Thrustmaster T128 SimTask Pack

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1084278 Preces kods: 4460264
Pasūtāms 30 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
315,93 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 30.10.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 30.10.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 30.10.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 30.10.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 30.10.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 30.10.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 28.10.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Force Feedback: Ir
  • Savienojums: Vads
Visi parametri
Apgaismojuma Krāsa : N/A
Apgaismojums : Nav
Force Feedback Ir
Force feedback ir lielisks papildinājums spēļu baudīšanas pieredzē, tas dod iespēju ar vibrāciju "sajust" dažādus šķēršļus un virsmas spēlēs. Ja esat prasīgs spēlētājs, Dateks iesaka iegādāties spēļu kontrolieri ar ForceFeedback.
Kontroliera tips Stūre
Katram datorspēļu žanram ir sava specifika, kā ērtāk spēlēt, tādēļ sacīkšu braukšanas spēlēm ir stūres, lidojumu simulācijām un 3D FPS spēlēm Joistick, kā arī klasiskais RumblePad visa veida spēļu ērtai spēlēšanai atlaižoties dīvānā. Izvēlieties jūsu gaumei piemērotu spēļu kontroliera tipu.Wireless spēļu kontrolieri darbojas bez vadu savienojuma, tādēļ dod iespaidīgu brīvību kustībām un spēļu krāšņuma pieredzei.USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Krāsa : Melna
Platforma : PC, Xbox
Savienojums Vads
Wireless spēļu kontrolieri darbojas bez vadu savienojuma, tādēļ dod iespaidīgu brīvību kustībām un spēļu krāšņuma pieredzei.USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Svars, Kg : N/A
Papildus specifikācija
Apraksts - T128 SIMTASK PACK sacīkšu ritenis ar spēka atgriezenisko saiti un magnētiskajiem pedāļiem, Xbox Series X|S, Xbox One, PC Izlaišanas datums: 2022. gada 17. oktobris T128 stūres rats ir aprīkots ar HYBRID DRIVE, kas izmanto siksnas un zobratu mehānismu, lai nodrošinātu reālistisku un daudzpusīgu spēka atgriezenisko saiti, un nodrošina par 20% lielāku jaudu (salīdzinājumā ar iepriekšējiem Thrustmaster TMX hibrīda sacīkšu riteņiem). Vieglais stūres rats ļauj autentiski sajust spēka atgriezeniskās saites sistēmas nodotās sajūtas, kas izpaužas kā dabiska sajūta sacensību laikā un atvieglo optimālas braukšanas trases izvēli. Četrkrāsu LED josla uzrauga motora apgriezienus un norāda, kad jāmaina pārnesumi. Pateicoties montāžas sistēmai ar regulējamu skavu, stūres ratu var ātri un viegli uzstādīt uz dažāda biezuma rakstāmgaldiem un galdiem. Kopā ar stūres ratu komplektā iekļautais T2PM pedāļu komplekts ir aprīkots ar patentētu magnētisko sensoru tehnoloģiju bez berzes, kas nodrošina lielāku precizitāti, kura laika gaitā nemazinās. T128 stūresrats tika radīts spēlētājiem, kuri meklē pirmo sacīkšu stūres ratu, kas piedāvā jaunu iegremdēšanas sajūtu spēlē, kā arī lietotājiem, kuri vēlas uzlabot savas braukšanas prasmes. T128 sacīkšu stūres rats ir oficiāli licencēts Xbox X|S Series un Xbox One, un tas ir saderīgs ar datoru AWAKEN YOUR DRIVER'S INSTINCT Izbaudiet sacīkšu sajūtu, izmantojot stūres ratu ar HYBRID DRIVE spēka atgriezenisko saiti, izbaudiet iegremdēšanos spēlē un attīstiet savas braukšanas prasmes. Optimizējiet trasi un kontrolējiet driftu ar T128 stūres ratu un T2PM pedāļiem ar uzticamu un precīzu magnētisko tehnoloģiju. REĀLISTISKA SILAS ATGRIEŽTĪBA HYBRID DRIVE tehnoloģija ļauj izbaudīt visas aizraujošās un intuitīvās automobiļa vadīšanas sajūtas, nodrošinot augstu sacīkšu reālismu. DINAMISKS, VERSATĪVS DIZAINS Apaļais, vieglais stūres rats pilnībā izmanto spēka atgriezeniskās saites potenciālu, un, pateicoties mainīgajam pagrieziena leņķim (no 270° līdz 900°), tas ir piemērots dažādiem transportlīdzekļu tipiem.
Citas funkcijas -
dimensijas dziļums - 485 mm
ean - 3362934403669
garantija - 24
garantijas_tips - normāli
Gāzes un bremžu pedāļi - Jā
Iekļautie piederumi -
Izmēri -   34 x 31,5 x 28,5 cm
izmērs augstums - 290 mm
izmērs platums - 335 mm
izmērs svars - 7300 g
Kabeļa garums - 2 m
Krāsa - Black
nosaukums - T128 SIMTASK PACK
Pagrieziena leņķis (maks.) - 900 °
Platforma - DATORS
Power - USB 5V
Pārnesumu pārslēgšanas svira - Jā
ražotājs - Thrustmaster
Saskarne - USB
Savienojums - Wired
Svars - 4.09 kg
vendpn - 4460264
Vibrācijas - Jā
Description - T128 SIMTASK PACK racing wheel with force feedback and magnetic pedals, Xbox Series X|S, Xbox One, PC Release date: October 17, 2022 The T128 steering wheel is equipped with HYBRID DRIVE, which uses a belt and gear mechanism to provide realistic and versatile force feedback and delivers 20% more power (compared to previous Thrustmaster TMX hybrid racing wheels). The lightweight steering wheel allows you to authentically feel the sensations conveyed by the force feedback system, which translates into a natural feeling during the race and facilitates the selection of the optimal driving track. A 4-color LED strip monitors engine speed and indicates when to change gears. Thanks to the mounting system with an adjustable clamp, the steering wheel can be quickly and easily mounted on desks and tables of various thicknesses. The T2PM pedal set that comes with the handlebars is equipped with patented frictionless magnetic sensor technology that provides higher precision that does not decrease over time. The T128 steering wheel was created for gamers looking for the first racing wheel that offers a new sense of immersion in the game, and for users who want to improve their driving skills. The T128 racing wheel is officially licensed for Xbox Series X|S and Xbox One and is compatible with PC AWAKEN YOUR DRIVER'S INSTINCT Feel the racing sensation through the steering wheel with HYBRID DRIVE force feedback, enjoy immersion in the game and develop your driving skills. Optimize your track and control your drifts with the T128 steering wheel and T2PM pedals with reliable, precise magnetic technology. REALISTIC FORCE FEEDBACK HYBRID DRIVE technology allows you to experience all the exciting and intuitive sensations of driving a car, ensuring high racing realism. DYNAMIC, VERSATILE DESIGN The round, light steering wheel fully uses the potential of force feedback, and thanks to the variable angle of rotation (from 270° to 900°) it is suitable for various types of vehicles.
Other features -
dimension depth - 485 mm
ean - 3362934403669
guarantee - 24
guarantee_type - normal
Gas and brake pedals - Yes
Accessories included -
Dimensions -   34 x 31,5 x 28,5 cm
dimension height - 290 mm
dimension width - 335 mm
dimension weight - 7300 g
Cable length - 2 m
Color - Black
name - T128 SIMTASK PACK
Rotation angle (max) - 900 °
Platform - PC
Power - USB 5V
Gear lever - Yes
producer - Thrustmaster
Interface - USB
Connection - Wired
Weight - 4.09 kg
vendpn - 4460264
Vibrations - Yes
315,93 €
Thrustmaster T128 SimTask Pack
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas