Panasonic SC-HC300

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 998687 Preces kods: SC-HC300EG-K
Pasūtāms 10 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
184,46 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.10.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.10.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 03.10.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Savienojums Veids: Bluetooth
  • Savienojums Veids: USB
  • Savienojums Veids: Vads
  • Skaļruņu skaits: 2.0 (Stereo)
Visi parametri
Apgaismojuma Krāsa : N/A
Apgaismojums : Nav
Barošanas veids : Strāvas Adapters
Frekvenču diapazons max, Hz : N/A
Frekvenču diapazons min, Hz : N/A
Jutība, dB : N/A
Krāsa : Melna
Pretestība, Ω : N/A
RMS Jauda (W) : 20W
Savienojums Veids : Bluetooth, USB, Vads
Skaļruņa tips : Aktīvais
Skaļruņu skaits 2.0 (Stereo)

Skaļruņu skaits akustiskajā sistēmā nosaka, cik apjomīgs skanējums būs jūsu izvēlētajai sistēmai. Ja vēlaties vienkārši klausīties mūziku un skatīties filmas, un vēlaties skaļruņus novietot uz datora galda, izvēlaties 2.0 Stereo, vai 2.1 (stereo+subwoofer) skaļruņus. Ja vēlaties izbaudīt Dolby digital telpisko skanējumu baudot DVD filmas un EAX spēles, iegādājieties 5.1, vai vairāk skaļruņu sistēmu.

Iegādājoties skaļruņus, pārliecinieties, vai jūsu datora skaņas karte atbalsta jūsu izvēlēto skaļruņu skaitu.

Skaļuma regulēšana : Iebūvēta
Svars, kg : N/A
Skaņas karte
Papildus specifikācija
Apraksts - Panasonic kompaktā sistēma SC-HC300 plāna un eleganta Eleganta skaņa mūsdienīgai dzīvei Vienkāršais dizains ir piemērots jebkura stila interjeram. Kompaktais korpuss piedāvā plašu un detalizētu skaņu, kas ir apbrīnojama tik mazam korpusam. Pateicoties papildu ievadei ar automātisku atskaņošanu, varat viegli baudīt mūziku, vienkārši pieslēdzot audioierīces.
Attēla uzlabošana - attēla uzlabošanas sistēmas -
Audio funkcijas - Bluetooth/CD atskaņotājs/Radio/USB atskaņotājs
Audio ieejas/izejas savienotāji - 1
Augstums - 0.2450
Bluetooth - Jā
BrandCode - PANASONIC
Bruto svars - 3.1800
EAN - 5025232874217
Funkcijas - powerbank funkcionalitāte
Garantija - 12/24 mēneši
Garums - 0.1550
Grupa - AUDIO > MŪZIKAS CENTRI > MIKRO MŪZIKAS CENTRI
Izmēri - 409 x 198 x 107 mm
Izmēri - galvenās vienības augstums - 19.8
Izmēri - galvenās vienības dziļums - 10.7
Izmēri - galvenās vienības platums - 40.9
Izmēri - svars - 2.5
Kategorijas kods - HAV
Krāsa - Black
LongDescription ET - Skaidra un dinamiska skaņa Kompaktajā un plānajā korpusā ir iebūvēta jaunākā skaņas tehnoloģija. Ierīces pamatā ir 2 kanālu digitālais pastiprinātājs, kas nodrošina skaidru, dinamisku skaņu bez kropļojumiem. HC300 ir piemērots jūsu dzīvesveidam un padara to vēl labāku ar lielisku skaņu. Mūzikas rāmis Minimālistisks, lai saderētu ar jebkuru telpu vai faktūru, HC300 rada smalku atmosfēru, kas ar savu skaņu un dizainu atbalsta jūsu dzīvesveidu. Turklāt tas ir optimizēts montāžai pie sienas. Tas vēl vairāk palielina uzstādīšanas elastību un ļauj vēl vairāk izbaudīt mūziku savā dzīvē. AUX-IN Automātiska atskaņošana audio un straumēšanas ierīcēm Pievienojiet esošo audio vai straumēšanas ierīci, piemēram, Chromecast Audio, AUX-IN ligzdai. Pat tad, ja HC300 ir izslēgts, tas atpazīs audio signālu no ierīces, automātiski ieslēgsies un sāks atskaņot mūziku caur AUX ligzdu. Flexible Hi-Fi sistēma ir izstrādāta ar mūzikas cienītājiem, un tā ir ideāli piemērota tradicionālo audio avotu, piemēram, CD kolekcijas vai radio pārraižu, kā arī moderno straumēšanas pakalpojumu klausīšanai, izmantojot Bluetooth savienojumu. Viss, kas jums jādara, ir jālejupielādē Panasonic Music Streaming lietotne, kas ļauj kontrolēt un straumēt visas jūsu iecienītākās dziesmas no jūsu iecienītākā mūzikas abonēšanas pakalpojuma.
LongDescription LV - Dzidra un dinamiska skaņaKompaktajā un slaidajā korpusā iekļautas visjaunākās skaņu tehnoloģijas. Divu kanālu digitālais pastiprinātājs dekorācijas formā, kas nodrošina dzidru un dinamisku skaņu bez kropļojumiem. HC300 iederēsies jūsu dzīvesstilā un uzlabos to ar lielisku mūziku. Mūzikas ietvarsAr minimālismu izskatā, kas iederēsies jebkurā telpā, un dažādas tekstūras materiāliem, kas rada izsmalcinātu atmosfēru, HC300 papildina jūsu dzīvesstilu ar skaņu un dizainu. Turklāt tas ir piemērots montēšanai pie sienām. Tas nodrošina vēl plašākas uzstādīšanas iespējas un ļauj jums vēl vairāk izbaudīt mūziku ikdienas dzīvē. AUX-IN Auto Play audio un straumēšanas ierīcēmVienkārši pieslēdziet jūsu esošo audio vai straumēšanas ierīci, piemēram, Chromecast Audio AUX-IN ieejas/izejas terminālim. Pa ja HC300 ir izslēgts, skaņas signāls no ierīces tiks atpazīts un tas tiks automātiski ieslēgts, un mūzika tiks atskaņota no AUX termināla. Paredzēts melomāniemNeatkarīgi no tā, vai jūs baudāt mūziku no tradicionālajiem avotiem, tādiem kā jūsu kompaktdisku kolekcija vai radio pārraides, šī pielāgojama HiFi sistēma aptver arī jaunākos mūzikas straumēšanas pakalpojumus, izmantojot Bluetooth. Vienkārši lejupielādējiet bezmaksas Panasonic mūzikas straumēšanas lietotni, lai kontrolētu un straumētu visu jūsu iecienīto saturu no jūsu mīļākajiem abonēšanas pakalpojumiem.
LongDescription LV - Skaidra un dinamiska skaņa Kompaktajā un plānajā korpusā ir iebūvēta jaunākā skaņas tehnoloģija. Centrā ir 2 kanālu digitālais pastiprinātājs, kas nodrošina skaidru un dinamisku skaņu bez traucējumiem. HC300 būs piemērots jūsu dzīvesveidam un uzlabos to ar lielisku skaņu. Mūzikas ietvars Minimālistisks, lai saderētu ar jebkuru telpu un materiāliem, HC300 papildina jūsu dzīvesveidu ar savu skaņu un dizainu. Turklāt tas ir optimizēts montāžai pie sienām, vēl vairāk palielinot uzstādīšanas elastību, vienlaikus ļaujot jums vēl vairāk izbaudīt mūziku savā dzīvē. AUX-IN automātiskā atskaņošana audioierīcēm un straumēšanas ierīcēm Vienkārši pievienojiet esošo audioierīci vai straumēšanas ierīci, piemēram, Chromecast Audio, vai AUX-IN, un pat tad, ja HC300 strāvas padeve būs izslēgta, skaņas signāls no ierīces tiks atpazīts. Barošanas avots tiks automātiski ieslēgts, un mūzika tiks atskaņota no AUX termināļa. Paredzēts mūzikas cienītājiem Neatkarīgi no tā, vai jums patīk klausīties tradicionālākus mūzikas avotus, piemēram, CD kolekciju vai radio pārraides, šī elastīgā HiFi sistēma aptver arī jaunākos mūzikas straumēšanas pakalpojumus, izmantojot Bluetooth. Vienkārši lejupielādējiet bezmaksas Panasonic mūzikas straumēšanas lietotni, lai kontrolētu un straumētu visu saturu, kas jums patīk no jūsu iecienītākajiem mūzikas abonēšanas pakalpojumiem.
MediumApraksts LV - Stilīgs audio mūsdienīgai dzīvesvietai HC302 vienkāršais dizains sader ar jebkuras telpas interjeru un nodrošina bagātīgu un plašu skaņu, ko jūs negaidītu no tā kompaktā korpusa. Aprīkots ar AUXIN automātiskās atskaņošanas funkciju, jūs varat viegli baudīt mūziku, pieslēdzot dažādas audio ierīces.
Modelis - SC-HC300EG-K
NameInWeb ET - Panasonic SC-HC300 mūzikas centrs
NameInWeb LV - Mūzikas centrs Panasonic SC-HC300
NetWeight - 2.5000
Nosaukums ET - Panasonic mūzikas centrs, plāns, BT/CD/USB, melns
NosaukumsInWeb LV - Mūzikas sistēma SC-HC300, Panasonic
Nosaukums LV - Mūzikas centrs Panasonic, plāns, BT/CD/USB, melns
Nosaukums LV - Mūzikas centrs Panasonic, slim
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 24.6 cm
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 45 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 15.5 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 3.18 kg
Pilna apraksta līnija - Produkta tips Skaļruņa|1xAudio-In|1xUSB 2.0|Bluetooth|krāsa Melna|izmērs 409 x 198 x 107 mm
Platums - 0.4450
Preces kods - SC-HC300EG-K
Produkta veids - Runātājs
Pārdevēja mājas lapa - www.panasonic.com/ca/consumer/audio-video/audio/compact-audio/sc-hc300k.html
Saskarnes - 3,5 mm audio ieeja
Saskarnes - Bluetooth
Saskarnes - USB-A
Skaņa - kanāli - 2.0
Skaņa - skaņas jauda (RMS) - 20
Skaņa - skaņas tehnoloģija -
TariffNo - 85279100
Tilpums - 0.01689888
Tūneris - radio uztvērējs - FM
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
USB 2.0 ieejas/izejas savienotāji - 1
VidējaisApraksts ET - Stilīga skaņas sistēma modernai dzīves telpai Vienkāršs dizains, kas piemērots jebkurai telpai. Neliels izmērs, taču tas rada bagātīgu un grandiozu skaņu, kādu jūs negaidītu no tik mazas ierīces. AUX-IN automātiskā atskaņošana ļauj viegli baudīt mūziku, pieslēdzot dažādus skaņas avotus.
VidējaisApraksts LV - Mūzikas sistēma SC-HC300, Panasonic / SC-HC300EG-KStilīga audio iekārta modernai dzīvei.Vienkāršais dizains iederas jebkurā interjerā. Šis kompaktais korpuss rada bagātu un plašu skaņu, kuru jūs negaidītu no šī mazā korpusa. Tas ir aprīkots ar AUX-IN Auto Play, tāpēc jūs varat viegli baudīt mūziku, pieslēdzot pie tā dažādas audio ierīces.
Vienība Neto svars - 2.5 kg
Vienības bruto svars - 3.18 kg
Vienības kastes augstums - 0.246
Vienības kastes garums - 0.45
Vienības kastes platums - 0.155
Vienība Slikts tilpums - 0,01716 kubikmetru
Vispārīgie parametri - krāsa - melns
Vispārīgie parametri - ražotājs - Panasonic
Vispārīgie parametri - spēlētāja veids - CD atskaņotājs
Description - Panasonic Compact system SC-HC300 thin and elegant Elegant sound for modern living The simple design fits any style of interior. The compact housing offers an expansive sound full of detail, amazing for such a small case. Thanks to the auxiliary input with automatic playback, you can easily enjoy your music by simply connecting your audio devices.
Picture enhancement - picture enhancement systems -
Audio functions - Bluetooth/CD player/Radio/USB player
Audio-In Input/Output connectors - 1
Height - 0.2450
Bluetooth - Yes
BrandCode - PANASONIC
GrossWeight - 3.1800
EAN - 5025232874217
Functions - powerbank functionality
Warranty - 12/24 months
Length - 0.1550
Group - AUDIO > MUSIC CENTERS > MICRO MUSIC CENTRES
Dimensions - 409 x 198 x 107 mm
Dimensions - main unit height - 19.8
Dimensions - main unit depth - 10.7
Dimensions - main unit width - 40.9
Dimensions - weight - 2.5
Category Code - HAV
Colour - Black
LongDescription ET - Selge ja dünaamiline heli
Kompaktne ja õhuke ümbris peidab endas uusimat helitehnoloogiat. Seadme südameks on 2-kanaliline digivõimendi, mis esitab puhast ja dünaamilist moonutusteta heli. HC300 sobib teie eluviisiga ja muudab selle hea heliga veelgi paremaks. Muusika raam
Minimalistlik, harmoneerumaks iga ruumi või erineva tekstuuriga materjaliga, nüansirikast õhustikku loov HC300 toetab oma heli ja kujundusega teie elustiili. Lisaks sellele, on seade optimeeritud seinale kinnitamiseks. See suurendab veelgi paigaldamise paindlikkust ja võimaldab teil muusikat oma elus veelgi enam nautida. AUX-IN Auto Play heliseadmetele ja voogesitusseadmetele
Ühendage oma olemasolev heli- või voogesitusseade, näiteks Chromecast Audio, AUX-IN-pesasse. Isegi, kui HC300 on välja lülitatud tunneb ta seadmest lähtuva helisignaali ära, lülitub automaatselt sisse ja alustab AUXpesa kaudu muusika esitamist. Muusikanautlejate jaoks loodud
Paindlik HiFi-süsteem sobib traditsioonilisemate heliallikate, näiteks teie CD-plaatide kogu või raadiosaadete kuulamiseks ning Bluetooth-ühenduse abil ka kaasaegsete voogedastusteenuste nautimiseks. Selleks tuleb lihtsalt laadida alla Panasonicu muusika voogesituse rakendus, millega saab juhtida ja voogesitada teie lemmik muusikatellimisteenusest kõiki armastatud muusikapalu.
LongDescription LV - Dzidra un dinamiska skaņaKompaktajā un slaidajā korpusā iekļautas visjaunākās skaņu tehnoloģijas. Divu kanālu digitālais pastiprinātājs dekorācijas formā, kas nodrošina dzidru un dinamisku skaņu bez kropļojumiem. HC300 iederēsies jūsu dzīvesstilā un uzlabos to ar lielisku mūziku. Mūzikas ietvarsAr minimālismu izskatā, kas iederēsies jebkurā telpā, un dažādas tekstūras materiāliem, kas rada izsmalcinātu atmosfēru, HC300 papildina jūsu dzīvesstilu ar skaņu un dizainu. Turklāt tas ir piemērots montēšanai pie sienām. Tas nodrošina vēl plašākas uzstādīšanas iespējas un ļauj jums vēl vairāk izbaudīt mūziku ikdienas dzīvē. AUX-IN Auto Play audio un straumēšanas ierīcēmVienkārši pieslēdziet jūsu esošo audio vai straumēšanas ierīci, piemēram, Chromecast Audio AUX-IN ieejas/izejas terminālim. Pa ja HC300 ir izslēgts, skaņas signāls no ierīces tiks atpazīts un tas tiks automātiski ieslēgts, un mūzika tiks atskaņota no AUX termināla. Paredzēts melomāniemNeatkarīgi no tā, vai jūs baudāt mūziku no tradicionālajiem avotiem, tādiem kā jūsu kompaktdisku kolekcija vai radio pārraides, šī pielāgojama HiFi sistēma aptver arī jaunākos mūzikas straumēšanas pakalpojumus, izmantojot Bluetooth. Vienkārši lejupielādējiet bezmaksas Panasonic mūzikas straumēšanas lietotni, lai kontrolētu un straumētu visu jūsu iecienīto saturu no jūsu mīļākajiem abonēšanas pakalpojumiem.
LongDescription EN - Clear and dynamic sound
The compact and slender case is home to the latest sound technology. The 2ch digital amplifier represents the centerpiece which delivers a clear and dynamic sound without distortions. The HC300 will fit your lifestyle and enhance it with great sound. The music frame
Minimalistic to harmonise with any space and materials, the HC300 complements your lifestyle through its sound and design. In addition, it is optimised for mounting on walls, further increasing the flexibility of installation whilst letting you enjoy the music in your life even more. AUX-IN Auto Play for audio devices & streaming devices
Simply connect your existing audio or streaming device, such as Chromecast Audio, or AUX-IN, and even if the HC300 power is turned off, the sound signal from the device will be recognized. The power will be automatically turned on, and music will be played from the AUX terminal. Designed for music lovers
Whether you enjoy listening to more traditional sources of music, such as your CD collection or radio broadcasts, this flexible HiFi system also embraces the latest in music streaming services too via Bluetooth. Just download the free Panasonic Music Streaming App to control and stream all the content you love from your favourite music subscription services.
MediumDescription EN - Stylish audio for modern living
The HC302's simple design matches any room interior, and delivers rich and expansive sound that you would not expect from its compact body. Equipped with AUXIN Auto Play, you can easily enjoy music by connecting various audio devices.
Model - SC-HC300EG-K
NameInWeb ET - Muusikakeskus Panasonic SC-HC300
NameInWeb EN - Music center Panasonic SC-HC300
NetWeight - 2.5000
Name ET - Muusikakeskus Panasonic, õhuke, BT/CD/USB, must
NameInWeb LV - Mūzikas sistēma SC-HC300, Panasonic
Name EN - Music center Panasonic, slim, BT/CD/USB, black
Name LV - Mūzikas centrs Panasonic, slim
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 24.6 cm
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 45 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 15.5 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 3.18 kg
Full Description Line - Product Type Speaker|1xAudio-In|1xUSB 2.0|Bluetooth|Colour Black|Dimensions 409 x 198 x 107 mm
Width - 0.4450
ProductCode - SC-HC300EG-K
Product Type - Speaker
Vendor Homepage - www.panasonic.com/ca/consumer/audio-video/audio/compact-audio/sc-hc300k.html
Interfaces - 3.5 mm audio input
Interfaces - Bluetooth
Interfaces - USB-A
Sound - channels - 2.0
Sound - Sound power (RMS) - 20
Sound - sound technology -
TariffNo - 85279100
Volume - 0.01689888
Tuner - radio tuner - FM
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
USB 2.0 Input/Output connectors - 1
MediumDescription ET - Stiilne helisüsteem tänapäevasesse ellu Lihtne disain sobib iga ruumikujundusega. Mõõtmetelt väike seade tekitab rikka ja suurejoonelise heli, mida nii väikesest seadmest ei oskaks lootagi. AUX-IN Auto Play võimaldab erinevaid heliallikaid ühendades lihtsalt muusikat nautida.
MediumDescription LV - Mūzikas sistēma SC-HC300, Panasonic / SC-HC300EG-KStilīga audio iekārta modernai dzīvei.Vienkāršais dizains iederas jebkurā interjerā. Šis kompaktais korpuss rada bagātu un plašu skaņu, kuru jūs negaidītu no šī mazā korpusa. Tas ir aprīkots ar AUX-IN Auto Play, tāpēc jūs varat viegli baudīt mūziku, pieslēdzot pie tā dažādas audio ierīces.
Unit Net Weight - 2.5 kg
Unit Gross Weight - 3.18 kg
Unit Box Height - 0.246
Unit Box Length - 0.45
Unit Box Width - 0.155
Unit Brutto Volume - 0.01716 cubm
General parameters - colour - black
General parameters - manufacturer - Panasonic
General parameters - type of player - CD player
184,46 €
Panasonic SC-HC300
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas