Xiaomi LCD Writing Tablet 13.5" (Color Edition)

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 980810 Preces kods: BHR7278GL
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 2 gadi
35,46 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 25.10.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 25.10.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 25.10.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 25.10.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 25.10.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 25.10.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 23.10.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna spilgtums, nits: Nav norādīts
  • Ekrāna izmērs: 13.5"
  • Ekrāna izšķirtspēja: N/A
  • Iebūvētā atmiņa: 0
  • Modelis: Xiaomi LCD Writing Tablet 13.5" (Color Edition)
  • Svars (g): 450 g
  • Procesors (Chipset): N/A
  • Operatīvā atmiņa (RAM): Nav norādīts
  • Operētājsistēma: N/A
  • 4G: Nav
  • 5G: Nav
  • Galvenās kameras izšķirtspēja: Nav
  • Baterijas kapacitāte: N/A
Displeja raksturlielumi
Ekrāna spilgtums, nits : Nav norādīts
Refresh rate : N/A
Ekrāna izmērs 13.5"

Planšetdatora galvenā sastāvdaļa ir ekrāns, kura izmērs nosaka to, cik liels ir pats planšetdators. Parasti tas ir ekrāna diametrs plus pāris centimetri "turamās" daļas.

Ērtai lietošanai iesakām aptuveni 10" planšetdatoru. 7" ekrānu jau var uzskatīt par nelielu un vairāk piemērotu bērniem. Ja planšetei ir vairāk par 10", tas nozīmē jau samērā lielu iekārtu, kas vidusmēra lietotājam varētu šķist neērta.

Ekrāna izšķirtspēja N/A

Apzīmē, cik punktu ekrāns satur pa horizontāli un vertikāli. Jo lielāki šie skaitļi, jo labāks attēla asums un patīkamāka lietošana.

Ekrāna paneļa tips LCD

Šis rādītājs nosaka attēla krāsu atbilstību, gaišumu, skata leņķi u.c. kvalitātes kritērijus. Par augstas kvalitātes ekrāna paneli var uzskatīt jebkuru AMOLED, PLS un IPS tipa iekārtu.

Pamatinformācija
Krāsa : Balta
Iebūvētā atmiņa 0

Nosaka, cik daudz vietas ir planšetnieka "Cietajā diskā". Ja iekārtai nav pieejams atmiņas karšu paplašināšanas spraudnis, tad šis ir ļoti būtisks parametrs, kuru noteikti vajadzētu izvēlēties iegādes brīdī ar pietiekamu rezervi, jo bez paplašināšanas iespējām, ar šo apjomu nāksies sadzīvot visu iekārtas lietošanas laiku.

Vidusmēra filma aizņem ap 1GB vietas. Vidusmēra Android vai iOS spēle vai aplikācija aizņem ~100 Mb. Mūzikas un bilžu faili aizņem vidēji ap 5 Mb, jeb 0.05 Gb (par vienu failu).

Svars (g) : 450 g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits N/A

Šis ir ļoti nozīmīgs parametrs, jo planšetdators, dēļ samērā lielas ekrāna izšķirtspējas, ir prasīgs pret procesora resursiem. Līdz ar to, ja vēlaties lietot vairākas lietotnes vienlaicīgi, apsveriet iespēju iegādāties planšeti ar vismaz 2 kodolu procesoru.

Procesors (Chipset) N/A

Nosaka, kāds centrālais procesors ir attiecīgajai planšetei. Patreiz tirgū ir pieejami vairāki konkurējoši procesoru modeļi.

NVIDIA Tegra - šīs sērijas procesoriem ir laba grafiskā un skaitļošanas veikspēja, kā arī samērā labi energoefektivitātes rādītāji. Katrā ziņā viens no spēcīgākajiem konkurentiem.

SnapDragon - šis procesors ir ļoti energoefektīvs, toties jaudas ziņā vairāk piemērots viedtālruņiem.

AMD Fusion - šis procesors ir nācis no portatīvo datoru vides, līdz ar to tam ir lieliska veikspēja, gan grafiskajā, gan skaitļošanas lauciņā, tomēr ši procesora arhitektūra, diemžēl, ir paredzēta izmantošanai tikai Windows, Linux u.c. galdatoru vidēs.

Atom - Intel mobilais procesors ar samērā viduvējiem jaudas rādītājiem. Tāpat kā AMD Fusion, derīgs pagaidām tikai galddatoru operētājsistēmām.

Apple A5 - Specializēts Apple izstrādāts procesors, kuru satiksiet vienīgi iPad planšetdatoros. Jaudas ziņā - viens no līderiem.

Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) : Nav norādīts
Videokarte
Videokarte : Nav norādīts
Operētājsistēma
Operētājsistēma N/A

Šis ir viens no svarīgākajiem parametriem izvēloties planšeti.

iOS - Apple ražotās planšetes ir aprīkotas iOS operētājsistēmu, kura ir ļoti ērta, ātrdarbīga, bet aizvērta sistēma, kuru nav iespējams īpaši konfigurēt un paplašināt. Toties iekš iOS patreiz ir pieejams visvairāk lietotņu (apps). iOS ir salāgota ar Apple mākoņservisiem, kuri lielākoties ir par maksu.

Android ir Google izstrādāta bezmaksas operētājsistēma, līdzīga iOS, tikai ar visām iespējām daudzas lietas mainīt. Turklāt Android ir labi salāgota ar Google bezmaksas mākoņservisiem - Gmail, Picasa, Youtube, Maps, Google+, Contacts, Calendar u.c. Andoid lietotāju skaits ir straujāk augošais, tamdēļ šī ir ļoti perspektīva operētājsistēma.

Windows - klasiskā Microsoft Windows sistēma, kas ļauj lietot ierastās .EXE aplikācijas planšetdatorā. Tiesa gan, tās patreiz ir vairāk piemērotas galddatoriem, tamdēļ izvēlieties šo operētājsistēmu tikai tad, ja ir kāda Windows programma, bez kuras nevariet iztikt.

Citas (Bada, MeeGo, WebOS, BrewMP, Symbian) - patreiz mobilo operētājsistēmu lauciņā bez pieminētajām ir pieejamas vairākas eksotiskas operētājsistēmas, tomēr ņemiet vērā, lielākā cīņa par šo tirgus daļu jau ir izcīnīta, tamdēļ esiet piesardzīgi izvēloties operētājsistēmu, kura nav iOS, Windows vai Android, jo, atšķirībā no klasiskajiem datoriem, lielākajā daļā planšetdatoru pēc iegādes operētājsistēmu nomainīt nav iespējams. 

Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojums uzlādei : Cits
Wi-Fi Nav

Lai gan nav gadījies redzēt planšetnieku bez WiFi funkcijas, sirdsmieram esam ielikuši šo parametru. Ar WiFi planšeti iespējams pieslēgt bezvadu interneta rūterim, lai tiktu pie interneta.

Bez WiFi rūtera un interneta pieslēguma planšetdatora iegādes jēga ir stipri apšaubāma.

Atmiņas kartes ligzda : Nav
Bezvadu savienojumi
4G : Nav
5G : Nav
NFC : Nav
GPS : Nav
Bluetooth Nav

Bluetooth ļauj bez vadiem pieslēgt klaviatūru, austiņas, mikrofonu, printerus u.c. iekārtas, kuras atbalsta šo tehnoloģiju.

Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja : Nav
Priekšējās kameras izšķirtspēja : Nav
Akumulators
Baterijas kapacitāte N/A

Šis ir aptuvens skaitlis, kas norāda, cik stundas iekārta var strādāt ar pilnībā uzlādētu akumulatoru, nelielu procesora noslodzi un iestatītu minimālo ekrāna izgaismojumu.

Atkarībā no noslodzes un izmantotajām iespējām - skaņa, wifi, 3G, failu kopēšana, Bluetooth, utt. šis skaitlis var pamatīgi mainīties uz leju.

Papildus specifikācija
Apraksts - MI LCD rakstāmplanšete 13,5 collu krāsu izdevums Zīmējiet un iemūžiniet mirkļus ar krāsaino zīmēšanas planšetdatoru. Pierakstiet idejas, iedvesmas vai pārcilājiet savas domas. Ilgs akumulatora darbības laiks, bez putekļiem, bez tintes un ērta pildspalva atvieglos jūsu ikdienas darbu. Krāsu gradients vēl spilgtākiem zīmējumiem Īpaša krāsaina šķidro kristālu plēve ar krāsu displeju nodrošina pilnu krāsu gammu. Pielietojiet spiedienu un veidojiet plašākus triepienus. Izmantojiet pildspalvas vāciņu, lai bez piepūles notīrītu ekrānu Ar pildspalvas augšdaļu viegli pieskarieties Hall sensora zonai virs planšetdatora, lai ātri notīrītu ekrānu un sāktu darbu no jauna. Magnētiskā pildspalva Pildspalvas turēšanai paredzētais rokturis ir vienkāršs un efektīvs, magnētiski nostiprinot pildspalvu no pazaudēšanas. Viegla, pārnēsājama un ērti pārnēsājama Plāns rāmis un liela ekrāna un korpusa attiecība nozīmē vairāk vietas rakstīšanai un skicēšanai. Izbaudiet zīmēšanu, lai kur jūs atrastos Zems enerģijas patēriņš ilgākam akumulatora darbības laikam LCD ekrāns patērē maz enerģijas, kad ekrāns ir iztīrīts. Vienas pogas akumulatora darbības laiks ir līdz pat 365 dienām, ja ekrāns tiek tīrīts 100 reizes dienā. pievienojiet izsmalcinātību savai videi Iepirkumu saraksts? Piezīme, ziņa, vienkāršs "Labs rīts"? Novietojiet planšetdatoru dzīvojamā istabā vai virtuvē, lai atdzīvinātu mājokli. Pierakstiet savas iedvesmas Sanāksmju piezīmes, domu kartes, skices - iemūžiniet iedvesmas dzirksteles Bloķējiet planšetdatoru ar slīdni Nodrošiniet savus ierakstus pret dzēšanu Izturīgs ABS korpuss Patīkams pieskārienam - izturīgs un izturīgs ārējais materiāls.
augstums - 32
Bezvadu komunikācija - Nē
category_en - Multimediji / Gadžeti > 3D drukāšanas pildspalvas / LCD rakstāmgaldi
category_en - Skolas un biroja piederumi
category_et - Skolas un biroja piederumi
category_lv - Multimēdija / Gadžeti > 3D Drukas pildspalvas / LCD Piezīmju planšetes
category_lv - Rakstāmlietas
category_ru - Kancelejas preces skolai un birojam
category_ru - Multimēdija / Gadžeti > 3D Drukas pildspalvas / LCD Piezīmju planšetes
Citas funkcijas -
Darba vieta -
description_et - Tintes triepieniem līdzīgi triepienu triepieni Tablete ir pārklāta ar krāsainu LCD fonu, kas nodrošina pilnīgu krāsu gammu. Noklikšķiniet un izveidojiet plašākus triepienus parastajā radīšanas režīmā. Viegla ekrāna noslaukšana Lai ātri noslaucītu ekrānu un sāktu darbu no sākuma, ar pildspalvas galu viegli pieskarieties sensora zonai virs rakstāmpults. Magnētiskā pildspalva, stūrītis drošai glabāšanai Rakstāmpulka regulējamā mala ir paredzēta pildspalvas noturēšanai un magnētiski nostiprina pildspalvu, lai tā netiktu pazaudēta vai aizmirsta. Viegls un ērti pārnēsājams Šaurais rāmis un lielā ekrāna attiecība pret korpusu nodrošina lielāku laukumu rakstīšanai un skicēšanai. Zems enerģijas patēriņš ilgākam akumulatora darbības laikam Nulles jaudas LCD ekrāns patērē minimālu enerģijas daudzumu, kad ekrāns tiek noslaucīts. Akumulatora darbības laiks ir līdz 365 dienām, ja to noslauka 100 reizes dienā. Enerģija: 1 × CR2025 baterija Izmēri: 214 × 300 × 7,2 mm.
description_lv -
description_lv - Krāsas triepieni kā ar otu Tablete ir pārklāta ar krāsainu foliju, kas nodrošina pilnu krāsu gammu. Nospiediet un izveidojiet plašākas līnijas parastajā radīšanas režīmā. Viegla ekrāna pārvelkšana Lai ātri notīrītu ekrānu un sāktu darbu no jauna, ar pildspalvas galu viegli pieskarieties sensora zonai virs planšetdatora. Magnētiskā pildspalva, stūris drošai glabāšanai Planšetdatora mala ir regulējama un paredzēta pildspalvas turēšanai, kā arī magnētiski nostiprina pildspalvu, lai tā nepazustu un netiktu aizmirsta. Viegls un ērti pārnēsājams Šaurais rāmis un lielā ekrāna attiecība pret korpusu nodrošina lielāku virsmas laukumu rakstīšanai un skicēšanai. Zems enerģijas patēriņš ilgākam akumulatora darbības laikam Bezsprieguma LCD ekrāns patērē tikai nelielu enerģijas daudzumu, kad noslaukāt ekrānu. Ja ekrāns tiek noslaucīts 100 reizes dienā, akumulatora darbības laiks ir līdz 365 dienām. Barošanas avots: Enerģijas avots: 1 × CR2025 baterija Izmēri: 214 × 300 × 7,2 mm
description_lv - Pavisam jauns, oriģināls, mazumtirdzniecības iepakojumā Zīmējiet kustībā, iemūžiniet mirkļus ar pilnu paleti Dzirkstoši triepieni ar otu / Viena pieskāriena caurspīdīgs ekrāns / Magnētiskā pildspalva / Viegla un pārnēsājama / Bez putekļiem un tintes / Ilgs akumulatora darbības laiks Klasiskais izdevums, papildināts ar krāsām Krāsu gradienta nodalījums īstiem krāsu triepieniem ar otu Pēc pasūtījuma izgatavota krāsu šķidro kristālu plēve ar krāsu nodalījumu, lai iegūtu pilnu krāsu gammu. Pielietojiet spiedienu un veidojiet plašākus triepienus, lai radītu dabisku radīšanas veidu. Izmantojiet pildspalvas vāciņu, lai bez piepūles notīrītu ekrānu Ar pildspalvas augšdaļu viegli piesitiet Hall sensora zonai virs rakstāmpapīra, lai ātri notīrītu ekrānu un sāktu darbu no jauna. Pārnēsājams un ļoti ērts. Patiesa planšetdators jebkurā vietā un jebkurā laikā. Magnētiskā pildspalva, kaktiņš drošai glabāšanai Paredzēts pildspalvas turēšanai, kaktiņa dizains ir vienkāršs un efektīvs, magnētiski nostiprinot pildspalvu, lai tā netiktu atstāta novārtā. Viegls, pārnēsājams un ērti pārnēsājams Šaura apmale, augsta ekrāna attiecība pret ķermeni, lielāks audekls rakstīšanai un skicēšanai. Izbaudiet zīmēšanu ar šo vieglo un pārnēsājamo zīmēšanas blociņu, lai kurp jūs dotos. Bez putekļiem un tintes, kas nodrošina acu aizsardzību; ilgs akumulatora darbības laiks LCD ekrāns ar acu aizsardzības funkciju, bez putekļiem, bez tintes un zilās gaismas filtriem Neapgaismots ekrāns rakstīšanai ar roku, ar dabisku gaismas atstarošanu, nekaitējot acīm. Atkārtoti lietojams, novēršot papīra atkritumu rašanos un aizsargājot meža resursus. Zems enerģijas patēriņš ilgākam akumulatora darbības laikam Bez enerģijas patēriņa LCD ekrāns patērē tikai nelielu enerģijas daudzumu, kad ekrāns ir iztīrīts. Vienas pogas baterijas akumulatora darbības laiks ir līdz 365 dienām, ja ekrāns tiek notīrīts 100 reizes dienā*. 100 reižu dienā Līdz 365 lietošanas dienām Krāsaina pasaule uz tāfeles Uzrakstiet piezīmes kopā ar partneri Izteiksiet savas simpātijas ar mīļiem atgādinājumiem, piezīmēm un ziņojumiem. Pierakstiet savas iedvesmas jebkurā laikā Tikšanās minūtes, domu kartes, dizaina skices un krāsaini otas triepieni, lai iemūžinātu iedvesmas dzirksteles.
Izsmalcināta uzmanība detaļām, augstākās kvalitātes meistarība Notīrīšanas poga - Notīriet ekrānu ar augšpusē ievietoto pogu Bloķēšanas poga - Bloķējiet, lai novērstu nejaušu dzēšanu Bieza ārpuse, kas izgatavota no ABS - Ērti pieskarties, izturīga un izturīga ārpuse *Visi šajā lapā minētie dati ir iegūti no Jiqidao laboratorijas. *Dati var atšķirties vai būt neprecīzi objektīvās vides un citu faktoru atšķirību dēļ. Specifikācijas: Izstrādājuma modelis: MJXHB02WC Izstrādājuma izmēri: Galvenie izmēri: 214 × 300 × 7,2 mm Galvenie materiāli: Materiāli: ABS, polimēra cietā šķidro kristālu displeja mīkstā plēve Akumulatora tips: Baterija: pogveida baterija (CR2025)
description_lv - Zīmējiet kustībā, tveriet mirkļus ar pilnu paleti Spilgti otas triepieni / Skaidrs ekrāns ar vienu pieskārienu / Magnētiska pildspalva / Viegla un pārnēsājama / Bez putekļiem un tinti / Ilgs akumulatora darbības laiks Klasiskais izdevums, kas papildināts ar krāsām Krāsu gradienta nodalījums patiesiem krāsu otas triepieniem Pēc pasūtījuma izgatavota krāsaina šķidro kristālu plēve ar nodalījuma krāsu displeju pilnam krāsu diapazonam. Piespiediet un izveidojiet plašākus gājienus, lai radītu dabisku veidu. Izmantojiet pildspalvas vāciņu, lai bez piepūles notīrītu ekrānu Viegli pieskarieties Hall sensora zonai virs rakstāmplanšetdatora ar pildspalvas augšdaļu, lai ātri notīrītu ekrānu un sāktu no jauna. Pārnēsājams un ļoti ērts. Patiess planšetdators jebkurā vietā un laikā. Magnētiska pildspalva, kaktis drošai uzglabāšanai Pildspalvas noturēšanai paredzētais kaktiņa dizains ir vienkāršs un efektīvs, magnētiski nostiprinot pildspalvu, lai tā nepaliktu aiz muguras. Viegls, pārnēsājams un viegli pārnēsājams Šaurs rāmis, augsta ekrāna un korpusa attiecība, lielāks audekls rakstīšanai un skicēšanai. Izbaudiet zīmēšanu ar šo vieglo un pārnēsājamo zīmēšanas paliktni, lai kur jūs dotos. Bez putekļiem un tinti, nodrošinot acu aizsardzību; ilgs akumulatora darbības laiks LCD ekrāns ar acu kopšanas funkciju, bez putekļiem, bez tinti un filtrē zilo gaismu Neizgaismots ekrāns rokrakstam ar dabisku gaismas atspīdumu, nekaitējot acīm. Atkārtoti lietojams, izvairoties no papīra atkritumiem un aizsargājot meža resursus. Zems enerģijas patēriņš ilgākam akumulatora darbības laikam Nulles jaudas LCD ekrāns patērē tikai nelielu enerģijas daudzumu, kad ekrāns ir notīrīts. Vienas pogas elementa akumulators darbojas līdz 365 dienām, ja ekrāns tiek notīrīts 100 reizes dienā*. 100 reizes dienā Lietošanas laiks līdz 365 dienām Krāsainas pasaules gleznošana uz kuģa Veiciet piezīmes ar savu partneri Izsakiet savu pieķeršanos ar mīlošiem atgādinājumiem, piezīmēm un ziņojumiem. Pierakstiet savu iedvesmu jebkurā laikā Sanāksmju minūtes, domu kartes, dizaina skices un krāsaini otas triepieni, lai tvertu iedvesmas dzirksteles.
Izsmalcināta uzmanība detaļām, izcila meistarība Notīrīt pogu — notīriet ekrānu, izmantojot augšpusē uzstādīto pogu Bloķēšanas poga — bloķējiet, lai novērstu nejaušu dzēšanu Bieza ārpuse izgatavota no ABS - Ērts taustei, spēcīga un izturīga ārpuse *Visi šajā lapā minētie dati ir iegūti no Jiqidao Laboratory.
*Dati var atšķirties vai būt neprecīzi objektīvās vides un citu faktoru atšķirību dēļ. Specifikācijas: Produkta modelis: MJXHB02WC Produkta izmēri: 214 × 300 × 7,2 mm Galvenie materiāli: ABS, polimēru cieto šķidro kristālu displeja mīkstā plēve Baterijas veids: Pogelementu baterija (CR2025)
description_ru -
description_ru - Zīmējiet, atrodoties ceļā, notveriet mirkļus ar pilnu paleti Spilgti triepieni / Viena pieskāriena caurspīdīgs displejs / Magnētiskā pildspalva / Viegla un pārnēsājama / Bez putekļiem un tintes / Ilgs akumulatora darbības laiks Klasiskais izdevums, kas papildināts ar krāsām Krāsu gradienta sadaļa reālistiskiem krāsainiem triepieniem Pielāgota krāsu LCD plēve ar krāsu displeju, kas nodrošina pilnu krāsu klāstu. Nospiediet uz leju un radiet plašākus triepienus dabiskai radošai darbībai.Izmantojiet pildspalvas vāciņu, lai viegli notīrītu ekrānu Ar pildspalvas galu viegli pieskarieties Hall sensora zonai virs planšetdatora, lai ātri notīrītu ekrānu un sāktu darbu no jauna.Pārnēsājams un ļoti parocīgs. Īsts planšetdators jebkurā vietā un jebkurā laikā. magnētiskā pildspalva, stūrītis drošai glabāšanai. pildspalvas glabāšanai paredzētā stūra konstrukcija ir vienkārša un efektīva, tā nostiprina pildspalvu ar magnētu, lai tā nepaliktu novārtā. viegls, pārnēsājams un viegli pārnēsājams šaurs rāmis, augsta ekrāna un korpusa attiecība, lielāks audekls rakstīšanai un zīmēšanai. Izbaudiet zīmēšanu ar šo vieglo un pārnēsājamo zīmēšanas planšetdatoru, lai kur jūs atrastos. bez putekļiem un tintes, nodrošina acu aizsardzību; ilgs akumulatora darbības laiks LCD ekrāns ar acu aizsardzību, bez putekļiem, bez tintes un zilās gaismas filtriem. ekrāns ar apgaismojumu rakstīšanai ar roku ar dabīgu gaismas atstarošanu, nekaitē acīm. Atkārtoti lietojams, novēršot papīra atkritumu rašanos un aizsargājot meža resursus. Zems enerģijas patēriņš ilgākam akumulatora darbības laikam Bezsprieguma LCD ekrāns patērē tikai nelielu enerģijas daudzumu, kad ekrāns tiek tīrīts. Vienas pogas akumulatora darbības laiks ir līdz 365 dienām, ja ekrāns tiek tīrīts 100 reizes dienā*. 100 reizes dienā Līdz 365 lietošanas dienām Krāsainas pasaules zīmēšana uz tāfeles Piezīmju veikšana kopā ar partneri Mīlestības izteikšana ar mīļiem atgādinājumiem, piezīmēm un ziņām Ierakstiet savu iedvesmu jebkurā laikā Sanāksmju protokoli, viedās kartes, dizaina skices un krāsaini triepieni iedvesmas dzirksteļu iemūžināšanai Izsmalcināta uzmanība detaļām, izcila meistarība Tīrīšanas poga - notīra ekrānu, izmantojot augšpusē esošo pogu Bloķēšanas poga - bloķē, lai novērstu nejaušu dzēšanu Biezs k Ērti pieskarties, izturīgs un izturīgs. *Visi šajā lapā minētie dati ir no Jiqidao laboratorijas. *Dati var atšķirties vai būt neprecīzi objektīvās vides un citu faktoru atšķirību dēļ. Specifikācijas: Produkta modelis: MJXHB02WC Produkta izmēri: 214 × 300 × 7,2 mm Galvenie materiāli: ABS, polimēru cieto šķidro kristālu displejs, mīksta plēve Baterijas tips: tabletes baterija (CR2025).
description_short_en - Praktiska LCD rakstāmpults Zīmējiet vai rakstiet piezīmes bez papīra Īpaši kompakts un plāns dizains Šaurs rāmis un liela ekrāna attiecība pret korpusu Praktiska bloķēšanas poga un ērts spalvas turētājs.
description_short_et - Praktiska LCD planšetdatora rakstāmviela Zīmējiet vai rakstiet piezīmes bez papīra Īpaši kompakts un plāns dizains Šaurs rāmītis un liela ekrāna attiecība pret korpusu Praktiska bloķēšanas poga un ērts pildspalvas turētājs.
description_short_lv -
description_short_ru - Praktiska LSD piezīmju rakstīšanas planšetdators Zīmējiet vai rakstiet piezīmes bez papīra Īpaši kompakts un plāns dizains Šaurs rāmītis un augsta ekrāna attiecība pret korpusu Praktiska bloķēšanas poga un ērts pildspalvas turētājs.
dimensijas dziļums - 15 mm
dimensionalWeight - 291
dziļums - 1
EAN - 6941812726792
ean - 6941812726792
feature_group_et - Grāmatzīmes
feature_group_ln - Rakstāmpapīrs
feature_group_lv - Pierakstu planšetes
feature_group_ru - Piezīmju rakstīšanas tabletes
garantija - 24
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
gross_weight - 0.8 kg
gross_weight - 0.45
guaranteeLength - 24
Iekļautie piederumi - Planšetdatora pildspalvas lietotāja rokasgrāmata
Izmēri - 300 x 214 x 7,2 mm  
izmērs augstums - 350 mm
izmērs platums - 245 mm
izmērs svars - 479 g
Kods - BHR7278GL
Krāsa - White
Modelis - 47303
name_et - Xiaomi LCD rakstāmplanšetdators 13,5" Color Edition
nosaukums - MI LCD rakstīšanas planšetdators 13,5 collu krāsu izdevums
Nosaukums - Xiaomi | LCD 13,5" rakstāmplanšetdators (krāsu versija) | 13,5 " | LCD | Balts
nosaukums_lv - Xiaomi rakstāmplanšetdators LCD 13,5" Color Edition
nosaukums_lv - Xiaomi rakstāmplanšetdators LCD 13,5" Color Edition
nosaukums_ru - Xiaomi LCD planšetdators 13,5" Color Edition
Pildspalva -
platums - 23
producerCode - ?
productName - Xiaomi BHR7278GL grafiskais planšetdators White White
productSize - Parasts
Programmatūra -
ražotāja_kods - BHR7278GL
ražotājs - XIAOMI
Ražotājs - Xiaomi
Savienotāji - Nav
Sistēmas prasības -
sizeX - 350
sizeY - 245
sizeZ - 17
svars - 0.6 kg
svars - 475
svītrkods - 6941812726792
title_lv - Xiaomi Mi LCD planšetdators rakstīšanai 13,5''
title_lv - Xiaomi Mi LCD Planšets Rakstīšanai 13.5''
title_ru - Xiaomi Mi LCD planšetdators rakstīšanai 13,5''
vendpn - 47303
zīmols - Xiaomi
Īpašās funkcijas -
Description - Tablet graficzny MI LCD writing tablet 13.5 cali color edition Rysuj i uwieczniaj chwile z kolorowym tabletem do rysowania. Zapisuj pomysły, inspiracje lub przelewaj swoje myśli. Długi czas pracy na baterii, brak pyłu, tuszu i wygodne pióro ułatwi Ci codzienną pracę. Gradient kolorów dla jeszcze żywszych rysunków
Specjalna kolorowa folia ciekłokrystaliczna z kolorowym wyświetlaczem zapewnia pełną gamę kolorów. Zastosuj nacisk i twórz szersze pociągnięcia.
Użyj nasadki pióra, aby bez wysiłku wyczyścić ekran
Delikatnie dotknij obszaru czujnika Halla nad tabletem górną częścią pióra, aby szybko wyczyścić ekran i zacząć od nowa.
Długopis magnetyczny
Zaprojektowany do trzymania pióra uchwyt jest prosty i skuteczny, magnetycznie zabezpieczając długopis przed zgubieniem.
Lekki, przenośny i łatwy do przenoszenia
Wąska ramka i wysoki stosunek ekranu do obudowy to większa przestrzeń do pisania i szkicowania. Ciesz się rysowaniem gdziekolwiek jesteś.
Niskie zużycie energii zapewnia dłuższą żywotność baterii
Ekran LCD zużywa niewielką ilość energii, gdy ekran jest wyczyszczony. Pojedyncza bateria guzikowa wystarcza na 365 dni, jeśli ekran jest czyszczony 100 razy dziennie.
Dodaj uroku swojemu otoczeniu
Lista zakupów? Notatka, wiadomość, zwykłe "dzień dobry"? Postaw tablet w salonie lub w kuchni, by ożywić swój dom.
Notuj swoje inspiracje
Zapisy spotkań, mapy myśli, szkice - uchwyć iskry inspiracji.
Zablokuj tablet suwakiem
Zabezpiecz zapisy przed usunięciem.
Solidna obudowa z ABS
Przyjemna w dotyku - mocny i wytrzymały materiał zewnętrzny.
height - 32
Wireless communication - No
category_en - Multimedia / Gadgets > 3D Printing Pens / LCD Writing Tablets
category_en - School & office supplies
category_et - Kooli- & kontorikaubad
category_lv - Multimēdija / Gadžeti > 3D Drukas pildspalvas / LCD Piezīmju planšetes
category_lv - Rakstāmlietas
category_ru - Канцтовары для школы и офиса
category_ru - Multimēdija / Gadžeti > 3D Drukas pildspalvas / LCD Piezīmju planšetes
Other features -
Workspace -
description_et - Värvitõmbed nagu pintsliga
Kirjutustahvel on kaetud värvilise LCD taustaga, mis tagab täieliku värvivaliku. Vajuta ja loo tavalise loomisrežiimi jaoks laiemaid jooni. Lihtne ekraani pühkimine
Ekraani kiireks tühjendamiseks ja otsast alustamiseks puuduta õrnalt pliiatsi otsaga kirjutustahvli kohal olevat anduriala. Magnetpliiats, nurk turvaliseks hoiustamiseks
Kirjutustahvli serv on reguleeritav ning mõeldud pliiatsi hoidmiseks ja kinnitab pliiatsi magnetiliselt, et see ei kaoks ega ununeks kaasa võtta. Kerge ja hõlpsasti kaasaskantav
Kitsas raam ja kõrge ekraani ja korpuse suhe tagavad kirjutamiseks ja visandite tegemiseks suurema pindala. Madal energiatarve aku pikemaks tööeaks
Nullvõimsusega LCD-ekraan tarbib ekraani pühkides vaid vähesel määral energiat. Aku peab vastu kuni 365 päeva, kui ekraani pühkida 100 korda päevas. Toide: 1 × CR2025 patarei Mõõtmed: 214 × 300 × 7,2 mm
description_lv -
description_en - Strokes of paint like a brush
The tablet is covered with a colored foil, which ensures a full range of colors. Press and create wider lines for normal creation mode. Easy screen swipe
To quickly clear the screen and start over, gently tap the sensor area above the tablet with the tip of the pen. Magnetic pen, corner for safe storage
The edge of the tablet is adjustable and designed to hold the pen and magnetically secures the pen so it won't get lost or forgotten. Lightweight and easy to carry
The narrow frame and high screen-to-body ratio provide more surface area for writing and sketching. Low power consumption for longer battery life
The zero-power LCD screen consumes only a small amount of energy when you wipe the screen. The battery lasts up to 365 days if the screen is wiped 100 times a day. Power supply: 1 × CR2025 battery Dimensions: 214 × 300 × 7.2 mm
description_en - Brand new original, retail pack
Draw on the move, capture moments with a full pallette
Vibrant brushstrokes / One-tap clear screen / Magnetic pen / Lightweight and portable / Dust-free and ink-free / Long battery life
Classic edition boosted with colors
Color gradient partition for true color brushstrokes
Custom-made color liquid crystal film with partition color display, for a full range of color. Apply pressure and create wider strokes for a natural way to create.
Use the pen cap to clear the screen effortlessly
Gently tap the Hall sensor area above the writing tablet with the top of the pen to clear the screen quickly and start fresh.
Portable and highly convenient. A true anywhere, anytime tablet.
Magnetic pen, nook for safe storage
Designed to hold the pen, the nook design is simple and effective, magnetically securing the pen so it isn't left behind.
Lightweight, portable, and easy to carry
Narrow bezel, high screen-to-body ratio, larger canvas for writing and sketching. Enjoy drawing with this lightweight and portable draw pad wherever you go.
Dust-free and ink-free, providing eye protection; long battery life
LCD screen with eye care feature, dust-free, ink-free, and filters blue light
Non-backlit screen for handwriting with natural light reflection, with no harm to eyes. Reusable, avoiding paper waste and protecting forest resources.
Low energy consumption for longer battery life
The zero power LCD screen only consumes a small amount of power when the screen is cleared. The single button cell battery lasts up to 365 days if the screen is cleared 100 times per day*. 100 times per day
Up to 365 days of usage Painting a colorful world on board
Take notes with your partner
Express your affection with loving reminders, notes, and messages.
Jot down your inspirations anytime you want
Meeting minutes, mind maps, design sketches, and colorful brushstrokes to capture sparks of inspiration.
Exquisite attention to detail, premium craftsmanship Clear button - Clear the screen with the top-mounted button
Lock button - Lock to prevent accidental deletion
Thick exterior made of ABS - Comfortable to touch, strong and durable exterior *All data referred to on this page is sourced from Jiqidao Laboratory.
*Data may vary or be inaccurate due to differences in the objective environment and other factors.
Specifications: Product model: MJXHB02WC
Product dimensions: 214 × 300 × 7.2mm
Main materials: ABS, polymer solid liquid-crystal display soft film
Battery type: Button cell battery (CR2025)
description_lv - Zīmējiet kustībā, tveriet mirkļus ar pilnu paleti
Spilgti otas triepieni / Skaidrs ekrāns ar vienu pieskārienu / Magnētiska pildspalva / Viegla un pārnēsājama / Bez putekļiem un tinti / Ilgs akumulatora darbības laiks
Klasiskais izdevums, kas papildināts ar krāsām
Krāsu gradienta nodalījums patiesiem krāsu otas triepieniem
Pēc pasūtījuma izgatavota krāsaina šķidro kristālu plēve ar nodalījuma krāsu displeju pilnam krāsu diapazonam. Piespiediet un izveidojiet plašākus gājienus, lai radītu dabisku veidu.
Izmantojiet pildspalvas vāciņu, lai bez piepūles notīrītu ekrānu
Viegli pieskarieties Hall sensora zonai virs rakstāmplanšetdatora ar pildspalvas augšdaļu, lai ātri notīrītu ekrānu un sāktu no jauna.
Pārnēsājams un ļoti ērts. Patiess planšetdators jebkurā vietā un laikā.
Magnētiska pildspalva, kaktis drošai uzglabāšanai
Pildspalvas noturēšanai paredzētais kaktiņa dizains ir vienkāršs un efektīvs, magnētiski nostiprinot pildspalvu, lai tā nepaliktu aiz muguras.
Viegls, pārnēsājams un viegli pārnēsājams
Šaurs rāmis, augsta ekrāna un korpusa attiecība, lielāks audekls rakstīšanai un skicēšanai. Izbaudiet zīmēšanu ar šo vieglo un pārnēsājamo zīmēšanas paliktni, lai kur jūs dotos.
Bez putekļiem un tinti, nodrošinot acu aizsardzību; ilgs akumulatora darbības laiks
LCD ekrāns ar acu kopšanas funkciju, bez putekļiem, bez tinti un filtrē zilo gaismu
Neizgaismots ekrāns rokrakstam ar dabisku gaismas atspīdumu, nekaitējot acīm. Atkārtoti lietojams, izvairoties no papīra atkritumiem un aizsargājot meža resursus.
Zems enerģijas patēriņš ilgākam akumulatora darbības laikam
Nulles jaudas LCD ekrāns patērē tikai nelielu enerģijas daudzumu, kad ekrāns ir notīrīts. Vienas pogas elementa akumulators darbojas līdz 365 dienām, ja ekrāns tiek notīrīts 100 reizes dienā*. 100 reizes dienā
Lietošanas laiks līdz 365 dienām Krāsainas pasaules gleznošana uz kuģa
Veiciet piezīmes ar savu partneri
Izsakiet savu pieķeršanos ar mīlošiem atgādinājumiem, piezīmēm un ziņojumiem.
Pierakstiet savu iedvesmu jebkurā laikā
Sanāksmju minūtes, domu kartes, dizaina skices un krāsaini otas triepieni, lai tvertu iedvesmas dzirksteles.
Izsmalcināta uzmanība detaļām, izcila meistarība Notīrīt pogu — notīriet ekrānu, izmantojot augšpusē uzstādīto pogu
Bloķēšanas poga — bloķējiet, lai novērstu nejaušu dzēšanu
Bieza ārpuse izgatavota no ABS - Ērts taustei, spēcīga un izturīga ārpuse *Visi šajā lapā minētie dati ir iegūti no Jiqidao Laboratory.
*Dati var atšķirties vai būt neprecīzi objektīvās vides un citu faktoru atšķirību dēļ.
Specifikācijas: Produkta modelis: MJXHB02WC
Produkta izmēri: 214 × 300 × 7,2 mm
Galvenie materiāli: ABS, polimēru cieto šķidro kristālu displeja mīkstā plēve
Baterijas veids: Pogelementu baterija (CR2025)
description_ru -
description_ru - Рисуйте на ходу, ловите моменты с помощью полной палитры
Яркие мазки / Четкий экран одним касанием / Магнитная ручка / Легкий и портативный / Без пыли и чернил / Длительное время автономной работы
Классическое издание, дополненное цветами
Раздел цветового градиента для реалистичных цветных мазков
Цветная жидкокристаллическая пленка на заказ с цветным дисплеем для полного спектра цветов. Надавливайте и создавайте более широкие мазки для естественного творчества.
Используйте колпачок пера, чтобы легко очистить экран
Аккуратно коснитесь области датчика Холла над планшетом кончиком пера, чтобы быстро очистить экран и начать все сначала.
Портативный и очень удобный. Настоящий планшет где угодно и когда угодно.
Магнитная ручка, уголок для безопасного хранения.
Угловой дизайн, предназначенный для хранения ручки, прост и эффективен, он фиксирует ручку с помощью магнита, чтобы она не осталась позади.
Легкий, портативный и удобный для переноски
Узкая рамка, высокое соотношение экрана к корпусу, увеличенный холст для письма и рисования. Наслаждайтесь рисованием с помощью этого легкого и портативного планшета для рисования, где бы вы ни находились.
Без пыли и чернил, обеспечивает защиту глаз; длительное время автономной работы
ЖК-экран с функцией защиты глаз, не содержит пыли, чернил и фильтрует синий свет.
Экран без подсветки для рукописного ввода с естественным отражением света, без вреда для глаз. Многоразовый, позволяющий избежать бумажных отходов и защитить лесные ресурсы.
Низкое энергопотребление для увеличения срока службы батареи
ЖК-экран с нулевым энергопотреблением потребляет лишь небольшое количество энергии, когда экран очищен. Однокнопочного аккумулятора хватает на 365 дней, если экран очищается 100 раз в день*. 100 раз в день
До 365 дней использования Рисуя красочный мир на борту
Делайте заметки вместе с партнером
Выражайте свою привязанность с помощью любящих напоминаний, заметок и сообщений.
Записывайте свое вдохновение в любое время
Протоколы встреч, интеллектуальные карты, дизайнерские эскизы и красочные мазки, чтобы запечатлеть искры вдохновения.
Изысканное внимание к деталям, высочайшее мастерство Кнопка «Очистить» — очистка экрана с помощью кнопки, расположенной сверху.
Кнопка блокировки — блокировка для предотвращения случайного удаления.
Толстый корпус из АБС-пластика. Удобен на ощупь, прочный и долговечный. *Все данные, упомянутые на этой странице, получены из лаборатории Цзицидао.
*Данные могут отличаться или быть неточными из-за различий в объективной среде и других факторов.
Технические характеристики: Модель продукта: MJXHB02WC
Размеры продукта: 214 × 300 × 7,2 мм.
Основные материалы: ABS, полимерный твердый жидкокристаллический дисплей, мягкая пленка.
Тип батареи: таблеточная батарейка (CR2025)
description_short_en - Practical LCD writing board Draw or take notes without paper Ultra compact and slim design Narrow frame & high screen-to-body ratio Practical locking button & convenient stylus holder
description_short_et - Praktiline LCD kirjutustahvel Joonista või tee märkmeid ilma paberita Ülimalt kompaktne ja õhuke disain Kitsas raam & kõrge ekraani ja korpuse suhe Praktiline lukustusnupp & mugav hoidik puutepliiatsile
description_short_lv -
description_short_ru - Практичный LSD-планшет для записей Рисуйте или делайте заметки без бумаги Ультракомпактный и тонкий дизайн Узкая рамка и высокое соотношение экрана к корпусу Практичная кнопка блокировки и удобный держатель для стилуса
dimension depth - 15 mm
dimensionalWeight - 291
depth - 1
EAN - 6941812726792
ean - 6941812726792
feature_group_et - Kirjutustahvlid
feature_group_en - Writing tablets
feature_group_lv - Pierakstu planšetes
feature_group_ru - Планшеты для записей
guarantee - 24
guarantee_type - normal
warrantyType - G
gross_weight - 0.8 kg
gross_weight - 0.45
warrantyLength - 24
Accessories included - Tablet Rysik Instrukcja obsługi
Dimensions - 300 x 214 x 7,2 mm  
dimension height - 350 mm
dimension width - 245 mm
dimension weight - 479 g
Code - BHR7278GL
Color - White
Model - 47303
name_et - Xiaomi kirjutustahvel LCD Writing Tablet 13,5" Color Edition
name - MI LCD writing tablet 13.5 inch color edition
Name - Xiaomi | LCD Writing Tablet 13.5" (Color Edition) | 13.5 " | LCD | White
name_en - Xiaomi Writing Tablet LCD 13.5" Color Edition
name_lv - Xiaomi Writing Tablet LCD 13.5" Color Edition
name_ru - Xiaomi планшет LCD 13.5" Color Edition
Pen -
width - 23
producerCode - ?
productName - Xiaomi BHR7278GL graphic tablet White
productSize - Normal
Software -
manufacturer_code - BHR7278GL
producer - XIAOMI
Producer - Xiaomi
Connectors - None
System Requirements -
sizeX - 350
sizeY - 245
sizeZ - 17
weight - 0.6 kg
weight - 475
barcode - 6941812726792
title_en - Xiaomi Mi LCD Writing Tablet 13.5''
title_lv - Xiaomi Mi LCD Planšets Rakstīšanai 13.5''
title_ru - Xiaomi Mi LCD Планшет для Письма 13.5''
vendpn - 47303
brand - Xiaomi
Special functions -
35,46 €
Xiaomi LCD Writing Tablet 13.5" (Color Edition)
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas