Samsung Galaxy Tab S6 Lite Wi-Fi (2024), 4GB/64GB, Gray

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1121150 Preces kods: SM-P620NZAAEUB
Pasūtāms 4 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
276,92 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.10.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.10.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 04.10.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna spilgtums, nits: Nav norādīts
  • Ekrāna izmērs: 10.4"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 1200 x 2000
  • Iebūvētā atmiņa: 64GB
  • Modelis: Galaxy Tab S6 Lite (2024)
  • Svars (g): 465 g
  • Procesors (Chipset): N/A
  • Operatīvā atmiņa (RAM): 4GB
  • Operētājsistēma: Android 14
  • 4G: Nav
  • 5G: Nav
  • Galvenās kameras izšķirtspēja: 8 MPix
  • Baterijas kapacitāte: 7040 mAh
Displeja raksturlielumi
Ekrāna spilgtums, nits : Nav norādīts
Refresh rate : 60
Ekrāna izmērs 10.4"

Planšetdatora galvenā sastāvdaļa ir ekrāns, kura izmērs nosaka to, cik liels ir pats planšetdators. Parasti tas ir ekrāna diametrs plus pāris centimetri "turamās" daļas.

Ērtai lietošanai iesakām aptuveni 10" planšetdatoru. 7" ekrānu jau var uzskatīt par nelielu un vairāk piemērotu bērniem. Ja planšetei ir vairāk par 10", tas nozīmē jau samērā lielu iekārtu, kas vidusmēra lietotājam varētu šķist neērta.

Ekrāna izšķirtspēja 1200 x 2000

Apzīmē, cik punktu ekrāns satur pa horizontāli un vertikāli. Jo lielāki šie skaitļi, jo labāks attēla asums un patīkamāka lietošana.

Ekrāna paneļa tips TFT

Šis rādītājs nosaka attēla krāsu atbilstību, gaišumu, skata leņķi u.c. kvalitātes kritērijus. Par augstas kvalitātes ekrāna paneli var uzskatīt jebkuru AMOLED, PLS un IPS tipa iekārtu.

Pamatinformācija
Krāsa : Pelēka
Iebūvētā atmiņa 64GB

Nosaka, cik daudz vietas ir planšetnieka "Cietajā diskā". Ja iekārtai nav pieejams atmiņas karšu paplašināšanas spraudnis, tad šis ir ļoti būtisks parametrs, kuru noteikti vajadzētu izvēlēties iegādes brīdī ar pietiekamu rezervi, jo bez paplašināšanas iespējām, ar šo apjomu nāksies sadzīvot visu iekārtas lietošanas laiku.

Vidusmēra filma aizņem ap 1GB vietas. Vidusmēra Android vai iOS spēle vai aplikācija aizņem ~100 Mb. Mūzikas un bilžu faili aizņem vidēji ap 5 Mb, jeb 0.05 Gb (par vienu failu).

Svars (g) : 465 g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 8 (Octa-core)

Šis ir ļoti nozīmīgs parametrs, jo planšetdators, dēļ samērā lielas ekrāna izšķirtspējas, ir prasīgs pret procesora resursiem. Līdz ar to, ja vēlaties lietot vairākas lietotnes vienlaicīgi, apsveriet iespēju iegādāties planšeti ar vismaz 2 kodolu procesoru.

Procesors (Chipset) N/A

Nosaka, kāds centrālais procesors ir attiecīgajai planšetei. Patreiz tirgū ir pieejami vairāki konkurējoši procesoru modeļi.

NVIDIA Tegra - šīs sērijas procesoriem ir laba grafiskā un skaitļošanas veikspēja, kā arī samērā labi energoefektivitātes rādītāji. Katrā ziņā viens no spēcīgākajiem konkurentiem.

SnapDragon - šis procesors ir ļoti energoefektīvs, toties jaudas ziņā vairāk piemērots viedtālruņiem.

AMD Fusion - šis procesors ir nācis no portatīvo datoru vides, līdz ar to tam ir lieliska veikspēja, gan grafiskajā, gan skaitļošanas lauciņā, tomēr ši procesora arhitektūra, diemžēl, ir paredzēta izmantošanai tikai Windows, Linux u.c. galdatoru vidēs.

Atom - Intel mobilais procesors ar samērā viduvējiem jaudas rādītājiem. Tāpat kā AMD Fusion, derīgs pagaidām tikai galddatoru operētājsistēmām.

Apple A5 - Specializēts Apple izstrādāts procesors, kuru satiksiet vienīgi iPad planšetdatoros. Jaudas ziņā - viens no līderiem.

Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) : 4GB
Videokarte
Videokarte : Nav norādīts
Operētājsistēma
Operētājsistēma Android 14

Šis ir viens no svarīgākajiem parametriem izvēloties planšeti.

iOS - Apple ražotās planšetes ir aprīkotas iOS operētājsistēmu, kura ir ļoti ērta, ātrdarbīga, bet aizvērta sistēma, kuru nav iespējams īpaši konfigurēt un paplašināt. Toties iekš iOS patreiz ir pieejams visvairāk lietotņu (apps). iOS ir salāgota ar Apple mākoņservisiem, kuri lielākoties ir par maksu.

Android ir Google izstrādāta bezmaksas operētājsistēma, līdzīga iOS, tikai ar visām iespējām daudzas lietas mainīt. Turklāt Android ir labi salāgota ar Google bezmaksas mākoņservisiem - Gmail, Picasa, Youtube, Maps, Google+, Contacts, Calendar u.c. Andoid lietotāju skaits ir straujāk augošais, tamdēļ šī ir ļoti perspektīva operētājsistēma.

Windows - klasiskā Microsoft Windows sistēma, kas ļauj lietot ierastās .EXE aplikācijas planšetdatorā. Tiesa gan, tās patreiz ir vairāk piemērotas galddatoriem, tamdēļ izvēlieties šo operētājsistēmu tikai tad, ja ir kāda Windows programma, bez kuras nevariet iztikt.

Citas (Bada, MeeGo, WebOS, BrewMP, Symbian) - patreiz mobilo operētājsistēmu lauciņā bez pieminētajām ir pieejamas vairākas eksotiskas operētājsistēmas, tomēr ņemiet vērā, lielākā cīņa par šo tirgus daļu jau ir izcīnīta, tamdēļ esiet piesardzīgi izvēloties operētājsistēmu, kura nav iOS, Windows vai Android, jo, atšķirībā no klasiskajiem datoriem, lielākajā daļā planšetdatoru pēc iegādes operētājsistēmu nomainīt nav iespējams. 

Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojums uzlādei : USB-C
Wi-Fi Wi-Fi 5 (802.11ac)

Lai gan nav gadījies redzēt planšetnieku bez WiFi funkcijas, sirdsmieram esam ielikuši šo parametru. Ar WiFi planšeti iespējams pieslēgt bezvadu interneta rūterim, lai tiktu pie interneta.

Bez WiFi rūtera un interneta pieslēguma planšetdatora iegādes jēga ir stipri apšaubāma.

Atmiņas kartes ligzda : microSD
Bezvadu savienojumi
4G : Nav
5G : Nav
NFC : Nav
GPS : Ir
Bluetooth Ir

Bluetooth ļauj bez vadiem pieslēgt klaviatūru, austiņas, mikrofonu, printerus u.c. iekārtas, kuras atbalsta šo tehnoloģiju.

Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja : 8 MPix
Priekšējās kameras izšķirtspēja : 5 MPix
Akumulators
Baterijas kapacitāte 7040 mAh

Šis ir aptuvens skaitlis, kas norāda, cik stundas iekārta var strādāt ar pilnībā uzlādētu akumulatoru, nelielu procesora noslodzi un iestatītu minimālo ekrāna izgaismojumu.

Atkarībā no noslodzes un izmantotajām iespējām - skaņa, wifi, 3G, failu kopēšana, Bluetooth, utt. šis skaitlis var pamatīgi mainīties uz leju.

Papildus specifikācija
1. kategorija - Tabletes un viedtālruņi
2. kategorija - Tabletes
Akumulators - Akumulatora ietilpība - 7040 mAh
Akumulators - nepārtrauktas video atskaņošanas laiks - 14 h
Akumulators - pārlūkošanas laiks (Wi-Fi) - 13 h
Atmiņa - Iekšējā atmiņa - 4 GB
Audio - Audio sistēma - Dolby Atmos
Audio - Iebūvēto skaļruņu skaits - 2
Audio - Skaļruņu ražotājs - AKG
Baterija - baterija ir iekļauta komplektā - Jā
BrandPartCode - SM-P620NZAAEUB
Citas funkcijas - Ievadgads - 2024
Darbības rādītāji - BeiDou - Jā
Darbības rādītāji - Galileo - Jā
Darbības rādītāji - GLONASS - Jā
Darbības rādītāji - Kvazi-Zenīta satelītu sistēma (QZSS) - Jā
Darbības rādītāji - Žiroskops - Jā
Displejs - Displeja diagonāle - 26,4 cm (10,4")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 2000 x 1200 pikseļi
Displejs - Displejs krāsu skaits - 16 miljoni krāsu
Displejs - HD tipa - WUXGA+
Displejs - paneļa tips - TFT
Dizains - formas faktors - Šīferis
Dizains - Ierīces tips - Mobilais planšetdators
Dizains - Krāsas nosaukums - Oksfordas pelēkais
Dizains - Produkta krāsa - Pelēks
EAN - 8806095572178
GarantijaInformācija -
GTIN - 8806095572178
Iepakojuma saturs - Rakstāmspalva - Jā
Kamera - Aizmugures kameras tips - Viena kamera
Kamera - aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 8 MP
Kamera - aizmugurējās kameras zibspuldze - Nē
Kamera - Automātiskā fokusēšana - Jā
Kamera - Maksimālā video izšķirtspēja - 1920 x 1080 pikseļu
Kamera - Priekšējā kamera - Jā
Kamera - Priekšējās kameras izšķirtspēja (ciparu) - 5 MP
Kategorija - Tabletes
LongDesc - Mainiet veidu, kā pierakstāt piezīmesGalaxy Tab S6 Lite ir jūsu īpaši ērti pārnēsājamais piezīmju pierakstu pavadonis. Tas ir aprīkots ar lielu 10,4 collu displeju plānā un vieglā korpusā, One UI 6.1 operētājsistēmu Android un S Pen pildspalvu, kas ir iepakojumā un gatavs lietošanai. Neatkarīgi no tā, vai jūs zīmējat, mācāties vai spēlējat spēles, šis ir planšetdators, kas radīts, lai būtu mirklī.Blīvākais teātris ir tur, kur jūs atrodatiesVājāks rāmītis nozīmē vairāk vietas lielākam, 10,4 collu displejam uz ērti kompakta planšetdatora. Izbaudiet improvizētu privātu seansu parkā vai vērojiet filmas gultā, izmantojot divus skaļruņus ainaviskā orientācijā, kas nodrošina bagātīgu 3D skaņu.Nosakiet savu labāko leņķiIzstādiet ekrānu vienā no diviem vāka leņķiem, lai ērti skatītos. Neatkarīgi no tā, vai jūs guļat uz dīvāna vai sēžat kafejnīcā, vienkārši noregulējiet ekrānu, lai skatītos visu savu iecienītāko saturu ar papildu komfortu.Sagatavojieties saspringtajam laikam ar mācību knifiņiemLai sekot līdzi lekcijām ir pavisam vienkārši ar S Pen. Veicot piezīmes, varat vispirms pierakstīt un vēlāk mainīt krāsas. Ātri šķirojiet piezīmes, kad tās saglabājat, izmantojot meklēšanas tagus. Pat rakstiet tieši uz PDF failiem, lai mazinātu mācību jucekli. Kad beidzot pienāks īstais brīdis, jūs būsiet organizēts un gatavs.Spiestspēja + atmiņa + jauda = episkas sacensībasIzspēlējiet sacensību pēc sacensībām ar planšetdatoru, kas uzvar. Ātri ielādē, vienmērīgi darbojieties un saglabājiet savienojumu, izmantojot ātru LTE un Wi-Fi ātrumu. Neuztraucieties par to, ka izlādēsies, pateicoties ilgstošam akumulatora darbības laikam. Vairāk vietas satura un failu saglabāšanai ar paplašināmo microSD.Skicējiet iedvesmu ar S PenS Pen ir rakstāmrīku komplekts vienā. Tā dabiskais satvēriens, zemā aizture un iespaidīgā spiediena jutība padarīs to par jūsu rīku visam, sākot no zīmēšanas līdz dokumentu rediģēšanai. Turklāt, pateicoties planšetdatora magnētiskajam turētājam, S Pen pildspalva netiks pazaudēta.Zīmējiet un savienojiet ar PENUPIzbaudiet, kā pavadīt laiku mājās ar Galaxy Tab S6 Lite, skicējot, krāsojot un kopīgojot savus zīmējumus lietotnē PENUP. PENUP tuvina jūs ar citiem, ļaujot gan iedvesmoties, gan iedvesmoties, lai jūs varētu izklaidēties kopā, pat atrodoties šķirti.Produktivitāte vēl nekad nav bijusi tik mobilaPilna produktivitāte, kas līdzinās datora produktivitātei, plānā planšetdatorā, izmantojot Samsung DeX. Vienkārši piesitiet DeX pogai uz Quick paneļa, lai iegūtu funkcijas, kas ļauj izmantot planšetdatoru gluži kā datoru. Atveriet vairākus logus vienlaicīgi, velciet un nometiet fotoattēlu e-pastā un noklikšķiniet ar peles labo pogu, lai iegūtu vairāk funkciju.Bezsardzība visos līmeņos aizsargā to, kas jūsuSamsung Knox nodrošina aizsardzības līmeņa drošību. Jūsu privātie dati ir pasargāti no ļaunprogrammatūras un ļaunprātīgiem uzbrukumiem, izmantojot aparatūras atbalstītu un daudzslāņainu Knox drošības platformu.Savietojiet planšetdatoru ar tālruniNepārtraukti strādājiet ar dažādām ierīcēm. Varat kopēt tekstu vai attēlu no tālruņa un ielīmēt to planšetdatorā, un otrādi. Vai arī uzrakstiet piezīmi sev Samsung Piezīmes vai pārlūkojiet Samsung Internetā no planšetdatora un atveriet šīs lietotnes tālrunī, lai turpinātu darbu tur, kur pārtraucāt.Būsiet sazvanāmi, kad tālrunis nav sasniedzamsGalaxy Tab S6 Lite nevainojami sinhronizē Galaxy viedtālruni, lai jūs nekad nepalaistu garām zvanu, kad tas pienāk. Tas arī ļauj atbildēt uz steidzamām īsziņām, lai jūs nekad neesi ārpus informācijas loka. Vienkārši piesitiet ikonai Ātrajā panelī, lai nodrošinātu vienmērīgu savienojumu.Jaunumu koplietošana ātrā ātrumāFotoattēlu, videoklipu un dokumentu koplietošana ir ātra un vienkārša, izmantojot Quick Share. Tikai daži pieskārieni, un varat uzreiz nosūtīt failus no Galaxy tālruņa, planšetdatora vai grāmatas uz citām tuvumā esošām Android ierīcēm - pat uz vairākām ierīcēm. Vai vēlaties nosūtīt failu uz ierīcēm, kas nav Android ierīces? To var viegli kopīgot, izmantojot QR kodu vai kontaktus.
LongProductName - SM-P620NZAAEUB
LongSummaryDescription - Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 (10,4", Wi-Fi). Displeja diagonāle: 26,4 cm (10,4"), displeja izšķirtspēja: 2000 x 1200 pikseļu. Iekšējās atmiņas ietilpība: 64 GB. Procesora frekvence: 2 GHz. Iekšējā atmiņa: 4 GB. Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu): Aizmugurējās kameras tips: 8 MP, aizmugurējā kamera (ciparu (ciparu (ciparu)): Priekšējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods): Priekšējā kamera (ciparu (ciparu (ciparu (ciparu))): 5 MP, Priekšējā kamera. Augstākais Wi-Fi standarts: Wi-Fi 5 (802.11ac). Integrēts karšu lasītājs. Svars: 465 g. Produkta krāsa: Krāsa: pelēka
MPN - SM-P620NZAAEUB
Nosaukums - Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) 64GB Wi-Fi pelēks
Nosaukums - Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 (10,4", Wi-Fi)
Procesors - Procesora frekvence - 2 GHz
Procesors - Procesora krāsas - 8
Procesors - procesora paaugstināšanas frekvence - 2.4 GHz
Produkta nosaukums - Galaxy Tab S6 Lite 2024 (10,4", Wi-Fi)
Programmatūra - Platforma - Android
Ražotājs - SAMSUNG
Savienojamība ar austiņām - Savienojamība ar austiņām - 3.5 mm
Savienojamības porti un saskarnes - USB 2.0 pieslēgvietu skaits - 1
ShortSummaryDescription - Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 (10,4", Wi-Fi), 26,4 cm (10,4"), 2000 x 1200 pikseļu, 64 GB, 4 GB, 2 GHz, pelēks
Svars - 0.661
Svars un izmēri - Augstums - 244.5 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 7 mm
Svars un izmēri - Platums - 154.3 mm
Svars un izmēri - Svars - 465 g
Tālruņa funkcijas - Videozvans - Jā
Tīkls - Bluetooth - Jā
Tīkls - Bluetooth versija - 5.3
Tīkls - Mobilā tīkla savienojums - Nē
Tīkls - Top Wi-Fi standarts - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Tīkls - Wi-Fi Direct - Jā
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac).
URL - https://www.samsung.com/uk/tablets/galaxy-tab-s/galaxy-tab-s6-lite-2024-grey-64gb-sm-p620nzaaeub/
Uzglabāšana - Iekšējās atmiņas ietilpība - 64 GB
Uzglabāšana - Integrēts karšu lasītājs - Jā
Uzglabāšana - Saderīgās atmiņas kartes - MicroSD (TransFlash)
Veiktspēja - akselerometrs - Jā
Veiktspēja - Apkārtējās gaismas sensors - Jā
Veiktspēja - Atrašanās vieta - Jā
Veiktspēja - GPS (A-GPS) - Nē
Veiktspēja - Hola sensors - Jā
Zīmols - Samsung
Category 1 - Tablets & Smartphones
Category 2 - Tablets
Battery - Battery capacity - 7040 mAh
Battery - Continuous video playback time - 14 h
Battery - Browsing time (Wi-Fi) - 13 h
Memory - Internal memory - 4 GB
Audio - Audio system - Dolby Atmos
Audio - Number of built-in speakers - 2
Audio - Speakers manufacturer - AKG
Battery - Battery included - Yes
BrandPartCode - SM-P620NZAAEUB
Other features - Introduction year - 2024
Performance - BeiDou - Yes
Performance - Galileo - Yes
Performance - GLONASS - Yes
Performance - Quasi-Zenith Satellite System (QZSS) - Yes
Performance - Gyroscope - Yes
Display - Display diagonal - 26.4 cm (10.4")
Display - Display resolution - 2000 x 1200 pixels
Display - Display number of colours - 16 million colours
Display - HD type - WUXGA+
Display - Panel type - TFT
Design - Form factor - Slate
Design - Device type - Mobile tablet
Design - Colour name - Oxford Gray
Design - Product colour - Grey
EAN - 8806095572178
WarrantyInfo -
GTIN - 8806095572178
Packaging content - Stylus pen - Yes
Camera - Rear camera type - Single camera
Camera - Rear camera resolution (numeric) - 8 MP
Camera - Rear camera flash - No
Camera - Auto focus - Yes
Camera - Maximum video resolution - 1920 x 1080 pixels
Camera - Front camera - Yes
Camera - Front camera resolution (numeric) - 5 MP
Category - Tablets
LongDesc - Change the way you noteGalaxy Tab S6 Lite is your super carryable note-taking, go-getting companion. It comes with a large 10.4 inch display on a slim and light build, One UI 6.1 on Android, and S Pen in box and ready to go. Whether you're drawing, learning or gaming, this is the tablet made to be in the moment.The nearest theater is where you areLess bezel means more room for a bigger, 10.4 inch display on a conveniently compact tablet. Enjoy an impromptu private screening in the park or binge watch in bed with dual speakers in landscape orientation that deliver rich, 3D sound.Find your best angleStand your screen up on one of your cover's two angles for easy viewing. Whether youre lounging on the couch or sitting at a cafe, simply adjust the screen to watch all your favorite content with added comfort.Get ready for crunch time with study hacksKeeping up with lectures is a breeze with S Pen. When taking notes, you can jot first and change colours later. Quickly sort through memos when you save with searchable tags. Even write directly onto PDFs to cut the study clutter. When it's finally crunch time, you'll be organized and ready.Speed + Memory + Power = Epic RacesBlast through race after race on a tablet that wins. Load quickly, run smoothly and stay connected while grabbing fast LTE & Wi-Fi speeds. Don't worry about running out of steam with long-lasting battery life. Have more space to save your content and files with expandable microSD.Draw inspiration with S PenS Pen is a bundle of writing instruments in one. Its natural grip, low latency and impressive pressure sensitivity will make it your go-to for everything from drawing to editing documents. And S Pen won't get misplaced thanks to the tablet's magnetic holder.Draw and connect with PENUPEnjoy spending time at home with Galaxy Tab S6 Lite by sketching, colouring, and sharing your drawings on the PENUP app. PENUP brings you closer with others by letting you both inspire and be inspired, so you can have fun together even while apart.Productivity has never been so mobileFull PC-like productivity in a slim tablet with Samsung DeX. Simply tapping DeX button on the Quick panel for features that let you use your tablet just like a PC. Open several windows at once, drag and drop a photo into an email, and right-click for more functions.Security at every level protects whats yoursSamsung Knox delivers defense-grade security. Your private data is protected from malware and malicious attacks by leveraging the hardware-backed and multi-layered Knox security platform.Team up your tablet with your phoneSeamlessly work across devices. You can copy text or an image from your phone and paste it on your tablet, and vice versa. Or write a note to self in Samsung Notes or browse on Samsung Internet from your tablet, and open those apps in your phone to pick up where you left off.Stay in touch when your phone is out of reachGalaxy Tab S6 Lite seamlessly syncs your Galaxy Smartphone, so you never miss a call when it comes in. It also allows you to reply to urgent text messages, so youre never out of the loop. Simply tap the icon in the Quick Panel for a seamless connection.Quick Share at hyperspeedSharing your photos, videos and documents is fast and easy with Quick Share. Just a few taps and you can instantly send files from your Galaxy Phone, Tab or Book to other nearby Android devices — even to multiple devices. Want to send a file to non-Android devices? It can be easily shared through a QR code or Contacts.
LongProductName - SM-P620NZAAEUB
LongSummaryDescription - Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 (10.4", Wi-Fi). Display diagonal: 26.4 cm (10.4"), Display resolution: 2000 x 1200 pixels. Internal storage capacity: 64 GB. Processor frequency: 2 GHz. Internal memory: 4 GB. Rear camera resolution (numeric): 8 MP, Rear camera type: Single camera, Front camera resolution (numeric): 5 MP, Front camera. Top Wi-Fi standard: Wi-Fi 5 (802.11ac). Card reader integrated. Weight: 465 g. Product colour: Grey
MPN - SM-P620NZAAEUB
Name - Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) 64GB Wi-Fi gray
Title - Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 (10.4", Wi-Fi)
Processor - Processor frequency - 2 GHz
Processor - Processor cores - 8
Processor - Processor boost frequency - 2.4 GHz
ProductName - Galaxy Tab S6 Lite 2024 (10.4", Wi-Fi)
Software - Platform - Android
Manufacturer - SAMSUNG
Ports & interfaces - Headphone connectivity - 3.5 mm
Ports & interfaces - USB 2.0 ports quantity - 1
ShortSummaryDescription - Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 (10.4", Wi-Fi), 26.4 cm (10.4"), 2000 x 1200 pixels, 64 GB, 4 GB, 2 GHz, Grey
Weight - 0.661
Weight & dimensions - Height - 244.5 mm
Weight & dimensions - Depth - 7 mm
Weight & dimensions - Width - 154.3 mm
Weight & dimensions - Weight - 465 g
Phone features - Video call - Yes
Network - Bluetooth - Yes
Network - Bluetooth version - 5.3
Network - Mobile network connection - No
Network - Top Wi-Fi standard - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Network - Wi-Fi Direct - Yes
Network - Wi-Fi standards - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac)
URL - https://www.samsung.com/uk/tablets/galaxy-tab-s/galaxy-tab-s6-lite-2024-grey-64gb-sm-p620nzaaeub/
Storage - Internal storage capacity - 64 GB
Storage - Card reader integrated - Yes
Storage - Compatible memory cards - MicroSD (TransFlash)
Performance - Accelerometer - Yes
Performance - Ambient light sensor - Yes
Performance - Position location - Yes
Performance - Assisted GPS (A-GPS) - No
Performance - Hall sensor - Yes
Brand - Samsung
276,92 €
Samsung Galaxy Tab S6 Lite Wi-Fi (2024), 4GB/64GB, Gray
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas