Soundboks Soundboks Gen3

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1108034 Preces kods: 11-SB3B1BBS
Pasūtāms 2 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
895,64 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 02.10.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 02.10.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 02.10.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 02.10.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 30.09.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Savienojums Veids: Bluetooth
  • Savienojums Veids: Vads
  • Skaļruņu skaits: Portable Speaker
Visi parametri
Apgaismojuma Krāsa : N/A
Apgaismojums : Nav
Barošanas veids : Akumulators, Strāvas Adapters
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 40
Jutība, dB : N/A
Krāsa : Melna
Pretestība, Ω : N/A
RMS Jauda (W) : 210
Savienojums Veids : Bluetooth, Vads
Skaļruņa tips : Aktīvais
Skaļruņu skaits Portable Speaker

Skaļruņu skaits akustiskajā sistēmā nosaka, cik apjomīgs skanējums būs jūsu izvēlētajai sistēmai. Ja vēlaties vienkārši klausīties mūziku un skatīties filmas, un vēlaties skaļruņus novietot uz datora galda, izvēlaties 2.0 Stereo, vai 2.1 (stereo+subwoofer) skaļruņus. Ja vēlaties izbaudīt Dolby digital telpisko skanējumu baudot DVD filmas un EAX spēles, iegādājieties 5.1, vai vairāk skaļruņu sistēmu.

Iegādājoties skaļruņus, pārliecinieties, vai jūsu datora skaņas karte atbalsta jūsu izvēlēto skaļruņu skaitu.

Skaļuma regulēšana : Iebūvēta
Svars, kg : N/A
Papildus specifikācija
Akumulators - akumulatora darbības laiks līdz - 40
Akumulators - akumulatora uzlādes laiks - 3.5
Augstums - 0.5100
BrandCode - SOUNDBOKS
Bruto svars - 20.6500
EAN - 5714295002667
Funkcijas - konfigurācija, izmantojot lietotni
Garums - 0.3750
Grupa - AUDIO > MŪZIKAS CENTRI > MŪZIKAS SISTĒMAS > MŪZIKAS SISTĒMAS (PORTATĪVĀS)
Izmēri - augstums - 66
Izmēri - dziļums - 32
Izmēri - platums - 43
Izmēri - svars - 15.4
LongDescription ET - Kas ir Bluetooth veiktspējas skaļrunis? Tieši tas - Bluetooth skaļruņa pārnēsājamība, soundbāra lietošanas ērtums un skaļruņa jauda un skaņa - Soundboks ir patiesi unikāls. 3. paaudzē ir pievienots Pro Panel interfeiss, kas ļauj bez adapteriem pievienot mikrofonus, miksēšanas pultis, instrumentus, aprīkojumu un citus skaļruņus. Koncerta līmeņa jauda bez kropļojumiem. Bass+, Power, Indoor režīmi un ekvalaizera iespējas. Pilnīga pieredze katrā frekvencē. Pret sapīšanos izturīgs tērauda siets. Pret šļakatām noturīga elektronika. Triecienus absorbējoši silikona deflektori, lai jūs joprojām saņemtu triecienus, ja skaļruni nomestu uz ceļa. TeamUp izveido bezvadu skaļruņu sistēmu starp līdz pat 5 skaļruņiem. Izmantojiet ProPanel ieejas mikseriem un mikrofoniem. 40 stundas atskaņošanas laiks ar vidēju jaudu, 5 stundas ar pilnu jaudu (126 dB). Izmantojot papildu akumulatoru, varat ātri nomainīt un turpināt atskaņot mūziku.
LongDescription LV - Kas ir Bluetooth veiktspējas skaļrunis? Jūs to skatāties. Bluetooth skaļruņu pārnēsājamība, skaņu paneļa lietošanas ērtums, skaļums un skaļums, kāds piemīt skaļrunim, - SOUNDBOKS ir patiesi unikāls skaļrunis. SOUNDBOKS GEN 3 papildina veiktspējas iespējas ar Pro paneli, tāpēc varat pievienot mikrofonus, mikserus, instrumentus, ierīces un citus skaļruņus bez adapteriem. koncerta līmeņa skaļums bez kropļojumiem. Bass+, Power, Indoor režīmi, kā arī paplašināmas ekvalaizera iespējas. Patiesa pieredze katrā frekvencē.No bojājumiem izturīgs tērauda režģis. Pret šļakatām droša elektronika. Triecienus absorbējoši silikona bumbiņu stūri. Lai jūs varētu to aizvest, pat ja pa ceļam to nomestu.Komandas apvienošana, lai izveidotu bezvadu, pielāgojamu skaļruņu sistēmu ar līdz pat pieciem skaļruņiem. Ieslēdziet ProPanel mikrofoniem, mikseriem un citiem mikrofoniem.40 stundas atskaņošanas laiks pie vidēja skaļuma, 5 stundas pie pilna skaļuma (126 dB). Iegādājieties papildu skaļruni un ātri nomainiet, lai mūzika skanētu nepārtraukti.
MediumApraksts LV - Šis ir jaunākais SOUNDBOKS Bluetooth veiktspējas skaļrunis. Pietiekami skaļš, lai piepildītu telpu vai āra pasākumu ar spēcīgiem basiem, izteiksmīgiem augstiem toņiem un aizraujošu skaņu ~ 40 stundas ar vienu akumulatoru. Izgatavots, lai nodrošinātu izturību, pārnēsājamību un savienojamību, tas var pārspēt, pārvarēt un pārspēt jebkuru citu skaļruni. Šis ir SOUNDBOKS (3. paaudzes).
NameInWeb ET - Soundbox Gen 3, melns - Pārnēsājams ballīšu skaļrunis
NameInWeb LV - Soundboks Gen 3, melns - Pārnēsājams ballīšu skaļrunis
NetWeight - 15.4000
Nosaukums ET - Svētku skaļrunis Soundboks Gen 3
NosaukumsInWeb LV - Soundboks Gen 3, melna - Portatīvā mūzikas sistēma
Nosaukums LV - Ballīšu skaļruņi Soundboks 3. paaudzes
Nosaukums LV - Ballīšu skaļruņi Soundboks 3. paaudzes
Platums - 0.7950
Preces kods - 11-SB3B1BBS
Saskarnes - 3,5 mm audio ieeja
Saskarnes - Bluetooth
Savienojums - Bluetooth - Bluetooth 5.0
Skaņa - frekvenču diapazons - 40 - 20000
Skaņa - skaļruņi - 3
Skaņa - skaņas jauda - 216
TariffNo - 85185000
Tilpums - 0.15204375
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
VidējaisApraksts ET - Jaudīgs Bluetooth skaļrunis no Soundbox. Pietiekami skaļš, lai ar vienu akumulatora uzlādi piepildītu telpu vai āra teritoriju ar spēcīgiem basiem un visaptverošu skaņu līdz pat 40 stundām. Šis ir Soundboks (3. paaudzes) skaļrunis, kas ir konstruēts tā, lai būtu izturīgs, pārnēsājams un pieslēdzams, kā arī darbotos labāk nekā jebkurš cits skaļrunis.
VidējaisApraksts LV - Jaudīgs Bluetooth skaļrunis no Soundboks. Pietiekami skaļš, lai piepildītu telpu, vai āra norises vietu ar bagātīgiem basiem un ieskaujošu skaņu līdz pat 40 stundām ar vienu uzlādi. Izturīgs, pārnēsājams un ērti savienojams, un darbojas labāk kā jebkurš cits skaļrunis — tas ir Soundbox (Gen 3).
Vispārīgie parametri - ūdensizturīgs
Vispārīgie parametri - aizsardzības līmenis - IP65
Vispārīgie parametri - krāsa - melns
Vispārīgie parametri - ražotājs - Soundboks
Battery - battery life up to - 40
Battery - battery recharge time - 3.5
Height - 0.5100
BrandCode - SOUNDBOKS
GrossWeight - 20.6500
EAN - 5714295002667
Functions - configuration using app
Length - 0.3750
Group - AUDIO > MUSIC CENTERS > MUSIC SYSTEMS > MUSIC SYSTEMS (PORTABLE)
Dimensions - height - 66
Dimensions - depth - 32
Dimensions - width - 43
Dimensions - weight - 15.4
LongDescription ET - Milline on Bluetooth soorituskõlar?
Just selline; Bluetooth kõlari kaasaskantavus, soundbari kasutushõlpsus ning PA võimsus ja heli - Soundboks on tõepoolest ainulaadne. Gen 3 lisab Pro Panel liidese, millega saab ühendada mikrofone, mikserpulte, instrumente, seadmeid ja teisi kõlareid ilma adapteriteta. Kontserdi tasemel võimsus ilma moonutuseta. Bass+, Power, Indoor režiimid ning ekvalaiseri võimalused. Täielik kogemus igale sagedusele. Mõlgikindel terasvõrk. Pritsmekindel elektroonika. Lööke pehmendavad silikoonist keranurgad, et jõuaksid kohale ka siis, kui pillad kõlari tee peal maha. TeamUp loob juhtmevaba kõlarite süsteemi kuni 5 kõlari vahel. Kasuta ProPanel sisendeid mikserite ja mikrofonide jaoks. 40 tundi mängimisaega keskmise võimsusega, 5 tundi täisvõimsusel (126dB). Lisaakuga saab kiirelt vahetada ja hoida muusika mängimas.
LongDescription EN - What’s a Bluetooth Performance Speaker?
​You’re looking at it. The portability of Bluetooth speakers, the ease of use of a soundbar, and the volume and sound of a PA, the SOUNDBOKS is truly one of a kind speaker. The SOUNDBOKS GEN 3 adds a Pro Panel to its performance capabilities, so you can connect microphones, mixers, instruments, devices and other speakers with no adaptors.Concert level volume with no distortion. Bass+, Power, Indoor modes, plus expandable EQ capabilities. A true experience for every frequency.Dent Proof steel grill. Splashproof electronics. Shock-absorbing silicon ball corners. So you can take it there, even if you drop it along the way.TeamUp to create a wireless, assignable speaker system with up to five speakers. Engage the ProPanel for mics, mixers and more.40 hours of playback time at mid-volume, 5 hours at full volume (126 dB). Get an extra and swap in a snap to keep the music going.
MediumDescription EN - This is a Bluetooth Performance Speaker, the latest from SOUNDBOKS. Loud enough to fill a room or outdoor venue with huge bass, crisp treble and immersive sound for ~40 hours on a single battery. Built for durability, transportability, and connectivity, it can outlast, outmove, and outperform any speaker out there. This is the SOUNDBOKS (Gen. 3).
NameInWeb ET - Soundboks Gen 3, must - Kaasaskantav peokõlar
NameInWeb EN - Soundboks Gen 3, black - Portable party speaker
NetWeight - 15.4000
Name ET - Peokõlar Soundboks Gen 3
NameInWeb LV - Soundboks Gen 3, melna - Portatīvā mūzikas sistēma
Name EN - Party Speaker Soundboks Gen 3
Name LV - Party Speaker Soundboks Gen 3
Width - 0.7950
ProductCode - 11-SB3B1BBS
Interfaces - 3.5 mm audio input
Interfaces - Bluetooth
Connection - Bluetooth - Bluetooth 5.0
Sound - frequency response - 40 - 20000
Sound - loudspeakers - 3
Sound - sound power - 216
TariffNo - 85185000
Volume - 0.15204375
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
MediumDescription ET - Võimekas Bluetooth kõlar Soundboksilt. Piisavalt vali, et täita ruum või väliala hiiglasliku bassi ja kaasahaarava heliga kuni 40 tunniks ühe akuga. Valmistatud vastupidavaks, kaasaskantavaks ja ühenduvaks ning töötab paremini kõigist teistest kõlaritest; see on Soundboks (Gen 3).
MediumDescription LV - Jaudīgs Bluetooth skaļrunis no Soundboks. Pietiekami skaļš, lai piepildītu telpu, vai āra norises vietu ar bagātīgiem basiem un ieskaujošu skaņu līdz pat 40 stundām ar vienu uzlādi. Izturīgs, pārnēsājams un ērti savienojams, un darbojas labāk kā jebkurš cits skaļrunis — tas ir Soundbox (Gen 3).
General parameters - waterproof
General parameters - protection level - IP65
General parameters - colour - black
General parameters - manufacturer - Soundboks
895,64 €
Soundboks Soundboks Gen3
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas