HyperX Clutch

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1111353 Preces kods: 516L8AA
Pasūtāms 9 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
84,18 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 08.11.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.11.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.11.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.11.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.11.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.11.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 06.11.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Force Feedback: Ir
  • Savienojums: Bluetooth
  • Savienojums: Vads
  • Savienojums: Wireless 2.4ghz
Visi parametri
Apgaismojuma Krāsa : N/A
Apgaismojums : Nav
Force Feedback Ir
Force feedback ir lielisks papildinājums spēļu baudīšanas pieredzē, tas dod iespēju ar vibrāciju "sajust" dažādus šķēršļus un virsmas spēlēs. Ja esat prasīgs spēlētājs, Dateks iesaka iegādāties spēļu kontrolieri ar ForceFeedback.
Kontroliera tips Gamepad
Katram datorspēļu žanram ir sava specifika, kā ērtāk spēlēt, tādēļ sacīkšu braukšanas spēlēm ir stūres, lidojumu simulācijām un 3D FPS spēlēm Joistick, kā arī klasiskais RumblePad visa veida spēļu ērtai spēlēšanai atlaižoties dīvānā. Izvēlieties jūsu gaumei piemērotu spēļu kontroliera tipu.Wireless spēļu kontrolieri darbojas bez vadu savienojuma, tādēļ dod iespaidīgu brīvību kustībām un spēļu krāšņuma pieredzei.USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Krāsa : Melna
Platforma : Android, PC, PS5, Xbox
Savienojums Bluetooth, Vads, Wireless 2.4ghz
Wireless spēļu kontrolieri darbojas bez vadu savienojuma, tādēļ dod iespaidīgu brīvību kustībām un spēļu krāšņuma pieredzei.USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Svars, Kg : N/A
Papildus specifikācija
Barošana - Akumulatora tips - Iebūvēts
Barošana - iebūvēts akumulators - Jā
BrandPartCode - 516L8AA
category_en - Datori un komponenti > Datoru perifērija > Spēļu kontrolieri
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Spēļu kontrolieri
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Spēļu kontrolieri
description_lv - Pārņemiet kontroli pār savām mobilajām spēlēm Iegūstiet labāku kontroli pār savām mobilajām spēlēm ar HyperX Clutch bezvadu spēļu kontrolieri. Šis kontrolieris ar ērtu satvērienu, virziena padu, pogām un analogajām stīklām atgriezīs prieku jūsu mobilo spēļu spēlēšanā. Uz mobilā klipa var piestiprināt tālruņus, kuru platums ir no 41 mm līdz 86 mm (~1,6-3,3 collas). Tas arī ērti bezvadu režīmā savienojas ar citām ierīcēm, piemēram, planšetdatoriem un personālajiem datoriem, padarot to par universālu ierīci spēlētājiem, kuri spēlē ar daudzām sistēmām. Ar līdz pat 19 stundām ilgu akumulatora darbības laiku jūs varēsiet izbaudīt daudz spēļu, pirms būs jāuzlādē 600 mAh akumulators. Lielāka kontrole pār mobilajām spēlēm Iegūstiet labāku kontroli savām mobilajām spēlēm un neslīdiet klēpī! Jums nebūs jāuztraucas par to, ka neprecīzs skārienekrāns jūs pievils, jo Clutch ir precīza ievades funkcija. Ērts ergonomisks dizains Spēlējiet ērti un ilgāk, izmantojot ērtus, teksturētus rokturus. Pārņemiet kontroli ar abām rokām un maziniet sāpes, ko rada "tālruņa plauksta" un "tālruņa pirksts". Daudzplatformas mākoņspēļu spēlēšanai HyperX Clutch var bezvadu režīmā pieslēgties Android ierīcēm, izmantojot Bluetooth® 4.2, lai jūs varētu spēlēt spēles savā planšetdatorā. To var savienot arī ar datoru, izmantojot komplektā iekļauto uztvērēju un USB-C uz USB-A kabeli. Standarta izkārtojums Pazīstamās pogas, D-pad, bamperi, analogās stūres un izkārtojums ļaus jums izmantot savu pieredzi un muskuļu atmiņu, lai jūs varētu intuitīvi ienirt spēlē. Iebūvēts uzlādējams akumulators 600 mAH uzlādējamais akumulators nodrošina līdz pat 19 stundām akumulatora darbības laika ar vienu uzlādi.
description_lv - Veikt kontroli pār savu mobilo spēļu Iegūstiet labāku kontroli pār savu mobilo spēļu ar HyperX Sajūga bezvadu spēļu kontrolieris. Ar savu ērtu saķeri, virziena spilventiņu, pogas, un analog sticks, šis kontrolieris liks prieku atpakaļ savā mobilajā spēļu pieredzi. Mobilais klips var uzņemt tālruņus no 41mm-86mm (~1.6 in-3.3 in) platumā. Tas arī ērti savieno bezvadu režīmā ar citām ierīcēm, piemēram, planšetdatoriem un datoriem, padarot to par daudzpusīgu ierīci spēlētājam, kurš spēlē daudzās sistēmās. Ar akumulatora darbības laiku līdz 19 stundām jūs saņemsiet daudz spēļu baudījumu, pirms jums būs jāuzlādē 600mAh akumulators. Lielāka kontrole pār mobilajām spēlēm Iegūstiet labāku kontroli par savu mobilo spēļu, un nav paslīdēt uz augšu sajūgu! Jums nebūs jāuztraucas par neprecīziem skārienekrāniem, kas ļaus jums nolaisties ar sajūga precīzu ievadi. Ērts ergonomisks dizains Spēlējiet ērti ilgāk ar ērtiem, teksturētiem rokturiem. Veikt kontroli ar abām rokām un samazināt sāpes no "tālruņa rokas" un "tālruņa pirkstu". Multi-platforma mākonis spēļu HyperX sajūgs var bezvadu savienojumu ar Android ierīcēm, izmantojot Bluetooth® 4.2, lai jūs varētu spēlēt spēles planšetdatorā. Tā var arī izveidot savienojumu ar datoru, izmantojot iekļauto uztvērēju un USB-C USB-A kabeli. Standarta izkārtojums Pazīstamās pogas, D-pad, Bamperi, analogie spieķi un izkārtojums ļaus jums izmantot savu pieredzi un muskuļu atmiņu, lai jūs varētu intuitīvi ienirt. Iebūvēts uzlādējams akumulators 600mAh uzlādējamais akumulators nodrošina līdz pat 19 stundām akumulatora darbības laiku ar vienu uzlādi.0.30
description_ru - Pārņemiet kontroli pār savām mobilajām spēlēm Pārņemiet labāku kontroli pār savām mobilajām spēlēm ar HyperX Clutch bezvadu spēļu kontrolieri. Šis kontrolieris ir aprīkots ar ērtu satvērienu, virziena padu, pogām un analogajiem džoistikiem, un tas atgriezīs prieku jūsu mobilajās spēlēs. Mobilā tālruņa sajūgs ir piemērots tālruņiem ar platumu no 41 mm līdz 86 mm (~1,6″-3,3″). Tas arī ērti bezvadu režīmā savienojas ar citām ierīcēm, piemēram, planšetdatoriem un personālajiem datoriem, padarot to par universālu ierīci spēlētājiem, kuri spēlē ar daudzām sistēmām. Tā kā akumulatora darbības laiks ir līdz 19 stundām, jums būs daudz spēļu prieka, pirms būs jāuzlādē 600 mAh akumulators. Labāka kontrole pār mobilajām spēlēm Labāk kontrolējiet savas mobilās spēles un nepalaidiet tās garām! Jums nebūs jāuztraucas par to, ka neprecīzs skārienekrāns jūs pievīlis ar precīzu satvēriena ievadi. ērts ergonomisks dizains Spēlējiet ērti ilgāk, pateicoties ērtajiem teksturētajiem rokturiem. Pārņemiet kontroli ar abām rokām un samaziniet "telefona plaukstas" un "telefona pirkstu" sāpes. Daudzplatformu mākoņspēļu spēlēšana HyperX Clutch var bezvadu režīmā pieslēgties Android ierīcēm ar Bluetooth® 4.2, lai jūs varētu spēlēt spēles savā planšetdatorā. To var savienot arī ar datoru, izmantojot komplektā iekļauto uztvērēju un USB-C-USB-A kabeli. standarta izkārtojums Pazīstamās pogas, D-pad, bamperi, analogie džojstiķi un izkārtojums ļauj izmantot savu pieredzi un muskuļu atmiņu, lai jūs varētu intuitīvi ienirt spēlē. iebūvēts uzlādējams akumulators 600 mAh akumulators nodrošina līdz 19 stundām darbības ar vienu uzlādi.
EAN - 196188708859
Enerģija - barošanas avots - Kabelis/akumulators
Ergonomika - Kabeļa garums - 2.95 m
Ergonomika - Produkta krāsa - Black
GarantijaInformācija -
gross_weight - 0.35 kg
GTIN - 0196188708859
GTIN - 196188708859
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 181 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 71 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 181.5 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 475 g
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - A tipa USB uz C tipa USB
Iepakojuma saturs - Lietotāja rokasgrāmata - Jā
Ievadierīce - Atbalstītās spēļu platformas - Android
Ievadierīce - Ierīces tips - Gamepad
Jauda - akumulatora darbības laiks (maks.) - 19 h
Jauda - Akumulatora ietilpība - 600 mAh
Kategorija - Spēļu kontrolieri
LongDesc - Pārņemiet kontroli pār mobilajām spēlēmLielāk kontrolējiet savas mobilās spēles ar HyperX Clutch bezvadu spēļu kontrolieri. Šis kontrolieris ar ērtu satvērienu, virziena padu, pogām un analogajām stīklām atgriezīs prieku jūsu mobilo spēļu spēlēšanā. Uz mobilā klipša var piestiprināt tālruņus, kuru platums ir no 41 mm līdz 86 mm (~1,6-3,3 collas). To var arī ērti bezvadu režīmā savienot ar citām ierīcēm, piemēram, planšetdatoriem un personālajiem datoriem, tādējādi padarot to par universālu ierīci spēlētājiem, kuri spēlē ar daudzām sistēmām. Ar līdz pat 19 stundām ilgu akumulatora darbības laiku jūs varēsiet izbaudīt daudz spēļu, pirms būs jāuzlādē 600 mAh akumulators..
LongProductName - Clutch - Bezvadu spēļu kontrolieris (melns) - mobilais, dators
LongSummaryDescription - HyperX sajūgs. Ierīces tips: Atbalstītās spēļu platformas: Android. Savienojamības tehnoloģija: Bezvadu, Ierīces interfeiss: USB, USB savienotāja tips: USB savienotājs: USB Type-A, USB Type-C. Izstrādājuma krāsa: melna, Kabeļa garums: 2,95 m. Barošanas avots: Barošanas avots: kabelis/akumulators, Akumulatora tips: Iebūvēta, Baterijas ietilpība: 600 mAh. Platums: 155,6 mm, dziļums: 110 mm, augstums: 75 mm.
Modelis - 516L8AA
Nosaukums - HyperX Clutch Black USB Gamepad Android
Produkta nosaukums - Sajūgs
Ražotājs - HyperX
Savienojamības porti un saskarnes - Ierīces saskarne - USB
Savienojamības porti un saskarnes - USB savienotāja tips - A tipa USB, C tipa USB
Savienojamības tehnoloģija - Savienojamības tehnoloģija - Bezvadu
ShortSummaryDescription - HyperX Clutch, Gamepad, Android, Bezvadu, USB, A tipa USB, C tipa USB, Melns
svars - 0.3 kg
Svars un izmēri - Augstums - 75 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 110 mm
Svars un izmēri - Platums - 155.6 mm
Svars un izmēri - Svars - 270 g
title_lv - HyperX Clutch spēļu kontrolieris
title_lv - HyperX Clutch Spēļu Kontrolieris
title_ru - HyperX Clutch spēļu kontrolieris
URL - https://www8.hp.com
Zīmols - HP
Power - Battery type - Built-in
Power - Built-in battery - Yes
BrandPartCode - 516L8AA
category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Spēļu kontrolieri
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Spēļu kontrolieri
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Spēļu kontrolieri
description_en - Take control of your mobile gaming
Get better control of your mobile gaming with the HyperX Clutch wireless gaming controller. With its comfortable grip, directional pad, buttons, and analog sticks, this controller will put the joy back into your mobile gaming experience. The mobile clip can accommodate phones from 41mm-86mm (~1.6in-3.3in) in width. It also conveniently connects wirelessly to other devices like tablets and PCs, making it a versatile device for the gamer who plays on many systems. With up to 19 hours of battery life, you’ll get plenty of gaming enjoyment in before you have to recharge the 600mAh battery. More control over mobile gaming
Get better controls for your mobile gaming, and don’t slip up in the Clutch! You won’t have to worry about imprecise touchscreens letting you down with the Clutch’s precise input. Comfortable ergonomic design
Play comfortably for longer with comfortable, textured grips. Take control with both hands and reduce the pain from “phone wrist” and “phone finger”. Multi-platform for cloud gaming
The HyperX Clutch can connect wirelessly to Android devices using Bluetooth® 4.2, so you can play games on your tablet. It can also connect to your PC via the included receiver and USB-C to USB-A cable. Standard layout
The familiar buttons, D-pad, bumpers, analog sticks, and layout will let you utilize your experience and muscle memory so you can intuitively dive in. Built-in rechargeable battery
The 600mAH rechargeable battery provides up to 19 hours of battery life on a single charge.
description_lv - Veikt kontroli pār savu mobilo spēļu
Iegūstiet labāku kontroli pār savu mobilo spēļu ar HyperX Sajūga bezvadu spēļu kontrolieris. Ar savu ērtu saķeri, virziena spilventiņu, pogas, un analog sticks, šis kontrolieris liks prieku atpakaļ savā mobilajā spēļu pieredzi. Mobilais klips var uzņemt tālruņus no 41mm-86mm (~1.6 in-3.3 in) platumā. Tas arī ērti savieno bezvadu režīmā ar citām ierīcēm, piemēram, planšetdatoriem un datoriem, padarot to par daudzpusīgu ierīci spēlētājam, kurš spēlē daudzās sistēmās. Ar akumulatora darbības laiku līdz 19 stundām jūs saņemsiet daudz spēļu baudījumu, pirms jums būs jāuzlādē 600mAh akumulators. Lielāka kontrole pār mobilajām spēlēm
Iegūstiet labāku kontroli par savu mobilo spēļu, un nav paslīdēt uz augšu sajūgu! Jums nebūs jāuztraucas par neprecīziem skārienekrāniem, kas ļaus jums nolaisties ar sajūga precīzu ievadi.
Ērts ergonomisks dizains
Spēlējiet ērti ilgāk ar ērtiem, teksturētiem rokturiem. Veikt kontroli ar abām rokām un samazināt sāpes no "tālruņa rokas" un "tālruņa pirkstu".
Multi-platforma mākonis spēļu
HyperX sajūgs var bezvadu savienojumu ar Android ierīcēm, izmantojot Bluetooth® 4.2, lai jūs varētu spēlēt spēles planšetdatorā. Tā var arī izveidot savienojumu ar datoru, izmantojot iekļauto uztvērēju un USB-C USB-A kabeli.
Standarta izkārtojums
Pazīstamās pogas, D-pad, Bamperi, analogie spieķi un izkārtojums ļaus jums izmantot savu pieredzi un muskuļu atmiņu, lai jūs varētu intuitīvi ienirt.
Iebūvēts uzlādējams akumulators
600mAh uzlādējamais akumulators nodrošina līdz pat 19 stundām akumulatora darbības laiku ar vienu uzlādi.0.30
description_ru - Возьмите под свой контроль свои мобильные игры
Получите лучший контроль над своими мобильными играми с помощью беспроводного игрового контроллера HyperX Clutch. Благодаря удобному захвату, направляющей панели, кнопкам и аналоговым джойстикам этот контроллер вернет радость вашим мобильным играм. Зажим для мобильного телефона вмещает телефоны шириной от 41 мм до 86 мм (~ 1,6 дюйма-3,3 дюйма). Он также удобно подключается по беспроводной сети к другим устройствам, таким как планшеты и ПК, что делает его универсальным устройством для геймера, который играет на многих системах. Время автономной работы составляет до 19 часов, поэтому вы получите массу удовольствия от игр, прежде чем вам придется подзаряжать аккумулятор емкостью 600 мАч. Больше контроля над мобильными играми
Улучшите управление своими мобильными играми и не упустите свой шанс! Вам не придется беспокоиться о том, что неточные сенсорные экраны подведут вас при точном вводе данных с помощью сцепления.
Удобный эргономичный дизайн
Играйте с комфортом дольше благодаря удобным текстурированным рукояткам. Возьмите управление обеими руками и уменьшите боль от “телефонного запястья” и “телефонного пальца”.
Мультиплатформенность для облачных игр
HyperX Clutch может подключаться по беспроводной сети к устройствам Android с помощью Bluetooth® 4.2, так что вы можете играть в игры на своем планшете. Он также может подключаться к вашему ПК через прилагаемый ресивер и кабель USB-C-USB-A.
Стандартная компоновка
Знакомые кнопки, D-pad, бамперы, аналоговые джойстики и расположение позволят вам использовать свой опыт и мышечную память, чтобы вы могли интуитивно погрузиться в работу.
Встроенная аккумуляторная батарея
Аккумуляторная батарея емкостью 600 мАч обеспечивает до 19 часов автономной работы от одной зарядки.
EAN - 196188708859
Power - Power source - Cable/Battery
Ergonomics - Cable length - 2.95 m
Ergonomics - Product colour - Black
WarrantyInfo -
gross_weight - 0.35 kg
GTIN - 0196188708859
GTIN - 196188708859
Packaging data - Package height - 181 mm
Packaging data - Package depth - 71 mm
Packaging data - Package width - 181.5 mm
Packaging data - Package weight - 475 g
Packaging content - Cables included - USB Type-A to USB Type-C
Packaging content - User guide - Yes
Input device - Gaming platforms supported - Android
Input device - Device type - Gamepad
Power - Battery life (max) - 19 h
Power - Battery capacity - 600 mAh
Category - Gaming Controllers
LongDesc - Take control of your mobile gamingGet better control of your mobile gaming with the HyperX Clutch wireless gaming controller. With its comfortable grip, directional pad, buttons, and analog sticks, this controller will put the joy back into your mobile gaming experience. The mobile clip can accommodate phones from 41mm-86mm (~1.6in-3.3in) in width. It also conveniently connects wirelessly to other devices like tablets and PCs, making it a versatile device for the gamer who plays on many systems. With up to 19 hours of battery life, you’ll get plenty of gaming enjoyment in before you have to recharge the 600mAh battery.
LongProductName - Clutch - Wireless Gaming Controller (Black) - Mobile, PC
LongSummaryDescription - HyperX Clutch. Device type: Gamepad, Gaming platforms supported: Android. Connectivity technology: Wireless, Device interface: USB, USB connector type: USB Type-A, USB Type-C. Product colour: Black, Cable length: 2.95 m. Power source: Cable/Battery, Battery type: Built-in, Battery capacity: 600 mAh. Width: 155.6 mm, Depth: 110 mm, Height: 75 mm
Model - 516L8AA
Title - HyperX Clutch Black USB Gamepad Android
ProductName - Clutch
Producer - HyperX
Ports & interfaces - Device interface - USB
Ports & interfaces - USB connector type - USB Type-A, USB Type-C
Ports & interfaces - Connectivity technology - Wireless
ShortSummaryDescription - HyperX Clutch, Gamepad, Android, Wireless, USB, USB Type-A, USB Type-C, Black
weight - 0.3 kg
Weight & dimensions - Height - 75 mm
Weight & dimensions - Depth - 110 mm
Weight & dimensions - Width - 155.6 mm
Weight & dimensions - Weight - 270 g
title_en - HyperX Clutch Game Controller
title_lv - HyperX Clutch Spēļu Kontrolieris
title_ru - HyperX Clutch Игровой Контроллер
URL - https://www8.hp.com
Brand - HP
84,18 €
HyperX Clutch
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas