Xiaomi Sound Outdoor

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1107805 Preces kods: QBH4261GL
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 2 gadi
54,22 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 27.09.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 27.09.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 25.09.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Savienojums Veids: Bluetooth
  • Skaļruņu skaits: Portable Speaker
Visi parametri
Apgaismojuma Krāsa : N/A
Apgaismojums : Nav
Barošanas veids : Akumulators, USB
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 60
Jutība, dB : 80
Krāsa : Melna
Pretestība, Ω : N/A
RMS Jauda (W) : Nav norādīts
Savienojums Veids : Bluetooth
Skaļruņa tips : Aktīvais
Skaļruņu skaits Portable Speaker

Skaļruņu skaits akustiskajā sistēmā nosaka, cik apjomīgs skanējums būs jūsu izvēlētajai sistēmai. Ja vēlaties vienkārši klausīties mūziku un skatīties filmas, un vēlaties skaļruņus novietot uz datora galda, izvēlaties 2.0 Stereo, vai 2.1 (stereo+subwoofer) skaļruņus. Ja vēlaties izbaudīt Dolby digital telpisko skanējumu baudot DVD filmas un EAX spēles, iegādājieties 5.1, vai vairāk skaļruņu sistēmu.

Iegādājoties skaļruņus, pārliecinieties, vai jūsu datora skaņas karte atbalsta jūsu izvēlēto skaļruņu skaitu.

Skaļuma regulēšana : Iebūvēta
Svars, kg : 0.597
Papildus specifikācija
Aizsardzības klase - IP67
Akumulatora darbības laiks - 12 h
Apraksts - Bluetooth 30 W pārnēsājamais skaļrunis Atklājiet 30 W jaudīgu skaļruni, kas nodrošina dinamisku stereo skaņu un līdz pat 12 stundām nepārtrauktu mūzikas atskaņošanu. Izbaudiet lielisku skaņas kvalitāti un iespēju izveidot gudru audio sistēmu, savienojot līdz pat 100 vienībām. Xiaomi Sound Outdoor 30W Kompakts skaļrunis ar lielu jaudu jebkuram gadījumam Dinamiska skaņa un 30W jauda Skaļrunis, kam raksturīga liela virsma, nodrošina skaidrāku un līdzsvarotāku skaņu. Neatkarīgi no tā, kur to novietojat, jūs pārsteigs bagātīga un spēcīga skaņa, kas neatbilst tā kompaktajam izmēram. Izcila konstrukcija Pateicoties diviem pasīvajiem zemfrekvenču sildelementu radiatoriem ar dāsniem izmēriem abās pusēs, skaļrunis nodrošina pilnīgākus un bagātīgākus basus dinamiskai, dabiskai un enerģiskai perkusiju skaņai. Nepārtraukta klausīšanās Izbaudiet līdz pat 12 stundām nepārtrauktu atskaņošanu (50% skaļums) ar pilnu uzlādi. Ideāli piemērots episkām ballītēm un piknikiem. Atbalsta 15 W C tipa ātro uzlādi ilgākai mūzikas baudīšanai. Elegants un pārnēsājams Korpusam ir izliekta, viegla konstrukcija, tāpēc to ir viegli paņemt rokās un jūs varat bez piepūles baudīt mūziku, lai kur jūs atrastos. Neatkarīgi no tā, vai esat mājās, ārā vai ceļā, jūsu mūzika vienmēr būs ar jums. IP67 putekļu un ūdensizturība Pateicoties sertificētai profesionālai aizsardzībai un uzlabotām drošības funkcijām, varat baudīt savu iecienītāko mūziku ārpus telpām neatkarīgi no laikapstākļiem.
Ātrāks un stabilāks savienojums Izbaudiet nezaudētu skaņas kvalitāti kā vēl nekad agrāk, pateicoties ātram un stabilam savienojumam, ko atbalsta jaunākais Bluetooth 5.4. TWS stereo savienojums Apvienojiet divus vienādus skaļruņu modeļus, lai izveidotu gudru stereo savienojumu* vēl aizraujošākai mūzikas baudīšanai.
Īsi nospiediet savienojuma pogu katram no abiem skaļruņiem, un abi tuvumā esošie skaļruņi tiks automātiski savienoti un darbosies attiecīgi kā kreisais un labais kanāls. Paplašināma līdz 100 vienībām Skaļruņu savienošanas funkcija ļauj izveidot jaudīgu audio sistēmu, savienojot līdz pat 100 citiem viedajiem skaļruņiem sinhronizētai atskaņošanai, piepildot katru telpas stūri* ar savu iecienīto mūziku. Turiet nospiestu savienojuma pogu 3 s uz katra skaļruņa, un visi skaļruņi tiks automātiski savienoti. Visi skaļruņi atskaņos vienu un to pašu saturu. Zvanīšana ar brīvroku režīmu Varat baudīt tērzēšanu ar draugiem un ģimeni visā pasaulē, vienlaikus veicot vairākas uzdevumus, izmantojot brīvroku režīmu.
Augstums - 0.1000
Barošana - Ātrā uzlāde - Jā
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 12 stundas
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 2600 mAh
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 2600 mAh
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija jonu
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija jonu
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija jonu
Barošanas avots - barošanas avots - Laetav aku
Barošanas avots - Darbības laiks - 12 stundas
Barošanas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Barošanas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C savienotāju
Barošanas avots - Uzlādes laiks - 2 stundas 30 minūtes
Barošanas avots - Uzlādes laiks - 2 stundas 30 minūtes
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jah
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jā
Bezvadu komunikācija - Bluetooth
BrandCode - XIAOMI
Bruto svars - 0.4800
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Audio
Citas funkcijas -
Citas funkcijas > Bluetooth - Jā
Citas funkcijas > Krāsa - Black
description_et - Iedvesmojoša audio pieredze Spēcīga 30 W skaņas izvade True Wireless stereo skaņa Akumulatora darbības laiks līdz 12 stundām Atbalsta Bluetooth 5.4 bezvadu tehnoloģiju IP67 putekļu un ūdensizturība Dinamiska un jaudīga 30 W skaņa Lielā režģa konstrukcija ļauj skaļrunim nodrošināt skaidru un līdzsvarotu skaņu. Neatkarīgi no tā, vai skaļruni novietojat stāvus vai guļus, tas pārsteigs jūs ar bagātīgu un jaudīgu skaņu, kas pārsniedz kompaktā izmēra skaļruņa gaidīto. Zemfrekvenču pastiprinātāja režīms un dinamiskais līdzsvars Divi lieli pasīvie zemfrekvenču skaļruņi abās pusēs nodrošina pilnīgākus un bagātīgākus basus, kas padara skaņu dinamiskāku un dzīvīgāku. Izbaudiet dabisku un aizraujošu skaņu, pateicoties automātiskai dažādu frekvenču komponenšu līdzsvarošanai. Viedā skaļuma balansēšana Automātiski pielāgo skaļumu, pamatojoties uz mūzikas elementiem, lai nodrošinātu precīzu detaļu atveidi pat pie zema skaļuma. 12 stundu akumulatora darbības laiks Izbaudiet līdz pat 12 stundām nepārtrauktu mūzikas atskaņošanu, pateicoties ilgi kalpojošam akumulatoram, kas padara to par ideālu kompanjonu ballītēm un piknikiem. Skaļrunis atbalsta USB-C 15 W ātro uzlādi, tāpēc jums nav jāpavada pārāk ilgs laiks uzlādēšanai. Stilīgs un pārnēsājams, viegli pārnēsājams Elegantais un vieglais dizains padara skaļruni viegli pārnēsājamu, ļaujot jums baudīt mūziku jebkurā laikā un jebkurā vietā. Mājās, ārā vai ceļā - mūzika vienmēr ir ar jums. IP67 putekļu un ūdensnecaurlaidīgs dizains Nepārspējams jebkuros laikapstākļos. Pateicoties sertificētai aizsardzībai un uzlabotām drošības funkcijām, lieliska mūzika var būt ar jums gan telpās, gan ārā, gan pludmalē vai pie baseina. Ātrāks un stabilāks savienojums Izbaudiet nezaudētu skaņas kvalitāti kā vēl nekad agrāk, pateicoties ātram un stabilam savienojumam, ko atbalsta jaunākais Bluetooth 5.4. Izcila skaņas kvalitāte arī stereo režīmā Savienojiet divus Xiaomi Sound Outdoor skaļruņus, lai izveidotu stereo kombināciju vēl aizraujošākai mūzikas baudīšanai. Nospiediet Connect pogu uz abiem skaļruņiem, un tie automātiski izveidos savienojumu un darbosies attiecīgi kā kreisais un labais kanāls. Savienojiet līdz pat 100 skaļruņiem Multi-speaker Pair funkcija ļauj izveidot jaudīgu skaņas sistēmu, savienojot līdz pat 100 skaļruņiem sinhronizētai mūzikas atskaņošanai, piepildot katru istabas stūri ar burvīgām melodijām. Hands-free zvani Atbildiet uz ienākošajiem zvaniem ar vienu pieskārienu, lai ērti sarunātos brīvroku režīmā ar skaidru un tīru skaņu. Tagad varat izbaudīt tērzēšanu ar draugiem un ģimeni, vienlaikus veicot vairāk nekā vienu darbu.
description_lv -
description_lv - Iespaidīga skaņas pieredze Spēcīga 30 W jauda Patiesa bezvadu stereo skaņa Līdz 12 stundām ilgi kalpojošs akumulators Atbalsta Bluetooth 5.4 IP67 noturība pret putekļiem un ūdeni 30 W īpaši jaudīga dinamiska skaņa Pateicoties liela acu laukuma dizainam, skaļrunis nodrošina caurspīdīgāku skaņu un līdzsvarotu audio. Neatkarīgi no tā atrašanās vietas jūs pārsteigs bagātīga un spēcīga skaņa, kas neatbilst tā kompaktajam izmēram. Ekskluzīvs zemfrekvenču pastiprinātāja režīms Aprīkots ar diviem liela izmēra pasīvajiem zemfrekvenču radiatoriem abās pusēs, skaļrunis nodrošina pilnīgākus un bagātīgākus basus, kas nodrošina dinamisku, dinamisku līdzsvaru Izbaudiet dabisku un valdzinošu skaņu, pateicoties automātiskai dažādu frekvenču komponentu izlīdzināšanai. Viedā skaļuma līdzsvarošana Skaļuma līmenis tiek automātiski pielāgots atkarībā no mūzikas elementiem, lai nodrošinātu precīzu detaļu atveidi pat pie zema skaļuma. Dinamiska zemfrekvenču skaļruņa paplašināšana Iegremdējiet neticami zemās frekvences, izlaužot zemfrekvenču skaļruņa dobuma robežas, lai iegūtu kompaktu skaļruni, kas spēj nodrošināt jaudīgus basus. 12 stundu īpaši ilgs akumulatora darbības laiks Izbaudiet līdz pat 12 stundām nepārtrauktu atskaņošanu ar pilnu uzlādi, tāpēc tas ir ideāli piemērots episkām ballītēm un piknikiem. Atbalsta C tipa 15 W ātro uzlādi, lai ilgāk baudītu mūziku. Eleganta un pārnēsājama, viegli turama vienā rokā Korpuss ir ar izliektu, vieglu dizainu, tāpēc to ir viegli satverams un ļauj bez piepūles baudīt mūziku, lai kurp jūs dotos. Neatkarīgi no tā, vai atrodaties mājās, ārā vai ceļā, mūzika vienmēr būs jums līdzās. IP67-rated Putekļu un ūdensizturība Nepārspējama jebkuros laikapstākļos. Pateicoties sertificētai profesionālai aizsardzībai un uzlabotām drošības funkcijām, varat baudīt savu iecienītāko mūziku ārā neatkarīgi no laikapstākļiem. Modes un personalizētāki Pieņemot "dzīvā" dizaina koncepciju, tas elpo dzīves ritmā. Tā glītā, iegarenā forma ļauj to izvietot gan horizontāli, gan vertikāli, padarot to pielāgojamu jebkurai videi. Izsmalcināto melno toni papildina spilgtas oranžās krāsas, veidojot drosmīgu un atšķirīgu krāsu kombināciju, kas izstaro personību. Modernizēta Bluetooth tehnoloģija Ātrāks un stabilāks savienojums. Izbaudiet nezaudētu audio kvalitāti kā vēl nekad agrāk, pateicoties ātram un stabilam savienojumam, ko nodrošina jaunākā Bluetooth 5.4 versija. TWS stereo kombinācija Izcila visaptveroša skaņas kvalitāte. Savienojiet divus identiskus skaļruņu modeļus, lai izveidotu gudru stereokombināciju vēl aizraujošākai mūzikas baudīšanai. Īsi nospiediet savienojuma pogu katram no diviem skaļruņiem, un abi tuvumā esošie skaļruņi tiks automātiski savienoti un darbosies attiecīgi kā kreisais un labais kanāls. Paplašināma līdz 100 vienībām Daudzu skaļruņu pāra funkcija ļauj izveidot jaudīgu audio sistēmu, pieslēdzot līdz pat 100 citiem viedajiem skaļruņiem sinhronizētai atskaņošanai, kas ar burvīgām melodijām piepilda katru telpas stūri*. Ilgi nospiediet savienojuma pogu 3 s uz katra skaļruņa, un visi skaļruņi tiks automātiski savienoti. Visi skaļruņi atskaņos vienu un to pašu saturu. Zvanīšana brīvroku režīmā Atbildiet uz ienākošajiem zvaniem ar vienu pieskārienu, lai ērti sarunātos brīvroku režīmā ar skaidru un skaidru skaņu. Tagad varat baudīt tērzēšanu ar draugiem un ģimeni tālu un tālu, vienlaikus strādājot ar vairākiem uzdevumiem.
description_ru - Iespaidīga skaņa Spēcīga 30 W skaņas jauda Patiesa bezvadu stereo skaņa Akumulatora darbības ilgums līdz 12 stundām Atbalsta Bluetooth 5.4 bezvadu tehnoloģiju IP67 putekļu un ūdensizturība Dinamiska un jaudīga 30 W skaņa Lielā sieta konstrukcija ļauj skaļrunim nodrošināt skaidru un līdzsvarotu skaņu. Neatkarīgi no tā, vai skaļruni novietojat stāvus vai guļus, tas pārsteidz ar bagātīgu un jaudīgu skaņu, kas kompaktā izmēra dēļ pārsniedz gaidīto. Zemfrekvenču pastiprinātāja režīms un dinamiskais līdzsvars Divi lieli pasīvie zemo frekvenču dzinēji katrā pusē nodrošina pilnīgākus un bagātīgākus zemos toņus, lai skaņa būtu dinamiskāka un dzīvīgāka. Izbaudiet dabisku un aizraujošu skaņu, pateicoties automātiskai dažādu frekvenču komponenšu līdzsvarošanai. Inteliģentā skaļuma līdzsvarošana Skaļums tiek automātiski pielāgots atbilstoši mūzikas raksturam, lai nodrošinātu precīzu detaļu atskaņošanu pat pie zema skaļuma. 12 stundu akumulatora darbības laiks Izbaudiet līdz pat 12 stundām nepārtrauktu mūzikas atskaņošanu, pateicoties akumulatoram ar ilgu darbības laiku, kas padara šo ierīci par ideālu kompanjonu ballītēm un piknikiem. Skaļrunis atbalsta 15 W USB-C ātro uzlādi, tāpēc uzlāde neaizņem pārāk ilgu laiku. Stilīgs un pārnēsājams, viegli paņemams rokās Izliektais un vieglais dizains padara skaļruni viegli pārnēsājamu, ļaujot jums baudīt mūziku jebkurā laikā un vietā. Mājās, brīvā dabā vai ceļā - mūzika vienmēr ir ar jums. IP67 putekļu un ūdensnecaurlaidīgs dizains Nepārspējams jebkuros laikapstākļos. Pateicoties sertificētai aizsardzībai un uzlabotām drošības funkcijām, lieliska mūzika var būt jums līdzās gan telpās, gan ārā, gan pludmalē vai pie baseina. Ātrāks un stabilāks savienojums Izbaudiet nezaudētu skaņas kvalitāti kā vēl nekad agrāk, pateicoties ātram un stabilam savienojumam, ko atbalsta jaunākā Bluetooth 5.4. Izcila skaņas kvalitāte pat stereo režīmā Savienojiet divus Xiaomi Sound Outdoor skaļruņus, lai izveidotu stereo kombināciju vēl aizraujošākai mūzikas klausīšanās pieredzei. Nospiediet Connect pogu uz abiem skaļruņiem, un tie automātiski izveidos savienojumu un darbosies attiecīgi ar kreiso un labo skaļruni. kā labākais kanāls. Savienojiet līdz pat 100 skaļruņiem Funkcija Multi-speaker Pair ļauj izveidot jaudīgu skaņas sistēmu, savienojot līdz pat 100 skaļruņiem sinhronizētai mūzikas atskaņošanai, piepildot katru istabas stūri ar burvīgām melodijām. Skaļrunis Atbildiet uz ienākošajiem zvaniem ar vienu pieskārienu un sazinieties brīvroku režīmā, izmantojot skaidru un skaidru skaņu. Tagad varat baudīt tērzēšanu ar draugiem un ģimeni, vienlaikus pildot vairākus uzdevumus.
description_short_en - Pārnēsājams bezvadu skaļrunis, izturīgs pret laikapstākļiem Dinamiska 30 W skaņa ar jaudīgiem basiem Iebūvēts mikrofons brīvroku zvaniem Uzticams Bluetooth 5.4 savienojums Akumulatora darbības ilgums līdz 12 stundām + ātra uzlāde
description_short_et - Pārnēsājams bezvadu skaļrunis Dinamiska 30 W skaņa ar jaudīgiem basiem Integrēts mikrofons zvaniem brīvroku režīmā Robusta Bluetooth 5.4 savienojamība Akumulatora darbības ilgums līdz 12 stundām + ātra uzlāde
description_short_lv -
description_short_ru - Pārnēsājams bezvadu skaļrunis Dinamiska 30 W skaņa ar jaudīgiem basiem Iebūvēts mikrofons brīvroku saziņai Uzticams Bluetooth 5.4 savienojums. Akumulatora darbības laiks līdz 12 stundām + ātra uzlāde
dimensijas dziļums - 80 mm
Dokēšanas stacija - Nē
EAN - 6941948702028
ean - 6941948702028
Enerģija - uzlāde - caur USB-C portu
feature_group_et - Bezvadu skaļruņi
feature_group_ln - Bezvadu skaļruņi
feature_group_lv - Bezvadu skaļruņi
feature_group_ru - Bezvadu skaļruņi
Garantija - 24
garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
garantijas_tips - normāli
Garums - 0.0280
Grupa - TELEKOMUNIKĀCIJAS > TELEKOMUNIKĀCIJU PIEDERUMI > VIEDTĀLRUŅU PIEDERUMI > FUTRĀĻI UN VĀCIŅI
Ieeja - Akumulatora darbības laiks - 12 stundas
Ieeja - Akumulatora ietilpība - 2600 mAh
Ieeja - Akumulatora tips - Litija jonu
Ieeja - barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Ieeja - uzlāde - caur USB-C portu
Ieeja - uzlādes laiks - 2 stundas 30 minūtes
Ieeja - Ātrā uzlāde - Jā
Iekļautie piederumi - USB C tipa kabelis Lietotāja rokasgrāmata
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 900 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 90.00 g
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 150.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 80.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 80.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 10.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.10 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.02 kg
Izmēri - 196,6 x 68 x 66 mm
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 196,6
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 196,6
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 196,6
Izmēri un svars - augstums (mm) - 196,6
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 66
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 66
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 66
Izmēri un svars - dziļums (mm) - 66
Izmēri un svars - Platums (mm) - 68
Izmēri un svars - Platums (mm) - 68
Izmēri un svars - Platums (mm) - 68
Izmēri un svars - Platums (mm) - 68
Izmēri un svars - Svars (g) - 597
Izmēri un svars - Svars (g) - 597
Izmēri un svars - Svars (g) - 597
izmērs augstums - 245 mm
izmērs platums - 80 mm
izmērs svars - 737 g
Jauda - akumulatora darbības laiks - 12 stundas
Jauda - Akumulatora ietilpība - 2600 mAh
Jauda - uzlādes laiks - 2 stundas 30 minūtes
Kods - QBH4261GL
Kolonna - Frekvenču diapazons - 60 – 20 000 Hz
Kolonna - Power - 30 W
Kolonna - Signāla un trokšņa attiecība - >80 dB
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
Kontrolieri - Skaļuma līmeņa regulēšana
Krāsa - Black
Maksimālā skaļruņu jauda (kopā) - 30 W
Mērījumi un svars - Svars (g) - 597
Mērķis - Mūzika
name_et - Xiaomi bezvadu skaļrunis Sound Outdoor 30W, melns
NetWeight - 0.4800
nosaukums - Skaļrunis Sound Outdoor 30W melns
Nosaukums - Xiaomi | Sound Outdoor | QBH4261GL | Bluetooth | Black | Portable | Wireless connection
Nosaukums ET - DĀVANA Xiaomi Sound Outdoor
Nosaukums LV - DĀVANA Xiaomi Sound Outdoor
Nosaukums LV - DĀVANA Xiaomi Sound Outdoor
nosaukums_lv - Xiaomi bezvadu skaļrunis Sound Outdoor 30W, melns
nosaukums_lv - Xiaomi bezvadu skaļrunis Sound Outdoor 30W, melns
nosaukums_ru - Xiaomi Sound Outdoor 30W bezvadu skaļrunis, melns
Platums - 0.1020
Power - Iebūvēts akumulators
Preces kods - QBH4261GL
ražotāja_kods - QBH4261GL
ražotājs - XIAOMI
RažošanaValsts - CN
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.4
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.4
Savienojamība - diapazons - 25 m
Savienojums - Bluetooth versija - Bluetooth 5.4
Savienojums - Bluetooth versija - Bluetooth 5.4
Savienojums - Darba rādiuss - 25 m
Savienojums - Darba rādiuss - 25 м
Savienojums - Darbības rādiuss - 25 m
Savienotāji - 1 x USB (C tipa)
Signāla un trokšņa attiecība - 80 dB
Sistēma - 2.0
Skaļrunis - Frekvenču diapazons - 60 – 20 000 Hz
Skaļrunis - Frekvenču diapazons - 60 – 20 000 Hz
Skaļrunis - frekvenču joslas filtrs - 60 – 20 000 Hz
Skaļrunis - izejas jauda - 30 W
Skaļrunis - Izejas jauda - 30 W
Skaļrunis - jauda - 30 W
Skaļrunis - Mikrofons - Iebūvēts mikrofons
Skaļrunis - Mikrofons - Iebūvēts mikrofons
Skaļrunis - Mikrofons - Iebūvēts mikrofons
Skaļrunis - Mikrofons - Integrēts mikrofons
Skaļrunis - signāla un trokšņa attiecība - >80 dB
Skaļrunis - Signāla un trokšņa attiecība - >80 dB
Skaļrunis - Signāla un trokšņa attiecība - >80 dB
Svars - 0.597 kg
svītrkods - 6941948702028
TariffNo - 85183000
Tehniskā informācija > Bezvadu savienojums - Jā
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.48 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.38 kg
Tehniskā informācija > Portatīvie - Jā
Tehniskā informācija > Ražotāja produkta nosaukums - QBH4261GL
Tehniskā informācija > Ražotāja produktu grupa - Skaņa ārpus telpām
Tehniskā informācija > Ražotājs - Xiaomi
Tilpums - 0.00028560
Tips - Mobilais
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
Uzturs - Uzturs - Uzlādējams akumulators
vendpn - 54588
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IP67
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Putekļdrošs
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Ūdensizturīgs
Vispārīgi - Iekārtas - Bezvadu skaļrunis
Vispārīgi - Iekārtas - Lietotāja rokasgrāmata
Vispārīgi - Iekārtas - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Bezvadu skaļrunis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Lietotāja rokasgrāmata
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Bezvadu skaļrunis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Lietotāja rokasgrāmata
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Izturība pret laikapstākļiem - IP67
Vispārīgi - Izturība pret laikapstākļiem - Putekļu necaurlaidīgs
Vispārīgi - Izturība pret laikapstākļiem - Veekindel
Vispārīgi - Komplekta saturs - Bezvadu skaļrunis
Vispārīgi - Komplekta saturs - Lietotāja rokasgrāmata
Vispārīgi - Komplekta saturs - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Laika apstākļu blīvējums - IP67
Vispārīgi - Laika apstākļu blīvējums - Putekļu necaurlaidīgs
Vispārīgi - Laika apstākļu blīvējums - Ūdensnecaurlaidīgs
Vispārīgi - Laikapstākļu izturība - IP67
Vispārīgi - Laikapstākļu izturība - Putekļu necaurlaidīgs
Vispārīgi - Laikapstākļu izturība - Ūdensizturīgs
zīmols - Xiaomi
Protection class - IP67
Battery life - 12 h
Description - Głośnik przenośny Bluetooth 30W Odkryj głośnik o potężnej mocy 30W, oferujący dynamiczny dźwięk stereo i do 12 godzin nieprzerwanej muzyki. Ciesz się świetną jakością dźwięku i możliwością stworzenia inteligentnego systemu audio, łącząc nawet 100 jednostek.
Xiaomi Sound Outdoor 30W
Kompaktowy głośnik ze świetną mocą na każdą okazję
Dynamiczny dźwięk i moc 30W
Głośnik charakteryzujący się dużą powierzchnią zapewnia bardziej przejrzysty i zrównoważony dźwięk. Bez względu na to, gdzie go umieścisz, będziesz zaskoczony bogatymi i potężnymi dźwiękami, które przeciwstawiają się jego kompaktowym rozmiarom.
Doskonała konstrukcja
Wyposażony w podwójne, pasywne radiatory głośnika niskotonowego o dużych rozmiarach po obu stronach, głośnik zapewnia pełniejszy i bogatszy bas dla dynamicznych, naturalnych i energetycznych dźwięków perkusyjnych.
Nieprzerwane słuchanie
Ciesz się do 12 godzin nieprzerwanego odtwarzania (50% głośności) po pełnym naładowaniu. Idealnie nadaje się na epickie imprezy i pikniki. Obsługuje szybkie ładowanie typu C 15 W, zapewniając dłuższą przyjemność.
Elegancki i przenośny
Korpus ma zakrzywioną, lekką konstrukcję, dzięki czemu łatwo go chwycić i pozwala bez wysiłku cieszyć się muzyką, gdziekolwiek jesteś. Niezależnie od tego, czy jesteś w domu, na świeżym powietrzu, czy w podróży, Twoja muzyka jest zawsze przy Tobie.
Odporność na kurz i wodę IP67
Dzięki certyfikowanej profesjonalnej ochronie i ulepszonym funkcjom bezpieczeństwa możesz cieszyć się ulubioną muzyką na świeżym powietrzu, niezależnie od warunków pogodowych.
Szybsze i stabilniejsze połączenie
Ciesz się bezstratną jakością dźwięku jak nigdy dotąd dzięki szybkiemu i stabilnemu połączeniu obsługiwanemu przez najnowszy Bluetooth 5.4.
Zestaw stereo TWS
Połącz dwa identyczne modele głośników, aby stworzyć inteligentne połączenie stereo* zapewniające jeszcze bardziej wciągające wrażenia muzyczne.
Krótko naciśnij przycisk łączenia dla każdego z dwóch głośników, a dwa pobliskie głośniki zostaną automatycznie sparowane i będą działać odpowiednio jako lewy i prawy kanał.
Możliwość rozbudowy do 100 jednostek
Funkcja pary głośników umożliwia stworzenie potężnego systemu audio poprzez podłączenie nawet 100 innych inteligentnych głośników w celu zsynchronizowanego odtwarzania, wypełniając każdy zakątek Twojej przestrzeni* ulubioną muzyką.
Przytrzymaj przycisk łączenia 3s na każdym głośniku, a wszystkie głośniki zostaną automatycznie sparowane. Wszystkie głośniki będą odtwarzać tę samą treść.
Rozmowy w trybie głośnomówiącym
Możesz cieszyć się rozmową ze znajomymi i rodziną na całym świecie, jednocześnie wykonując wiele zadań jednocześnie dzięki trybowi głośnomówiącemu.
Height - 0.1000
Питание - Быстрая зарядка - Да
Toide - Aku kestvus - 12 tundi
Toide - Aku mahutavus - 2600 mAh
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 2600 mAh
Toide - Aku tüüp - Liitium-ioon
Питание - Тип аккумулятора - Литий-ионовый
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija jonu
Toide - Vooluallikas - Laetav aku
Barošanas avots - Darbības laiks - 12 stundas
Barošanas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Toide - Laadimine - USB-C pesa kaudu
Toide - Laadimisaeg - 2 tundi 30 minutit
Barošanas avots - Uzlādes laiks - 2 hours 30 minutes
Toide - Kiirlaadimine - Jah
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jā
Wireless communication - Bluetooth
BrandCode - XIAOMI
GrossWeight - 0.4800
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Аудио
Other features -
Other features > Bluetooth - Yes
Other features > Colour - Black
description_et - Endassehaarav helielamus Võimas 30 W heliväljund True Wireless stereoheli Aku kestab kuni 12 tundi Toetab Bluetooth 5.4 juhtmevaba tehnoloogiat IP67 tolmu- ja veekindlus Dünaamiline ja võimas 30 W heli
Suurte võrgust aladega disain võimaldab kõlaril pakkuda selget ja tasakaalustatud heli. Olenemata sellest, kas asetad kõlari püsti või pikali, üllatab see rikkaliku ja võimsa heliga, mis ületab selle kompaktsest suurusest tulenevaid ootusi. Woofer Boost režiim ja dünaamiline tasakaal
Kaks suurt passiivset wooferit mõlemal küljel pakuvad täielikumat ja rikkamat bassi, mis muudab heli dünaamilisemaks ja elavamaks. Koge loomulikku ja kaasahaaravat heli tänu erinevate sageduskomponentide automaatsele tasakaalustamisele. Nutikas helitugevuse tasakaalustamine
Helitugevust kohandatakse automaatselt muusika elementide põhjal, et tagada detailide täpne taasesitus isegi madalatel helitugevustel. 12-tunnine akukestvus
Naudi kuni 12 tundi katkematut muusikat kauakestva akuga, mis teeb sellest ideaalse kaaslase nii pidudele kui piknikele. Kõlar toetab USB-C 15W kiirlaadimist, et laadimisele üleliia aega ei kuluks. Stiilne ja kaasaskantav, lihtne käes hoida
Kumer ja kerge disain muudab kõlari hõlpsasti kaasaskantavaks, võimaldades Sul muusikat nautida igal ajal ja igal pool. Kodus, väljas või liikvel olles – muusika on alati Sinuga. IP67 tolmu- ja veekindel disain
Peatamatu igasuguse ilmaga. Sertifitseeritud kaitse ja täiustatud turvaomadustega võib suurepärane muusika olla Sinu kõrval nii toas kui õues, rannas või basseini ääres. Kiirem ja stabiilsem ühendus
Naudi kadudeta helikvaliteeti nagu ei kunagi varem kiire ja stabiilse ühendusega, mida toetab uusim Bluetooth 5.4. Ülim helikvaliteet ka stereos
Ühenda kaks Xiaomi Sound Outdoor kõlarit, et luua stereokombinatsioon veelgi kaasahaaravamate muusikaelamuste jaoks. Vajuta Connect nuppu mõlemal kõlaril ning need ühenduvad automaatselt ja töötavad vastavalt vasaku ja parema kanalina. Ühenda kuni 100 kõlarit
Multi-speaker Pair funktsioon võimaldab luua võimsa helisüsteemi, ühendades kuni 100 kõlarit sünkroniseeritud muusika esituseks, täites iga ruumi nurga lummavate meloodiatega. Käed-vabad kõned
Vasta sissetulevatele kõnedele ühe puudutusega lihtsateks käed-vabad vestlusteks selge ja puhta heliga. Nüüd saad nautida vestlusi sõprade ja perega samal ajal kui teed mitut asja korraga.
description_lv -
description_en - Immersive sound experience Powerful 30W output True wireless stereo sound Up to 12 hours long-lasting battery Supports Bluetooth 5.4 IP67 dust and water resistance 30W Super-High Power Dynamic Sound
Featuring a large mesh area design, the speaker delivers more transparent sound and balanced audio. No matter where it's placed, you'll be amazed by rich and powerful sounds that defy its compact size. Exclusive Woofer Boost Mode
Equipped with dual large-size passive woofer radiators on both sides, the speaker delivers fuller and richer bass for dynamic, Dynamic equilibrium
Experience natural and captivating audio thanks to automatic equalisation of different frequency components. Smart volume balancing
Volume levels are automatically adjusted based on elements of the music to ensure an accurate reproduction of details even at low volumes. Dynamic woofer extension
Dive down into incredibly low frequencies, breaking the confines of the woofer cavity for a compact speaker that can deliver powerful bass. 12-hour Ultra-Long Battery Life
Enjoy up to 12 hours of non-stop playback on a full charge, making it perfect for epic parties and picnics. Supports Type-C 15W fast charging for longer-lasting enjoyment. Sleek And Portable, Easy To Hold In One Hand
The body adopts a curved lightweight design, making it easy to grip and allowing you to effortlessly enjoy music wherever you go. Whether you're at home, outdoors, or on the go, your music is always by your side. IP67-rated Dust And Water Resistance
Unstoppable in any weather. With certified professional protection and enhanced safety features, you can enjoy your favourite music outdoors, regardless of weather conditions. Fashionable And More Personalised
By adopting an 'Alive' design concept, it breathes with the rhythm of life. Its sleek, elongated shape allows for both horizontal and vertical placement, making it adaptable to any setting. The sophisticated black tone is complimented by a splash of vibrant orange to create a bold and distinctive colour combination that exudes personality. Upgraded Bluetooth Technology
Faster and more stable connection. Enjoy lossless audio quality like never before with a fast and stable connection powered by the latest Bluetooth 5.4. TWS stereo combo
Superior immersive sound quality. Connect two identical speaker models to create a smart stereo combo for even more immersive music experiences. Short press the connect button each two speakers, and the two nearby speakers will pair automatically and operate as left and right channels respectively. Expandable up to 100 units
The Multi-speaker Pair feature enables you to create a powerful audio system by connecting up to 100 other smart speakers for synchronised playback, filling every corner of your space* with enchanting melodies. Long press the connect button 3s on each speaker, and all speakers will pair automatically. All speakers will play the same content. Hands-free calling
Answer incoming calls with a single tap for easy hands-free conversations with clear and crisp sound. Now you can enjoy chatting with friends and family far and wide while multitasking.
description_ru - Погружение в звук Мощный звуковой выход 30 Вт Настоящий беспроводной стереозвук Батарея работает до 12 часов Поддерживает беспроводную технологию Bluetooth 5.4 IP67 пыле- и водонепроницаемость Динамичный и мощный звук мощностью 30 Вт
Конструкция с большими сетчатыми поверхностями позволяет динамику воспроизводить чистый и сбалансированный звук. Независимо от того, размещаете ли вы колонку вертикально или лежа, она удивляет насыщенным и мощным звуком, превосходящим ожидания благодаря своим компактным размерам. Режим Woofer Boost и динамический баланс
Два больших пассивных низкочастотных динамика с каждой стороны обеспечивают более полный и насыщенный бас, что делает звук более динамичным и живым. Ощутите естественный и захватывающий звук благодаря автоматической балансировке различных частотных составляющих. Умная балансировка громкости
Громкость регулируется автоматически в зависимости от характера музыки, чтобы обеспечить точное воспроизведение деталей даже при низкой громкости. 12 часов автономной работы
Наслаждайтесь до 12 часов непрерывной музыки благодаря аккумулятору с длительным сроком службы, который делает его идеальным компаньоном для вечеринок и пикников. Динамик поддерживает быструю зарядку USB-C мощностью 15 Вт, поэтому зарядка не занимает слишком много времени. Стильный и портативный, легко держать
Изогнутая и легкая конструкция позволяет легко переносить колонку, позволяя наслаждаться музыкой в ​​любое время и в любом месте. Дома, на улице или в дороге — музыка всегда с вами. IP67 пыле- и водонепроницаемая конструкция
Неудержим в любую погоду. Благодаря сертифицированной защите и расширенным функциям безопасности отличная музыка может быть рядом с вами как в помещении, так и на улице, на пляже или у бассейна. Более быстрое и стабильное соединение
Наслаждайтесь качеством звука без потерь, как никогда раньше, благодаря быстрому и стабильному соединению, поддерживаемому новейшей версией Bluetooth 5.4. Высочайшее качество звука даже в стереорежиме
Подключите два динамика Xiaomi Sound Outdoor, чтобы создать стереокомбинацию для еще более захватывающего прослушивания музыки. Нажмите кнопку «Подключить» на обоих динамиках, и они автоматически подключатся и будут работать с левым и правым динамиками соответственно.
как лучший канал. Подключите до 100 динамиков
Функция Multi-speaker Pair позволяет создать мощную звуковую систему, подключив до 100 динамиков для синхронного воспроизведения музыки, наполняя каждый уголок комнаты чарующими мелодиями. Громкая связь
Отвечайте на входящие вызовы одним касанием и общайтесь без помощи рук с чистым и чистым звуком. Теперь вы можете наслаждаться общением с друзьями и семьей, одновременно выполняя несколько задач.
description_short_en - Portable weather-proof wireless speaker Dynamic 30 W sound with powerful bass Built-in microphone for handsfree calls Reliable Bluetooth 5.4 connection Battery lasts up to 12 hours + fast charging
description_short_et - Kaasaskantav juhtmevaba kõlar Võimsa bassiga dünaamiline 30 W heli Integreeritud mikrofon käed-vabad kõnedeks Töökindel Bluetooth 5.4 ühendus Aku kestab kuni 12 tundi + kiirlaadimine
description_short_lv -
description_short_ru - Портативная беспроводная колонка Динамичный звук мощностью 30 Вт с мощными басами Встроенный микрофон для громкой связи Надежное соединение Bluetooth 5.4. Аккумулятор держит до 12 часов + быстрая зарядка
dimension depth - 80 mm
Docking station - No
EAN - 6941948702028
ean - 6941948702028
Питание - Зарядка - через USB-C port
feature_group_et - Juhtmevabad kõlarid
feature_group_en - Wireless speakers
feature_group_lv - Bezvadu skaļruņi
feature_group_ru - Беспроводные колонки
Warranty - 24
guarantee - 24
Warranty - 24 month(s)
guarantee_type - normal
Length - 0.0280
Group - TELECOM > TELECOM ACCESSORIES > SMARTPHONE ACCESSORIES > CASES & COVERS
Input - Battery life - 12 hours
Input - Battery capacity - 2600 mAh
Input - Battery type - Lithium-ion
Input - Power source - Rechargeable battery
Input - Charging - via USB-C port
Input - Charging time - 2 hours 30 minutes
Input - Fast charging - Yes
Accessories included - Kabel USB typ C Instrukcja obsługi
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Palette Qty - 900 pc(s)
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Paper/Pasteboard - 90.00 g
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 150.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 80.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 80.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 10.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.10 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.02 kg
Dimensions - 196,6 x 68 x 66 mm
Dimensions & weight - Height (mm) - 196,6
Размеры & вес - Высота (мм) - 196,6
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 196,6
Mõõtmed & kaal - Kõrgus (mm) - 196,6
Dimensions & weight - Depth (mm) - 66
Размеры & вес - Глубина (мм) - 66
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 66
Mõõtmed & kaal - Sügavus (mm) - 66
Dimensions & weight - Width (mm) - 68
Размеры & вес - Ширина (мм) - 68
Izmēri un svars - Platums (mm) - 68
Mõõtmed & kaal - Laius (mm) - 68
Dimensions & weight - Weight (g) - 597
Размеры & вес - Вес (г) - 597
Izmēri un svars - Svars (g) - 597
dimension height - 245 mm
dimension width - 80 mm
dimension weight - 737 g
Питание - Срок службы аккумулятора - 12 часов
Питание - Емкость аккумулятора - 2600 mAh
Питание - Время зарядки - 2 часа 30 минут
Code - QBH4261GL
Колонка - Диапазон частот - 60 – 20 000 Hz
Колонка - Мощность - 30 W
Колонка - Отношение сигнал/шум - >80 dB
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Controllers - Adjust the volume level
Color - Black
Max speaker power (total) - 30 W
Mõõtmed & kaal - Kaal (g) - 597
Purpose - Music
name_et - Xiaomi juhtmevaba kõlar Sound Outdoor 30W, must
NetWeight - 0.4800
name - Speaker Sound Outdoor 30W black
Name - Xiaomi | Sound Outdoor | QBH4261GL | Bluetooth | Black | Portable | Wireless connection
Name ET - GIFT Xiaomi Sound Outdoor
Name EN - GIFT Xiaomi Sound Outdoor
Name LV - GIFT Xiaomi Sound Outdoor
name_en - Xiaomi wireless speaker Sound Outdoor 30W, black
name_lv - Xiaomi wireless speaker Sound Outdoor 30W, black
name_ru - Xiaomi беспроводная колонка Sound Outdoor 30W, черный
Width - 0.1020
Power - Built-in battery
ProductCode - QBH4261GL
manufacturer_code - QBH4261GL
producer - XIAOMI
ProductionCountry - CN
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Ühendus - Bluetooth versioon - Bluetooth 5.4
Connectivity - Bluetooth version - Bluetooth 5.4
Connectivity - Range - 25 m
Savienojums - Bluetooth versija - Bluetooth 5.4
Подключение - Bluetooth версия - Bluetooth 5.4
Ühendus - Tööraadius - 25 m
Подключение - Рабочий радиус - 25 м
Savienojums - Darbības rādiuss - 25 m
Connectors - 1 x USB (Type C)
Signal to Noise Ratio - 80 dB
System - 2.0
Speaker - Frequency response - 60 – 20 000 Hz
Skaļrunis - Frekvenču diapazons - 60 – 20 000 Hz
Kõlar - Sagedusdiapasoon - 60 – 20 000 Hz
Speaker - Power output - 30 W
Skaļrunis - Izejas jauda - 30 W
Kõlar - Võimsus - 30 W
Speaker - Microphone - Built-in microphone
Колонка - Микрофон - Встроенный микрофон
Skaļrunis - Mikrofons - Iebūvēts mikrofons
Kõlar - Mikrofon - Integreeritud mikrofon
Speaker - Signal to noise ratio - >80 dB
Kõlar - Signaali/müra suhe - >80 dB
Skaļrunis - Signāla un trokšņa attiecība - >80 dB
Weight - 0.597 kg
barcode - 6941948702028
TariffNo - 85183000
Technical details > Wireless connection - Yes
Technical details > Gross weight - 0.48 kg
Technical details > Net weight - 0.38 kg
Technical details > Portable - Yes
Technical details > Producer product name - QBH4261GL
Technical details > Producer product family - Sound Outdoor
Technical details > Producer - Xiaomi
Volume - 0.00028560
Type - Mobile
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
Питание - Питание - Перезаряжаемый аккумулятор
vendpn - 54588
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IP67
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Putekļdrošs
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Ūdensizturīgs
Общее - Комплектация - Беспроводная колонка
Общее - Комплектация - Руководство пользователя
Общее - Комплектация - Кабель для зарядки
General - Package contents - Wireless speaker
General - Package contents - User manual
General - Package contents - Chargin cable
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Bezvadu skaļrunis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Lietotāja rokasgrāmata
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes kabelis
Üldine - Ilmastikukindlus - IP67
Üldine - Ilmastikukindlus - Tolmukindel
Üldine - Ilmastikukindlus - Veekindel
Üldine - Komplekti sisu - Juhtmevaba kõlar
Üldine - Komplekti sisu - Kasutusjuhend
Üldine - Komplekti sisu - Laadimiskaabel
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Общее - Цвет - Черный
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
General - Weather sealing - IP67
General - Weather sealing - Dustproof
General - Weather sealing - Waterproof
Общее - Погодная устойчивость - IP67
Общее - Погодная устойчивость - Пылезащищенный
Общее - Погодная устойчивость - Водостойкий
brand - Xiaomi
54,22 €
Xiaomi Sound Outdoor
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas