Insta360 X3

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 890967 Preces kods: CINSAAQ/B
Noliktavā 34 gab.
Garantija: 2 gadi
536,52 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: piektdien, 25.10.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: piektdien, 25.10.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: piektdien, 25.10.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: piektdien, 25.10.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: piektdien, 25.10.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: piektdien, 25.10.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: rīt, 23.10.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Atmiņas kartes tips: microSD
  • Barošanas avots: Litija Akumulators
  • Displeja izmērs: N/A
  • Maksimālais FPS: 100
  • Redzes leņķis (FOV): N/A
  • Video izšķirtspēja: Ultra HD (3840 x 2160)
  • Wi-Fi: Ir
Apraksts
Visi parametri
Atmiņas kartes tips : microSD
Barošanas avots : Litija Akumulators
Displeja izmērs : N/A
Maksimālais FPS : 100
Modelis : Insta360 X3
Redzes leņķis (FOV) : N/A
Svars : 180 g
Video izšķirtspēja : Ultra HD (3840 x 2160)
Wi-Fi : Ir
Papildus specifikācija
Akumulatora ietilpība - 1800 mAh
Akumulators - Litija jonu uzlādējams
Akumulators - akumulatora darbības laiks līdz - 1.3
Akumulators - akumulatora uzlādes laiks - 1.5
Akumulators - jauda - 1800
Apraksts - Insta360 X3 360° kamera. X3 uzņem spilgtus 5,7K 360 ° video, lai jūs nekad nepalaistu garām darbību. Ar 360 grādu kadriem, kas ir jūsu rīcībā, radošās iespējas ir neierobežotas. X3 jaunajos 1/2" 48 MP sensoros ir vairāk pikseļu, kas nodrošina lielāku skaidrību un detalizētību pat vājā apgaismojumā. Vienkārši uzmontējiet, nospiediet ierakstīt un pēc tam izvēlieties labākos leņķus, izmantojot vienkāršus kadrēšanas rīkus ar mākslīgo intelektu apgādātajā Insta360 lietotnē. Ar vienu pieskārienu kopīgojiet uz jebkuru sociālo mediju platformu, nezaudējot kvalitāti. Visvairāk megapikseļu 360 darbības kamerā. Uzņemiet 360° fotoattēlus ar detalizētākām detaļām nekā jebkad agrāk. Jauns inovatīvs HDR režīms stabilizētiem darbības video. Sarežģītos apgaismojuma apstākļos aktīvā HDR funkcija atklāj detaļas izgaismotajos un ēnainajos punktos, ko citas darbības kameras palaiž garām. Izvēlieties objektīvu, lai uzņemtu platleņķa kadrus gluži kā ar viena objektīva darbības kameru. Iegūstiet maksimālu izšķirtspēju ar 4K30 kadru/s vai īpaši plašu 170° redzes lauku ar 2,7K MaxView. Jūsu pirmās personas skata kadri vēl nekad nav izskatījušies tik labi. Izmēģiniet pilnīgi jauno režīmu Me, kas fiksē kadru, lai fokusētos tikai uz jums. Uzņemiet sevi bez pašportreta nūjas ar 60 kadriem sekundē, lai iegūtu iespaidīgu palēninātās kustības efektu. Nav nepieciešams pārfotografēt, vienkārši turiet sevi kadrā! Neredzamā pašportreta nūja pazūd rediģēšanas laikā, ļaujot jums uzņemt no gaisa leņķus un trešās personas perspektīvas, kas iespējamas tikai ar 360 darbības kameru. Nav drona, nav problēmu! Nelīdzenas takas un lieli viļņi nav nekāds izaicinājums X3 vadošajai darbības kameras attēla stabilizācijai. FlowState nodrošina vienmērīgu videoklipu uzņemšanu neatkarīgi no apstākļiem. Atklājiet nākamo darbības kameru attēla stabilizācijas līmeni. Neatkarīgi no tā, vai apgāžaties ar paraplānu vai braucat ar amerikāņu kalniņiem, 360 Horizon Lock vienmēr noturēs jūsu video vienmērīgā līmenī.
Atmiņa - Atmiņas kartes sloti - 1
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - microSD
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - microSD
Atmiņa - atmiņas kartes tips - microSD
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - microSD
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - microSDHC
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - microSDHC
Atmiņa - atmiņas kartes tips - microSDHC
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - microSDHC
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - microSDHC (UHS-I)
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - microSDHC (UHS-I)
Atmiņa - atmiņas kartes tips - microSDHC (UHS-I)
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - microSDHC (UHS-I)
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - microSDXC
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - microSDXC
Atmiņa - atmiņas kartes tips - microSDXC
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - microSDXC (UHS-I)
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - microSDXC (UHS-I)
Atmiņa - atmiņas kartes tips - microSDXC (UHS-I)
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - microSDXC (UHS-I)
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - MS Micro, microSD / microSDHC / microSDXC
Atmiņa - Atmiņas karšu slots - 1
Atmiņa - Atmiņas karšu slots - 1
Atmiņa - Atmiņas karšu slotu skaits - 1
Atmiņa - atmiņas nesējs - Atmiņas karte
Atmiņa - datu nesējs - Atmiņas karte
Atmiņa - Ieraksta nesēji - Atmiņas karte
Atmiņa - Ierakstīšanas multivides - Atmiņas karte
Attēla stabilizators - Attēla stabilizatora konstrukcija - FlowState
Attēla stabilizators - Attēla stabilizators - Jah
Attēla stabilizators - Stabilizatora virziens - 6 asis
Attēla stabilizācija - Attēla stabilizatora dizains - FlowState
Attēla stabilizācija - Attēla stabilizatora konstrukcija - FlowState
Attēla stabilizācija - Attēla stabilizators - Jā
Attēla stabilizācija - Attēla stabilizators - Jā
Attēla stabilizācija - Stabilizatora konstrukcija - FlowState
Attēla stabilizācija - Stabilizatora virziens - 6 asis
Attēla stabilizācija - Stabilizācijas ass - 6 asis
Attēla stabilizācija - Virziena stabilizators - 6 asis
Attēla stabilizēšana - Attēla stabilizators - Jā
Augstums - 0.0580
Barošanas avots - barošanas avots - akumulators
Barošanas avots - barošanas avots - USB-C
Bezvadu savienojumi - WLAN
BrandCode - Insta360
Bruto svars - 0.5065
category_en - Kameras
category_et - Kaamerad
category_lv - Kameras
category_ru - Kameras
description_et - 5,7K 360° kadri Ļaujiet vaļu radošumam. X3 uzņem spilgtus 5,7K 360° video, lai jūs nekad nepalaistu garām nevienu piedzīvojumu. Ar X3 radošās iespējas ir bezgalīgas. Divi 1/2" 48 MP sensori Labāks sensors, labāks saturs. X3 jaunie 1/2" 48 MP sensori nodrošina lielāku skaidrību un detalizētību pat vājā apgaismojumā. 72 MP 360° fotoattēli Visvairāk megapikseļu 360° kamerā līdz šim. Uzņemiet 360° fotogrāfijas detalizētāk nekā jebkad agrāk. 360 Active HDR Izceliet detaļas. Inovatīvs HDR režīms nodrošina stabilizētus video. Sliktā apgaismojumā aktīvais HDR izceļ detaļas, ko citas piedzīvojumu kameras nespēj izcelt. Viena objektīva režīms Uzņemiet platleņķa kadrus kā ar parastu piedzīvojumu kameru. Iegūstiet 4K 30 kadru/s video ar maksimālo izšķirtspēju vai īpaši plašu 170° redzes lauku 2,7K MaxView režīmā. FlowState stabilizators Stabilitāte visos apstākļos. FlowState 6 asu stabilizators nodrošina tikpat vienmērīgu attēlu, it kā tas būtu uzņemts ar autonomu stabilizatoru. Horizontālā bloķēšana Vienmēr gatavs. Pagrieziet kameru, cik vien vēlaties, un Insta360 X3 gudrie algoritmi saglabās attēlu stabilu kā šautriņu. Timelapse Pateicoties X3 lielākajam sensoram, varat pacelt savus timelapse videoklipus jaunā līmenī, izmantojot 360 grādu timelapse ar izcilu 8K izšķirtspēju. X3 lielais skārienekrāns ir aprīkots ar spilgtu 2,29 collu rūdīta stikla skārienekrānu. Ekrāns nodrošina kristāldzidru priekšskatījumu. Ātrāka datu pārraide Par 50 % ātrāks Wi-Fi nekā X2 kamerai. Ātrāk pārsūtiet un rediģējiet failus, izmantojot Insta360 lietotni. Uzlabota skaņa Četri mikrofoni un uzlabots algoritms nodrošina, ka X3 skaņa ir skaidra, dabiska un līdzsvarota. IPX8 ūdensizturība Piedzīvojumu kamera, kas paredzēta ūdens mīļotājiem. X3 ir ūdensizturīga līdz 10 metru dziļumam. Tiešraide tiešraidē X3 kamerai ir tiešraides funkcija, kas ļauj dalīties ar mirkļiem reālajā laikā. Viegla rediģēšana Insta360 ir izstrādājusi savām kamerām īpašu lietotni, kas ļauj lietotājiem rediģēt videoklipus no viedierīces, atrodoties ceļā. Lietotne var arī noteikt labākos momentus no jūsu videoklipiem un apkopot tos vienā videoklipā.
description_lv -
description_lv - 5,7K 360 360 Capture Atbrīvojiet savu radošumu. X3 uzņem spilgtus 5,7K 360 360 video, lai jūs nekad nepalaistu garām darbību. Ar 360 grādu kadriem, kas ir jūsu rīcībā, radošās iespējas ir neierobežotas. Divi 1/2" 48 MP sensori Labāks sensors, labāks saturs. X3 jaunajos 1/2" 48 MP sensoros ir vairāk pikseļu, kas nodrošina lielāku skaidrību un detalizētību pat vājā apgaismojumā. Pārkadrēšana Vispirms uzņemiet, pēc tam uzņemiet. Vienkārši uzmontējiet, nospiediet ierakstīt un pēc tam izvēlieties labākos leņķus, izmantojot vienkāršus pārfotografēšanas rīkus ar mākslīgo intelektu apgādātajā Insta360 lietotnē. Ar vienu pieskārienu kopīgojiet uz jebkuru sociālo mediju platformu, nezaudējot kvalitāti. 72 MP 360 360 fotoattēli Visvairāk megapikseļu līdz šim. Visvairāk megapikseļu 360 darbības kamerā. Uzņemiet 360° fotoattēlus ar detalizētākām detaļām nekā jebkad iepriekš. 360 Active HDR Izceliet detaļas. Jauns inovatīvs HDR režīms stabilizētiem darbības videoklipiem. Sarežģītos apgaismojuma apstākļos aktīvais HDR atklāj detaļas spilgtākajos toņos un ēnās, ko citas darbības kameras palaiž garām. Viena objektīva režīms 4K pirmās personas skats. Izvēlieties objektīvu, lai uzņemtu platleņķa kadrus gluži kā ar viena objektīva darbības kameru. Iegūstiet maksimālu izšķirtspēju ar 4K30 kadru/s vai īpaši plašu 170° skata lauku ar 2,7K MaxView. Jūsu pirmās personas skata kadri vēl nekad nav izskatījušies tik labi. Me režīms Redziet sevi ar 60 kadriem sekundē. Izmēģiniet pilnīgi jauno Me režīmu, kas fiksē kadru, lai fokusētos tikai uz jums. Uzņemiet sevi bez pašportreta nūjas ar 60 kadriem sekundē, lai iegūtu iespaidīgu palēninātās kustības efektu. Nav nepieciešams pārfotografēt, vienkārši turiet sevi kadrā! FlowState stabilizācija Stabils neatkarīgi no situācijas. Neveiksmīgas takas un lieli viļņi nav nekāds izaicinājums X3 vadošajai darbības kameru attēla stabilizācijai. FlowState nodrošina vienmērīgu videoklipu uzņemšanu neatkarīgi no apstākļiem. 360 Horizon Lock Vienmēr vienā līmenī. Atbloķējiet nākamo darbības kameru attēla stabilizācijas līmeni. Neatkarīgi no tā, vai apgāžaties ar paraplānu vai braucat ar amerikāņu kalniņiem, 360 Horizon Lock vienmēr noturēs jūsu video vienmērīgā līmenī. Timelapse Paātrini laiku krāšņā 8K izšķirtspējā. Uzņemiet nākamā līmeņa 360 timelapse videoklipus iespaidīgā 8K formātā, pateicoties X3 jaunajam, lielākajam sensoram. 4K 120 kadru/s Bullet Time Matrix līmeņa slow mo. Pārcelieties uz Matricu ar 4K120 kadru sekundē vai 3K180 kadru sekundē palēninātu video. Bullet Time izskatās kinematogrāfiskāk nekā jebkad agrāk, pateicoties lielākai izšķirtspējai un kadru uzņemšanas ātrumam. Iepriekšēja ierakstīšana Nepalaidiet garām nevienu mirkli. Saglabājiet 15 vai 30 sekunžu materiālu, pirms pat nospiežat slēdža pogu! Pārliecinieties, ka nekad nepalaidīsiet garām svarīgāko mirkli. Ierakstīšana cilpā Dubultojama kā autokamera. Pārvērsiet X3 par autokameru. X3 nepārtraukti ierakstīs video, bet saglabās tikai pēdējās minūtes atbilstoši iestatītajam intervālam, ietaupot dārgo vietu atmiņas kartē. Masīvs skārienekrāns Jā, tas ir īpaši spilgts 2,29" skārienekrāns ar izturīgu rūdīta stikla aizsardzību. Paredzēts kristālskaidrai fotoattēlu un video priekšskatīšanai. Vienkārša vadība + vibrācijas atgriezeniskā saite Lielas, ātri reaģējošas pogas ir viegli lietojamas, pat atrodoties kustībā vai ar cimdiem, un tās ir aprīkotas ar vibrācijas atgriezenisko saiti, kas nodrošina skaidru komandas apstiprinājumu. Balss vadība 2.0 Jūs pats izsaucat kadrus. Jaunais balss vadības algoritms atvieglo X3 vadību, kad kamera ir uzstādīta ārpus sasniedzamā attāluma. Par 50 % ātrāka Wi-Fi pārsūtīšana salīdzinājumā ar X2. Ātrāk pārsūtiet un rediģējiet failus lietotnē Insta360. 1800 mAh akumulators Piešķiriet enerģiju darbībai ar jauno 1800 mAh akumulatoru, kas tagad ir ar lielāku ietilpību. Uzlabots audio 4 mikrofoni un uzlabots jauns algoritms nodrošina, ka X3 skaņa ir skaidra, dabiska un līdzsvarota. Izmantojot uzlaboto virziena fokusa režīmu, pārfokusējiet savu video un ļaujiet skaņai sekot darbībai. IPX8 ūdensizturība līdz 33 pēdām Ūdens mīlētāja rīcības kamera. Izejiet ar X3 līdz 33 pēdām (10 m) uzreiz pēc izņemšanas no iepakojuma. Paņemiet niršanas futrālīti, lai bez problēmām sasietu savus zemūdens 360 kadrus līdz pat 50 m dziļumam. Izturīga konstrukcija Izturīga kā naglas. 360 darbības kamera, kas spēj izturēt lielu slodzi. X3 ir aprīkota ar izturīgu, rūdītu stiklu skārienjutīgajam ekrānam, kā arī iespēju izvēlēties lēcas aizsargu papildu objektīvu aizsardzībai. Automātiskais kadrējums Ļauj mākslīgajam intelektam atrast labākos kadrus. Neesat pārliecināts, uz ko fokusēties? Automātiskais kadrējums automātiski atrod labākās 360 ° video daļas jūsu vietā, piedāvājot jums vairākus pārframmētus klipus, no kuriem izvēlēties. Snap Wizard Vieglākais veids, kā pārkadrēt. Vienkārši pārvietojiet tālruni, lai virzītu kameru uz vēlamo kadra vietu. Ļoti vienkārši un ļoti forši! Deep Track 2.0 Vienmēr palieciet kadrā. Izvēlieties kadrā cilvēku, dzīvnieku vai citu kustīgu objektu, un mākslīgais intelekts saglabās to kadrā un centrētu. Foto animators Pārveidojiet savus fotoattēlus. Ar Foto animatora palīdzību ar vienu pieskārienu pārvērsiet statiskus 360° fotoattēlus animētos videoklipos. Izmantojot mākslīgā intelekta sejas atpazīšanas funkciju un iepriekš iestatītus efektus, lietotne animēs jūsu fotoattēlus jūsu vietā. Insta360 Studio Veiciet precīzu rediģēšanu. Paaugstini savas 360 attēlu rediģēšanas prasmes nākamajā līmenī. Izmantojiet Insta360 Studio un visus tās piedāvātos rīkus, lai izceltu savus videoklipus. Atslēgas kadrēšanas un 360 attēlu rediģēšanas rīki palīdzēs jums izveidot savu sapņu saturu, nezaudējot kvalitāti! 360 tiešraides tiešraide Kopīgojiet tiešraides mirkļus. Dodiet savai auditorijai izvēles brīvību! Vienkārši iestatiet X3 un sāciet straumēšanu 360. Straumējiet tiešraidē visu, kas jums apkārt, un ļaujiet auditorijai to visu uztvert.
description_ru -
description_short_en - 360° un standarta darbības kamera vienā 5,7K 5760 × 2880 30p 360° video, 72 MP fotoattēli 2,29" skārienekrāns, tiešraides funkcija FlowState 6 asu stabilizācija Ūdensizturīgs līdz 10 m
description_short_et - 360° un standarta 4K platleņķa kamera vienā 5,7K 5760 × 2880 30p 360° video, 72 MP fotoattēli 2,29" skārienekrāns, tiešraides funkcija FlowState 6 asu stabilizators Ūdensizturība līdz 10 metriem
description_short_lv -
description_short_ru - 360° un standarta platleņķa kamera 4K vienā Video 5,7K 5760 × 2880 30p 360°, foto 72 MP 2,29 collu skārienekrāns, tiešraides funkcija FlowState 6 asu stabilizators Ūdensizturība līdz 10 metriem
Dimensions & weight - Dziļums (mm) - 33,1
Dimensions & weight - Svars (tikai korpuss) - 180 g
EAN - 6970357853922
feature_group_et - 360 grādu kameras
feature_group_ln - 360 grādu kameras
feature_group_lv - 360 grādu kameras
feature_group_ru - 360 grādu kameras
Fotoattēla ierakstīšana - Attēla faila tips - DNG
Fotoattēla ierakstīšana - Attēla faila tips - INSP
Fotoattēla ierakstīšana - Baltās krāsas balanss - 2000 – 10 000 K
Fotoattēla ierakstīšana - Foto funkcija - Jā
Fotoattēla ierakstīšana - Intervāla uzņemšana - Jā
Fotoattēla ierakstīšana - Maksimālais attēla izmērs - 5952 × 2976
Fotoattēla ierakstīšana - Maksimālais attēla izmērs - 11968 × 5984
Fotoattēla ierakstīšana - Nepārtraukta fotoattēlu uzņemšana - Jā
Fotoattēlu glabāšana - Foto faila tips - DNG
Fotoattēlu glabāšana - Foto faila tips - INSP
Fotoattēlu ierakstīšana - Intervāla uzņemšana - Jah
Foto ieraksts - Attēlu nepārtrauktā uzņemšana - Jā
Foto ieraksts - Baltā balanss - 2000 – 10 000 K
Foto ieraksts - Foto funkcija - Jā
Foto ieraksts - Foto izšķirtspēja - 18 megapikseļi
Foto ieraksts - Foto izšķirtspēja - 72 megapikseļi
Foto ieraksts - Intervāla fotografēšana - Jā
Foto ieraksts - Lielākais attēla izmērs - 5952 × 2976
Foto ieraksts - Lielākais attēla izmērs - 11968 × 5984
Foto ieraksts - Nekustīga attēla faila tips - DNG
Foto ieraksts - Nekustīga attēla faila tips - INSP
Foto ierakstīšana - Baltā balansēšana - 2000 – 10 000 K
Foto ierakstīšana - Foto funkcija - Jah
Foto ierakstīšana - Foto funkcija - Jā
Foto ierakstīšana - Foto sērija - Jah
Foto ierakstīšana - izšķirtspēja foto režīmā - 18 megapikseļi
Foto ierakstīšana - izšķirtspēja foto režīmā - 18 megapikseļi
Foto ierakstīšana - izšķirtspēja foto režīmā - 72 megapikseļi
Foto ierakstīšana - izšķirtspēja foto režīmā - 72 megapikseļi
Foto ierakstīšana - Krāsu līdzsvars - 2000 – 10 000 K
Foto ierakstīšana - Lielākais attēla izmērs - 5952 × 2976
Foto ierakstīšana - Lielākais attēla izmērs - 11968 × 5984
Foto ierakstīšana - Maksimālais attēla izmērs pikseļos - 5952 × 2976
Foto ierakstīšana - Maksimālais attēla izmērs pikseļos - 11968 × 5984
Foto ierakstīšana - Nekustamo attēlu izšķirtspēja - 18 megapikseļi
Foto ierakstīšana - Nekustamo attēlu izšķirtspēja - 72 megapikseļi
Foto ierakstīšana - nekustīga attēla faila tips - DNG
Foto ierakstīšana - nekustīga attēla faila tips - INSP
Foto ierakstīšana - Nepārtraukta attēlu uzņemšana - Jā
Foto ierakstīšana - Time lapse - Jā
Garantija - 24 mēneši
Garums - 0.2300
Grupa - TELEKOMUNIKĀCIJAS > TELEKOMUNIKĀCIJU PIEDERUMI > VIEDTĀLRUŅU PIEDERUMI > TĀLRUŅU TURĒTĀJI > ROKAS STABILIZATORI
Izmēri - 114 x 46 x 33.1 mm
Izmēri - augstums - 11.4
Izmēri - dziļums - 3.31
Izmēri - platums - 4.6
Izmēri - svars - 180
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 46
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 46
Izmēri un svars - augstums (mm) - 46
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 46
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 33,1
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 33.1
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 33.1
Izmēri un svars - Platums (mm) - 114
Izmēri un svars - Platums (mm) - 114
Izmēri un svars - Platums (mm) - 114
Izmēri un svars - Platums (mm) - 114
Izmēri un svars - Svars (tikai korpuss) - 180 g
Izmēri un svars - Svars (tikai korpuss) - 180 g
Izmēri un svars - Svars (tikai korpuss) - 180 г
Kamera - int. mikrofons
Kamera - efektīvie pikseļi - 72
Kamera - sensors - DIVI 1/2" 48MP SENSORI
Kamera - video izšķirtspēja - 5760x2880
Kategorijas kods - VCA
Klimats - darba temperatūra - -20 - 40
Krāsa - Black
LCD displejs - 2,3"
Lens - Aperture - f/1.9
LongDescription ET - Ar augstas izšķirtspējas 360° video Insta360 X3 ļauj uzņemt 5,7K izšķirtspējas video, nodrošinot izcilu attēla kvalitāti un detalizāciju. Izmantojot kameras dubulto 1/2" 48 MP sensoru, gan dienas, gan nakts ainas var iemūžināt ar lielāku skaidrību. Jaudīga attēla stabilizācija un redzes leņķa stabilizācija FlowState nodrošina, ka pat visdrebulīgākajos apstākļos uzņemtie video ir vienmērīgi. Jaunā 360° Horizon Lock funkcija nodrošina, ka video vienmēr ir sabalansēts, pat filmējot ekstrēmos apstākļos, piemēram, paraplanierismā vai alpīnismā. Radoša un elastīga pēcapstrāde Reframing tehnoloģija ļauj vispirms ierakstīt video un pēc tam atlasīt labākos kadrus, izmantojot mākslīgā intelekta rīkus lietotnē Insta360. Me režīms automātiski fokusējas uz lietotāju, ļaujot uzņemt kustīgus selfijus, nerādot selfiju nūju. Izturība un lietošanas ērtums IPX8 ūdensizturība līdz 10 metriem un iespēja to pagarināt līdz 50 metriem ar niršanas korpusu padara šo kameru par ideālu palīgu ūdens sporta entuziastiem. Lielais 2,29 collu skārienekrāns ar izturīgu rūdītu stiklu padara iestatījumu maiņu vienkāršu un intuitīvu.
LongDescription LV - Augstas izšķirtspējas 360° pieredze Insta360 X3 ļauj uzņemt videoklipus 5,7K izšķirtspējā, nodrošinot izcilu attēla kvalitāti un detalizāciju. Izmantojot kameras dubulto 1/2" 48 MP sensoru, varat iemūžināt ainas ar lielāku skaidrību gan dienā, gan naktī. Jaudīga attēla stabilizācija un perspektīva FlowState stabilizācija nodrošina, ka arī vistrakākajos apstākļos uzņemtie videoklipi paliek vienmērīgi. Jaunā 360° horizontālā bloķēšanas funkcija saglabā jūsu video līdzsvaru, pat filmējot ekstrēmos apstākļos, piemēram, paraplanierismā vai alpīnismā. Radoša un elastīga pēcapstrādes tehnoloģija Reframing ļauj vispirms uzņemt video un pēc tam atlasīt labākos kadrus, izmantojot mākslīgā intelekta rīkus lietotnē Insta360. Me režīms automātiski fokusējas uz lietotāju, ļaujot uzņemt kustīgus selfijus, nerādot pašportreta nūju. Izturība un lietošanas ērtums Pateicoties IPX8 ūdensizturībai līdz 10 metru dziļumam, ko var pagarināt līdz 50 metriem ar niršanas futrālīti, šī kamera ir ideāls palīgs ūdens sporta entuziastiem. Liels 2,29 collu skārienekrāns ar izturīgu rūdītu stiklu ļauj ērti un intuitīvi mainīt iestatījumus.
Maksimālā izšķirtspēja - 5760x2880
MediumApraksts LV - Insta360 X3 ir revolucionāra 360° kamera, kas nodrošina 5,7K video kvalitāti un 72 MP fotoattēlu izšķirtspēju. Aprīkota ar diviem 48 MP sensoriem un daudzpusīgām funkcijām, piemēram, FlowState stabilizāciju un Me režīmu, šī kamera paver jaunas satura veidošanas iespējas. - 5,7K 360° video un 72 MP fotoattēli - Divu lēcu HDR un aktīvais HDR uzlabotai gaismai un detalizācijai - Neredzama pašportretu nūjiņa un 360° Horizon Lock
Modelis - X3
NameInWeb ET - Insta360 X3 360° 5,6K kamera, melna - Kamera
NameInWeb LV - Insta360 X3 360° 5,6K kamera, melna - Kamera
name_et - Insta360 X3
NetWeight - 0.1790
Nosaukums ET - Insta360 X3
NosaukumsInWeb LV - Insta360 X3 360° 5,6K kamera, melna - Kamera
Nosaukums LV - Insta360 X3
Nosaukums LV - Insta360 X3
nosaukums_lv - Insta360 X3
nosaukums_lv - Insta360 X3
nosaukums_ru - Insta360 X3
Objektīvs - Apertūra - f/1.9
Objektīvs - atslēga - f/1.9
Objektīvs - fokusa attālums - 6.7 mm
Objektīvs - Fokusa attālums - 6.7 mm
Objektīvs - fokusa diapazons - 6,7 mm
Objektīvs - objektīva fokusa diapazons - 6,7 mm
Objektīvs - Īrisa - f/1.9
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 6 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 23 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 11 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 0.49 kg
Pilna apraksta līnija - LCD displejs 2,3"|Sensors 1/2"|1xUSB-C|Baterija litija jonu uzlādējama|Baterijas ietilpība 1800 mAh|Krāsa melna|Izmēri 114 x 46 x 33,1 mm|Svars 0,18 kg
Platums - 0.1110
Preces kods - CINSAAQ/B
Pārdevēja mājas lapa - store.insta360.com/product/x3?from=banner
ražotāja_kods - CINSAAQ/B
RažošanaValsts - CN
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Saskarnes - USB-C
Saskarnes - WiFi
Savienojums - Bluetooth - Bluetooth 5.0
Sensora izmērs - 1/2"
Sensors - ISO - 100 – 3200
Sensors - ISO - 100 – 3200
Sensors - ISO - 100 – 3200
Sensors - ISO jutības diapazons - 100 – 3200
Sensors - Megapikseļi - 48 megapikseļi
Sensors - Megapikseļi - 48 megapikseļi
Sensors - Megapikseļi - 48 megapikseļi
Sensors - Megapikseļi - 48 megapikseļi
Sensors - Sensora izmērs - 1/2''
Sensors - Sensora izmērs - 1/2''
Sensors - Sensora izmērs - 1/2''
Sensors - Sensora sensora izmērs - 1/2
svītrkods - 842126103742
svītrkods - 6970357853922
TariffNo - 85258900
Tilpums - 0.00148074
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
USB-C ieejas/izejas savienotāji - 1
Video ieraksts - Bitu pārraide - 120 Mbps
Video ieraksts - Citi formāti - [2,7K] 2720×1530 24/25/30/48/50/60p
Video ieraksts - Citi formāti - [4K UHD] 3840 × 2160 24p
Video ieraksts - Citi formāti - [4K UHD] 3840 × 2160 25p
Video ieraksts - Citi formāti - [5.7K] 5760 × 2880 24p
Video ieraksts - Citi formāti - [5.7K] 5760 × 2880 25p
Video ieraksts - Intervāla video - Jā
Video ieraksts - Lēnas kustības video - Jā
Video ieraksts - Slēdža ātrums - 1/8000 – 120 s
Video ieraksts - Video formāts - INSV
Video ieraksts - Video formāts - MP4
Video ieraksts - Video ierakstīšana - 4K UHD 3840 × 2160
Video ieraksts - Video ierakstīšana - 5.7K 5760 × 2880
Video ieraksts - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 30p
Video ieraksts - Video izšķirtspēja - [5.7K] 5760 × 2880 30p
Video ierakstīšana - Bitrate - 120 Mbps
Video ierakstīšana - Citi formāti - [2.7K] 2720×1530 24/25/30/48/50/60p
Video ierakstīšana - Citi formāti - [4K UHD] 3840 × 2160 24p
Video ierakstīšana - Citi formāti - [4K UHD] 3840 × 2160 25p
Video ierakstīšana - Citi formāti - [5.7K] 5760 × 2880 24p
Video ierakstīšana - Citi formāti - [5.7K] 5760 × 2880 25p
Video ierakstīšana - Citi izmēri - [2.7K] 2720×1530 24/25/30/48/50/60p
Video ierakstīšana - Citi izmēri - [2.7K] 2720×1530 24/25/30/48/50/60p
Video ierakstīšana - Citi izmēri - [4K UHD] 3840 × 2160 24p
Video ierakstīšana - Citi izmēri - [4K UHD] 3840 × 2160 24p
Video ierakstīšana - Citi izmēri - [4K UHD] 3840 × 2160 25p
Video ierakstīšana - Citi izmēri - [4K UHD] 3840 × 2160 25p
Video ierakstīšana - Citi izmēri - [5.7K] 5760 × 2880 24p
Video ierakstīšana - Citi izmēri - [5.7K] 5760 × 2880 24p
Video ierakstīšana - Citi izmēri - [5.7K] 5760 × 2880 25p
Video ierakstīšana - Citi izmēri - [5.7K] 5760 × 2880 25p
Video ierakstīšana - Datu blīvums - 120 Mbps
Video ierakstīšana - Filmu formāts - INSV
Video ierakstīšana - Filmu formāts - MP4
Video ierakstīšana - Pārraides ātrums - 120 Mbps
Video ierakstīšana - Time-lapse video - Jah
Video ierakstīšana - Time-lapse video - Jā
Video ierakstīšana - Time-lapse video - Jā
Video ierakstīšana - Time lapse video - Jā
Video ierakstīšana - Video ierakstīšana - 4K UHD 3840 × 2160
Video ierakstīšana - Video ierakstīšana - 4K UHD 3840 × 2160
Video ierakstīšana - Video ierakstīšana - 4K UHD 3840 × 2160
Video ierakstīšana - Video ierakstīšana - 5.7K 5760 × 2880
Video ierakstīšana - Video ierakstīšana - 5.7K 5760 × 2880
Video ierakstīšana - Video ierakstīšana - 5.7K 5760 × 2880
Video ierakstīšana - Video ierakstīšanas formāts - INSV
Video ierakstīšana - Video ierakstīšanas formāts - INSV
Video ierakstīšana - Video ierakstīšanas formāts - MP4
Video ierakstīšana - Video ierakstīšanas formāts - MP4
Video ierakstīšana - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 30p
Video ierakstīšana - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 30p
Video ierakstīšana - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 30p
Video ierakstīšana - Video izšķirtspēja - [5.7K] 5760 × 2880 30p
Video ierakstīšana - Video izšķirtspēja - [5.7K] 5760 × 2880 30p
Video ierakstīšana - Video izšķirtspēja - [5.7K] 5760 × 2880 30p
Videoklipa ierakstīšana - Aizslēgšanas ātrums - 1/8000 – 120 s
Videoklipa ierakstīšana - Aizslēgšanas ātrums - 1/8000 – 120 s
Videoklipa ierakstīšana - Aizslēgšanas ātrums - 1/8000 – 120 s
Videoklipa ierakstīšana - video ar intervāla taustiņu - Jah
Videoklipu ierakstīšana - palēninātas kustības video - Jā
VidējaisApraksts ET - Insta360 X3 ir revolucionāra 360° kamera, kas nodrošina 5,7K video kvalitāti un 72 MP fotoattēlu izšķirtspēju. Ar diviem 48 MP sensoriem un daudzpusīgām funkcijām, piemēram, FlowState stabilizāciju un Me režīmu, šī kamera paver jaunas satura veidošanas iespējas - 5,7K 360° video un 72 MP fotoattēli - Divu lēcu HDR un aktīvais HDR labākam apgaismojumam un detalizētībai - Neredzama pašportretu nūja un 360° Horizon Lock
VidējaisApraksts LV - Insta360 X3 ir revolucionāra 360° kamera, kas nodrošina 5,7K video kvalitāti un 72MP fotoattēlu izšķirtspēju. Šī kamera, ir aprīkota ar diviem 48 MP sensoriem un daudzpusīgām funkcijām, kā piemēram, FlowState stabilizāciju un režīmu Me, paverot jaunas iespējas satura veidošanai. • 5,7K 360° video un 72 MP fotoattēli; • Dual-lens HDR un Active HDR uzlabotai gaismai un detaļām; • Neredzamā pašportretu nūja un 360° Horizon Lock.
Vienība Neto svars - 0.18 kg
Vienības bruto svars - 0.49 kg
Vienības kastes augstums - 0.06
Vienības kastes garums - 0.23
Vienības kastes platums - 0.11
Vienība Slikts tilpums - 0,001518 kubikmetru
Vispārīgi - Iekārtas - Aizsargapvalks
Vispārīgi - Iekārtas - Kamera
Vispārīgi - Iekārtas - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Kamera
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Rokas maksts
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Aizsargfutrālis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Kamera
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Komplekta saturs - Aizsargapvalks
Vispārīgi - Komplekta saturs - Kamera
Vispārīgi - Komplekta saturs - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgie parametri - aizsardzības līmenis - IPX8
Vispārīgie parametri - krāsa - melns
Vispārīgie parametri - ražotājs - Insta360
zīmols - Insta360
Battery capacity - 1800 mAh
Battery - Lithium-Ion rechargeable
Battery - battery life up to - 1.3
Battery - battery recharge time - 1.5
Battery - capacity - 1800
Description - Insta360 X3 360° Camera. X3 captures vivid 5.7K 360 video, so you'll never miss the action. With 360 degrees of footage at your fingertips, the creative possibilities are endless. X3's new 1/2" 48MP sensors pack in more pixels for greater clarity and detail, even in low light. Simply mount up, hit record and choose the best angles afterwards, using easy reframing tools in the AI-powered Insta360 app. Share to any social media platform in a tap without losing any quality. The most megapixels ever in a 360 action cam. Capture 360° photos with more detail than ever before. An innovative new HDR mode for stabilized action videos. In tough lighting conditions, Active HDR reveals details in the highlights and shadows that other action cameras miss. Select a lens to shoot wide-angle footage just like a single-lens action cam. Get maximum resolution with 4K30fps or an extremely wide 170° field of view with 2.7K MaxView. Your first-person view footage has never looked so good. Try the all-new Me mode which fixes the frame to focus only on you. Capture yourself without the selfie stick at 60fps for epic slow mo. No need to reframe, just keep yourself in frame! The Invisible Selfie Stick disappears in your edit, enabling you to capture aerial angles and third-person perspectives that are only possible with a 360 action cam. No drone, no problem! Bumpy trails and big waves are no match for X3’s leading action cam image stabilization. FlowState keeps your videos smooth no matter what. Unlock the next level of action cam image stabilization. Whether you're flipping on your paraglider or riding a roller coaster, 360 Horizon Lock always keeps your video level.
Atmiņa - Atmiņas kartes sloti - 1
Memory - Memory card type - microSD
Mälu - Mälukaardi tüüp - microSD
Память - Тип карты памяти - microSD
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - microSD
Memory - Memory card type - microSDHC
Mälu - Mälukaardi tüüp - microSDHC
Память - Тип карты памяти - microSDHC
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - microSDHC
Memory - Memory card type - microSDHC (UHS-I)
Mälu - Mälukaardi tüüp - microSDHC (UHS-I)
Память - Тип карты памяти - microSDHC (UHS-I)
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - microSDHC (UHS-I)
Memory - Memory card type - microSDXC
Mälu - Mälukaardi tüüp - microSDXC
Память - Тип карты памяти - microSDXC
Memory - Memory card type - microSDXC (UHS-I)
Mälu - Mälukaardi tüüp - microSDXC (UHS-I)
Память - Тип карты памяти - microSDXC (UHS-I)
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - microSDXC (UHS-I)
Atmiņa - Atmiņas kartes tips - MS Micro, microSD / microSDHC / microSDXC
Memory - Memory card slots - 1
Память - Слоты для карт памяти - 1
Mälu - Mälukaardi pesade arv - 1
Память - Носитель памяти - Карта памяти
Mälu - Salvestusmeedium - Mälukaart
Atmiņa - Ieraksta nesēji - Atmiņas karte
Memory - Recording media - Memory Card
Pildistabilisaator - Pildistabilisaatori disain - FlowState
Pildistabilisaator - Pildistabilisaator - Jah
Pildistabilisaator - Stabilisaatori suunalisus - 6-teljeline
Attēla stabilizācija - Attēla stabilizatora dizains - FlowState
Image stabilization - Image stabilizer design - FlowState
Image stabilization - Image stabiliser - Yes
Attēla stabilizācija - Attēla stabilizators - Jā
Стабилизация изображения - Дизайн стабилизатора - FlowState
Attēla stabilizācija - Stabilizatora virziens - 6 asis
Image stabilization - Stabilization axis - 6-axis
Стабилизация изображения - Направленность стабилизатора - 6-axis
Стабилизация изображения - Стабилизатор изображения - Да
Height - 0.0580
Power supply - power supply - accumulator
Power supply - power supply - USB-C
Wireless connections - WLAN
BrandCode - Insta360
GrossWeight - 0.5065
category_en - Cameras
category_et - Kaamerad
category_lv - Kameras
category_ru - Камеры
description_et - 5.7K 360° jäädvustused
Lase oma loovus valla. X3 jäädvustab elavat 5.7K 360° videot, et Sa ei jääks kunagi ühestki seiklusest ilma. X3 kaameraga on loomingulised võimalused lõputud. Kaks 1/2" 48 MP sensorit
Parem sensor, parem sisu. X3 kaamera uued 1/2" 48 MP sensorid võimaldavad suuremat selgust ja detailsust, isegi vähese valgusega olukordades. 72 MP 360° fotod
Kõige rohkem megapiksleid, mis ühes 360-kraadises kaameras olnud on. Jäädvusta 360° fotosid detailsemalt kui kunagi varem. 360 Active HDR
Tõsta detailid esile. Uuenduslik HDR-režiim tagab stabiliseeritud videod. Kehvades valgustingimustes toob Active HDR esile detailid, mida teised seikluskaamerad ei suuda. Single-Lens Mode režiim
Jäädvusta lainurkvõtteid nagu tavalise seikluskaameraga. Saad maksimaalse lahutusvõimena 4K 30fps video või eriti laia, 170° vaatevälja 2.7K MaxView režiimis. FlowState stabilisaator
Stabiilne igas olukorras. FlowState 6-teljeline stabilisaator pakub sama sujuvat pilti nagu see oleks jäädvustatud eraldiseisva stabilisaatoriga. Horizon Lock
Alati loodis. Pööra kaamerat, kui palju tahad, Insta360 X3 targad algoritmid hoiavad pildi tikksirgena. Timelapse
Tänu X3 suuremale sensorile saad teha järgmise taseme 360-kraadiseid timelapse videoid silmapaistva 8K lahutusvõimega. Suur puuteekraan
X3 on varustatud karastatud klaasist ereda 2,29-tollise puuteekraaniga. Ekraan tagab kristallselge eelvaate. Kiiremad ülekanded
50% kiirem WiFi kui X2 kaameral. Edasta ja töötle oma faile kiiremini Insta360 rakenduse abil. Täiendatud heli
Neli mikrofoni ja täiustatud algoritm tagavad, et X3 heli on selge, loomulik ja tasakaalustatud. IPX8 veekindlus
Seikluskaamera, mis on mõeldud veearmastajale. X3 on veekindel kuni 10 meetri sügavuseni. Otseülekanne
X3 kaameral on otseülekande funktsioon, mis võimaldab hetki reaalajas jagada. Töötle kergusega
Insta360 on enda kaameratele välja töötanud spetsiaalse rakenduse, mis lubab kasutajatel videosid töödelda oma nutiseadmest ka teel olles. Rakendus suudab ka ise tuvastada parimad hetked Sinu videotest ja need kokku panna üheks videoks.
description_lv -
description_en - 5.7K 360 Capture
Unleash your creativity. X3 captures vivid 5.7K 360 video, so you'll never miss the action. With 360 degrees of footage at your fingertips, the creative possibilities are endless. Dual 1/2" 48MP Sensors
Better sensor, better content. X3's new 1/2" 48MP sensors pack in more pixels for greater clarity and detail, even in low light. Reframing
Shoot first, point later. Simply mount up, hit record and choose the best angles afterwards, using easy reframing tools in the AI-powered Insta360 app. Share to any social media platform in a tap without losing any quality. 72MP 360 Photos
The most megapixels ever. The most megapixels ever in a 360 action cam. Capture 360° photos with more detail than ever before. 360 Active HDR
Bring out the details. An innovative new HDR mode for stabilized action videos. In tough lighting conditions, Active HDR reveals details in the highlights and shadows that other action cameras miss. Single-Lens Mode
4K first-person views. Select a lens to shoot wide-angle footage just like a single-lens action cam. Get maximum resolution with 4K30fps or an extremely wide 170° field of view with 2.7K MaxView. Your first-person view footage has never looked so good. Me Mode
See yourself at 60fps. Try the all-new Me mode which fixes the frame to focus only on you. Capture yourself without the selfie stick at 60fps for epic slow mo. No need to reframe, just keep yourself in frame! FlowState Stabilization
Steady no matter what. Bumpy trails and big waves are no match for X3’s leading action cam image stabilization. FlowState keeps your videos smooth no matter what. 360 Horizon Lock
Always level. Unlock the next level of action cam image stabilization. Whether you're flipping on your paraglider or riding a roller coaster, 360 Horizon Lock always keeps your video level. Timelapse
Speed up time in glorious 8K. Take next-level 360 timelapse videos in eye-popping 8K, thanks to X3's larger new sensor. 4K 120fps Bullet Time
Matrix-level slow mo. Transport yourself to the Matrix with 4K120fps or 3K180fps slow-mo. Bullet Time looks more cinematic than ever with higher resolution and frame rates. Pre-Recording
Never miss a moment. Save 15 or 30 seconds of footage before you even press the shutter button! Make sure you never miss a key moment. Loop Recording
Doubles as a dashcam. Turn your X3 into a dashcam. X3 will continually record video but only save the final minutes according to your set interval, saving precious space on your memory card. Massive Touchscreen
Yep, that's an ultra bright 2.29" touchscreen with robust tempered glass protection. Designed for crystal clear photo and video preview. Easy Controls + Vibration Feedback
Large, responsive buttons are easy to use, even when on the move or gloved up, with vibration feedback for clear command confirmation. Voice Control 2.0
You call the shots. A new voice control algorithm makes it easier to control X3 when your camera is mounted out of reach. Wayyyy Faster Transfers
50% faster Wi-Fi transfers compared to X2. Transfer and edit your files faster in the Insta360 app. 1800mAh Battery
Power through the action with the new 1800mAh battery, now with more capacity. Upgraded Audio
4 mics and an advanced new algorithm ensure X3’s audio is crisp, natural and balanced. With the upgraded Direction Focus mode, reframe your video and have the audio follow the action. IPX8 Waterproof to 33ft
A water lover's action cam. Take X3 down to 33ft (10m) straight out of the box. Grab the Dive Case for seamless stitching of your underwater 360 footage down to 164ft (50m). Rugged Build
Tough as nails. A 360 action cam that can take a bit of punishment. X3 has you covered with tough, tempered glass for the touchscreen, plus the option of Sticky Lens Guards for extra lens protection. Auto Frame
Let AI find the best shots. Not sure what to focus on? Auto Frame finds the best parts of your 360 videos for you, giving you a range of reframed clips to choose from. Snap Wizard
The easiest way to reframe. Simply move your phone to point the camera where you want in your shot. Super easy, and pretty darn cool! Deep Track 2.0
Always stay in frame. Pick a person, animal or other moving object in your shot and AI will keep them in-frame and centered. Photo Animator
Transform your photos. Turn static 360 photos into animated videos in a tap with the Photo Animator. With AI facial recognition and preset effects, the app will animate your photos for you. Insta360 Studio
Fine tune your edits. Take your 360 editing skills to the next level. Use Insta360 Studio and all the tools it provides to make your videos stand out. Keyframing and 360 editing tools will help you create the content of your dreams, with no quality loss! 360 Live Streaming
Share live moments. Give your audience the freedom of choice! Just set X3 down and start streaming in 360. Live stream everything around you and let your audience take it all in.
description_ru -
description_short_en - 360° & standard action camera in one 5.7K 5760 × 2880 30p 360° videos, 72 MP photos 2.29" touch screen, live streaming function FlowState 6-axis stabilization Waterproof up to 10 m
description_short_et - 360° ja tavaline 4K lainurkkaamera ühes 5.7K 5760 × 2880 30p 360° videod, 72 MP fotod 2,29" puuteekraan, otseülekande funktsioon FlowState 6-teljeline stabilisaator Veekindel kuni 10 meetrit
description_short_lv -
description_short_ru - 360° и стандартная широкоугольная камера 4K в одном Видео 5,7K 5760 × 2880 30p 360°, фото 72 МП 2,29-дюймовый сенсорный экран, функция прямой трансляции 6-осевой стабилизатор FlowState Водонепроницаемость до 10 метров
Dimensions & weight - Dziļums (mm) - 33,1
Dimensions & weight - Svars (tikai korpuss) - 180 g
EAN - 6970357853922
feature_group_et - 360 kraadi kaamerad
feature_group_en - 360-degree cameras
feature_group_lv - 360 grādu kameras
feature_group_ru - 360-градусные камеры
Запись фото - Тип файла изображения - DNG
Запись фото - Тип файла изображения - INSP
Запись фото - Баланс белого - 2000 – 10 000 K
Запись фото - Функция фото - Да
Запись фото - Интервальная съемка - Да
Запись фото - Макс размер изображения - 5952 × 2976
Запись фото - Макс размер изображения - 11968 × 5984
Запись фото - Серийная съемка фото - Да
Fotode salvestus - Foto failitüüp - DNG
Fotode salvestus - Foto failitüüp - INSP
Fotode salvestus - Intervallvõte - Jah
Foto ieraksts - Attēlu nepārtrauktā uzņemšana - Jā
Foto ieraksts - Baltā balanss - 2000 – 10 000 K
Foto ieraksts - Foto funkcija - Jā
Foto ieraksts - Foto izšķirtspēja - 18 megapikseļi
Foto ieraksts - Foto izšķirtspēja - 72 megapixels
Foto ieraksts - Intervāla fotografēšana - Jā
Foto ieraksts - Lielākais attēla izmērs - 5952 × 2976
Foto ieraksts - Lielākais attēla izmērs - 11968 × 5984
Foto ieraksts - Nekustīga attēla faila tips - DNG
Foto ieraksts - Nekustīga attēla faila tips - INSP
Photo recording - White balance - 2000 – 10 000 K
Fotode salvestus - Foto funktsioon - Jah
Photo recording - Photo function - Yes
Fotode salvestus - Foto sarivõte - Jah
Fotode salvestus - Lahutusvõime fotorežiimis - 18 megapikslit
Запись фото - Разрешение в режиме фото - 18 мегапикселей
Fotode salvestus - Lahutusvõime fotorežiimis - 72 megapikslit
Запись фото - Разрешение в режиме фото - 72 мегапикселя
Fotode salvestus - Värvustasakaal - 2000 – 10 000 K
Photo recording - Largest image size - 5952 × 2976
Photo recording - Largest image size - 11968 × 5984
Fotode salvestus - Suurim pildimõõt pikslites - 5952 × 2976
Fotode salvestus - Suurim pildimõõt pikslites - 11968 × 5984
Photo recording - Still image resolution - 18 megapixels
Photo recording - Still image resolution - 72 megapixels
Photo recording - Still image file type - DNG
Photo recording - Still image file type - INSP
Photo recording - Still image continuous shooting - Yes
Photo recording - Time lapse - Yes
Warranty - 24 months
Length - 0.2300
Group - TELECOM > TELECOM ACCESSORIES > SMARTPHONE ACCESSORIES > PHONE HOLDERS > HAND STABILIZATORS
Dimensions - 114 x 46 x 33.1 mm
Dimensions - height - 11.4
Dimensions - depth - 3.31
Dimensions - width - 4.6
Dimensions - weight - 180
Dimensions & weight - Height (mm) - 46
Размеры & вес - Высота (мм) - 46
Mõõtmed & kaal - Kõrgus (mm) - 46
Dimensions & weight - Augstums (mm) - 46
Mõõtmed & kaal - Sügavus (mm) - 33,1
Dimensions & weight - Depth (mm) - 33.1
Размеры & вес - Глубина (мм) - 33.1
Dimensions & weight - Width (mm) - 114
Размеры & вес - Ширина (мм) - 114
Mõõtmed & kaal - Laius (mm) - 114
Dimensions & weight - Platums (mm) - 114
Dimensions & weight - Weight (body only) - 180 g
Mõõtmed & kaal - Kaal (ainult kere) - 180 g
Размеры & вес - Вес (только корпус) - 180 г
Camera - int. microphone
Camera - effective pixels - 72
Camera - sensor - DUAL 1/2" 48MP SENSORS
Camera - video resolution - 5760x2880
Category Code - VCA
Climate - operating temperature - -20 - 40
Colour - Black
LCD Display - 2,3"
Lens - Aperture - f/1.9
LongDescription ET - Kõrglahutusega 360° kogemus
Insta360 X3 võimaldab jäädvustada 5.7K resolutsiooniga videoid, pakkudes erakordset pildikvaliteeti ja detailsust. Kasutades kaamera topelt 1/2" 48MP sensoreid, on võimalik tabada nii päevaseid kui ka öiseid stseene suurema selgusega.
Võimas pildistabilisatsioon ja vaatenurk
FlowState stabiliseerimine tagab, et isegi kõige raputavamates tingimustes jäädvustatud videod oleksid sujuvad. Uus 360° Horizon Lock funktsioon hoiab video alati tasakaalus, isegi kui filmitakse ekstreemsetes tingimustes nagu paraplaanilend või mägironimine.
Loominguline ja paindlik järeltöötlus
Reframing-tehnoloogia võimaldab salvestada kõigepealt video ja seejärel valida parimad võtted Insta360 rakenduse AI-tööriistade abil. Me režiim keskendub automaatselt kasutajale, võimaldades liikuvaid selfisid ilma selfie-pulka näitamata.
Vastupidavus ja kasutusmugavus
IPX8 veekindlus kuni 10 meetri sügavusel ja võimalus laiendada seda 50 meetrini sukeldumiskorpusega teeb sellest kaamerast ideaalse kaaslase veesportlastele. Suur 2.29-tolline puutetundlik ekraan koos vastupidava karastatud klaasiga muudab seadistuste muutmise lihtsaks ja intuitiivseks.
LongDescription EN - High-Resolution 360° Experience
The Insta360 X3 allows you to capture videos at 5.7K resolution, offering exceptional image quality and detail. Utilizing the camera's dual 1/2" 48MP sensors, you can capture scenes with greater clarity, both day and night.
Powerful Image Stabilization and Perspective
FlowState stabilization ensures that videos captured in the shakiest conditions remain smooth. The new 360° Horizon Lock feature keeps your videos balanced, even when filming in extreme conditions such as paragliding or mountain climbing.
Creative and Flexible Post-Processing
Reframing technology allows you to first capture video and then select the best shots using the AI tools in the Insta360 app. Me mode automatically focuses on the user, allowing for moving selfies without showing the selfie stick.
Durability and Ease of Use
With IPX8 waterproofing up to 10 meters deep, extendable to 50 meters with a dive case, this camera is an ideal companion for water sports enthusiasts. A large 2.29-inch touchscreen with durable tempered glass makes changing settings easy and intuitive.
Max resolution - 5760x2880
MediumDescription EN - The Insta360 X3 is a revolutionary 360° camera that delivers 5.7K video quality and 72MP photo resolution. Equipped with dual 48MP sensors and versatile features like FlowState stabilization and Me mode, this camera opens new possibilities for content creation.
• 5.7K 360° video and 72MP photos
• Dual-lens HDR and Active HDR for improved light and detail
• Invisible selfie stick and 360° Horizon Lock
Model - X3
NameInWeb ET - Insta360 X3 360° 5.6K Camera, must - Kaamera
NameInWeb EN - Insta360 X3 360° 5.6K Camera, black - Camera
name_et - Insta360 X3
NetWeight - 0.1790
Name ET - Insta360 X3
NameInWeb LV - Insta360 X3 360° 5.6K Camera, melna - Kamera
Name EN - Insta360 X3
Name LV - Insta360 X3
name_en - Insta360 X3
name_lv - Insta360 X3
name_ru - Insta360 X3
Objektīvs - Apertūra - f/1.9
Objektiiv - Ava - f/1.9
Lens - Focal length - 6.7 mm
Objektīvs - Fokusa attālums - 6.7 mm
Объектив - Фокусный диапазон - 6.7 мм
Objektiiv - Objektiivi fokaalvahemik - 6,7 mm
Объектив - Диафрагма - f/1.9
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 6 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 23 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 11 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.49 kg
Full Description Line - LCD Display 2,3"|Sensor 1/2"|1xUSB-C|Battery Lithium-Ion rechargeable|Battery capacity 1800 mAh|Colour Black|Dimensions 114 x 46 x 33.1 mm|Weight 0.18 kg
Width - 0.1110
ProductCode - CINSAAQ/B
Vendor Homepage - store.insta360.com/product/x3?from=banner
manufacturer_code - CINSAAQ/B
ProductionCountry - CN
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Interfaces - USB-C
Interfaces - WiFi
Connection - Bluetooth - Bluetooth 5.0
Sensor size - 1/2"
Sensor - ISO - 100 – 3200
Сенсор - ISO - 100 – 3200
Sensors - ISO - 100 – 3200
Sensor - ISO tundlikkuse ulatus - 100 – 3200
Sensor - Megapixels - 48 megapixels
Sensor - Megapiksleid - 48 megapikslit
Sensors - Megapikseļi - 48 megapixels
Сенсор - Мегапиксели - 48 мегапикселей
Sensor - Sensor size - 1/2''
Sensor - Sensori mõõt - 1/2''
Sensors - Sensora izmērs - 1/2''
Сенсор - Размер матрицы - 1/2
barcode - 842126103742
barcode - 6970357853922
TariffNo - 85258900
Volume - 0.00148074
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
USB-C Input/Output connectors - 1
Video ieraksts - Bitu pārraide - 120 Mbps
Video ieraksts - Citi formāti - [2,7K] 2720×1530 24/25/30/48/50/60p
Video ieraksts - Citi formāti - [4K UHD] 3840 × 2160 24p
Video ieraksts - Citi formāti - [4K UHD] 3840 × 2160 25p
Video ieraksts - Citi formāti - [5.7K] 5760 × 2880 24p
Video ieraksts - Citi formāti - [5.7K] 5760 × 2880 25p
Video ieraksts - Intervāla video - Jā
Video ieraksts - Lēnas kustības video - Yes
Video ieraksts - Slēdža ātrums - 1/8000 – 120 s
Video ieraksts - Video formāts - INSV
Video ieraksts - Video formāts - MP4
Video ieraksts - Video ierakstīšana - 4K UHD 3840 × 2160
Video ieraksts - Video ierakstīšana - 5.7K 5760 × 2880
Video ieraksts - Video izšķirtspēja - [4K UHD] 3840 × 2160 30p
Video ieraksts - Video izšķirtspēja - [5.7K] 5760 × 2880 30p
Video recording - Bitrate - 120 Mbps
Video recording - Other formats - [2.7K] 2720×1530 24/25/30/48/50/60p
Video recording - Other formats - [4K UHD] 3840 × 2160 24p
Video recording - Other formats - [4K UHD] 3840 × 2160 25p
Video recording - Other formats - [5.7K] 5760 × 2880 24p
Video recording - Other formats - [5.7K] 5760 × 2880 25p
Videosalvestus - Muud mõõdud - [2.7K] 2720×1530 24/25/30/48/50/60p
Запись видео - Другие размеры - [2.7K] 2720×1530 24/25/30/48/50/60p
Videosalvestus - Muud mõõdud - [4K UHD] 3840 × 2160 24p
Запись видео - Другие размеры - [4K UHD] 3840 × 2160 24p
Videosalvestus - Muud mõõdud - [4K UHD] 3840 × 2160 25p
Запись видео - Другие размеры - [4K UHD] 3840 × 2160 25p
Videosalvestus - Muud mõõdud - [5.7K] 5760 × 2880 24p
Запись видео - Другие размеры - [5.7K] 5760 × 2880 24p
Videosalvestus - Muud mõõdud - [5.7K] 5760 × 2880 25p
Запись видео - Другие размеры - [5.7K] 5760 × 2880 25p
Videosalvestus - Andmetihedus - 120 Mbps
Video recording - Movie format - INSV
Video recording - Movie format - MP4
Запись видео - Бит-рейт - 120 Mbps
Videosalvestus - Aegluubis video - Jah
Video recording - Time-lapse video - Yes
Запись видео - Time-lapse видео - Да
Запись видео - Замедленное видео - Да
Video recording - Video recording - 4K UHD 3840 × 2160
Videosalvestus - Videosalvestus - 4K UHD 3840 × 2160
Запись видео - Запись видео - 4K UHD 3840 × 2160
Video recording - Video recording - 5.7K 5760 × 2880
Videosalvestus - Videosalvestus - 5.7K 5760 × 2880
Запись видео - Запись видео - 5.7K 5760 × 2880
Videosalvestus - Video salvestusvorming - INSV
Запись видео - Видео формат записи - INSV
Videosalvestus - Video salvestusvorming - MP4
Запись видео - Видео формат записи - MP4
Video recording - Video resolution - [4K UHD] 3840 × 2160 30p
Videosalvestus - Video lahutusvõime - [4K UHD] 3840 × 2160 30p
Запись видео - Разрешение видео - [4K UHD] 3840 × 2160 30p
Video recording - Video resolution - [5.7K] 5760 × 2880 30p
Videosalvestus - Video lahutusvõime - [5.7K] 5760 × 2880 30p
Запись видео - Разрешение видео - [5.7K] 5760 × 2880 30p
Video recording - Shutter speed - 1/8000 – 120 s
Videosalvestus - Säriajad - 1/8000 – 120 s
Запись видео - Скорость затвора - 1/8000 – 120 s
Videosalvestus - Intervallvõtte video - Jah
Video recording - Slow motion video - Yes
MediumDescription ET - Insta360 X3 on revolutsiooniline 360° kaamera, mis pakub 5.7K video kvaliteeti ja 72MP foto resolutsiooni. Tänu kahele 48MP sensorile ja mitmekülgsetele funktsioonidele nagu FlowState stabiliseerimine ja Me režiim, avab see kaamera uued võimalused sisu loomiseks.
• 5.7K 360° video ja 72MP fotod
• Dual-lens HDR ja Active HDR parema valguse ja detailide jaoks
• Nähtamatu selfie-pulk ja 360° Horizon Lock
MediumDescription LV - Insta360 X3 ir revolucionāra 360° kamera, kas nodrošina 5,7K video kvalitāti un 72MP fotoattēlu izšķirtspēju. Šī kamera, ir aprīkota ar diviem 48 MP sensoriem un daudzpusīgām funkcijām, kā piemēram, FlowState stabilizāciju un režīmu Me, paverot jaunas iespējas satura veidošanai. • 5,7K 360° video un 72 MP fotoattēli;
• Dual-lens HDR un Active HDR uzlabotai gaismai un detaļām;
• Neredzamā pašportretu nūja un 360° Horizon Lock.
Unit Net Weight - 0.18 kg
Unit Gross Weight - 0.49 kg
Unit Box Height - 0.06
Unit Box Length - 0.23
Unit Box Width - 0.11
Unit Brutto Volume - 0.001518 cubm
Общее - Комплектация - Защитный футляр
Общее - Комплектация - Камера
Общее - Комплектация - Кабель для зарядки
General - Package contents - Camera
General - Package contents - Holster
General - Package contents - Chargin cable
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Aizsargfutrālis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Kamera
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes kabelis
Üldine - Komplekti sisu - Kaitsevutlar
Üldine - Komplekti sisu - Kaamera
Üldine - Komplekti sisu - Laadimiskaabel
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Общее - Цвет - Черный
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
General parameters - protection level - IPX8
General parameters - colour - black
General parameters - manufacturer - Insta360
brand - Insta360
536,52 €
Insta360 X3
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas