Asus PRIME X870-P WIFI

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
Ieteicams
ID: 1146968 Preces kods: PRIME-X870-P-WIFI
Noliktavā 26 gab. / Birojā >5 gab.
Garantija: 3 gadi
319,38 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: otrdien, 15.10.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: otrdien, 15.10.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: otrdien, 15.10.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: otrdien, 15.10.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: otrdien, 15.10.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: otrdien, 15.10.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: šodien, 11.10.2024 uzreiz pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Sērija: ASUS Prime
  • Plates izmērs: ATX
  • Mikroshēmu kopne (chipset): AMD X870
  • Ligzda (socket): AM5
  • Atmiņas tips: DDR5
  • Atmiņas sloti: 4
  • Iebūvēts Wi-Fi: Ir
  • M.2 porti: 4
Pamatinformācija
Sērija : ASUS Prime
Plates izmērs ATX

Pamatplates fiziskais izmērs. Dateks piedāvā ATX (pilnizmēra plate), mATX (micro ATX) (samazinātu izmēru plate) un miniATX izmēra pamatplates. ATX izmēra datora korpusā iespējams ievietot gan ATX, gan mATX pamatplati, savukārt mATX korpusā nav iespējams ievietot ATX plati.

Platei ATX ir ne mazāk kā 3 atmiņas sloti un ne mazāk kā 5 lokālo slotu PCI, tāpēc uz šīs plates var veidot labi funkcionējošo spēcīgu datoru. Taču mājas vai ofisa datoram tik daudz slotu nemaz nav vajadzīgs, un līdz ar to derēs arī microATX.

Pamatplates barošanas bloka savienotājs ir strāvas avota kontaktligzda, kuras pašlaik ir ATX un ATX2.0 standarta. ATX ir vecāks standarts ar 20pin savienotāju (20 "kājiņām"), savukārt ATX2.0 ir ar papildus 4piniem (20+4). ATX standarta pamatplates spēj strādāt ar ATX2.0 barošanas bloku (PSU), savukārt ATX2.0 pamatplatei ir nepieciešams ATX2.0 barošanas bloks.

Form-faktoram ir drīzāk ieteikuma raksturs. Taču pirms iegādāties pamatplati pārliecinieties par korpusa izmēra atbilstību pamatplates izmēram un tās barošanas savienotājam.

Mikroshēmu kopne (chipset) AMD X870

Mikroshēmu kopne ir nozīmīgākais pamatplates izvēles rādītājs (sistēmas loģikas mikroshēmas jeb sprieguma pārveidotāji). No mikroshēmu kopnes atkarīgs, kādus procesorus, atmiņu, portus u.c. parametrus uztur pamatplate.

Katrs čipsets ir tieši saistīts ar noteiktu procesora platformu, kurās dalās pēc procesoru dzimtes vai pēc procesora pieslēgvietas.

Lai noskaidrotu, kura mikroshēmu kopne ir piemērota jūsu procesoram u.c. komponentēm, lūdzam jautāt mūsu menedžeriem.
Ligzda (socket) AM5
Procesora (CPU) ligzda ir svarīgs faktors plates izvēlē, procesora ligzdai jābūt precīzi savietojamai ar procesoru, kuru vēlaties montēt platē. Neskatoties uz to, ka procesors der pamatplates ligzdai, jāņem vērā šī procesora atbalsts. Lai noskaidrotu, kuri procesori ir atbalstīti izvēlētajā pamatplatē, lūdzam apmeklēt pamatplates ražotāja mājas lapu, atrast konkrētās pamatplates sadaļu CPU support un pārliecināties, ka šīs plates specifikācija paredz jūsu procesora atbalstu.
Operatīvā atmiņa
Atmiņas tips : DDR5
Atmiņas sloti 4
Pieejamo atmiņas slotu skaits norāda, cik atmiņas moduļus (plāksnes) var ievietot pamatplatē.
Atmiņas kopne DDR5 5600MT/s (8000MT/s OC)

Operatīvās atmiņas kopne nosaka, kāda tipa operatīvo atmiņu uztur attiecīgā pamatplate.

Kopnes apzīmējumā ir atmiņas tips DDRII vai DDRIII, kā arī maksimālā atmiņas takts frekvence, ko uztur pamatplate. Svarīgākais rādītājs ir atmiņas tips, dažādu tipu atmiņas ir fiziski atšķirīgas, tādēļ DDRIII atmiņu nevar pievienot pamatplatei ar DDRII atmiņas atbalstu (izņemot gadījumus, kad ir abu atmiņas veidu atbalsts platē). Savukārt pamatplate, kas uztur 800Mhz DDRII atmiņu spēj strādāt ar DDII667 un DDRII533 atmiņas ātrumiem. Pamatplate ar atmiņas kopnes ātrumu, kas ir zemāks par atmiņas moduļa ātrumu, spēs strādāt ne ātrāk par norādīto kopnes ātrumu, t.i. ja pamatplates atmiņas kopne ir DDRII667, tad ievietojot DDRII800 atmiņu tā strādās ar DDRII667 ātrumu.

Videokarte
VGA Port PCI-EXPRESS
VGA port, jeb videokartes spraudnis. VGA portam jāsakrīt ar jūsu videokartes porta specifikāciju. Vecākām videokartēm ir AGP ports, jaunās videokartes tiek ražotas ar PCI-EXPRESS (PCI-E) portu. AGP un PCI-Express videokartes nav savstarpēji aizvietojamas. Pirms iegādāties pamatplati, pārliecinieties par videokartes porta atbilstību, gan pamatplatei, gan videokartei.
Integrēta videokarte Only with iGPU-ready APU

Parametrs, kas nosaka, vai pamatplatē ir integrēta videokarte. Integrētā videokarte der darbam ar biroja programmatūru, internetu, filmu skatīšanai un vienkāršu spēļu spēlēšanai. Ja vēlaties izmantot grafiskās programmas, spēlēt 3D spēles un skatīties 3D animācijas, jums nepieciešama papildus videokarte.

Integrētā videokarte izmanto pamatplatē ievietotās operatīvās atmiņas daļu, tādēļ, ja jūsu pamatplatē ir 1Gb atmiņas, un pamatplates videokartes uzstādījumos ir norādīts aizņemt 256mb, tad operētājsistēma uzrādīs pieejamo atmiņas daudzumu apt. 700 Mb.
Pirms iegādāties pamatplati ar iebūvētu videokarti, pārliecinieties par to, vai tai ir papildus videokartes ports turpmākiem uzlabojumiem, ja tādi nepieciešami.

Pieslēgvietas un aprīkojums
D-Sub : 0
DisplayPort : 0
DVI : 0
HDMI : 1
Integrēta skaņas karte : Realtek 7.1 Audio CODEC
PCI Porti 0
PCI porti ir izplatītākais datora funkcju papildināšanas veids ar papildus kartēm (skaņas, tīkla, komunikāciju, videonovērošanas u.c.). Jaunākajās platēs, pateicoties PCI-EXpress standartam ir neliels PCI paplašināšanas portu skaits, tādēļ pirms iegādāties pamatplati, pārliecinieties, vai PCI portu skaits ļauj ievietot visas jums nepieciešamās PCI kartes.
Bezvadu savienojumi
Iebūvēts Bluetooth : Ir
Iebūvēts Wi-Fi : Ir
Ārējās pieslēgvietas
External USB 2.0 : 4
External USB Type-C (USB 3.2 Gen2) : 0
External USB Type-C (USB 4.0) : 2
External USB 3.0 (USB 3.2 Gen1) : 3
External USB 3.1 (USB 3.2 Gen2) : 1
Iekšējās pieslēgvietas
Internal A-RGB 5V (3-pin) : 3
Internal RGB 12V (4-pin) : 0
Internal USB 2.0 : 2
Internal USB 3.0 : 1
Internal USB Type-C : 1
M.2 porti : 4
SATA 3 Porti : 2
Reģistrē pirkumu un saņem naudas atmaksu
Barošanas bloki (PSU)
Papildus specifikācija
Aizmugurējā paneļa I/O pieslēgvietu skaits - USB4 Gen 2x2 pieslēgvietu skaits - 2
Aizmugurējā paneļa I/O porti - DisplayPort versija - 1.4a
Aizmugurējā paneļa I/O porti - Ethernet LAN (RJ-45) porti - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - HDMI portu skaits - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - HDMI versija - 2.1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - Line-in - Jā
Aizmugurējā paneļa I/O porti - Mikrofona ieeja - Jā
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 2.0 portu skaits - 4
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) A tipa pieslēgvietu skaits - 3
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) A tipa pieslēgvietu skaits - 1
Apraksts - PRIME X870-P WIFI ASUS Prime sērijas pamatplates ir prasmīgi izstrādātas, lai pilnībā atraisītu AMD Ryzen™ 9000 sērijas procesoru potenciālu. PRIME X870-P WIFI pamatplate PRIME X870-P WIFI, kas lepojas ar spēcīgu jaudas konstrukciju, visaptverošiem dzesēšanas risinājumiem un inteliģentām regulēšanas iespējām, nodrošina lietotājiem un personālo datoru būvētājiem virkni veiktspējas optimizācijas iespēju, izmantojot intuitīvas programmatūras un programmaparatūras funkcijas. Tā ir izstrādāta kā Advanced AI PC-ready, piedāvājot jaudu un savienojamību, kas nepieciešama prasīgām mākslīgā intelekta lietojumprogrammām.
Apraksts - Prime X870-P WIFI ASUS Prime sērijas pamatplates ir speciālistu izstrādātas, lai pilnībā atraisītu AMD Ryzen 9000 sērijas procesoru potenciālu. PRIME X870-P WIFI pamatplatei PRIME X870-P WIFI piemīt izturīgs barošanas dizains, visaptveroši dzesēšanas risinājumi un inteliģentas regulēšanas iespējas, un tā nodrošina lietotājiem un pašdarinātājiem virkni veiktspējas optimizācijas iespēju, izmantojot intuitīvas programmatūras un programmaparatūras funkcijas. Tā ir izstrādāta tā, lai būtu gatava uzlabotiem mākslīgā intelekta datoriem, piedāvājot jaudu un savienojamību, kas nepieciešama sarežģītām mākslīgā intelekta lietojumprogrammām. Izturīga konstrukcija Stabilai barošanas sistēmai ir izšķiroša nozīme, lai maksimāli palielinātu AMD procesoru veiktspēju. PRIME X870-P WIFI plate ir izstrādāta, lai apmierinātu procesoru ar lielu kodolu skaitu vajadzības. Tajā ir 14 (80 A) + 2 (80 A) + 2 (80 A) + 1 (80 A) barošanas pakāpes, kurās integrēti MOSFET un augstās un zemās puses draiveri, kas katrs ir līdz 80 ampēriem. Šāda konfigurācija nodrošina optimālu barošanas padevi, veiktspēju, stabilitāti un efektivitāti gan pašreizējiem, gan nākotnes AMD procesoriem. Dzesēšana PRIME X870-P WIFI pamatplate ir veidota ar vairākiem iebūvētiem radiatoriem un virkni hibrīda ventilatoru slotu, lai nodrošinātu, ka jūsu aparatūra paliek vēsa un stabila pat intensīvas slodzes apstākļos.
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 11
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums (maks.) - 8000 MHz
Atmiņa - Atbalstītie atmiņas veidi - DDR5-SDRAM
Atmiņa - Atmiņas kanāli - Divu kanālu
Atmiņa - Atmiņas slotu skaits - 4
Atmiņa - Atmiņas slotu tips - DIMM
Atmiņa - bez ECC - Jā
Atmiņa - ECC - Jā
Atmiņa - Maksimālā iekšējā atmiņa - 192 GB
Atmiņa - Nebuferētā atmiņa - Jā
Atmiņa > Atbalstītie atmiņas veidi - DDR5
Atmiņas kopnes frekvence - 8000 MHz
Atmiņas slots - 4
Atmiņas tips - DDR5
Atmiņas tips - SODIMM DDR5
Audio ports Ieejas/izejas savienotāji - 3
BIOS - 256 Mb Flash ROM, UEFI AMI BIOS
BIOS - BIOS atmiņas lielums - 256 Mb/s
BIOS - BIOS tips - UEFI AMI
Bluetooth saskarne - Jā
BrandPartCode - 90MB1IS0-M0EAY0
Cita informācija -
Citas funkcijas - Poga Back-to-BIOS - Jā
Citas funkcijas - Svars - 1.56 kg
COM savienotājs / ports - Jā
DDR5 slotu skaits - 4
Detalizēti dati par diska/diska saskarnēm - Atbalsta 4 x M.2 slotus un 2 x SATA 6 Gb/s pieslēgvietas* AMD Ryzen 9000 un 7000 sērijas galddatoru procesori M.2_1 slots (Key M), tips 2280 (atbalsta PCIe 5.0 x4 režīmu) AMD Ryzen 8000 sērijas galddatoru procesori M.2_1 slots (Key M), tips 2280 (atbalsta PCIe 4.0 x4 režīmu) AMD X870 mikroshēmas komplekts M.2_2 slots (Key M), tips 2242/2260/2280 (atbalsta PCIe 4.0 x4 režīmu)** M.2_3 slots (Key M), tips 2280 (atbalsta PCIe 4.0 x4 režīmu)*** M.2_4 slots (Key M), tips 2280 (atbalsta PCIe 3.0 x2 režīmu)**** 2 x SATA 6 Gb/s porti**** * AMD RAIDXpert2 tehnoloģija atbalsta gan PCIe RAID 0/1/5/10, gan SATA RAID 0/1. RAID 5 funkciju atbalsta tikai AMD Ryzen 9000 sērijas procesori. ** PCIEX16(G4)_1 dala joslas platumu ar M.2_2. PCIEX16(G4)_1 būs atspējots, ja darbojas M.2_2_2. *** PCIEX16(G4)_2 un PCIEX16(G4)_3 dala joslas platumu ar M.2_3. PCIEX16(G4)_2 un PCIEX16(G4)_3 būs atspējotas, ja darbojas M.2_3. **** M.2_4 dala joslas platumu ar SATA6G_1 un SATA6G_2. Ja darbojas SATA6G_1 vai SATA6G_2, M.2_4 būs atspējots.
dimensijas dziļums - 70 mm
dimensionalWeight - 1778
EAN - 4711387718148
ean - 4711387718148
Eans - 4711387718148
FireWire (IEEE 1394) - Nē
Formas faktors - ATX
Formas faktors - ATX
Frekvences ātrums - 8000 MHz
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10, Windows 11
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 11
Funkcijas - Audio izejas kanāli - 7.1 kanāli
Funkcijas - barošanas avota tips - ATX
Funkcijas - Dzesēšanas veids - Pasīvais
Funkcijas - komponents - DATORS
Funkcijas - Mātesplates formas faktors - ATX
Funkcijas - Mātesplates mikroshēmas - AMD X870
Funkcijas - Produkta krāsa - Black
Garantija - 36
garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
Grafika - 1 x HDMI ports** 2 x USB4 (40 Gbps) porti atbalsta USB Type-C displeja izejas*** * Grafiskās specifikācijas var atšķirties atkarībā no CPU tipa. Lūdzu, skatiet AMD CPU specifikācijas. ** Atbalsta 4K@60 Hz, kā noteikts HDMI 2.1. *** Atbalsta maks. 4K@60Hz, kā norādīts DisplayPort 1.4a. **** VGA izšķirtspējas atbalsts ir atkarīgs no procesora vai grafiskās kartes izšķirtspējas.
Grafika - Iebūvēta grafiskā karte - Nē
Grafika - Paralēlās apstrādes tehnoloģiju atbalsts - Nav atbalstīts
GTIN - 4711387718148
guaranteeLength - 36
HDMI ieejas/izejas savienotāji - 1
Iebūvētie savienotāji - 1 x 4pin CPU/ūdens sūkņa ventilatora savienotājs
Iebūvētie savienotāji - 1 x 4pin CPU ventilators
Iebūvētie savienotāji - 1 x 4pin wentylator OPT CPU
Iebūvētie savienotāji - 1 x 8pin 12V barošanas avots
Iebūvētie savienotāji - 1 x 24pin ATX barošanas bloks
Iebūvētie savienotāji - 1 x Clear CMOS džemperis
Iebūvētie savienotāji - 1 x priekšējā paneļa audio galvene
Iebūvētie savienotāji - 1 x S/PDIF Out galvene
Iebūvētie savienotāji - 1 x Sistēmas paneļa galvene
Iebūvētie savienotāji - 1 x sērijveida pieslēgvietas galvene
Iebūvētie savienotāji - 1 x TPM galvene
Iebūvētie savienotāji - 1 x USB 3.0 galvene
Iebūvētie savienotāji - 1 x USB C
Iebūvētie savienotāji - 2 x SATA III 6Gb/s
Iebūvētie savienotāji - 2 x USB 2.0/1.1 galvene
Iebūvētie savienotāji - 3 x adresējams LED
Iebūvētie savienotāji - 4 x 4pin šasijas ventilators
Iebūvētie savienotāji - 4 x M.2
Iekļautie piederumi - 2 x SATA 6 Gb/s kabeļi 1 x ASUS WiFi Q-Antenna 1 x M.2 gumijas iepakojums 2 x M.2 SSD skrūvju iepakojums 1 x Ātrā lietošanas pamācība
Iekšējais I/O - 12V barošanas savienotājs - Jā
Iekšējais I/O - CPU ventilatora savienotājs - Jā
Iekšējais I/O - EPS barošanas savienotājs (8 kontakti) - Jā
Iekšējais I/O - priekšējā paneļa audio savienotājs - Jā
Iekšējais I/O > SATA savienotāju skaits - 2
Iekšējie I/O - USB 2.0 savienotāji - 2
Iekšējie I/O - USB 3.2 1. paaudzes (3.1 1. paaudzes 1) savienotāji - 1
Iekšējie I/O - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) savienotāji - 1
Iekšējā I/O - SATA III savienotāju skaits - 2
Iekšējā I/O > Atbalstītās cietā diska saskarnes - SATA, M.2
Iekšējās I/O - ATX barošanas savienotājs (24 kontakti) - Jā
Iekšējās I/O - COM savienotāju skaits - 1
Iekšējās I/O - RGB LED kontaktligzdu galvene - Jā
Iekšējās I/O - TPM savienotājs - Jā
Iekšējās I/O - šasijas ventilatoru savienotāju skaits - 4
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 68 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 273 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 353 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 1.56 kg
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 121 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 80.00 g
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - SATA
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 100.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 305.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 234.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 20.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.10 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.01 m³
Integrēts LAN - 2,5 gigabitu
Integrēts procesors - Nē
Integrēts video - Atkarībā no CPU
Izmēri - 30.5 cm x 24.4 cm
izmērs augstums - 270 mm
izmērs platums - 360 mm
izmērs svars - 2030 g
kategorija - Datoru komponentes|Mainstreamplates|AMD pamatplates|Socket AM5
Kategorija - Mātesplates
Kategorija - Root/Elektronika/PC daļas/Mātesplates
Kategorijas kods - MBA
kods - 90MB1IS0-M0EAY0
Kods - 90MB1IS0-M0EAY0
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
Kontaktligzda - SAM5
LongDesc - ASUS Prime sērijas pamatplates ir prasmīgi izstrādātas, lai pilnībā atraisītu AMD Ryzen™ 9000 sērijas procesoru potenciālu. PRIME X870-P WIFI pamatplate PRIME X870-P WIFI, kas lepojas ar izturīgu barošanas dizainu, visaptverošiem dzesēšanas risinājumiem un inteliģentām regulēšanas iespējām, nodrošina lietotājiem un personālo datoru būvētājiem virkni veiktspējas optimizācijas iespēju, izmantojot intuitīvas programmatūras un programmaparatūras funkcijas. Tā ir izstrādāta tā, lai būtu gatava Advanced AI PC, piedāvājot jaudu un savienojamību, kas nepieciešama sarežģītām AI lietojumprogrammām.IzlaidībaAizstrādātie AI risinājumiASUS AI risinājumi, tostarp AI Networking II reāllaika joslas platuma optimizācijai un AI Cooling II siltuma kontrolei, piedāvā jaunu īpaši ātras savienojamības, veiktspējas un efektīvas dzesēšanas līmeni.IzlaidībaSpēcīga barošanas konstrukcijaStabila jauda ir izšķiroši svarīga AMD procesoru veiktspējas palielināšanai. PRIME X870-P WIFI ir izstrādāts, lai apmierinātu procesoru ar lielu kodolu skaitu vajadzības. Tajā ir 14(80A) + 2(80A) + 1(80A) barošanas pakāpes, kas integrē augstsprieguma un zemsprieguma MOSFET un draiverus iepakojumos, kas paredzēti līdz 80 ampēriem katram. Šī konfigurācija nodrošina optimālu enerģijas padevi, efektivitāti, stabilitāti un veiktspēju gan pašreizējiem, gan nākotnes AMD procesoriem.Paplašināta atmiņas un atmiņas glabāšanas veiktspējaPaplašināta DDR5 veiktspējaIzvērstas atmiņas iestatīšanas iespējas ir PRIME pamatplates stūrakmens. PRIME X870-P WIFI maksimāli palielina jūsu DDR5 moduļu potenciālu, sākot no sākumlīmeņa līdz pat īpaši ātrdarbīgiem komplektiem.3.Izstrādājot sākumlīmeņa moduļus bez EXPO™ atbalsta, ASUS uzlabotais atmiņas profils (AEMP) automātiski nosaka atmiņas mikroshēmas un nodrošina optimizētus profilus uzlabotai veiktspējai.Tiem, kas vēlas pārsniegt standarta DDR5 ātrumu, PRIME X870-P WIFI piedāvā plašu AMD Extended Profiles for Overclocking (EXPO™) atbalstu un plašu UEFI iestatījumu klāstu turpmākai veiktspējas uzlabošanai4.Četuri M.2 slots (līdz 128 Gb/s)PRIME X870-P WIFI kopumā piedāvā četrus M.2 slotus, tostarp vienu, kas atbalsta datu pārraides ātrumu līdz 128 Gb/s, izmantojot PCIe 5.0, divus, kas atbalsta 64 Gb/s, izmantojot PCIe 4.0, un vienu, kas atbalsta PCIe 3.0. Tas nodrošina ātrāku starta un lietojumprogrammu ielādes laiku, izmantojot operētājsistēmas vai lietojumprogrammu diskus5.AtdzesēšanaAtdzesēšana pēc konstrukcijasPrimE X870-P WIFI pamatplate ir konstruēta ar vairākiem iebūvētiem radiatoriem un virkni hibrīdventilatoru galvenēm, kas palīdz nodrošināt, lai jūsu iekārta intensīvas darba slodzes apstākļos paliktu vēsa un stabila.Atjautīga dzesēšanas precizitāteASUS Fan Xpert 4ASUS Fan Xpert 4 programmatūra piedāvā visaptverošu ventilatoru un AIO dzesētāju kontroli. Automātiskās regulēšanas režīms konfigurē iestatījumus ar vienu klikšķi, savukārt ekstrēmi klusais režīms samazina ventilatora ātrumu, lai nodrošinātu klusu darbību vieglu uzdevumu veikšanas laikā. Vadība ir pieejama arī UEFI BIOS.Saderība ar dzesētājiemASUS AIO dzesētāji piedāvā stabilu veiktspēju, augstu overclocking potenciālu, drosmīgu estētiku un pielāgojamu funkcionalitāti jaunām pamatplatēm, ļaujot jums izveidot savu sapņu spēļu iekārtu.LeņķjutībaVeicinoši savienojumiPrimE X870-P WIFI pamatplate piedāvā daudzpusīgu savienojamību, tostarp WiFi 7, PCIe 5.0, Realtek 2,5Gb Ethernet un virkni USB pieslēgvietu atbalstu.WiFi 7Nākamās paaudzes WiFi 76 atbalsta 160 MHz joslas platumu 6 GHz joslā un 4096 QAM. Multi-Link Operation (MLO) nodrošina stabilus savienojumus un zemu latentumu, atbalstot 2,4, 5 un 6 GHz frekvenču joslas, lai uzlabotu pārklājumu un caurlaidspēju.USB 40 Gbps Type-C® portiKatrs ports nodrošina līdz pat 40 Gbps divvirzienu joslas platumu jaunākajām īpaši ātrgaitas ierīcēm un diskdziņiem. Abas pieslēgvietas var izmantot līdz pat diviem ārējiem 4K displejiem.PCIe 5.0 ligzdaNovākie procesori ievieš PCIe 5.0 atbalstu, divkāršojot datu pārsūtīšanas ātrumu salīdzinājumā ar PCIe 4.0, uzlabojot signāla integritāti un nodrošinot ar iepriekšējām PCIe versijām savietojamus CEM savienotājus un atbalstu.PielāgošanaPersonalizācijaPRIME X870-P WIFI uzlabo lietotāja pieredzi visās jomās, sākot no BIOS iestatījumu pielāgošanas vienkāršošanas līdz pielāgojamu RGB apgaismojuma vadības ierīču piedāvājumam, kas nodrošina unikālu personalizētu sistēmas estētiku.UEFI BIOSUEFI interfeiss nodrošina ērtas konfigurācijas iespējas datoru iesācējiem un uzlabotas funkcijas veterāniem.ASUS GlideXIzveidota vienota ekrāna koplietošana un vadība starp datoriem, planšetdatoriem un viedtālruņiem, izmantojot vadu vai bezvadu savienojumus un atbalstot vairākas platformas.ASUS DriverHubAtvieglo draiveru pārvaldību ar automātisku noteikšanu, uzstādīšanu un atjaunināšanu ar vienu klikšķi, lai nodrošinātu vienmērīgu un efektīvu sistēmas darbību.Armoury CratePielāgojiet Aura Sync RGB un pārvaldiet ASUS ierīces. Ietver produktu reģistrāciju un atjauninājumus.Aura SyncPilnīga RGB apgaismojuma vadība entuziastu sistēmām, nodrošinot nevainojamu sinhronizāciju ar saderīgu aparatūru.Adresējami Gen 2 RGB headeriTri adresējami Gen 2 headeri nosaka LED skaitu saderīgās RGB ierīcēs, attiecīgi automātiski pielāgojot apgaismojuma efektus.PielāgošanaDIAJ draudzīgaPRIME X870-P WIFI pamatplatei ir EZ PC DIY inovācijas, kas vienkāršo un paātrina datora būvēšanas procesu, padarot DIY vienkāršu un ērtu.Q-AntennaS Q-Antenna, WiFi antenas pievienošana datoram tagad ir vienkārša un ātra. Tā vietā, lai lēni grieztu divus stiprinājumus, līdz tie beidzot fiksējas, tie vienkārši ieķeras savā vietā. Mazāk problēmu un stabilāka veiktspēja.PCIe slota Q-ReleaseFiziskā svira ar vienu pieskārienu atbloķē PCIe slota pirmās slota drošības aizbīdni, ievērojami vienkāršojot PCIe kartes atvienošanas procesu no pamatplates, kad ir pienācis laiks atjaunināt to ar jaunu grafisko karti vai citu saderīgu ierīci.M.2 Q-LatchInovatoriskais ASUS Q-Latch ļauj viegli uzstādīt vai noņemt M.2 SSD disku bez nepieciešamības izmantot īpašus instrumentus vai skrūves. Šajā konstrukcijā izmantots vienkāršs bloķēšanas mehānisms, kas nodrošina disku un veikli noņem to ar vienu pieskārienu.Q-LED CoreQ-LED Core displejs Power-On Self-Test (POST) laikā rada krāsainas gaismas, kas var palīdzēt novērst iespējamās problēmas.I/O vairogsMūsu iepriekš uzstādītais I/O vairogs aizsargā porti, vienkāršo montāžas procesu, palielina funkcionalitāti un uzlabo estētiku datoru DIY entuziastiem.BIOS FlashBack™BIOS FlashBack™ vienkāršo BIOS atjauninājumus. Vienkārši ielādējiet BIOS failu FAT32 USB atmiņas diskā, ievietojiet to BIOS FlashBack™ pieslēgvietā un nospiediet pogu - CPU vai atmiņa nav nepieciešama.SafeSlotPCIe 5.0 ir divreiz ātrāks nekā PCIe 4.0. ASUS ir pielāgojis mūsu SMT ražošanu ātrākai SafeSlot - pastiprinātam metāla apvalkam, kas nodrošina drošu karšu uzstādīšanu un lielāku datu pārraides ātrumu.Sagatavojiet vismodernāko datoru spēlēm un radīšanaiKad pietiks tikai ar ātrāko, ASUS X870E/X870 pamatplates to nodrošina. Ar iebūvētu USB 4.0 kopā ar spēcīgām pārspriegšanas7 iespējām, ar ātrāku divkanālu DDR5 atmiņas atbalstu, AMD EXPO™ tehnoloģiju un PCIe® 5.0 atbalstu gan grafikai, gan NVMe, jūs varat spēlēt visprasīgākās spēles un īstenot savus lielākos projektus ar revolucionāro veiktspēju, ko nodrošina ASUS X870E/X870 pamatplate un AMD Ryzen™ 9000, 8000 un 7000 sērijas procesori.
LongProductName - PRIME X870-P WIFI pamatplate Sockel AM5 (AMD, ATX, PCIe 5.0, DDR5, 14+2+1 barošanas pakāpes, 4x M.2, WiFi 7, 2,5Gb Ethernet, USB-C 40Gbps)
LongSummaryDescription - ASUS Prime X870-P WIFI. Procesora ražotājs: Procesora ligzda: AMD, Procesora ligzda: Socket AM5, savietojamu procesoru sērija: AMD Ryzen™ 3, AMD Ryzen™ 5, AMD Ryzen™ 7, AMD Ryzen 9 7th Gen, AMD Ryzen 9 8th Gen, AMD..... Atbalstītie atmiņas tipi: DDR5-SDRAM, Maksimālā iekšējā atmiņa: 192 GB, Atmiņas slotu tips: DIMM. Atbalstītās atmiņas disku saskarnes: Atbalstītie atmiņas disku tipi: M.2, SATA III, Atbalstītie atmiņas disku tipi: RAID līmeņi: 0, 1, 5, 10. DisplayPort versija: 1.4a. Ethernet interfeisa tips: 2,5 Gigabit Ethernet, Top Wi-Fi standarts: Wi-Fi 7 (802.11be), Wi-Fi standarti: 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax), Wi-Fi 6E...
LPT savienotājs / ports - Nē
M.2 paplašināšanas slots - 4
Maksimālais atmiņas lielums - 192 GB
Maksimālais SATA ierīču skaits - 2
Mikroshēmas ražotājs - AMD
Mikroshēmas tips - AMD X870 mikroshēmu kopa
Mikroshēmu kopa - AMD X870
Modelis - PRIME X870-P WIFI
Nosaukums - ASUS PRIME X870-P WIFI
Nosaukums - ASUS Prime X870-P WIFI AMD X870 Socket AM5 ATX
nosaukums - ASUS Prime X870-P WiFi pamatplate, AMD X870, Sockel AM5, DDR5
Nosaukums - Asus | PRIME X870-P WIFI | Procesoru saimes AMD | Procesora ligzda AM5 | DDR5 | Atbalstītie cietā diska interfeisi SATA, M.2 | SATA savienotāju skaits 2
nosaukums - Pamatplate PRIME X870-P WIFI AM5 4 DDR5 HDMI/USB-C
Paplašināšanas slots - 1 x PCIe 4.0 x 16
Paplašināšanas slots - 1 x PCIe 5.0 x 16
Paplašināšanas slots - 3 x PCIe 4.0 x 16
Paplašināšanas slots - 4 x M.2
Paplašināšanas slots - M.2 (M) slotu skaits - 4
Paplašināšanas slots - PCI Express x16 (Gen 4.x) slots - 3
Paplašināšanas slots - PCI Express x16 (Gen 5.x) slots - 1
PCI-Express 4.0 16x paplašināšanas slots - 4
PCI-Express 5.0 16x paplašināšanas slots - 1
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 29.5 cm
Piegādes kastes daudzums - 4
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 37 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 30 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 8.75 kg
Pilna apraksta līnija - AMD X870|SAM5|ATX|DDR5|8000 MHz|Atmiņas slots 4|4xPCI-Express 4.0 16x|1xPCI-Express 5.0 16x|4xM.2|1xHDMI|4xUSB 2.0|4xUSB 2.0|4xUSB 3.2|2xUSB-C|1xRJ45|3xAudio ports|SATA|USB-C|USB 2.0|USB 3.2|Bluetooth|WiFi|Seriālais|Video atkarībā no CPU|LAN 2.5 Gigabit|RAID SATA 0, 1; PCIe 0, 1, 5, 10|TPM galvene
Procesora ligzda - ligzda AM5
Procesors - Atbalstītās procesora ligzdas - ligzda AM5
Procesors - Procesora ligzda - ligzda AM5
Procesors - Procesora ražotājs - AMD
Procesors - Savietojamā procesoru sērija - AMD Ryzen 9 7. paaudzes
Procesors - Savietojamā procesoru sērija - AMD Ryzen 9 8th Gen
Procesors - Savietojamā procesoru sērija - AMD Ryzen 9 9th Gen
Procesors - Savietojamā procesoru sērija - AMD Ryzen™ 3
Procesors - Savietojamā procesoru sērija - AMD Ryzen™ 3, AMD Ryzen™ 5, AMD Ryzen™ 7, AMD Ryzen 9 7. paaudzes, AMD Ryzen 9 8. paaudzes, AMD Ryzen 9 9. paaudzes.
Procesors - Savietojamā procesoru sērija - AMD Ryzen™ 5
Procesors - Savietojamā procesoru sērija - AMD Ryzen™ 7
Procesors > Procesora ligzda - AM5
Procesors > Procesoru ģimenes procesori - AMD
Procesoru saime - AMD Ryzen 5
Procesoru saime - AMD Ryzen 7
Procesoru saime - AMD Ryzen 9
producerCode - 90MB1IS0-M0EAY0
ProducerCode - PRIME X870-P WIFI
productName - ASUS Prime X870-P WIFI AMD X870 Socket AM5 ATX
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - Prime X870-P WIFI
Programmatūra - ASUS ekskluzīvā programmatūra Armoury Crate - Aura Creator - Aura Sync - Fan Xpert 4 (ar AI Cooling II) - Power Saving ASUS DriverHub ASUS GlideX TurboV Core ASUS CPU-Z Norton 360 for Deluxe (60 dienu bezmaksas izmēģinājuma versija) WinRAR (40 dienu bezmaksas izmēģinājuma versija) UEFI BIOS ASUS EZ DIY - ASUS CrashFree BIOS 3 - ASUS EZ Flash 3 - ASUS UEFI BIOS EZ Mode - ASUS MyHotkey
Pārdevēja mājas lapa - www.asus.com/eg/motherboards-components/motherboards/all-series/prime-x870-p-wifi/
RAID - Jā
RAID - SATA 0, 1; PCIe 0, 1, 5, 10
ražotājs - Asus
Ražotājs - Asus
RJ45 ieejas/izejas savienotāji - 1
Saite - https://www.asus.com/motherboards-components/motherboards/prime/prime-x870-p-wifi/
SATA saskarne - Jā
ShortDescription - Socket AM5 | Čipsets AMD X870 | DDR5
ShortSummaryDescription - ASUS Prime X870-P WIFI, AMD, Socket AM5, AMD Ryzen™ 3, AMD Ryzen™ 5, AMD Ryzen™ 7, AMD Ryzen 9 7th Gen, AMD Ryzen 9 8th Gen, AMD..., Socket AM5, DDR5-SDRAM, 192 GB
sizeX - 422
sizeY - 75
sizeZ - 281
Skaņas karte - Realtek 7.1 Surround Sound augstas izšķirtspējas audio kodeku* Atbalsta: Atbalsta līdz 24 bitu/192 kHz atskaņošanu Audio funkcijas Audio ekranēšana Premium audio kondensatori Īpaši audio PCB slāņi * Lai atbalstītu 7.1 Surround Sound audio izvadi, nepieciešams šasija ar HD audio moduli priekšējā panelī.
svars - 2038
Svars un izmēri - Augstums - 48 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 244 mm
Svars un izmēri - Platums - 305 mm
Sērijas saskarne - Jā
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.88 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.78 kg
Tehniskā informācija > Ražotāja produkta nosaukums - PRIME X870-P WIFI
Tehniskā informācija > Ražotājs - Asus
TPM - Virsraksts
Tīkla interfeiss - 1 x 10/100/1000/2500 Mbit/s
Tīkla interfeiss - 1 x Realtek 2,5 Gb Ethernet ASUS LANGuard Wi-Fi 7* 2x2 Wi-Fi 7 (802.11be) Atbalsta 2,4/5/6 GHz** Atbalsta Wi-Fi 7 160 MHz joslas platumu, līdz 2,9 Gbps datu pārraides ātrums. Bluetooth v5.4*** * Wi-Fi funkcionalitāte var atšķirties atkarībā no operētājsistēmas Windows 11 Wi-Fi 7 pilnīgai funkcionalitātei nepieciešama 24H2 vai jaunāka versija, Windows 11 21H2/22H2/23H2 atbalsta tikai Wi-Fi 6E. Windows 10 gadījumā ņemiet vērā, ka draiveris nav pieejams, sīkāku informāciju skatiet sava Wi-Fi mikroshēmas ražotāja vietnē. ** 6 GHz Wi-Fi frekvenču joslas un joslas platuma noteikumi dažādās valstīs var atšķirties. *** Bluetooth versija var atšķirties, jaunākās specifikācijas skatiet Wi-Fi moduļa ražotāja tīmekļa vietnē.
Tīkla interfeiss - Bluetooth
Tīkla interfeiss - Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac/ax/be
Tīkls - Bluetooth - Jā
Tīkls - Bluetooth versija - 5.4
Tīkls - Ethernet interfeisa tips - 2,5 gigabitu Ethernet
Tīkls - Ethernet LAN - Jā
Tīkls - Top Wi-Fi standarts - Wi-Fi 7 (802.11be)
Tīkls - Wi-Fi - Jā
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11a
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax), Wi-Fi 6E (802.11ax), Wi-Fi 7 (802.11be).
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11b
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11g
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 4 (802.11n)
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 6 (802.11ax)
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 6E (802.11ax)
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 7 (802.11be)
URL - https://www.asus.com/motherboards-components/motherboards/prime/prime-x870-p-wifi/
USB-C ieejas/izejas savienotāji - 2
USB-C saskarne - Jā
USB 2.0 ieejas/izejas savienotāji - 4
USB 2.0 saskarne - Jā
USB 3.0/USB 3.1 gen 1/USB 3.2 gen 1 pieslēgvietu skaits - 6
USB 3.1/USB 3.1 gen 2/USB 3.2 gen 2 portu skaits - 4
USB 3.2 ieejas/izejas savienotāji - 4
USB 3.2 saskarne - Jā
USB pieslēgvietas aizmugurējā panelī - 10
USB pieslēgvietas uz pamatplates - 7
Uzglabāšanas kontrolieri - Atbalstītie atmiņas disku tipi - HDD UN SSD
Uzglabāšanas kontrolieri - Atbalstīto atmiņas disku skaits - 6
Uzglabāšanas kontrolieri - Atbalstīto cieto disku skaits - 2
Uzglabāšanas kontrolieri - Atbalstītās atmiņas disku saskarnes - M.2, SATA III
Uzglabāšanas kontrolieri - RAID atbalsts - Jā
Uzglabāšanas kontrolieri - RAID līmeņi - 0
Uzglabāšanas kontrolieri - RAID līmeņi - 0, 1, 5, 10
Uzglabāšanas kontrolieri - RAID līmeņi - 1
Uzglabāšanas kontrolieri - RAID līmeņi - 5
Uzglabāšanas kontrolieri - RAID līmeņi - 10
vendpn - PRIME X870-P WIFI
Vienība Neto svars - 2 kg
Vienības bruto svars - 2.19 kg
Vienības kastes augstums - 0.07
Vienības kastes garums - 0.355
Vienības kastes platums - 0.275
Vienība Slikts tilpums - 0,008186 kubikmetru
WiFi saskarne - Jā
Zīmols - ASUS
Ārējie savienotāji - 1 x 6,3 mm ligzda
Ārējie savienotāji - 1 x HDMI
Ārējie savienotāji - 1 x Line In
Ārējie savienotāji - 1 x līnijas izeja
Ārējie savienotāji - 1 x MIC
Ārējie savienotāji - 1 x RJ-45
Ārējie savienotāji - 1 x USB 3.1
Ārējie savienotāji - 1 x USB BIOS Flashback poga
Ārējie savienotāji - 2 x USB 3.1 Type-C
Ārējie savienotāji - 3 x USB 3.0
Ārējie savienotāji - 4 x USB 2.0
Īpašās funkcijas -
Īpašības - Mātesplates mikroshēmu komplekts - AMD
Rear panel I/O ports - USB4 Gen 2x2 ports quantity - 2
Rear panel I/O ports - DisplayPort version - 1.4a
Rear panel I/O ports - Ethernet LAN (RJ-45) ports - 1
Rear panel I/O ports - HDMI ports quantity - 1
Rear panel I/O ports - HDMI version - 2.1
Rear panel I/O ports - Line-in - Yes
Rear panel I/O ports - Microphone in - Yes
Rear panel I/O ports - USB 2.0 ports quantity - 4
Rear panel I/O ports - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity - 3
Rear panel I/O ports - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type-A ports quantity - 1
Description - PRIME X870-P WIFI ASUS Prime series motherboards are expertly engineered to unleash the full potential of AMD Ryzen™ 9000 series processors. Boasting a robust power design, comprehensive cooling solutions and intelligent tuning options, the PRIME X870-P WIFI motherboard provides users and PC DIY builders with a range of performance optimizations via intuitive software and firmware features. It’s designed to be Advanced AI PC-ready, offering the power and connectivity needed for demanding AI applications.
Description - Prime X870-P WIFI
Płyty główne z serii ASUS Prime zostały zaprojektowane przez ekspertów, aby uwolnić pełen potencjał procesorów AMD Ryzen serii 9000. Płyta główna PRIME X870-P WIFI, wyposażona w solidną konstrukcję zasilania, kompleksowe rozwiązania chłodzenia i inteligentne opcje dostrajania, zapewnia użytkownikom i majsterkowiczom szereg optymalizacji wydajności za pomocą intuicyjnego oprogramowania i funkcji oprogramowania układowego. Została zaprojektowana tak, aby była gotowa na komputery Advanced AI, oferując moc i łączność potrzebną do wymagających aplikacji AI.
Solidna konstrukcja
Stabilne zasilanie ma kluczowe znaczenie dla maksymalizacji wydajności procesorów AMD. Płyta PRIME X870-P WIFI została zaprojektowana tak, aby spełniać potrzeby procesorów o dużej liczbie rdzeni. Posiada 14 (80 A) + 2 (80 A) + 1 (80 A) stopni mocy, które integrują tranzystory MOSFET i sterowniki high-side i low-side w pakietach o mocy znamionowej do 80 amperów każdy. Taka konfiguracja zapewnia optymalne dostarczanie mocy, wydajność, stabilność i wydajność zarówno dla obecnych, jak i przyszłych procesorów AMD.
Chłodzenie
Płyta główna PRIME X870-P WIFI została zaprojektowana z wieloma wbudowanymi radiatorami i szeregiem hybrydowych gniazd wentylatorów, aby zapewnić, że Twój sprzęt pozostanie chłodny i stabilny nawet przy intensywnych obciążeniach.
Supported operating systems - Windows 11
Memory - Supported memory clock speed (max) - 8000 MHz
Memory - Supported memory types - DDR5-SDRAM
Memory - Memory channels - Dual-channel
Memory - Number of memory slots - 4
Memory - Memory slots type - DIMM
Memory - Non-ECC - Yes
Memory - ECC - Yes
Memory - Maximum internal memory - 192 GB
Memory - Unbuffered memory - Yes
Memory > Supported memory types - DDR5
Memory bus frequency - 8000 MHz
Memory slots - 4
Memory type - DDR5
Memory type - SODIMM DDR5
Audio port Input/Output connectors - 3
BIOS - 256 Mb Flash ROM, UEFI AMI BIOS
BIOS - BIOS memory size - 256 Mbit
BIOS - BIOS type - UEFI AMI
Bluetooth Interface - Yes
BrandPartCode - 90MB1IS0-M0EAY0
Other information -
Other features - Back-to-BIOS button - Yes
Other features - Weight - 1.56 kg
COM connector / port - Yes
Number of DDR5 slots - 4
Detailed data on disk/drive interfaces - Supports 4 x M.2 slots and 2 x SATA 6Gb/s ports* AMD Ryzen 9000 & 7000 Series Desktop Processors M.2_1 slot (Key M), type 2280 (supports PCIe 5.0 x4 mode) AMD Ryzen 8000 Series Desktop Processors M.2_1 slot (Key M), type 2280 (supports PCIe 4.0 x4 mode) AMD X870 Chipset M.2_2 slot (Key M), type 2242/2260/2280 (supports PCIe 4.0 x4 mode)** M.2_3 slot (Key M), type 2280 (supports PCIe 4.0 x4 mode)*** M.2_4 slot (Key M), type 2280 (supports PCIe 3.0 x2 mode)**** 2 x SATA 6Gb/s ports**** * AMD RAIDXpert2 Technology supports both PCIe RAID 0/1/5/10 and SATA RAID 0/1. RAID 5 Function is only supportted by AMD Ryzen 9000 series CPU. ** PCIEX16(G4)_1 shares bandwidth with M.2_2. PCIEX16(G4)_1 will be disabled when M.2_2 runs. *** PCIEX16(G4)_2 and PCIEX16(G4)_3 share bandwidth with M.2_3. PCIEX16(G4)_2 and PCIEX16(G4)_3 will be disabled when M.2_3 runs. **** M.2_4 shares bandwidth with SATA6G_1 and SATA6G_2. M.2_4 will be disabled when SATA6G_1 or SATA6G_2 runs.
dimension depth - 70 mm
dimensionalWeight - 1778
EAN - 4711387718148
ean - 4711387718148
Eans - 4711387718148
FireWire (IEEE 1394) - No
Form Factor - ATX
Form factor - ATX
Frequency speed - 8000 MHz
Features - Windows operating systems supported - Windows 10
Features - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 11
Features - Windows operating systems supported - Windows 11
Features - Audio output channels - 7.1 channels
Features - Power source type - ATX
Features - Cooling type - Passive
Features - Component for - PC
Features - Motherboard form factor - ATX
Features - Motherboard chipset - AMD X870
Features - Product colour - Black
Warranty - 36
guarantee - 36
Warranty - 36 month(s)
Warranty - 36 months
WarrantyInfo -
guarantee_type - normal
warrantyType - G
Graphics - 1 x HDMI port** 2 x USB4 (40Gbps) ports support USB Type-C display outputs*** * Graphics specifications may vary between CPU types. Please refer to AMD CPU specifications. ** Supports 4K@60Hz as specified in HDMI 2.1.   *** Supports max. 4K@60Hz as specified in DisplayPort 1.4a. **** VGA resolution support depends on processors' or graphic cards' resolution.
Graphics - On-board graphics card - No
Graphics - Parallel processing technology support - Not supported
GTIN - 4711387718148
warrantyLength - 36
HDMI Input/Output connectors - 1
Onboard connectors - 1 x 4pin CPU/Water Pump Fan Connector
Onboard connectors - 1 x 4pin CPU fan
Onboard connectors - 1 x 4pin wentylator OPT CPU
Onboard connectors - 1 x 8pin 12V power
Onboard connectors - 1 x 24pin ATX zasilanie
Onboard connectors - 1 x Clear CMOS jumper
Onboard connectors - 1 x Front panel audio header
Onboard connectors - 1 x S/PDIF Out header
Onboard connectors - 1 x System panel header
Onboard connectors - 1 x Serial port header
Onboard connectors - 1 x TPM header
Onboard connectors - 1 x USB 3.0 header
Onboard connectors - 1 x USB C
Onboard connectors - 2 x SATA III 6Gb/s
Onboard connectors - 2 x USB 2.0/1.1 header
Onboard connectors - 3 x Addressable LED
Onboard connectors - 4 x 4pin Chassis fan
Onboard connectors - 4 x M.2
Accessories included - 2 x SATA 6Gb/s cables 1 x ASUS WiFi Q-Antenna 1 x M.2 rubber package 2 x Screw packages for M.2 SSD 1 x Quick start guide
Internal I/O - 12V power connector - Yes
Internal I/O - CPU fan connector - Yes
Internal I/O - EPS power connector (8-pin) - Yes
Internal I/O - Front panel audio connector - Yes
Internal I/O > Number of SATA connectors - 2
Internal I/O - USB 2.0 connectors - 2
Internal I/O - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) connectors - 1
Internal I/O - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) connectors - 1
Internal I/O - Number of SATA III connectors - 2
Internal I/O > Supported hard disk drive interfaces - SATA, M.2
Internal I/O - ATX Power connector (24-pin) - Yes
Internal I/O - Number of COM connectors - 1
Internal I/O - RGB LED pin header - Yes
Internal I/O - TPM connector - Yes
Internal I/O - Number of chassis fan connectors - 4
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package height - 68 mm
Packaging data - Package depth - 273 mm
Packaging data - Package width - 353 mm
Packaging data - Package weight - 1.56 kg
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 121 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 80.00 g
Packaging content - Cables included - SATA
Package features > Gross height (mm) - 100.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 305.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 234.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 20.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.10 kg
Package features > Volume (m3) - 0.01 m³
Integrated LAN - 2.5 Gigabit
Integrated CPU - No
Integrated video - Depending on CPU
Dimensions - 30.5 cm x 24.4 cm
dimension height - 270 mm
dimension width - 360 mm
dimension weight - 2030 g
category - PC Components|Mainboards|AMD Mainboards|Socket AM5
Category - Motherboards
Category - Root/Electronics/PC parts/Motherboards
Category Code - MBA
code - 90MB1IS0-M0EAY0
Code - 90MB1IS0-M0EAY0
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Socket - SAM5
LongDesc - ASUS Prime series motherboards are expertly engineered to unleash the full potential of AMD Ryzen™ 9000 series processors. Boasting a robust power design, comprehensive cooling solutions and intelligent tuning options, the PRIME X870-P WIFI motherboard provides users and PC DIY builders with a range of performance optimizations via intuitive software and firmware features. It’s designed to be Advanced AI PC-ready, offering the power and connectivity needed for demanding AI applications.PerformanceAI SolutionsASUS AI Solutions, including AI Networking II for real-time bandwidth optimization and AI Cooling II for thermal control, offer new levels of ultrafast connectivity, performance and efficient cooling.PerformanceRobust power designStable power is crucial for maximizing the performance of AMD processors. The PRIME X870-P WIFI is designed to meet the needs of high-core-count CPUs. It features 14(80A) + 2(80A) + 1(80A) power stages that integrate high-side and low-side MOSFETs and drivers into packages rated for up to 80 amperes each. This configuration ensures optimal power delivery, efficiency, stability and performance for both current and future AMD processors.Enhanced Memory & Storage PerformanceEnhanced DDR5 performanceComprehensive memory tuning options are the cornerstone of PRIME motherboards. The PRIME X870-P WIFI maximizes the potential of your DDR5 modules, from entry-level to extreme-speed kits.3For entry-level modules without EXPO™ support, ASUS Enhanced Memory Profile (AEMP) automatically detects memory chips and provides optimized profiles for enhanced performance.For those looking to surpass stock DDR5 speeds, the PRIME X870-P WIFI offers extensive AMD Extended Profiles for Overclocking (EXPO™) support and a wide array of UEFI settings for further performance tweaks4.Four M.2 slots (up to 128 Gbps)PRIME X870-P WIFI offers a total of four M.2 slots, including one that supports data-transfer speeds of up to 128 Gbps via PCIe 5.0, two that support 64 Gbps via PCIe 4.0, and one that supports PCIe 3.0. This enables quicker boot-up and app load times with OS or application drives5.CoolingCooler by designThe PRIME X870-P WIFI motherboard is engineered with multiple onboard heatsinks and an array of hybrid fan headers to help ensure your rig stays cool and stable under intense workloads.Smart Cooling precisionASUS Fan Xpert 4ASUS Fan Xpert 4 software offers comprehensive control over fans and AIO coolers. Auto-Tuning mode configures settings with one click, while Extreme Quiet mode reduces fan speeds for silent operation during light tasks. Controls are also available via the UEFI BIOS.Cooler compatibilityASUS AIO coolers offer robust performance, high overclocking potential, bold aesthetics and customizable functionality for new motherboards, empowering you to build your dream gaming rig.FlexibilityEmpowering connectionsThe PRIME X870-P WIFI motherboard offers a versatile range of connectivity, including support for WiFi 7, PCIe 5.0, Realtek 2.5Gb Ethernet, and an array of USB ports.WiFi 7The next-gen WiFi 76 supports 160 MHz bandwidth in the 6 GHz band and 4096 QAM. Multi-Link Operation (MLO) ensures stable connections and low latency, supporting 2.4, 5, and 6 GHz bands for enhanced coverage and throughput.USB 40Gbps Type-C® portsEach port delivers up to 40Gbps of bi-directional bandwidth for the latest super-speed devices and drives. Both ports can be employed for up to two external 4K displays.PCIe 5.0 slotThe latest processors introduce PCIe 5.0 support, doubling data transfer speeds compared to PCIe 4.0, enhancing signal integrity, and providing backward-compatible CEM connectors and support for previous PCIe versions.CustomizationPersonalizationThe PRIME X870-P WIFI enhances the user experience across the board, from simplifying BIOS setting adjustments to offering customizable RGB lighting controls for a uniquely personal system aesthetic.UEFI BIOSThe UEFI interface delivers easy-to-use configuration options for PC beginners, and advanced features for veterans.ASUS GlideXEnable seamless screen sharing and control across PCs, tablets, and smartphones via wired or wireless connections, supporting multiple platforms.ASUS DriverHubSimplify driver management with automatic detection, one-click installation and update for smooth, efficient system performance.Armoury CrateCustomize Aura Sync RGB and control ASUS devices. Includes product registration and updates.Aura SyncComplete RGB lighting control for enthusiast systems, ensuring seamless synchronization with compatible hardware.Addressable Gen 2 RGB headersThree addressable Gen 2 headers detect LED counts on compatible RGB devices, automatically adjusting lighting effects accordingly.CustomizationDIY friendlyThe PRIME X870-P WIFI motherboard features EZ PC DIY innovations that simplify and speed up the PC building process, making DIY easy and convenient.Q-AntennaWith Q-Antenna, attaching a WiFi antenna to your PC is now easy and fast. Instead of slowly rotating two fasteners until they finally lock in, they just snap into place. Less hassle, and more consistent performance.PCIe Slot Q-ReleaseA physical lever unlocks the first PCIe slot’s security latch with one tap, greatly simplifying the process of detaching a PCIe card from the motherboard when it’s time to upgrade to a new graphics card or other compatible device.M.2 Q-LatchThe innovative ASUS Q-Latch makes it easy to install or remove an M.2 SSD without the need for specific tools or screws. This design employs a simple locking mechanism to secure the drive and neatly detach it with one tap.Q-LED CoreThe Q-LED Core display produces color-coded lights during the Power-On Self-Test (POST) that can help you troubleshoot potential issues.Pre-Mounted I/O ShieldOur pre-installed I/O shield safeguards ports, simplifies the build process, increases functionality and enhances aesthetics for PC DIY enthusiasts.BIOS FlashBack™BIOS FlashBack™ simplifies BIOS updates. Just load the BIOS file onto a FAT32 USB stick, insert it into the BIOS FlashBack™ port, and press a button—no CPU or memory needed.SafeSlotPCIe 5.0 is twice as fast as PCIe 4.0. ASUS has adapted our SMT manufacturing for the faster SafeSlot, a reinforced metal sheath that ensures secure card installation and faster data speeds.Build for the most advanced pc for gaming and creatingWhen only the fastest will do, ASUS X870E/X870 motherboards deliver. With USB 4.0 onboard along with robust overclocking7 capabilities, featuring faster dual-channel DDR5 memory support, AMD EXPO™ technology and PCIe® 5.0 support for both graphics and NVMe, you can play the most demanding games and deliver your biggest projects with the revolutionary performance of an ASUS X870E/X870 motherboard and AMD Ryzen™ 9000, 8000, and 7000 Series processors.
LongProductName - PRIME X870-P WIFI Mainboard Sockel AM5 (AMD, ATX, PCIe 5.0, DDR5, 14+2+1 Power Stages, 4x M.2, WiFi 7, 2,5Gb Ethernet, USB-C 40Gbps)
LongSummaryDescription - ASUS Prime X870-P WIFI. Processor manufacturer: AMD, Processor socket: Socket AM5, Compatible processor series: AMD Ryzen™ 3, AMD Ryzen™ 5, AMD Ryzen™ 7, AMD Ryzen 9 7th Gen, AMD Ryzen 9 8th Gen, AMD.... Supported memory types: DDR5-SDRAM, Maximum internal memory: 192 GB, Memory slots type: DIMM. Supported storage drive interfaces: M.2, SATA III, Supported storage drive types: HDD & SSD, RAID levels: 0, 1, 5, 10. DisplayPort version: 1.4a. Ethernet interface type: 2.5 Gigabit Ethernet, Top Wi-Fi standard: Wi-Fi 7 (802.11be), Wi-Fi standards: 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax), Wi-Fi 6E...
LPT connector / port - No
M.2 Expansion slots - 4
Max memory size - 192 GB
Max. number of SATA devices - 2
Chipset manufacturer - AMD
Chipset type - AMD X870 Chipset
Chipset - AMD X870
Model - PRIME X870-P WIFI
Name - ASUS PRIME X870-P WIFI
Title - ASUS Prime X870-P WIFI AMD X870 Socket AM5 ATX
name - ASUS Prime X870-P WiFi Mainboard, AMD X870, Sockel AM5, DDR5
Name - Asus | PRIME X870-P WIFI | Processor family AMD | Processor socket AM5 | DDR5 | Supported hard disk drive interfaces SATA, M.2 | Number of SATA connectors 2
name - Motherboard PRIME X870-P WIFI AM5 4 DDR5 HDMI/USB-C
Expansion slots - 1 x PCIe 4.0 x 16
Expansion slots - 1 x PCIe 5.0 x 16
Expansion slots - 3 x PCIe 4.0 x 16
Expansion slots - 4 x M.2
Expansion slots - Number of M.2 (M) slots - 4
Expansion slots - PCI Express x16 (Gen 4.x) slots - 3
Expansion slots - PCI Express x16 (Gen 5.x) slots - 1
PCI-Express 4.0 16x Expansion slots - 4
PCI-Express 5.0 16x Expansion slots - 1
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 29.5 cm
Shipping box quantity - 4
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 37 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 30 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 8.75 kg
Full Description Line - AMD X870|SAM5|ATX|DDR5|8000 MHz|Memory slots 4|4xPCI-Express 4.0 16x|1xPCI-Express 5.0 16x|4xM.2|1xHDMI|4xUSB 2.0|4xUSB 3.2|2xUSB-C|1xRJ45|3xAudio port|SATA|USB-C|USB 2.0|USB 3.2|Bluetooth|WiFi|Serial|Video Depending on CPU|LAN 2.5 Gigabit|RAID SATA 0, 1; PCIe 0, 1, 5, 10|TPM Header
CPU socket - Socket AM5
Processor - Supported processor sockets - Socket AM5
Processor - Processor socket - Socket AM5
Processor - Processor manufacturer - AMD
Processor - Compatible processor series - AMD Ryzen 9 7th Gen
Processor - Compatible processor series - AMD Ryzen 9 8th Gen
Processor - Compatible processor series - AMD Ryzen 9 9th Gen
Processor - Compatible processor series - AMD Ryzen™ 3
Processor - Compatible processor series - AMD Ryzen™ 3, AMD Ryzen™ 5, AMD Ryzen™ 7, AMD Ryzen 9 7th Gen, AMD Ryzen 9 8th Gen, AMD Ryzen 9 9th Gen
Processor - Compatible processor series - AMD Ryzen™ 5
Processor - Compatible processor series - AMD Ryzen™ 7
Processor > Processor socket - AM5
Processor > Processor family - AMD
Processor family - AMD Ryzen 5
Processor family - AMD Ryzen 7
Processor family - AMD Ryzen 9
producerCode - 90MB1IS0-M0EAY0
ProducerCode - PRIME X870-P WIFI
productName - ASUS Prime X870-P WIFI AMD X870 Socket AM5 ATX
productSize - Normal
ProductName - Prime X870-P WIFI
Software - ASUS Exclusive Software Armoury Crate
- Aura Creator
- Aura Sync
- Fan Xpert 4 (with AI Cooling II)
- Power Saving ASUS DriverHub ASUS GlideX TurboV Core ASUS CPU-Z Norton 360 for Deluxe (60 Days Free Trial) WinRAR (40 Days Free Trial) UEFI BIOS ASUS EZ DIY
- ASUS CrashFree BIOS 3
- ASUS EZ Flash 3
- ASUS UEFI BIOS EZ Mode
- ASUS MyHotkey
Vendor Homepage - www.asus.com/eg/motherboards-components/motherboards/all-series/prime-x870-p-wifi/
RAID - Yes
RAID - SATA 0, 1; PCIe 0, 1, 5, 10
producer - Asus
Producer - Asus
RJ45 Input/Output connectors - 1
Link - https://www.asus.com/motherboards-components/motherboards/prime/prime-x870-p-wifi/
SATA Interface - Yes
ShortDescription - Socket AM5 | Chipset AMD X870 | DDR5
ShortSummaryDescription - ASUS Prime X870-P WIFI, AMD, Socket AM5, AMD Ryzen™ 3, AMD Ryzen™ 5, AMD Ryzen™ 7, AMD Ryzen 9 7th Gen, AMD Ryzen 9 8th Gen, AMD..., Socket AM5, DDR5-SDRAM, 192 GB
sizeX - 422
sizeY - 75
sizeZ - 281
Sound card - Realtek 7.1 Surround Sound High Definition Audio CODEC* Supports: Jack-detection, Multi-streaming, Front Panel Jack-retasking Supports up to 24-Bit/192 kHz playback Audio Features Audio Shielding Premium audio capacitors Dedicated audio PCB layers * A chassis with an HD audio module in the front panel is required to support 7.1 Surround Sound audio output.
weight - 2038
Weight & dimensions - Height - 48 mm
Weight & dimensions - Depth - 244 mm
Weight & dimensions - Width - 305 mm
Serial Interface - Yes
Technical details > Gross weight - 0.88 kg
Technical details > Net weight - 0.78 kg
Technical details > Producer product name - PRIME X870-P WIFI
Technical details > Producer - Asus
TPM - Header
Network interface - 1 x 10/100/1000/2500 Mbit/s
Network interface - 1 x Realtek 2.5Gb Ethernet ASUS LANGuard Wi-Fi 7* 2x2 Wi-Fi 7 (802.11be) Obsługuje pasmo częstotliwości 2,4/5/6 GHz** Obsługuje pasmo Wi-Fi 7 160 MHz, do 2,9 Gb/s szybkości transferu. Bluetooth v5.4*** *Funkcje Wi-Fi mogą się różnić w zależności od systemu operacyjnego W przypadku systemu Windows 11 Wi-Fi 7 będzie wymagać wersji 24H2 lub nowszej do pełnej funkcjonalności, Windows 11 21H2/22H2/23H2 obsługuje tylko Wi-Fi 6E. W przypadku systemu Windows 10 należy pamiętać, że nie ma dostępnego sterownika, zapoznaj się ze stroną internetową dostawcy chipsetu Wi-Fi, aby uzyskać szczegółowe informacje. ** Pasmo częstotliwości Wi-Fi 6 GHz i przepisy dotyczące przepustowości mogą się różnić w zależności od kraju. *** Wersja Bluetooth może się różnić, zapoznaj się ze stroną internetową producenta modułu Wi-Fi, aby uzyskać najnowsze specyfikacje.
Network interface - Bluetooth
Network interface - Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac/ax/be
Network - Bluetooth - Yes
Network - Bluetooth version - 5.4
Network - Ethernet interface type - 2.5 Gigabit Ethernet
Network - Ethernet LAN - Yes
Network - Top Wi-Fi standard - Wi-Fi 7 (802.11be)
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi standards - 802.11a
Network - Wi-Fi standards - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax), Wi-Fi 6E (802.11ax), Wi-Fi 7 (802.11be)
Network - Wi-Fi standards - 802.11b
Network - Wi-Fi standards - 802.11g
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 4 (802.11n)
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 6 (802.11ax)
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 6E (802.11ax)
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 7 (802.11be)
URL - https://www.asus.com/motherboards-components/motherboards/prime/prime-x870-p-wifi/
USB-C Input/Output connectors - 2
USB-C Interface - Yes
USB 2.0 Input/Output connectors - 4
USB 2.0 Interface - Yes
Number of USB 3.0/USB 3.1 gen 1/USB 3.2 gen 1 ports - 6
Number of USB 3.1/USB 3.1 gen 2/USB 3.2 gen 2 ports - 4
USB 3.2 Input/Output connectors - 4
USB 3.2 Interface - Yes
USB ports at back panel - 10
USB ports on motherboard - 7
Storage controllers - Supported storage drive types - HDD & SSD
Storage controllers - Number of storage drives supported - 6
Storage controllers - Number of HDDs supported - 2
Storage controllers - Supported storage drive interfaces - M.2, SATA III
Storage controllers - RAID support - Yes
Storage controllers - RAID levels - 0
Storage controllers - RAID levels - 0, 1, 5, 10
Storage controllers - RAID levels - 1
Storage controllers - RAID levels - 5
Storage controllers - RAID levels - 10
vendpn - PRIME X870-P WIFI
Unit Net Weight - 2 kg
Unit Gross Weight - 2.19 kg
Unit Box Height - 0.07
Unit Box Length - 0.355
Unit Box Width - 0.275
Unit Brutto Volume - 0.008186 cubm
WiFi Interface - Yes
Brand - ASUS
External connectors - 1 x 6,3 mm jack
External connectors - 1 x HDMI
External connectors - 1 x Line In
External connectors - 1 x Line Out
External connectors - 1 x MIC
External connectors - 1 x RJ-45
External connectors - 1 x USB 3.1
External connectors - 1 x USB BIOS Flashback button
External connectors - 2 x USB 3.1 Type-C
External connectors - 3 x USB 3.0
External connectors - 4 x USB 2.0
Special functions -
Features - Motherboard chipset family - AMD
319,38 €
Asus PRIME X870-P WIFI
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas