Blaupunkt PS10DB

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 920738 Preces kods: BLAUPUNKT PS10DB
Pasūtāms 2 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
277,37 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.10.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.10.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 03.10.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Savienojums Veids: Bluetooth
  • Savienojums Veids: USB
  • Savienojums Veids: Vads
  • Skaļruņu skaits: Portable Speaker
Visi parametri
Apgaismojuma Krāsa : RGB
Apgaismojums : Ir
Barošanas veids : Akumulators, Tīkls 230V AC
Frekvenču diapazons max, Hz : N/A
Frekvenču diapazons min, Hz : N/A
Jutība, dB : N/A
Krāsa : Melna
Pretestība, Ω : N/A
RMS Jauda (W) : 1200
Savienojums Veids : Bluetooth, USB, Vads
Skaļruņa tips : Aktīvais
Skaļruņu skaits Portable Speaker

Skaļruņu skaits akustiskajā sistēmā nosaka, cik apjomīgs skanējums būs jūsu izvēlētajai sistēmai. Ja vēlaties vienkārši klausīties mūziku un skatīties filmas, un vēlaties skaļruņus novietot uz datora galda, izvēlaties 2.0 Stereo, vai 2.1 (stereo+subwoofer) skaļruņus. Ja vēlaties izbaudīt Dolby digital telpisko skanējumu baudot DVD filmas un EAX spēles, iegādājieties 5.1, vai vairāk skaļruņu sistēmu.

Iegādājoties skaļruņus, pārliecinieties, vai jūsu datora skaņas karte atbalsta jūsu izvēlēto skaļruņu skaitu.

Skaļuma regulēšana : Iebūvēta, Pults
Svars, kg : 17.5
Papildus specifikācija
Apraksts - PS10DB LED Karaoke audio sistēma Nav labas ballītes bez labas un skaļas mūzikas - grūti nepiekrist šim apgalvojumam. Cilvēkiem tikšanās laikā vienmēr ir bijusi nepieciešama mūzikas kompānija. Pagājušā gadsimta 40. gados viņi klausījās dzīvu mūziku, un, kad telpā ienāca atskaņotāji, tie atskaņoja mūziku no vinila platēm. Kad parādījās magnetofoni, ballītēs un sanāksmēs sāka atskaņot mūziku boomboxu kompānijā un blakus stereo torņiem, kas atskaņoja kompaktdiskus. Mūsdienu tehnoloģijas padara skaņas atskaņošanu vēl vienkāršāku, pateicoties bezvadu ballīšu skaļruņiem, kas ir funkcionāli, mobili un pietiekami jaudīgi, lai liktu drebēt stikla logiem! Viss, kas nepieciešams, ir pieslēgt viedtālruni skaļrunim un atskaņot savas iecienītākās mūzikas skaņās no personīgās mūzikas bibliotēkas vai izmantot straumēšanas pakalpojumu resursus. Jaunākā Blaupunkt PS10DB audio sistēma ir ideāls risinājums, lai nodrošinātu atbilstošu skaņas līmeni un iegūtu skaņu no daudziem dažādiem avotiem. Ierīcē ir iebūvēts Bluetooth modulis, kas ļauj atskaņot iecienītākās dziesmas, kas glabājas viedtālruņa, planšetdatora vai datora atmiņā, un, ja tie ir savienoti ar internetu, ir iespējams izmantot daudzas interneta stacijas un neskaitāmus mūzikas pakalpojumus. Skaļruņa ir aprīkota ar SD karšu lasītāju un USB savienotāju. Pievienojot saderīgus datu nesējus ar maksimālo ietilpību 32 GB, var atskaņot mūzikas failus, kas saglabāti MP3 un WMA formātā. Ierīces augšējā panelī ir arī AUX ligzda, pateicoties kurai skaļrunim varam pievienot daudzus citus skaņas avotus, piemēram, portatīvo MP3 atskaņotāju, kā arī mūzikas mikseri vai dīdžeju pulti.
PS10DB ir aprīkots arī ar FM uztvērēju, kas ļauj saglabāt līdz pat 40 pieejamām radiostacijām un ērti tās klausīties, katru reizi nenostiprinot. Jaunākajam zīmola audio sistēmas portfolio ir pastiprinātājs, kas ģenerē jaudīgu maksimālo jaudu 1200 W, kas dod iespēju publiskot diezgan lielu pasākumu. Optimālu skaņas iestatījumu nodrošina iebūvētais ekvalaizeris ar sešiem režīmiem: Rock, Jazz, Classic, Flat, Pop, Country. Visu to var viegli vadīt ar pievienoto tālvadības pulti. Vēl viena svarīga PS10DB funkcija ir karaoke funkcija, jo komplektā ir iekļauti divi bezvadu mikrofoni. Vienkārši iedarbiniet tos, noskaņojiet skaņas toni un kvalitāti ar pareizajām pogām, lai regulētu izejas skaļumu, basus un augstos toņus un atbalss signālu, un varat sākt dziedāt. Ierīces priekšpusē un augšpusē izvietotie papildu krāsainie efekti nodrošinās papildu efektus ar astoņiem dažādiem režīmiem. Izslēdziet gaismu, paņemiet mikrofonu un sajūtieties kā skatuves zvaigzne! Gaismas efekti uz griestiem ļaus jums radīt diskotēkas atmosfēru. Ierīcei ir gan strāvas padeve, gan iebūvēta baterija, kuras uzlādes laiks ir aptuveni 6 stundas, bet atskaņošanas laiks svārstās no 2 līdz 4 stundām atkarībā no izvēlētā skaļuma līmeņa. Akumulatora uzlādes stāvokli var pārbaudīt indikatorā, kas atrodas uz iebūvētā LED displeja korpusa. Pateicoties rokturiem uz augšējā paneļa, kā arī uzstādītajiem ritenīšiem, skaļruni var viegli un ērti pārnēsāt. PS10DB ir daudzfunkcionāla ierīce, kas ideāli piemērota kā ballīšu skaļrunis, taču to var izmantot arī kā skaņas avotu trenažieru zālē, konferenču laikā, āra ballītēs, kā arī ikdienas lietošanai pusaudža istabā.
Bezvadu komunikācija - Bluetooth
Citas funkcijas - SD atskaņotājs MP3 / WMA failu atskaņošana FM radio ar 40 stacijām Ekvalaizeris: Karaoke funkcija LED displejs Krāsains Disco LED apgaismojums.
dimensijas dziļums - 380 mm
Dokēšanas stacija - Nē
ean - 5901750502064
garantija - 24
garantijas_tips - ārējais
Iekļautie piederumi - Tālvadības pults Bezvadu mikrofons karaoke x 2
Izmēri - 322 x 940 x 377 mm
izmērs augstums - 1020 mm
izmērs platums - 430 mm
izmērs svars - 22400 g
Kontrolieri - Skaļuma līmeņa regulēšana
Kontrolieri - Tālvadības pults
Krāsa - Black
Maksimālā skaļruņu jauda (kopā) - 1200 W
Mērķis - Mūzika
nosaukums - Audio sistēma PS10DB LED Karaoke
Power - Akumulatora mains
ražotājs - Zilais punkts
Savienotāji - 1 x USB 2.0
Savienotāji - AUX
Svars - 17.58 kg
Tips - Kolonnas
vendpn - BLAUPUNKT PS10DB
Description - PS10DB LED Karaoke audio system
There is no good party, no good and loud music, it's hard to disagree with this statement. People have always needed the company of music during their meetings. In the 1940s, they listened to live music, and when turntables entered the room, they played music from vinyl records. When tape recorders appeared, parties and meetings began to be played in the company of boomboxes, and next to the stereo towers that played compact discs.
Modern technology makes the sound reproduction even easier thanks to wireless party speakers that are functional, mobile and powerful enough to make the glass windows tremble! All you need to do is to connect your smartphone to the loudspeaker and play to the sounds of your favorite music from your private music library or use the resources of streaming services.
The latest Blaupunkt PS10DB audio system is the perfect solution for providing the right level of sound and getting sound from many different sources. The device has a built-in Bluetooth module, which allows you to play your favorite songs stored in the memory of your smartphone, tablet or computer, and if they are connected to the Internet, it is possible to use many internet stations and countless music services.
The loudspeaker is equipped with an SD card reader and a USB connector. By connecting compatible media with a maximum capacity of 32 GB, you can play music files saved in MP3 and WMA format.
On the top panel of the device there is also an AUX socket, thanks to which we can connect many other sound sources to the loudspeaker, such as a portable MP3 player, but also a music mixer or a DJ console.
The PS10DB is also equipped with an FM tuner that allows you to store up to 40 available radio stations and listen them comfortably, without having to tune each time.
The latest in the brand portfolio of the audio system has an amplifier that generates a powerful maximum power at 1200 Watt, which gives the opportunity to publicize a fairly large event. The optimal sound setting is provided by a built-in equalizer with six modes: Rock, Jazz, Classic, Flat, Pop, Country. The entire remote control is easily operated with the remote control attached.
Another important function of the PS10DB is the karaoke function, with two wireless microphones included in the set. Just start them up, tune the tone and quality of the sound with the right knobs to adjust the output volume, bass and treble and echo and you can start singing. Additional colored effects placed on the front and top of the device will provide additional effects with eight different modes. Turn off the light, grab the microphone and feel like a stage star! The lighting effects on the ceiling will allow you to create a disco atmosphere.
The device has both a mains supply as well as a built-in battery whose charging time is about 6 hours, and the playback time varies from 2 to 4 hours, depending on the selected volume level. The battery charge status can be checked on the indicator placed on the built-in LED display housing. Thanks to the handles on the top panel, as well as the mounted wheels, the loudspeaker can be easily and conveniently carried.
PS10DB is a multifunctional device, ideally suited as a party speaker, but it can also be used as a sound source in an exercise room, during conferences, outdoor parties, as well as for everyday use in a teenager's room.
Wireless communication - Bluetooth
Other features - SD player Playing MP3 / WMA files FM radio with 40 stations Equalizer: Rock, Jazz, Classic, Flat, Pop, Country Karaoke function LED display Colorful Disco LED lighting
dimension depth - 380 mm
Docking station - No
ean - 5901750502064
guarantee - 24
guarantee_type - external
Accessories included - Remote control Wireless microphone for karaoke x 2
Dimensions - 322 x 940 x 377 mm
dimension height - 1020 mm
dimension width - 430 mm
dimension weight - 22400 g
Controllers - Adjust the volume level
Controllers - Remote control
Color - Black
Max speaker power (total) - 1200 W
Purpose - Music
name - Audio system PS10DB LED Karaoke
Power - Battery-mains
producer - Blaupunkt
Connectors - 1 x USB 2.0
Connectors - AUX
Weight - 17.58 kg
Type - Columns
vendpn - BLAUPUNKT PS10DB
277,37 €
Blaupunkt PS10DB
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas