Logitech G923 Trueforce, Xbox

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 579655 Preces kods: 941-000158
Noliktavā 15 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
359,27 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: trešdien, 25.09.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: trešdien, 25.09.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: trešdien, 25.09.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: trešdien, 25.09.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: trešdien, 25.09.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: trešdien, 25.09.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: pirmdien, 23.09.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Force Feedback: Ir
  • Savienojums: Vads
Visi parametri
Apgaismojuma Krāsa : N/A
Apgaismojums : Nav
Force Feedback Ir
Force feedback ir lielisks papildinājums spēļu baudīšanas pieredzē, tas dod iespēju ar vibrāciju "sajust" dažādus šķēršļus un virsmas spēlēs. Ja esat prasīgs spēlētājs, Dateks iesaka iegādāties spēļu kontrolieri ar ForceFeedback.
Kontroliera tips Stūre
Katram datorspēļu žanram ir sava specifika, kā ērtāk spēlēt, tādēļ sacīkšu braukšanas spēlēm ir stūres, lidojumu simulācijām un 3D FPS spēlēm Joistick, kā arī klasiskais RumblePad visa veida spēļu ērtai spēlēšanai atlaižoties dīvānā. Izvēlieties jūsu gaumei piemērotu spēļu kontroliera tipu.Wireless spēļu kontrolieri darbojas bez vadu savienojuma, tādēļ dod iespaidīgu brīvību kustībām un spēļu krāšņuma pieredzei.USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Krāsa : Melna
Platforma : PC, Xbox
Savienojums Vads
Wireless spēļu kontrolieri darbojas bez vadu savienojuma, tādēļ dod iespaidīgu brīvību kustībām un spēļu krāšņuma pieredzei.USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Svars, Kg : N/A
Papildus specifikācija
1. kategorija - Ievadierīces
2. kategorija - Džoistiki/padi/riteņi
Aksesuāra nosaukums Jauns - |Angļu valodāG923 Sacīkšu ritenis un pedāļiAngļu valodā|
Apraksts - ATKLĀSTI RACINGU NĀKOTNIECĪBU Atklājiet nākamās paaudzes sacīkšu riteņus. Godalgotais Logitech G dizains ir pārveidots, lai atbilstu spēļu fizikai un nodrošinātu vēl nebijušu reālismu. Izjūtiet sūknējošos virzuļus, čīkstošo grants segumu, katru pārnesumu pārslēgšanu, pārslodzi un asus pagriezienus kā vēl nekad agrāk. JAUNĀS GENERĀCIJAS TRUEFORCE SYMULATION Mūsu jaunākā inovatīvā spēka atgriezeniskās saites tehnoloģija ir tieši savienota ar simulācijā izmantotajiem dzinējiem un fiziku, lai radītu vēl reālistiskāku reakciju reālajā laikā. Salīdzinot ar iepriekšējām paaudzēm, ir palielināts arī atgriezeniskās saites frekvenču diapazons, lai ievērojami uzlabotu detalizāciju un reālismu. Dzinēja vadība slēgtā blokā Pareiza elektriskā strāva nozīmē pareizu griezes momentu. G923 uzlabotā programmaparatūra uzrauga visu elektrisko strāvu, kas plūst caur riteņu motoriem, pastāvīgi pielāgojot spriegumu, lai tas atbilstu spēles fiziskajiem parametriem. G923 ritenītis, pārsniedzot noklusējuma iestatījumus, nodrošina izcilu precizitāti un vēl nebijušu reālismu. VAIRĀK TRACTION. Mazāk dūmu. Atstājiet starta līniju tīrāku un ātrāku, izmantojot programmējamu dubulto sajūgu, kas simulē reālu sacīkšu automašīnas palaišanas palīglīdzekli atbalstītās spēlēs. Paredzēts sacīkstēm Pārveidots klasiskais dizains. Jaunā krāsu gamma, augstas kvalitātes slīpēts metāls, automobiļu stila ādas šuves un pulēti pedāļi piešķir G923 komplektam profesionālu izskatu. Pateicoties integrētajam centra marķierim un rotējošajai ciparnīcai, forma atbilst funkcijai. VIRZIENA KEĻĶIS AR 24 PUNKTIEM Vilkmi, griezes momentu, bremzēšanas jaudu var regulēt, izmantojot integrēto pogu PROGRESĪVS Bremžu pedālis Ātrāka reakcija, labāka precizitāte. Progresīvā atspere imitē bremžu sistēmu, kas reaģē uz spiedienu, tādējādi nodrošinot reālistiskāku sacīkšu pieredzi. Mainiet pedāļu spilventiņu novietojumu, lai precīzi manevrētu un vēl labāk kontrolētu braukšanu. INSERT RPM INDIKATORS Iebūvēti krāsaini LED indikatori norāda motora apgriezienu diapazonu atbalstītās spēlēs. Skatieties, kad sarkanās vērtības tiek šķērsotas tieši jūsu redzeslaukā. Ieslēdziet pārslēgšanas sviru Lai iegūtu maksimālu sacīkšu simulāciju, pievienojiet reālistisku pārnesumu pārslēgšanas sviras funkciju. Logitech G Driving Force pārnesumkārba ar ātri pārslēdzamu 6 ātrumu H-veida pārnesumkārbu ar atpakaļgaitas pogu ir sacīkšu biedrs, kuru drīz vien neaizmirsīsiet. PIELĀGOJUMS AR G HUB PROGRAMMATŪRU Pārņemiet pilnu kontroli pār savu pārnesumkārbu. Pielāgojiet stūres jutību, spēka atgriezeniskās saites līmeņus un pogu personalizāciju, izmantojot jaudīgo G HUB Gaming programmatūru, kas pieejama datoram. Lejupielādējiet programmatūru vietnē logitechG.com/downloads Izveidojiet pielāgotus profilus jebkurai spēlei un lietojumprogrammai.
Apraksts - Logitech Racing Wheel/pedals G923 Xbox Series un PC (941-000158). Ekskluzīvā TRUEFORCE atgriezeniskā saite ir tieši savienota ar spēles fiziku, nodrošinot vēl nebijušu reālismu. Premium klases konstrukcija ar alumīnija lāpstiņu pārslēdzējiem, ar rokām šūtu ādas stūri un spiedienjutīgu bremžu sistēmu.
Attēls - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/200803160019100616.jpg
Augstums - 0.3200
Barošanas avots - barošanas avots - elektrotīkls
Barošanas avots - barošanas avots - USB
BrandCode - LOGITECH
Braukšanas ritenis - pārnesumu pārslēdzējs ar lāpstiņām
Braukšanas ritenis - spēka atgriezeniskā saite
Braukšanas ritenis - piestiprināms pie - sacīkšu sēdeklis
Braukšanas ritenis - piestiprināms pie - tabula
Braukšanas ritenis - riteņa pārsegs - āda
Bruto svars - 7.1500
category_en - Audio, foto un video > Spēļu konsoles un piederumi > Konsoļu piederumi > Xbox piederumi
category_lv - Audio, foto un video > Spēļu konsoles un aksesuāri > Piederumi konsoliem > Xbox piederumi
category_ru - Audio, foto un video > Spēļu konsoles un aksesuāri > Piederumi konsoliem > Xbox piederumi
Citas funkcijas - Stūres sviras: anodēts alumīnijs Stūres rata pārsegs: ar rokām šūta āda Stūres pārnesumu vārpsta: tērauds Pārnesumu pārslēgšanas slotiņas: pulēts nerūsējošais tērauds Spīles: ar stiklu pildīts neilons Pedāļu rāmji un balsti: auksti velmēts tērauds Pedāļu vāciņi: pulēts nerūsējošais tērauds Pedāļu virzuļu uzmavas: termoplastisks polioksimetilēns (POM) Rotācija: 900 grādi starp galējām pozīcijām Halla efekta kontroles sensors Divu motoru spēka atgriezeniskās saites mehānisms ar TRUEFORCE tehnoloģiju Pārkaršanas aizsardzība
description_lv - Xbox X / S / One / PC
description_lv - Xbox X / S / One / PC
description_ru - Xbox X / S / One / PC
dimensijas dziļums - 300 mm
Dzenošais ritenis - griezes momenta jauda - 2.2
Dzenošais ritenis - motora tips - divdzinēju
Dzenošais ritenis - rotācija - 900
ean - 5099206082816
EAN - 5099206082816
EANCode - 5099206082816
EAN kods - 5099206082816
Eans - 5099206082816
Gabali iepakojumā - 1
Garantija - 12/24 mēneši
garantija - 24
Garantija Produkti atgriežami - Jā
Garantijas apstiprināšanas kritēriji - Sērijas numurs
Garantijas termiņš (mēnesis) - 24 mēneši
garantijas_tips - ārējais
Garums - 0.3050
gross_weight - 7.14 kg
Grupa - IZKLAIDE > RITEŅI > PC / XBOX
GRUPA1 - Multimediji un spēles
GRUPA2 - Stūres riteņi
HST NUMERIS - 941-000158
Iekļautie piederumi - Stūres rats Pedāļi Barošanas avots Dokumentācija
Iepakojuma augstums (mm) - 322.3 mm
Iepakojuma garums (mm) - 436.6 mm
Iepakojuma platums (mm) - 300 mm
Iepakojuma svars Brutto (kg) - 7.145 kg
Iepakojuma svars neto (kg) - 7 kg
Iepakojuma veids - Mazumtirdzniecība
Iepakojumi kastē - 1
Ierīces atrašanās vieta - Ārējais
Ierīces tips - Spēļu ritenis ar pedāļiem
Izmēri - RITEŅA FIZIKĀLIE DATI: Augstums: 270 mm Platums: 260 mm Dziļums: 278 mm VADĪTĀJU FIZIKĀLIE DATI: Augstums: 167 mm Platums: 428,5 mm Dziļums: 311 mm
Izmēri - pedāļu augstums - 16.7
Izmēri - pedāļu dziļums - 31.1
Izmēri - pedāļu platums - 42.85
Izmēri - pedāļu svars - 3.1
Izmēri - riteņa augstums - 27
Izmēri - riteņa dziļums - 27.8
Izmēri - riteņa platums - 26
Izmēri - riteņa svars - 2.25
izmērs augstums - 320 mm
izmērs platums - 430 mm
izmērs svars - 7120 g
IZSTRĀDĒTĀJS - LOGITECH
Kastes augstums (mm) - 338 mm
Kastes garums (mm) - 448 mm
Kastes platums (mm) - 314 mm
Kastes svars Brutto (kg) - 7.803 kg
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Grāmatu kontrolieri/Grāmatu stūres riteņi
Kategorijas kods - GCO
Krāsa - Black
Krāsa - Black
LongDescription ET - G923 stūres komplekts Visas vadības ierīces ir rokas stiepiena attālumā. D-Pad, pogas un lāpstiņas ir glīti novietotas uz G923 stūres rata. Izjūtiet katru pārnesumu pārslēgšanu un riepu slīdēšanu Izjūtiet savu transportlīdzekli uz katras virsmas, pagriezienā un sānslīdē. Jaudīgais stūres rats ar divu motoru atgriezenisko saiti simulē reālus pagriezienus un slīdēšanas spēkus, lai jūs varētu izbaudīt patiesi precīzu braukšanu. Gluda un precīza stūrēšana Ārkārtīgi klusa un vienmērīga pagriešanās. Zobratu riteņi ir veidoti pēc automobiļu rūpniecībā izmantoto modeļu parauga, lai samazinātu troksni un vibrāciju pagriešanās laikā. Turklāt stūres ratam ir iebūvēts Hall-Effect rotācijas sensors, kas izmanto magnētisko lauku, lai noteiktu stūres rata pozīciju. Brauciet ar pārliecību, zinot, ka stūres rats nekustēsies pat agresīvu manevru laikā. G923 tiek droši piestiprināts pie galda vai rallija krēsla konstrukcijas ar skavām vai skrūvēm. Lai gūtu vēl īpašāku pieredzi, ir vērts ratu izmantot kopā ar Playseat rallija krēsliem. 900 grādu pagrieziena riteņa rādiuss nozīmē divarpus pagriezienus, kas ir līdzvērtīgi īsta ratiņkrēsla pagrieziena rādiusam.
LongDescription LV - G923 sacīkšu stūre Visas vadības sviras ir vietās, kur varat tās sasniegt. Spēcīga, divu motoru spēka atdeve, reāli simulē bedres, ceļa segumu un sadursmes efektus. Uzlabojiet konsoles pieredzi Jūs vairs nekad negribēsiet sacensties ar parasto kontrolleri, kad jūs pievienosiet Driving Force savam kontrolieru izlasei. G923 spēļu stūre ir paredzēta jaunākajām sacīkšu spēlēm jūsu Xbox One. G923 Driving Force darbojas arī ar jūsu datoru, izmantojot Logitech Gaming Software. Stingra, gluda, precīza kontrole Jūs saņemsiet īpaši plūstošu un klusu stūres darbību. G923 Driving Force Racing Wheel aprīkots ar uzticamu hola sensoru kas izmanto magnētisko lauku, lai noteiktu stūres stāvokli.
LongDescription LV - Izbaudiet katru svara nobīdi un riepu slīdēšanu Izjūtiet riepu slīdēšanu katrā pagriezienā un reljefa tipā, sajūtiet, vai riepas ir nepietiekami noslīdējušas vai pārāk noslīdējušas. Jaudīga divu motoru spēka atgriezeniskā saite reālistiski simulē spēka iedarbību, nodrošinot precīzu reakciju. Materiāli, kas piemēroti sacīkstēm un spēj izturēt visu Driving Force iztur sacīkšu slodzi un ir izgatavots tā, lai nodrošinātu ilgstošu uzticamību. Cietie tērauda lodīšu gultņi riteņa vārpstā un nerūsējošā tērauda lāpstiņu pārslēdzēji un pedāļi padara G923 par garo distanču sacīkšu riteni. Tas ir pārklāts ar augstas kvalitātes, ar rokām šūtu ādu, kas izskatās kā augstas veiktspējas sacīkšu automobiļu ritenis, un tas sniedz jums ērtāku un izturīgāku pieredzi. Precīza vadība Helikālie zobrati ir veidoti pēc automobiļu transmisijās izmantoto zobratu parauga, lai samazinātu nevēlamo troksni un vibrāciju. Pretslīdēšanas novēršanas sistēma nodrošina riteņa un pedāļu sasprindzinājumu, maksimāli palielinot kontroli. Šis stūres rats nodrošina īpaši vienmērīgu un klusu stūrēšanas darbību. G923 Driving Force Racing Wheel ir aprīkots ar ilgmūžīgu un uzticamu Hala efekta stūres sensoru, kas izmanto magnētisko lauku, lai noteiktu stūres stāvokli. Kontrole tur, kur tā nepieciešama Iegūstiet vēl lielāku kontroli pār automobiļa iestatījumiem. G923 Racing Wheel ietver D-Pad un konsoles pogas stūrītī, lai visas vadības ierīces būtu turpat, kur tās sasniedzat, savukārt pusautomātiskie pārnesumu pārslēdzēji ar lāpstiņām palīdz veikt vienmērīgu un precīzu pārnesumu pārslēgšanu līkumainos pagriezienos un taisnajās distancēs. Regulējams maksimālai kontrolei Uzturiet reālistiskāku vadītāja ķermeņa pozīciju, izmantojot atsevišķu grīdas pedāļa bloku ar integrētiem droseles, bremžu un sajūga pedāļiem. G923 Driving Force ļauj ērti paātrināt, bremzēt un pārslēgt pārnesumus, sajūtoties kā īstā automašīnā. Nelineārais bremžu pedālis imitē spiedienjutīgas bremžu sistēmas darbību, nodrošinot atsaucīgāku un precīzāku bremzēšanas sajūtu. Lai nodrošinātu vēl precīzāku kontroli, mainiet pedāļa virsmu novietojumu, tādējādi atvieglojot manevru veikšanu ar papēža un kājas pirkstu. Gumijas kājiņas cietām virsmām un patentētā ievelkamā paklāja satveršanas sistēma palīdz pedāļiem palikt tur, kur tos esat novietojis. Veiktspēja, kas paliek tur, kur vēlaties, brauciet bezbailīgi, zinot, ka agresīvu manevru laikā stūres nemainīsies. Sacīkšu ritenis tiek droši piestiprināts pie galda vai sacīkšu aprīkojuma, izmantojot iebūvētās skavas vai skrūvju stiprinājuma punktus. Paceliet savas sacīkstes jaunā līmenī ar Playseat® sacīkšu simulācijas kokpitu. Reālistiskiem pagriezieniem trasē G923 Driving Force 900 grādu griešanās no bloķēšanas līdz bloķēšanai nozīmē, ka jūs varat pagriezt riteni divarpus reizes, plašos pagriezienos griežot roku uz roku. Tā ir tāda pati kustības pakāpe kā stūrei automašīnā. Palieciet orientēti pareizajā virzienā Viegli pārliecinieties, vai jūsu stūres iekārta ir izvēlēta, izmantojot perifērajā redzes lokā redzamu vizuālu norādījumu. Stūres rata josla ir vizuāls indikators, kas norāda, kurā virzienā ir vērsts stūres rats. precīza pārnesumu izvēle Pabeidziet savu sacīkšu iekārtu, lai gūtu maksimāli reālistisku pieredzi. Papildiniet savu sacīkšu stūres komplektu ar 6 pakāpju manuālo Driving Force pārslēdzēju.
Mazumtirdzniecības iepakojums Neto svars Kartons - 0 kg
Mazumtirdzniecības iepakojums Neto svars Plastmasa - 0 kg
MediumApraksts LV - Spēkrats Driving Force ir paredzēts jaunākajām Xbox One™ konsoles sacīkšu spēlēm. Pēc G923 Driving Force izmēģināšanas jūs, iespējams, vairs nekad vairs nebūsiet sacīkstēs ar parastu kontrolieri. G923 Driving Force darbojas arī datorā ar atsevišķām spēlēm, izmantojot Logitech Gaming Software.
Modelis - 941-000158
Modelis - G923
MPN - 941-000158
NameInWeb ET - Xbox One / PC stūres komplekts Logitech G923
NameInWeb LV - Sacīkšu ritenis Logitech G923 priekš Xbox One / PC
NetWeight - 5.3500
nosaukums - G923 XB1/PC 941-00015
Nosaukums - Logitech G923 Xbox/PC
Nosaukums - Logitech G G923 - Stūre + pedāļi
Nosaukums ET - Rool Logitech G923 PC/X1/SX
NosaukumsInWeb LV - Spēļu kontrolieris stūre G923 priekš Xbox One / PC, Logitech
Nosaukums LV - Ritenis Logitech G923 PC/X1/SX
Nosaukums LV - Ritenis Logitech G923 PC/X1/SX
PANTS1 - G923 SACĪKŠU RITENIS UN PEDĀĻI
PANTS2 - XBOX ONE A.PC N/A N/A N/A EMEA
Pedals - pedals - bremzes
Pedals - pedals - paātrinātājs
Pedals - pedals - sajūgs
Pedāļi - materiāls - tērauds
Pedāļi - stiprinājuma metode - gumijas kājas
Pedāļi - stiprinājuma metode - skrūves
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 32 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 43.5 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 30.5 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 7.15 kg
Pilna apraksta līnija - Saderīgs ar: PS5 /PlayStation /PC/Xbox|Krāsa melna
Platforma - DATORS
Platforma - Xbox One
Platums - 0.4400
Preces kods - 941-000158
ProducerCode - 941-000158
Produkta apraksts - LOGITECH G923 sacīkšu ritenis un pedāļi - PC/XB - melns - USB
Produkta karteKarte - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=200713111152466843&THEME=asbis&LANG=lv
Produkta kategorija - Spēles un rotaļlietas
Produkta tips - Spēļu kontrolieris
Pārdevēja mājas lapa - www.logitechg.com/en-eu/products/driving/g923-trueforce-sim-racing-wheel.941-000149.html
Pārdevējs - LOGITECH
ražotājs - Logitech
Ražotājs - Logitech
Ražotājs - Logitech
RažošanaValsts - CN
Saderīgs ar: - PS5 /PlayStation /PC/Xbox
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Saskarne - USB
Savienojums - auklas garums - 1.8
Savienojums - savienotāja tips - USB-A
ShortDescription -
Spēļu piederumi - komplektā ir - pedāļi
Spēļu piederumi - komplektā ir - ritenis
Spēļu piederumi - piederumu tips - kontrolierīces
Spēļu piederumi - saderīgi ar - DATORS
Spēļu piederumi - saderīgi ar - Xbox One
Spēļu piederumi - saderīgi ar - Xbox S sērija S
Spēļu piederumi - saderīgi ar - Xbox X sērija
Spēļu piederumi - vadības ierīces - riteņi
Starling - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 20
Svars - 2.25 kg
svars - 5.9 kg
Svars - 7.72
TariffNo - 84716070
Tilpums - 0.04294400
title_lv - Logitech G923 Racing Spēļu stūre un pedāļi priekš Xbox
title_lv - Logitech G923 sacīkšu ritenis un pedāļi Xbox ierīcēm
title_ru - Logitech G923 Sacīkšu stūre un pedāļi Xbox ierīcēm
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
Vecāku produkti - PC\Xbox One
vendpn - 941-000158
VidējaisApraksts ET - Jūs nekad vairs nevēlēsieties braukt rallijā, tikai ar tastatūras vai konsoles pults palīdzību. G923 ir izstrādāta jaunākajām Xbox One un PC spēlēm, nodrošinot lietotājam precizitāti un iespējami reālistiskāku braukšanas pieredzi. Savietojams ar Xbox X sērijas spēļu konsoli!
VidējaisApraksts LV - G923 Driving Force ir paredzēts jaunākajām Xbox One konsoļu sacīkšu spēlēm. Pēc G923 Driving Force jūs nekad vairs nespēsiet sacensties izmantojot parastus kontrolierus. G923 Driving Force darbojas arī ar jūsu datoru, izmantojot Logitech Gaming Software.Saderīgs arī ar Xbox Series X!
Vienība Brutto Volume Mazumtirdzniecības kaste Izmēri - 0.04712/0.04246 cubm
Vienība Neto svars - 5.35 kg
Vienības bruto svars - 7.15 kg
Vienības kastes augstums - 0.32
Vienības kastes garums - 0.435
Vienības kastes platums - 0.305
Vispārīgie parametri - platforma - PC / Xbox One / Xbox X/S sērija
Vispārīgie parametri - ražotājs - Logitech
Ārējā krāsa - Melna
Category 1 - Eingabegeräte
Category 2 - Joysticks/-pads/-wheels
Accessory Name New - |EnglishG923 Racing Wheel and PedalsEnglish|
Description - POCZUJ PRZYSZŁOŚĆ WYŚCIGÓW
Odkryj nową generację kierownic wyścigowych. Wielokrotnie nagradzany design Logitech G został przeprojektowany, aby dopasować się do fizyki gry, zapewniając niespotykany wcześniej realizm. Poczuj pompujące tłoki, skrzypiący żwir, każdą zmianę biegu, przeciążenie i ostre zakręty jak nigdy dotąd. SYMULACJA TRUEFORCE NOWEJ GENERACJI
Nasza najnowsza, innowacyjna technologia siłowego sprzężenia zwrotnego łączy się bezpośrednio z silnikami i fizyką stosowaną w symulacji, aby generować jeszcze bardziej realistyczne reakcje w czasie rzeczywistym. Zwiększony został również zakres częstotliwości sprzężenia zwrotnego, aby radykalnie poprawić szczegółowość i realizm w porównaniu z poprzednimi generacjami. STEROWANIE SILNIKIEM W ZAMKNIĘTEJ PĘTLI
Właściwy prąd elektryczny oznacza właściwy moment obrotowy. Zaawansowane oprogramowanie układowe kierownicy G923 monitoruje cały prąd elektryczny przepływający przez silniki kół, nieustannie dostosowując napięcie do parametrów fizycznych gry. Wykraczając poza ustawienia domyślne kierownica G923 zapewnia wyjątkową dokładność i niespotykany dotąd realizm. LEPSZA TRAKCJA. MNIEJ DYMU.
Opuszczaj linię startu czyściej i szybciej dzięki programowalnemu podwójnemu sprzęgłu, które symuluje prawdziwe wspomaganie uruchamiania samochodu wyścigowego w obsługiwanych grach. STWORZONA DO WYŚCIGÓW
Zmodernizowany klasyczny design. Nowa kolorystyka, wysokiej jakości szczotkowany metal, skórzane przeszycia w stylu samochodowym i polerowane pedały nadają zestawowi G923 profesjonalny wygląd. Forma łączy się z funkcjonalnością dzięki zintegrowanemu środkowemu znacznikowi i obrotowej tarczy. POKRĘTŁO WYBORU Z 24 PUNKTAMI
Trakcja, moment obrotowy, siła hamowania wszystkie te parametry można regulować za pomocą zintegrowanego pokrętła PROGRESYWNY PEDAŁ HAMULCA
Szybsza reakcja, lepsza dokładność. Progresywna sprężyna symuluje działanie układu hamulcowego reagującego na siłę nacisku, co zapewnia bardziej realistyczne doznania wyścigowe. Zmień położenie nakładek na pedały, aby precyzyjnie wykonywać manewry i uzyskać jeszcze większą kontrolę. WBUDOWANY WSKAŹNIK BIEGU WSTECZNEGO
Wbudowane kolorowe diody LED wskazują zakres obrotów silnika w obsługiwanych grach. Obserwuj, kiedy przekraczasz czerwone wartości bezpośrednio na linii wzroku. WŁĄCZ PRZESTEROWANIE
Aby uzyskać najwyższą jakość symulacji wyścigów, dodaj realizm dedykowanej dźwigni zmiany biegów. Dzięki szybkiemu przerzucaniu 6 biegów w układzie H z wciskanym biegiem wstecznym, przekładnia Driving Force od Logitech G to towarzysz wyścigów, którego szybko nie zapomnisz. DOSTOSUJ ZA POMOCĄ OPROGRAMOWANIA G HUB
Przejmij pełną kontrolę nad swoim sprzętem. Dostosuj czułość kierownicy, poziomy siłowego sprzężenia zwrotnego i personalizację przycisków za pomocą wydajnego oprogramowania G HUB Gaming dostępnego dla komputerów PC. Pobierz oprogramowanie na stronie logitechG.com/downloads Twórz niestandardowe profile dla dowolnej gry i aplikacji.
Description - Logitech Racing Wheel/pedals G923 for Xbox Series and PC (941-000158). Exclusive TRUEFORCE feedback connects directly to in-game physics for unprecedented realism. Premium build featuring aluminum paddle shifters, hand-stitched leather wheel, and pressure-sensitive brake system.
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/200803160019100616.jpg
Height - 0.3200
Power supply - power supply - mains
Power supply - power supply - USB
BrandCode - LOGITECH
Driving wheel - paddle shifter
Driving wheel - force feedback
Driving wheel - attachable to - racing seat
Driving wheel - attachable to - table
Driving wheel - wheel cover - leather
GrossWeight - 7.1500
category_en - Audio, photo and video > Game consoles and accessories > Consoles accessories > Xbox accessories
category_lv - Audio, foto un video > Spēļu konsoles un aksesuāri > Piederumi konsoliem > Xbox piederumi
category_ru - Audio, foto un video > Spēļu konsoles un aksesuāri > Piederumi konsoliem > Xbox piederumi
Other features - Ramiona kierownicy: anodyzowane aluminium Pokrycie kierownicy: ręcznie szyta skóra Wałek przekładni kierowniczej: stal Łopatki do zmiany biegów: polerowana stal nierdzewna Zaciski mocujące: nylon wypełniony szkłem Ramy i podpórki pedałów: stal walcowana na zimno Nakładki na pedały: polerowana stal nierdzewna Tuleje tłoków pedałów: termoplastyczny polioksymetylen (POM) Obrót: 900 stopni między skrajnymi pozycjami Czujnik sterowania z efektem Halla Mechanizm siłowego sprzężenia zwrotnego o dwóch silnikach z technologią TRUEFORCE Zabezpieczenie przed przegrzewaniem
description_en - Xbox X / S / One / PC
description_lv - Xbox X / S / One / PC
description_ru - Xbox X / S / One / PC
dimension depth - 300 mm
Driving wheel - torque output - 2.2
Driving wheel - motor type - dual-motor
Driving wheel - rotation - 900
ean - 5099206082816
EAN - 5099206082816
EANCode - 5099206082816
EAN Code - 5099206082816
Eans - 5099206082816
Pieces in pack - 1
Warranty - 12/24 months
guarantee - 24
Warranty Products Returnable - Yes
Warranty validation Criteria - Serial Number
Warranty Term (month) - 24 mēneši
guarantee_type - external
Length - 0.3050
gross_weight - 7.14 kg
Group - ENTERTAINMENT > WHEELS > PC / XBOX
GRUPPE1 - Multimedia & Games
GRUPPE2 - Steering Wheels
HSTNUMMER - 941-000158
Accessories included - Kierownica Pedały Zasilacz Dokumentacja
Pack Height (mm) - 322.3 mm
Pack Length (mm) - 436.6 mm
Pack Width (mm) - 300 mm
Pack Weight Brutto (kg) - 7.145 kg
Pack Weight Netto (kg) - 7 kg
Package Type - Retail
Packs in Box - 1
Device Location - External
Device Type - Gaming Wheel with Pedals
Dimensions - DANE FIZYCZNE KIEROWNICY: Wysokość: 270 mm Szerokość: 260 mm Głębokość: 278 mm DANE FIZYCZNE PEDAŁÓW: Wysokość: 167 mm Szerokość: 428,5 mm Głębokość: 311 mm
Dimensions - pedals height - 16.7
Dimensions - pedals depth - 31.1
Dimensions - pedals width - 42.85
Dimensions - pedals weight - 3.1
Dimensions - wheel height - 27
Dimensions - wheel depth - 27.8
Dimensions - wheel width - 26
Dimensions - wheel weight - 2.25
dimension height - 320 mm
dimension width - 430 mm
dimension weight - 7120 g
HERSTELLER - LOGITECH
Box Height (mm) - 338 mm
Box Length (mm) - 448 mm
Box Width (mm) - 314 mm
Box Weight Brutto (kg) - 7.803 kg
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Game controllers/Gaming steering wheels
Category Code - GCO
Colour - Black
Color - Black
LongDescription ET - G923 roolikomplekt
Kõik juhtnupud on sinu käeulatuses. D-Pad, nupud ja labad on korralikult mahutatud G923 rooli külge. Tunneta iga käiguvahetust ja rehvi libisemist
Tunneta oma sõidukit igal pinnasel, pöördel ja külglibisemisel. Võimas, kahe mootoriga tagasisidet pakkuv rool simuleerib reaalset kurvides ja libisemisel mõjuvat jõudu, et saaksid kogeda tõeliselt täpset sõitu. Sujuv ja täpne juhtimine
Erakordselt vaikne ja sujuv pööramine. Kaldhammasrattad on modelleeritud autotööstuses kasutatute järgi, et vähendada müra ja vibratsiooni pööramisel. Lisaks sisaldab rool Hall-Effect pöördesensorit, mis kasutab magnetvälju rooli positsiooni tuvastamiseks. Püsib seal kuhu kinnitad
Sõida julgelt teadmisega, et rool ei liigu paigast ka agressiivsete manöövrite korral. G923 kinnitub turvaliselt sinu laua või rallitooli konstruktsiooni külge klambrite või kruvidega. Erilise kogemuse saamiseks tasub rooli kasutada Playseat rallitoolidega. Reaalsed pöörded rajal
900-kraadine pöördeulatus tähendab kahte ja poolt roolipööret, mis on võrdne reaalse autorooli pöördeulatusega.
LongDescription LV - G923 sacīkšu stūre
Visas vadības sviras ir vietās, kur varat tās sasniegt. Spēcīga, divu motoru spēka atdeve, reāli simulē bedres, ceļa segumu un sadursmes efektus. Uzlabojiet konsoles pieredzi
Jūs vairs nekad negribēsiet sacensties ar parasto kontrolleri, kad jūs pievienosiet Driving Force savam kontrolieru izlasei. G923 spēļu stūre ir paredzēta jaunākajām sacīkšu spēlēm jūsu Xbox One. G923 Driving Force darbojas arī ar jūsu datoru, izmantojot Logitech Gaming Software. Stingra, gluda, precīza kontrole
Jūs saņemsiet īpaši plūstošu un klusu stūres darbību. G923 Driving Force Racing Wheel aprīkots ar uzticamu hola sensoru kas izmanto magnētisko lauku, lai noteiktu stūres stāvokli.
LongDescription EN - Experience every weight shift, and tire slip
Feel your tires on every turn and type of terrain, sense under- or over-steer drifting. Powerful dual-motor force feedback realistically simulates force effects for precision response. Race-ready materials that can handle it all
Driving Force handles the stress of racing action and is built for long-lasting reliability. Solid steel ball bearings in the wheel shaft and stainless steel paddle shifters and pedals make G923 the long-distance race wheel. It’s covered in high-quality, hand-stitched leather, with the look and feel of a high-performance racecar wheel and it gives you a more comfortable, durable experience. Precision control
Helical gears are modeled after gears used in automotive transmissions to reduce unwanted noise and vibration. Anti-backlash keeps the wheel and pedals tight, maximizing your control. This steering wheel delivers exceptionally smooth, quiet steering action. G923 Driving Force Racing Wheel features a long lasting, reliable hall-effect steering sensor, using magnetic fields to sense the position of the wheel. Control where you need it
Get even more control over your car’s setup. G923 Racing Wheel incorporates the D-Pad and console buttons into the wheel so all your controls are right where you can reach them, while the semi-automatic paddle shifters help you execute smooth, accurate gear transitions on hairpin turns and straightaways. Adjustable for maximum control
Maintain a more realistic driving body position with the separate floor pedal unit with integrated throttle, brake, and clutch pedals. G923 Driving Force lets you comfortably accelerate, brake and change gears with the feel of an actual car. The nonlinear brake pedal mimics the performance of a pressure-sensitive brake system for a more responsive, accurate braking feel. For even finer control, reposition the pedal faces to make heel-toe maneuvers easier to perform. Rubber feet for hard surfaces and a patented retractable carpet grip system help your pedals stay right where you put them. Performance that stays where you want it
Drive fearlessly knowing the wheel won’t shift during aggressive maneuvers. The racing wheel mounts securely to your table or racing rig via built-in clamps or screw mounting points. Take your racing to the next level with a Playseat® racing simulation cockpit. For realistic turns on the track
The 900-degree lock-to-lock rotation of the G923 Driving Force means you can turn the wheel around two and a half times, hand over hand on wide turns. It’s the same degree of motion as a steering wheel inside a car. Stay oriented in the right direction
Easily see if your steering is dialed in using a visual cue within your peripheral vision. The steering wheel stripe is a visual indicator of which direction the wheel is pointing.Pinpoint gear selection
Complete your racing rig for the most realistic experience. Add the 6-speed manual Driving Force shifter to your racing wheel setup.
Retail Packaging Net Weight Carton - 0 kg
Retail Packaging Net Weight Plastic - 0 kg
MediumDescription EN - Driving Force is designed for the latest Xbox One™ console racing game titles. You may never race with a regular controller again after you experience G923 Driving Force. G923 Driving Force also works on PC with select titles using Logitech Gaming Software.
Model - 941-000158
Model - G923
MPN - 941-000158
NameInWeb ET - Xbox One / PC roolikomplekt Logitech G923
NameInWeb EN - Racing wheel Logitech G923 for Xbox One / PC
NetWeight - 5.3500
name - G923 XB1/PC 941-00015
Name - Logitech G923 Xbox/PC
Name - Logitech G G923 - Lenkrad + Pedale
Name ET - Rool Logitech G923 PC/X1/SX
NameInWeb LV - Spēļu kontrolieris stūre G923 priekš Xbox One / PC, Logitech
Name EN - Wheel Logitech G923 PC/X1/SX
Name LV - Wheel Logitech G923 PC/X1/SX
ARTIKEL1 - G923 RACING WHEEL AND PEDALS
ARTIKEL2 - XBOX ONE A.PC N/A N/A EMEA
Pedals - pedals - brake
Pedals - pedals - accelerator
Pedals - pedals - clutch
Pedals - material - steel
Pedals - attachment method - rubber feet
Pedals - attachment method - bolts
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 32 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 43.5 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 30.5 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 7.15 kg
Full Description Line - Compatible with: PS5 /PlayStation /PC/Xbox|Colour Black
Platform - PC
Platform - Xbox One
Width - 0.4400
ProductCode - 941-000158
ProducerCode - 941-000158
ProductDescription - LOGITECH G923 Racing Wheel and Pedals - PC/XB - BLACK - USB
ProductCard - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=200713111152466843&THEME=asbis&LANG=lv
ProductCategory - Gaming and Toys
ProductType - Gaming Controller
Vendor Homepage - www.logitechg.com/en-eu/products/driving/g923-trueforce-sim-racing-wheel.941-000149.html
Vendor - LOGITECH
producer - Logitech
Producer - Logitech
Manufacturer - Logitech
ProductionCountry - CN
Compatible with: - PS5 /PlayStation /PC/Xbox
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Interface - USB
Connection - cord length - 1.8
Connection - connector type - USB-A
ShortDescription -
Gaming accessories - kit contains - pedals
Gaming accessories - kit contains - wheel
Gaming accessories - accessory type - controls
Gaming accessories - compatible with - PC
Gaming accessories - compatible with - Xbox One
Gaming accessories - compatible with - Xbox Series S
Gaming accessories - compatible with - Xbox Series X
Gaming accessories - controls - wheels
Storno - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 20
Weight - 2.25 kg
weight - 5.9 kg
Weight - 7.72
TariffNo - 84716070
Volume - 0.04294400
title_lv - Logitech G923 Racing Spēļu stūre un pedāļi priekš Xbox
title_en - Logitech G923 Racing Wheel and Pedals for Xbox
title_ru - Logitech G923 Racing Руль и педали для Xbox
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
Parent Products - PC\Xbox One
vendpn - 941-000158
MediumDescription ET - Sa ei taha enam kunagi sõita rallit lihtsalt klaviatuuril või konsooli puldiga. G923 on disainitud uusimate mängude jaoks Xbox One'i ja arvuti peal, pakkudes kasutajale täpsust ja võimalikult reaalset sõidukogemust. Ühildub ka Xbox Series X mängukonsooliga!
MediumDescription LV - G923 Driving Force ir paredzēts jaunākajām Xbox One konsoļu sacīkšu spēlēm. Pēc G923 Driving Force jūs nekad vairs nespēsiet sacensties izmantojot parastus kontrolierus. G923 Driving Force darbojas arī ar jūsu datoru, izmantojot Logitech Gaming Software.Saderīgs arī ar Xbox Series X!
Unit Brutto Volume Retail box Dimensions - 0.04712/0.04246 cubm
Unit Net Weight - 5.35 kg
Unit Gross Weight - 7.15 kg
Unit Box Height - 0.32
Unit Box Length - 0.435
Unit Box Width - 0.305
General parameters - platform - PC / Xbox One / Xbox Series X/S
General parameters - manufacturer - Logitech
External Color - Melna
359,27 €
Logitech G923 Trueforce, Xbox
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas