Apple MacBook Air 15" Apple M3 8C CPU 10C GPU/16GB/512GB SSD/Starlight//RUS

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1125138 Preces kods: MXD33RU/A
Noliktavā 1 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
2 271,83 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 30.10.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 30.10.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 30.10.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 30.10.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 30.10.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 30.10.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: pirmdien, 28.10.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Operatīvā atmiņa: 16 GB
  • Klaviatūras valoda: ENG/RUS
Pamatinformācija
Sērija : Apple MacBook Air
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa 16 GB

Operatīvā atmiņa (RAM) ir īslaicīga datu krātuve. Šī ātrdarbību noteicoša komponente:

  • ļauj jūsu datora procesoram ātri tikt pie apstrādājamās informācijas, kuru izmanto jūsu atvērtās datora programma;
  • programmas atvēršanas brīdī to saglabā savās mikroshēmās, tādēļ atmiņas apjoms nosaka, cik programmu vienlaicīgi jūsu dators var darbināt, kā arī ar cik lielu datu apjomu (bildēm, tekstu, interneta lapām, utt.) jūs vienlaicīgi varat strādāt.

Pateicoties blīvam mikroshēmu izvietojumam, portatīva datora operatīva atmiņai ir tie paši raksturojumi kā stacionārajiem datotiem. Vispārējam lietojumam Dateks rekomendē datoru ar vismaz 4GB vai lielāku operatīvo atmiņu, savukārt foto/audio/video apstrādes darbiem vēlami kā minimums 8GB RAM.

Brīvie atmiņas sloti Nav
Brīvie atmiņas sloti ir portatīvā datora uzlabošanas iespēju rādītājs, kas nosaka, ar cik papildus atmiņas moduļiem iespējams šo portatīvo datoru papildināt. Operatīvās atmiņas uzlabošanas iespējas papildus atkarīgas no operatīvās atmiņas tipa, kā arī no tā, cik Mb atmiņas ir datora bāzes komplektācijā.
Klaviatūra
Klaviatūras valoda ENG/RUS

Kuru tastatūru izvēlēties - angļu vai angļu/krievu - ir atkarīgs no jūsu vajadzībām un ikdienā pielietotās valodas. Tastatūras taustiņu izkārtojumam jābūt maksimāli pietuvinātam stacionāro datoru tastatūras variantam.

Uz doto brīdi praktiski visi portatīvi datori ir aprīkoti ar pilna izmēra tastatūru (ar atsevišķi izdalītu ciparu bloku). Funkcionālajiem taustiņiem jābūt racionāli novietotiem, lai nenāktos pierast no jauna, tos meklējot nepierastos tastatūras stūros.

Trackpoint ir neliela kursorsvira, kas ir novietota tieši pa vidu starp tastatūras taustiņiem. Tā var būt ļoti parocīga, jo nav nepieciešamības “atraut” rokas no tastatūras, atšķirībā no skārienpaliktņa. Šī funkcija ir raksturīga daudziem Lenovo ThinkPad sērijas portatīvajiem datoriem.

Papildus specifikācija
Akumulatora - lādētāja izejas spriegums - 35
Akumulatora - strāvas adaptera savienotājs - Apple MagSafe 3
Akumulators - akumulatora darbības laiks līdz - 18
Akumulators - jauda - 66.5
Atmiņa > RAM - 16 GB GB
Augstums - 0.2801
BrandCode - APPLE
Bruto svars - 2.6600
Datu apmaiņa - Bluetooth - Bluetooth 5.3
Datu apmaiņa - WiFi - Wi-Fi 6E (ax)
EAN - 195949638619
Ekrāna - paneļa izšķirtspēja - 2880x1864
Ekrāna izmērs > Displejs - 15" "
Ekrāns - atsvaidzināšanas ātrums - 60
Ekrāns - displeja tehnoloģija - Liquid Retina IPS
Ekrāns - ekrāna izmērs - 15,3''
Ekrāns - ekrāna virsma - spīdīgs
Ekrāns - malu attiecība - 16:10
Ekrāns - spilgtums - 500
Ekrāns - īpašas funkcijas -
Garantija - 12
Garantija - ražotāja garantija - 1 gads
Garums - 0.3845
Grafika - grafiskā karte - M3 (10 kodolu)
Grafika - ražotājs - Apple
Grupa - TĀ > DATORI > PIEZĪMJDATORI > 14,1-16,9"
Iepakojuma dati > Bruto augstums (mm) - 280.10 mm
Iepakojuma dati > Bruto dziļums (mm) - 384.50 mm
Iepakojuma dati > Bruto platums (mm) - 71.20 mm
Ierīces - atmiņas karšu lasītājs
Ierīces - pirkstu nospiedumu lasītājs
Ierīces - skaļruņi - Hi-Fi, Dolby Atmos
Ierīces - tīmekļa kamera - 1080p FHD
Informācija par iepakojumu > Bruto svars (kg) - 2.66 kg
Izmēri - augstums - 1.15
Izmēri - dziļums - 23.76
Izmēri - platums - 34.04
Izmēri - svars - 1.51
Kastes saturs - komplektā ir - barošanas adapteris
Kastes saturs - komplektā ir - uzlādes kabelis
Kods - MXD33RU/A
Krāsa > Krāsa - Starlight
LongDescription ET - Veiktspēja un klusums Atverot MacBook Air, tas uzreiz atdzīvojas un gaida tavus norādījumus. Tā gludais dizains bez ventilatora nodrošina klusumu pat tad, kad darbs vai izklaide no datora prasa maksimālu jaudu. M3 mikroshēma jūsu digitālo pieredzi paceļ jaunā līmenī - vai tā būtu raita daudzuzdevumu veikšana starp lietojumprogrammām, video montāža iMovie vai iegrimšana Baldur's Gate 3 spēlē. M3 mikroshēmas pamatā esošais Neural Engine atbalsta mākslīgā intelekta iespējas, kas padara macOS funkcijas vēl gudrākas, palīdzot jums maksimāli palielināt radošumu un produktivitāti. MacBook Air Liquid Retina displejs ir patiesi iespaidīgs - tas demonstrē vairāk nekā 1 miljardu krāsu un līdz pat divreiz lielāku izšķirtspēju nekā daudzi līdzīgi piezīmjdatori. Tas izceļ fotogrāfiju un video spilgtumu un padara tekstu ārkārtīgi asu, nodrošinot jaunu lasīšanas komforta līmeni. Inovatīva uzlāde un savienojamība MagSafe uzlādes kabelis viegli savienojas un atvienojas ar magnētiem. Divas Thunderbolt pieslēgvietas ļauj pieslēgt ātrdarbīgus piederumus un uzlādēt Mac. M3 nodrošina arī piekļuvi Wi-Fi 6E, kas ir līdz pat 2 reizes ātrāks nekā Wi-Fi 6. Ērta tastatūra un Touch ID Ērta un klusa aizmugurgaismota Magic Keyboard ar pilna izmēra funkcionālajiem taustiņiem un Touch ID ātrai, ērtai un drošai Mac atvēršanai un pieteikšanās lietojumprogrammās. Izgatavots no pārstrādātiem materiāliem Jaunais MacBook Air ir pirmais Apple produkts, kas izgatavots no 50 % pārstrādātiem materiāliem, tostarp 100 % pārstrādāta alumīnija korpusā, 100 % pārstrādātu retzemju visos magnētos un - pirmo reizi Apple vēsturē - 100 % pārstrādāta vara galvenajā loģikas plāksnē.
LongDescription LV - Darbības veiktspēja un klusa darbība Tiklīdz atverat MacBook Air, tas ir gatavs visam, ko ar to darāt. Pateicoties bezventilatoru konstrukcijai, dators ir kluss pat intensīvas lietošanas laikā. M3 mikroshēma nodrošina lielāku ātrumu un vienmērīgāku darbību veikšanu, neatkarīgi no tā, vai runa ir par lietojumprogrammu vairākuzdevumu veikšanu, video rediģēšanu iMovie vai Baldur's Gate 3 spēlēšanu spēļu režīmā. M3 modelis izmanto Neural Engine jaudu mākslīgā intelekta veiktspējas nodrošināšanai, piedāvājot inteliģentas macOS funkcijas, kas uzlabo produktivitāti un radošumu. Izcilais displejs MacBook Air šķidrais Retina displejs ir satriecošs, tas atbalsta 1 miljardu krāsu un piedāvā līdz pat 2 reizes lielāku izšķirtspēju salīdzinājumā ar līdzīgiem PC klēpjdatoriem. Fotogrāfijas un video ir spilgti, bet teksts - ass, tāpēc lasīšana ir īpaši vienkārša. Inovatīva uzlāde un savienojamība MagSafe uzlādes kabelis ar magnētu palīdzību viegli savienojas un atvienojas. Divas Thunderbolt pieslēgvietas ļauj pieslēgt ātras perifērijas ierīces un uzlādēt Mac. Ar M3 modeli jums ir pieejams Wi-Fi 6E, kas ir līdz pat 2 reizes ātrāks nekā Wi-Fi 6. Ērta tastatūra un Touch ID Ērta un klusa Magic tastatūra ar apgaismojumu ir aprīkota ar pilna izmēra funkcionālajiem taustiņiem un Touch ID, kas ļauj ātri, viegli un droši atbloķēt Mac un pieteikties lietojumprogrammās. Izgatavots no pārstrādātiem materiāliem Jaunais MacBook Air ir pirmais Apple produkts, kas izgatavots no 50 % pārstrādātiem materiāliem, tostarp korpusa, kas izgatavots no 100 % pārstrādāta alumīnija, magnētiem, kas izgatavoti no 100 % pārstrādātiem retzemju metāliem, un - pirmo reizi Apple vēsturē - galvenajai loģikas platei, kas izgatavota no 100 % pārstrādāta vara.
LongDescription LV - Veiktspēja un klusa darbība Tiklīdz atverat savu MacBook Air, tas ir gatavs it visam, ko lieksiet tam priekšā. Pateicoties tā dizainam, bez ventilatora, dators saglabā klusumu pat intensīvas lietošanas laikā. M3 mikroshēma nodrošina jūsu darbam lielāku ātrumu un vienmērīgāku darbību neatkarīgi no tā, vai tā ir vairākuzdevumu veikšana starp lietojumprogrammām, videoklipu rediģēšana programmā iMovie vai Baldur's Gate 3 spēlēšana, spēļu režīmā. M3 modelis izmanto neironu dzinēja jaudu, AI veiktspējai, piedāvājot inteliģentas MacOS funkcijas, kas uzlabo produktivitāti un radošumu. Izcils displejs Liquid Retina displejs MacBook Air ir satriecošs, atbalsta 1 miljardu krāsu un piedāvā līdz pat 2x augstāku izšķirtspēju salīdzinājumā ar līdzīgiem portatīvajiem datoriem. Fotoattēli un videoklipi ir dinamiski, un teksts ir ass, padarot lasīšanu īpaši vieglu. Inovatīva uzlāde un savienojamība MagSafe uzlādes vads ir viegli savienojams un atvienojams ar magnētu palīdzību. Divi Thunderbolt porti ļauj ātri pievienot perifērijas ierīces un uzlādēt Mac datoru. Izmantojot M3 modeli, jums ir piekļuve Wi-Fi 6E, kas ir līdz pat 2 reizēm ātrāks nekā Wi-Fi 6. Ērta klaviatūra un Touch ID Ērtā un klusā Magic Keyboard, ar fona apgaismojumu, ir aprīkota ar pilna izmēra funkciju taustiņiem un Touch ID, kas ļauj ātri, viegli un droši atbloķēt Mac datoru un pieteikties lietojumprogrammās. Izgatavots no otrreizēji pārstrādātiem materiāliem Jaunais MacBook Air ir pirmais Apple produkts, kas izgatavots no 50% otrreiz pārstrādātiem materiāliem, tostarp korpuss, ir izgatavots no 100% pārstrādāta alumīnija, magnēti, izgatavoti no 100% pārstrādātiem retzemju metāliem, un pirmo reizi, Apple ir izgatavota galvenā loģikas plate no 100% pārstrādāta vara.
MediumApraksts LV - Jaunais MacBook Air ir aprīkots ar revolucionāro M3 mikroshēmu, kas paver jaunus apvāršņus klēpjdatoru lietošanā, apvienojot vieglu un elegantu dizainu ar jaudīgu veiktspēju. Neatkarīgi no tā, vai jūsu diena ir piepildīta ar darba uzdevumiem vai radošiem projektiem, 18 stundu akumulatora darbības laiks nodrošina, ka MacBook Air ir vienmēr gatavs darbam, lai kur jūs atrastos. Tas ir ideāls sabiedrotais tiem, kas novērtē augstu mobilitāti un vēlas būt produktīvi jebkurā laikā. - Jaudīgs M3 mikroshēma - Līdz 60 % ātrāks nekā modelis ar M1 mikroshēmu - Plāns un viegls dizains, līdz pat 18 stundu akumulatora darbības laiks - Šķidrais Retina displejs - Atbalsta līdz pat diviem ārējiem monitoriem - Līdz pat 2 reizes ātrāks Wi-Fi savienojums salīdzinājumā ar iepriekšējās paaudzes modeli - Izgatavots no pārstrādātiem materiāliem.
NameInWeb ET - Apple MacBook Air 15'' (2024), M3 8C/10C, 16 GB, 512 GB, RUS, zelta - Portatīvais dators
NameInWeb LV - Apple MacBook Air 15'' (2024), M3 8C/10C, 16 GB, 512 GB, RUS, starlight - Piezīmjdators
NetWeight - 1.3700
Nosaukums - MacBook Air 15" Apple M3 8C CPU 10C GPU/16GB/512GB SSD/Starlight//RUSA
Nosaukums ET - Piezīmjdators.Apple MB Air 15,3" (2024), Zelta, RUS
NosaukumsInWeb LV - Apple MacBook Air 15'' (2024), M3 8C/10C, 16 GB, 512 GB, RUS, zelta - Portatīvais dators
Nosaukums LV - Apple MB Air 15,3" (2024), Starlight, RUS
Nosaukums LV - Apple MB Air 15,3" (2024), Starlight, RUS
Platums - 0.0712
Preces kods - MXD33RU/A
Procesors - procesora ražotājs - Apple
Procesors - procesora tips - Apple M3
Procesors - procesors - M3 (8 kodolu)
Programmatūra - operētājsistēma - Apple
Programmatūra - operētājsistēmas versija - macOS Sonoma
Random-access memory - atmiņa - 16 GB
RažošanaValsts - CN
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Saskarnes - austiņu savienotājs
Saskarnes - USB-C 4.0 - 2
Saskarnes - USB-C funkcijas - datu pārsūtīšana
Saskarnes - USB-C funkcijas - DisplayPort
Saskarnes - USB-C funkcijas - enerģijas piegāde
Saskarnes - USB-C funkcijas - Thunderbolt 3
TariffNo - 84713000
Tastatūra - Apgaismojums
Tastatūra - pilna izmēra tastatūra - Nē
Tastatūra - taustiņu izvietojums - RUS
Tastatūra > Tastatūras valoda - Krievu
Tastatūras - aizmugures apgaismojuma funkcijas - balta
Tehniskās specifikācijas > Akumulators - Līdz 18 stundām Apple TV aplikācijas filmu atskaņošana Līdz 15 stundām bezvadu interneta 66,5 vatu stundu litija-polimēra akumulators 35 W dubults USB-C ports Kompakts barošanas adapteris USB-C ar MagSafe 3 kabeli Ātras uzlādes iespēja ar 70 W USB-C barošanas adapteri
Tehniskās specifikācijas > Audio - Sešu skaļruņu skaņas sistēma ar spēka slāpēšanas zemo frekvenču skaļruņiem Plaša stereo skaņa Iebūvēto skaļruņu atbalsts Spatial Audio, atskaņojot mūziku vai video ar Dolby Atmos Spatial Audio ar dinamisku galvas izsekošanu, izmantojot AirPods (3. paaudzes), AirPods Pro un AirPods Max Trīs mikrofonu masīvs ar virziena stara formēšanu 3,5 mm austiņu ligzda ar uzlabotu atbalstu augstas pretestības austiņām
Tehniskās specifikācijas > Displejs - Šķidrais Retina displejs 15,3 collu (pa diagonāli) LED izgaismots displejs ar IPS tehnoloģiju;1 2880 × 1864 dabiskā izšķirtspēja ar 224 pikseļiem uz collu un 1 miljarda krāsu atbalstu 500 nitu spilgtums Plaša krāsu (P3) True Tone tehnoloģija
Tehniskās specifikācijas > Drošība - Touch ID sensors
Tehniskās specifikācijas > Garantijas noteikumi - 12 mēneši
Tehniskās specifikācijas > I/O porti - Wi-Fi Wi-Fi Wi-Fi 6 (802.11ax) Bluetooth Bluetooth 5.3
Tehniskās specifikācijas > Izmēri - Augstums: Augstums: 1,15 cm Platums: 1,15 cm: 34,04 cm dziļums: 23,76 cm dziļums
Tehniskās specifikācijas > Kamera - 1080p 1080p FaceTime HD kamera Uzlabots attēla signāla procesors ar skaitļošanas video
Tehniskās specifikācijas > Komunikācijas - MagSafe 3 uzlādes ports 3,5 mm austiņu ligzda Divi Thunderbolt / USB 4 porti ar atbalstu: Uzlāde DisplayPort Thunderbolt 3 (līdz 40 Gb/s) USB 4 (līdz 40 Gb/s) USB 3.1 Gen 2 (līdz 10 Gb/s)
Tehniskās specifikācijas > Krāsa - Starlight
Tehniskās specifikācijas > Operētājsistēma - macOS - https://www.apple.com/macbook-air/specs/
Tehniskās specifikācijas > Procesors - Apple M3 mikroshēma 8 kodolu CPU ar 4 veiktspējas kodoliem un 4 efektivitātes kodoliem 10 kodolu GPU Aparatūras paātrināta staru izsekošana 16 kodolu Neural Engine 100 GB/s atmiņas joslas platums
Tehniskās specifikācijas > RAM specifikācijas - 16 GB vienota atmiņa
Tehniskās specifikācijas > Svars - 1.51kg
Tehniskās specifikācijas > Tastatūra - Maģiskā tastatūra ar aizmugurējo apgaismojumu un: Ar 78 (ASV) vai 79 (ISO) taustiņiem, tostarp 12 pilna augstuma funkcionālajiem taustiņiem un 4 bulttaustiņiem apgrieztā T izkārtojumā Touch ID apkārtējās gaismas sensors Force Touch skārienpaliktnis precīzai kursora kontrolei un spiediena jutības funkcijām; ļauj veikt Force klikšķus, paātrinātājus, zīmēšanu ar spiediena jutību un Multi-Touch žestus.
Tehniskās specifikācijas > Uzglabāšana - 512GB
Tehniskās specifikācijas > Video - Vienlaikus atbalsta pilnu iebūvētā displeja izšķirtspēju ar 1 miljardu krāsu un: Viens ārējais displejs ar līdz 6K izšķirtspēju ar 60 Hz Thunderbolt 3 digitālo video izeju Natīvā DisplayPort izeja caur USB-C VGA, HDMI, DVI un Thunderbolt 2 izeja tiek atbalstīta, izmantojot adapterus (nopērkami atsevišķi).
Tilpums - 0.00766813
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
Uzglabāšanas ierīce - HDD tips - M.2 NVMe PCIe
Uzglabāšanas ierīce - tips - SSD
Uzglabāšanas ierīces - HDD / Flash atmiņas ietilpība - 512
VidējaisApraksts ET - Jaunais MacBook Air ir aprīkots ar revolucionāro M3 procesoru, kas paver jaunus apvāršņus portatīvo datoru jomā, apvienojot vieglu un gaisīgu dizainu ar jaudīgu veiktspēju. Neatkarīgi no tā, vai jūsu diena ir piepildīta ar darba uzdevumiem vai radošiem projektiem, 18 stundu akumulatora darbības laiks nodrošina, ka MacBook Air ir vienmēr gatavs darbam, lai kur jūs atrastos. Tas ir ideāls sabiedrotais tiem, kas novērtē augstu mobilitātes līmeni un vēlas būt produktīvi jebkurā laikā. - Jaudīgs M3 procesors - Līdz 60 % ātrāks nekā M1 procesors - Plāns un viegls dizains, līdz 18 stundām ilgs akumulatora darbības laiks - Šķidrais Retina displejs - Atbalsta līdz diviem ārējiem displejiem - Līdz 2 reizes ātrāks Wi-Fi savienojums salīdzinājumā ar iepriekšējo paaudzi - Izgatavots no pārstrādātiem materiāliem
VidējaisApraksts LV - Jaunajam MacBook Air ir revolucionāra M3 mikroshēma, kas paver jaunus apvāršņus portatīvā datora lietošanā, apvienojot vieglu un slaidu dizainu ar lielu veiktspēju. Neatkarīgi no tā, vai jūsu diena ir piepildīta ar darba uzdevumiem vai radošiem projektiem, 18 stundu akumulatora darbības laiks nodrošina, ka jūsu MacBook Air vienmēr ir gatavs darbam, neatkarīgi no tā, kur atrodaties. Tas ir ideāls sabiedrotais tiem, kas novērtē augstu mobilitāti un vēlas vienmēr būt produktīvi. • Jaudīga M3 mikroshēma; • Līdz pat 60% ātrāks nekā modelis ar M1 mikroshēmu; • Plāns un viegls dizains, akumulatora darbības laiks līdz 18 stundām; • Liquid Retina displejs; • Atbalsta līdz diviem ārējiem monitoriem; • Līdz 2x ātrāks Wi-Fi savienojums salīdzinājumā ar iepriekšējo paaudzi; • Izgatavots no pārstrādātiem materiāliem.
Vispārīgie parametri - korpusa materiāls - alumīnijs
Vispārīgie parametri - krāsa - zelta
Vispārīgie parametri - ražotājs - Apple
Battery - charger output voltage - 35
Battery - power adapter connector - Apple MagSafe 3
Battery - battery life up to - 18
Battery - capacity - 66.5
Memory > RAM - 16GB GB
Height - 0.2801
BrandCode - APPLE
GrossWeight - 2.6600
Data exchange - Bluetooth - Bluetooth 5.3
Data exchange - WiFi - Wi-Fi 6E (ax)
EAN - 195949638619
Screen - panel resolution - 2880x1864
Screen size > Display - 15" "
Screen - refresh rate - 60
Screen - display technology - Liquid Retina IPS
Screen - screen size - 15,3''
Screen - screen surface - glossy
Screen - aspect ratio - 16:10
Screen - brightness - 500
Screen - special features -
Warranty - 12
Guarantee - manufacturer warranty - 1 year
Length - 0.3845
Graphics - graphics card - M3 (10-core)
Graphics - producer - Apple
Group - IT > COMPUTERS > NOTEBOOKS > 14,1-16,9"
Packaging data > Gross height (mm) - 280.10 mm
Packaging data > Gross depth (mm) - 384.50 mm
Packaging data > Gross width (mm) - 71.20 mm
Devices - memory card reader
Devices - fingerprint reader
Devices - speakers - Hi-Fi, Dolby Atmos
Devices - webcam - 1080p FHD
Packaging data > Gross weight (kg) - 2.66 kg
Dimensions - height - 1.15
Dimensions - depth - 23.76
Dimensions - width - 34.04
Dimensions - weight - 1.51
Box contents - kit contains - power adapter
Box contents - kit contains - charge cable
Code - MXD33RU/A
Colour > Colour - Starlight
LongDescription ET - Jõudlus ja vaikus
Kui avad oma MacBook Airi, ärkab see koheselt ellu, oodates sinu korraldusi. Selle elegantne ventilaatorita disain tagab vaikuse isegi kui su töö või mäng nõuab arvutilt maksimumi. M3 kiip viib su digielamuse järgmisele tasemele – olgu see siis sujuv multitasking erinevate rakenduste vahel, videotöötlus iMovies või sukeldumine Baldur’s Gate 3 maailma. M3 kiibi südames töötav Neural Engine toetab AI võimekust, mis muudab macOS funktsioonid veelgi intelligentsemaks, aidates sul oma loovust ja tootlikkust maksimaalselt rakendada. Võrratu ekraan
MacBook Airi Liquid Retina ekraan on tõeliselt muljetavaldav, esitledes üle 1 miljardi värvi ning pakkudes kuni kaks korda suuremat resolutsiooni kui paljud teised sarnased sülearvutid. See toob esile fotode ja videote erksuse ning muudab teksti erakordselt teravaks, tagades seeläbi lugemismugavuse uuel tasemel. Innovatiivne laadimine ja ühenduvus
MagSafe laadimiskaabel ühendub ja eraldub hõlpsasti magnetite abil. Kaks Thunderbolt porti võimaldavad ühendada kiireid lisaseadmeid ja laadida Maci. M3 mudeliga pääseb ligi Wi-Fi 6E-le, mis on kuni 2x kiirem kui Wi-Fi 6. Mugav klaviatuur ja Touch ID
Mugav ja vaikne taustavalgustusega Magic Keyboard on varustatud täissuuruses funktsiooniklahvide ja Touch ID-ga, mis võimaldab kiiret, lihtsat ja turvalist Maci avamist ja rakendustesse sisselogimist. Valmistatud taaskasutatud materjalidest
Uus MacBook Air on esimene Apple'i toode, mis on valmistatud 50 protsendi ulatuses taaskasutatud materjalidest, sealhulgas 100 protsendi ulatuses taaskasutatud alumiiniumist korpuses, 100 protsendi ulatuses taaskasutatud haruldastest muldmetallidest kõigis magnetites ja esmakordselt Apple'i jaoks, 100 protsendi ulatuses taaskasutatud vasest peamisel loogikaplaadil.
LongDescription EN - Performance and Quiet Operation
As soon as you open your MacBook Air, it's ready for anything you throw at it. Thanks to its fanless design, the computer remains quiet even during intensive use. The M3 chip brings more speed and smoothness to your activities, whether it's multitasking between applications, editing videos in iMovie, or playing Baldur's Gate 3 in gaming mode. The M3 model leverages the power of the Neural Engine for AI performance, offering intelligent macOS features that enhance productivity and creativity. Exceptional Display
The Liquid Retina display on the MacBook Air is stunning, supporting 1 billion colors and offering up to 2x higher resolution compared to similar PC laptops. Photos and videos are vibrant, and text is sharp, making reading particularly easy. Innovative Charging and Connectivity
The MagSafe charging cable connects and disconnects easily with the help of magnets. Two Thunderbolt ports allow you to connect fast peripherals and charge your Mac. With the M3 model, you have access to Wi-Fi 6E, which is up to 2x faster than Wi-Fi 6. Convenient Keyboard and Touch ID
The comfortable and quiet Magic Keyboard with backlighting is equipped with full-sized function keys and Touch ID, allowing for quick, easy, and secure unlocking of your Mac and logging into applications. Made from Recycled Materials
The new MacBook Air is the first Apple product made from 50% recycled materials, including a casing made from 100% recycled aluminum, magnets made from 100% recycled rare earth metals, and, for the first time for Apple, a main logic board made from 100% recycled copper.
LongDescription LV - Veiktspēja un klusa darbība
Tiklīdz atverat savu MacBook Air, tas ir gatavs it visam, ko lieksiet tam priekšā. Pateicoties tā dizainam, bez ventilatora, dators saglabā klusumu pat intensīvas lietošanas laikā. M3 mikroshēma nodrošina jūsu darbam lielāku ātrumu un vienmērīgāku darbību neatkarīgi no tā, vai tā ir vairākuzdevumu veikšana starp lietojumprogrammām, videoklipu rediģēšana programmā iMovie vai Baldur's Gate 3 spēlēšana, spēļu režīmā. M3 modelis izmanto neironu dzinēja jaudu, AI veiktspējai, piedāvājot inteliģentas MacOS funkcijas, kas uzlabo produktivitāti un radošumu. Izcils displejs
Liquid Retina displejs MacBook Air ir satriecošs, atbalsta 1 miljardu krāsu un piedāvā līdz pat 2x augstāku izšķirtspēju salīdzinājumā ar līdzīgiem portatīvajiem datoriem. Fotoattēli un videoklipi ir dinamiski, un teksts ir ass, padarot lasīšanu īpaši vieglu. Inovatīva uzlāde un savienojamība
MagSafe uzlādes vads ir viegli savienojams un atvienojams ar magnētu palīdzību. Divi Thunderbolt porti ļauj ātri pievienot perifērijas ierīces un uzlādēt Mac datoru. Izmantojot M3 modeli, jums ir piekļuve Wi-Fi 6E, kas ir līdz pat 2 reizēm ātrāks nekā Wi-Fi 6. Ērta klaviatūra un Touch ID
Ērtā un klusā Magic Keyboard, ar fona apgaismojumu, ir aprīkota ar pilna izmēra funkciju taustiņiem un Touch ID, kas ļauj ātri, viegli un droši atbloķēt Mac datoru un pieteikties lietojumprogrammās. Izgatavots no otrreizēji pārstrādātiem materiāliem
Jaunais MacBook Air ir pirmais Apple produkts, kas izgatavots no 50% otrreiz pārstrādātiem materiāliem, tostarp korpuss, ir izgatavots no 100% pārstrādāta alumīnija, magnēti, izgatavoti no 100% pārstrādātiem retzemju metāliem, un pirmo reizi, Apple ir izgatavota galvenā loģikas plate no 100% pārstrādāta vara.
MediumDescription EN - The new MacBook Air comes with the revolutionary M3 chip, opening up new horizons in laptop usage by combining a lightweight and sleek design with powerful performance. Whether your day is filled with work tasks or creative projects, the 18-hour battery life ensures that your MacBook Air is always ready to go, no matter where you are. It's the perfect companion for those who value high mobility and want to be productive at all times. • Powerful M3 chip
• Up to 60% faster than the model with M1 chip
• Thin and lightweight design, up to 18 hours of battery life
• Liquid Retina display
• Supports up to two external monitors
• Up to 2x faster Wi-Fi connection compared to the previous generation
• Made from recycled materials
NameInWeb ET - Apple MacBook Air 15'' (2024), M3 8C/10C, 16 GB, 512 GB, RUS, kuldne - Sülearvuti
NameInWeb EN - Apple MacBook Air 15'' (2024), M3 8C/10C, 16 GB, 512 GB, RUS, starlight - Notebook
NetWeight - 1.3700
Name - MacBook Air 15" Apple M3 8C CPU 10C GPU/16GB/512GB SSD/Starlight//RUS
Name ET - Sülearv.Apple MB Air 15.3" (2024), Kuldne, RUS
NameInWeb LV - Apple MacBook Air 15'' (2024), M3 8C/10C, 16 GB, 512 GB, RUS, zelta - Portatīvais dators
Name EN - Noteb.Apple MB Air 15.3" (2024), Starlight, RUS
Name LV - Noteb.Apple MB Air 15.3" (2024), Starlight, RUS
Width - 0.0712
ProductCode - MXD33RU/A
Processor - processor producer - Apple
Processor - processor type - Apple M3
Processor - processor - M3 (8-core)
Software - operating system - Apple
Software - operating system version - macOS Sonoma
Random-access memory - memory - 16 GB
ProductionCountry - CN
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Interfaces - headset connector
Interfaces - USB-C 4.0 - 2
Interfaces - USB-C features - data transfer
Interfaces - USB-C features - DisplayPort
Interfaces - USB-C features - power delivery
Interfaces - USB-C features - Thunderbolt 3
TariffNo - 84713000
Keyboard - backlight
Keyboard - full-size keyboard - No
Keyboard - key arrangement - RUS
Keyboard > Keyboard language - Russian
Keyboard - backlight features - white
Technical Specifications > Battery - Up to 18 hours Apple TV app movie playback Up to 15 hours wireless web 66.5-watt‑hour lithium‑polymer battery 35W Dual USB-C Port Compact Power Adapter USB-C to MagSafe 3 Cable Fast-charge capable with 70W USB-C Power Adapter
Technical Specifications > Audio - Six-speaker sound system with force-cancelling woofers Wide stereo sound Support for Spatial Audio when playing music or video with Dolby Atmos on built-in speakers Spatial Audio with dynamic head tracking when using AirPods (3rd generation), AirPods Pro, and AirPods Max Three-mic array with directional beamforming 3.5 mm headphone jack with advanced support for high-impedance headphones
Technical Specifications > Display - Liquid Retina display 15.3-inch (diagonal) LED-backlit display with IPS technology;1 2880-by-1864 native resolution at 224 pixels per inch with support for 1 billion colors 500 nits brightness Wide color (P3) True Tone technology
Technical Specifications > Security - Touch ID sensor
Technical Specifications > Warranty Terms - 12 month(s)
Technical Specifications > I/O ports - Wi-Fi Wi-Fi 6 (802.11ax) Bluetooth Bluetooth 5.3
Technical Specifications > Dimensions - Height: 1.15 cm Width: 34.04 cm Depth: 23.76 cm
Technical Specifications > Camera - 1080p 1080p FaceTime HD camera Advanced image signal processor with computational video
Technical Specifications > Communications - MagSafe 3 charging port 3.5 mm headphone jack Two Thunderbolt / USB 4 ports with support for: Charging DisplayPort Thunderbolt 3 (up to 40Gb/s) USB 4 (up to 40Gb/s) USB 3.1 Gen 2 (up to 10Gb/s)
Technical Specifications > Colour - Starlight
Technical Specifications > Operating System - macOS - https://www.apple.com/macbook-air/specs/
Technical Specifications > Processor - Apple M3 chip 8-core CPU with 4 performance cores and 4 efficiency cores 10-core GPU Hardware-accelerated ray tracing 16-core Neural Engine 100GB/s memory bandwidth
Technical Specifications > RAM specifications - 16GB unified memory
Technical Specifications > Weight - 1.51kg
Technical Specifications > Keyboard - Backlit Magic Keyboard with: 78 (U.S.) or 79 (ISO) keys including 12 full-height function keys and 4 arrow keys in an inverted-T arrangement Touch ID Ambient light sensor Force Touch trackpad for precise cursor control and pressure-sensing capabilities; enables Force clicks, accelerators, pressure-sensitive drawing, and Multi-Touch gestures
Technical Specifications > Storage - 512GB
Technical Specifications > Video - Simultaneously supports full native resolution on the built-in display at 1 billion colors and: One external display with up to 6K resolution at 60Hz Thunderbolt 3 digital video output Native DisplayPort output over USB‑C VGA, HDMI, DVI, and Thunderbolt 2 output supported using adapters (sold separately)
Volume - 0.00766813
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
Storage device - HDD type - M.2 NVMe PCIe
Storage device - type - SSD
Storage device - HDD / Flash memory capacity - 512
MediumDescription ET - Uus MacBook Air tuleb koos revolutsioonilise M3 kiibiga, mis avab uued horisondid sülearvutite kasutuses, ühendades kerge ja õhulise disaini võimsa jõudlusega. Olgu su päev täis tööülesandeid või loovaid projekte, 18-tunnine akukestvus tagab, et sinu MacBook Air on alati valmis tegutsema, kus iganes sa ka ei viibiks. See on täiuslik kaaslane neile, kes hindavad kõrgetasemelist mobiilsust ja soovivad olla produktiivsed igal ajahetkel. • Võimas M3 kiip
• Kuni 60% kiirem kui M1 kiibiga mudel
• Õhuke ja kerge disain, kuni 18 tundi akukestvust
• Liquid Retina ekraan
• Toetab kuni kahte välist ekraani
• Eelmise põlvkonnaga võrreldes kuni 2x kiirem Wi-Fi ühendus
• Valmistatud taaskasutatud materjalidest
MediumDescription LV - Jaunajam MacBook Air ir revolucionāra M3 mikroshēma, kas paver jaunus apvāršņus portatīvā datora lietošanā, apvienojot vieglu un slaidu dizainu ar lielu veiktspēju. Neatkarīgi no tā, vai jūsu diena ir piepildīta ar darba uzdevumiem vai radošiem projektiem, 18 stundu akumulatora darbības laiks nodrošina, ka jūsu MacBook Air vienmēr ir gatavs darbam, neatkarīgi no tā, kur atrodaties. Tas ir ideāls sabiedrotais tiem, kas novērtē augstu mobilitāti un vēlas vienmēr būt produktīvi. • Jaudīga M3 mikroshēma;
• Līdz pat 60% ātrāks nekā modelis ar M1 mikroshēmu;
• Plāns un viegls dizains, akumulatora darbības laiks līdz 18 stundām;
• Liquid Retina displejs;
• Atbalsta līdz diviem ārējiem monitoriem;
• Līdz 2x ātrāks Wi-Fi savienojums salīdzinājumā ar iepriekšējo paaudzi;
• Izgatavots no pārstrādātiem materiāliem.
General parameters - housing material - aluminum
General parameters - colour - golden
General parameters - manufacturer - Apple
2 271,83 €
Apple MacBook Air 15" Apple M3 8C CPU 10C GPU/16GB/512GB SSD/Starlight//RUS
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas