Bose Soundlink Revolve + II, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1106116 Preces kods: 858366-2110
Pasūtāms 3 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
322,02 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 02.10.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 02.10.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 02.10.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 02.10.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 02.10.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 02.10.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 30.09.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Savienojums Veids: Bluetooth
  • Skaļruņu skaits: Portable Speaker
Visi parametri
Apgaismojuma Krāsa : N/A
Apgaismojums : Nav
Barošanas veids : Akumulators
Frekvenču diapazons max, Hz : N/A
Frekvenču diapazons min, Hz : N/A
Jutība, dB : N/A
Krāsa : Melna
Pretestība, Ω : N/A
RMS Jauda (W) : Nav norādīts
Savienojums Veids : Bluetooth
Skaļruņa tips : Aktīvais
Skaļruņu skaits Portable Speaker

Skaļruņu skaits akustiskajā sistēmā nosaka, cik apjomīgs skanējums būs jūsu izvēlētajai sistēmai. Ja vēlaties vienkārši klausīties mūziku un skatīties filmas, un vēlaties skaļruņus novietot uz datora galda, izvēlaties 2.0 Stereo, vai 2.1 (stereo+subwoofer) skaļruņus. Ja vēlaties izbaudīt Dolby digital telpisko skanējumu baudot DVD filmas un EAX spēles, iegādājieties 5.1, vai vairāk skaļruņu sistēmu.

Iegādājoties skaļruņus, pārliecinieties, vai jūsu datora skaņas karte atbalsta jūsu izvēlēto skaļruņu skaitu.

Skaļuma regulēšana : Iebūvēta
Svars, kg : N/A
Papildus specifikācija
Akumulators - akumulatora darbības laiks līdz - 17
Akumulators - akumulatora uzlādes laiks - 4
Akumulators - jauda - 1500
Augstums - 0.2400
Barošana - Akumulatora tips - Iebūvēts akumulators
BrandCode - BOSE
Bruto svars - 1.4000
Darbības rādītāji - FM radio - Nē
dimensionalWeight - 1051
Dizains - Aizsardzības funkcijas - Ūdensnecaurlaidīgs
Dizains - ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis - Jā
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Produkta veids - Stereo pārnēsājamais skaļrunis
Dizains - Produktu dizains - Cilindrs
Dizains - Skaļuma kontrole - Pogas
Dizains - Starptautiskās aizsardzības (IP) kods - IPX4
EAN - 017817825344
Eans - 017817825344
Enerģija - Akumulatoru tehnoloģija - Litija jonu (Li-ion)
Funkcijas - konfigurācija, izmantojot lietotni
Funkcijas - mikrofons
garantijaType - F
Garums - 0.1450
Grupa - AUDIO > SKAĻRUŅI > PĀRNĒSĀJAMIE SKAĻRUŅI > VIDĒJI LIELI PĀRNĒSĀJAMIE SKAĻRUŅI
guaranteeLength - 24
Iepakojuma saturs - daudzums iepakojumā - 1 gab.
Izmēri - augstums - 18.4
Izmēri - svars - 900
Jauda - akumulatora darbības laiks (maks.) - 16 h
Kategorija - Root/Elektronika/Audioiekārtas/skaļruņi
LongDescription ET - Vairāk, ko klausīties. Vairāk, ko kopīgot. Nebrīnieties par šī skaļruņa izmēru. Neraugoties uz tā virsmas laukumu, tajā ir vairāk tehnoloģiju, nekā jūs varētu gaidīt - ļoti efektīvs skaļruņa elements, divi pasīvie radiatori, daudzvirzienu akustiskais atstarotājs. Tas viss nozīmē tikai vienu - no šī skaļruņa jūs sajutīsiet reālistiskas skaņas dvesmu. Dzied lietū Nebaidās no neliela lietus? Tad arī jūsu skaļrunim nevajadzētu! SoundLink Revolve+ ir ūdensnecaurlaidīga konstrukcija, kas nozīmē, ka varat to izmantot visdažādākajās vietās bez bažām. Ņemiet to līdzi uz pludmali, baseinu vai pat ļaujiet mūzikai skanēt pie izlietnes. Pastiprinātas malas Neviens nav perfekts, un ar šo skaļruni jums nebūs jāuztraucas, ka nejauši to nometīsiet vai novietosiet uz pareizās virsmas mazliet spēcīgāk, nekā esat iecerējis. Mīkstie stiprinājumi ap malām nelielus triecienus padara nenozīmīgus. Nav šuvju Neviena detaļa nav pārāk maza. Ievērojiet, ka uz šī skaļruņa sieta nav nevienas šuves. Tas ir tāpēc, ka Bose izveidoja Revolve korpusu, izmantojot jaunu procesu, kas padara skaļruņa izskatu vēl pārsteidzošāku. Lieliski pārnēsājams Universāls un elastīgs tekstila rokturis padara SoundLink Revolve+ īpaši ērtu pārnēsāšanai. Katra detaļa, katrs materiāls ir izvēlēts tā, lai šo skaļruni būtu ērti turēt rokās - mīkstais rokturis un gludās rokturīši padara katru jūsu pieskārienu maigu un dabisku. Pilns enerģijas akumulators Portatīvajam Bluetooth skaļrunim ir nepieciešams patiešām iespaidīgs akumulators. Šis skaļrunis to nodrošina. Uzlādējamā litija jonu baterija spēj darboties līdz pat 16 stundām - veselu dienu. Jā, daži skaļruņi spēlēs ilgāk, taču šajā skaļrunī jūs neatradīsiet kompromisus, ja runa ir par īpaši spēcīgu un dziļu basa toņu sajūtu. Atstājiet savu tālruni mierā Tālrunis nav pa rokai? Nav jāuztraucas! Jūs joprojām varat rezervēt galdiņu vakariņām vai nosūtīt ziņojumus. Vienkārši nospiediet un turiet daudzfunkcionālo pogu, lai piekļūtu daudzpusīgajām balss ievades tehnoloģijām Siri un Google Now™. Rūpes atrisinātas! Lietotne var kaut ko mainīt Bose Connect lietotne ļauj viegli izveidot savienojumu un pārslēgties starp dažādām Bluetooth ierīcēm. Ļaujiet draugam pārņemt atskaņošanu, un izpildījumā netiks zaudēts ritms. Ja jums joprojām šķiet, ka skaņa nav pietiekami skaļa, izmantojiet lietotni, lai savienotu divus SoundLink Revolve skaļruņus Party režīmā. Lai iegūtu vēl dabiskāku skaņu, pārslēdziet tos Stereo režīmā. Instrumenti un vokāls tiek dabiski sadalīti, un jūs saņemat patiesi visaptverošu skaņu, kas atdzīvina jūsu priekšnesumu ievērojamākās nianses.
LongDescription LV - VAIRĀK DZIRDĒT. Vairāk, ar ko dalīties. Neļaujiet tās izmēram jūs apmānīt. Šajā pintes izmēra korpusā ir vairāk tehnoloģiju, nekā šķiet. Ļoti efektīvs pārveidotājs. Divi pasīvie radiatori. Visvirziena akustiskais deflektors. Tas viss vienkārši nozīmē, ka iegūsiet reālistisku skaņu... un īstas zosu kājas. Dzied lietus laikā Jūs nebaidāties no neliela ūdens daudzuma. Arī jūsu skaļrunim nevajadzētu baidīties. SoundLink Revolve ūdensizturīgā konstrukcija nozīmē, ka varat to bez raizēm izmantot vairākās vietās, piemēram, pie baseina vai virtuves izlietnes. BUMPERI BUMPERIEM Jūs neesat perfekts. Un ar šo skaļruni jums tas nav nepieciešams. Nav jāuztraucas, ja to apgāžat, iemetat somā vai noliekat uz zemes mazliet spēcīgāk, nekā gribējāt. Mīkstie materiāli ļauj bez raizēm saskarties ar triecieniem. VISAS ZIŅAS. NAV ŠUVU. Neviena detaļa nav pārāk maza. Pat neviena šuve. Ievērojiet, ka tās režģim nav nevienas. Tas ir tāpēc, ka Bose ir izveidojis jaunu vienreizējas ekstrūzijas procesu, lai to novērstu, atstājot tikai skaistumu. VISPĀRĪGI KOPĒJĪGI ĒRTĪGA Pārvietošana ar elastīgu auduma rokturi padara SoundLink Revolve+ viegli pārvietojamu. Un tas arī labi jūtas. Tas ir tāpēc, ka Bose rūpīgi izvēlējās katru šī skaļruņa materiālu - līdz pat mīkstajām, gludajām pogām, kas nodrošina, ka katra mijiedarbība ir tik dabiska, kā jūs zināt, ka tai vajadzētu būt. PACKED WITH POWER Pārnēsājamam Bluetooth skaļrunim ir nepieciešams iespaidīgs akumulatora darbības laiks. Šis skaļrunis to nodrošina. Uzlādējamā litija jonu baterija darbojas līdz pat 16 stundām: klausīšanās visas dienas garumā. Protams, daži citi skaļruņi var atskaņot ilgāk, taču ne bez kompromisa attiecībā uz dziļiem un spēcīgiem basiem, ko iegūsiet no mūsu skaļruņa. ATSTĀDĪT TELEFONU ATBRĪVOTI Ja telefons nav pa rokai? Neuztraucieties. Jūs joprojām varat rezervēt vakariņas vai nosūtīt īsziņu. Vienkārši nospiediet un turiet daudzfunkciju pogu, lai piekļūtu Siri un Google Now™ balss ievades funkcijai tieši no skaļruņa. Problēma atrisināta. APLIKĀCIJA VAR NOSAISTĪT IZDEVUMU Bose Connect lietotne ļauj viegli izveidot savienojumu un automātiski pārslēgties starp Bluetooth ierīcēm. Tādējādi jūsu draugi var pārņemt vadību un dīdžejot, nepalaižot garām nevienu ritmu. Kad ar skaļu skaļumu nepietiek, izmantojiet lietotni, lai savienotu divus SoundLink Revolve skaļruņus ballītes režīmā. Vai arī vēl vairāk pietuvojieties dzīvās uzstāšanās sajūtai, pārslēdzoties uz Stereo režīmu. Instrumenti un vokāls dabiski atdalīsies un izplatīsies visaptverošā skaņas laukumā, padarot mūziku dzīvu.
LongDescription LV - Vairāk skaņas - vairāk emocijuAugstas veiktspējas plaša spektra skaļrunis. SoundLink Revolve+ II neliels izmērs ir maldinošs. Patiešām, ir grūti noticēt, ka šādā kompaktā iepakojumā ir apvienoti vairāki tehnoloģiskie risinājumi. Divas daudzvirzienu pasīvās membrānas, pateicoties kurām dziļi basi tiek kombinēti ar minimālu korpusa vibrāciju. Un akustiskais difuzors, kas vienmērīgi sadala skaņu 360 grādos. Rezultātā - mini sistēma, kas apvieno kompaktus izmērus, dabisko skaņu un iespaidīgu basu. Ūdens aizsardzībaJa jums nav bail no ūdens šļakatām - kāpēc par tām jāuztraucas jūsu skaļruņu sistēmai? Pateicoties korpusam ar ūdens aizsardzību, jūs varat novietot savu skaļruni, piemēram, uz baseina malas vai blakus izlietnei vannas istabā. Uzticamības nav par daudzJūs ne vienmēr esat kārtīgs, bet ar SoundLink Revolve+ II nav nepieciešama absolūta kārtība. Elastīgi un izturīgi materiāli ļauj neuztraukties par to, ka skaļrunis nokritīs, vai tiks transportēts pārpildītā somā. Turklāt, ērts rokturis nodrošinās vēl lielāku transportēšanas komfortu. Viegli paņemt līdzi - viegli lietotPortatīvajam skaļrunim ir svarīga formas ergonomika un lietotājam draudzīgs interfeiss. Bose pārliecinājās, ka SoundLink Revolve+ II ērti turēt rokā, un skaļruņa mīkstas un gludas pogas ļauj jums kontrolēt sistēmu. Bet ērts rokturis nodrošinās vēl lielāku transportēšanas komfortu. Uzlāde ilgstošai darbībaiPortatīvajam skaļrunim jādarbojas bez uzlādes ilgu laiku. SoundLink Revolve+ II ir aprīkots ar litija-jonu akumulatoru, kas nodrošina līdz pat 17 stundām mūzikas atskaņošanas bez papildu uzlādes - varat visu dienu baudīt savu iecienītāko mūziku, lai kur jūs atrastos.
MediumApraksts LV - Šis patiesais 360° skaļrunis ir konstruēts tā, lai izplatītu dziļu, elpu aizraujošu skaņu visos virzienos. Tas nozīmē, ka, kad visi stāv ap to, visi saņem vienādu pieredzi. Ja to novietosiet pie sienas, skaņa izstarosies un atstarosies pa visu telpu, ļaujot izbaudīt to pašu sajūtu, ko jutāt savā iecienītajā koncertā. Pateicoties elastīgajam rokturim, tas ir konstruēts tā, lai to varētu pārvietot visur, kur vēlaties ienest mūziku.
NameInWeb ET - Bose Soundlink Revolve + II, melns - Portatīvais bezvadu skaļrunis
NameInWeb LV - Bose Soundlink Revolve + II, melns - Portatīvais bezvadu skaļrunis
NetWeight - 0.9000
Nosaukums - Bose SoundLink Revolve II Plus
Nosaukums ET - Bose Soundlink Revolve plus 2 portatīvais skaļrunis, melns
NosaukumsInWeb LV - Bose Soundlink Revolve + II, melna - Portatīvais bezvadu skaļrunis
Nosaukums LV - Portatīvais skaļrunis Bose Soundlink Revolve plus 2, melns
Nosaukums LV - Portatīvais skaļrunis Bose Soundlink Revolve plus 2, melns
Platums - 0.1450
Preces kods - 858366-2110
producerCode - 858366-2110
ProducerCode - 858366-2110
productName - Bose SoundLink Revolve+ Stereo pārnēsājamais skaļrunis Melns
productSize - Parasts
Ražotājs - BOSE
Saskarnes - 3,5 mm audio ieeja
Saskarnes - Bluetooth
Saskarnes - USB-A
Savienojamības porti un saskarnes - AUX in - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - Bluetooth - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Bluetooth diapazons - 9 m
Savienojamības porti un saskarnes - USB savienojamība - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB savienotāja tips - Micro-USB B
Savienojamības porti un saskarnes - Wi-Fi - Nē
Savienojamības tehnoloģija - Savienojamības tehnoloģija - Bezvadu
Savienojumi un saskarnes - 3,5 mm savienotājs - Jā
Savienojums - Bluetooth - Bluetooth 4.1
ShortDescription -
sizeX - 145
sizeY - 145
sizeZ - 250
Skaļruņi - Skaļruņu skaits - 1
svars - 1470
Svars un izmēri - Augstums - 184.1 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 184.1 mm
Svars un izmēri - Platums - 104.9 mm
Svars un izmēri - Svars - 453.5 g
TariffNo - 85182200
Tilpums - 0.00504600
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
Veiktspēja - Ieteicamais lietojums - Mobilais tālrunis / viedtālrunis
VidējaisApraksts ET - Šis patiesais 360° skaļrunis ir izstrādāts, lai nodrošinātu patiesi dziļu un pārsteidzoši spēcīgu skaņu visos virzienos. Ikviens, kas atrodas ap šo skaļruni, gūst vienādu visaptverošu skaņas pieredzi. Novietojiet Revolve+ pret sienu, un skaņa atbalsojas visapkārt, apņemot jūs ar sajūtu, it kā jūs atrastos savā iecienītajā koncertā. Un tās universālais rokturis ļauj ērti ņemt līdzi jums svarīgās dziesmas, lai kurp jūs dotos.
VidējaisApraksts LV - SoundLink Revolve+ II ir viena no labākajām audio sistēmām ar Bluetooth atbalstu. Portatīvais bezvadu skaļrunis SoundLink Revolve+ II nodrošina vienotu 360 grādu skaņas pārklājumu. Novietojiet SoundLink Revolve+ II istabas centrā un katrs klausītājs dzirdēs lielisko Bose skaņu. Vēlaties iziet pastaigāties? Lieliski, pateicoties elastīgajai siksniņai, jūs varat paņemt SoundLink Revolve+ II līdzi!
Vispārīgie parametri - ūdensizturīgs
Vispārīgie parametri - aizsardzības līmenis - IP55
Vispārīgie parametri - krāsa - matēts melns
Vispārīgie parametri - ražotājs - Bose
Battery - battery life up to - 17
Battery - battery recharge time - 4
Battery - capacity - 1500
Height - 0.2400
Power - Battery type - Built-in battery
BrandCode - BOSE
GrossWeight - 1.4000
Performance - FM radio - No
dimensionalWeight - 1051
Design - Protection features - Waterproof
Design - On/off switch - Yes
Design - Product colour - Black
Design - Product type - Stereo portable speaker
Design - Product design - Cylinder
Design - Volume control - Buttons
Design - International Protection (IP) code - IPX4
EAN - 017817825344
Eans - 017817825344
Power - Battery technology - Lithium-Ion (Li-Ion)
Functions - configuration using app
Functions - microphone
warrantyType - F
Length - 0.1450
Group - AUDIO > SPEAKERS > PORTABLE SPEAKERS > MEDIUM PORTABLE SPEAKERS
warrantyLength - 24
Packaging content - Quantity per pack - 1 pc(s)
Dimensions - height - 18.4
Dimensions - weight - 900
Power - Battery life (max) - 16 h
Category - Root/Electronics/Audio equipment/Speakers
LongDescription ET - Rohkem mida kuulata. Rohkem mida jagada.
Ära lase ennast segadusse ajada selle kõlari suurusest. Olenemata selle pindisuurususest korpusest on seal peidus rohkem tehnoloogiat, kui sa arvatagi võid - eriti efektiivne kõlarielement, topelt passiivradiaatorid, mitmesuunaline akustiline peegeldaja. See kõik tähendab vaid ühte, et sinu jaoks kostub sellest kõlarist külmavärinaid tekitav elutruu heli. Laulab ka vihmas
Sina ei karda veidike vihma? Siis ei peaks seda kartma ka sinu kõlar! SoundLink Revolve+ on veekindla disainiga, mis tähendab, et saad seda kasutada erinevates kohtades, ilma et peaksid muretsema. Võta see kaasa randa, basseini äärde või lase muusikal kõlada kasvõi kraanikausi kõrvalt. Tugevdatud servad
Mitte keegi pole täiuslik ning selle kõlariga ei pea sa muretsema, kui kogemata selle kukutad või asetada sobivale pinnale veidi tugevamalt, kui seda tahtsid. Pehmed tugevdused servades muudavad väikesed põrutused tühiseks. Ei ühtegi õmblust
Ükski detail pole liiga väike. Pane tähele, et selle kõlari võrel pole mitte ühtegi õmblust. Seda sellepärast, et Bose lõi Revolve'i korpuse uue protsessiga, mis muudab kõlari välimuse veelgi silmapaistvamaks. Täiuslikult kaasaskantav
Mitmekülgne ja painduv tekstiilist käepide muudab SoundLink Revolve+ kandmise äärmiselt mugavaks. Iga detail, iga materjal on valitud nii, et sinul oleks seda kõlarit mugav käsitleda - pehme käepide ja sujuvad nupud muudavad iga sinu puudutuse õrnaks ja loomulikuks. Võimsust täis pakitud
Kaasaskantav Bluetooth-kõlar vajab tõeliselt muljetavaldavat akut. See kõlar seda ka pakub. Taaslaetav liitium-ioon aku on võimeline esitama kuni 16 tundi ehk siis terve päeva. Jah, mõned kõlarid mängivad kauem, kuid selles kõlaris ei leia sa mingeid kompromisse eriti jõuliste ja sügavate bassihelide tunnetamisel. Jäta oma telefon rahule
Telefon pole käepärast? Ära muretse! Sa saad ikkagi broneerida lauda õhtusöögiks või saata sõnumeid. Lihtsalt vajuta ja hoia all multifunktsionaalset nuppu, et pääseda ligi Siri ja Google Now™ mitmekülgsetele häälsisestuse tehnoloogiatele. Mure lahendatud! Rakendus võib muuta palju
Bose Connect rakendusega on lihtne ühendada ja vahetada erinevate Bluetooth-seadmete vahel. Lase sõbral üle võtta ja esituses ei kao mitte ükski rütm. Kui tunned, et vali pole siiski sinu jaoks piisavalt vali, kasuta seda rakendust ühendamaks omavahel kaks SoundLink Revolve kõlarit Party režiimis. Saamaks osa veelgi loomulikumast helipildist, vaheta need Stereo režiimi. Instrumendid ja vokaalid jagatakse loomulikult ning sinuni kostub tõesti ümbritsev heli, mis äratab elu esituste ka kõige tähelepanuväärsemad nüansid.
LongDescription EN - MORE TO HEAR. MORE TO SHARE.
Don't let its size fool you. This pint sized enclosure is packed with more technology than meets the eye. A highly efficient transducer. Dual-passive radiators. An omnidirectional acoustic deflector. All of which simply means you'll get lifelike sound… and real-life goosebumps. SINGS IN THE RAIN
You're not afraid of a little water. Your speaker shouldn't be either. SoundLink Revolve's water-resistant design means that you can use it in more places without worrying, like at the pool or by the kitchen sink. BUMPERS FOR BUMPING
You're not perfect. And with this speaker, you don't need to be. No worries if you knock it over, toss it in your bag or set it down a little harder than you meant to. Soft materials let you bump worry-free. ALL SOUND. NO SEAM.
No detail is too small. Not even a single seam. Notice that its grille doesn't have one. That's because Bose created a new single-extrusion process to eliminate it—leaving nothing but beauty. TOTALLY TOTE-ABLE
A flexible fabric handle makes SoundLink Revolve+ easy to move. And it feels good, too. That's because Bose meticulously chose every material for this speaker—right down to the soft, smooth buttons that ensure that every interaction feels as natural as you know it should. PACKED WITH POWER
A portable Bluetooth speaker needs impressive battery life. This one delivers. The rechargeable lithium-ion battery plays up to 16 hours: for full-day listening. Sure, some other speakers may play longer, but not without compromising the deep, powerful bass you'll get from ours. LEAVE YOUR PHONE ALONE
Don't have your phone handy? Don't worry. You can still make dinner reservations or send a text message. Just press and hold the multi-function button to access the voice input for Siri and Google Now™ right from the speaker. Problem solved. AN APP CAN MAKE THE DIFFERENCE
The Bose Connect app makes it easy to connect and automatically switch between Bluetooth devices. So your friends can take over and DJ without ever missing a beat. For those times when loud just isn't loud enough, use the app to connect any two SoundLink Revolve speakers in Party Mode. Or get even closer to the feeling of a live performance by switching to Stereo Mode. Instruments and vocals will naturally separate and spread across an immersive soundstage—making your music feel alive.
LongDescription LV - Vairāk skaņas - vairāk emocijuAugstas veiktspējas plaša spektra skaļrunis. SoundLink Revolve+ II neliels izmērs ir maldinošs. Patiešām, ir grūti noticēt, ka šādā kompaktā iepakojumā ir apvienoti vairāki tehnoloģiskie risinājumi. Divas daudzvirzienu pasīvās membrānas, pateicoties kurām dziļi basi tiek kombinēti ar minimālu korpusa vibrāciju. Un akustiskais difuzors, kas vienmērīgi sadala skaņu 360 grādos. Rezultātā - mini sistēma, kas apvieno kompaktus izmērus, dabisko skaņu un iespaidīgu basu. Ūdens aizsardzībaJa jums nav bail no ūdens šļakatām - kāpēc par tām jāuztraucas jūsu skaļruņu sistēmai? Pateicoties korpusam ar ūdens aizsardzību, jūs varat novietot savu skaļruni, piemēram, uz baseina malas vai blakus izlietnei vannas istabā. Uzticamības nav par daudzJūs ne vienmēr esat kārtīgs, bet ar SoundLink Revolve+ II nav nepieciešama absolūta kārtība. Elastīgi un izturīgi materiāli ļauj neuztraukties par to, ka skaļrunis nokritīs, vai tiks transportēts pārpildītā somā. Turklāt, ērts rokturis nodrošinās vēl lielāku transportēšanas komfortu. Viegli paņemt līdzi - viegli lietotPortatīvajam skaļrunim ir svarīga formas ergonomika un lietotājam draudzīgs interfeiss. Bose pārliecinājās, ka SoundLink Revolve+ II ērti turēt rokā, un skaļruņa mīkstas un gludas pogas ļauj jums kontrolēt sistēmu. Bet ērts rokturis nodrošinās vēl lielāku transportēšanas komfortu. Uzlāde ilgstošai darbībaiPortatīvajam skaļrunim jādarbojas bez uzlādes ilgu laiku. SoundLink Revolve+ II ir aprīkots ar litija-jonu akumulatoru, kas nodrošina līdz pat 17 stundām mūzikas atskaņošanas bez papildu uzlādes - varat visu dienu baudīt savu iecienītāko mūziku, lai kur jūs atrastos.
MediumDescription EN - This true 360° speaker was engineered to spread deep, jaw-dropping sound in every direction. That means, when everyone stands around it, everyone gets the same experience. If you set it near a wall, sound will radiate and reflect around the room, immersing you in that same feeling you felt at your favourite concert. And with a flexible handle, it's designed to go wherever you want to bring the music.
NameInWeb ET - Bose Soundlink Revolve + II, must - Kaasaskantav juhtmevaba kõlar
NameInWeb EN - Bose Soundlink Revolve + II, black - Portable Wireless Speaker
NetWeight - 0.9000
Name - Bose SoundLink Revolve II Plus
Name ET - Kaasaskantav kõlar Bose Soundlink Revolve plus 2, must
NameInWeb LV - Bose Soundlink Revolve + II, melna - Portatīvais bezvadu skaļrunis
Name EN - Portable speaker Bose Soundlink Revolve plus 2, black
Name LV - Portable speaker Bose Soundlink Revolve plus 2, black
Width - 0.1450
ProductCode - 858366-2110
producerCode - 858366-2110
ProducerCode - 858366-2110
productName - Bose SoundLink Revolve+ Stereo portable speaker Black
productSize - Normal
Producer - BOSE
Interfaces - 3.5 mm audio input
Interfaces - Bluetooth
Interfaces - USB-A
Ports & interfaces - AUX in - No
Ports & interfaces - Bluetooth - Yes
Ports & interfaces - Bluetooth range - 9 m
Ports & interfaces - USB connectivity - Yes
Ports & interfaces - USB connector type - Micro-USB B
Ports & interfaces - Wi-Fi - No
Ports & interfaces - Connectivity technology - Wireless
Ports & interfaces - 3.5 mm connector - Yes
Connection - Bluetooth - Bluetooth 4.1
ShortDescription -
sizeX - 145
sizeY - 145
sizeZ - 250
Loudspeakers - Number of speakers - 1
weight - 1470
Weight & dimensions - Height - 184.1 mm
Weight & dimensions - Depth - 184.1 mm
Weight & dimensions - Width - 104.9 mm
Weight & dimensions - Weight - 453.5 g
TariffNo - 85182200
Volume - 0.00504600
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
Performance - Recommended usage - Mobile phone / Smartphone
MediumDescription ET - See tõelise 360° esitusega kõlar loodi edastamaks tõeliselt sügavat, üllatavalt võimekat heli igas suunas. Kõik, kes selle kõlari ümber seisavad, saavad osa samasugusest meeliülendavast helikogemusest. Paigutates Revolve+ kõlari seina äärde, peegeldub heli kõikjale sinu ümber, ümbritsedes sind tundega, nagu oleksid oma lemmikkontserdil. Ja selle seadme mitmekülgne kandekäepide aitab sul mugavalt enda jaoks olulisi laule kõikjale kaasa võtta.
MediumDescription LV - SoundLink Revolve+ II ir viena no labākajām audio sistēmām ar Bluetooth atbalstu. Portatīvais bezvadu skaļrunis SoundLink Revolve+ II nodrošina vienotu 360 grādu skaņas pārklājumu. Novietojiet SoundLink Revolve+ II istabas centrā un katrs klausītājs dzirdēs lielisko Bose skaņu. Vēlaties iziet pastaigāties? Lieliski, pateicoties elastīgajai siksniņai, jūs varat paņemt SoundLink Revolve+ II līdzi!
General parameters - waterproof
General parameters - protection level - IP55
General parameters - colour - matte black
General parameters - manufacturer - Bose
322,02 €
Bose Soundlink Revolve + II, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas