Panasonic SC-TMAX5

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 988203 Preces kods: SC-TMAX5EG-K
Noliktavā 3 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
186,97 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: pirmdien, 08.07.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: pirmdien, 08.07.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: pirmdien, 08.07.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: pirmdien, 08.07.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: pirmdien, 08.07.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 04.07.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Savienojums Veids: Bluetooth
  • Savienojums Veids: USB
  • Savienojums Veids: Vads
  • Skaļruņu skaits: Portable Speaker
Visi parametri
Apgaismojuma Krāsa : RGB
Apgaismojums : Ir
Barošanas veids : Akumulators, Strāvas Adapters
Frekvenču diapazons max, Hz : N/A
Frekvenču diapazons min, Hz : N/A
Jutība, dB : N/A
Krāsa : Melna
Pretestība, Ω : N/A
RMS Jauda (W) : 1500
Savienojums Veids : Bluetooth, USB, Vads
Skaļruņa tips : Aktīvais
Skaļruņu skaits Portable Speaker

Skaļruņu skaits akustiskajā sistēmā nosaka, cik apjomīgs skanējums būs jūsu izvēlētajai sistēmai. Ja vēlaties vienkārši klausīties mūziku un skatīties filmas, un vēlaties skaļruņus novietot uz datora galda, izvēlaties 2.0 Stereo, vai 2.1 (stereo+subwoofer) skaļruņus. Ja vēlaties izbaudīt Dolby digital telpisko skanējumu baudot DVD filmas un EAX spēles, iegādājieties 5.1, vai vairāk skaļruņu sistēmu.

Iegādājoties skaļruņus, pārliecinieties, vai jūsu datora skaņas karte atbalsta jūsu izvēlēto skaļruņu skaitu.

Skaļuma regulēšana : Iebūvēta
Svars, kg : 6.5
Papildus specifikācija
Apraksts - Panasonic SC-TMAX5EG-K lielas jaudas audio sistēma
Audio funkcijas - Bluetooth/radio/USB atskaņotājs
Augstums - 0.3050
Barošanas avots - barošanas avots - microUSB
Barošanas avots - barošanas avots - Sazinieties ar
Barošanas avots - barošanas spriegums - 220–240 V 50/60 Hz
Bluetooth - Jā
BrandCode - PANASONIC
Bruto svars - 7.6000
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Audio
description_et - Sajūtiet spēku. SC-TMAX5 skaļrunis iesāk ballīti ar jaudīgu, skaidru skaņu no 16 cm zemfrekvences skaļruņa. Skaļruni var novietot stāvus vai guļus, un tas ir ideāli piemērots ballītēm vai vienkārši mūzikas baudīšanai mājās. Skaļruni var izmantot arī viedtālruņu ar Qi uzlādes funkciju uzlādei, un to darbina ārējā akumulatoru banka, tāpēc to var ņemt līdzi, lai kurp jūs dotos. Jaudīgs un tīrs, TMAX5 ir rūpīgi noregulēts, lai nodrošinātu optimālu efektivitāti skaļruņa zemākajās frekvencēs, tādējādi nodrošinot labāku basa skaņu. Turklāt TMAX5 ir aprīkots ar 16 cm zemfrekvences skaļruni, kas nodrošina vēl jaudīgāku mūzikas skanējumu. Savukārt divi 5 cm augstfrekvenču skaļruņi nodrošina augstu frekvenču skaidru atskaņošanu. Jūsu telpa. Jūsu mūzika. TMAX5 nav paredzēts tikai ballītēm, tas ir lieliski piemērots arī klausīšanai vienatnē. Tam ir kompakts korpuss ar iebūvētiem rokturiem, un to var darbināt ne tikai no elektrotīkla, bet arī no akumulatora baterijas*, tāpēc to var ērti paņemt līdzi, lai kurp jūs dotos. Izmantojiet akumulatora bateriju ar vismaz 2A, 5 V izejas spriegumu. Skaņas izvade ir par vairāk nekā 50 % vājāka, salīdzinot ar maiņstrāvas barošanas avotu. Qi uzlāde nodrošina tālruņa akumulatora uzlādi TMAX5 atbalsta Qi bezvadu uzlādi*. Uzlādējiet Qi saderīgu viedtālruni, vienkārši novietojot to uz TMAX5 skaļruņa. Tālruņa akumulators ir pilns un mūzika skan. Atbalsta uzlādi ar jaudu līdz 10 W. Tikai Qi saderīgiem viedtālruņiem. Stāvus vai guļus - izvēle ir jūsu ziņā TMAX5 skaļruni var novietot gan stāvus, gan guļus, lai to pielāgotu jebkuras telpas dizainam. MAX Juke lietotne Panasonic lietotne MAX Juke pārceļ ballīti pavisam jaunā līmenī. Tā ir viegli lietojama lietotne, kas savienojas ar skaļruni, izmantojot Bluetooth. Lietotne piedāvā daudz iespēju, lai paplašinātu skaļruņa iespējas un uzlabotu klausīšanās pieredzi. pieejama App Store un Google Play™ lietotņu veikalā.
description_lv -
description_lv - Sajūtiet spēku. SC-TMAX5 skaļrunis iesāk ballīti, nodrošinot jaudīgu un skaidru skaņu no 16 cm zemfrekvences skaļruņa. Skaļruni var novietot gan vertikāli, gan horizontāli, un tas ir piemērots ne tikai ballītēm, bet arī vienkārši mūzikas baudīšanai mājās. Turklāt skaļruni var uzlādēt viedtālruņus, kas atbalsta Qi uzlādi, un izmantot ārējo akumulatoru banku skaļruņa darbināšanai, kas ļauj skaļruni ņemt visur līdzi. Jaudīga un skaidra skaņa TMAX5 ir rūpīgi noregulēts, lai nodrošinātu optimālu skaļruņa zemākās frekvences efektivitāti un tādējādi labāku basa skaņu. Turklāt TMAX5 skaļrunim ir 16 cm zemfrekvences skaļrunis, kas nodrošina vēl jaudīgāku mūzikas skanējumu. Tomēr divi 5 cm augstfrekvences skaļruņi nodrošina skaidru augstu skaņu pasniegšanu. Jūsu telpa. Jūsu mūzika. TMAX5 nav paredzēts tikai ballītēm, tas ir ideāli piemērots arī solo klausīšanai. Tam ir kompakts korpuss ar iebūvētiem rokturiem, un tas ir saderīgs ar akumulatoru bankām*, tāpēc skaļruni var ērti paņemt līdzi jebkur, pat tad, ja tas nav pievienots tīklam. Izmantojiet akumulatoru banku ar vismaz 2 A, 5 V izejas jaudu. Izmantojot akumulatora banku, audio veiktspēja ir par vairāk nekā 50 % vājāka, salīdzinot ar maiņstrāvas barošanas avotu. Qi uzlāde nodrošina tālruņa akumulatora uzlādi TMAX5 atbalsta Qi bezvadu uzlādi*. Uzlādējiet Qi saderīgu viedtālruni, vienkārši novietojot to uz TMAX5 skaļruņa. Tādējādi tālruņa akumulators paliek pilns un mūzika nepārstāj skanēt. Atbalsta uzlādi līdz 10 W. Tikai Qi saderīgiem viedtālruņiem. Stāvēt vai gulēt - izvēle ir jūsu ziņā TMAX5 skaļruni var novietot gan vertikāli, gan horizontāli, lai to varētu pielāgot jebkuram telpas risinājumam. MAX Juke lietotne Panasonic lietotne MAX Juke pārceļ ballīti pavisam jaunā līmenī. Tā ir viegli lietojama lietotne, kas savienojas ar skaļruni, izmantojot Bluetooth. Lietotnē ir daudz iespēju, kas paplašina skaļruņa lietošanas iespējas un uzlabo klausīšanās pieredzi. Pieejams App Store un Google Play™ aplikāciju veikalā.
description_ru -
description_short_en - Jaudīgs ballīšu skaļrunis Jauda: 150 W RMS Drošs Bluetooth 4.2 savienojums + lietotne Atbalsta viedtālruņu bezvadu uzlādi Darbojas, izmantojot elektrotīklu un barošanas banku.
description_short_et - Ballītes skaļrunis ar skaņu galā Jauda: 150 W RMS Bluetooth 4.2 savienojamība un tālruņa lietotne Atbalsta viedtālruņu bezvadu uzlādi Darbojas gan ar elektrotīkla, gan akumulatora strāvu.
description_short_lv -
description_short_ru - Jaunākais skaļrunis ar skaņuMoc: 150 vati (RMS)Bluetooth 4.2 savienojamība un tālruņa lietotnePatbalsta bezvadu viedtālruņa uzlādiDarbojas gan no elektrotīkla, gan no akumulatora strāvas.
Dimensions & weight - Dziļums (mm) - 265
EAN - 5025232910366
Enerģija - barošanas avots - Maiņstrāvas kontaktdakša
Enerģija - barošanas avots - microUSB
Enerģijas padeve - barošanas spriegums - 220–240 V 50/60 Hz
feature_group_et - Mājas skaļruņi
feature_group_ln - Mājas skaļruņi
feature_group_lv - Mājas skaļruņi
feature_group_ru - Mājas skaļruņi
Garantija - 12/24 mēneši
Garums - 0.3500
General - Krāsa - Melna / sudrabota
Grupa - AUDIO > MŪZIKAS CENTRI > MŪZIKAS SISTĒMAS > MŪZIKAS SISTĒMAS (PORTATĪVĀS)
Izmēri - svars - 6.5
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 475
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 475
Izmēri un svars - augstums (mm) - 475
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 475
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 265
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 265
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 265
Izmēri un svars - Platums (mm) - 250
Izmēri un svars - Platums (mm) - 250
Izmēri un svars - Platums (mm) - 250
Izmēri un svars - Platums (mm) - 250
Izmēri un svars - Svars (g) - 6500
Izmēri un svars - Svars (g) - 6500
Izmēri un svars - Svars (g) - 6500
Jauda - Ieejas spriegums - 220–240 V 50/60 Hz
Kategorijas kods - HAV
Kolonna - Elementi - 1 × zemfrekvences skaļrunis
Kolonna - Elementi - 2 × augstfrekvenču skaļrunis
Kolonna - Kolonnas tips - Brīvdienu sleja
Kolonna - Power - 150 W
LongDescription ET - Izjūtiet ritmu Ļaujiet augstajam basam vadīt jūsu kustības. TMAX5 Bass Reflex Port basa kanāls ir tik rūpīgi noregulēts, ka tas spēj optimizēt pat zemākās skaļruņa frekvences, vienlaikus saglabājot skaņas dziļo jaudu, svaigumu un asumu. Rezultāts: vislabākā ballīte, kādā jebkad esat bijis. Ļaujiet TMAX5 jaudīgajai skaņai aizvest jūs uz atmiņu taku, uz īpašu vietu, uz dārgu mirkli. Jūsu mūzika skan caur 16 cm basa skaļruni, ko darbina divi pastiprinātāji. Tajā pašā laikā divi 5 cm augstfrekvences skaļruņi nodrošina skaidru augstfrekvences skaņu atskaņošanu. Lai kurp jūs dotos Vai jūs vienmēr esat ceļā? Vai arī jums ir iecienīta atpūtas vieta? Bet joprojām vēlaties mūziku un augstu skaņas kvalitāti? TMAX5 kompaktajam korpusam ir iebūvēti rokturi, un to var izmantot kopā ar akumulatoru bateriju*, tāpēc to ir viegli paņemt līdzi. Ar Qi bezvadu uzlādi jūs nevarat apstāties Jums ir tālrunis ar Qi bezvadu uzlādi? Tas ir starptautiskais bezvadu barošanas standarts, kas nozīmē, ka varat uzlādēt savu viedtālruni, vienkārši novietojot to uz TMAX5.** Neatkarīgi no tā, vai ballējaties kopā ar draugiem vai baudāt savas iecienītākās melodijas vienatnē, mūzikai nav gala. Ļaujiet mūzikai skanēt Ļaujiet TMAX5 aizvest jūs prom. Novietojiet to horizontāli vai vertikāli atkarībā no pasākuma vietas. Elastīgums nozīmē, ka tas ir piemērots jebkurā vietā un jebkurā laikā. Tāpēc paņemiet to līdzi, uzstādiet to jebkurā vietā ar vienkāršu satraukumu un ļaujiet ballītei sākties. Ar Panasonic MAX Juke aplikāciju*** kļūsti par ballītes sirdi, tu neesi tikai parasts dīdžejs, tu esi īpašais dīdžejs. Pārvērtiet jebkuru vietu par ballītes norises vietu, izmantojot tikai viedtālruni un TMAX5. Bezvadu Bluetooth® savienojums nozīmē, ka varat kontrolēt noskaņu no jebkuras vietas uz deju grīdas. *Izmantojiet akumulatoru ar vismaz 2 A izeju. Skaņas izvade ir par vairāk nekā 50 % vājāka nekā maiņstrāvas režīmā **Atbilst līdz 10 W Qi saderīgiem viedtālruņiem ***Android™ un iOS saderīgs. Pieejams Google Play™ un App Store®.
LongDescription LV - Izjūtiet ritmu! Ļaujiet, lai īpaši dziļais basa skanējums vada jūsu kustības. TMAX5 basa refleksa ports ir tik rūpīgi noregulēts, ka optimizē skaļruņa zemākās frekvences, padarot tās dzidras un vienlaicīgi saglabājot jaudīgu un dziļu skanējumu. Rezultāts: vislabākā ballīte, kādu vien pieredzēta. Ļaujieties! Ļaujiet, lai TMAX5 jaudīgā skaņa pārceļ jūs atmiņās, īpašā vietā un laikā. Jūsu mūzika tiek atskaņota caur 16 cm zemfrekvenču skaļruni, kuru darbina divi pastiprinātāji. Savukārt divi 5 cm augsto frekvenču skaļruņi nodrošina skaidru augsto frekvenču atskaņošanu. Dodieties jebkur! Vienmēr esat kustībā? Jums ir mīļākā atpūtas vieta? Un vēlaties baudīt savu mūziku lieliskā skaņas kvalitātē? TMAX5 kompaktajā korpusā ir iebūvēti rokturi un tas ir saderīgs ar ārējiem akumulatoriem “power bank”, tādēļ varat to bez raizēm ņemt līdzi it visur. Nekad neapstājieties, ja jums ir Qi. Jums ir Qi? Šis bezvadu barošanas starptautiskais standarts nodrošina to, ka savu viedtālruni varat uzlādēt, novietojot uz TMAX5. Gan ballītē ar draugiem, gan vienatnē, atskaņojiet mīļākās dziesmas, un mūzika nekad nebeigsies. Lai mūzika nebeidzas Ļaujieties ritmam ar TMAX5. Novietojiet to vertikāli vai horizontāli, atkarībā no ballītes vietas. Iekārta ir viegli piemērojama, tādēļ noderēs it visur. Ņemiet to līdzi, uzstādiet, kur vien vēlaties, un sāciet ballīti! Kļūstiet par ballītes dvēseli! Ja jums ir Panasonic MAX Juke App, jums ne vien piemīt dīdžeja talants, jūs esat dīdžejs. Ja jums ir viedtālrunis un TMAX5, jums ir ballīte jebkurā vietā. Bezvadu Bluetooth® savienojamība ļauj jums kontrolēt ballītes atmosfēru, arī atrodoties uz deju grīdas.
LongDescription LV - Sajūtiet ritmu Ļaujiet īpaši dziļajam basam kontrolēt jūsu kustības. TMAX5 Bass Reflex Port basa kanāls ir tik rūpīgi noregulēts, ka tas spēj optimizēt pat zemāko skaļruņu frekvenci, vienlaikus saglabājot dziļu skaņu, kā arī svaigumu un asumu. Rezultāts: labākā ballīte, kādā jebkad esat bijis.
MediumApraksts LV - Ballītes, kur vien vēlaties Dariet vairāk nekā tikai vilkt ballīti - brauciet ar cilvēkiem! TMAX5 nodrošina dziļus basus un asu ritmu - visu, kas nepieciešams, lai jebkuru vietu pārvērstu par ballītes vietu.
Mērījumi un svars - Svars (g) - 6500
NameInWeb ET - Panasonic TMAX5, USB, Bluetooth, melns - Viesību skaļrunis
NameInWeb LV - Panasonic TMAX5, USB, Bluetooth, melns - Viesību skaļrunis
name_et - Panasonic peokõlar SC-TMAX5, must
NetWeight - 6.5000
Nosaukums ET - Panasonic ballīšu skaļrunis, CD, USB, BT, melns
NosaukumsInWeb LV - Panasonic SC-TMAX5, melna - Portatīvā mūzikas sistēma
Nosaukums LV - Mūzikas centrs Panasonic BT
Nosaukums LV - Viesību skaļrunis Panasonic, CD, USB, BT, melns
nosaukums_lv - Panasonic ballīšu skaļrunis SC-TMAX5, melns
nosaukums_lv - Panasonic ballīšu skaļrunis SC-TMAX5, melns
nosaukums_ru - Panasonic brīvdienu skaļrunis SC-TMAX5, melns
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 31 cm
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 52 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 35 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 7.6 kg
Pilna apraksta līnija - Produkta tips Skaļruņa|1xUSB 2.0|1xStereo jack 3.5mm|Bluetooth|Speakera izejas jauda 1650W Watts
Platums - 0.5250
Power - Enerģijas avots - AC spraudnis
Power - Enerģijas avots - microUSB
Power - Ieejas spriegums - 220–240 V 50/60 Hz
Preces kods - SC-TMAX5EG-K
Produkta veids - Runātājs
Pārdevēja mājas lapa - www.panasonic.com
ražotāja_kods - SC-TMAX5EG-K
RažošanaValsts - CN
Runātājs - Draiveri - 1 × zemfrekvences skaļrunis
Runātājs - Draiveri - 2 × augstfrekvenču skaļrunis
Runātājs - Elements - 1 × zemfrekvences skaļrunis
Runātājs - Elements - 2 × augstfrekvenču skaļrunis
Saskarnes - 3,5 mm audio ieeja
Saskarnes - Bluetooth
Saskarnes - USB-A
Savienojamība - AUX ieeja - 3,5 mm
Savienojamība - AUX ieeja - 3.5 mm
Savienojums - AUX ieeja - 3,5 mm
Savienojums - AUX ieeja - 3,5 mm
Skaļrunis - Draiveri - 1 × zemfrekvences skaļrunis
Skaļrunis - Draiveri - 2 × augstfrekvenču skaļrunis
Skaļrunis - izejas jauda - 150 W
Skaļrunis - jauda - 150 W
Skaļrunis - Skaļruņa tips - Svētku runātājs
Skaļruņa - Skaļruņa tips - Skaļruņi
Skaļruņa funkcijas - Bezvadu
Skaļruņa tips - Ministru kabinets
Skaļruņu izejas jauda - 1650 W vati
Skaņa - skaņas jauda - 150
Speaker - Izejas jauda - 150 W
Stereo jack 3,5 mm ieejas/izejas savienotāji - 1
svītrkods - 5025232910366
TariffNo - 85182200
Tilpums - 0.05604375
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
USB 2.0 ieejas/izejas savienotāji - 1
Uzturs - Uzturs - Maiņstrāvas kontaktdakša
Uzturs - Uzturs - microUSB
VidējaisApraksts ET - Svinības, kur vien vēlaties Dariet vairāk nekā tikai sākt ballīti - uzmundriniet pūli! TMAX5 nodrošina dziļus basus un asu ritmu, kas nepieciešams, lai jebkuru pasākumu norises vietu pārvērstu par ballītes vietu.
VidējaisApraksts LV - Ballīte jebkurā vietāNe tikai, lai uzsāktu ballīti – lai to uzspridzinātu! TMAX5 nodrošina jaudīgas, dziļas basa frekvences un precīzas ritma partijas, lai jebkuru vietu pārvērstu par deju grīdu.
Vienība Neto svars - 7 kg
Vienības bruto svars - 7.6 kg
Vienības kastes augstums - 0.31
Vienības kastes garums - 0.52
Vienības kastes platums - 0.35
Vienība Slikts tilpums - 0,05642 kubikmetru
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgie parametri - krāsa - melns
Vispārīgie parametri - ražotājs - Panasonic
zīmols - Panasonic
Description - Panasonic SC-TMAX5EG-K High Power Audio System
Audio functions - Bluetooth/Radio/USB player
Height - 0.3050
Toide - Vooluallikas - microUSB
Toide - Vooluallikas - Seinakontakt
Toide - Toitepinge - 220–240 V 50/60 Hz
Bluetooth - Yes
BrandCode - PANASONIC
GrossWeight - 7.6000
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Аудио
description_et - Tunneta võimsust. Näe võimsust.
SC-TMAX5 kõlar tõmbab peo käima, lastes 16 cm bassikõlarist kõlada võimsal ja selgel heli. Kõlari saab asetada nii püsti kui pikali ja sobib lisaks pidudele ka lihtsalt koduseks muusikanaudinguks. Lisaks saab kõlariga laadida Qi laadimist toetavaid nutitelefone ja kasutada kõlari toiteks välist akupanka, mis võimaldab kõlari endaga kõikjale kaasa võtta. Võimas ja selge heli
TMAX5 on hoolikalt häälestatud tagades kõlari madalaima sageduse optimaalse tõhususe ja seeläbi ka parema bassiheli. Lisaks on TMAX5 kõlaril 16 cm bassikõlar, mis laseb muusikal kõlada veelgi võimsamalt. Kaks 5 cm kõrgsageduskõlarit tagavad aga kõrgete helide selge esitamise. Sinu ruum. Sinu muusika.
TMAX5 pole mitte vaid pidude jaoks, vaid sobib ideaalselt ka omaette kuulamiseks. Sel on sisseehitatud käepidemetega kompaktne korpus ning selle toiteks saab lisaks vooluvõrgule kasutada ka akupanka*, mis võimaldab kõlarit hõlpsalt endaga kõikjale kaasa võtta.
Kasuta akupanka, mille väljundvõimsus on vähemalt 2 A, 5 V. Helijõudlus on akupanka kasutades vahelduvvooluga võrredes üle 50% nõrgem. Qi laadimine hoiab telefoni aku täis
TMAX5 toetab Qi juhtmevaba laadimist*. Lae oma Qi-ga ühilduvat nutitelefoni, asetades see lihtsalt TMAX5 kõlari peale. Nii püsib telefoni aku täis ja muusika ei katke.
Toetab laadimist kuni 10 W. Ainult Qi-ga ühilduvatele nutitelefonidele. Püsti või pikali, valik on Sinu
TMAX5 kõlari saab maha paigutada nii püsti kui pikali, et saaksi selle sobitada iga ruumilahendusega. MAX Juke rakendus
Panasonicu MAX Juke rakendus viib peo täiesti uuele tasemele. Tegemist on lihtsalt kasutatava rakendusega, mis loob kõlariga ühenduse Bluetoothi kaudu. Rakenduses on arvukalt võimalusi kõlari kasutusvõimaluste avardamiseks ja kuulamiskogemuse täiustamiseks.Saadaval App Store'is ja Google Play™ rakenduste poes
description_lv -
description_en - Feel the power. See the power.
The SC-TMAX5 speaker gets the party started by delivering powerful and clear sound from the 16cm woofer. The speaker can be placed both vertically and horizontally and is suitable not only for parties but also for simply enjoying music at home. In addition, the speaker can charge smartphones that support Qi charging and use an external battery bank to power the speaker, which allows you to take the speaker with you everywhere. Powerful and clear sound
The TMAX5 has been carefully tuned to ensure optimal efficiency of the lowest frequency of the speaker and thus a better bass sound. In addition, the TMAX5 speaker has a 16 cm woofer, which makes the music sound even more powerful. However, two 5 cm high-frequency speakers ensure a clear presentation of high sounds. Your space. Your music.
The TMAX5 isn't just for parties, it's also perfect for solo listening. It has a compact body with built-in handles and is compatible with battery banks*, making it easy to take the speaker anywhere, even when unplugged.
Use a battery bank with an output power of at least 2 A, 5 V. The audio performance is over 50% weaker when using a battery bank compared to AC. Qi charging keeps the phone battery full
The TMAX5 supports Qi wireless charging*. Charge your Qi-compatible smartphone by simply placing it on top of the TMAX5 speaker. This way, the phone's battery stays full and the music doesn't stop.
Supports charging up to 10W. Only for Qi-compatible smartphones. Stand up or lie down, the choice is yours
The TMAX5 speaker can be placed both vertically and horizontally, so that it can be matched to any room solution. MAX Juke app
Panasonic's MAX Juke app takes the party to a whole new level. It is an easy-to-use app that connects to the speaker via Bluetooth. The application has numerous options to expand the possibilities of using the speaker and improve the listening experience. Available in the App Store and the Google Play™ application store
description_ru -
description_short_en - Powerful party speaker Power: 150 W RMS Reliable Bluetooth 4.2 connection + app Supports wireless charging of smartphones Works via mains and with a power bank
description_short_et - Viimasepeal heliga peokõlar Võimsus: 150 W RMS Bluetooth 4.2 ühendus & telefonirakendus Toetab nutitelefoni juhtmevaba laadimist Töötab nii vooluvõrgus kui akupangaga
description_short_lv -
description_short_ru - Новейшая колонка для вечеринок со звукомМощность: 150 Вт (среднеквадр.)Соединение Bluetooth 4.2 и приложение для телефонаПоддержка беспроводной зарядки смартфонаРаботает как от сети, так и от аккумулятора
Dimensions & weight - Dziļums (mm) - 265
EAN - 5025232910366
Power - Power source - AC plug
Power - Power source - microUSB
Питание - Напряжение питания - 220–240 V 50/60 Hz
feature_group_et - Kodukõlarid
feature_group_en - Home speakers
feature_group_lv - Home speakers
feature_group_ru - Домашние колонки
Warranty - 12/24 months
Length - 0.3500
General - Krāsa - Melna / sudrabota
Group - AUDIO > MUSIC CENTERS > MUSIC SYSTEMS > MUSIC SYSTEMS (PORTABLE)
Dimensions - weight - 6.5
Dimensions & weight - Height (mm) - 475
Размеры & вес - Высота (мм) - 475
Mõõtmed & kaal - Kõrgus (mm) - 475
Dimensions & weight - Augstums (mm) - 475
Dimensions & weight - Depth (mm) - 265
Размеры & вес - Глубина (мм) - 265
Mõõtmed & kaal - Sügavus (mm) - 265
Dimensions & weight - Width (mm) - 250
Размеры & вес - Ширина (мм) - 250
Mõõtmed & kaal - Laius (mm) - 250
Dimensions & weight - Platums (mm) - 250
Dimensions & weight - Weight (g) - 6500
Размеры & вес - Вес (г) - 6500
Dimensions & weight - Svars (g) - 6500
Power - Input voltage - 220–240 V 50/60 Hz
Category Code - HAV
Колонка - Элементы - 1 × woofer
Колонка - Элементы - 2 × tweeter
Колонка - Тип колонки - Колонка для праздников
Колонка - Мощность - 150 W
LongDescription ET - Tunnetage rütmi
Laske ülisügaval bassihelil oma liigutusi juhtida. TMAX5-e Bass Reflex Port-bassikanalit on niivõrd hoolikalt häälestatud, et see suudab optimeerida ka kõlari kõige madalamat sagedust, säilitades samas nii heli sügava jõulisuse kui ka värskuse ja teravuse. Tulemus: parim pidu, kus olete eales olnud. Laske end kaasa viia
Laske TMAX5-e võimsal helil viia end mälestustesse, erilisse kohta, mõõdunud kallisse hetke. Teie muusika paiskub läbi 16 cm bassikõlari, mida toidavad kaks võimendit. Kaks 5 cm tviiterit tagavad samal ajal kõrgsageduslike helide selge taasesitamise. Minge, kuhu iganes
Kas olete alati liikvel? Või on teil puhkamiseks mõni lemmikkoht? Kuid samas soovite oma muusikat ja kõrget helikvaliteeti? TMAX5-e kompaktsel korpusel on sisseehitatud käepidemed ja seda saab kasutada koos akupangaga*, mistõttu saate selle hõlpsalt endaga kaasa võtta. Qi juhtmevaba laadimisega pole võimalik peatuda
Teil on Qi juhtmevaba laadimist võimaldav telefon? Tegemist on rahvusvahelise juhtmeta vooluvarustuse standardiga, mis tähendab, et oma nutitelefoni laadimiseks piisab, kui asetate selle TMAX5-e peale.** Kas peate sõpradega pidu või naudite lemmikmuusikat omaette – muusikat jätkub lihtsalt lõpmatult. Las muusika mängib
Laske end TMAX5-ga kaasa haarata. Asetage see peokohast olenevalt kas horisontaalselt või vertikaalselt. Paindlikkus tähendab, et see sobib kõikjale ja alati. Nii, et võtke see endaga kaasa, seadke lihtsa vaeva ükskõik kus üles ja pidu võib alata. Olge peo südameks
Panasonic MAX Juke-rakendusega*** pole te lihtsalt mingi lihtsalt DJ, vaid just see eriline DJ. Muutke mistahes koht vaid nutitelefoni ja TMAX5-ga peopaigaks. Juhtmeta Bluetooth®-ühenduvus tähendab, et teil on võimalik meeleolu juhtida ükskõik, kus kohast tantsupõrandal. * Kasutage akupanka, mille väljund on vähemalt 2 A. Helijõudlus on vahelduvvooluga töötamisest üle 50% nõrgem.
**Kuni 10 W. Qi-ga ühilduvate nutitelefonide korral.
***Android™-i ja iOS-iga ühilduv. Rakendus on saadaval Google Play™-st ja App Store®'ist.
LongDescription LV - Izjūtiet ritmu!
Ļaujiet, lai īpaši dziļais basa skanējums vada jūsu kustības. TMAX5 basa refleksa ports ir tik rūpīgi noregulēts, ka optimizē skaļruņa zemākās frekvences, padarot tās dzidras un vienlaicīgi saglabājot jaudīgu un dziļu skanējumu. Rezultāts: vislabākā ballīte, kādu vien pieredzēta.
Ļaujieties!
Ļaujiet, lai TMAX5 jaudīgā skaņa pārceļ jūs atmiņās, īpašā vietā un laikā. Jūsu mūzika tiek atskaņota caur 16 cm zemfrekvenču skaļruni, kuru darbina divi pastiprinātāji. Savukārt divi 5 cm augsto frekvenču skaļruņi nodrošina skaidru augsto frekvenču atskaņošanu.
Dodieties jebkur!
Vienmēr esat kustībā? Jums ir mīļākā atpūtas vieta? Un vēlaties baudīt savu mūziku lieliskā skaņas kvalitātē? TMAX5 kompaktajā korpusā ir iebūvēti rokturi un tas ir saderīgs ar ārējiem akumulatoriem “power bank”, tādēļ varat to bez raizēm ņemt līdzi it visur.
Nekad neapstājieties, ja jums ir Qi.
Jums ir Qi? Šis bezvadu barošanas starptautiskais standarts nodrošina to, ka savu viedtālruni varat uzlādēt, novietojot uz TMAX5. Gan ballītē ar draugiem, gan vienatnē, atskaņojiet mīļākās dziesmas, un mūzika nekad nebeigsies.
Lai mūzika nebeidzas
Ļaujieties ritmam ar TMAX5. Novietojiet to vertikāli vai horizontāli, atkarībā no ballītes vietas. Iekārta ir viegli piemērojama, tādēļ noderēs it visur. Ņemiet to līdzi, uzstādiet, kur vien vēlaties, un sāciet ballīti!
Kļūstiet par ballītes dvēseli!
Ja jums ir Panasonic MAX Juke App, jums ne vien piemīt dīdžeja talants, jūs esat dīdžejs. Ja jums ir viedtālrunis un TMAX5, jums ir ballīte jebkurā vietā. Bezvadu Bluetooth® savienojamība ļauj jums kontrolēt ballītes atmosfēru, arī atrodoties uz deju grīdas.
LongDescription EN - Feel the rhythm
Let the ultra-deep bass control your movements. The TMAX5's Bass Reflex Port bass channel is so carefully tuned that it can optimize even the lowest speaker frequency while maintaining deep sound as well as freshness and sharpness. The result: the best party you've ever been to.
MediumDescription EN - Parties, wherever Do more than just pull the party going - drive the people around! The TMAX5 delivers deep bass and sharp rhythm, everything you need to turn any place into a party place.
Mõõtmed & kaal - Kaal (g) - 6500
NameInWeb ET - Panasonic TMAX5, USB, Bluetooth, must - Peokõlar
NameInWeb EN - Panasonic TMAX5, USB, Bluetooth, black - Party speaker
name_et - Panasonic peokõlar SC-TMAX5, must
NetWeight - 6.5000
Name ET - Peokõlar Panasonic, CD,USB,BT, must
NameInWeb LV - Panasonic SC-TMAX5, melna - Portatīvā mūzikas sistēma
Name LV - Mūzikas centrs Panasonic BT
Name EN - Party speaker Panasonic, CD, USB, BT, black
name_en - Panasonic party speaker SC-TMAX5, black
name_lv - Panasonic party speaker SC-TMAX5, black
name_ru - Panasonic колонка для праздников SC-TMAX5, черный
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 31 cm
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 52 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 35 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 7.6 kg
Full Description Line - Product Type Speaker|1xUSB 2.0|1xStereo jack 3.5mm|Bluetooth|Speaker Output Power 1650W Watts
Width - 0.5250
Power - Enerģijas avots - AC spraudnis
Power - Enerģijas avots - microUSB
Power - Ieejas spriegums - 220–240 V 50/60 Hz
ProductCode - SC-TMAX5EG-K
Product Type - Speaker
Vendor Homepage - www.panasonic.com
manufacturer_code - SC-TMAX5EG-K
ProductionCountry - CN
Speaker - Draiveri - 1 × woofer
Speaker - Draiveri - 2 × tweeter
Kõlar - Elemendid - 1 × woofer
Kõlar - Elemendid - 2 × tweeter
Interfaces - 3.5 mm audio input
Interfaces - Bluetooth
Interfaces - USB-A
Connectivity - AUX ieeja - 3,5 mm
Connectivity - AUX input - 3.5 mm
Ühendus - AUX sisend - 3,5 mm
Соединение - AUX вход - 3,5 мм
Speaker - Drivers - 1 × woofer
Speaker - Drivers - 2 × tweeter
Speaker - Power output - 150 W
Kõlar - Võimsus - 150 W
Speaker - Speaker type - Party speaker
Kõlar - Kõlari tüüp - Peokõlar
Speaker features - Wireless
Speaker type - Cabinet
Speaker Output Power - 1650W Watts
Sound - sound power - 150
Speaker - Izejas jauda - 150 W
Stereo jack 3.5mm Input/Output connectors - 1
barcode - 5025232910366
TariffNo - 85182200
Volume - 0.05604375
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
USB 2.0 Input/Output connectors - 1
Питание - Питание - AC вилка
Питание - Питание - microUSB
MediumDescription ET - Peod, kus iganes Tehke rohkem kui lihtsalt tõmmake pidu käima – ajage rahvas pöördesse! TMAX5 annab välja sügava bassi ja terava rütmi, mis on kõik vajalik selleks, et mistahes koht peoplatsiks muuta.
MediumDescription LV - Ballīte jebkurā vietāNe tikai, lai uzsāktu ballīti – lai to uzspridzinātu! TMAX5 nodrošina jaudīgas, dziļas basa frekvences un precīzas ritma partijas, lai jebkuru vietu pārvērstu par deju grīdu.
Unit Net Weight - 7 kg
Unit Gross Weight - 7.6 kg
Unit Box Height - 0.31
Unit Box Length - 0.52
Unit Box Width - 0.35
Unit Brutto Volume - 0.05642 cubm
Общее - Цвет - Черный
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
General parameters - colour - black
General parameters - manufacturer - Panasonic
brand - Panasonic
186,97 €
Panasonic SC-TMAX5
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas