Sonos Roam SL, White

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 838957 Preces kods: RMSL1R21
Pasūtāms 11 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
170,75 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 25.09.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 25.09.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 25.09.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 25.09.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 25.09.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 25.09.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 23.09.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Balta
  • Modelis: Roam
  • Tips: Skaļrunis
Apraksts
Visi parametri
Apple AirPlay 2 atbalsts : Ir
Balss vadība : Ir
Bluetooth : Ir
Ethernet tīkla ligzdas : 0
Iebūvēts akumulators : Ir
Iebūvēts mikrofons : Ir
Krāsa : Balta
Modelis : Roam
Svars, kg : 0,42
Tips : Skaļrunis
Wi-Fi : Nav
Papildus specifikācija
Akumulators - akumulatora darbības laiks līdz - 10
Apraksts - SONOS ROAM SL BALTS
Augstums - 0.2100
Augstums - 100.000000
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 10 stundas
Barošanas avots - barošanas avots - Laetav aku
Barošanas avots - Darbības laiks - 10 stundas
Barošanas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
BrandCode - Sonos
Bruto svars - 0.7000
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Audio
description_et - "Roam ir neliels skaļrunis, taču ar Sonos kvalitāti. To var klausīties atsevišķi vai pieslēgt Sonos skaļruņu sistēmai. Cena var šķist nedaudz augsta, taču kvalitāte ir tās vērta! (Žurnāls Digi, 2023. gada aprīlis)" Pārnēsājams skaļrunis visiem jūsu piedzīvojumiem Sonos Roam SL ļauj jums paņemt līdzi lielisku skaņu, lai kurp jūs dotos. Izbaudiet nepārspējamo Sonos pieredzi, izmantojot Wi-Fi, un straumējiet audio, izmantojot Bluetooth, tieši no viedtālruņa, planšetdatora vai datora. WiFi un Bluetooth savienojamība Apple AirPlay 2 atbalsts Liela skaņa nelielā iepakojumā Akumulatora darbības ilgums līdz 10 stundām pēc kārtas IP67 ūdensizturīgs un pret kritieniem izturīgs dizains Salīdzinājumā ar Sonos Roam Roam Roam SL nav iebūvēta mikrofona Vienmērīga klausīšanās jebkur Savienojiet Roam SL ar mājas WiFi tīklu vai straumējiet mūziku tieši no viedtālruņa, planšetdatora vai datora, izmantojot Bluetooth. Roam SL automātiski pieslēdzas jūsu mājas tīklam un izveido savienojumu ar tālruni, kad atrodaties ārpus mājas. Tātad viss, kas jums jādomā, ir par to, kādu mūziku klausīties. 10 stundas klausīšanās Pateicoties iebūvētajam akumulatoram, Roam SL ir gatavs nodrošināt jums visu dienu, neatkarīgi no tā, vai vēlaties atpūsties dārzā vai aizbēgt tālāk. Skaņa, kas pārspēj cerības Roam SL precīzi izstrādātā akustika rada tādu skaidrību, dziļumu un pilnību, kādu jūs sagaidītu no daudz lielāka skaļruņa. Smalki izstrādāts dizains Roam SL elegantais un izsmalcinātais dizains lieliski iederas jūsu mājoklī, savukārt tā vieglā ergonomiskā forma ļauj to ērti lietot. Vertikāli novietota, Roam SL aizņem minimālu vietu, un tās noapaļotā trīsstūra forma ļauj to precīzi novietot stūros, kur uz galda ir maz vietas. Novietojiet to horizontāli, lai nodrošinātu, ka skaļrunis stabili turas savā vietā pat uz nelīdzenām virsmām, un Roam SL novirza skaņu uz augšu uz ausīm, nodrošinot labāku klausīšanās pieredzi. Izvēlieties savu vadības metodi, izmantojot Sonos lietotni: izmantojiet lietotni, lai pārlūkotu un meklētu visus savus pakalpojumus, saglabātu izlasi, iestatītu modinātājus un atklātu jaunu mūziku Sonos radio. AirPlay 2: saņemiet skaņu tieši no sava iPhone, iPad vai Mac uz skaļruni, izmantojot AirPlay 2. Bluetooth: atskaņojiet mūziku no viedtālruņa, planšetdatora vai citas ar Bluetooth savienotas ierīces Pogas: nospiediet Roam SL pogas, lai atskaņotu, apturētu, regulētu skaļumu, pārlaistu dziesmas, atskaņotu un manuāli savienotu Bluetooth ierīci. Viegla uzlāde Uzlādējiet Roam SL bezvadu režīmā, izmantojot jebkuru Qi sertificētu lādētāju vai komplektā iekļauto kabeli. Paplašiniet savu skaņas sistēmu Visi Sonos skaļruņi darbojas ar WiFi, tāpēc jūs varat izveidot tik lielu skaņas sistēmu, cik ātri vien nepieciešams. Savienojot vairākus skaļruņus vienā telpā, varat baudīt vēl detalizētāku stereo skaņu.
description_lv -
description_lv - Pārnēsājamais skaļrunis visiem klausīšanās piedzīvojumiem. Izbaudiet nepārspējamo Sonos pieredzi, izmantojot Wi-Fi, un straumējiet audio tieši no viedtālruņa, planšetdatora vai datora, izmantojot Bluetooth. Wi-Fi izmēra skaņa Bluetooth Līdz 10 stundām atskaņošanas laika Apple AirPlay 2 IP67 ūdensnecaurlaidīgs Izturīgs pret kritieniem Nevainojama klausīšanās pieredze visur Izbaudiet nepārspējamu Sonos pieredzi, izmantojot WiFi, un straumējiet tieši no viedtālruņa, planšetdatora vai datora, izmantojot Bluetooth. Roam SL automātiski pieslēdzas jūsu mājas tīklam un savienojas ar tālruni, kad neesat mājās. Tātad viss, kas jums jādomā, ir par to, ko atskaņot. 10 stundu atskaņošanas laiks Ar iebūvētu uzlādējamu akumulatoru Roam SL ir gatavs ieskaņot jūsu dienu neatkarīgi no tā, vai vēlaties atpūsties pagalmā vai aizbēgt uz mežu. Skaņa, kas nepakļaujas gaidītajam Precīzi izstrādāta akustika nodrošina tādu skaidrību, dziļumu un pilnīgumu, kādu varētu sagaidīt no daudz lielāka skaļruņa. Izsmalcināts dizains Roam SL plānā un pārdomātā forma lieliski iederas jūsu mājoklī, savukārt vieglā ergonomiskā konstrukcija padara to viegli lietojamu. Nepārspējams no visām pusēm Ja Roam SL ir novietots vertikāli, tam ir minimāla platība, un noapaļoto trīsstūra formu var glīti iebāzt stūrī, kur vien ir maz vietas. Novietojiet to horizontāli, lai nodrošinātu stabilitāti uz nelīdzenas virsmas, un Roam SL smalki novirzīs skaņu uz augšu ausu virzienā, nodrošinot labāku klausīšanās pieredzi. Sonos lietotnes vadības brīvība: Izmantojiet lietotni, lai pārlūkotu un meklētu visus savus pakalpojumus, saglabātu izlasi, iestatītu modinātājus un atklātu jaunu mūziku Sonos Radio. AirPlay 2: sūtiet skaņu tieši no sava iPhone, iPad vai Mac uz Sonos, izmantojot AirPlay 2, un pēc tam palūdziet Siri to pastiprināt vai izlaist dziesmu. Bluetooth: Atskaņojiet skaņu no viedtālruņa, planšetdatora vai citas ar Bluetooth savienotas ierīces, kas savienota ar skaļruni. Pogas: Nospiediet Roam SL pogas, lai atskaņotu, apturētu, regulētu skaļumu, pārlaistu, atskaņotu, izslēgtu mikrofonus un manuāli savienotu Bluetooth ierīci. Ērta uzlāde Bezvadu uzlāde Bezvadu uzlāde Roam SL ar jebkuru Qi sertificētu lādētāju vai komplektā iekļauto kabeli. Uzlāde ir vienkārša, izmantojot Sonos īpaši izstrādātu bezvadu lādētāju (nav iekļauts komplektācijā), kas aprīkots ar magnētiem ātrai piestiprināšanai. Elastība, lai paplašinātu savu skaņas sistēmu Visi mūsu skaļruņi darbojas kopā, izmantojot WiFi, lai laika gaitā varētu izveidot vēlamo sistēmu. Klausieties visā mājoklī, ja grupējat skaļruņus, lai tie atskaņotu sinhronizēti, un savienojiet atbilstošus skaļruņus vienā telpā, lai iegūtu detalizētāku stereo skaņu.
description_ru - Pārnēsājams skaļrunis jebkuram piedzīvojumam Ar Sonos Roam SL jūs vienmēr varat ņemt līdzi lielisku skaņu. Izbaudiet nesalīdzināmu Sonos pieredzi, izmantojot Wi-Fi un audio straumēšanu, izmantojot Bluetooth, tieši no viedtālruņa, planšetdatora vai datora. Wi-Fi un Bluetooth savienojamība Apple AirPlay 2 atbalsts Lieliska skaņa nelielā iepakojumā Akumulatora darbības ilgums līdz 10 stundām IP67 ūdensizturīgs un pret kritieniem izturīgs dizains Nepārtraukta klausīšanās jebkurā vietā Pievienojiet Roam SL mājas Wi-Fi tīklam vai straumējiet mūziku tieši no viedtālruņa, planšetdatora vai datora, izmantojot Bluetooth. Roam SL automātiski izveidos savienojumu ar mājas tīklu un izveidos savienojumu ar tālruni, kad būsiet prom no mājām. Tādējādi viss, kas jums jādomā, ir par to, kādu mūziku klausīties. 10 stundas klausīšanās Pateicoties iebūvētajam akumulatoram, Roam SL ir gatavs atskaņot mūziku visas dienas garumā neatkarīgi no tā, vai vēlaties atpūsties pagalmā vai doties tālāk. Skaņa, kas pārsniedz cerības Roam SL ir precīzi izstrādāta, lai nodrošinātu skaņas skaidrību, dziļumu un pilnīgumu, ko jūs sagaidītu no daudz lielāka skaļruņa. Pārdomāts dizains Roam SL ir slaida, pārdomāta konstrukcija, kas lieliski iederas jūsu mājās, savukārt tās vieglā, ergonomiskā forma ļauj to ērti lietot. Nepārspējams visos aspektos Ja Roam SL novietots vertikālā stāvoklī, tas aizņem minimālu vietu, un tā noapaļotā trīsstūra forma ļauj to novietot tieši tur, kur uz galda ir vieta. Novietojiet to horizontāli, lai skaļruni labi atbalstītu pat uz nelīdzenas virsmas, un Roam SL novirzīs skaņu tieši uz ausīm, nodrošinot labāku klausīšanās pieredzi. Izvēlieties savu vadības metodi Sonos lietotne: Izmantojiet lietotni, lai pārlūkotu un meklētu visus savus pakalpojumus, saglabātu iecienītākos, iestatītu modinātāju un atrastu jaunu mūziku Sonos radio. AirPlay 2: straumējiet audio tieši no iPhone, iPad vai Mac uz skaļruni, izmantojot AirPlay 2. Bluetooth: atskaņojiet mūziku no viedtālruņa, planšetdatora vai citas ierīces ar Bluetooth. Pogas: nospiediet Roam SL pogas, lai atskaņotu, apturētu, regulētu skaļumu, pārlaistu, atskaņotu un manuāli savienotu ar Bluetooth ierīci. Viegla uzlāde Uzlādējiet Roam SL bezvadu režīmā, izmantojot jebkuru Qi sertificētu lādētāju vai komplektā iekļauto kabeli. Paplašināma skaņas sistēma Visi Sonos skaļruņi darbojas ar Wi-Fi, tāpēc laika gaitā varat izveidot tik lielu skaņas sistēmu, cik vēlaties. Savienojot vairākus skaļruņus vienā telpā, varat baudīt vēl detalizētāku stereo skaņu.
description_short_en - Bezvadu pārnēsājamais viedais skaļrunis Skaidra, dziļa un pilnīga skaņa WiFi un Bluetooth Līdz 10 stundām atskaņošanas laika Ūdens un putekļu izturīgs dizains
description_short_et - Bezvadu pārnēsājamais skaļrunis Tīra un skaidra, jaudīga skaņa ar WiFi un Bluetooth savienojumu Akumulatora darbības ilgums līdz 10 stundām Pret putekļiem un laikapstākļiem izturīgs dizains
description_short_lv -
description_short_ru - Bezvadu pārnēsājamais skaļrunis Skaidra un spēcīga skaņa Wi-Fi un Bluetooth savienojums Akumulatora darbības ilgums līdz 10 stundām Pret putekļiem un laikapstākļiem izturīgs dizains
EAN - 8717755777867
feature_group_et - Bezvadu skaļruņi
feature_group_ln - Bezvadu skaļruņi
feature_group_lv - Bezvadu skaļruņi
feature_group_ru - Bezvadu skaļruņi
Funkcijas - konfigurācija, izmantojot lietotni
Funkcijas - multiroom
Garantijas termiņš - 24 M
Garums - 0.0970
Garums - 95.000000
Grupa - AUDIO > SKAĻRUŅI > PĀRNĒSĀJAMIE SKAĻRUŅI > VIDĒJI LIELI PĀRNĒSĀJAMIE SKAĻRUŅI
Ieeja - Akumulatora darbības laiks - 10 stundas
Ieeja - barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Izmēri - augstums - 6
Izmēri - dziļums - 16.8
Izmēri - platums - 6.2
Izmēri - svars - 430
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 168
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 168
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 168
Izmēri un svars - augstums (mm) - 168
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 60
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 60
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 60
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 60
Izmēri un svars - Platums (mm) - 62
Izmēri un svars - Platums (mm) - 62
Izmēri un svars - Platums (mm) - 62
Izmēri un svars - Platums (mm) - 62
Izmēri un svars - Svars (g) - 430
Izmēri un svars - Svars (g) - 430
Izmēri un svars - Svars (g) - 430
Jauda - akumulatora darbības laiks - 10 stundas
MediumApraksts LV - Ar šo vieglo, āra apstākļiem piemēroto pārnēsājamo skaļruni varat izbaudīt skaņu mājās un ceļojumos, kas neatbilst izmēram.
Mērījumi un svars - Svars (g) - 430
NameInWeb ET - Sonos Roam SL, balts - Portatīvais bezvadu skaļrunis
NameInWeb LV - Sonos Roam SL, balts - Portatīvais bezvadu skaļrunis
name_et - Sonos bezvadu skaļrunis Roam SL, balts
NetWeight - 0.4300
Nosaukums ET - Sonos Roam SL portatīvais skaļrunis, balts
NosaukumsInWeb LV - Sonos Roam SL, balta - Portatīvais bezvadu skaļrunis
Nosaukums LV - Port. skandas Sonos Roam SL, balts
Nosaukums LV - Portatīvais skaļrunis Sonos Roam SL, balts
nosaukums_lv - Sonos bezvadu skaļrunis Roam SL, balts
nosaukums_lv - Sonos bezvadu skaļrunis Roam SL, balts
nosaukums_ru - Sonos bezvadu skaļrunis Roam SL, balts
Platums - 0.0900
Platums - 215.000000
Preces kods - RMSL1R21
ražotāja_kods - RMSL1R21
Ražotājs - SONOS
RažotājsPartNumber - RMSL1R21
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Saskarnes - Apple AirPlay 2
Saskarnes - Bluetooth
Saskarnes - USB-C
Saskarnes - WiFi
Savienojums - Bluetooth - Bluetooth 5.0
Skaļrunis - Mikrofons - Nav
Skaļrunis - Mikrofons - Nav
Skaļrunis - Mikrofons - Nav pieejams
Skaļrunis - Mikrofons - Nav pieejams no
Svars - 0.770000
svītrkods - 8717755777867
TariffNo - 85182100
Tilpums - 0.00183330
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
Uzturs - Uzturs - Uzlādējams akumulators
VidējaisApraksts ET - Pārnēsājamais skaļrunis visiem jūsu piedzīvojumiem! Skaļrunis ir IP67 ūdensizturīgs un triecienizturīgs. Sonos Roam SL ļauj paņemt līdzi savu iecienītāko mūziku, lai kurp jūs dotos. Izbaudiet lielisku skaņas kvalitāti un vairāku istabu funkcionalitāti. Skaļrunim ir WiFi, Bluetooth un AirPlay 2 savienojamība, kā arī USB-C ligzda uzlādei. Ar skaļruni varat klausīties mūziku līdz pat 10 stundām pēc kārtas.
VidējaisApraksts LV - Viedais portatīvais skaļrunis jebkuram piedzīvojumam, triecienizturīgs un ūdensizturīgs (novērtēts ar IP67).Izbaudiet izcilu skaņas kvalitāti, balss vadību un multiroom (vairāku istabu) funkciju. Skaļrunis atbalsta WiFi, Bluetooth un AirPlay 2 savienojamību.Klausīties mūziku līdz pat 10 stundām.
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IP67
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Putekļdrošs
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Ūdensizturīgs
Vispārīgi - Iekārtas - Kolonna
Vispārīgi - Iekārtas - USB-C kabelis
Vispārīgi - Iekārtas - Ātra instrukcija
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Runātājs
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - USB-C kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Ātrās lietošanas rokasgrāmata
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Runātājs
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - USB-C kabeļi
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Īsā pamācība
Vispārīgi - Izturība pret laikapstākļiem - IP67
Vispārīgi - Izturība pret laikapstākļiem - Putekļu necaurlaidīgs
Vispārīgi - Izturība pret laikapstākļiem - Veekindel
Vispārīgi - Komplekta saturs - Runātājs
Vispārīgi - Komplekta saturs - Steidzama nosūtīšana
Vispārīgi - Komplekta saturs - USB-C kabelis
Vispārīgi - Krāsa - Balta
Vispārīgi - Krāsains - White
Vispārīgi - Krāsains - White
Vispārīgi - Krāsu - White
Vispārīgi - Laika apstākļu blīvējums - IP67
Vispārīgi - Laika apstākļu blīvējums - Putekļu necaurlaidīgs
Vispārīgi - Laika apstākļu blīvējums - Ūdensnecaurlaidīgs
Vispārīgi - Laikapstākļu izturība - IP67
Vispārīgi - Laikapstākļu izturība - Putekļu necaurlaidīgs
Vispārīgi - Laikapstākļu izturība - Ūdensizturīgs
Vispārīgie parametri - ūdensizturīgs
Vispārīgie parametri - aizsardzības līmenis - IP67
Vispārīgie parametri - krāsa - balta
Vispārīgie parametri - ražotājs - Sonos
zīmols - Sonos
Battery - battery life up to - 10
Description - SONOS ROAM SL WHITE
Height - 0.2100
Height - 100.000000
Toide - Aku kestvus - 10 tundi
Toide - Vooluallikas - Laetav aku
Barošanas avots - Darbības laiks - 10 stundas
Barošanas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
BrandCode - Sonos
GrossWeight - 0.7000
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Аудио
description_et - "Roam on küll väike kõlar, aga Sonosele omaselt kvaliteetse heliga. Kõlarit saab kuulata eraldiseisvalt vôi ühendada selle Sonose kõlarisüsteemi. Hind vöib esmapilgul ehmatada, aga kvaliteet on seda väärt! (ajakiri Digi, aprill 2023)" Kaasaskantav kõlar kõigi seikluste jaoks
Sonos Roam SL'iga võtad suurepärase heli endaga kõikjale kaasa. Naudi võrreldamatut Sonose kogemust WiFi kaudu ja striimi heli Bluetoothi kaudu otse nutitelefonist, tahvelarvutist või arvutist. WiFi & Bluetooth ühendus Apple AirPlay 2 tugi Suur heli väikses korpuses Aku kestab kuni 10 tundi järjest IP67 veekindel & kukkumiskindel disain Võrreldes Sonos Roam mudeliga puudub Roam SL-il integreeritud mikrofon Sujuv kuulamiskogemus kõikjal
Ühenda Roam SL kodusesse WiFi võrku või striimi muusikat otse nutitelefonist, tahvelarvutist või arvutist kasutades Bluetoothi. Roam SL loob Sinu koduvõrguga ühenduse automaatselt ja ühendub telefoniga, kui oled kodust eemal. Nii et ainus, millele Sina pead mõtlema, on millist muusikat kuulata. 10 tundi kuulamist
Tänu integreeritud akule on Roam SL valmis terve päeva muusikaga täitma, olenemata sellest, kas soovid lõõgastuda tagaaias või põgeneda kaugemale. Heli, mis ületab ootusi
Roam SL'i täpselt konstrueeritud akustika loob selguse, sügavuse ja täiuse, mida võiksid oodata palju suuremalt kõlarilt. Peensusteni viimistletud disain
Roam SL'i õhuke ja läbimõeldud disain sulandub Sinu koju kaunilt, samas kui kerge ergonoomiline kuju teeb selle hõlpsaks käsitsetavaks. Igast küljest uskumatu
Vertikaalselt paigutatuna võtab Roam SL minimaalselt ruumi ning ümardatud kolmnurkne kuju võimaldab selle täpselt nurka asetada seal, kus lauaruum on hinnas. Aseta see horisontaalselt, et kõlar püsiks hästi ka ebatasasel pinnal, ja Roam SL suunab parema kuulamiskogemuse saamiseks heli täpselt Sinu kõrvade suunas ülespoole. Vali oma juhtimismeetod Sonose rakendus: kasuta rakendust kõigi oma teenuste sirvimiseks ja otsimiseks, lemmikute salvestamiseks, äratuste seadmiseks ja Sonose raadios uue muusika avastamiseks. AirPlay 2: saada heli otse oma iPhone'ist, iPad'ist või Mac'ist kõlarile, kasutades AirPlay 2 funktsiooni. Bluetooth: mängi muusikat nutitelefonist, tahvelarvutist või muust Bluetooth ühendusega seadmest Nupud: vajuta Roam SL'i nuppe, et muusikat mängida, see peatada, helitugevust reguleerida, lugusid vahele jätta, taasesitada ja Bluetooth-seade käsitsi siduda. Lihtne laadimine
Lae Roam SL'i juhtmevabalt mis tahes Qi-sertifitseeritud laadija või kaasasoleva kaabli abil. Võimalus helisüsteemi laiendada
Kõik Sonose kõlarid töötavad WiFiga, nii et saad aja jooksul luua nii suure helisüsteemi, kui vajad. Kui ühendad mitmed kõlarid samas toas, saad nautida veelgi detailsemat stereoheli.
description_lv -
description_en - The portable speaker for all your listening adventures.
Enjoy the unmatched Sonos experience on WiFi, and stream audio directly from your smartphone, tablet, or computer using Bluetooth. WiFi Size-defying sound Bluetooth Up to 10 hours of play time Apple AirPlay 2 IP67 waterproof Drop resistant A seamless listening experience, everywhere
Enjoy the unmatched Sonos experience on Wifi, and stream directly from your smartphone, tablet, or computer using Bluetooth. Roam SL automatically connects to your home network and pairs with your phone when you're away. So all you have to think about is what to play. 10 hours of play time
Powered by a built-in rechargeable battery, Roam SL is ready to soundtrack your day, whether you want to unwind in the backyard or escape to the backwoods. Sound that defies expectations
Precision-engineered acoustics deliver the clarity, depth, and fullness you would expect from a much larger speaker. Refined design
Roam SL’s slim and thoughtful form blends beautifully into your home, while the lightweight ergonomic design makes it easy to handle. Incredible from all sides
When positioned vertically, Roam SL has a minimal footprint, and the rounded triangular shape can tuck neatly into a corner anywhere space is at a premium. Lay it horizontally for stability on uneven ground and Roam SL subtly directs the sound upward in the direction of your ears for a better listening experience. Freedom of control Sonos app: Use the app to browse and search across all your services, save favorites, set alarms, and discover new music on Sonos Radio. AirPlay 2: Send sound directly from your iPhone, iPad, or Mac to Sonos using AirPlay 2, then ask Siri to turn it up or skip a song. Bluetooth: Play sound from your smartphone, tablet, or another Bluetooth-enabled device paired with the speaker. Buttons: Press the buttons on Roam SL to play, pause, adjust the volume, skip, replay, turn off the microphones, and manually pair a Bluetooth device. Effortless charging
Wirelessly charge Roam SL with any Qi-certified charger or the included cable. Make charging a snap with Sonos' custom-designed Wireless Charger (not included), featuring magnets for quick attachment. Flexibility to expand your sound system
All our speakers work together on WiFi so you can create the system you want over time. Listen all around your home when you group speakers to play in sync, and pair matching speakers together in the same room for more detailed stereo sound.
description_ru - Портативная колонка для любых приключений
С Sonos Roam SL вы всегда можете взять с собой отличный звук. Наслаждайтесь несравненным опытом Sonos через Wi-Fi и потоковое аудио через Bluetooth прямо со своего смартфона, планшета или ПК. Wi-Fi и Bluetooth соединение Поддержка Apple AirPlay 2 Отличный звук в маленьком корпусе Батарея держит до 10 часов подряд IP67 водонепроницаемый и устойчивый к падениям дизайн Бесперебойное прослушивание в любом месте
Подключите Roam SL к домашней сети Wi-Fi или транслируйте музыку прямо со смартфона, планшета или ПК с помощью Bluetooth. Roam SL автоматически подключается к вашей домашней сети и подключается к вашему телефону, когда вы находитесь вдали от дома. Так что единственное, о чем вам нужно думать, это какую музыку слушать. 10 часов прослушивания
Благодаря встроенному аккумулятору Roam SL готов провести весь день с музыкой, не зависимости от того, хотите ли вы отдохнуть на заднем дворе или уехать подальше. Звук, превосходящий ожидания
Точно спроектированная акустика Roam SL создает четкость, глубину и полноту звучания, которые вы ожидаете от динамика гораздо большего размера. До мелочей продуманный дизайн
Изящный и продуманный дизайн Roam SL прекрасно подойдет для вашего дома, а легкая эргономичная форма сделает её удобным в обращении. Невероятная во всех отношениях
При вертикальном размещении Roam SL занимает минимум места, а её закругленная треугольная форма позволяет размещать её именно там, где есть место на столе. Расположите его горизонтально, чтобы динамик хорошо держался даже на неровных поверхностях, а Roam SL направит звук прямо к вашим ушам для лучшего прослушивания. Выберите свой метод управления Приложение Sonos: используйте приложение для просмотра и поиска всех ваших сервисов, сохранения избранного, установки будильника и поиска новой музыки на радио Sonos. AirPlay 2: передавайте звук прямо с вашего iPhone, iPad или Mac на динамик с помощью функции AirPlay 2. Bluetooth: воспроизведение музыки со смартфона, планшета или другого устройства с поддержкой Bluetooth. Кнопки: нажимайте кнопки Roam SL для воспроизведения, паузы, регулировки громкости, пропуска, воспроизведения и сопряжения с устройством Bluetooth вручную. Легкая загрузка
Заряжайте Roam SL без проводов с помощью любого Qi-сертифицированного зарядного устройства или прилагаемого кабеля. Возможность расширения звуковой системы
Все динамики Sonos работают с Wi-Fi, поэтому с течением времени вы можете создать настолько большую звуковую систему, насколько вы хотите. Подключив несколько колонок в одной комнате, вы сможете наслаждаться еще более детализированным стереозвуком.
description_short_en - Wireless portable smart speaker Clear, deep and full sound WiFi & Bluetooth Up to 10 hours of playtime Water and dust proof design
description_short_et - Juhtmevaba kaasaskantav kõlar Puhas ja selge, võimas heli WiFi & Bluetooth ühendus Aku kestab kuni 10 tundi Tolmu- ja ilmastikukindel disain
description_short_lv -
description_short_ru - Беспроводная портативная колонка Чистый и мощный звук Wi-Fi и Bluetooth соединение Батарея держит заряд до 10 часов Пыле- и атмосферостойкий дизайн
EAN - 8717755777867
feature_group_et - Juhtmevabad kõlarid
feature_group_en - Wireless speakers
feature_group_lv - Bezvadu skaļruņi
feature_group_ru - Беспроводные колонки
Functions - configuration using app
Functions - multiroom
PeriodofWarranty - 24 M
Length - 0.0970
Length - 95.000000
Group - AUDIO > SPEAKERS > PORTABLE SPEAKERS > MEDIUM PORTABLE SPEAKERS
Input - Battery life - 10 hours
Input - Power source - Rechargeable battery
Dimensions - height - 6
Dimensions - depth - 16.8
Dimensions - width - 6.2
Dimensions - weight - 430
Dimensions & weight - Height (mm) - 168
Размеры & вес - Высота (мм) - 168
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 168
Mõõtmed & kaal - Kõrgus (mm) - 168
Dimensions & weight - Depth (mm) - 60
Размеры & вес - Глубина (мм) - 60
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 60
Mõõtmed & kaal - Sügavus (mm) - 60
Dimensions & weight - Width (mm) - 62
Размеры & вес - Ширина (мм) - 62
Izmēri un svars - Platums (mm) - 62
Mõõtmed & kaal - Laius (mm) - 62
Dimensions & weight - Weight (g) - 430
Размеры & вес - Вес (г) - 430
Izmēri un svars - Svars (g) - 430
Питание - Срок службы аккумулятора - 10 часов
MediumDescription EN - Experience size-defying sound at home and on the go with this lightweight, outdoor-ready portable speaker.
Mõõtmed & kaal - Kaal (g) - 430
NameInWeb ET - Sonos Roam SL, valge - Kaasaskantav juhtmevaba kõlar
NameInWeb EN - Sonos Roam SL, white - Portable Wireless Speaker
name_et - Sonos juhtmevaba kõlar Roam SL, valge
NetWeight - 0.4300
Name ET - Kaasaskantav kõlar Sonos Roam SL, valge
NameInWeb LV - Sonos Roam SL, balta - Portatīvais bezvadu skaļrunis
Name LV - Port. skandas Sonos Roam SL, white
Name EN - Portable Speaker Sonos Roam SL, white
name_en - Sonos wireless speaker Roam SL, white
name_lv - Sonos wireless speaker Roam SL, white
name_ru - Sonos беспроводная колонка Roam SL, белая
Width - 0.0900
Width - 215.000000
ProductCode - RMSL1R21
manufacturer_code - RMSL1R21
Manufacturer - SONOS
ManufacturerPartNumber - RMSL1R21
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Interfaces - Apple AirPlay 2
Interfaces - Bluetooth
Interfaces - USB-C
Interfaces - WiFi
Connection - Bluetooth - Bluetooth 5.0
Speaker - Microphone - None
Skaļrunis - Mikrofons - None
Колонка - Микрофон - Отсутствует
Kõlar - Mikrofon - Puudub
Weight - 0.770000
barcode - 8717755777867
TariffNo - 85182100
Volume - 0.00183330
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
Питание - Питание - Перезаряжаемый аккумулятор
MediumDescription ET - Kaasaskantav kõlar kõikide Sinu seikluste jaoks! Kõlar on IP67 veekindel ning põrutuskindel. Sonos Roam SL võimaldab Sul võtta oma lemmikmuusika kõikjale kaasa. Naudi suurepärast helikvaliteeti ja multiroom funktsiooni. Kõlaril on WiFi, Bluetooth ja AirPlay 2 ühendusvõimalused ning USB-C pesa laadimise jaoks. Kõlar võimaldab muusikat kuulata järjest kuni 10 tundi.
MediumDescription LV - Viedais portatīvais skaļrunis jebkuram piedzīvojumam, triecienizturīgs un ūdensizturīgs (novērtēts ar IP67).Izbaudiet izcilu skaņas kvalitāti, balss vadību un multiroom (vairāku istabu) funkciju. Skaļrunis atbalsta WiFi, Bluetooth un AirPlay 2 savienojamību.Klausīties mūziku līdz pat 10 stundām.
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IP67
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Putekļdrošs
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Ūdensizturīgs
Общее - Комплектация - Колонка
Общее - Комплектация - USB-C cable
Общее - Комплектация - Быстрая инструкция
General - Package contents - Speaker
General - Package contents - USB-C cable
General - Package contents - Quick Start guide
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Speaker
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - USB-C kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Īsā pamācība
Üldine - Ilmastikukindlus - IP67
Üldine - Ilmastikukindlus - Tolmukindel
Üldine - Ilmastikukindlus - Veekindel
Üldine - Komplekti sisu - Kõlar
Üldine - Komplekti sisu - Kiirjuhend
Üldine - Komplekti sisu - USB-C kaabel
Vispārīgi - Krāsa - Balta
Üldine - Värvus - Valge
Общее - Цвет - Белый
General - Color - White
General - Weather sealing - IP67
General - Weather sealing - Dustproof
General - Weather sealing - Waterproof
Общее - Погодная устойчивость - IP67
Общее - Погодная устойчивость - Пылезащищенный
Общее - Погодная устойчивость - Водостойкий
General parameters - waterproof
General parameters - protection level - IP67
General parameters - colour - white
General parameters - manufacturer - Sonos
brand - Sonos
170,75 €
Sonos Roam SL, White
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas