Sony SRS-XP700

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 770924 Preces kods: SRSXP700B.CEL
Pasūtāms 1 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
631,39 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 18.07.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 18.07.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 18.07.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 16.07.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Savienojums Veids: Bluetooth
  • Savienojums Veids: USB
  • Skaļruņu skaits: Portable Speaker
Visi parametri
Apgaismojuma Krāsa : RGB
Apgaismojums : Ir
Barošanas veids : Akumulators, USB
Frekvenču diapazons max, Hz : N/A
Frekvenču diapazons min, Hz : N/A
Jutība, dB : N/A
Krāsa : Melna
Pretestība, Ω : N/A
RMS Jauda (W) : Nav norādīts
Savienojums Veids : Bluetooth, USB
Skaļruņa tips : Aktīvais
Skaļruņu skaits Portable Speaker

Skaļruņu skaits akustiskajā sistēmā nosaka, cik apjomīgs skanējums būs jūsu izvēlētajai sistēmai. Ja vēlaties vienkārši klausīties mūziku un skatīties filmas, un vēlaties skaļruņus novietot uz datora galda, izvēlaties 2.0 Stereo, vai 2.1 (stereo+subwoofer) skaļruņus. Ja vēlaties izbaudīt Dolby digital telpisko skanējumu baudot DVD filmas un EAX spēles, iegādājieties 5.1, vai vairāk skaļruņu sistēmu.

Iegādājoties skaļruņus, pārliecinieties, vai jūsu datora skaņas karte atbalsta jūsu izvēlēto skaļruņu skaitu.

Skaļuma regulēšana : Iebūvēta
Svars, kg : 16.9
Papildus specifikācija
Akumulators - ātrā uzlāde
Akumulators - akumulatora darbības laiks līdz - 25
Augstums - 0.3670
BrandCode - SONY
Bruto svars - 16.9000
Citas funkcijas > Bluetooth - Jā
Citas funkcijas > I/O porti - Stereo Mini Jack(IN), USB A, Mikrofona ieeja, Ģitāras ieeja
Citas funkcijas > Krāsa - Black
Dizains > Ūdensizturība - Jā
EAN - 4548736123588
Funkcijas - karaoke
Funkcijas - konfigurācija, izmantojot lietotni
Funkcijas - powerbank funkcionalitāte
Funkcijas > Iepakojuma saturs - Maiņstrāvas adapteris; maiņstrāvas barošanas vads
Garantija - 24
Garums - 0.3130
Grupa - AUDIO > MŪZIKAS CENTRI > MŪZIKAS SISTĒMAS > MŪZIKAS SISTĒMAS (PORTATĪVĀS)
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 14 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 640.00 g
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 400 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 735 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 425 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 160.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.80 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.12495 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.02 kg
Izmēri - augstums - 69.3
Izmēri - dziļums - 36.7
Izmēri - platums - 31.3
Izmēri - svars - 16.9
Jauda > Akumulatora darbības laiks - 25 h
Kods - SRSXP700B.CEL
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
LongDescription ET - Ieskaujiet sevi ar skaņu XP700 veido vairāki skaļruņu elementi, tostarp priekšējā paneļa augstfrekvenču skaļrunis, aizmugurējā paneļa augstfrekvenču skaļrunis un X-Balanced skaļruņu bloks, lai nodrošinātu ballītes skaņu, kas skan visos virzienos, ar spēcīgu un dziļu basu skanējumu un lielu skaidrību. X-Balanced skaļruņu bloks Inovatīvajam X-Balanced skaļruņu blokam ir neanulāra diafragma ar lielāku virsmas laukumu nekā tradicionālajiem skaļruņiem. Tas nozīmē, ka neatkarīgi no klausīšanās stila saņemat bagātīgāku un skaidrāku skaņu. Izgaismojiet savu nakti Pateicoties pilnīgi jaunajam apkārtējās vides apgaismojumam, varat izvēlēties no vairākiem apgaismojuma modeļiem, lai piešķirtu spilgtu enerģiju ballītei vai nomierinošus miglainus toņus klusam vakaram mājās. XP700 ir konstruēts tā, lai būtu izturīgs un pārnēsājams. Tas nozīmē, ka varat ņemt līdzi savu iecienītāko mūziku, lai kurp jūs dotos, neuztraucoties par skaļruni. Lietus jums netraucēs Lietus pilieni netraucēs jūsu ballītes plāniem. XP700 ir IPX4 ūdensnecaurlaidības klase, tāpēc varat turpināt atskaņot pat tad, ja nokristu pāris lietus pilieni. Ilgāks akumulatora darbības laiks nozīmē ilgāku naktsdzīvi Labā ballītē neviens nevēlas, lai mūzika apstājas. Pilnībā uzlādēta akumulatora darbības laiks ir 25 stundas, tāpēc šis skaļrunis darbosies gandrīz tikpat ilgi kā jūs. Ātra uzlāde Ja jums nedaudz pietrūkst laika, neuztraucieties. Ātrā uzlāde nodrošina 3 stundu atskaņošanas laiku, izmantojot tikai 10 minūšu uzlādi. Izmantojiet šo laiku, lai ballītē uzceltu tostu vai izspēlētu kādu joku. Rūpējieties par akumulatoru Akumulatora uzturēšanas funkcija palīdz izvairīties no pārmērīgas uzlādes un ilgāk uztur akumulatoru optimālā stāvoklī. Paņemiet skaļruni un dodieties ceļā XP700 ir ērts rokturis, kas ļauj to ērti pārnēsāt. Tāpēc, ja parasti skaļruni parasti turat mājās, bet vēlaties klausīties dārzā, vienkārši paņemiet skaļruni un dodieties, lai kurp jūs dotos. Dziediet no sirds Mīl karaoke? Tad jūs un XP700 esat ideāls duets. Pieslēdziet mikrofonu, izvēlieties dziesmu un izdejojiet visu savu sniegumu. Un ne tikai dziediet. Ar divām ieejām varat pat spēlēt ģitāru.
LongDescription LV - Ieskaujiet sevi ar skaņu XP700 veido vairāki skaļruņi, tostarp priekšējais un aizmugurējais augstas izšķirtspējas skaļruni un X-balansēts skaļruņu bloks, kas nodrošina daudzvirzienu ballīšu skaņu ar pārliecinošu un dziļu basu skanējumu, kā arī lielu skaidrību. X-Balanced skaļruņu bloks Inovatīvajam X-Balanced skaļruņu blokam ir neapaļa diafragma ar lielāku laukumu nekā parastajiem skaļruņiem. Tas nozīmē, ka iegūsiet bagātīgāku un skaidrāku skaņu neatkarīgi no klausāmās mūzikas stila. Izgaismojiet nakti Pateicoties pavisam jaunajam apkārtējās vides apgaismojumam, varat izvēlēties dažādus apgaismojuma modeļus, kas var radīt pulsējošu enerģiju ballītēs vai nomierinošus drūmus toņus klusā vakarā. Izgatavots, lai kalpotu ilgi XP700 ir konstruēts tā, lai būtu izturīgs un pārnēsājams. Tas nozīmē, ka varat ņemt līdzi mīļāko mūziku, lai kurp jūs dotos, un par to nav jāuztraucas. Lietus nekad nepārtrauks atskaņošanu Sagatavojiet dārza ballīti jebkam. XP700 ir IPX4 ūdensizturības kategorija, tāpēc varēsiet turpināt atskaņošanu pat tad, ja nokritīs daži lietus pilieni. Ilgāks akumulatora darbības laiks nozīmē ilgāku naktsdzīvi Labā ballītē neviens nevēlas, lai mūzika beigtos. Pilnībā uzlādēta akumulatora darbības laiks ir 25 stundas, tāpēc šis skaļrunis darbosies gandrīz tik ilgi, cik jūs spēsiet. Uzlādēšana steigā Ja jums nedaudz pietrūkst laika, neuztraucieties. Ātrā uzlāde nodrošinās jums 3 stundas atskaņošanas, izmantojot tikai 10 minūšu uzlādi. Rūpējieties par akumulatoru Akumulatora kopšanas funkcija palīdzēs izvairīties no pārmērīgas uzlādes un ilgāk uzturēs akumulatoru optimālā stāvoklī. Paņemiet to un dodieties XP700 ir ērts rokturis, kas atvieglo tā pārnēsāšanu. Tāpēc, ja parasti skaļruni parasti turat mājās, bet vēlaties klausīties dārzā, vienkārši paņemiet skaļruni un ejiet. Dziediet no sirds Mīlat karaoke? Tad jūs un XP700 būsiet ideāls dubultspēle. Pieslēdziet mikrofonu, izvēlieties dziesmu un dziediet visu, kas jums ir pa spēkam. Un neapstājieties pie dziedāšanas. Pateicoties divām ieejām, varat pat pieslēgt ģitāru un izmantot skaļruni kā pastiprinātāju. BLUETOOTH® saderīgs Vēlaties izmantot bezvadu savienojumu? Vienkārši savienojiet XP700 ar BLUETOOTH® saderīgām ierīcēm un straumējiet tieši uz skaļruni.
MediumApraksts LV - Milzīga skaņa, visur un visur Puses ir saistītas ar atmosfēras radīšanu. Tas nozīmē, ka jebkurā jūsu izvēlētajā vietā ir jānodrošina liela skaņa. Pateicoties daudzvirzienu ballīšu skaņai un novatoriskajam X-Balanced skaļruņu blokam, XP700 ir īpaši izstrādāts, lai piepildītu jebkuru pārpildītu vietu gan iekštelpās, gan ārpus tām.
NameInWeb ET - Sony XP700, melns - Viesību skaļrunis
NameInWeb LV - Sony SRS-XP700, melns - Viesību skaļrunis
NetWeight - 14.9000
Nosaukums - Sony | Portatīvais bezvadu skaļrunis | XP700 X sērija | Ūdensizturīgs | Bluetooth | Melns | Portatīvais | Bezvadu savienojums
Nosaukums ET - Sony X sērijas 700 skaļrunis
NosaukumsInWeb LV - Portatīvā mūzikas sistēma SRS-XP700, Sony
Nosaukums LV - Port. skanda Sony
Nosaukums LV - Viesību skaļrunis, Sony X sērijas 700
Platums - 0.6930
Preces kods - SRSXP700B.CEL
Ražotāja produkta nosaukums - XP700 X sērija
Ražotāja produktu grupa - Portatīvais bezvadu skaļrunis
RažošanaValsts - CN
Saite - https://www.sony.com/en-ga/electronics/wireless-speakers/srs-xp700
Saskarnes - 3,5 mm audio ieeja
Saskarnes - Bluetooth
Saskarnes - USB-A
Skaļruņi > Skaļruņu tips - X-balansēts skaļrunis
Skaņa - skaļruņi - 6
TariffNo - 85198100
Tehniskā informācija > Bezvadu savienojums - Jā
Tehniskā informācija > Bruto svars - 19.4 kg
Tehniskā informācija > Citas funkcijas - Daudzvirzienu ballīšu skaņa; X-sabalansēts skaļruņu bloks; Apkārtējais apgaismojums; IPX4 ūdensizturība; 25 stundu akumulatora darbības laiks un ātra uzlāde.
Tehniskā informācija > Garantija - 24 mēneši
Tehniskā informācija > Neto svars - 18.6 kg
Tehniskā informācija > Portatīvie - Jā
Tehniskā informācija > Ražotājs - Sony
Tilpums - 0.07960560
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
VidējaisApraksts ET - Liela skaņa vēl lielākām ballītēmGūstiet lielu skaņu, kas piepilda telpu un priecē viesus. Priekšējie un aizmugurējie skaļruņi nodrošina, ka neviens nepalaistu garām ritmu, un ar dziļiem basiem un skaidru balsi viņi to arī nevēlēsies.
VidējaisApraksts LV - Portatīvā mūzikas sistēma SRS-XP700, Sony / SRSXP700B.CELXP700 ir radīts, lai piepildītu telpu ar skaņu. Ar daudzvirzienu kluba skaņas funkciju, ko veido X-Balanced skaļrunis un augstas veiktspējas priekšējie un aizmugurējie pīkstuļi, jūs iegūstat bagātīgu, skaidru un augstas kvalitātes skaņu. Ideāli piemērota ballītēm iekštelpās, vai ārpus tām. Ilgs akumulatora darbības laiks, IPX4 ūdensizturība un ērts rokturis pārnēsāšanai.
Vispārīgie parametri - ūdensizturīgs
Vispārīgie parametri - aizsardzības līmenis - IPX4
Vispārīgie parametri - krāsa - melns
Vispārīgie parametri - ražotājs - Sony
Battery - fast charging
Battery - battery life up to - 25
Height - 0.3670
BrandCode - SONY
GrossWeight - 16.9000
Other features > Bluetooth - Yes
Other features > I/O ports - Stereo Mini Jack(IN), USB A, Mic Input, Guitar Input
Other features > Colour - Black
Design > Waterproof - Yes
EAN - 4548736123588
Functions - karaoke
Functions - configuration using app
Functions - powerbank functionality
Features > Package content - AC Power Adaptor; AC Power Cord
Warranty - 24
Length - 0.3130
Group - AUDIO > MUSIC CENTERS > MUSIC SYSTEMS > MUSIC SYSTEMS (PORTABLE)
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Palette Qty - 14 pc(s)
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Paper/Pasteboard - 640.00 g
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 400 mm
Package features > Gross depth (mm) - 735 mm
Package features > Gross width (mm) - 425 mm
Package features > Plastic (No PET) - 160.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.80 kg
Package features > Volume (m3) - 0.12495 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.02 kg
Dimensions - height - 69.3
Dimensions - depth - 36.7
Dimensions - width - 31.3
Dimensions - weight - 16.9
Power > Battery life - 25 h
Code - SRSXP700B.CEL
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
LongDescription ET - Ümbritse end heliga
XP700 koosneb mitmest kõlarielemendist, sealhulgas esipaneelil ja tagapaneelil asuvast tweeterist ning X-Balanced kõlariühikust, et pakkuda sulle igas suunas liikuvat peo heli koos mõjuva ja sügava bassiga ning palju selgust. X-Balanced kõlariühik
Innovatiivsel X-Balanced kõlariühikul on mitte-ringikujuline diafragma, mis on suurema pindalaga kui traditsioonilistel kõlaritel. See tähendab, et sa saad rikkalikuma ja selgema heli, olenemata sellest, millist muusikastiili sa kuulad. Valgusta oma ööd
Tänu täiesti uuele ambientvalgustusele saad valida erinevaid valgustusmusteri, mis toovad pidudesse pulbitsevat energiat või rahulikule õhtule kodus rahustavad sumedad varjundid. Loodud kestma
XP700 on loodud vastupidavaks ja kaasaskantavaks. See tähendab, et sa saad oma lemmikmuusikat kaasa võtta kuhu iganes sa lähed, ilma et peaksid muretsema kõlari pärast. Vihm ei sega sind
Vihmapiisad ei sega sinu peoplaane. XP700-l on IPX4 veekindluse reiting, seega saad jätkata mängimist isegi kui mõned vihmapiisad langevad. Rohkem aku kestvust tähendab rohkem ööelu
Heal peol ei taha keegi, et muusika lõppeks. Ja 25-tunnise aku kestvusega, kui see on täielikult laetud, peab see kõlar vastu peaaegu nii kaua kui sinagi. Kiirlaadimine
Kui leiad end natuke ajapuuduses, siis ära muretse. Kiirlaadimine annab sulle 3 tundi mänguaega vaid 10-minutilise laadimisega. Kasuta seda aega peol toosti tegemiseks või nalja viskamiseks. Hoolitse oma aku eest
Aku hooldusfunktsioon aitab sul vältida ülelaadimist ja hoiab sinu akut pikema aja jooksul optimaalses seisukorras. Haara kõlar ja mine
XP700-l on mugav käepide, mis muudab selle kandmise lihtsaks. Nii et kui tavaliselt on su kõlar majas, aga tahad kuulata seda aias, lihtsalt haara oma kõlar ja mine kuhu iganes. Laula südamest
Armastad karaoket? Siis sina ja XP700 moodustate täiusliku duo. Ühenda oma mikrofon, vali laul ja anna endast kõik. Ja ära piirdu ainult laulmisega. Kahe sisendi abil saad isegi kitar
LongDescription EN - Surround yourself with sound
The XP700 is made up of several speakers, including a front and rear High-efficiency Tweeter and an X-Balanced Speaker Unit, to give you an Omnidirectional Party Sound with a punchy and deep bass and plenty of clarity. X-Balanced Speaker Unit
The innovative X-Balanced Speaker Unit has a non-circular diaphragm with more area than conventional speakers. That means that you’ll get a richer, clearer sound, no matter what style of music you’re listening to. Light up the night
Thanks to brand-new ambient lighting, you can select a variety of different lighting patterns that can bring pulsating energy to parties or soothing sombre shades to a quiet night in. Built to last
The XP700 is designed to be durable and portable. That means that you can take the music you love wherever you go without having to worry. Rain will never stop play
Prepare your garden party for anything. The XP700 has an IPX4 Water resistant rating so you can keep on playing even if a few raindrops fall. More battery life means more nightlife
At a good party, no one wants to the music to end. And with 25 hours of battery life when fully charged, this speaker will keep going for almost as long as you can. Charge up in a hurry
If you find yourself a little short of time, don't worry. Quick charging will give you 3 hours of play on just a 10 minute charge. Take care of your battery
The Battery Care feature helps you avoid overcharging and will keep your battery in optimum condition for longer. Grab it and go
The XP700 has a comfortable handle that makes carrying it easy. So if you usually have your speaker in the house, but fancy listening in the garden, simply pick up your speaker and go. Sing your heart out
Love karaoke? Then you and the XP700 will make the perfect double act. Plug in your microphone, pick a song and give it everything you've got. And don't stop at singing. With two inputs, you can even plug in a guitar and use the speaker as an amp. BLUETOOTH® compatible
Want to go wireless? Simply pair the XP700 with your BLUETOOTH® compatible devices and stream straight to your speaker.
MediumDescription EN - Huge sound, all-around
Parties are all about creating atmosphere. That means filling whatever venue you choose with a big sound. With Omnidirectional Party Sound and the innovative X-Balanced Speaker Unit, the XP700 is specially designed to fill any crowded venue, whether inside or outside.
NameInWeb ET - Sony XP700, must - Peokõlar
NameInWeb EN - Sony SRS-XP700, black - Party speaker
NetWeight - 14.9000
Name - Sony | Portable Wireless Speaker | XP700 X-Series | Waterproof | Bluetooth | Black | Portable | Wireless connection
Name ET - Peokõlar Sony X-seeria 700
NameInWeb LV - Portatīvā mūzikas sistēma SRS-XP700, Sony
Name LV - Port. skanda Sony
Name EN - Party speaker, Sony X-series 700
Width - 0.6930
ProductCode - SRSXP700B.CEL
Producer product name - XP700 X-Series
Producer product family - Portable Wireless Speaker
ProductionCountry - CN
Link - https://www.sony.com/en-ga/electronics/wireless-speakers/srs-xp700
Interfaces - 3.5 mm audio input
Interfaces - Bluetooth
Interfaces - USB-A
Loudspeakers > Speaker type - X-Balanced Speaker
Sound - loudspeakers - 6
TariffNo - 85198100
Technical details > Wireless connection - Yes
Technical details > Gross weight - 19.4 kg
Technical details > Other features - Omnidirectional Party Sound; X-Balanced Speaker Unit; Ambient lighting; IPX4 Water resistant; 25-hour battery life and quick charging
Technical details > Warranty - 24 month(s)
Technical details > Net weight - 18.6 kg
Technical details > Portable - Yes
Technical details > Producer - Sony
Volume - 0.07960560
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
MediumDescription ET - Suur heli veel suurematele pidudeleSaavuta suur heli, mis täidab ruumi ja pakub külalistele heameelt. Esi- ja tagakõlarid kindlustavad, et keegi ei maga maha ühtegi lööki ning sügava bassi ja selge häälega nad ei tahakski.
MediumDescription LV - Portatīvā mūzikas sistēma SRS-XP700, Sony / SRSXP700B.CELXP700 ir radīts, lai piepildītu telpu ar skaņu. Ar daudzvirzienu kluba skaņas funkciju, ko veido X-Balanced skaļrunis un augstas veiktspējas priekšējie un aizmugurējie pīkstuļi, jūs iegūstat bagātīgu, skaidru un augstas kvalitātes skaņu. Ideāli piemērota ballītēm iekštelpās, vai ārpus tām. Ilgs akumulatora darbības laiks, IPX4 ūdensizturība un ērts rokturis pārnēsāšanai.
General parameters - waterproof
General parameters - protection level - IPX4
General parameters - colour - black
General parameters - manufacturer - Sony
631,39 €
Sony SRS-XP700
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas