Apple Magic Keyboard for iPad Pro 13'' (M4), 2024, RUS, white - Keyboard

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1107047 Preces kods: MWR43RS/A
Noliktavā 5 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
491,68 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 27.09.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 27.09.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 25.09.2024 pēc 15:00
Papildus specifikācija
Augstums - 0.0250
BrandCode - APPLE
Bruto svars - 1.1620
EAN - 195949483851
Garantija - 12
Garantijas noteikumi - 12 mēneši
Garums - 0.3035
Grupa - TELEKOMUNIKĀCIJAS > TELEKOMUNIKĀCIJU PIEDERUMI > PLANŠETDATORU PIEDERUMI > PLANŠETDATORU TASTATŪRAS
Iepakojuma dati > Bruto augstums (mm) - 22.00 mm
Iepakojuma dati > Bruto dziļums (mm) - 291.00 mm
Iepakojuma dati > Bruto platums (mm) - 238.00 mm
Informācija par iepakojumu > Bruto svars (kg) - 1.09 kg
Kods - MWR43RS/A
LongDescription ET - Daudzleņķa regulējams dizains Kantilever konstrukcija ļauj Magic Keyboard viegli pielāgoties dažādiem leņķiem, padarot to par ideālu papildinājumu iPad Pro. Plašāks skārienpaliktnis ar haptisku sajūtu Lielāks stikla skārienpaliktnis nodrošina haptisku atgriezenisko saiti un ir ideāli piemērots precīziem uzdevumiem, piemēram, teksta atlasīšanai un izklājlapu rediģēšanai. Ātra funkciju josla 14 taustiņu funkciju josla nodrošina ātru piekļuvi ekrāna spilgtumam, skaļuma regulēšanai un citām funkcijām.
Ērta rakstīšana Tastatūrai ir izgaismoti taustiņi un šķērveida mehānisms ar 1 mm taustiņu gājienu, kas nodrošina klusu un ātru rakstīšanu. Ērts Multi-Touch Skārienpaliktnis atbalsta Multi-Touch žestus un kursora vadību ar iPadOS, padarot iPad navigāciju intuitīvu. Izturīga konstrukcija Izturīgais alumīnija korpuss ļauj uzlādēt, izmantojot USB-C, un salokāmā konstrukcija nodrošina pilnīgu iPad Pro aizsardzību no priekšpuses un aizmugures.
LongDescription LV - Pielāgojams dizains vairākiem leņķiem Kronšteina dizains ļauj Magic Keyboard vienmērīgi pielāgot dažādiem skata leņķiem, padarot to par ideālu iPad Pro pavadoni. Plašāks Haptic skārienpaliktnis Lielāks stikla skārienpaliktnis nodrošina taustes atgriezenisko saiti un ir ideāli piemērots precīziem uzdevumiem, kā piemēram, teksta atlasei un rediģēšanas tabulām. Ātro funkciju rinda 14 funkciju taustiņu rinda nodrošina ātru piekļuvi ekrāna spilgtumam, skaļuma regulēšanai un citām funkcijām. Ērta rakstīšana Klaviatūrai ir fona apgaismojuma taustiņi ar šķērveida mehānismu un 1 mm taustiņu gājienu klusai, atsaucīgai rakstīšanai. Ērts Multi-Touch Skārienpaliktnis atbalsta Multi-Touch žestus un kursora vadību operētājsistēmā iPadOS, padarot navigāciju intuitīvu. Izturīga konstrukcija Izturīgā alumīnija eņģe ļauj uzlādēt klaviatūru izmantojot USB-C pieslēgvietu, un salokāmā konstrukcija nodrošina pilnīgu iPad Pro aizsardzību gan priekšpusē, gan aizmugurē.
LongDescription LV - Regulējams dizains dažādiem leņķiem Konsoles konstrukcija ļauj Magic Keyboard vienmērīgi pielāgot dažādiem skata leņķiem, padarot to par ideālu papildinājumu iPad Pro. Plašāks haptiskais skārienpaliktnis Lielāks stikla skārienpaliktnis nodrošina haptisko atgriezenisko saiti un ir ideāli piemērots precīziem uzdevumiem, piemēram, teksta atlasei un tabulu rediģēšanai. Ātra funkciju rinda 14 taustiņu funkciju rinda nodrošina ātru piekļuvi ekrāna spilgtumam, skaļuma regulēšanai un citām funkcijām.
Ērta rakstīšana Tastatūrai ir aizmugurēji izgaismoti taustiņi ar šķērveida mehānismu un 1 mm taustiņu gājienu, kas nodrošina klusu, atsaucīgu rakstīšanu. Ērts Multi-Touch Skārienpaliktnis atbalsta Multi-Touch žestus un kursora vadību iPadOS, padarot navigāciju intuitīvu. Izturīga konstrukcija Izturīga alumīnija viru konstrukcija nodrošina uzlādi, izmantojot USB-C, un salokāmā konstrukcija nodrošina pilnīgu iPad Pro aizsardzību gan no priekšpuses, gan aizmugures.
MediumApraksts LV - Magic Keyboard iPad Pro nodrošina precīzu rakstīšanas un skārienpaliktņa lietošanu, turklāt tā ir plāna, kompakta un viegli pārnēsājama. Tās alumīnija plaukstu balsts un 14 taustiņu funkciju rinda nodrošina ātru piekļuvi vairākām funkcijām. - Gludi regulējams, plāns dizains dažādiem skata leņķiem - Liels haptiskais skārienpaliktnis, kas atbalsta Multi-Touch žestus - 14 taustiņu funkciju rinda ātrai piekļuvei.
NameInWeb ET - Apple Magic Keyboard, iPad Pro 13'' (M4), 2024, RUS, balta - Tastatūra
NameInWeb LV - Apple Magic tastatūra iPad Pro 13'' (M4), 2024, RUS, balta - Tastatūra
NetWeight - 1.0420
Nosaukums - Magic tastatūra iPad Pro 13" (M4) - RUS White
Nosaukums ET - Magic tastatūra iPad Pro 13" (M4), RUS, valge
NosaukumsInWeb LV - Apple Magic Keyboard, iPad Pro 13'' (M4), 2024, RUS, balta - Bezvadu klaviatūra
Nosaukums LV - Magic tastatūra iPad Pro 13" (M4), RUS, balta
Nosaukums LV - Magic tastatūra iPad Pro 13" (M4), RUS, balta
Planšetdatoru aksesuāri - Planšetdatoru aksesuāri - ekrāna pārsegs
Planšetdatoru aksesuāri - Planšetdatoru aksesuāri - tastatūra
Planšetdatoru piederumi - piemēroti planšetdatoriem - Apple iPad Pro 13'' (2024)
Platums - 0.2430
Preces kods - MWR43RS/A
RažošanaValsts - CN
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Saskarnes - USB-C
Savienojums - Savienojuma tips - magnētiski / USB-C
TariffNo - 84716060
Tastatūra - taustiņu izvietojums - RUS
Tehniskās specifikācijas > Izkārtojums - Krievu
Tilpums - 0.00184376
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
VidējaisApraksts ET - Magic Keyboard iPad Pro nodrošina precīzu rakstīšanas un skārienpaliktņa lietošanu, turklāt tā ir plāna, kompakta un viegli pārnēsājama. Alumīnija roku balsts un 14 taustiņu funkciju rinda ātrai piekļuvei vairākām funkcijām - Plāns dizains, kas vienmērīgi pielāgojas dažādiem skata leņķiem - Liels skārienpaliktnis ar haptisko un Multi-Touch žestu atbalstu - 14 taustiņu funkciju rinda ātrai piekļuvei.
VidējaisApraksts LV - Magic Keyboard iPad Pro nodrošina precīzu rakstīšanas un skārienpaliktņa pieredzi, vienlaikus, tā ir plāna, kompakta un viegli pārnēsājama. Tās alumīnija plaukstu balsts un 14 funkciju taustiņu rinda, nodrošina ātru piekļuvi vairākām funkcijām. • Elastīgi pielāgojama, plāns dizains vairākiem skata leņķiem; • Liels skārienpaliktnis, kas atbalsta Multi-Touch žestus; • 14 funkciju taustiņu rinda ātrai piekļuvei.
Vispārīgie parametri - krāsa - balta
Vispārīgie parametri - ražotājs - Apple
Height - 0.0250
BrandCode - APPLE
GrossWeight - 1.1620
EAN - 195949483851
Warranty - 12
Warranty Terms - 12 month(s)
Length - 0.3035
Group - TELECOM > TELECOM ACCESSORIES > TABLET PC ACCESSORIES > TABLET KEYBOARDS
Packaging data > Gross height (mm) - 22.00 mm
Packaging data > Gross depth (mm) - 291.00 mm
Packaging data > Gross width (mm) - 238.00 mm
Packaging data > Gross weight (kg) - 1.09 kg
Code - MWR43RS/A
LongDescription ET - Mitme nurga jaoks reguleeritav disain
Kantilever disain võimaldab Magic Keyboardi sujuvalt reguleerida mitmele vaatenurgale, muutes selle iPad Pro jaoks ideaalseks kaaslaseks.
Laiem puuteplaat haptikaga
Suurem klaasist puuteplaat pakub haptikaga tagasisidet ja sobib ideaalselt täpsust nõudvateks ülesanneteks nagu teksti valik ja tabelite redigeerimine.
Kiire funktsioonirida
14-klahviga funktsioonirida annab kiire juurdepääsu ekraani heledusele, helitugevuse reguleerimisele ja muudele funktsioonidele.
Mugav tippimine
Klaviatuuril on taustavalgustusega klahvid ning käärmehhanism 1 mm klahvikäiguga, mis tagab vaikse ja reageeriva tippimise.
Mugav Multi-Touch
Puuteplaat toetab Multi-Touch žeste ja kursori juhtimist iPadOS-iga, muutes iPadi navigeerimise intuitiivseks.
Vastupidav konstruktsioon
Tugev alumiiniumhing võimaldab laadida USB-C kaudu ning kokkuklapitav disain tagab täieliku kaitse iPad Pro'le nii eest kui tagant.
LongDescription LV - Pielāgojams dizains vairākiem leņķiem
Kronšteina dizains ļauj Magic Keyboard vienmērīgi pielāgot dažādiem skata leņķiem, padarot to par ideālu iPad Pro pavadoni. Plašāks Haptic skārienpaliktnis
Lielāks stikla skārienpaliktnis nodrošina taustes atgriezenisko saiti un ir ideāli piemērots precīziem uzdevumiem, kā piemēram, teksta atlasei un rediģēšanas tabulām. Ātro funkciju rinda
14 funkciju taustiņu rinda nodrošina ātru piekļuvi ekrāna spilgtumam, skaļuma regulēšanai un citām funkcijām. Ērta rakstīšana
Klaviatūrai ir fona apgaismojuma taustiņi ar šķērveida mehānismu un 1 mm taustiņu gājienu klusai, atsaucīgai rakstīšanai. Ērts Multi-Touch
Skārienpaliktnis atbalsta Multi-Touch žestus un kursora vadību operētājsistēmā iPadOS, padarot navigāciju intuitīvu. Izturīga konstrukcija
Izturīgā alumīnija eņģe ļauj uzlādēt klaviatūru izmantojot USB-C pieslēgvietu, un salokāmā konstrukcija nodrošina pilnīgu iPad Pro aizsardzību gan priekšpusē, gan aizmugurē.
LongDescription EN - Adjustable Design for Multiple Angles
The cantilever design allows the Magic Keyboard to be smoothly adjusted to various viewing angles, making it the perfect companion for the iPad Pro.
Wider Haptic Touchpad
The larger glass touchpad offers haptic feedback and is ideal for precision tasks like text selection and editing tables.
Quick Function Row
The 14-key function row provides quick access to screen brightness, volume control, and other functions.
Comfortable Typing
The keyboard has backlit keys with a scissor mechanism and a 1 mm key travel for quiet, responsive typing.
Convenient Multi-Touch
The touchpad supports Multi-Touch gestures and cursor control in iPadOS, making navigation intuitive.
Durable Construction
A sturdy aluminum hinge allows charging via USB-C, and the foldable design provides full protection for the iPad Pro, front and back.
MediumDescription EN - The Magic Keyboard for iPad Pro provides precise typing and trackpad experiences while being slim, compact, and easily portable. Its aluminum palm rest and 14-key function row ensure swift access to multiple functions.
• Smoothly adjustable, slim design for multiple viewing angles
• Large haptic touchpad supporting Multi-Touch gestures
• 14-key function row for quick access
NameInWeb ET - Apple Magic Keyboard, iPad Pro 13'' (M4), 2024, RUS, valge - Klaviatuur
NameInWeb EN - Apple Magic Keyboard for iPad Pro 13'' (M4), 2024, RUS, white - Keyboard
NetWeight - 1.0420
Name - Magic Keyboard for iPad Pro 13" (M4) - RUS White
Name ET - Magic Keyboard for iPad Pro 13" (M4), RUS, valge
NameInWeb LV - Apple Magic Keyboard, iPad Pro 13'' (M4), 2024, RUS, balta - Bezvadu klaviatūra
Name EN - Magic Keyboard for iPad Pro 13" (M4), RUS, White
Name LV - Magic Keyboard for iPad Pro 13" (M4), RUS, White
Tablet accessories - Tablet accessory - screen cover
Tablet accessories - Tablet accessory - keyboard
Tablet accessories - suitable for tablets - Apple iPad Pro 13'' (2024)
Width - 0.2430
ProductCode - MWR43RS/A
ProductionCountry - CN
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Interfaces - USB-C
Connection - Connection type - magnetically / USB-C
TariffNo - 84716060
Keyboard - key arrangement - RUS
Technical Specifications > Layout - Russian
Volume - 0.00184376
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
MediumDescription ET - Magic Keyboard iPad Pro jaoks pakub täpset tippimis- ja puuteplaadi kasutuskogemust, olles samal ajal õhuke, kompaktne ja kergesti kaasaskantav. Alumiiniumist käetugi ja 14-klahviga funktsioonirida tagavad kiire juurdepääsu mitmele funktsioonile.
• Mitme vaatenurga jaoks sujuvalt reguleeritav õhuke disain
• Suur puuteplaat haptikaga ja Multi-Touch žestide toega
• 14-klahviga funktsioonirida kiireks juurdepääsuks
MediumDescription LV - Magic Keyboard iPad Pro nodrošina precīzu rakstīšanas un skārienpaliktņa pieredzi, vienlaikus, tā ir plāna, kompakta un viegli pārnēsājama. Tās alumīnija plaukstu balsts un 14 funkciju taustiņu rinda, nodrošina ātru piekļuvi vairākām funkcijām. • Elastīgi pielāgojama, plāns dizains vairākiem skata leņķiem;
• Liels skārienpaliktnis, kas atbalsta Multi-Touch žestus;
• 14 funkciju taustiņu rinda ātrai piekļuvei.
General parameters - colour - white
General parameters - manufacturer - Apple
491,68 €
Apple Magic Keyboard for iPad Pro 13'' (M4), 2024, RUS, white - Keyboard
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas