interfaces - PictBridge - Yes
Ports & interfaces - USB port - Yes
Ports & interfaces - USB connector - USB Type-B
Connectors - 1 x USB (Typ B)
Connectors - RJ-45
ShortDescription - atrament | kolor | A3+ | druk | USB | LAN | Wifi | druk na płytach
ShortSummaryDescription - Canon PIXMA PRO-200, Inkjet, 4800 x 2400 DPI, Borderless printing, Wi-Fi, Black
System Requirements -
Scanner specifications -
Storno - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 1
Weight - 14.1 kg
Gewicht - 18.86
Weight & dimensions - Height - 200 mm
Weight & dimensions - Depth - 379 mm
Weight & dimensions - Width - 639 mm
Weight & dimensions - Weight - 14.1 kg
Network - Bluetooth - No
Network - Ethernet LAN - Yes
Network - Wi-Fi - Yes
URL - https://www.canon.co.uk/printers/pixma-pro-200/specifications/
vendpn - 4280C009
Brand - Canon
650,87 €
Canon PIXMA PRO-200 A3+
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas