Blow RA8, Portable

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1077713 Preces kods: 77-537#
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Barošanas veids: Baterijas
  • CD atskaņošana: Nav
  • Frekvences iestatīšana: Analogā
  • Radio frekvenču diapazons: AM
  • Radio frekvenču diapazons: FM
  • Svars: N/A
Līdzīgi produkti
Šis produkts Blow RA8, Portable
MUSE Portable Solar Radio with Crank & Flashlight
New-One RD306 Black, Portable radio CD player,
MUSE Portable radio M-058R Black, AUX in
MUSE MD-202RDW White, Portable radio CD player,
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
17,04 €
50,21 €
46,84 €
37,29 €
49,45 €
Barošanas veids Baterijas Baterijas Saules baterijas Baterijas / Tīkls
Bluetooth Nav Ir Nav
CD atskaņošana Nav Nav Ir
Displejs Nav Ir Ir
Frekvences iestatīšana Analogā Digitālā Digitālā
Krāsa Melna Melna Melna
Modinātājs Nav Nav Nav
Pieslēguma Vietas AUX AUX USB AUX
Radio frekvenču diapazons AM FM FM FM
RMS Jauda (W) N/A N/A N/A
Svars N/A 0.50 kg 1.30 kg
Wi-Fi Nav Nav Nav
Visi parametri
Barošanas veids : Baterijas
Bluetooth : Nav
CD atskaņošana : Nav
Displejs : Nav
Frekvences iestatīšana : Analogā
Krāsa : Melna
Modinātājs : Nav
Pieslēguma Vietas : AUX
Radio frekvenču diapazons : AM, FM
RMS Jauda (W) : N/A
Svars : N/A
Wi-Fi : Nav
Papildus specifikācija
Apraksts - BLOW RA8 AM/FM analogais analogais pārnēsājamais radio FM/AM uztveršanai Teleskopiskā antena un skaļuma regulēšanas potenciometrs 3,5 mm JACK austiņu ligzda Austiņas un radio kulons komplektā Miniatūru izmēri (116 x 56 x 22 mm) Ar bateriju (2x AAA) BLOW RA8 pārnēsājamais radio ar pamatfunkcijām, kas ļauj uzņemt radiostacijas FM/AM frekvencēs. Vienkārši un intuitīvi lietojams, tas labi kalpos kā pārnēsājams skaņas avots. Ideāli piemērots piknikam ar draugiem brīvā dabā, ģimenes ceļojuma laikā, atpūšoties mājās vai strādājot. Augstas kvalitātes skaņa Neskatoties uz nelielajiem izmēriem, radio ir lieliska skaņa, ko nodrošina augstas kvalitātes 2,5 collu skaļrunis. Viss izstrādājums ir izgatavots no rūpīgi atlasītiem materiāliem, lai garantētu katra lietotāja apmierinātību. Būtiskas funkcijas Ar akumulatoru darbināmie radioaparāti ļauj pārvadāt ierīci un atskaņot radiostacijas jebkurā vietā. Teleskopiskā antena ļauj veikt precīzus regulējumus, lai nodrošinātu vislabāko uztveršanu, bet iebūvētais potenciometrs ļauj iestatīt skaļumu atbilstoši pašreizējām vajadzībām. Izmantojot 3,5 mm jack ieeju, radio ir iespējams pieslēgt austiņas (iekļautas komplektā). Kompakts Rācija ir raksturīga ar ļoti maziem izmēriem un svaru, transportēšanas laikā tā neaizņems daudz vietas. Mēs varam tos viegli ievietot nelielās kabatās, tāpēc varam ņemt līdzi burtiski jebkur. AM un FM radio Izstrādājums ļauj atskaņot AM un FM radio frekvences. Iebūvētā teleskopiskā antena ļauj lieliski noregulēt ierīci, kas nodrošina izcilu un ausij patīkamu skaņu. Mini komplekts! Austiņas: Papildus radio komplektā ietilpst arī vadu austiņas ar silikona vāciņiem, ko varam izmantot, lai klausītos radio, netraucējot citiem cilvēkiem, vai lai pieslēgtu citas elektroniskās ierīces. Radio piekariņš/saitsprādze: Komplektā iekļautais mūsu ierīces piekariņš nodrošinās papildu iespējas radio novietošanai un, pats galvenais, nodrošinās iekārtas aizsardzību.
Bezvadu komunikācija - Nē
CD atskaņotājs - Nē
Citas funkcijas -
dimensijas dziļums - 30 mm
ean - 5900804132325
garantija - 24
garantijas_tips - ārējais
Grupas - AM
Grupas - FM (UKF)
Iekļautie piederumi - Mini pārnēsājamais radio RA8 Austiņas Radio kulons/saite Lietotāja rokasgrāmata poļu un angļu valodā Iepakojums
Izmēri - 116 x 56 x 22 mm
izmērs augstums - 145 mm
izmērs platums - 70 mm
izmērs svars - 120 g
Krāsa - Black
nosaukums - BLOW Radio Portatīvais analogais AM/FM radio BLOW RA8
ražotājs - BLOW
Savienotāji - 3,5 mm minijack
Sistēma - Radio
Svars - 88 g
USB atskaņošana - Nē
vendpn - 77-537#
Īpašās funkcijas -
Description - BLOW RA8 AM/FM analog portable radio FM/AM reception Telescopic antenna and volume control potentiometer 3.5mm JACK headphone socket Headphones and radio pendant included Miniature dimensions (116 x 56 x 22mm) Battery powered (2x AAA) BLOW RA8 portable radio with basic functions allowing the reception of radio stations in FM/AM frequencies. Simple and intuitive to use, it will work well as a portable sound source. Perfect for a picnic with friends outdoors, during a family trip, relaxing at home or working. High quality sound Despite its small dimensions, the radio has excellent sound, which is provided by a high-quality 2.5-inch speaker. The entire product is made of carefully selected materials to guarantee the satisfaction of every user. Essential features Battery-powered radios allow you to transport the device and play radio stations anywhere. The telescopic antenna allows you to make precise adjustments for the best possible reception, and the built-in potentiometer allows you to set the volume according to your current needs. It is possible to connect headphones (included) to the radio via the 3.5 mm jack input. Compact The radio is characterized by very small dimensions and weight, it will not take up much space during transport. We can easily fit them in small pockets, so we can take them with us literally anywhere. AM and FM radio The product allows you to play AM and FM radio frequencies. The built-in telescopic antenna allows you to perfectly tune the device, which ensures excellent sound that is pleasant to the ear. Mini set! Headphones: In addition to the radio, the package also includes wired headphones with silicone covers, which we can use to listen to the radio without disturbing other people or to connect to our other electronic devices. Radio pendant/lanyard: The included hanger for our device will provide additional options for positioning the radio and, above all, will ensure protection of the equipment.
Wireless communication - No
CD player - No
Other features -
dimension depth - 30 mm
ean - 5900804132325
guarantee - 24
guarantee_type - external
Bands - AM
Bands - FM (UKF)
Accessories included - Mini portable radio RA8 Headphones Radio pendant/lanyard User manual in Polish and English Packaging
Dimensions - 116 x 56 x 22 mm
dimension height - 145 mm
dimension width - 70 mm
dimension weight - 120 g
Color - Black
name - BLOW Radio Portable Analogue AM/FM BLOW RA8
producer - BLOW
Connectors - 3,5 mm minijack
System - Radio
Weight - 88 g
USB playback - No
vendpn - 77-537#
Special functions -
17,04 €
Blow RA8, Portable
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas