Sony ULT Field 7

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1112713 Preces kods: SRSULT70B.EU8
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Savienojums Veids: Bluetooth
  • Savienojums Veids: Vads
  • Skaļruņu skaits: Portable Speaker
Līdzīgi produkti
Šis produkts Sony ULT Field 7
Sven HT-202
Sony ULT Field 1, Black
Sony ULT Field 1, Orange
Sony ULT Field 1, White
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
500,94 €
95,20 €
107,66 €
123,34 €
107,66 €
Apgaismojuma Krāsa RGB N/A RGB RGB RGB
Apgaismojums Ir Nav Ir Ir Ir
Barošanas veids Akumulators USB Tīkls 230V AC Akumulators USB Akumulators USB Akumulators USB
Frekvenču diapazons max, Hz 20000 22000 20000 20000 20000
Frekvenču diapazons min, Hz 20 40 20 20 20
Jutība, dB N/A N/A N/A N/A N/A
Krāsa Melna Melna Melna Oranža Balta
Pretestība, Ω N/A N/A N/A N/A N/A
RMS Jauda (W) Nav norādīts 100W Nav norādīts Nav norādīts Nav norādīts
Savienojums Veids Bluetooth Vads Bluetooth USB Vads Bluetooth Bluetooth Bluetooth
Skaļruņa tips Aktīvais Pasīvais Aktīvais Aktīvais Aktīvais
Skaļruņu skaits Portable Speaker 5.1 (Dolby digital) Portable Speaker Portable Speaker Portable Speaker
Skaļuma regulēšana Iebūvēta Iebūvēta Pults Iebūvēta Iebūvēta Iebūvēta
Svars, kg 6.5 6.25 0.650 0.650 0.650
Visi parametri
Apgaismojuma Krāsa : RGB
Apgaismojums : Ir
Barošanas veids : Akumulators, USB
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 20
Jutība, dB : N/A
Krāsa : Melna
Pretestība, Ω : N/A
RMS Jauda (W) : Nav norādīts
Savienojums Veids : Bluetooth, Vads
Skaļruņa tips : Aktīvais
Skaļruņu skaits Portable Speaker

Skaļruņu skaits akustiskajā sistēmā nosaka, cik apjomīgs skanējums būs jūsu izvēlētajai sistēmai. Ja vēlaties vienkārši klausīties mūziku un skatīties filmas, un vēlaties skaļruņus novietot uz datora galda, izvēlaties 2.0 Stereo, vai 2.1 (stereo+subwoofer) skaļruņus. Ja vēlaties izbaudīt Dolby digital telpisko skanējumu baudot DVD filmas un EAX spēles, iegādājieties 5.1, vai vairāk skaļruņu sistēmu.

Iegādājoties skaļruņus, pārliecinieties, vai jūsu datora skaņas karte atbalsta jūsu izvēlēto skaļruņu skaitu.

Skaļuma regulēšana : Iebūvēta
Svars, kg : 6.5
Papildus specifikācija
Akumulators - akumulatora darbības laiks līdz - 30
Augstums - 0.5750
BrandCode - SONY
Bruto svars - 8.0000
EAN - 4548736157323
Funkcijas - Automātiskā skaļruņu kalibrēšana
Funkcijas - karaoke
Funkcijas - powerbank funkcionalitāte
Garums - 0.2650
Grupa - AUDIO > SKAĻRUŅI > PORTATĪVIE SKAĻRUŅI > LIELI PORTATĪVIE SKAĻRUŅI
Izmēri - augstums - 22.4
Izmēri - dziļums - 22.2
Izmēri - platums - 51.2
Izmēri - svars - 6.3
LongDescription ET - Jaudīga skaņa, bezgalīgi basi Pateicoties diviem X-Balanced skaļruņiem, diviem augstas kvalitātes augstfrekvenču skaļruņiem un diviem pasīvajiem radiatoriem, ULT FIELD 7 nodrošina izcilu Sony skaņas kvalitāti, nodrošinot nepārspējamu skaņas spiedienu, dziļus basus un skaidrus vokālus pat pie maksimāla skaļuma. Izjūtiet basus Pateicoties diviem ULT skaņas režīmiem - dziļi basi un uzbrūkoši basi -, skaļrunis atraisa savu patieso jaudu. Jūs varat piešķirt mūzikai dziļumu vai enerģiju, padarot katru klausīšanās pieredzi izcilu. Skaidra skaņa jebkurā vidē Sony jaunā skaņas lauka optimizācijas tehnoloģija nodrošina, ka ULT FIELD 7 automātiski pielāgo skaņu, lai nodrošinātu vislabāko klausīšanās pieredzi pat trokšņainā vidē. Bezgalīga skaņa dienā vai naktī Ar izcilu 30 stundu akumulatora darbības laiku ULT FIELD 7 ļauj baudīt mūziku visu diennakti. Izmantojot ātrās uzlādes funkciju, ar 10 minūšu uzlādi var atskaņot 3 stundas. Ar IP67 klasifikāciju ULT FIELD 7 ir ūdensnecaurlaidīga, putekļu un rūsas izturīga, tāpēc tā ir ideāls sabiedrotais jebkuram piedzīvojumam.
LED apgaismojums noskaņas radīšanai Daudzkrāsains LED apgaismojums sinhronizējas ar mūziku, radot aizraujošu gaismas šovu, ko var pielāgot, izmantojot Sony | Music Centre lietotni. Skatuve ir jūsu Ieslēdziet mikrofonu, lai kļūtu par vakara vadītāju vai izbaudītu karaoke vakaru ar draugiem. Ieeja ļauj izmantot ULT FIELD 7 arī kā ģitāras pastiprinātāju. Vēl jaudīgākai skaņai Party Connect funkcija ļauj pieslēgt ULT FIELD 7 līdz pat 100 saderīgiem Sony skaļruņiem, izmantojot Bluetooth, sinhronizējot skaņu un apgaismojumu vienā jaudīgā skaņu sistēmā.
LongDescription LV - Jaudīga skaņa, bezgalīgi basi Pateicoties diviem X-Balanced skaļruņiem, diviem augstas kvalitātes augstfrekvenču skaļruņiem un diviem pasīvajiem radiatoriem, ULT FIELD 7 nodrošina Sony izcilu skaņas kvalitāti, piedāvājot nepārspējamu skaņas spiedienu, dziļus basus un skaidru vokālu pat pie maksimālā skaļuma. Izjūtiet basus Pateicoties diviem ULT skaņas režīmiem - dziļi basi un uzbrūkoši basi -, skaļrunis atraisa savu patieso jaudu. Mūzikai var piešķirt dziļumu vai enerģiju, padarot ikvienu klausīšanās pieredzi neparastu. Skaidra skaņa jebkurā vidē Sony jaunā skaņas lauka optimizācijas tehnoloģija nodrošina, ka ULT FIELD 7 automātiski pielāgo skaņu, sniedzot vislabāko klausīšanās pieredzi pat trokšņainā vidē. Bezgalīga skaņa dienā un naktī Ar izcilu 30 stundu akumulatora darbības laiku ULT FIELD 7 ļauj baudīt mūziku visu diennakti. Ātrās uzlādes funkcija nodrošina 3 stundu atskaņošanas laiku, uzlādējot tikai 10 minūtes. Jebkurā laikā, jebkurā vietā Ar IP67 klasifikāciju ULT FIELD 7 ir ūdensizturīgs, putekļu un rūsas izturīgs, padarot to par ideālu palīgu jebkuram piedzīvojumam. LED apgaismojums atmosfēras radīšanai Daudzkrāsains LED apgaismojums sinhronizējas ar mūziku, radot aizraujošu gaismas šovu, ko var pielāgot ar Sony | Music Center lietotni. Skatuve ir jūsu Pievienojiet mikrofonu, lai kļūtu par vakara vadītāju vai izbaudītu karaoke vakaru ar draugiem. Ieeja ļauj ULT FIELD 7 izmantot arī kā ģitāras pastiprinātāju. Vēl jaudīgāka skaņa Funkcija Party Connect ļauj pieslēgt ULT FIELD 7 līdz pat 100 saderīgiem Sony skaļruņiem, izmantojot Bluetooth, sinhronizējot skaņu un apgaismojumu jaudīgā skaņas sistēmā.
LongDescription LV - Jaudīga skaņa, bezgalīgs bass Ar diviem X-Balanced skaļruņiem, diviem augstas kvalitātes augstfrekvences skaļruņiem un diviem pasīvajiem radiatoriem, ULT FIELD 7 nodrošina Sony izcilu skaņas kvalitāti, piedāvājot nepārspējamu skaņas spiedienu, dziļu basu un skaidru vokālu pat maksimālā skaļumā. Basa sajūta Ar diviem ULT skaņas režīmiem, dziļiem basiem un triecienbasiem, skaļrunis atbrīvo savu patieso jaudu. Mūzikai var piešķirt dziļumu vai enerģiju, padarot katru klausīšanās pieredzi neparastu. Skaidra skaņa jebkurā vidē Sony jaunā skaņas lauka optimizācijas tehnoloģija nodrošina, ka ULT FIELD 7 automātiski pielāgo savu skaņu, nodrošinot vislabāko klausīšanās pieredzi pat trokšņainā vidē. Bezgalīga skaņa, dienu un nakti Ar izcilu 30 stundu akumulatora darbības laiku ULT FIELD 7 ļauj baudīt mūziku visu diennakti. Ātrās uzlādes funkcija nodrošina 3 stundu atskaņošanas laiku ar tikai 10 minūšu uzlādi. Jebkuros laikapstākļos, jebkurā vietā Ar IP67 novērtējumu ULT FIELD 7 ir ūdensnecaurlaidīgs, putekļu un rūsas noturīgs, padarot to par ideālu pavadoni jebkuram piedzīvojumam. LED apgaismojums atmosfēras radīšanai Daudzkrāsu LED apgaismojums tiek sinhronizēts ar mūziku, radot burvīgu gaismas šovu, ko var pielāgot ar Sony | Music Center lietotni. Skatuve ir jūsu Pievienojiet mikrofonu, lai kļūtu par vakara MC vai baudītu karaoke vakaru ar draugiem. Ieeja ļauj ULT FIELD 7 izmantot arī kā ģitāras pastiprinātāju. Vēl jaudīgāka skaņa Party Connect funkcija ļauj savienot ULT FIELD 7 ar līdz pat 100 saderīgiem Sony skaļruņiem, izmantojot Bluetooth, sinhronizējot skaņu un apgaismojumu jaudīgā skaņas sistēmā.
MediumApraksts LV - ULT Field 7 ir pārnēsājams un izturīgs skaļrunis, kas nodrošina nepārspējamu skaņas spiedienu, dziļus basus un kristāldzidru skaņu gan mājās, gan ceļā. Divi īpašie ULT skaņas režīmi - dziļi basi un uzbrūkoši basi - piešķir mūzikai spēku un enerģiju. Daudzkrāsains LED apgaismojums sinhronizējas ar mūziku, radot perfektu atmosfēru. Turklāt skaļruni var izmantot kā mikrofonu vai ģitāras pastiprinātāju, tas ir ūdensnecaurlaidīgs, putekļu un rūsas izturīgs, tādēļ to var lieliski izmantot ārpus telpām. Pateicoties 30 stundu akumulatora darbības ilgumam un daudzpunktu savienojumam, tas ir ideāls palīgs ikvienam mūzikas mīļotājam. - Dziļi basi un uzbāzīgi basi mūzikas enerģijai - Daudzkrāsains LED apgaismojums rada atmosfēru - Ūdensizturīgs, putekļu un rūsas izturīgs dizains - 30 stundu akumulatora darbības ilgums
NameInWeb ET - Sony ULT Field 7, melns - Portatīvais skaļrunis
NameInWeb LV - Sony ULT Field 7, melns - Portatīvais skaļrunis
NetWeight - 6.3000
Nosaukums ET - Portatīvais skaļrunis Sony SRS-ULT70, melns
NosaukumsInWeb LV - Sony ULT Field 7, melna - Portatīvais bezvadu skaļrunis
Nosaukums LV - Port. scandas Sony
Nosaukums LV - Portatīvais skaļrunis Sony SRS-ULT70, melns
Platums - 0.3100
Preces kods - SRSULT70B.EU8
RažošanaValsts - CN
Saskarnes - 3,5 mm audio ieeja
Saskarnes - 6,3 mm audio ieeja
Saskarnes - Bluetooth
Saskarnes - USB-A
Savienojums - Bluetooth - Bluetooth 5.2
Skaņa - frekvenču diapazons - 20 - 20000
Skaņa - skaļruņi - 4
TariffNo - 85198100
Tilpums - 0.04723625
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
VidējaisApraksts ET - ULT FIELD 7 ir pārnēsājams un izturīgs skaļrunis, kas nodrošina nepārspējamu skaņas spiedienu, dziļus basus un kristāldzidru skaņu mājās vai ceļā. Divi īpašie ULT skaņas režīmi - dziļi basi un uzbrūkoši basi - piešķir jūsu mūzikai spēku un enerģiju. Daudzkrāsains LED apgaismojums sinhronizējas ar mūziku, radot perfektu noskaņu. Turklāt skaļruni var izmantot kā mikrofonu vai ģitāras pastiprinātāju, un tas ir ūdensnecaurlaidīgs, putekļu un rūsas izturīgs, tāpēc lieliski piemērots lietošanai ārpus telpām. Ar 30 stundu ilgu akumulatora darbības laiku un Multipoint savienojamību tas ir ideāls palīgs ikvienam mūzikas mīļotājam. - Dziļi basi un uzbrūkoši basi, lai piešķirtu mūzikai enerģiju - Daudzkrāsains LED apgaismojums rada noskaņu - Ūdensizturīgs, putekļu un rūsas izturīgs dizains - 30 stundu akumulatora darbības laiks.
VidējaisApraksts LV - ULT Field 7 ir pārnēsājams un izturīgs skaļrunis, kas piedāvā nepārspējamu skaņas spiedienu, dziļu basu un kristāldzidru skaņu gan mājās, gan ceļā. Divi īpašie ULT skaņas režīmi, dziļais bass un triecienbass, piešķir mūzikai jaudu un enerģiju. Daudzkrāsains LED apgaismojums sinhronizējas ar mūziku, radot perfektu atmosfēru. Turklāt, skaļruni var izmantot kā mikrofonu vai ģitāras pastiprinātāju, tas ir ūdensnecaurlaidīgs, putekļu un rūsas noturīgs, tāpēc tas ir lieliski piemērots lietošanai ārpus telpām. Pateicoties 30 stundu akumulatora darbības laikam un daudzpunktu savienojumam, tas ir ideāls sabiedrotais jebkuram mūzikas mīļotājam. • Dziļi basi un triecienbasi enerģiskai mūzikai; • Daudzkrāsains LED apgaismojums rada atmosfēru; • Ūdensizturīgs, putekļu un rūsas noturīgs dizains; • 30 stundu akumulatora darbības laiks.
Vispārīgie parametri - ūdensizturīgs
Vispārīgie parametri - aizsardzības līmenis - IP67
Vispārīgie parametri - krāsa - melns
Vispārīgie parametri - ražotājs - Sony
Battery - battery life up to - 30
Height - 0.5750
BrandCode - SONY
GrossWeight - 8.0000
EAN - 4548736157323
Functions - Automatic Speaker calibration
Functions - karaoke
Functions - powerbank functionality
Length - 0.2650
Group - AUDIO > SPEAKERS > PORTABLE SPEAKERS > BIG PORTABLE SPEAKERS
Dimensions - height - 22.4
Dimensions - depth - 22.2
Dimensions - width - 51.2
Dimensions - weight - 6.3
LongDescription ET - Võimas heli, lõpmatu bass
Kahe X-Balanced kõlari, kahe kvaliteetse kõrgsageduskõlari ja kahe passiivradiaatoriga ULT FIELD 7 pakub Sony erakordset helikvaliteeti, pakkudes ületamatut helirõhku, sügavat bassi ja selget vokaali isegi maksimaalsel helitugevusel.
Bassi tundmine
Kahe ULT helirežiimiga, sügav bass ja rünnakbass, saab kõlari tõelise võimsuse valla. Muusikale saab lisada sügavust või energiat, muutes iga kuulamiskogemuse erakordseks.
Selge heli igas keskkonnas
Sony uus helivälja optimeerimise tehnoloogia tagab, et ULT FIELD 7 kohandab automaatselt oma heli, pakkudes parimat kuulamiskogemust isegi lärmakas keskkonnas.
Lõputu heli, päeval ja öösel
Erakordse 30-tunnise akukestvusega ULT FIELD 7 võimaldab nautida muusikat ööpäevaringselt. Kiirlaadimisfunktsiooniga saab 10 minuti laadimisega 3 tundi mänguaega.
Igas ilmas, igal pool
IP67 reitinguga ULT FIELD 7 on veekindel, tolmukindel ja roostekindel, muutes selle ideaalseks kaaslaseks igas seikluses.
LED-valgustus meeleolu loomiseks
Mitmevärviline LED-valgustus sünkroniseerub muusikaga, luues hüpnotiseeriva valgusetenduse, mida saab kohandada Sony | Music Centre äpiga.
Lava on sinu
Ühenda mikrofon, et olla õhtu MC või nautida karaokeõhtut sõpradega. Sisend võimaldab kasutada ULT FIELD 7 ka kitarri võimendina.
Veelgi võimsam heli
Party Connect funktsioon võimaldab ühendada ULT FIELD 7 kuni 100 ühilduva Sony kõlariga Bluetoothi kaudu, sünkroniseerides heli ja valgustuse ühtseks võimsaks helisüsteemiks.
LongDescription EN - Powerful Sound, Infinite Bass
With two X-Balanced speakers, two high-quality tweeters, and two passive radiators, ULT FIELD 7 delivers Sony's exceptional sound quality, offering unmatched sound pressure, deep bass, and clear vocals even at maximum volume.
Feeling the Bass
With two ULT sound modes, deep bass and attack bass, the speaker unleashes its true power. Music can be given depth or energy, making every listening experience extraordinary.
Clear Sound in Any Environment
Sony's new sound field optimization technology ensures that ULT FIELD 7 automatically adjusts its sound, providing the best listening experience even in noisy environments.
Endless Sound, Day and Night
With an exceptional 30-hour battery life, ULT FIELD 7 allows you to enjoy music around the clock. The quick charging feature gives 3 hours of playtime with just 10 minutes of charging.
In Any Weather, Anywhere
With an IP67 rating, ULT FIELD 7 is waterproof, dustproof, and rustproof, making it the perfect companion for any adventure.
LED Lighting for Atmosphere Creation
Multicolor LED lighting syncs with the music, creating a mesmerizing light show that can be customized with the Sony | Music Center app.
The Stage is Yours
Connect a microphone to be the MC of the evening or enjoy a karaoke night with friends. The input allows ULT FIELD 7 to also be used as a guitar amplifier.
Even More Powerful Sound
The Party Connect function allows connecting ULT FIELD 7 to up to 100 compatible Sony speakers via Bluetooth, synchronizing sound and lighting into a powerful sound system.
LongDescription LV - Jaudīga skaņa, bezgalīgs bass
Ar diviem X-Balanced skaļruņiem, diviem augstas kvalitātes augstfrekvences skaļruņiem un diviem pasīvajiem radiatoriem, ULT FIELD 7 nodrošina Sony izcilu skaņas kvalitāti, piedāvājot nepārspējamu skaņas spiedienu, dziļu basu un skaidru vokālu pat maksimālā skaļumā. Basa sajūta
Ar diviem ULT skaņas režīmiem, dziļiem basiem un triecienbasiem, skaļrunis atbrīvo savu patieso jaudu. Mūzikai var piešķirt dziļumu vai enerģiju, padarot katru klausīšanās pieredzi neparastu. Skaidra skaņa jebkurā vidē
Sony jaunā skaņas lauka optimizācijas tehnoloģija nodrošina, ka ULT FIELD 7 automātiski pielāgo savu skaņu, nodrošinot vislabāko klausīšanās pieredzi pat trokšņainā vidē. Bezgalīga skaņa, dienu un nakti
Ar izcilu 30 stundu akumulatora darbības laiku ULT FIELD 7 ļauj baudīt mūziku visu diennakti. Ātrās uzlādes funkcija nodrošina 3 stundu atskaņošanas laiku ar tikai 10 minūšu uzlādi. Jebkuros laikapstākļos, jebkurā vietā
Ar IP67 novērtējumu ULT FIELD 7 ir ūdensnecaurlaidīgs, putekļu un rūsas noturīgs, padarot to par ideālu pavadoni jebkuram piedzīvojumam. LED apgaismojums atmosfēras radīšanai
Daudzkrāsu LED apgaismojums tiek sinhronizēts ar mūziku, radot burvīgu gaismas šovu, ko var pielāgot ar Sony | Music Center lietotni. Skatuve ir jūsu
Pievienojiet mikrofonu, lai kļūtu par vakara MC vai baudītu karaoke vakaru ar draugiem. Ieeja ļauj ULT FIELD 7 izmantot arī kā ģitāras pastiprinātāju. Vēl jaudīgāka skaņa
Party Connect funkcija ļauj savienot ULT FIELD 7 ar līdz pat 100 saderīgiem Sony skaļruņiem, izmantojot Bluetooth, sinhronizējot skaņu un apgaismojumu jaudīgā skaņas sistēmā.
MediumDescription EN - ULT Field 7 is a portable and durable speaker that offers unmatched sound pressure, deep bass, and crystal-clear sound both at home and on the go. Two special ULT sound modes - deep bass and attack bass - add power and energy to the music. Multicolor LED lighting syncs with the music, creating the perfect atmosphere. Additionally, the speaker can be used as a microphone or guitar amplifier, is waterproof, dustproof, and rustproof, making it perfect for outdoor use. Thanks to the 30-hour battery life and Multipoint connection, it is the ideal companion for any music lover.
• Deep bass and attack bass for music energy
• Multicolor LED lighting creates atmosphere
• Waterproof, dustproof, and rustproof design
• 30-hour battery life
NameInWeb ET - Sony ULT Field 7, must - Kaasaskantav kõlar
NameInWeb EN - Sony ULT Field 7, black - Portable speaker
NetWeight - 6.3000
Name ET - Kaasaskantav kõlar Sony SRS-ULT70, must
NameInWeb LV - Sony ULT Field 7, melna - Portatīvais bezvadu skaļrunis
Name LV - Port. skandas Sony
Name EN - Portable speaker Sony SRS-ULT70, black
Width - 0.3100
ProductCode - SRSULT70B.EU8
ProductionCountry - CN
Interfaces - 3.5 mm audio input
Interfaces - 6,3 mm audio input
Interfaces - Bluetooth
Interfaces - USB-A
Connection - Bluetooth - Bluetooth 5.2
Sound - frequency response - 20 - 20000
Sound - loudspeakers - 4
TariffNo - 85198100
Volume - 0.04723625
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
MediumDescription ET - ULT FIELD 7 on kaasaskantav ja vastupidav kõlar, mis pakub ületamatut helirõhku, sügavat bassi ja kristallselget heli nii kodus kui ka liikvel olles. Kaks erilist ULT helirežiimi - sügav bass ja rünnakbass - võimaldavad muusikale lisada jõudu ja energiat. Mitmevärviline LED-valgustus sünkroniseerub muusikaga, luues ideaalse meeleolu. Lisaks saab kõlarit kasutada mikrofoni või kitarri võimendina, on veekindel, tolmukindel ja roostekindel, sobides suurepäraselt välistingimustesse. Tänu 30-tunnisele akukestvusele ja Multipoint ühendusele on see ideaalne kaaslane igale muusikasõbrale.
• Sügav bass ja rünnakbass muusika energiaks
• Mitmevärviline LED-valgustus loob meeleolu
• Veekindel, tolmukindel ja roostekindel disain
• 30-tunnine akukestvus
MediumDescription LV - ULT Field 7 ir pārnēsājams un izturīgs skaļrunis, kas piedāvā nepārspējamu skaņas spiedienu, dziļu basu un kristāldzidru skaņu gan mājās, gan ceļā. Divi īpašie ULT skaņas režīmi, dziļais bass un triecienbass, piešķir mūzikai jaudu un enerģiju. Daudzkrāsains LED apgaismojums sinhronizējas ar mūziku, radot perfektu atmosfēru. Turklāt, skaļruni var izmantot kā mikrofonu vai ģitāras pastiprinātāju, tas ir ūdensnecaurlaidīgs, putekļu un rūsas noturīgs, tāpēc tas ir lieliski piemērots lietošanai ārpus telpām. Pateicoties 30 stundu akumulatora darbības laikam un daudzpunktu savienojumam, tas ir ideāls sabiedrotais jebkuram mūzikas mīļotājam. • Dziļi basi un triecienbasi enerģiskai mūzikai;
• Daudzkrāsains LED apgaismojums rada atmosfēru;
• Ūdensizturīgs, putekļu un rūsas noturīgs dizains;
• 30 stundu akumulatora darbības laiks.
General parameters - waterproof
General parameters - protection level - IP67
General parameters - colour - black
General parameters - manufacturer - Sony
500,94 €
Sony ULT Field 7
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas