Xiaomi Multi-function Flashlight BHR7004GL 1000 lm

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 964944 Preces kods: BHR7004GL
Noliktavā 16 gab.
Garantija: 2 gadi
52,44 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 27.09.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 27.09.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 25.09.2024 pēc 15:00
Papildus specifikācija
Aizsardzības klase - IPx4
Akumulators - akumulatora darbības laiks līdz - 3.75
Akumulators - akumulatora uzlādes laiks - 3
Akumulators - jauda - 3100
Akumulators > Akumulatora ietilpība - 3100 Ah
Apgaismojums - lampas tips - Lukturis
Apgaismojums - nominālā gaismas plūsma - 1000
Apraksts - Xiaomi daudzfunkcionāls lukturītis melns Mirgojoša gaisma, gaismas diapazons līdz 240 m, jostas griezējs un stikla caurumošanas ierīce - instruments, kas var glābt jūsu dzīvību. Spēcīga gaisma 1000 lm Gaismas diapazons 240 m Galvenās gaismas spilgtumu var regulēt augstā, vidējā un zemā līmenī, lai pielāgotos dažādām apgaismojuma situācijām. Tā kā gaismas diapazons ir līdz pat 240 m, strādāt tumsā un apgaismot pat attālākas vietas ir viegli. Neticami vienkārša tālummaiņa Lampas rokturi var tuvināt un tālināt, ļaujot brīvi regulēt starp prožektora un prožektora gaismu. Pārslēdzieties starp gaismām bez problēmām. Daudzfunkcionāls apgaismojums Lukturis palīdzēs jums iezīmēt un nodrošināt vietu, kad jums nepieciešama palīdzība. Baltā, spilgti baltā, mirgojošā sarkanā gaisma un mirgojošā miglas gaisma palīdzēs jums nodrošināt savu drošību. Magnētiska piestiprināšana Pielāgojiet gaismas leņķi To var magnētiski piestiprināt pie automašīnām, rokturiem un citām metāla virsmām, kas satur dzelzi vai niķeli. Rotējošā slīdņa konstrukcija ļauj regulēt 107° pagriezienu, lai nodrošinātu precīzāku apgaismojumu. Drošības jostu griezējs Burr dizains ar atvērtu sprādzi, lai novērstu nejaušu iegriezumu. Asmeni var vieglāk sagriezt drošības jostu, ja to izmanto 45° leņķī. Ežektora tipa loga izmešanas mehānisms Spiedes tipa konstrukcija ar slēptu aizdedzes tapu. Nospiediet drifteri perpendikulāri stiklam un pielietojiet spēku. Režīma regulēšanas gredzens Pagrieziet, lai viegli pārslēgtos starp galvenā apgaismojuma režīmu un sānu apgaismojuma režīmu. Noregulējiet tā pozīciju ar pogas pieskārienu, lai to izmantotu dažādās situācijās. Lielas ietilpības 3100 mAh litija akumulators Divu krāsu enerģijas indikators, kas skaidri parāda atlikušo enerģiju. C tipa uzlādes ports lielākai uzlādes saderībai. Frneļa objektīvs Profesionāla optiskā konstrukcija precīzai gaismas kontrolei.
Augstums - 0.1980
Barošanas avots - barošanas avots - akumulators
Barošanas avots - barošanas avots - USB-C
BrandCode - XIAOMI
Bruto svars - 0.3470
category_en - Gaismas
category_en - Sports, atpūta un ceļojumi > Pārgājienu piederumi > Lukturi
category_et - Gaismekļi
category_lv - Gaismas
category_lv - Sports, atpūta un ceļošana > Pārgājienu piederumi > Lukturīši
category_ru - Apgaismojums
category_ru - Sports, atpūta un ceļošana > Pārgājienu piederumi > Lukturīši
Citas funkcijas - Akumulatora tips: litija jonu Akumulatora ietilpība: Nominālais spriegums: 3100 mAh Nominālais spriegums: 3,6 V Uzlādes laiks: Aptuveni 180 min. Ieejas parametri: 5V/1,5A
description_et - Daudzfunkcionālais lukturītis ir aprīkots ar jaudīgu 1000 lūmenu galveno gaismu un universālu sānu gaismu. Tajā ir arī stikla dauzīšanas mehānisms un drošības jostas griezējs ārkārtas situācijām. 1000 lm galvenā gaisma un sānu apgaismojums Stikla lauzēja un drošības jostas pārgriešanas funkcija Regulējama intensitāte, 240 m apgaismojuma diapazons 3100 mAh litija akumulatora darbības laiks līdz 90 stundām IPX4 ūdensizturīgs dizains 1000 lm spēcīgs apgaismojums, 240 m apgaismojuma diapazons Galvenās gaismas spilgtumu var regulēt augstā, vidējā un zemā līmenī, lai pielāgotos dažādām apgaismojuma situācijām. Apgaismojuma diapazons līdz 240 m ļauj viegli apgaismot tumšas un pat attālākas vietas. Daudzfunkcionāls apgaismojums Lukturis piedāvā vairākus apgaismojuma režīmus. Ieslēdziet galveno apgaismojumu, lai ātri reaģētu ārkārtas situācijās. Sānu apgaismojums nodrošina mirgojošu sarkanbaltsarkanu gaismu, kas iekļūst miglā un nosūta avārijas signālu. Magnētiska piestiprināšana To var magnētiski piestiprināt pie automašīnām, nojumēm un citām metāla virsmām. Turklāt lukturītis ir grozāms, lai pēc vajadzības pielāgotu apgaismojuma leņķi. Xiaomi lukturītis ir aprīkots ar drošības jostas griezēju, kas ļauj ātri un viegli pārgriezt drošības jostu avārijas gadījumā. Lukturītis ir aprīkots arī ar stikla lauzēju, kas ļauj ārkārtas situācijā viegli izsist loga stiklu. Režīmu regulēšanas gredzens Pagrieziet, lai viegli izvēlētos starp galvenā apgaismojuma un sānu apgaismojuma režīmiem. Ilgstoša 3100 mAh litija baterija Liela litija jonu baterija ar 3100 mAh ietilpību nodrošina īpaši ilgu akumulatora darbības laiku līdz pat 90 stundām. Akumulatoru var ērti uzlādēt, izmantojot USB-C interfeisu.
description_lv -
description_lv - Daudzfunkcionāls apgaismojums automašīnas avārijas situācijām Daudzfunkcionāla sānu gaisma Izstumšanas tipa logu lauzējs Drošības jostu griezējs 1000 lm galvenā gaisma 240 m īpaši garš apgaismojuma diapazons 90 h ilgs akumulatora darbības laiks 3100 mAh lielas ietilpības litija akumulators 1000 lm spēcīga gaisma un 240 m garš apgaismojuma diapazons Galvenās gaismas spilgtums ir regulējams augstā, vidējā un zemā līmenī, lai pielāgotos dažādām apgaismojuma situācijām. Tā kā gaismas diapazons ir līdz 240 m, iekļūšana tumsā un pat attālu vietu izgaismošana ir vienkārša. Elastīga un bezgalīga tālummaiņa Lampas turētājs var palielināt un samazināt fokusu, ļaujot brīvi regulēt starp prožektora un prožektora gaismu. Plāni pārslēdzieties starp tuvo gaismu nakts pastaigām un tālo gaismu meklēšanai. Daudzfunkcionāls apgaismojums Ieslēdziet galveno gaismu, lai nekavējoties reaģētu ārkārtas situācijās. Sānu gaisma nodrošina mirgojošu sarkanu/ miglas gaismu, lai iekļūtu miglā un raidītu avārijas signālu. Baltā gaisma zema Baltā gaisma augsta Baltā gaisma augsta Sarkanā gaisma mirgojoša Miglas gaisma mirgojoša Magnētiskā piestiprināšana To var magnētiski piestiprināt pie automašīnām, turētājiem un citām metāla virsmām, kas satur dzelzi vai niķeli. Rotējošā slaida konstrukcija ļauj veikt 107° platleņķa rotācijas regulēšanu, lai nodrošinātu precīzāku apgaismojumu. Drošības jostu griezējs Atvērtā sprādzes konstrukcija, kas novērš nejaušu iegriezumu rašanos. Ar griezēju var vieglāk pārgriezt drošības jostu, ja to izmanto 45° leņķī. Izstumšanas tipa logu lauzējs Spiediena tipa konstrukcija ar slēptu aizdedzes tapu drošai un neintensīvai izpildei. Nospiediet logu lauzēju perpendikulāri stiklam un pielietojiet spēku. Režīma regulēšanas gredzens Pagrieziet, lai viegli pārslēgtos starp galvenā apgaismojuma režīmu un sānu apgaismojuma režīmu. Regulējiet tā pozīciju ar vienu pogu, lai to varētu izmantot dažādās situācijās. 3100 mAh lielas ietilpības litija akumulators Divu krāsu strāvas indikators, kas skaidri parāda atlikušo enerģiju. C tipa uzlādes ports lielākai uzlādes saderībai. Īpaši ilgs 90 h akumulatora darbības laiks.
description_lv - Xiaomi daudzfunkciju zibspuldzei ir 1000 lm galvenais apgaismojums ar īpaši garu apgaismojuma diapazonu līdz 240 metriem. Galvenās gaismas spilgtums ir regulējams augstā, vidējā un zemā līmenī, lai tas atbilstu dažādām apgaismojuma situācijām. Tā īpaši lielais darbības rādiuss ļauj tai iekļūt tumsā un naktī apgaismot attālas vietas. Tam ir arī sānos mirgojošs sarkans/miglas lukturis avārijas signāliem, piemēram, SOS vai brīdinot cilvēkus būt piesardzīgiem. Rotējamais režīma regulēšanas gredzens ļauj viegli pārslēgties starp diviem gaismas avotiem, lai jūs varētu pārslēgties starp galvenā galvenā apgaismojuma režīmu un avārijas sānu apgaismojuma režīmu.
Turklāt tā 3100 mAh lielas ietilpības litija akumulators var nodrošināt līdz pat 90 stundām īpaši ilgu akumulatora darbības laiku. Lampas turētājs var arī tuvināt un attālināt fokusu, ļaujot brīvi regulēt prožektoru un prožektoru. Tas ļauj vienmērīgi pārslēgties starp tuvajām gaismām nakts pastaigām un tālajām gaismām meklēšanai. Daudzfunkcionālajam lukturītim ir arī magnētiskā fiksācija, kas ļauj pagriezt lukturīti, lai regulētu apgaismojuma leņķi, to var arī magnētiski piestiprināt pie automašīnām, turētājiem un citām metāla virsmām.
Rotējošā slīdošā konstrukcija ļauj regulēt 107° platleņķa rotāciju precīzākam apgaismojumam. Tam pat ir izmešanas tipa logu lauzējs ar presējamu konstrukciju un slēptu aizdedzes tapu drošai un neintensīvai izpildei. Tam ir arī drošības jostas griezējs ar atvērtas sprādzes stieņa dizainu, lai novērstu nejaušus griezumus. Tas padara Xiaomi daudzfunkciju zibspuldzi ļoti daudzpusīgu, īpaši ārkārtas situācijās.
Iespējas: Galvenais apgaismojums: 1000 lm ar regulējamu spilgtuma līmeni (augsts, vidējs, zems) Īpaši garš apgaismojuma diapazons līdz 240 m Sānu lukturis ar mirgojošu sarkanu/miglas lukturi avārijas signāliem Rotējams režīma regulēšanas gredzens, lai pārslēgtos starp galveno apgaismojumu un sānu apgaismojumu 3100 mAh lielas ietilpības litija akumulators ar akumulatora darbības laiku līdz 90 stundām Tālummaiņas funkcija prožektoru un prožektoru regulēšanai Magnētiska fiksācija ērtai rotācijai un piestiprināšanai pie metāla virsmām 107° platleņķa rotācijas regulēšana precīzam apgaismojumam Izmešanas tipa logu lauzējs ar presveida konstrukciju un slēptu aizdedzes tapu Drošības jostu griezējs ar atvērtas sprādzes stieņa dizainu Ieeja: 5V 1,5A Akumulatora tips: litija jonu akumulators Akumulatora nominālā ietilpība: 3100 mAh Akumulatora spriegums: 3,6 V Uzlādes laiks: apm. 180 min Produkta izmēri: 10 x 4 x 3,6 cm Produkta svars: 240g Iekļauti vienumi: Xiaomi daudzfunkciju zibspuldze x1 Rokas siksna x1 Uzlādes kabelis x1 Lietotāja rokasgrāmata x1
description_lv - Xiaomi daudzfunkcionālajam lukturītim ir 1000 lm galvenā gaisma ar īpaši lielu gaismas diapazonu līdz pat 240 m. Galvenās gaismas spilgtums ir regulējams augstā, vidējā un zemā līmenī, lai pielāgotos dažādām apgaismojuma situācijām. Īpaši lielais darbības rādiuss ļauj tai iekļūt tumsā un apgaismot attālas vietas naktī. Tam ir arī sānu mirgojoša sarkana/ miglas gaisma, kas paredzēta avārijas signāliem, piemēram, SOS vai brīdināšanai par piesardzību. Rotējošais režīma regulēšanas gredzens ļauj viegli pārslēgt abus gaismas avotus, lai jūs varētu pārslēgties starp galveno galveno gaismas režīmu un avārijas sānu gaismas režīmu. Visam visam pāri tās 3100 mAh lieljaudas litija akumulators var nodrošināt līdz pat 90 stundām īpaši ilgu akumulatora darbības laiku. Lampas turētājs var arī palielināt un samazināt fokusu, ļaujot brīvi regulēt starp prožektora un prožektora gaismu. Tas ļauj vienmērīgi pārslēgties starp vājajām gaismām nakts pastaigām un tālajām gaismām meklēšanai. Daudzfunkcionālajam lukturim ir arī magnētiska fiksācija, kas ļauj pagriezt lukturi, lai pielāgotu apgaismojuma leņķi, to var arī magnētiski piestiprināt pie automašīnām, turētājiem un citām metāla virsmām. Rotējošā slīdņa konstrukcija ļauj veikt 107° platleņķa rotācijas regulēšanu, lai nodrošinātu precīzāku apgaismojumu. Tam ir pat izmetamā loga lauzējs ar preses tipa konstrukciju un slēpto aizdedzes tapu drošai un neintensīvai izpildei. Tam ir arī drošības jostas griezējs ar atvērtas sprādzes konstrukciju, lai novērstu nejaušu iegriezumu. Tas padara Xiaomi daudzfunkcionālo lukturīti ļoti universālu, īpaši ārkārtas situācijās. Funkcijas: Galvenā gaisma: 1000lm ar regulējamiem spilgtuma līmeņiem (augsts, vidējs, Īpaši liels apgaismojuma diapazons līdz 240 m. Sānu gaisma ar mirgojošu sarkanu/ miglas gaismu avārijas signāliem Pagriežams režīma regulēšanas gredzens pārslēgšanai starp galveno un sānu gaismu 3100 mAh lielas ietilpības litija akumulators ar līdz pat 90 stundu akumulatora darbības laiku Tālummaiņas funkcija prožektora un prožektora gaismas regulēšanai Magnētiskā fiksācija ērtai rotācijai un piestiprināšanai pie metāla virsmām 107° platleņķa rotācijas regulēšana precīzam apgaismojumam Izstumšanas tipa logu lauzējs ar preses tipa struktūru un slēptu aizdedzes tapu Drošības jostas griezējs ar atvērtas sprādzes uzgaļa dizainu Ievads: 5 V 1,5 A akumulatora tips: Akumulatora nominālā ietilpība: 3100 mAh Akumulatora spriegums: 3,6 V Uzlādes laiks: aptuveni 180 min Produkta izmēri: 5,5 mm: 10 x 4 x 3,6 cm Produkta svars: 240 g Komplektācijā ietilpst: Komplektā: 1: Komplektācijā: Xiaomi daudzfunkcionālais lukturītis x1 Rokas siksna x1 Uzlādes kabelis x1 Lietotāja rokasgrāmata x1
description_ru -
description_ru - Xiaomi daudzfunkcionālajam lukturītim ir 1000 lm galvenais gaismas avots un gaismas diapazons līdz 240 metriem. Galvenās gaismas spilgtums ir regulējams augstā, vidējā un zemā līmenī, lai pielāgotos dažādiem apgaismojuma apstākļiem. Īpaši lielais darbības rādiuss ļauj tai iekļūt tumsā un apgaismot attālas vietas naktī. Tā ir aprīkota arī ar sānu mirgojošu sarkanu/ miglas gaismu avārijas signāliem, piemēram, SOS vai cilvēku brīdināšanai par piesardzību.Rotējošais režīma regulēšanas gredzens ļauj viegli pārslēgties starp abiem gaismas avotiem, ļaujot pārslēgties starp galvenās gaismas režīmu un avārijas sānu gaismas režīmu.Papildus tam visam 3100 mAh lielas ietilpības litija akumulators nodrošina līdz pat 90 stundām īpaši ilgu akumulatora darbības laiku.Lampas turētājs var arī Tas ļauj jums netraucēti pārslēgties starp tuvo gaismu nakts pastaigām un tālo gaismu meklēšanai. daudzfunkcionālajam lukturītim ir arī magnētiskā fiksatora funkcija, kas ļauj pagriezt lukturīti, lai pielāgotu apgaismojuma leņķi, un to var magnētiski piestiprināt pie automašīnām, turētājiem un citām metāla virsmām. rotējošā slīdņa konstrukcija ļauj regulēt pagrieziena leņķi par 107°, lai nodrošinātu precīzāku apgaismojumu. tam ir pat loga tipa izstumšanas slēdzis ar spiedpogu un slēptu aizbīdni, lai nav Tam ir arī zobains jostas nazis ar atvērtu sprādzi, lai novērstu nejaušu iegriezumu rašanos. tas padara Xiaomi daudzfunkcionālo lukturīti ļoti universālu, īpaši ārkārtas situācijās. funkcijas: Galvenā gaisma: 1000 lm ar regulējamu spilgtuma līmeni (augsts, vidējs, zems) Īpaši liels apgaismojuma diapazons līdz 240 m. Sānu gaisma ar mirgojošu sarkanu/ miglas gaismu avārijas signāliem Grozāms režīma regulēšanas gredzens, lai pārslēgtos starp galveno un sānu gaismu. 3100 mAh lielas ietilpības litija akumulators ar līdz 90 stundu darbības laiku. Tālummaiņas funkcija, lai regulētu prožektora un prožektora gaismu. Magnētiskā fiksācija ērtai rotācijai un stiprināšanai pie metāla virsmām.
107° pagrieziena leņķa regulēšana precīzai apgaismošanai Preses tipa izslēdzējs ar slēptu streiku Izgrieztā jostas naža ar atvērtu sprādzi Ieeja: 5 V 1,5 A Baterijas tips: litija jonu akumulators Nominālā akumulatora ietilpība: 3100 mAh Akumulatora spriegums: 3,6 V Uzlādes laiks: apm. 180 min Produkta izmēri: 10 x 4 x 3,6 cm Produkta svars: 240 g Komplektā ietilpst: Xiaomi daudzfunkcionālais lukturītis x1 Rokas siksna x1 Uzlādes kabelis x1 Lietotāja rokasgrāmata x1
description_short_en - Daudzfunkcionāls lukturītis 1000 lm galvenā gaisma un sānu gaisma Stikla lauzēja un drošības jostu griezēja funkcija Regulējams spilgtums, 240 m apgaismojuma diapazons 3100 mAh litija akumulatora darbības laiks līdz 90 stundām.
description_short_et - Daudzfunkcionāls lukturītis 1000 lm galvenā gaisma un sānu apgaismojums Stikla lauzēja un drošības jostas griezēja funkcija Regulējama intensitāte, 240 m diapazons 3100 mAh litija akumulatora darbības laiks līdz 90 stundām.
description_short_lv -
description_short_ru - Daudzfunkcionāls lukturītisGalējā gaisma un sānu gaisma 1000 lmStiklu dauzītāja un drošības jostu griezēja funkcijaRegulējama gaismas intensitāte, apgaismojuma diapazons 240 ml Litija akumulators ar 3100 mAh ietilpību darbojas līdz 90 stundām.
Diapazons - 240 m
dimensijas dziļums - 50 mm
Dizains > Ražotāja produktu grupa - Daudzfunkcionāls lukturītis
EAN - 6941812713211
ean - 6941812713211
Enerģijas pārvaldība > Akumulatora tips - Litija jonu
feature_group_et - Zibspuldzes
feature_group_ln - Zibspuldzes
feature_group_lv - Lukturīši
feature_group_ru - Zibspuldzes
Gaismas jauda - 1000 lm
Garantija - 24
garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
garantijas_tips - normāli
Garums - 0.0500
gross_weight - 0.4 kg
Grupa - KLIMATS UN GADALAIKI > APGAISMOJUMS > ZIBSPULDZES
Iekļautie piederumi - Lukturis Galvas siksna Lietotāja rokasgrāmata Uzlādes kabelis
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Nē
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 2941 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 90.00 g
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 190.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 20.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 45.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 10.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.10 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
Izmēri - 188 x 40.5 x 36 mm
Izmēri - augstums - 18.8
Izmēri - dziļums - 3.6
Izmēri - platums - 4.05
izmērs augstums - 200 mm
izmērs platums - 60 mm
izmērs svars - 344 g
Jauda > Spriegums - 5 V
Klimats - darba temperatūra - -15 - 45
Kods - BHR7004GL
Kopā - svars (g) - 240
Krāsa - Black
LongDescription ET - 1000 lm spēcīgs apgaismojums, 240 m diapazons Xiaomi daudzfunkcionālais lukturītis ir jaudīgs lukturītis ar 1000 lūmenu apgaismojumu, kas spēj apgaismot līdz pat 240 metriem. Tā ir lieliska izvēle cilvēkiem, kas meklē spēcīgu un kvalitatīvu apgaismojumu dažādās situācijās, piemēram, pārgājienos vai nakts pastaigās. Lukturīti ir viegli un ērti lietot, un tas ir lieliski piemērots ikdienas lietošanai. Lukturītis piedāvā arī vairākus apgaismojuma režīmus, tostarp mirgošanas, SOS un brīdinājuma režīmu. Tas ļauj lietotājiem ātri un viegli mainīt apgaismojumu pēc vajadzības un ir lieliski piemērots dažādās situācijās, piemēram, ārkārtas situācijās vai darba drošībai. Magnētiskais stiprinājums Magnētiskais stiprinājums ļauj lukturīti viegli uzstādīt un noņemt no dažādām virsmām. Turklāt lukturītis ir grozāms, lai pēc vajadzības pielāgotu apgaismojuma leņķi, padarot to ērtu un praktisku lietošanai dažādās situācijās. Drošības jostas griezējs Xiaomi lukturītis ir aprīkots ar drošības jostas griezēju, kas ļauj viegli un ātri pārgriezt drošības jostu avārijas gadījumā, piemēram, autoavārijā. Šī funkcija padara šo lukturīti par noderīgu aksesuāru autovadītājiem. Tāpat lukturītis ir aprīkots ar ievelkamu logu lauzēja veidu, kas ļauj viegli izsist loga stiklu avārijas gadījumā. Šī funkcija padara šo lukturīti par noderīgu piederumu autovadītājiem, kuriem nepieciešams ātri atrast izeju no automašīnas. Liels un ilgnoturīgs akumulators Lielas ietilpības (3100 mAh) litija jonu akumulators nodrošina līdz pat 90 stundām īpaši ilgu akumulatora darbības laiku. Tas ļauj lietotājiem ar vienu uzlādi lukturīti lietot ilgu laiku, un tas ir lieliska izvēle izmantošanai brīvā dabā vai garākos pārgājienos.
LongDescription LV - 1000 lm spēcīgs apgaismojums, 240 m attālums Xiaomi daudzfunkcionālais lukturītis ir jaudīgs lukturītis ar 1000 lūmenu spilgtumu, kas spēj apgaismot līdz pat 240 metru attālumā. Tā ir ideāla izvēle cilvēkiem, kas meklē spēcīgu un kvalitatīvu apgaismojumu dažādās situācijās, piemēram, pārgājienos vai pastaigās naktī. Lukturīti ir viegli un ērti lietot, un tas ir lieliski piemērots ikdienas lietošanai. SOS un mirgojošs apgaismojums Lukturītis piedāvā arī vairākus apgaismojuma režīmus, tostarp mirgojošu, SOS un brīdinājuma režīmu. Tas ļauj lietotājiem ātri un viegli mainīt apgaismojumu pēc vajadzības, un tas ir lieliski piemērots dažādām situācijām, piemēram, ārkārtas situācijās vai darba drošībai. Magnētiskais stiprinājums Pateicoties magnētiskajam stiprinājumam, lukturīti var viegli piestiprināt un noņemt no dažādām virsmām. Turklāt lukturītis ir grozāms, lai pēc vajadzības pielāgotu apgaismojuma leņķi, padarot to ērtu un praktisku lietošanai dažādās situācijās. Drošības jostas griezējs Xiaomi lukturītis ir aprīkots ar drošības jostas griezēju, kas ļauj viegli un ātri pārgriezt drošības jostu ārkārtas situācijās, piemēram, autoavārijā. Šī funkcija padara lukturīti par noderīgu piederumu auto ceļotājiem. Loga stikla lauzējs Lukturītis ir aprīkots arī ar loga stikla lauzēju, kas ļauj viegli izsist automašīnas logu avārijas gadījumā. Šī funkcija padara lukturīti par noderīgu piederumu autoceļotājiem, kuriem var rasties nepieciešamība ātri izkāpt no transportlīdzekļa. Liels un ilgstošs akumulators Lieljaudas (3100 mAh) litija jonu akumulators nodrošina līdz pat 90 stundu īpaši ilgu akumulatora darbības laiku. Tas ļauj lietotājiem ar vienu uzlādi ilgi lietot lukturīti un padara to par lielisku izvēli brīvdabas aktivitātēm vai garākiem pārgājieniem.
MediumApraksts LV - Xiaomi daudzfunkcionālais lukturītis ir aprīkots ar jaudīgu 1000 lūmenu galveno gaismu un daudzpusīgām sānu gaismām. Tajā ir arī stikla dauzīšanas mehānisms un drošības jostu griezējs ārkārtas situācijām. Lukturītis ir izgatavots no izturīga un pret skrāpējumiem izturīga alumīnija, ir viegli lietojams un ūdensizturīgs. - 90 stundu akumulatora darbības laiks - Liela 3100 mAh akumulatora ietilpība - Maksimālā gaismas jauda 1000 lm - SOS avārijas apgaismojums - Magnētiskais stiprinājums
Modelis - BHR7004GL
NameInWeb ET - Xiaomi daudzfunkcionāls lukturītis, 1000 lm, must - Taskulamp
NameInWeb LV - Xiaomi daudzfunkcionāls lukturītis, 1000 lm, melns - Lukturis
name_et - Xiaomi taskulamp daudzfunkcionālais lukturītis
NetWeight - 0.2400
nosaukums - Daudzfunkcionāls lukturītis
Nosaukums - Xiaomi | Daudzfunkcionālais lukturītis | BHR7004GL | 1000 lm
Nosaukums ET - Xiaomi daudzfunkcionālais lukturītis 1000lm
NosaukumsInWeb LV - Xiaomi daudzfunkcionāls lukturītis, 1000 lm, melns - Lukturis
Nosaukums LV - Xiaomi LED lukturītis Multi-funkcija 1000lm
Nosaukums LV - Xiaomi LED lukturītis Multi-funkcija 1000lm
nosaukums_lv - Xiaomi daudzfunkcionālais lukturītis
nosaukums_lv - Xiaomi daudzfunkcionālais lukturītis
nosaukums_ru - Xiaomi lukturītis ar vairākām funkcijām
Platums - 0.0600
Power - Iebūvēts akumulators
Preces kods - BHR7004GL
Ražotāja produkta nosaukums - BHR7004GL
ražotāja_kods - BHR7004GL
ražotājs - XIAOMI
Ražotājs - Xiaomi
RažošanaValsts - CN
Specifikācijas - Akumulatora darbības laiks - 90 stundas
Specifikācijas - barošanas avots - Litija akumulators
Specifikācijas - Enerģijas avots - Litija akumulators
Specifikācijas - Izturība - 90 stundas
Specifikācijas - Izturība - 90 stundas
Specifikācijas - Jauda - litija akumulators
svars - 0.35 kg
Svars - 240 g
svītrkods - 6941812713211
TariffNo - 85131000
Tehniskie dati - Barošanas avots - Litija akumulators
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.34 kg
Tehniskā informācija > Citas funkcijas - Magnētiskā fiksācija, var piestiprināt pie automašīnas, kronšteina un citām dzelzs, niķeļa metāla virsmām; Rotējoša slaida konstrukcija, 107° mēroga leņķa regulēšana, precīzāks apgaismojums.
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.24 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Xiaomi
Tehniskā informācija > Spilgtums - 1000 lm
Tehniskās specifikācijas - Akumulatora darbības laiks - 90 stundas
Tilpums - 0.00059400
Tips - Rokas
title_lv - Xiaomi Mi daudzfunkcionālais lukturītis
title_lv - Xiaomi Mi Multi Function Lukturis
title_ru - Xiaomi Mi daudzfunkcionālais lukturītis
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
vendpn - 45385
Vides prasības - Darba temperatūra: -15°C-45°C
VidējaisApraksts ET - Xiaomi daudzfunkcionālais lukturītis ir aprīkots ar jaudīgu 1000 lūmenu galveno gaismu un universālu sānu gaismu. Tajā ir arī stikla dauzīšanas mehānisms un jostas griezējs ārkārtas situācijām. Lukturītis ir izgatavots no izturīga un pret skrāpējumiem noturīga alumīnija, viegli lietojams un ūdensizturīgs. - 90 stundu akumulatora darbības laiks - Liela 3100 mAh akumulatora ietilpība - Maksimālā gaismas jauda 1000 lm - SOS avārijas gaisma - Magnētiskā stiprināšana.
VidējaisApraksts LV - Xiaomi daudzfunkcionālais lukturītis ir aprīkots ar jaudīgu 1000 lūmenu pamata gaismu un daudzpusīgiem sānu lukturiem. Tas ietver arī stikla sasišanas mehānismu un drošības jostu griezēju, ārkārtas situācijām. Lukturis ir izgatavots no izturīga un skrāpējumiem izturīga alumīnija, viegli lietojams un ūdensizturīgs. • 90 stundu akumulatora darbības laiks; • Liela 3100 mAh akumulatora jauda; • Maksimālā gaismas jauda 1000 lm; • SOS avārijas apgaismojums; • Magnētiskais stiprinājums.
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IPX4
Vispārīgi - augstums (mm) - 36
Vispārīgi - augstums (mm) - 36
Vispārīgi - augstums (mm) - 36
Vispārīgi - Augstums (mm) - 36
Vispārīgi - garums (mm) - 188
Vispārīgi - garums (mm) - 188
Vispārīgi - garums (mm) - 188
Vispārīgi - Garums (mm) - 188
Vispārīgi - Izturība pret laikapstākļiem - IPX4
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Laika apstākļu blīvējums - IPX4
Vispārīgi - Laikapstākļu izturība - IPX4
Vispārīgi - Platums (mm) - 40,5
Vispārīgi - Platums (mm) - 40.5
Vispārīgi - Platums (mm) - 40.5
Vispārīgi - Platums (mm) - 40.5
Vispārīgi - Svars (g) - 240
Vispārīgi - Svars (g) - 240
Vispārīgi - Svars (g) - 240
Vispārīgie parametri - aizsardzības līmenis - IPX4
Vispārīgie parametri - krāsa - melns
Vispārīgie parametri - ražotājs - Xiaomi
zīmols - Xiaomi
Īpašās funkcijas - Mirgojoša gaisma Siksnas griezējs Stikla lauzējs
Protection class - IPx4
Battery - battery life up to - 3.75
Battery - battery recharge time - 3
Battery - capacity - 3100
Battery > Battery capacity - 3100 Ah
Illumination - lamp type - Flashlight
Illumination - rated luminous flux - 1000
Description - Latarka Xiaomi Multi-function Flashlight Black Migające światło, zasięg światła nawet do 240 m, przecinak do pasów i wybijak do szyb - narzędzie, które może uratować Ci życie. Silne światło 1000 lm
Zasięg światła 240 m
Jasność głównego światła można regulować na wysokim, średnim i niskim poziomie, aby dopasować ją do różnych sytuacji oświetleniowych. Dzięki zasięgowi do 240 m praca w ciemności i oświetlanie nawet odległych obszarów jest prosta. Niesamowicie proste powiększanie
Uchwyt lampy może powiększać i zmniejszać ostrość, umożliwiając swobodną regulację między światłem punktowym a reflektorem. Płynnie przełączaj się między światłami. Wielofunkcyjne oświetlenie
Latarka pomoże Ci oznaczyć i zabezpieczyć miejsce, gdy potrzebujesz pomocy. Białe, wysokie białe, migające czerwone światło i migające światło przeciwmgielne pomogą Ci zadbać o swoje bezpieczeństwo. Mocowanie magnetyczne
Reguluj kąt świecenia
Można go przymocować magnetycznie do samochodów, uchwytów i innych metalowych powierzchni zawierających żelazo lub nikiel. Obrotowa konstrukcja suwaka umożliwia regulację obrotu pod kątem 107° w celu uzyskania dokładniejszego oświetlenia. Przecinak do pasów bezpieczeństwa
Konstrukcja z zadziorem z otwartą klamrą, która zapobiega przypadkowym przecięciom. Nóż może łatwiej przeciąć pas bezpieczeństwa, gdy jest używany pod kątem 45°. Wybijak do szyb typu wyrzutowego
Konstrukcja typu press z ukrytą iglicą. Naciśnij wybijak prostopadle do szyby i użyj siły. Pierścień regulacji trybu
Obróć, aby łatwo przełączać się między trybem głównego światła a trybem światła bocznego. Dostosuj jego położenie za pomocą jednego przycisku, aby używać go w różnych sytuacjach. Bateria litowa o dużej pojemności 3100 mAh
Dwukolorowy wskaźnik zasilania, który wyraźnie pokazuje pozostałą moc. Port ładowania typu C dla większej kompatybilności ładowania. Soczewka Fresnela
Profesjonalna konstrukcja optyczna pozwala na precyzyjne sterowanie światłami.
Height - 0.1980
Power supply - power supply - accumulator
Power supply - power supply - USB-C
BrandCode - XIAOMI
GrossWeight - 0.3470
category_en - Lights
category_en - Sports, recreation and travel > Hiking accessories > Flashlights
category_et - Valgustid
category_lv - Gaismas
category_lv - Sports, atpūta un ceļošana > Pārgājienu piederumi > Lukturīši
category_ru - Освещение
category_ru - Sports, atpūta un ceļošana > Pārgājienu piederumi > Lukturīši
Other features - Typ baterii: litowo-jonowa Pojemność baterii: 3100 mAh Napięcie znamionowe: 3.6 V Czas ładowania: Około 180 min. Parametry wejściowe: 5V/1.5A
description_et - Multifunktsionaalne taskulamp on varustatud võimsa 1000-luumenise põhivalgustuse ning mitmekülgse külgvalgustusega. See sisaldab ka klaasi purustamise mehhanismi ning turvavöölõikurit hädaolukordadeks. 1000 lm põhivalgusti ja külgvalgustus Klaasipurustaja ja turvavöölõikuri funktsioon Reguleeritav valgustugevus, 240 m valgustusulatus 3100 mAh liitiumaku kestab kuni 90 tundi IPX4 veekindel disain 1000 lm tugev valgustus, 240 m valgustuskaugus
Põhivalgusti heledust saab reguleerida kõrgel, keskmisel ja madalal tasemel, et see sobiks erinevate valgusolukordadega. Kuni 240 m valgustuskaugus muudab pimedate ja isegi kaugemate alade valgustamise lihtsaks. Multifunktsionaalne valgustus
Taskulamp pakub mitmeid valgustusrežiime. Lülita põhivalgustus sisse, et hädaolukordadele kiiresti reageerida. Külgtuli annab vilkuva punase/udutule, mis tungib läbi udu ja saadab hädasignaali. Magnetiline kinnitus
Seda saab magnetiliselt kinnitada autode, hoidikute ja muude metallpindade külge. Lisaks on taskulamp pööratav, et reguleerida valgustusnurka vastavalt vajadusele. Turvavöölõikur
Xiaomi taskulamp on varustatud turvavöölõikuriga, mis võimaldab hädaolukorras hõlpsalt ja kiirelt lõigata läbi turvavöö. Aknaklaasi purustaja
Taskulamp on varustatud ka klaasipurustajaga, mis võimaldab hõlpsasti aknaklaasi hädaolukorras purustada. Režiimi reguleerimise rõngas
Pööra, et hõlpsasti valida põhivalgustuse ja külgvalgustuse režiimi vahel. Kauakestev 3100 mAh liitiumaku
Suure, 3100 mAh mahutavusega liitiumioonaku tagab ülipika, kuni 90-tunnise aku kasutuse. Akut saab mugavalt laadida USB-C liidese kaudu.
description_lv -
description_en - Multifunctional lighting for car emergencies Multifunctional side light Ejection type window breaker Seat belt cutter 1000 lm master light 240 m ultra-long lighting range 90 h long battery life 3100 mAh large capacity lithium battery 1000 lm strong light & 240 m long lighting range
The brightness of the master light is adjustable at high, medium, and low levels to suit different lighting situations. With range up to 240m, penetrating darkness and illuminating even distant areas is made simple. Flexible and infinite zooming
The lamp holder can zoom in and out of focus, enabling the free adjustment between spotlight and floodlight. Smoothly switch between low beam for night walks and high beam for searching. Multifunctional lighting
Turn on the master light to promptly respond to emergencies. The side light provides a flashing red/fog light to penetrate fog and send out an emergency signal. White light low White light high Red light flashing Fog light flashing Magnetic fixation
It can be attached magnetically to cars, holders, and other metal surfaces containing iron or nickel. The rotating slide design allows 107° wide-angle rotation adjustment for more accurate lighting. Seat belt cutter
Open-buckle barb design that prevents accidental cuts. The cutter can cut through a seat belt more easily when used at a 45° angle. Ejection type window breaker
Press-type structure with a hidden firing pin for safe and non-intensive execution. Press the window breaker perpendicular to the glass and apply force. Mode adjustment ring
Rotate to easily switch between the master light mode and side light Mode. Adjust its position with one button for use in a variety of situations. 3100 mAh large capacity lithium battery
Two-colour power indicator that clearly shows the remaining power. Type-C charging port for greater charging compatibility. It has 90 h ultra-long battery life.
description_lv - Xiaomi daudzfunkciju zibspuldzei ir 1000 lm galvenais apgaismojums ar īpaši garu apgaismojuma diapazonu līdz 240 metriem. Galvenās gaismas spilgtums ir regulējams augstā, vidējā un zemā līmenī, lai tas atbilstu dažādām apgaismojuma situācijām.
Tā īpaši lielais darbības rādiuss ļauj tai iekļūt tumsā un naktī apgaismot attālas vietas. Tam ir arī sānos mirgojošs sarkans/miglas lukturis avārijas signāliem, piemēram, SOS vai brīdinot cilvēkus būt piesardzīgiem.
Rotējamais režīma regulēšanas gredzens ļauj viegli pārslēgties starp diviem gaismas avotiem, lai jūs varētu pārslēgties starp galvenā galvenā apgaismojuma režīmu un avārijas sānu apgaismojuma režīmu.
Turklāt tā 3100 mAh lielas ietilpības litija akumulators var nodrošināt līdz pat 90 stundām īpaši ilgu akumulatora darbības laiku.
Lampas turētājs var arī tuvināt un attālināt fokusu, ļaujot brīvi regulēt prožektoru un prožektoru. Tas ļauj vienmērīgi pārslēgties starp tuvajām gaismām nakts pastaigām un tālajām gaismām meklēšanai.
Daudzfunkcionālajam lukturītim ir arī magnētiskā fiksācija, kas ļauj pagriezt lukturīti, lai regulētu apgaismojuma leņķi, to var arī magnētiski piestiprināt pie automašīnām, turētājiem un citām metāla virsmām.
Rotējošā slīdošā konstrukcija ļauj regulēt 107° platleņķa rotāciju precīzākam apgaismojumam.
Tam pat ir izmešanas tipa logu lauzējs ar presējamu konstrukciju un slēptu aizdedzes tapu drošai un neintensīvai izpildei. Tam ir arī drošības jostas griezējs ar atvērtas sprādzes stieņa dizainu, lai novērstu nejaušus griezumus.
Tas padara Xiaomi daudzfunkciju zibspuldzi ļoti daudzpusīgu, īpaši ārkārtas situācijās.
Iespējas: Galvenais apgaismojums: 1000 lm ar regulējamu spilgtuma līmeni (augsts, vidējs, zems)
Īpaši garš apgaismojuma diapazons līdz 240 m
Sānu lukturis ar mirgojošu sarkanu/miglas lukturi avārijas signāliem
Rotējams režīma regulēšanas gredzens, lai pārslēgtos starp galveno apgaismojumu un sānu apgaismojumu
3100 mAh lielas ietilpības litija akumulators ar akumulatora darbības laiku līdz 90 stundām
Tālummaiņas funkcija prožektoru un prožektoru regulēšanai
Magnētiska fiksācija ērtai rotācijai un piestiprināšanai pie metāla virsmām
107° platleņķa rotācijas regulēšana precīzam apgaismojumam
Izmešanas tipa logu lauzējs ar presveida konstrukciju un slēptu aizdedzes tapu
Drošības jostu griezējs ar atvērtas sprādzes stieņa dizainu
Ieeja: 5V 1,5A
Akumulatora tips: litija jonu akumulators
Akumulatora nominālā ietilpība: 3100 mAh
Akumulatora spriegums: 3,6 V
Uzlādes laiks: apm. 180 min
Produkta izmēri: 10 x 4 x 3,6 cm
Produkta svars: 240g Iekļauti vienumi: Xiaomi daudzfunkciju zibspuldze x1
Rokas siksna x1
Uzlādes kabelis x1
Lietotāja rokasgrāmata x1
description_en - The Xiaomi Multi-Function Flashlight features a 1000lm main light with an ultra-long lighting range of up to 240m. The brightness of the master light is adjustable at high, medium, and low levels to suit different lighting situations. Its ultra-long range allows it to penetrate darkness and illuminate distant areas at night. It also features a side flashing red/fog light for emergency signals such as SOS or alerting people to be cautious. The rotatable mode adjustment ring allows you to easily switch between the two light sources so you can switch between the main master light mode and the emergency side light mode. To top it all off its 3100mAh large-capacity lithium battery can give you up to 90 hours of ultra-long battery life.
The lamp holder can also zoom in and out of focus, enabling the free adjustment between the spotlight and floodlight. This allows you to smoothly switch between low beams for night walks and high beams for searching. The multi-function flashlight also features magnetic fixation that allows you to rotate the flashlight to adjust the lighting angle, it can also be magnetically attached to cars, holders, and other metal surfaces. The rotating slide design allows 107° wide-angle rotation adjustment for more accurate lighting.
It even has an ejection-type window breaker with a press-type structure and a hidden firing pin for safe and non-intensive execution. It also comes with a seatbelt cutter with an open-buckle barb design to prevent accidental cuts.
This makes the Xiaomi Multi-function Flashlight very versatile, especially in emergency situations.
Features: Main Light: 1000lm with adjustable brightness levels (high, medium, low)
Ultra-long lighting range of up to 240m
Side light with flashing red/fog light for emergency signals
Rotatable mode adjustment ring for switching between main light and side light
3100mAh large-capacity lithium battery with up to 90 hours of battery life
Zoom function for spotlight and floodlight adjustment
Magnetic fixation for easy rotation and attachment to metal surfaces
107° wide-angle rotation adjustment for accurate lighting
Ejection-type window breaker with a press-type structure and hidden firing pin
Seat belt cutter with an open-buckle barb design
Input: 5V 1.5A
Battery Type: Lithium-ion Battery
Battery Rated Capacity: 3100mAh
Battery Voltage: 3.6V
Charging Time: Approx. 180 min
Product Dimensions: 10 x 4 x 3.6 cm
Product Weight: 240g Items included: Xiaomi Multi-function Flashlight x1
Hand Strap x1
Charging Cable x1
User Manual x1
description_ru -
description_ru - Многофункциональный фонарик Xiaomi оснащен основным источником света мощностью 1000 лм и дальностью освещения до 240 м. Яркость основного света регулируется на высоком, среднем и низком уровнях в соответствии с различными условиями освещения.
Его сверхбольшая дальность действия позволяет ему проникать в темноту и освещать отдаленные районы в ночное время. Он также оснащен боковым мигающим красным/противотуманным светом для сигналов экстренной помощи, таких как SOS, или предупреждения людей о необходимости быть осторожными.
Вращающееся кольцо регулировки режима позволяет легко переключаться между двумя источниками света, что позволяет переключаться между режимом основного основного освещения и режимом аварийного бокового освещения.
В довершение ко всему, литиевая батарея большой емкости емкостью 3100 мАч обеспечивает до 90 часов сверхдлительного времени автономной работы.
Держатель лампы также может увеличивать и уменьшать фокус, обеспечивая свободную настройку между прожектором и прожектором. Это позволяет плавно переключаться между ближним светом для ночных прогулок и дальним светом для поиска.
Многофункциональный фонарь также имеет магнитную фиксацию, которая позволяет поворачивать фонарь для регулировки угла освещения, а также его можно магнитно прикрепить к автомобилям, держателям и другим металлическим поверхностям.
Вращающаяся конструкция слайдера позволяет регулировать угол поворота на 107° для более точного освещения.
Он даже имеет оконный выключатель выбрасывательного типа с прессовой конструкцией и скрытым ударником для безопасного и неинтенсивного выполнения выстрела. В комплект поставки также входит нож для ремня безопасности с зазубринами с открытой пряжкой для предотвращения случайных порезов.
Это делает многофункциональный фонарик Xiaomi очень универсальным, особенно в чрезвычайных ситуациях.
Функции: Основной свет: 1000 лм с регулируемым уровнем яркости (высокий, средний, низкий)
Сверхбольшая дальность освещения до 240 м.
Боковой фонарь с мигающим красным/противотуманным светом для сигналов экстренной помощи
Поворотное кольцо регулировки режима для переключения между основным и боковым светом.
Литиевая батарея большой емкости 3100 мАч со сроком службы до 90 часов.
Функция масштабирования для регулировки прожектора и прожектора.
Магнитная фиксация для легкого вращения и крепления к металлическим поверхностям.
Регулировка угла поворота на 107° для точного освещения
Оконный выключатель выталкивательного типа с прессовой конструкцией и скрытым ударником
Нож для ремня безопасности с зазубринами с открытой пряжкой
Вход: 5 В 1,5 А
Тип батареи: Литий-ионная батарея
Номинальная емкость аккумулятора: 3100 мАч
Напряжение батареи: 3,6 В
Время зарядки: прибл. 180 мин.
Размеры продукта: 10 х 4 х 3,6 см.
Вес продукта: 240 г Включенные предметы: Многофункциональный фонарик Xiaomi x1
Ремешок на руку x1
Зарядный кабель x1
Руководство пользователя x1
description_short_en - Multifunctional flashlight 1000 lm master light and side light Glass breaker and seat belt cutter function Adjustable brightness, 240 m lighting range 3100 mAh lithium battery lasts up to 90 hours
description_short_et - Multifunktsionaalne taskulamp 1000 lm põhivalgusti ja külgvalgustus Klaasipurustaja ja turvavöölõikuri funktsioon Reguleeritav valgustugevus, 240 m valgustusulatus 3100 mAh liitiumaku kestab kuni 90 tundi
description_short_lv -
description_short_ru - Многофункциональный фонарикОсновной свет и боковой свет 1000 лмФункция разбития стекла и резака ремня безопасностиРегулируемая интенсивность света, дальность освещения 240 мЛитиевая батарея емкостью 3100 мАч работает до 90 часов
Range - 240 m
dimension depth - 50 mm
Design > Producer product family - Multi-function Flashlight
EAN - 6941812713211
ean - 6941812713211
Power > Battery type - Lithium-ion
feature_group_et - Taskulambid
feature_group_en - Flashlights
feature_group_lv - Lukturīši
feature_group_ru - Фонарики
Light output - 1000 lm
Warranty - 24
guarantee - 24
Warranty - 24 month(s)
guarantee_type - normal
Length - 0.0500
gross_weight - 0.4 kg
Group - CLIMATE AND SEASON > LIGHTING > FLASHLIGHT
Accessories included - Latarka Pasek na głowę Podręcznik użytkownika Kabel do ładowania
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - No
Package features > Palette Qty - 2941 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 90.00 g
Package features > Gross height (mm) - 190.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 20.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 45.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 10.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.10 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Dimensions - 188 x 40.5 x 36 mm
Dimensions - height - 18.8
Dimensions - depth - 3.6
Dimensions - width - 4.05
dimension height - 200 mm
dimension width - 60 mm
dimension weight - 344 g
Power > Voltage - 5 V
Climate - operating temperature - -15 - 45
Code - BHR7004GL
Общее - Вес (г) - 240
Color - Black
LongDescription ET - 1000 lm tugev valgustus, 240 m kaugus
Xiaomi Multi-Function Flashlight on võimas taskulamp, mille valgustusvõimsus on 1000 luumenit ning see suudab valgustada kuni 240 meetri kaugusele. See on ideaalne valik inimestele, kes otsivad tugevat ja kvaliteetset valgustust erinevates olukordades, näiteks matkates või öisel jalutuskäigul. Taskulamp on lihtne ja mugav kasutada ning sobib suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks. SOS ja vilkuv valgustus
Taskulamp pakub ka mitmeid valgustusrežiime, sealhulgas vilkuv, SOS ja hoiatusrežiim. See võimaldab kasutajatel kiiresti ja lihtsalt valgustust vastavalt vajadusele muuta ning sobib suurepäraselt erinevate olukordade jaoks, nagu näiteks hädaolukorrad või tööohutus. Magnetiline kinnitus
Magnetilise kinnitusega saab taskulampi hõlpsasti paigaldada ja eemaldada erinevatest pindadest. Lisaks on taskulamp pööratav, et reguleerida valgustusnurka vastavalt vajadusele, mis muudab selle mugavaks ja praktiliseks kasutamiseks erinevates olukordades. Turvavöö lõikur
Xiaomi taskulamp on varustatud turvavöö lõikuriga, mis võimaldab hõlpsalt ja kiirelt lõigata läbi turvavöö hädaolukorras, näiteks autoõnnetuse korral. See funktsioon muudab selle taskulambi kasulikuks lisavarustuseks autosõitjate jaoks. Aknaklaasi purustaja
Taskulamp on varustatud ka väljaviivat tüüpi aknaklaasi purustajaga, mis võimaldab hõlpsasti aknaklaasi hädaolukorras purustada. See funktsioon muudab selle taskulambi kasulikuks lisavarustuseks autosõitjatele, kui nad peaksid autost kiiresti väljapääsu leidma. Suur ja kauakestev aku
Suure mahutavusega (3100mAh) liitium-ioon aku tagab kuni 90-tunnise ultra-pika aku kasutusea. See võimaldab kasutajatel pikka aega kasutada taskulampi ühe laadimisega ning muudab selle suurepäraseks valikuks välitingimustes või pikemateks matkadeks.
LongDescription EN - 1000 lm strong illumination, 240 m distance
The Xiaomi Multi-Function Flashlight is a powerful flashlight with a brightness of 1000 lumens and is capable of illuminating up to 240 meters away. It is an ideal choice for people looking for strong and high-quality lighting in various situations, such as hiking or walking at night. The flashlight is easy and convenient to use and is perfect for everyday use. SOS and flashing lighting
The flashlight also offers several lighting modes, including flashing, SOS, and warning mode. This allows users to quickly and easily change the lighting as needed and is perfect for different situations such as emergencies or workplace safety. Magnetic attachment
With its magnetic attachment, the flashlight can be easily attached and removed from different surfaces. In addition, the flashlight is rotatable to adjust the lighting angle as needed, making it convenient and practical for use in various situations. Seat belt cutter
The Xiaomi flashlight comes equipped with a seat belt cutter, which allows for easy and quick cutting of a seat belt in an emergency, such as a car accident. This feature makes the flashlight a useful accessory for car travelers. Window glass breaker
The flashlight is also equipped with a window glass breaker, which allows for easy breaking of a car window in an emergency. This feature makes the flashlight a useful accessory for car travelers who may need to quickly exit the vehicle. Large and long-lasting battery
The high-capacity (3100mAh) lithium-ion battery provides up to a 90-hour ultra-long battery life. This allows users to use the flashlight for a long time on a single charge and makes it an excellent choice for outdoor activities or longer hikes.
MediumDescription EN - The Xiaomi multifunctional flashlight is equipped with a powerful 1000-lumen main light and versatile side lights. It also includes a glass-breaking mechanism and a seatbelt cutter for emergency situations. The flashlight is made of durable and scratch-resistant aluminum, easy to use, and waterproof. • 90-hour battery life
• Large 3100 mAh battery capacity
• Maximum light output of 1000 lm
• SOS emergency lighting
• Magnetic attachment
Model - BHR7004GL
NameInWeb ET - Xiaomi Multi-function Flashlight, 1000 lm, must - Taskulamp
NameInWeb EN - Xiaomi Multi-function Flashlight, 1000 lm, black - Flashlight
name_et - Xiaomi taskulamp Multi-function Flashlight
NetWeight - 0.2400
name - Multifunction Flashlight
Name - Xiaomi | Multi-function Flashlight | BHR7004GL | 1000 lm
Name ET - Xiaomi Multi-function Flashlight 1000lm
NameInWeb LV - Xiaomi Multi-function Flashlight, 1000 lm, melna - Lukturis
Name EN - Xiaomi LED flashlight Multi-function 1000lm
Name LV - Xiaomi LED flashlight Multi-function 1000lm
name_en - Xiaomi Multi-function Flashlight
name_lv - Xiaomi Multi-function Flashlight
name_ru - Xiaomi фонарик Multi-function Flashlight
Width - 0.0600
Power - Built-in battery
ProductCode - BHR7004GL
Producer product name - BHR7004GL
manufacturer_code - BHR7004GL
producer - XIAOMI
Producer - Xiaomi
ProductionCountry - CN
Specifications - Battery life - 90 hours
Specifications - Power source - Lithium battery
Specifikācijas - Enerģijas avots - Litija akumulators
Спецификации - Выносливость - 90 часов
Specifikācijas - Izturība - 90 hours
Спецификации - Питание - литиевый аккумулятор
weight - 0.35 kg
Weight - 240 g
barcode - 6941812713211
TariffNo - 85131000
Tehnilised andmed - Vooluallikas - Liitiumaku
Technical details > Gross weight - 0.34 kg
Technical details > Other features - Magnetic fixation, can be fixed to car, bracket and other iron, nickel metal surface; Rotating slide design, 107°wide angle adjustment, more accurate lighting
Technical details > Net weight - 0.24 kg
Technical details > Producer - Xiaomi
Technical details > Brightness - 1000 lm
Tehnilised andmed - Aku vastupidavus - 90 tundi
Volume - 0.00059400
Type - Hand
title_en - Xiaomi Mi Multi Function Flashlight
title_lv - Xiaomi Mi Multi Function Lukturis
title_ru - Xiaomi Mi Multi Function Фонарик
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
vendpn - 45385
Environment requirements - Temperatura pracy: -15°C-45°C
MediumDescription ET - Xiaomi multifunktsionaalne taskulamp on varustatud võimsa 1000 luumenise põhivalgustuse ning mitmekülgse külgvalgustusega. See sisaldab ka klaasi purustamise mehhanismi ning turvavöö lõikurit hädaolukordadeks. Taskulamp on valmistatud vastupidavast ja kriimustuskindlast alumiiniumist, kergesti kasutatav ja veekindel. • 90 tundi kestev aku
• Suur 3100 mAh aku mahutatavus
• Maksimaalne valgusvõimsus 1000 lm
• SOS hädaabi valgustus
• Magnetkinnitus
MediumDescription LV - Xiaomi daudzfunkcionālais lukturītis ir aprīkots ar jaudīgu 1000 lūmenu pamata gaismu un daudzpusīgiem sānu lukturiem. Tas ietver arī stikla sasišanas mehānismu un drošības jostu griezēju, ārkārtas situācijām. Lukturis ir izgatavots no izturīga un skrāpējumiem izturīga alumīnija, viegli lietojams un ūdensizturīgs. • 90 stundu akumulatora darbības laiks;
• Liela 3100 mAh akumulatora jauda;
• Maksimālā gaismas jauda 1000 lm;
• SOS avārijas apgaismojums;
• Magnētiskais stiprinājums.
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IPX4
General - Height (mm) - 36
Üldine - Kõrgus (mm) - 36
Общее - Высота (мм) - 36
Vispārīgi - Augstums (mm) - 36
General - Length (mm) - 188
Üldine - Pikkus (mm) - 188
Общее - Длина (мм) - 188
Vispārīgi - Garums (mm) - 188
Üldine - Ilmastikukindlus - IPX4
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Общее - Цвет - Черный
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
General - Weather sealing - IPX4
Общее - Погодная устойчивость - IPX4
Üldine - Laius (mm) - 40,5
General - Width (mm) - 40.5
Общее - Ширина (мм) - 40.5
Vispārīgi - Platums (mm) - 40.5
General - Weight (g) - 240
Üldine - Kaal (g) - 240
Vispārīgi - Svars (g) - 240
General parameters - protection level - IPX4
General parameters - colour - black
General parameters - manufacturer - Xiaomi
brand - Xiaomi
Special functions - Migające światło Przecinak do pasów Wybijak do szyb
52,44 €
Xiaomi Multi-function Flashlight BHR7004GL 1000 lm
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas