Turtle Beach React-R, Red

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1006018 Preces kods: TBS-0734-05
Noliktavā 4 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
51,19 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 21.10.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 21.10.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 21.10.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 21.10.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 21.10.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 21.10.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 17.10.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Force Feedback: Nav
  • Savienojums: Vads
Visi parametri
Apgaismojuma Krāsa : N/A
Apgaismojums : Nav
Force Feedback Nav
Force feedback ir lielisks papildinājums spēļu baudīšanas pieredzē, tas dod iespēju ar vibrāciju "sajust" dažādus šķēršļus un virsmas spēlēs. Ja esat prasīgs spēlētājs, Dateks iesaka iegādāties spēļu kontrolieri ar ForceFeedback.
Kontroliera tips Gamepad
Katram datorspēļu žanram ir sava specifika, kā ērtāk spēlēt, tādēļ sacīkšu braukšanas spēlēm ir stūres, lidojumu simulācijām un 3D FPS spēlēm Joistick, kā arī klasiskais RumblePad visa veida spēļu ērtai spēlēšanai atlaižoties dīvānā. Izvēlieties jūsu gaumei piemērotu spēļu kontroliera tipu.Wireless spēļu kontrolieri darbojas bez vadu savienojuma, tādēļ dod iespaidīgu brīvību kustībām un spēļu krāšņuma pieredzei.USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Krāsa : Sarkana
Platforma : PC, Xbox
Savienojums Vads
Wireless spēļu kontrolieri darbojas bez vadu savienojuma, tādēļ dod iespaidīgu brīvību kustībām un spēļu krāšņuma pieredzei.USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Svars, Kg : 0.270
Papildus specifikācija
BrandPartCode - TBS-0734-05
category_en - Spēļu konsoles un piederumi
category_et - Spēļu konsoles un piederumi
category_lv - Spēļu konsoles un piederumi
category_ru - Spēļu konsoles un piederumi
Connectivity - Piemērotas ierīces - Windows datori
Connectivity - Piemērotas ierīces - Xbox One S
Connectivity - Piemērotas ierīces - Xbox One X
Connectivity - Piemērotas ierīces - Xbox S sērija S
Connectivity - Piemērotas ierīces - Xbox X sērija
Connectivity - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 11 / 10
Connectivity - Savienojums - USB-C
description_et - Turtle Beach spēles uzlabojošas skaņas vadības ierīces Superhuman Hearing skaņas vadības ierīces Ergonomiski teksturēti rokturi Divi regulējami karstie taustiņi Satveršanas, vibrējoša atgriezeniskā saite Ātri reaģējošas, precīzas pogas Oficiāli licencētas Xbox Izstrādāts Xbox X sērijai, Xbox Series S, Xbox One S un Xbox One X spēļu konsolēm Savietojama arī ar Windows personālajiem datoriem Reaģē ātrāk ar Turtle Beach® React-R™ spēļu pulti Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One X, Xbox One S un Windows personālajiem datoriem. Pievienojiet austiņas ar 3,5 mm kontaktdakšu un uzreiz uzlabojiet savu audio kvalitāti, izmantojot ātrās izvēles taustiņus ekskluzīvai Superhuman Hearing®, skaļuma līdzsvaru spēlēm un sarunām, kā arī mikrofona izslēgšanu. Spēles uzlabojošas skaņas vadība Ātri pieejami skaņas vadības taustiņi, tostarp Superhuman Hearing®, skaļuma līdzsvars spēlēm un sarunām un mikrofona izslēgšana, kas ir tieši jums pa rokai. Superhuman Hearing® Turtle Beach® ekskluzīvā Superhuman Hearing® skaņas iestatīšana ļauj jums dzirdēt smalkas, spēles mainīgas skaņas, lai jūs varētu izturēt līdz pat 20% ilgāk un uzvarēt vairāk. Dzirdiet svarīgas spēles detaļas, piemēram, ienaidnieka soļus un ieroču lādiņus, kas patiesi maina spēles gaitu. Ir pierādīts, ka supercilvēciskā dzirde palielina spēlētāju K/D populārās FPS spēlēs par vairāk nekā 40 %. Divi konfigurējami karstie taustiņi Paātriniet reakcijas laiku ar diviem konfigurējamiem karstajiem taustiņiem, kuriem var piešķirt vēlamo funkciju. 3,5 mm austiņu savienojums Izmantojiet Turtle Beach® godalgotās audio funkcijas, pievienojot jebkuras austiņas ar 3,5 mm savienojumu. Vibrējoša atgriezeniskā saite Rokturīšos iestrādāts dubults vibrācijas motors atdzīvina spēļu efektus, nodrošinot vēl reālistiskāku spēļu pieredzi. Ātri reaģējošas vadības ierīces Reaģējiet ātrāk, izmantojot teksturētus trigerus un taustiņus, precīzu 8 virzienu D-pad pogu un vienmērīgi kustīgu džoistiku. Ergonomiski teksturēti rokturi Teksturēti rokturi un ērta, ergonomiska forma notur jūsu rokas stingrā vietā, vienlaikus samazinot spriedzi garās spēļu sesijās. Oficiāli licencēta Xbox, React-R™ spēļu konsole ir izstrādāta, lai dominētu Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One spēļu konsolēs un Windows personālajos datoros. Wired to win Nepārtrauktu savienojamību nodrošina pults atvienojamais 2,5 m USB-C kabelis.
description_lv -
description_lv - Turtle Beach spēles uzlabojošas audio kontroles ierīces Superhuman Hearing Sound Setting Ergonomiska teksturēta roktura virsma Divas kartējamas ātrās darbības pogas Iedvesmojoša, vibrējoša atgriezeniskā saite Reaģējoša, precīza kontrole Oficiāli licencēta Xbox Izgatavots Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One S un Xbox One X, saderīgs arī ar Windows datoriem Reaģējiet ātrāk ar Turtle Beach® React-R™ kontrolieri Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One X, Xbox One S un Windows datoriem. Pievienojiet jebkuras 3,5 mm austiņas un uzreiz uzlabojiet savu audio ar ātrdarbīgiem ekskluzīvās Superhuman Hearing®, spēles un tērzēšanas skaļuma līdzsvara un mikrofona izslēgšanas vadības elementiem. Spēlējiet ilgāk un saglabājiet kontroli, pateicoties ergonomiskai roktura formai un teksturētiem rokturiem, rokturiem un slēdžiem. Divas kartējamas ātrās darbības pogas kontroliera aizmugurējā pusē ļauj pielāgot vadības ierīces ātrākai reakcijai. Izjūtiet sprādzienu troksni vai šāviena atrāvienu ar vibrācijas atgriezenisko saiti, pateicoties diviem troksnīša motoriem rokturos. Turklāt REACT-R™ kontrolieris ir oficiāli licencēts Microsoft Xbox, tāpēc varat paļauties uz drošiem pogu nospiedumiem un vienmērīgām īkšķa spieķa kustībām intensīvas lietošanas laikā. Spēļu audio kontroli veicinošas audio vadības ierīces Ātri pieejamas audio vadības ierīces, tostarp Superhuman Hearing®, spēles un tērzēšanas skaļuma līdzsvars un mikrofona izslēgšana, kas ir tieši jūsu rokai pa rokai. Supercilvēciskā dzirde® No klusiem soļiem līdz ienaidnieka ieroča pārlādēšanai - Turtle Beach® ekskluzīvais Supercilvēciskās dzirdes® skaņas iestatījums ļauj sadzirdēt katru detaļu, nodrošinot maksimālu spēļu audio priekšrocību. Divas kartējamas ātrās darbības pogas Paātriniet savu reakciju ar divām kartējamām pogām, kuras varat iestatīt vēlamajai funkcijai. 3,5 mm austiņu pieslēgums Izmantojiet pārbaudītās Turtle Beach® audio funkcijas, pieslēdzot jebkuras 3,5 mm pieslēgtas austiņas. Vibrācijas atgriezeniskā saite Divi vibrācijas motori rokturīšos uzlabo imersiju, nodrošinot reālistisku, nākamās paaudzes spēlēšanu. Reaģējoša vadība Ātrāka reakcija, izmantojot teksturētus trigerus un bamperus, precīzu 8 virzienu D-pad un vienmērīgu nūju kustību. Ergonomiski teksturēti rokturi Teksturētas rokturu virsmas un ērta, nogurumu neradoša forma notur rokas stingri, vienlaikus samazinot spriedzi garās spēļu sesijās. Oficiāli licencēts Xbox React-R™ kontrolieris ir radīts, lai dominētu Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One un Windows datoros. Wired to win Aprīkots ar atvienojamu 8 pēdas garu /2,5 m kabeli ar USB-C savienotāju.
description_ru -
description_short_en - Xbox Series X|S un Xbox One gamepad Specializētas audio vadības pogas un divi konfigurējami karstie taustiņi 3,5 mm austiņu ligzda ar Superhuman Hearing® Vibrācijas efekti, lai atdzīvinātu spēli Ergonomiski teksturēti rokturi
description_short_et - Xbox Series X|S un Xbox One spēļu konsole Specializēti skaņas vadības taustiņi un divi regulējami karstie taustiņi 3,5 mm austiņu ligzda ar Superhuman Hearing® Vibrācijas efekti dzīvākai spēlei Ergonomiski teksturēti rokturi
description_short_lv -
description_short_ru - Xbox Series X | S un Xbox One spēļu tālvadības pults Spiedpultis ar pielāgojamiem profiliem Pro-Aim™ fokusa režīms regulējamam jutīgumam 3,5 mm audio izeja ar Superhuman Hearing® tehnoloģiju Ergonomisks atdzesēts rokturis
Dimensions & weight - Dziļums (mm) - 63
Dimensions & weight - Kabeļa garums - 250 cm
Eans - 731855007349
Enerģija - barošanas avots - Kabeļi
Ergonomika - Ergonomisks rokturis - Jā
Ergonomika - gumijas rokturi - Jā
Ergonomika - Kabeļa garums - 2.5 m
Ergonomika - Produkta krāsa - Sarkanais
feature_group_et - Spēļu konsoles
feature_group_ln - Spēļu kontrolieri
feature_group_lv - Spēļu vadības pultis
feature_group_ru - Spēļu kontrolieri
Gamepad - Kontroliera tips - Vadu spēļu pults
GarantijaInformācija -
General - Iepakojumā ietilpst - Gamepad
General - Iepakojumā ietilpst - USB - USB-C kabelis
General - Iepakojumā ietilpst - Uzlīme
General - Iepakojumā ietilpst - Īsā pamācība
General - Krāsa - Sarcana
GTIN - 731855007349
GTIN - 0731855007349
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 70 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 165 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 161 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 394 g
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - USB
Iepakojuma saturs - Lietotāja rokasgrāmata - Jā
Ievadierīce - Analogie īkšķi - Jā
Ievadierīce - Atbalstītās spēļu platformas - Dators, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X
Ievadierīce - Ierīces tips - Gamepad
Ievadierīce - plecu pogas - Jā
Ievadierīce - Reflex vibrācija - Jā
Ievadierīce - Spēļu vadības funkciju pogas - D-pad, izvēlnes poga, kopīgošanas poga, skata poga
Ievadierīce - Spēļu vadības tehnoloģija - Analogais / digitālais
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 110
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 110
Izmēri un svars - augstums (mm) - 110
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 110
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 63
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 63
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 63
Izmēri un svars - Kabeļa garums - 250 cm
Izmēri un svars - Kabeļa garums - 250 cm
Izmēri un svars - Kabeļa garums - 250 cm
Izmēri un svars - Platums (mm) - 155
Izmēri un svars - Platums (mm) - 155
Izmēri un svars - Platums (mm) - 155
Izmēri un svars - Platums (mm) - 155
Izmēri un svars - Svars (g) - 271
Izmēri un svars - Svars (g) - 271
Izmēri un svars - Svars (g) - 271
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Grāmatu kontrolieri/PC spēļu pultis
Kategorija - Spēļu kontrolieri
Kopiena - Skaņa - 3,5 mm kombinētā audio ieeja/izeja
LongDesc - Reaģējiet ātrāk ar Turtle Beach® REACT-R™ kontrolieri, kas ir oficiāli licencēts Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One un Window 10 un 11 datoriem. Pievienojiet jebkuras 3,5 mm austiņas un uzreiz uzlabojiet audio ar ātri pieejamām Superhuman Hearing®, spēles un tērzēšanas skaļuma līdzsvara un mikrofona izslēgšanas funkcijām. Spēlējiet ilgāk un saglabājiet kontroli, pateicoties ergonomiskai roktura formai un teksturētiem rokturiem, rokturiem un slēdžiem. Divas kartējamas ātrās darbības pogas kontroliera aizmugurējā pusē ļauj pielāgot vadības ierīces ātrākai reakcijai. Izjūtiet sprādzienu troksni vai šāvienu atrāvienu, pateicoties vibrācijas atgriezeniskajai saitei rokturīšos un sprūduros3,5 mm austiņu pieslēgumsIzmantojiet pārbaudītās Turtle Beach® audio funkcijas, pieslēdzot jebkuras 3,5 mm pieslēgtas austiņas.VIBRĀCIJAS ATGRĀMATUDivkāršs troksnis rokturīšos un sprūduros uzlabo imersiju, nodrošinot reālu, nākamās paaudzes spēļu gaitu.REAĢĒJOŠA PĀRVALDEReaģējiet ātrāk ar teksturētiem sprūda un buferiem, precīzu 8 virzienu D-pad un vienmērīgu īkšķa spieķa kustību.ERGONOMISKIE TEKSTURĒTIE GRIPITeksturētas rokturu virsmas un ērta, nogurumu neradoša forma notur jūsu rokas stingrā vietā, vienlaikus samazinot spriedzi garās spēļu sesijās.OFICIĀLI LICENCĒTS XBOXKontrolieris REACT-R™ ir radīts, lai dominētu Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One un Windows datoros.UzSlēgts, lai uzvarētuIeaprīkots ar noņemamu 8 st./2,5 m kabeļa ar USB-C savienotāju.GĀMES ATBALSTOŠAS AUDIO KONTROLESIzgudrotās audio kontroles, tostarp Superhuman Hearing®, spēles un tērzēšanas skaļuma līdzsvars un mikrofona izslēgšana, ir ātri pieejamas tieši pie rokas.SUPERHUMAN HEARING®No klusiem soļu soļiem, kas slīd līdz pat ienaidnieka ieroča pārlādēšanai, Turtle Beach® ekskluzīvais Superhuman Hearing® skaņas iestatījums ļauj sadzirdēt katru detaļu, nodrošinot maksimālu spēļu audio priekšrocību.DIVAS MĀĢINATĒĻAS ĀTRAS DARBĪBAS POGASSaņemiet ātrāku reakciju ar divām kartējamām pogām, kuras varat iestatīt vēlamajai funkcijai.
LongProductName - React-R Controller, 3,5 mm, USB Type-C, 2,5 m, 155 x 63 x 110 mm, 271 g, sarkans
LongSummaryDescription - Turtle Beach React-R. Ierīces tips: Atbalstītās spēļu platformas: Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X, Spēļu vadības funkciju pogas: D-pad, izvēlnes poga, koplietošanas poga, skata poga. Savienojamības tehnoloģija: Savienojuma tehnoloģija: vadu, Ierīces interfeiss: USB, USB savienotāja tips: USB tipa A, USB tipa C. Izstrādājuma krāsa: Kabeļa garums: 2,5 m. Barošanas avots: Izejas avots: kabelis. Platums: 155 mm, dziļums: 110 mm, augstums: 63 mm.
Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kastes bruto svars - 1.8 kg
Loģistikas dati - Izcelsmes valsts - Ķīna
Loģistikas dati - Produkti vienā galvenajā (ārējā) kastē - 4 gab.
Mērījumi un svars - Svars (g) - 271
name_et - Turtle Beach spēļu konsole React-R, sarkana
Nosaukums - Turtle Beach React-R Red USB spēļu pults analogais / digitālais PC, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X
Nosaukums - Turtle Beach React-R Xbox X/S Red
nosaukums_lv - Turtle Beach kontrolieris React-R, sarkans
nosaukums_lv - Turtle Beach kontrolieris React-R, sarkans
nosaukums_ru - Turtle Beach spēļu tālvadības pults React-R, sarkana
ProducerCode - TBS-0734-05
Produkta nosaukums - React-R
ražotāja_kods - TBS-0734-05
Ražotājs - Turtle Beach
Savienojamība - piemērotas ierīces - Windows datori
Savienojamība - piemērotas ierīces - Xbox One S
Savienojamība - piemērotas ierīces - Xbox One X
Savienojamība - piemērotas ierīces - Xbox S sērija S
Savienojamība - piemērotas ierīces - Xbox X sērija
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 11 / 10
Savienojamība - Savienotājs - USB-C
Savienojamība - Skaņa - 3,5 mm kombinētais austiņu izeja/mikrosignāla ieeja
Savienojamība - Skaņa - 3,5 mm kombinētā austiņu izeja/mikrofona ieeja
Savienojamības porti un saskarnes - Ierīces saskarne - USB
Savienojamības porti un saskarnes - Kombinētā austiņu/mikrofona pieslēgvieta - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB savienotāja tips - A tipa USB, C tipa USB
Savienojamības tehnoloģija - Savienojamības tehnoloģija - Wired
Savienojums - USB-C
Savienojums - Connection - USB-C
Savienojums - Piemērotas ierīces - Windows datori
Savienojums - Piemērotas ierīces - Xbox One S
Savienojums - Piemērotas ierīces - Xbox One X
Savienojums - Piemērotas ierīces - Xbox S sērija S
Savienojums - Piemērotas ierīces - Xbox X sērija
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 11 / 10
Savienojums - Saderīgās ierīces - Windows datori
Savienojums - Saderīgās ierīces - Xbox One S
Savienojums - Saderīgās ierīces - Xbox One X
Savienojums - Saderīgās ierīces - Xbox S sērija S
Savienojums - Saderīgās ierīces - Xbox X sērija
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Windows 11 / 10
Savienojums - Skaņa - 3,5 mm audio ieejas/izejas savienojums "divi vienā
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Turtle Beach React-R, Gamepad, PC, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X, D-pad, Izvēlnes poga, Koplietošanas poga, Skata poga, Analogais / digitālais, Vadu, USB
Spēļu konsole - Spēļu konsoles tips - Vadu spēļu konsole
Spēļu konsole - Spēļu konsoles tips - Vadu spēļu konsole
Svars un izmēri - Augstums - 63 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 110 mm
Svars un izmēri - Platums - 155 mm
Svars un izmēri - Svars - 271 g
svītrkods - 731855007349
Tehniskā informācija - Preču klasifikācijas automatizētā izsekošanas sistēma (CCATS) - 9504500000
URL - https://www.turtlebeach.com/products/pixel-react-r-controller#
Vispārīgi - Iekārtas - Spēļu konsole
Vispārīgi - Iekārtas - USB savienojums ar USB-C kabeli
Vispārīgi - Iekārtas - Uzlīme
Vispārīgi - Iekārtas - Ātra instrukcija
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Gamepad
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - USB - USB-C kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Uzlīme
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Ātrās lietošanas rokasgrāmata
Vispārīgi - Komplekta saturs - Kleeps
Vispārīgi - Komplekta saturs - Spēļu konsole
Vispārīgi - Komplekta saturs - Steidzama nosūtīšana
Vispārīgi - Komplekta saturs - USB - USB-C kabelis
Vispārīgi - Krāsains - Sarkanais
Vispārīgi - Krāsains - Sarkanais
Vispārīgi - Krāsu - Sarkanais
Zīmols - Turtle Beach
zīmols - Turtle Beach
BrandPartCode - TBS-0734-05
category_en - Gaming consoles and accessories
category_et - Mängukonsoolid ja tarvikud
category_lv - Spēļu konsoles un piederumi
category_ru - Игровые консоли и принадлежности
Connectivity - Piemērotas ierīces - Windows computers
Connectivity - Piemērotas ierīces - Xbox One S
Connectivity - Piemērotas ierīces - Xbox One X
Connectivity - Piemērotas ierīces - Xbox Series S
Connectivity - Piemērotas ierīces - Xbox Series X
Connectivity - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 11 / 10
Connectivity - Savienojums - USB-C
description_et - Turtle Beach'i mängu täiustavad heli juhtnupud Superhuman Hearing heliseaded Ergonoomilised tekstuurse pealispinnaga käepidemed Kaks seadistatavat kiirnuppu Kaasahaarav, vibreeriv tagasiside Kiirelt reageerivad, täpsed nupud Ametlikult Xbox'ile litsentsitud Loodud Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One S ja Xbox One X mängukonsoolidele Ühildub ka Windows arvutitega Reageeri kiiremini Turtle Beach® React-R™ mängupuldiga Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One X, Xbox One S ja Windows arvutite jaoks. Ühenda puldiga 3,5 mm ühendusega kõrvaklapid ja täiusta oma heli koheselt kiirnuppudega, et tagada eksklusiivne Superhuman Hearing®, mängude ja vestluste helitugevuse tasakaal ning mikrofoni vaigistamine. Mängu täiustavad heli juhtnupud
Kiire ligipääsuga heli juhtnupud, sealhulgas Superhuman Hearing®, mängude ja vestluste helitugevuse tasakaal ning mikrofoni vaigistus on otse Sinu käeulatuses. Superhuman hearing®
Turtle Beach® eksklusiivne Superhuman Hearing® heliseadistus võimaldab kuulda peeneid, mängumuutvaid helisid, et peaksid mängus vastu kuni 20% kauem ja võidaksid rohkem. Kuula olulisi mängudetaile, nagu vaenlase sammud ja relvade laadimised, et saada tõeline mängueelis. On tõestatud, et Superhuman hearing tõstab populaarsete FPS-mängude puhul mängijate K/D-d üle 40%. Kaks seadistatavat kiirnuppu
Kiirenda reaktsiooniaega kahe seadistatava nupuga, mille saab määrata oma eelistatud funktsioonile. 3,5 mm kõrvaklapiühendus
Kasuta ära Turtle Beach® hinnatud helifunktsioone, ühendades mis tahes 3,5 mm ühendusega kõrvaklapid. Vibreeriv tagasiside
Kahekordne vibratsioonimootor käepidemetes elavdab mänguefekte, et luua veelgi realistlikum mängukogemus. Kiirelt reageerivad juhtnupud
Reageeri kiiremini tänu tekstuursetele päästikutele ja klahvidele, täpsele 8-suunalisele D-pad nupule ja sujuvalt liikuvale joystickile. Ergonoomilised tekstuurse pealispinnaga käepidemed
Tekstuursed käepidemed ja mugav, ergonoomiline kuju hoiavad Su käed kindlalt paigal, vähendades samal ajal pinget pikkade mängusessioonide ajal. Ametlikult litsentsitud Xbox'i jaoks
React-R™ mängupult on loodud domineerima Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One mängukonsoolides ja Windows arvutites. Juhtmega, et võita
Katkematu ühenduse tagab puldi eemaldatav 2,5 m pikkune USB-C kaabel.
description_lv -
description_en - Turtle Beach Game-Enhancing Audio Controls Superhuman Hearing Sound Setting Ergonomic Textured Handle Surface Two Mappable Quick-Action Buttons Immersive, Vibration Feedback Responsive, Accurate Controls Officially Licensed for Xbox Made for Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One S and Xbox One X Also compatible with Windows PCs React faster with the Turtle Beach® React-R™ Controller for Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One X, Xbox One S & Window PCs. Plug in any 3.5mm headset and instantly upgrade your audio with quick-access controls for exclusive Superhuman Hearing®, game & chat volume balance, and mic mute. Play longer and stay in control thanks to an ergonomic handle shape and textured grips, handles and triggers. Two mappable quick-action buttons on the backside of the controller let you customize your controls for quicker reactions. Feel the rumble of explosions, or the recoil of a gunshot with vibration feedback thanks to dual rumble motors in the handles. Plus, the REACT-R™ Controller is officially licensed by Microsoft for Xbox, so you can count on reliable button presses & smooth thumbstick movements over heavy usage. Game-enhancing audio controls
Quick-access audio controls including Superhuman Hearing®, game and chat volume balance & mic mute right at your fingertips. Superhuman hearing®
From quiet footsteps sneaking up, to enemy weapon reloads, Turtle Beach® exclusive Superhuman Hearing® sound setting lets you hear every detail for the ultimate gaming audio advantage. Two mappable quick-action buttons
Speed up your response with two mappable buttons that you can set to your preferred function. 3.5 mm headset connection
Take advantage of proven Turtle Beach® audio functions by plugging in any 3.5mm connected headset. Vibration feedback
Dual rumble motors in the handles enhance immersion for realistic, next-gen gameplay. Responsive controls
React faster with textured triggers and bumpers, an accurate 8-way D-pad, and smooth thumbstick movement. Ergonomic textured grips
Textured handle surfaces and a comfortable, fatigue-free shape keep your hands firmly in place while reducing strain over long gaming sessions. Officially licensed for Xbox
The React-R™ Controller is built to dominate on Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One and Windows PCs. Wired to win
Equipped with a detachable 8ft./2.5m cable with USB-C connector.
description_ru -
description_short_en - Xbox Series X|S and Xbox One gamepad Dedicated audio controls & two configurable hotkeys 3.5 mm headphone jack with Superhuman Hearing® Vibration effects to liven up the game Ergonomic textured handles
description_short_et - Xbox Series X|S ja Xbox One mängupult Spetsiaalsed heli juhtnupud & kaks seadistatavat kiirnuppu 3,5 mm kõrvaklapipesa Superhuman Hearing®'uga Vibratsiooniefektid mängu elavdamiseks Ergonoomilised tekstuursed käepidemed
description_short_lv -
description_short_ru - Игровой пульт Xbox Series X | S и Xbox One Горячие клавиши с настраиваемыми профилями Режим фокусировки Pro-Aim ™ для регулировки чувствительности Аудиовыход 3,5 мм с технологией Superhuman Hearing® Эргономичная охлаждающаяся ручка
Dimensions & weight - Dziļums (mm) - 63
Dimensions & weight - Kabeļa garums - 250 cm
Eans - 731855007349
Power - Power source - Cable
Ergonomics - Ergonomic grip - Yes
Ergonomics - Rubber grips - Yes
Ergonomics - Cable length - 2.5 m
Ergonomics - Product colour - Red
feature_group_et - Mängupuldid
feature_group_en - Gaming controllers
feature_group_lv - Spēļu vadības pultis
feature_group_ru - Ировые контроллеры
Gamepad - Controller type - Wired gamepad
WarrantyInfo -
General - Iepakojumā ietilpst - Gamepad
General - Iepakojumā ietilpst - USB – USB-C cable
General - Iepakojumā ietilpst - Sticker
General - Iepakojumā ietilpst - Īsā pamācība
General - Krāsa - Sarkana
GTIN - 731855007349
GTIN - 0731855007349
Packaging data - Package height - 70 mm
Packaging data - Package depth - 165 mm
Packaging data - Package width - 161 mm
Packaging data - Package weight - 394 g
Packaging content - Cables included - USB
Packaging content - User guide - Yes
Input device - Analog thumbsticks - Yes
Input device - Gaming platforms supported - PC, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X
Input device - Device type - Gamepad
Input device - Shoulder buttons - Yes
Input device - Reflex vibration - Yes
Input device - Gaming control function buttons - D-pad, Menu button, Share button, View button
Input device - Gaming control technology - Analogue / Digital
Dimensions & weight - Height (mm) - 110
Размеры и вес - Высота (мм) - 110
Mõõtmed & kaal - Kõrgus (mm) - 110
Dimensions & weight - Augstums (mm) - 110
Dimensions & weight - Depth (mm) - 63
Mõõtmed & kaal - Sügavus (mm) - 63
Размеры и вес - Глубина (мм) - 63
Dimensions & weight - Cable length - 250 cm
Размеры и вес - Длина кабеля - 250 см
Mõõtmed & kaal - Juhtme pikkus - 250 cm
Dimensions & weight - Width (mm) - 155
Размеры и вес - Ширина (мм) - 155
Mõõtmed & kaal - Laius (mm) - 155
Dimensions & weight - Platums (mm) - 155
Dimensions & weight - Weight (g) - 271
Размеры и вес - Вес (г) - 271
Dimensions & weight - Svars (g) - 271
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Game controllers/PC Gamepads
Category - Gaming Controllers
Ühendus - Heli - 3,5 mm kombineeritud heli sisend/väljund
LongDesc - React faster with the Turtle Beach® REACT-R™ Controller, officially licensed for Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One & Window 10 & 11 PCs. Plug in any 3.5mm headset and instantly upgrade your audio with quick-access controls for Superhuman Hearing®, game & chat volume balance, and mic mute. Play longer and stay in control thanks to an ergonomic handle shape and textured grips, handles and triggers. Two mappable quick-action buttons on the backside of the controller let you customize your controls for quicker reactions. Feel the rumble of explosions, or the recoil of gunshots with vibration feedback in the handles and triggers3.5MM HEADSET CONNECTIONTake advantage of proven Turtle Beach® audio functions by plugging in any 3.5mm connected headset.VIBRATION FEEDBACKDual rumble motors in the handles and triggers enhance immersion for realistic, next-gen gameplay.RESPONSIVE CONTROLSReact faster with textured triggers and bumpers, an accurate 8-way D-pad, and smooth thumbstick movement.ERGONOMIC TEXTURED GRIPSTextured handle surfaces and a comfortable, fatigue-free shape keep your hands firmly in place while reducing strain over long gaming sessions.OFFICIALLY LICENSED FOR XBOXThe REACT-R™ Controller is built to dominate on Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One and Windows PCs.WIRED TO WINEquipped with a detachable 8ft./2.5m cable with USB-C connector.GAME-ENHANCING AUDIO CONTROLSQuick-access audio controls including Superhuman Hearing®, game and chat volume balance & mic mute right at your fingertips.SUPERHUMAN HEARING®From quiet footsteps sneaking up, to enemy weapon reloads, Turtle Beach® exclusive Superhuman Hearing® sound setting lets you hear every detail for the ultimate gaming audio advantage.TWO MAPPABLE QUICK-ACTION BUTTONSSpeed up your response with two mappable buttons that you can set to your preferred function.
LongProductName - React-R Controller, 3.5 mm, USB Type-C, 2.5 m, 155 x 63 x 110 mm, 271 g, Red
LongSummaryDescription - Turtle Beach React-R. Device type: Gamepad, Gaming platforms supported: PC, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X, Gaming control function buttons: D-pad, Menu button, Share button, View button. Connectivity technology: Wired, Device interface: USB, USB connector type: USB Type-A, USB Type-C. Product colour: Red, Cable length: 2.5 m. Power source: Cable. Width: 155 mm, Depth: 110 mm, Height: 63 mm
Logistics data - Master (outer) case gross weight - 1.8 kg
Logistics data - Country of origin - China
Logistics data - Products per master (outer) case - 4 pc(s)
Mõõtmed & kaal - Kaal (g) - 271
name_et - Turtle Beach mängupult React-R, punane
Title - Turtle Beach React-R Red USB Gamepad Analogue / Digital PC, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X
Name - Turtle Beach React-R Xbox X/S Red
name_en - Turtle Beach controller React-R, red
name_lv - Turtle Beach controller React-R, red
name_ru - Turtle Beach игровой пульт React-R, красный
ProducerCode - TBS-0734-05
ProductName - React-R
manufacturer_code - TBS-0734-05
Producer - Turtle Beach
Connectivity - Suitable devices - Windows computers
Connectivity - Suitable devices - Xbox One S
Connectivity - Suitable devices - Xbox One X
Connectivity - Suitable devices - Xbox Series S
Connectivity - Suitable devices - Xbox Series X
Connectivity - Suitable operating systems - Windows 11 / 10
Connectivity - Connector - USB-C
Connectivity - Sound - 3.5 mm combined headphones out/mic in
Connectivity - Skaņa - 3,5 mm kombinētā austiņu izeja/mikrofona ieeja
Ports & interfaces - Device interface - USB
Ports & interfaces - Combo headphone/mic port - Yes
Ports & interfaces - USB connector type - USB Type-A, USB Type-C
Ports & interfaces - Connectivity technology - Wired
Соединение - Соединение - USB-C
Ühendus - Ühendus - USB-C
Ühendus - Sobivad seadmed - Windows arvutid
Ühendus - Sobivad seadmed - Xbox One S
Ühendus - Sobivad seadmed - Xbox One X
Ühendus - Sobivad seadmed - Xbox Series S
Ühendus - Sobivad seadmed - Xbox Series X
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Windows 11 / 10
Соединение - Совместимые устройства - Компьютеры Windows
Соединение - Совместимые устройства - Xbox One S
Соединение - Совместимые устройства - Xbox One X
Соединение - Совместимые устройства - Xbox Series S
Соединение - Совместимые устройства - Xbox Series X
Соединение - Совместимые оп-системы - Windows 11 / 10
Соединение - Звук - 3,5 мм два в одном аудио вход/выход
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Turtle Beach React-R, Gamepad, PC, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X, D-pad, Menu button, Share button, View button, Analogue / Digital, Wired, USB
Mängupult - Mängupuldi tüüp - Juhtmega mängupult
Игровой пульт - Тип игрового пульта - Проводной игровой пульт
Weight & dimensions - Height - 63 mm
Weight & dimensions - Depth - 110 mm
Weight & dimensions - Width - 155 mm
Weight & dimensions - Weight - 271 g
barcode - 731855007349
Technical details - Commodity Classification Automated Tracking System (CCATS) - 9504500000
URL - https://www.turtlebeach.com/products/pixel-react-r-controller#
Общее - Комплектация - Игровой пульт
Общее - Комплектация - USB – USB-C кабель
Общее - Комплектация - Наклейка
Общее - Комплектация - Быстрая инструкция
General - Package contents - Gamepad
General - Package contents - USB – USB-C cable
General - Package contents - Sticker
General - Package contents - Quick Start guide
Üldine - Komplekti sisu - Kleeps
Üldine - Komplekti sisu - Mängupult
Üldine - Komplekti sisu - Kiirjuhend
Üldine - Komplekti sisu - USB – USB-C kaabel
Üldine - Värvus - Punane
Общее - Цвет - Красный
General - Color - Red
Brand - Turtle Beach
brand - Turtle Beach
51,19 €
Turtle Beach React-R, Red
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas