Philips CD Soundmachine AZ215S Silver 3W Digital tuning

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 305742 Preces kods: AZ215S/12
Noliktavā 1 gab.
Garantija: 2 gadi
80,29 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 25.10.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 25.10.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 25.10.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 25.10.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 25.10.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 25.10.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 23.10.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Barošanas veids: Baterijas / Tīkls
  • CD atskaņošana: Ir
  • Frekvences iestatīšana: Digitālā
  • Radio frekvenču diapazons: FM
  • Svars: 1.60 kg
Visi parametri
Barošanas veids : Baterijas / Tīkls
Bluetooth : Nav
CD atskaņošana : Ir
Displejs : Ir
Frekvences iestatīšana : Digitālā
Krāsa : Pelēka
Modinātājs : Nav
Pieslēguma Vietas : N/A
Radio frekvenču diapazons : FM
RMS Jauda (W) : 3
Svars : 1.60 kg
Wi-Fi : Nav
Papildus specifikācija
Akumulators - Akumulatora tips - LR14
Apraksts - Izbaudiet mūziku, lai kur jūs atrastos! Jums patīk vienkāršas ikdienas darbības un ērtības. Philips pārnēsājamais kompaktā izmēra kompaktdisku atskaņotājs ar savām viegli lietojamām funkcijām sniedz jums prieku klausīties savu iecienītāko mūziku. CD, CD-R un CD-RW atskaņošana Philips ir pazīstams ar saviem izstrādājumiem, kas darbojas ar daudziem tirgū pieejamiem disku veidiem. Šī audio sistēma ļauj baudīt mūziku, kas ierakstīta CD, CD-R un CD-RW diskos. Apzīmējums CD-RW (CD-Rewritable Compatible) norāda, ka šī audiosistēma var atskaņot CD-R (CD-R), kā arī CD-RW (CD-Rewritable) disku saturu. CD-R diskus var ierakstīt tikai vienu reizi, un tos var atskaņot jebkurā CD atskaņotājā. Savukārt CD-RW diskus var ierakstīt un izdzēst vairāk nekā vienu reizi, bet to saturu var atskaņot tikai saderīgos CD atskaņotājos. CD atskaņošana izlases kārtībā/daudzkārtēja atskaņošana labākai mūzikas baudīšanai Pateicoties mūzikas atskaņošanas funkcijai "Izmaiņu un atkārtošanas funkcija", dziesmas nav jāatskaņo vienā un tajā pašā secībā atkal un atkal. Pēc tam, kad esat augšupielādējis savas iecienītākās dziesmas atskaņotājā, atliek tikai izvēlēties vienu no Shuffle vai Repeat režīmiem, lai atskaņotu dziesmas citā secībā. Izbaudiet jaunu mūzikas klausīšanās pieredzi katru reizi, kad izmantojat atskaņotāju. Dinamiskā basa pastiprināšana dziļākam basa skanējumam Dinamiskā basa pastiprināšana (DBB) ir iespaidīga mūzikas ieraksta basa pastiprināšana visā skaļuma iestatījumu diapazonā no zema līdz augstam ar vienu pogas nospiešanu! Iestatot zemu skaļuma līmeni, parasti tiek zaudētas skaņas zemākās basa frekvences. Lai to novērstu, var aktivizēt dinamisko basa pastiprināšanu, kas ļauj klausīties pilnu skaņu pat tad, ja skaņa ir samazināta. Audio ievade atvieglo mūzikas atskaņošanu no mobilajām ierīcēm Lai klausītos visu mūziku, kas glabājas mobilajā ierīcē vai datorā, nepieciešams viens vienkāršs savienojums. Vienkārši pievienojiet ierīci Philips televizora AUDIO-IN (3,5 mm) pieslēgvietai. Datorus parasti pieslēdz, izmantojot austiņu izeju. Kad ierīces ir savienotas, varat klausīties visu savu mūzikas kolekciju tieši caur lieliskajiem skaļruņiem. Philips produkti vienkārši nodrošina labāku skaņu. Kopējā izejas jauda 3 W RMS Komplekta kopējā RMS izejas jauda ir 3 W. RMS ir saīsinājums no Root Mean Square (RMS), kas ir tipisks skaņas jaudas mērvienība, precīzāk, no skaņas pastiprinātāja uz skaļruni raidītās strāvas jauda, kas mērīta vatos. Skaļrunim piegādātās elektriskās jaudas daudzums un tā jutība nosaka radītās skaņas jaudu. Jo lielāka jauda vatos, jo lielāka skaļruņa skaņas jauda. CD atskaņošana ar programmas funkciju 20 dziesmas CD atskaņošanas programmēšanas funkcija ļauj iestatīt kārtību, kādā vēlaties klausīties iecienītākās dziesmas.
Atbalstītie CD formāti - CD-R
Atbalstītie CD formāti - CD-RW
Atbalstītie DVD formāti - Nav
Audio formāti - Nav
Augstums - 0.2600
Augstums - 124 mm
Barošanas avots - barošanas avots - akumulators
Barošanas avots - barošanas avots - elektrotīkls
Baterija - bateriju daudzums - 6
Bezvadu komunikācija - Nē
BrandCode - PHILIPS
Bruto svars - 1.5400
CD atskaņotājs - Jā
Citas funkcijas - Barošanas avota tips: Akumulatora/akumulatora tips: C izmērs (LR14) Akumulatora spriegums: 1,5 V Bateriju vai uzlādējamo bateriju skaits: 1,5 V: Maksimālā izejas jauda (RMS): 3 W
dimensijas dziļums - 280 mm
Dokēšanas stacija - Nē
Dziļums - 232 mm
ean - 6951613993453
EAN - 6951613993453
Ekrāns - displeja ekrāna tips - LCD
FM uztvērējs - Jā
FrequencyResponse - -
Garantija - 2 gadi
garantija - 24
garantijas_tips - ārējais
Garums - 0.1600
Grupa - AUDIO > BOOMBOX
Grupas - FM (UKF)
Ieejas - 3.5 mm
Iekļautie piederumi - Barošanas kabelis Lietošanas rokasgrāmata Garantijas karte
Iepakojuma izmēri - 280 x 260 x 160 mm
Iepakojuma saturs -
  • Kabeļi/savienojums: barošanas vads
  • Garantija: Garantijas instrukcija
  • Citādi: Lietotāja rokasgrāmata

  • Iepakojuma svars - 1.600 kg
    InputImpedance - -
    Izmēri - 252 x 232 x 124 mm
    Izmēri - 252 × 232 × 124  mm
    Izmēri - augstums - 12.4
    Izmēri - dziļums - 23.2
    Izmēri - platums - 25.2
    Izmēri - svars - 1
    izmērs augstums - 260 mm
    izmērs platums - 160 mm
    izmērs svars - 1600 g
    Krāsa - Sudraba
    LongDesc -
    LongDescription ET - CD, CD-R un CD-RW atskaņošana Philips ir slavens ar savu spēju radīt ierīces, kas ir saderīgas ar daudziem pieejamajiem disku formātiem. Ar šo skaņas sistēmu varat baudīt mūziku no CD, CD-R un CD-RW. CD-RW (CD-Rewritable compatible) nozīmē, ka mūzikas sistēma var atskaņot gan CD-Recordable (CD-R), gan CD-Rewritable (CD-RW) diskus. CD-R diskus var ierakstīt vienu reizi un atskaņot visos audio CD atskaņotājos, savukārt CD-RW diskus var ierakstīt un dzēst vairākas reizes un atskaņot tikai saderīgos audio CD atskaņotājos. CD iepriekš iestatīta/atkārtojama atskaņošana mūzikas baudīšanai pēc individuāla pasūtījuma Iepriekš iestatīta/atkārtojama atskaņošana ļauj izvairīties no garlaicības, kad mūziku vienmēr atskaņo vienā un tajā pašā secībā. Kad atskaņotājā esat ielādējis savas iecienītākās dziesmas, jums tikai jāizvēlas viens no režīmiem - iepriekš iestatīts vai atkārtojums -, lai mūzika tiktu atskaņota citā secībā. Vienmēr baudiet atšķirīgu un unikālu mūzikas pieredzi. Dinamiskais basa pastiprinātājs dziļai un dramatiskai skaņai Dinamiskais basa pastiprinātājs uzlabo mūzikas baudījumu, uzsverot mūzikas basa komponenti visos skaļuma līmeņos, izmantojot vienu pogas nospiedumu. Pie zema skaļuma basa skaņa tiek zaudēta zemākajās frekvencēs. Lai pārvarētu šo problēmu, varat ieslēgt dinamisko basa pastiprinātāju un baudīt vienmērīgu skaņu pat tad, ja mūziku klausāties klusi. Audio ievade ērtai mūzikas atskaņošanai portatīvajās ierīcēs Viegli pieslēdziet un baudiet visu mūziku no portatīvajām ierīcēm un datora. Vienkārši pievienojiet ierīci Philips komplekta audio ieejas (3,5 mm) pieslēgvietai. Datoriem savienojums parasti tiek veikts no austiņu kontaktligzdas. Kad savienojums ir izveidots, varat klausīties visu savu mūzikas kolekciju tieši no īpaši augstas kvalitātes skaļruņiem. Galu galā Philips patiešām piedāvā vislabāko skaņu! 3 W RMS kopējā izejas jauda Šī sistēma nodrošina 3 W RMS izejas jaudu. RMS ir vidējā kvadrātiskā vērtība jeb, precīzāk, elektriskā jauda, kas tiek pārraidīta no skaņas pastiprinātāja uz skaļruni, izteikta vatos. Skaļrunim piegādātā elektriskā strāva un skaļruņa jutība nosaka radītās skaņas jaudu. Jo lielāka jauda vatos, jo lielāka ir skaļruņa radītās skaņas jauda. 20 dziesmu programmēšana no CD Ar CD programmējamās atskaņošanas funkciju varat baudīt savas iecienītākās dziesmas vēlamajā secībā.
    LongDescription LV - Atskaņot CD, CD-R un CD-RW Philips ir pazīstams ar to, ka ražo produktus, kas ir saderīgi ar daudziem tirgū pieejamiem diskiem. Šī audiosistēma ļauj baudīt mūziku no CD, CD-R un CD-RW. CD-RW (CD-Rewritable Compatible) nozīmē, ka jūsu audiosistēma var atskaņot gan CD ierakstāmos (CD-R), gan CD pārrakstāmos (CD-RW) diskus. CD-R diskus var ierakstīt vienu reizi, un tos var atskaņot jebkurā audio CD atskaņotājā, savukārt CD-RW diskus var ierakstīt un pārrakstīt vairākas reizes, un tos var atskaņot tikai saderīgos audio CD atskaņotājos. CD Shuffle/Repeat Funkcija "Shuffle/Repeat" palīdz atbrīvoties no garlaicības, kad visu laiku klausāties mūziku vienā un tajā pašā secībā. Pēc iecienītāko dziesmu ielādēšanas atskaņotājā atliek tikai izvēlēties vienu no režīmiem - "Shuffle" vai "Repeat", lai jūsu melodijas tiktu atskaņotas dažādos režīmos secībā. Izbaudiet atšķirīgu un unikālu mūzikas pieredzi katru reizi, kad pieslēdzat atskaņotāju. Programmējams 20 CD celiņš Programmējama CD atskaņošanas funkcija ļauj baudīt iecienītākās dziesmas vēlamajā secībā. Dynamic Bass Boost Dynamic Bass Boost maksimāli palielina mūzikas baudījumu, izceļot mūzikas zemo frekvenču saturu visā skaļuma iestatījumu diapazonā - no zema līdz augstam - ar vienu pogas pieskārienu! Apakšējās zemās frekvences parasti tiek zaudētas, ja skaļums ir iestatīts zemā līmenī. Lai to novērstu, var ieslēgt funkciju Dynamic Bass Boost, kas paaugstina basa frekvenču līmeni, lai jūs varētu baudīt nemainīgu skaņu pat tad, kad esat samazinājis skaļumu. 20 iepriekš iestatītas regulēšanas stacijas 20 iepriekš iestatītas regulēšanas stacijas.
    MANUFDATASHEET - https://download.p4c.philips.com/files/a/az215s_12/az215s_12_pss_.pdf
    MaximumSPL - -
    MediumApraksts LV - Jūs priecājaties par vienkāršām lietām dzīvē un baudāt ērtības. Kompaktais un pārnēsājamais Philips CD skaņu aparāts ļauj izbaudīt iecienītākās mūzikas baudīšanas priekus ar viegli lietojamu funkciju palīdzību.
    NameInWeb ET - Magnētiskais instruments Philips AZ215
    NameInWeb LV - Boombox Philips AZ215
    NetWeight - 1.1220
    nosaukums - Radio CD Silver AZ215S
    Nosaukums ET - Magnētiskais instruments Philips FM/CD, sudraba krāsā
    NosaukumsInWeb LV - Magnetola AZ215, Philips
    Nosaukums LV - Boombox Philips FM/CD, sudraba
    Nosaukums LV - Philips Magnetola
    Pieņemšana - -
    Platums - 0.2800
    Platums - 252 mm
    Power -
  • Power type: Barošanas avots: maiņstrāvas vai akumulatora ievade
  • Baterijas tips: C izmēra (LR14)
  • Baterijas spriegums: 1,5 V
  • Bateriju skaits: BATERIJAS: 6

  • Preces kods - AZ215S/12
    ProdDesc - Philips CD skaņu mašīna AZ215S Silver 3W Digitālā skaņu aparatūra
    ProduktaPicture2 -
    ProduktaPicture3 -
    ProduktaPicture4 -
    ProduktsFotogrāfija - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/AZ215S12-01.jpg
    ražotājs - Philips
    RažošanaValsts - CN
    Saskarnes - 3,5 mm audio ieeja
    Satelīti - 2
    Sistēma - Boombox
    Skaņa - kanāli - 2.0
    Skaņa - skaņas jauda - 3
    Skaņas efekti - Skaņas uzlabošana: Dinamiskais basu pastiprinājums
    Svars - 1 kg
    Svars - 1.000 kg
    TariffNo - 85271300
    Tilpums - 0.01164800
    Tips - Skaņas mašīna
    TotalRMSPower - 3W
    TUNER - antenas tips - teleskopiskais
    Tūneris - radio uztvērējs - FM
    UnitOfMeasureCode - tk
    UnitsPerPackage - 1
    USB atskaņošana - Nē
    vendpn - AZ215S
    VidējaisApraksts ET - Jums patīk vienkāršas lietas dzīvē un jūs augstu vērtējat komfortu. Ar kompakto un pārnēsājamo Philips CD atskaņotāju varat baudīt savu iecienītāko mūziku, izmantojot viegli lietojamas funkcijas.
    VidējaisApraksts LV - Izbaudiet savu mūziku jebkurā vietā Gūstiet baudu no vienkāršām lietām dzīvē un baudiet piedāvātās ērtības. Kompaktā un portatīvā Philips kompaktdisku skaņas iekārta ļauj jums nodoties savas iecienītākās mūzikas baudījumam, izmantojot vienkārši lietojamas funkcijas.
    Vispārīgie parametri - krāsa - pelēks
    Vispārīgie parametri - ražotājs - Philips
    Vispārīgie parametri - spēlētāja veids - CD atskaņotājs
    WirelessCompatability - Nē
    Zemfrekvenču skaļrunis - -
    Īpašās funkcijas -
    Battery - Battery type - LR14
    Description - Ciesz się muzyką gdziekolwiek jesteś!
    Czerpiesz przyjemność z prostych codziennych czynności i uwielbiasz wygodę. Dzięki łatwym w użyciu funkcjom niewielkich rozmiarów przenośny bumbox CD firmy Philips dostarcza radości ze słuchania ulubionej muzyki. Odtwarzanie płyt CD, CD-R i CD-RW
    Firma Philips jest znana dzięki swoim produktom, które współpracują z wieloma rodzajami płyt dostępnych na rynku. Ten zestaw audio pozwala cieszyć się muzyką zapisaną na płytach CD, CD-R i CD-RW. Oznaczenie CD-RW (CD-Rewritable Compatible) informuje, iż ten zestaw audio może odtwarzać zawartość płyt CD-Recordable (CD-R), jak i również CD-Rewritable (CD-RW). Płyty CD-R można zapisać tylko raz, zaś odtworzyć je można w dowolnym odtwarzaczu CD. Natomiast płyty CD-RW można zapisywać i kasować wielokrotnie, jednak ich zawartość może być odtwarzana tylko w zgodnych odtwarzaczach CD. Odtwarzanie CD losowe/wielokrotne, by lepiej cieszyć się muzyką
    Dzięki funkcji odtwarzania muzyki w kolejności losowej i powtarzania nie trzeba słuchać utworów wciąż w tej samej kolejności. Po wgraniu ulubionych utworów do odtwarzacza wszystko, co należy zrobić, to wybrać jeden z trybów odtwarzanie w kolejności losowej (Shuffle) lub powtarzanie (Repeat), aby odtwarzać utwory w różnej kolejności. Ciesz się nowym doświadczeniem słuchania muzyki za każdym razem, gdy korzystasz z odtwarzacza. Dynamiczne wzmocnienie basów zapewnia głębsze brzmienie niskich tonów
    Dynamiczne wzmocnienie tonów niskich (DBB) to robiące duże wrażenie uwydatnienie basów w nagraniu muzycznym w całym zakresie ustawień głośności od niskiego do wysokiego za jednym naciśnięciem przycisku! Ustawienie głośności na niskim poziomie powoduje zazwyczaj utratę dolnych niskotonowych częstotliwości dźwięku. Aby do tego nie dopuścić, można włączyć dynamiczne wzmocnienie basów, które pozwala słuchać pełnego dźwięku nawet po ściszeniu. Wejście audio ułatwia odtwarzanie muzyki z urządzeń przenośnych
    Aby słuchać całej muzyki zapisanej w urządzeniu przenośnym lub w komputerze, potrzebne jest jedno proste połączenie. Wystarczy podłączyć urządzenie do portu AUDIO-IN (3,5 mm) w zestawie firmy Philips. Komputery zazwyczaj są podłączane przez wyjście słuchawkowe. Po połączeniu urządzeń można słuchać całej swojej muzycznej kolekcji bezpośrednio przez doskonałe głośniki. Produkty firmy Philips po prostu zapewniają lepszy dźwięk. Całkowita moc wyjściowa 3 W RMS
    Całkowita moc wyjściowa RMS zestawu wynosi 3 W. RMS to skrót oznaczający wartość skuteczną dźwięku (ang. Root Mean Square), typową miarę mocy dźwięku, a dokładniej mocy prądu przesyłanego ze wzmacniacza dźwięku do głośnika mierzonej w watach. Ilość mocy elektrycznej dostarczanej do głośnika oraz jego czułość określają moc generowanego dźwięku. Im wyższa moc w watach, tym większa moc dźwięku emitowanego przez głośnik. Odtw. CD z funkcją program. 20 utworów
    Funkcja programowania odtwarzania CD pozwala ustalić kolejność słuchania ulubionych utworów.
    Supported CD formats - CD-R
    Supported CD formats - CD-RW
    Supported DVD formats - None
    Audio formats - None
    Height - 0.2600
    Height - 124 mm
    Power supply - power supply - battery
    Power supply - power supply - mains
    Battery - Amount of batteries - 6
    Wireless communication - No
    BrandCode - PHILIPS
    GrossWeight - 1.5400
    CD player - Yes
    Other features - Rodzaj zasilania: Zasilanie sieciowe lub bateria Rodzaj baterii/akumulatora: Rozmiar C (LR14) Napięcie baterii: 1,5  V Liczba baterii lub akumulatorów: 6 Maksymalna moc wyjściowa (RMS): 3 W
    dimension depth - 280 mm
    Docking station - No
    Depth - 232 mm
    ean - 6951613993453
    EAN - 6951613993453
    Screen - display screen type - LCD
    FM tuner - Yes
    FrequencyResponse - -
    Warranty - 2 years
    guarantee - 24
    guarantee_type - external
    Length - 0.1600
    Group - AUDIO > BOOMBOX
    Bands - FM (UKF)
    Inputs - 3.5 mm
    Accessories included - Przewód zasilający Instrukcja obsługi Karta gwarancyjna
    PackageDimensions - 280 x 260 x 160 mm
    PackageContents -
  • Cables/Connection: power cord
  • Warranty: Warranty leaflet
  • Others: User Manual

  • PackageWeight - 1.600 kg
    InputImpedance - -
    Dimensions - 252 x 232 x 124 mm
    Dimensions - 252 × 232 × 124  mm
    Dimensions - height - 12.4
    Dimensions - depth - 23.2
    Dimensions - width - 25.2
    Dimensions - weight - 1
    dimension height - 260 mm
    dimension width - 160 mm
    dimension weight - 1600 g
    Color - Silver
    LongDesc -
    LongDescription ET - CD, CD-R ja CD-RW esitamine
    Philips on tuntud selle poolest, et suudab luua paljude saadaolevate plaadivormingutega ühilduvaid seadmeid. Selle helisüsteemiga saate nautida muusikat CD-lt, CD-R-ilt ja CD-RW-lt. CD-RW (vorminguga CD-Rewritable ühilduv) tähendab, et muusikasüsteem suudab esitada nii CD-Recordable (CD-R) kui ka CD-Rewritable (CD-RW) plaate. CD-R-plaatidele saab salvestada ühe korra ja need on esitatavad kõigis audio-CD-mängijates, kuid CD-RW-plaate saab salvestada ja kustutada mitu korda ja esitada vaid ühilduvates audio-CD-mängijates. CD juhuesitus/kordus muusika kohandatud nautimiseks
    Juhuesituse/kordusega saate vältida igavust alati samas järjestuses muusika esitamisel. Lemmiklugude mängijasse laadimise järel peate vaid valima ühe režiimidest – juhuesituse või korduse – et teie muusika esitataks erinevas järjestuses. Nautige alati erinevat ja ainulaadset muusikaelamust. Dünaamiline bassivõimendi sügava ja dramaatilise heli jaoks
    Dünaamiline bassivõimendi võimendab muusikaelamust, rõhutades muusika bassikomponenti kõigil helitugevustel vaid nupuvajutusega. Väikese helitugevuse korral kaob madalaima sagedusega bassiheli. Selle probleemi kõrvaldamiseks võite lülitada sisse dünaamilise bassivõimendi, et nautida ühtlast heli ka vaikselt muusikat kuulates. Helisisend kaasaskantavates seadmetes oleva muusika hõlpsaks esitamiseks
    Looge hõlpsasti ühendus ning nautige kogu oma kaasaskantavates seadmetes ja arvutis olevat muusikat. Lihtsalt ühendage oma seade Philipsi komplekti helisisendi (3,5 mm) porti. Arvutite puhul tehakse ühendus tavaliselt kõrvaklapiväljundist. Kui ühendus on loodud, saate kogu oma muusikakollektsiooni kuulata otse ülikvaliteetsetest kõlaritest. Philips pakub tõepoolest ju parimat heli! 3 W RMS kogu väljundvõimsus
    Selle süsteemi väljundvõimsus on 3 W RMS. RMS tähendab ruutkeskmist, helivõimsust või täpsemalt helivõimendist kõlarisse edastatavat elektrivõimsust, mida väljendatakse vattides. Kõlarisse edastatav elektrivool ja kõlari tundlikkus määrab tekitatava heli võimsuse. Mida suurem on võimsus vattides, seda suurema võimsusega on kõlarist esitatav heli. 20 muusikapala programmeerimine CD-lt
    CD programmeeritava esitusfunktsiooniga saate nautida lemmiklugusid just soovitud järjestuses.
    LongDescription EN - Play CD, CD-R and CD-RW
    Philips is known for making products which are compatible with many discs available in the market. This audio system lets you enjoy music from CD,CD-R and CD-RW. CD-RW (CD-Rewritable Compatible) means that your audio system can play both CD-Recordable (CD-R) and CD-Rewritable (CD-RW) discs. CD-R discs are recordable once and can be played on any audio CD player while CD-RW discs can be recorded and rewritten multiple times and can only be played back on compatible audio CD players. CD Shuffle/Repeat
    The "Shuffle/Repeat" function helps you to get rid of the boredom of hearing your music played in the same order all the time. After loading your favorite songs to the player, all you have to do is to select one of the modes - "Shuffle" or "Repeat" for your tunes to be played in different modes order. Enjoy the different and unique music experience every time you hook up to your player. 20-track CD programmable
    The CD progammable playback feature allows you to enjoy your favorite tracks in the sequence you want. Dynamic Bass Boost
    Dynamic Bass Boost maximizes your music enjoyment by emphasizing the bass content of the music throughout the range of volume settings - from low to high – at the touch of a button! Bottomend bass frequencies usually get lost when the volume is set at a low level. To counteract this, Dynamic Bass Boost can be switched on to boost bass levels, so you can enjoy consistent sound even when you turn down the volume. 20 preset tuning stations
    20 preset tuning stations.
    MANUFDATASHEET - https://download.p4c.philips.com/files/a/az215s_12/az215s_12_pss_.pdf
    MaximumSPL - -
    MediumDescription EN - You take pleasure in the simple things in life and delight in convenience. The compact and portable Philips CD soundmachine lets you indulge in the pleasures of enjoying your favorite music with the help of easy-to-use functions.
    NameInWeb ET - Magnetoola Philips AZ215
    NameInWeb EN - Boombox Philips AZ215
    NetWeight - 1.1220
    name - Radio CD Silver AZ215S
    Name ET - Magnetoola Philips FM/CD, hõbedane
    NameInWeb LV - Magnetola AZ215, Philips
    Name EN - Boombox Philips FM/CD, silver
    Name LV - Magnetola Philips
    Reception - -
    Width - 0.2800
    Width - 252 mm
    Power -
  • Power type: AC or battery input
  • Battery type: C size (LR14)
  • Battery voltage: 1.5 V
  • Number of batteries: 6

  • ProductCode - AZ215S/12
    ProdDesc - Philips CD Soundmachine AZ215S Silver 3W Digital tuning
    ProductPicture2 -
    ProductPicture3 -
    ProductPicture4 -
    ProductPicture - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/AZ215S12-01.jpg
    producer - Philips
    ProductionCountry - CN
    Interfaces - 3.5 mm audio input
    Satellites - 2
    System - Boombox
    Sound - channels - 2.0
    Sound - sound power - 3
    SoundEffects - Sound enhancement: Dynamic Bass Boost
    Weight - 1 kg
    Weight - 1.000 kg
    TariffNo - 85271300
    Volume - 0.01164800
    Type - Sound machine
    TotalRMSPower - 3W
    Tuner - antenna type - telescopic
    Tuner - radio tuner - FM
    UnitOfMeasureCode - tk
    UnitsPerPackage - 1
    USB playback - No
    vendpn - AZ215S
    MediumDescription ET - Naudite lihtsaid asju elus ja hindate mugavust. Kompaktse ja kaasaskantava Philipsi CD-mängijaga saate nautida oma lemmikmuusikat lihtsasti kasutatavate funktsioonide kaudu.
    MediumDescription LV - Izbaudiet savu mūziku jebkurā vietā Gūstiet baudu no vienkāršām lietām dzīvē un baudiet piedāvātās ērtības. Kompaktā un portatīvā Philips kompaktdisku skaņas iekārta ļauj jums nodoties savas iecienītākās mūzikas baudījumam, izmantojot vienkārši lietojamas funkcijas.
    General parameters - colour - gray
    General parameters - manufacturer - Philips
    General parameters - type of player - CD player
    WirelessCompatability - No
    Subwoofer - -
    Special functions -
    80,29 €
    Philips CD Soundmachine AZ215S Silver 3W Digital tuning
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas