Lenovo Tab P11 Pro Gen 2, 8GB/256GB, Storm Grey

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 951563 Preces kods: ZAB50400PL
Pasūtāms 48 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
473,22 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.10.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.10.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 04.10.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna spilgtums, nits: 420
  • Ekrāna izmērs: 11.2"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 1536 x 2560
  • Iebūvētā atmiņa: 256GB
  • Modelis: Lenovo Tab P11 Pro Gen 2
  • Svars (g): 480 g
  • Procesors (Chipset): MediaTek Kompanio 1300T
  • Operatīvā atmiņa (RAM): 8GB
  • Operētājsistēma: Android 12.0
  • 4G: Nav
  • 5G: Nav
  • Galvenās kameras izšķirtspēja: 13 MPix
  • Baterijas kapacitāte: 8200 mAh
Displeja raksturlielumi
Ekrāna spilgtums, nits : 420
Refresh rate : 120
Ekrāna izmērs 11.2"

Planšetdatora galvenā sastāvdaļa ir ekrāns, kura izmērs nosaka to, cik liels ir pats planšetdators. Parasti tas ir ekrāna diametrs plus pāris centimetri "turamās" daļas.

Ērtai lietošanai iesakām aptuveni 10" planšetdatoru. 7" ekrānu jau var uzskatīt par nelielu un vairāk piemērotu bērniem. Ja planšetei ir vairāk par 10", tas nozīmē jau samērā lielu iekārtu, kas vidusmēra lietotājam varētu šķist neērta.

Ekrāna izšķirtspēja 1536 x 2560

Apzīmē, cik punktu ekrāns satur pa horizontāli un vertikāli. Jo lielāki šie skaitļi, jo labāks attēla asums un patīkamāka lietošana.

Ekrāna paneļa tips OLED

Šis rādītājs nosaka attēla krāsu atbilstību, gaišumu, skata leņķi u.c. kvalitātes kritērijus. Par augstas kvalitātes ekrāna paneli var uzskatīt jebkuru AMOLED, PLS un IPS tipa iekārtu.

Pamatinformācija
Krāsa : Pelēka
Iebūvētā atmiņa 256GB

Nosaka, cik daudz vietas ir planšetnieka "Cietajā diskā". Ja iekārtai nav pieejams atmiņas karšu paplašināšanas spraudnis, tad šis ir ļoti būtisks parametrs, kuru noteikti vajadzētu izvēlēties iegādes brīdī ar pietiekamu rezervi, jo bez paplašināšanas iespējām, ar šo apjomu nāksies sadzīvot visu iekārtas lietošanas laiku.

Vidusmēra filma aizņem ap 1GB vietas. Vidusmēra Android vai iOS spēle vai aplikācija aizņem ~100 Mb. Mūzikas un bilžu faili aizņem vidēji ap 5 Mb, jeb 0.05 Gb (par vienu failu).

Svars (g) : 480 g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 8 (Octa-core)

Šis ir ļoti nozīmīgs parametrs, jo planšetdators, dēļ samērā lielas ekrāna izšķirtspējas, ir prasīgs pret procesora resursiem. Līdz ar to, ja vēlaties lietot vairākas lietotnes vienlaicīgi, apsveriet iespēju iegādāties planšeti ar vismaz 2 kodolu procesoru.

Procesors (Chipset) MediaTek Kompanio 1300T

Nosaka, kāds centrālais procesors ir attiecīgajai planšetei. Patreiz tirgū ir pieejami vairāki konkurējoši procesoru modeļi.

NVIDIA Tegra - šīs sērijas procesoriem ir laba grafiskā un skaitļošanas veikspēja, kā arī samērā labi energoefektivitātes rādītāji. Katrā ziņā viens no spēcīgākajiem konkurentiem.

SnapDragon - šis procesors ir ļoti energoefektīvs, toties jaudas ziņā vairāk piemērots viedtālruņiem.

AMD Fusion - šis procesors ir nācis no portatīvo datoru vides, līdz ar to tam ir lieliska veikspēja, gan grafiskajā, gan skaitļošanas lauciņā, tomēr ši procesora arhitektūra, diemžēl, ir paredzēta izmantošanai tikai Windows, Linux u.c. galdatoru vidēs.

Atom - Intel mobilais procesors ar samērā viduvējiem jaudas rādītājiem. Tāpat kā AMD Fusion, derīgs pagaidām tikai galddatoru operētājsistēmām.

Apple A5 - Specializēts Apple izstrādāts procesors, kuru satiksiet vienīgi iPad planšetdatoros. Jaudas ziņā - viens no līderiem.

Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) : 8GB
Videokarte
Videokarte : Mali-G77 MC9
Operētājsistēma
Operētājsistēma Android 12.0

Šis ir viens no svarīgākajiem parametriem izvēloties planšeti.

iOS - Apple ražotās planšetes ir aprīkotas iOS operētājsistēmu, kura ir ļoti ērta, ātrdarbīga, bet aizvērta sistēma, kuru nav iespējams īpaši konfigurēt un paplašināt. Toties iekš iOS patreiz ir pieejams visvairāk lietotņu (apps). iOS ir salāgota ar Apple mākoņservisiem, kuri lielākoties ir par maksu.

Android ir Google izstrādāta bezmaksas operētājsistēma, līdzīga iOS, tikai ar visām iespējām daudzas lietas mainīt. Turklāt Android ir labi salāgota ar Google bezmaksas mākoņservisiem - Gmail, Picasa, Youtube, Maps, Google+, Contacts, Calendar u.c. Andoid lietotāju skaits ir straujāk augošais, tamdēļ šī ir ļoti perspektīva operētājsistēma.

Windows - klasiskā Microsoft Windows sistēma, kas ļauj lietot ierastās .EXE aplikācijas planšetdatorā. Tiesa gan, tās patreiz ir vairāk piemērotas galddatoriem, tamdēļ izvēlieties šo operētājsistēmu tikai tad, ja ir kāda Windows programma, bez kuras nevariet iztikt.

Citas (Bada, MeeGo, WebOS, BrewMP, Symbian) - patreiz mobilo operētājsistēmu lauciņā bez pieminētajām ir pieejamas vairākas eksotiskas operētājsistēmas, tomēr ņemiet vērā, lielākā cīņa par šo tirgus daļu jau ir izcīnīta, tamdēļ esiet piesardzīgi izvēloties operētājsistēmu, kura nav iOS, Windows vai Android, jo, atšķirībā no klasiskajiem datoriem, lielākajā daļā planšetdatoru pēc iegādes operētājsistēmu nomainīt nav iespējams. 

Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojums uzlādei : USB-C
Wi-Fi Wi-Fi 6 (802.11ax)

Lai gan nav gadījies redzēt planšetnieku bez WiFi funkcijas, sirdsmieram esam ielikuši šo parametru. Ar WiFi planšeti iespējams pieslēgt bezvadu interneta rūterim, lai tiktu pie interneta.

Bez WiFi rūtera un interneta pieslēguma planšetdatora iegādes jēga ir stipri apšaubāma.

Atmiņas kartes ligzda : microSD
Bezvadu savienojumi
4G : Nav
5G : Nav
NFC : Nav
GPS : Ir
Bluetooth Ir

Bluetooth ļauj bez vadiem pieslēgt klaviatūru, austiņas, mikrofonu, printerus u.c. iekārtas, kuras atbalsta šo tehnoloģiju.

Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja : 13 MPix
Priekšējās kameras izšķirtspēja : 8 MPix
Akumulators
Baterijas kapacitāte 8200 mAh

Šis ir aptuvens skaitlis, kas norāda, cik stundas iekārta var strādāt ar pilnībā uzlādētu akumulatoru, nelielu procesora noslodzi un iestatītu minimālo ekrāna izgaismojumu.

Atkarībā no noslodzes un izmantotajām iespējām - skaņa, wifi, 3G, failu kopēšana, Bluetooth, utt. šis skaitlis var pamatīgi mainīties uz leju.

Papildus specifikācija
Akumulators - Akumulatora ietilpība - 8000 mAh
Akumulators - akumulatora uzlādes laiks - 2.25 h
Akumulators - Akumulatoru tehnoloģija - Litija polimēru (LiPo)
Akumulators - gaidīšanas laiks - 700 h
Akumulators - nepārtrauktas audio atskaņošanas laiks - 69 h
Akumulators - nepārtrauktas video atskaņošanas laiks - 14 h
Akumulators - pārlūkošanas laiks (Wi-Fi) - 9 h
Atmiņa - Iekšējā atmiņa - 8 GB
Atmiņa - Iekšējās atmiņas tips - LPDDR4x-SDRAM
Atmiņa - Maksimālā iekšējā atmiņa - 8 GB
Audio - Audio sistēma - Dolby Atmos
Audio - Iebūvēto skaļruņu skaits - 4
Audio - Skaļruņu jauda - 1 W
Barošana - maiņstrāvas adaptera izejas spriegums - 10 V
Baterija - baterija ir iekļauta komplektā - Jā
BrandPartCode - ZAB50400PL
category_en - Datori un komponenti > Planšetdatori
category_lv - Datortehnika > Planšetdatori
category_ru - Datortehnika > Planšetdatori
Darbības rādītāji - GLONASS - Jā
Darbības rādītāji - GPS (satelīts) - Jā
Darbības rādītāji - Žiroskops - Jā
description_lv - Zīmols (Brand): Lenovo Modelis (Model): TAB P11 Pro 2nd Gen (TB132FU) Korpusa materiāls (Body Material): Polikarbonāts (Polycarbonate) Izmēri, svars un krāsa (Dimensions, Weight, and Color): Krāsa (Color): Pelēka Garums (Length): 16.66 cm Platums (Width): 26.36 cm Augstums (Height): 0.68 cm Svars (Weight): 480 g Operētājsistēma (Operating System): Operētājsistēma (Operating System): Android Operētājsistēmas versija ir instalēta (Installed Operating System Version): Android 12 Ekrāns (Screen): Ekrāna izmērs pa diagonāli (Screen Size Diagonal): 11.2 " Ekrāna izšķirtspēja (Screen Resolution): 2560 x 1536 Ekrāns ar paaugstinātu izturību (Screen with Increased Durability): Corning Gorilla Glass 3 Ekrāna izšķirtspējas veids (Type of Screen Resolution): 2.5K Ekrāna tips (Screen Type): OLED Procesors un video karte (Processor and Graphics Card): Procesora tips (Processor Type): Mediatek Procesora modelis (Processor Model): MediaTek Kompanio 1300T Procesora frekvence (Processor Frequency): 4.6 GHz Procesora kodoli (Processor Cores): 8 Video kartes tips (Graphics Card Type): ARM Video kartes modelis (Graphics Card Model): ARM Mali-G77 MC9 Atmiņa (Memory): Operatīvā atmiņa (RAM): 8 GB Atmiņas ietilpība (Storage Capacity): 256 GB Maksimālā atmiņas kartes ietilpība (Maximum Memory Card Capacity): 1000 GB Atbalstītās atmiņas kartes (Supported Memory Cards): Micro SD Internets un bezvadu savienojumi (Internet and Wireless Connections): Bezvadu savienojums (WiFi): Jā Bezvadu standarti (Wireless Standards): 802.11ax 3G savienojums (3G Connection): Nē 4G savienojums (4G Connection): Nē Bluetooth interfeiss (Bluetooth Interface): Jā Bluetooth versija (Bluetooth Version): 5.1
description_lv - Zīmols: Modelis: Lenovo TAB P11 Pro 2nd Gen (TB132FU) Korpusa materiāls: Izmēri, svars un krāsa: Krāsa: pelēka Garums: 16,66 cm Platums: 26,36 cm Augstums: 0,68 cm Svars: 480 g Operētājsistēma: Operētājsistēma: Operētājsistēma: Android Instalētā operētājsistēmas versija (Installed Operating System Version): Android 12 Ekrāns: Ekrāna izmērs pa diagonāli (Ekrāna izmērs pa diagonāli): Ekrāna izšķirtspēja (Ekrāna izšķirtspēja): 11,2 ": 2560 x 1536 Ekrāns ar paaugstinātu izturību: Corning Gorilla Glass 3 Ekrāna izšķirtspējas veids: 2.5K Ekrāna tips (Ekrāna tips): 2.5K: Procesors un grafiskā karte: Procesora tips: Procesora tips: Procesora tips: Mediatek Procesora modelis: 1: MediaTek Kompanio 1300T Procesora frekvence: 4,6 GHz Procesora kodi: 4,6 GHz Procesora tips: MediaTek Kompanio 1300T Procesora tips: MediaTek Kompanio 1300T Procesora tips: MediaTek Kompanio 1300T Procesora frekvence: 4,6 GHz Procesora kodi: 4,6 GHz Videokartes tips (Grafiskās kartes tips): Videokartes modelis (Grafiskās kartes modelis): ARM Videokartes modelis (Grafiskās kartes modelis): ARM Mali-G77 MC9 Atmiņa: RAM: 8 GB Atmiņas ietilpība (Glabāšanas ietilpība): 8 GB Atmiņas ietilpība (Glabāšanas ietilpība): 1: Maksimālā atmiņas kartes ietilpība (Maksimālā atmiņas kartes ietilpība): 256 GB: 1000 GB Atbalstītās atmiņas kartes (Atbalstītās atmiņas kartes): Micro SD Interneta un bezvadu savienojumi: Bezvadu savienojums (WiFi): 802.11ax 3G savienojums (3G): 4G savienojums: Nē 4G savienojums: Bluetooth interfeiss (Bluetooth interfeiss): Nē Bluetooth interfeiss (Bluetooth interfeiss): 3G: 4G: Nē Bluetooth versija (Bluetooth): 5.1
description_ru - Zīmols: Lenovo Modelis: TAB P11 Pro 2nd Generation (TB132FU) Korpusa materiāls: Polikarbonāts Izmērs, svars un krāsa: Krāsa: Pelēka Garums: 16.66cm Platums: 26.36cm Augstums: 0.68cm Svars: 480g Operētājsistēma: Operētājsistēma: Android Instalētā operētājsistēmas versija: Android 12. Ekrāns: Ekrāna izmērs pa diagonāli (ekrāna izmērs pa diagonāli): Ekrāna izšķirtspēja (Ekrāna izšķirtspēja): 11,2" Ekrāna izšķirtspēja (Ekrāna izšķirtspēja): 2560 x 1536 Uzlabots ekrāns: Corning Gorilla Glass 3 Ekrāna izšķirtspējas tips: 2.5K Ekrāna tips (ekrāna tips): Procesors un grafiskā karte: Procesora tips: MediaTek Procesora modelis: MediaTek Kompanio 1300T Procesora frekvence: 4,6 GHz Procesora kodi: 8 Grafiskās kartes tips (Grafiskais tips): Grafiskās kartes tips (Grafiskais tips): Grafiskās kartes modelis (Grafiskās kartes modelis): ARM Grafiskās kartes modelis (Grafiskās kartes tips): ARM Mali-G77 MC9 Atmiņas ietilpība: RAM: 8GB Atmiņas ietilpība (atmiņas ietilpība): 8GB Atmiņas ietilpība (atmiņas ietilpība): 8GB: 1000GB Atbalstītās atmiņas kartes (Atbalstītās atmiņas kartes): Micro SD Interneta un bezvadu savienojamība: Bezvadu savienojamība (WiFi): 802.11ax 3G savienojums: Nē 4G savienojums: Nē Bluetooth interfeiss (Bluetooth interfeiss): Bluetooth versija (Bluetooth): 5.1 (Bluetooth): 5.1
dimensionalWeight - 432
Displejs - Displeja diagonāle - 28,4 cm (11,2")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 2560 x 1536 pikseļi
Displejs - Displeja spilgtums - 420 cd/m²
Displejs - Displeja spilgtums - 600 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - OLED
Dizains - formas faktors - Šīferis
Dizains - Ierīces tips - Mobilais planšetdators
Dizains - Krāsas nosaukums - Pelēks vētras tonis
Dizains - Produkta krāsa - Pelēks
EAN - 196802426329
Eans - 196802426329
Ekspluatācijas apstākļi - Darba augstums - 0 - 3048 m
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 0 - 95%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 0 - 40 °C
GarantijaInformācija -
garantijaType - F
Grafika - Grafiskā karte - Mali-G77 MC9
Grafiskā karte - Grafisko karšu saime - ARM
gross_weight - 0.24 kg
GTIN - 196802426329
GTIN - 0196802426329
guaranteeLength - 24
Iepakojuma saturs - iekļauta tastatūra - Nē
Iepakojuma saturs - iekļauts maiņstrāvas adapteris - Jā
Iepakojuma saturs - Rakstāmspalva - Jā
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - ENERGY STAR
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - RoHS
Jauda - maiņstrāvas adaptera izejas strāva - 2 A
Kamera - Aizmugures kameras tips - Viena kamera
Kamera - aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 13 MP
Kamera - Priekšējā kamera - Jā
Kamera - Priekšējās kameras izšķirtspēja (ciparu) - 8 MP
Kategorija - Saknes/Lapdatordatori | Tabletes/tabletes
Kategorija - Tabletes
LongDesc - Pro līgas spēle. Pro klases produktivitāte.- Straumējiet filmas un seriālus uz 11,2″, 2,5K OLED displeja ar HDR10+- Spēlējiet spēles vienmērīgi un ātri ar līdz pat 120 Hz atsvaidzināšanas frekvenci- Papildaprīkojumā pieejams precīzs pildspalva Pen 3 piezīmju rakstīšanai un skicēšanai- Nepārtraukta izklaide ar akumulatoru, kas darbojas visu dienu- Pārvērtiet planšetdatoru par bezvadu otro ekrānu.
LongProductName - Mediatek 1300T (2 GHz), 8 GB LPDDR4x-SDRAM, 256 GB Flash, 28,4 cm (11,2") 2560 x 1536 OLED, ARM Mali-G77 MC9, WLAN, Bluetooth, 13 MP/8 MP, Android 12
LongSummaryDescription - Lenovo Tab P11 Pro . Displeja diagonāle: 28,4 cm (11,2"), Displeja izšķirtspēja: 2560 x 1536 pikseļi, Displeja tehnoloģija: OLED. Iekšējās atmiņas ietilpība: 256 GB. Procesora frekvence: 2 GHz, Procesoru grupa: Procesora tips: GHz: 1 GHz, Procesora tips: 1 GHz, Procesora tips: 1 GHz, Procesora tips: 1 GHz: 1300T. Iekšējā atmiņa: 8 GB. Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu): Priekšējās kameras izšķirtspēja (ciparu): 13 MP, Priekšējās kameras izšķirtspēja (ciparu): PRIEKŠĒJĀ KAMERA (AR IZŠĶIRTSPĒJU (8 MP). Augstākais Wi-Fi standarts: Wi-Fi 6 (802.11ax). Integrēts karšu lasītājs. Svars: 480 g. Instalētā operētājsistēma: Android 12. Izstrādājuma krāsa: Krāsa: pelēka
Modelis - ZAB50400PL
Nosaukums - Lenovo TAB P11 Pro 2. paaudzes (TB132FU) 8/256GB WiFi (ZAB50400PL) tālrunis + Precision
Nosaukums - Lenovo Tab P11 Pro Mediatek 256 GB 28,4 cm (11,2") 8 GB Wi-Fi 6 (802.11ax) Android 12 Grey
Procesors - Procesora frekvence - 2 GHz
Procesors - Procesora krāsas - 8
Procesors - Procesora modelis - 1300T
Procesors - Procesora ražotājs - MediaTek
Procesors - procesoru saime - Mediatek
producerCode - ZAB50400PL
ProducerCode - ZAB50400PL
productName - Lenovo Tab P11 Pro (2. paaudzes) 256 GB 28,4 cm (11,2") Mediatek 8 GB Wi-Fi 5 (802.11ac) Android 12 Grey
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - P11 Pro
Programmatūra - instalētā operētājsistēma - Android 12
Programmatūra - Platforma - Android
Ražotājs - Lenovo
Savienojamība - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) tipa C daudzskaitlīgi porti - 1
Savienojamības porti un saskarnes - USB Type-C DisplayPort Alternatīvais režīms - Jā
Sertifikāti - Atbilstības sertifikāti - RoHS
ShortDescription - 11,2" 2,5K OLED | MTK KOMPANIO 1300T | 8/256 GB | microSD | WiFi | Android 12 | rysik Pen 3 + ADP one
ShortSummaryDescription - Lenovo Tab P11 Pro , 28,4 cm (11,2"), 2560 x 1536 pikseļi, 256 GB, 8 GB, Android 12, pelēks
sizeX - 300
sizeY - 180
sizeZ - 40
svars - 0.2 kg
svars - 1050
Svars un izmēri - Augstums - 6.8 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 166.7 mm
Svars un izmēri - Platums - 263.7 mm
Svars un izmēri - Svars - 480 g
title_lv - Lenovo Tab P11 Pro G2 planšetdators 256GB
title_lv - Lenovo Tab P11 Pro G2 planšetdators 256GB
title_ru - Lenovo Tab P11 Pro G2 256GB planšetdators
Tīkls - Bluetooth - Jā
Tīkls - Bluetooth versija - 5.1
Tīkls - Top Wi-Fi standarts - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Tīkls - Top Wi-Fi standarts - Wi-Fi 6 (802.11ax)
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 6 (802.11ax)
URL - https://www.lenovo.com/
Uzglabāšana - Iekšējās atmiņas ietilpība - 256 GB
Uzglabāšana - Integrēts karšu lasītājs - Jā
Uzglabāšana - Maksimālais atmiņas kartes izmērs - 1 TB
Uzglabāšana - Saderīgās atmiņas kartes - MicroSD (TransFlash)
Uzglabāšana - Uzglabāšanas līdzekļi - Flash
Veiktspēja - akselerometrs - Jā
Veiktspēja - Apkārtējās gaismas sensors - Jā
Veiktspēja - Atrašanās vieta - Jā
Veiktspēja - Bezkontakta sensors - Jā
Veiktspēja - Hola sensors - Jā
Zīmols - Lenovo
Battery - Battery capacity - 8000 mAh
Battery - Battery recharge time - 2.25 h
Battery - Battery technology - Lithium Polymer (LiPo)
Battery - Standby time - 700 h
Battery - Continuous audio playback time - 69 h
Battery - Continuous video playback time - 14 h
Battery - Browsing time (Wi-Fi) - 9 h
Memory - Internal memory - 8 GB
Memory - Internal memory type - LPDDR4x-SDRAM
Memory - Maximum internal memory - 8 GB
Audio - Audio system - Dolby Atmos
Audio - Number of built-in speakers - 4
Audio - Speaker power - 1 W
Power - AC adapter output voltage - 10 V
Battery - Battery included - Yes
BrandPartCode - ZAB50400PL
category_en - Computers & Components > Tablet PCs
category_lv - Datortehnika > Planšetdatori
category_ru - Datortehnika > Planšetdatori
Performance - GLONASS - Yes
Performance - GPS (satellite) - Yes
Performance - Gyroscope - Yes
description_lv - Zīmols (Brand): Lenovo
Modelis (Model): TAB P11 Pro 2nd Gen (TB132FU)
Korpusa materiāls (Body Material): Polikarbonāts (Polycarbonate)
Izmēri, svars un krāsa (Dimensions, Weight, and Color):
Krāsa (Color): Pelēka
Garums (Length): 16.66 cm
Platums (Width): 26.36 cm
Augstums (Height): 0.68 cm
Svars (Weight): 480 g
Operētājsistēma (Operating System):
Operētājsistēma (Operating System): Android
Operētājsistēmas versija ir instalēta (Installed Operating System Version): Android 12
Ekrāns (Screen):
Ekrāna izmērs pa diagonāli (Screen Size Diagonal): 11.2 "
Ekrāna izšķirtspēja (Screen Resolution): 2560 x 1536
Ekrāns ar paaugstinātu izturību (Screen with Increased Durability): Corning Gorilla Glass 3
Ekrāna izšķirtspējas veids (Type of Screen Resolution): 2.5K
Ekrāna tips (Screen Type): OLED
Procesors un video karte (Processor and Graphics Card):
Procesora tips (Processor Type): Mediatek
Procesora modelis (Processor Model): MediaTek Kompanio 1300T
Procesora frekvence (Processor Frequency): 4.6 GHz
Procesora kodoli (Processor Cores): 8
Video kartes tips (Graphics Card Type): ARM
Video kartes modelis (Graphics Card Model): ARM Mali-G77 MC9
Atmiņa (Memory):
Operatīvā atmiņa (RAM): 8 GB
Atmiņas ietilpība (Storage Capacity): 256 GB
Maksimālā atmiņas kartes ietilpība (Maximum Memory Card Capacity): 1000 GB
Atbalstītās atmiņas kartes (Supported Memory Cards): Micro SD
Internets un bezvadu savienojumi (Internet and Wireless Connections):
Bezvadu savienojums (WiFi): Jā
Bezvadu standarti (Wireless Standards): 802.11ax
3G savienojums (3G Connection): Nē
4G savienojums (4G Connection): Nē
Bluetooth interfeiss (Bluetooth Interface): Jā
Bluetooth versija (Bluetooth Version): 5.1
description_en - Brand: Lenovo
Model: TAB P11 Pro 2nd Gen (TB132FU)
Body Material: Polycarbonate
Dimensions, Weight, and Color:
Color: Gray
Length: 16.66 cm
Width: 26.36 cm
Height: 0.68 cm
Weight: 480 g
Operating System:
Operating System: Android
The version of the operating system is installed (Installed Operating System Version): Android 12
Screen:
Screen size diagonally (Screen Size Diagonal): 11.2 "
Screen resolution (Screen Resolution): 2560 x 1536
Screen with Increased Durability: Corning Gorilla Glass 3
Type of Screen Resolution: 2.5K
Screen type (Screen Type): OLED
Processor and Graphics Card:
Processor Type: Mediatek
Processor Model: MediaTek Kompanio 1300T
Processor frequency: 4.6 GHz
Processor Cores: 8
Video card type (Graphics Card Type): ARM
Video card model (Graphics Card Model): ARM Mali-G77 MC9
Memory:
RAM: 8 GB
Memory capacity (Storage Capacity): 256 GB
Maximum memory card capacity (Maximum Memory Card Capacity): 1000 GB
Supported memory cards (Supported Memory Cards): Micro SD
Internet and Wireless Connections:
Wireless connection (WiFi): Yes
Wireless standards (Wireless Standards): 802.11ax
3G Connection: No
4G Connection: No
Bluetooth interface (Bluetooth Interface): Yes
Bluetooth Version: 5.1
description_ru - Бренд: Lenovo
Модель: TAB P11 Pro 2-го поколения (TB132FU)
Материал корпуса: Поликарбонат
Размеры, вес и цвет:
Цвет: Серый
Длина: 16,66 см.
Ширина: 26,36 см
Высота: 0,68 см.
Вес: 480 г
Операционная система:
Операционная система: Андроид
Версия установленной операционной системы (Installed Operating System Version): Android 12.
Экран:
Размер экрана по диагонали (Screen Size Diagonal): 11,2"
Разрешение экрана (Разрешение экрана): 2560 x 1536
Экран повышенной прочности: Corning Gorilla Glass 3
Тип разрешения экрана: 2,5К
Тип экрана (Тип экрана): OLED
Процессор и видеокарта:
Тип процессора: Медиатек
Модель процессора: MediaTek Kompanio 1300T
Частота процессора: 4,6 ГГц
Ядра процессора: 8
Тип видеокарты (Тип видеокарты): ARM
Модель видеокарты (Graphics Card Model): ARM Mali-G77 MC9
Объем памяти:
Оперативная память: 8 ГБ
Объем памяти (Емкость хранилища): 256 ГБ
Максимальная емкость карты памяти (Максимальная емкость карты памяти): 1000 ГБ
Поддерживаемые карты памяти (Поддерживаемые карты памяти): Micro SD
Интернет и беспроводные соединения:
Беспроводное соединение (WiFi): Да
Стандарты беспроводной связи (Стандарты беспроводной связи): 802.11ax
3G-соединение: Нет
Соединение 4G: Нет
Интерфейс Bluetooth (Интерфейс Bluetooth): Да
Версия Bluetooth: 5,1
dimensionalWeight - 432
Display - Display diagonal - 28.4 cm (11.2")
Display - Display resolution - 2560 x 1536 pixels
Display - Display brightness - 420 cd/m²
Display - Display brightness - 600 cd/m²
Display - Display technology - OLED
Design - Form factor - Slate
Design - Device type - Mobile tablet
Design - Colour name - Storm Grey
Design - Product colour - Grey
EAN - 196802426329
Eans - 196802426329
Operational conditions - Operating altitude - 0 - 3048 m
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 0 - 95%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 40 °C
WarrantyInfo -
warrantyType - F
Graphics - Graphics card - Mali-G77 MC9
Graphics - Graphics card family - ARM
gross_weight - 0.24 kg
GTIN - 196802426329
GTIN - 0196802426329
warrantyLength - 24
Packaging content - Keyboard included - No
Packaging content - AC adapter included - Yes
Packaging content - Stylus pen - Yes
Sustainability - Sustainability certificates - ENERGY STAR
Sustainability - Sustainability certificates - RoHS
Power - AC adapter output current - 2 A
Camera - Rear camera type - Single camera
Camera - Rear camera resolution (numeric) - 13 MP
Camera - Front camera - Yes
Camera - Front camera resolution (numeric) - 8 MP
Category - Root/Laptops | Tablets/Tablets
Category - Tablets
LongDesc - Pro-league play. Pro-class productivity.- Stream movies & shows on 11.2″, 2.5K OLED display with HDR10+- Run games smooth & fast with up to 120Hz refresh rate- Optional Precision Pen 3 for notetaking & sketching- Non-stop fun with battery life that lasts all day- Turn your tablet into a wireless second screen
LongProductName - Mediatek 1300T (2GHz), 8GB LPDDR4x-SDRAM, 256GB Flash, 28.4 cm (11.2") 2560 x 1536 OLED, ARM Mali-G77 MC9, WLAN, Bluetooth, 13MP/8MP, Android 12
LongSummaryDescription - Lenovo Tab P11 Pro . Display diagonal: 28.4 cm (11.2"), Display resolution: 2560 x 1536 pixels, Display technology: OLED. Internal storage capacity: 256 GB. Processor frequency: 2 GHz, Processor family: Mediatek, Processor model: 1300T. Internal memory: 8 GB. Rear camera resolution (numeric): 13 MP, Front camera resolution (numeric): 8 MP. Top Wi-Fi standard: Wi-Fi 6 (802.11ax). Card reader integrated. Weight: 480 g. Operating system installed: Android 12. Product colour: Grey
Model - ZAB50400PL
Name - Lenovo TAB P11 Pro 2nd Gen (TB132FU) 8/256GB WiFi (ZAB50400PL) szary + Precision
Title - Lenovo Tab P11 Pro Mediatek 256 GB 28.4 cm (11.2") 8 GB Wi-Fi 6 (802.11ax) Android 12 Grey
Processor - Processor frequency - 2 GHz
Processor - Processor cores - 8
Processor - Processor model - 1300T
Processor - Processor manufacturer - MediaTek
Processor - Processor family - Mediatek
producerCode - ZAB50400PL
ProducerCode - ZAB50400PL
productName - Lenovo Tab P11 Pro (2nd Gen) 256 GB 28.4 cm (11.2") Mediatek 8 GB Wi-Fi 5 (802.11ac) Android 12 Grey
productSize - Normal
ProductName - P11 Pro
Software - Operating system installed - Android 12
Software - Platform - Android
Producer - Lenovo
Ports & interfaces - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-C ports quantity - 1
Ports & interfaces - USB Type-C DisplayPort Alternate Mode - Yes
Certificates - Compliance certificates - RoHS
ShortDescription - 11.2” 2,5K OLED | MTK KOMPANIO 1300T | 8/256GB | microSD | WiFi | Android 12 | rysik Pen 3 + ADP one
ShortSummaryDescription - Lenovo Tab P11 Pro , 28.4 cm (11.2"), 2560 x 1536 pixels, 256 GB, 8 GB, Android 12, Grey
sizeX - 300
sizeY - 180
sizeZ - 40
weight - 0.2 kg
weight - 1050
Weight & dimensions - Height - 6.8 mm
Weight & dimensions - Depth - 166.7 mm
Weight & dimensions - Width - 263.7 mm
Weight & dimensions - Weight - 480 g
title_en - Lenovo Tab P11 Pro G2 Tablet 256GB
title_lv - Lenovo Tab P11 Pro G2 Planšetdators 256GB
title_ru - Lenovo Tab P11 Pro G2 Планшет 256GB
Network - Bluetooth - Yes
Network - Bluetooth version - 5.1
Network - Top Wi-Fi standard - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Network - Top Wi-Fi standard - Wi-Fi 6 (802.11ax)
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 6 (802.11ax)
URL - https://www.lenovo.com/
Storage - Internal storage capacity - 256 GB
Storage - Card reader integrated - Yes
Storage - Maximum memory card size - 1 TB
Storage - Compatible memory cards - MicroSD (TransFlash)
Storage - Storage media - Flash
Performance - Accelerometer - Yes
Performance - Ambient light sensor - Yes
Performance - Position location - Yes
Performance - Proximity sensor - Yes
Performance - Hall sensor - Yes
Brand - Lenovo
473,22 €
Lenovo Tab P11 Pro Gen 2, 8GB/256GB, Storm Grey
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas