Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, 8GB/256GB, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1107539 Preces kods: VHU4704EU
Pasūtāms 3 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
704,68 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.10.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.10.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 04.10.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna spilgtums, nits: 900
  • Ekrāna izmērs: 12.4"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 2032 x 3048
  • Iebūvētā atmiņa: 256GB
  • Modelis: Xiaomi Pad 6S Pro 12.4
  • Svars (g): 590 g
  • Procesors (Chipset): Snapdragon 8 Gen 2
  • Operatīvā atmiņa (RAM): 8GB
  • Operētājsistēma: Android 14
  • 4G: Nav
  • 5G: Nav
  • Galvenās kameras izšķirtspēja: 50 MPix
  • Baterijas kapacitāte: 10000 mAh
Displeja raksturlielumi
Ekrāna spilgtums, nits : 900
Refresh rate : 144 Hz
Ekrāna izmērs 12.4"

Planšetdatora galvenā sastāvdaļa ir ekrāns, kura izmērs nosaka to, cik liels ir pats planšetdators. Parasti tas ir ekrāna diametrs plus pāris centimetri "turamās" daļas.

Ērtai lietošanai iesakām aptuveni 10" planšetdatoru. 7" ekrānu jau var uzskatīt par nelielu un vairāk piemērotu bērniem. Ja planšetei ir vairāk par 10", tas nozīmē jau samērā lielu iekārtu, kas vidusmēra lietotājam varētu šķist neērta.

Ekrāna izšķirtspēja 2032 x 3048

Apzīmē, cik punktu ekrāns satur pa horizontāli un vertikāli. Jo lielāki šie skaitļi, jo labāks attēla asums un patīkamāka lietošana.

Ekrāna paneļa tips IPS LCD

Šis rādītājs nosaka attēla krāsu atbilstību, gaišumu, skata leņķi u.c. kvalitātes kritērijus. Par augstas kvalitātes ekrāna paneli var uzskatīt jebkuru AMOLED, PLS un IPS tipa iekārtu.

Pamatinformācija
Krāsa : Melna
Iebūvētā atmiņa 256GB

Nosaka, cik daudz vietas ir planšetnieka "Cietajā diskā". Ja iekārtai nav pieejams atmiņas karšu paplašināšanas spraudnis, tad šis ir ļoti būtisks parametrs, kuru noteikti vajadzētu izvēlēties iegādes brīdī ar pietiekamu rezervi, jo bez paplašināšanas iespējām, ar šo apjomu nāksies sadzīvot visu iekārtas lietošanas laiku.

Vidusmēra filma aizņem ap 1GB vietas. Vidusmēra Android vai iOS spēle vai aplikācija aizņem ~100 Mb. Mūzikas un bilžu faili aizņem vidēji ap 5 Mb, jeb 0.05 Gb (par vienu failu).

Svars (g) : 590 g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 8 (Octa-core)

Šis ir ļoti nozīmīgs parametrs, jo planšetdators, dēļ samērā lielas ekrāna izšķirtspējas, ir prasīgs pret procesora resursiem. Līdz ar to, ja vēlaties lietot vairākas lietotnes vienlaicīgi, apsveriet iespēju iegādāties planšeti ar vismaz 2 kodolu procesoru.

Procesors (Chipset) Snapdragon 8 Gen 2

Nosaka, kāds centrālais procesors ir attiecīgajai planšetei. Patreiz tirgū ir pieejami vairāki konkurējoši procesoru modeļi.

NVIDIA Tegra - šīs sērijas procesoriem ir laba grafiskā un skaitļošanas veikspēja, kā arī samērā labi energoefektivitātes rādītāji. Katrā ziņā viens no spēcīgākajiem konkurentiem.

SnapDragon - šis procesors ir ļoti energoefektīvs, toties jaudas ziņā vairāk piemērots viedtālruņiem.

AMD Fusion - šis procesors ir nācis no portatīvo datoru vides, līdz ar to tam ir lieliska veikspēja, gan grafiskajā, gan skaitļošanas lauciņā, tomēr ši procesora arhitektūra, diemžēl, ir paredzēta izmantošanai tikai Windows, Linux u.c. galdatoru vidēs.

Atom - Intel mobilais procesors ar samērā viduvējiem jaudas rādītājiem. Tāpat kā AMD Fusion, derīgs pagaidām tikai galddatoru operētājsistēmām.

Apple A5 - Specializēts Apple izstrādāts procesors, kuru satiksiet vienīgi iPad planšetdatoros. Jaudas ziņā - viens no līderiem.

Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) : 8GB
Videokarte
Videokarte : Adreno 740
Operētājsistēma
Operētājsistēma Android 14

Šis ir viens no svarīgākajiem parametriem izvēloties planšeti.

iOS - Apple ražotās planšetes ir aprīkotas iOS operētājsistēmu, kura ir ļoti ērta, ātrdarbīga, bet aizvērta sistēma, kuru nav iespējams īpaši konfigurēt un paplašināt. Toties iekš iOS patreiz ir pieejams visvairāk lietotņu (apps). iOS ir salāgota ar Apple mākoņservisiem, kuri lielākoties ir par maksu.

Android ir Google izstrādāta bezmaksas operētājsistēma, līdzīga iOS, tikai ar visām iespējām daudzas lietas mainīt. Turklāt Android ir labi salāgota ar Google bezmaksas mākoņservisiem - Gmail, Picasa, Youtube, Maps, Google+, Contacts, Calendar u.c. Andoid lietotāju skaits ir straujāk augošais, tamdēļ šī ir ļoti perspektīva operētājsistēma.

Windows - klasiskā Microsoft Windows sistēma, kas ļauj lietot ierastās .EXE aplikācijas planšetdatorā. Tiesa gan, tās patreiz ir vairāk piemērotas galddatoriem, tamdēļ izvēlieties šo operētājsistēmu tikai tad, ja ir kāda Windows programma, bez kuras nevariet iztikt.

Citas (Bada, MeeGo, WebOS, BrewMP, Symbian) - patreiz mobilo operētājsistēmu lauciņā bez pieminētajām ir pieejamas vairākas eksotiskas operētājsistēmas, tomēr ņemiet vērā, lielākā cīņa par šo tirgus daļu jau ir izcīnīta, tamdēļ esiet piesardzīgi izvēloties operētājsistēmu, kura nav iOS, Windows vai Android, jo, atšķirībā no klasiskajiem datoriem, lielākajā daļā planšetdatoru pēc iegādes operētājsistēmu nomainīt nav iespējams. 

Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojums uzlādei : USB-C
Wi-Fi Wi-Fi 7 (802.11be)

Lai gan nav gadījies redzēt planšetnieku bez WiFi funkcijas, sirdsmieram esam ielikuši šo parametru. Ar WiFi planšeti iespējams pieslēgt bezvadu interneta rūterim, lai tiktu pie interneta.

Bez WiFi rūtera un interneta pieslēguma planšetdatora iegādes jēga ir stipri apšaubāma.

Atmiņas kartes ligzda : Nav
Bezvadu savienojumi
4G : Nav
5G : Nav
NFC : Ir
GPS : Nav
Bluetooth Ir

Bluetooth ļauj bez vadiem pieslēgt klaviatūru, austiņas, mikrofonu, printerus u.c. iekārtas, kuras atbalsta šo tehnoloģiju.

Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja : 50 MPix
Priekšējās kameras izšķirtspēja : 32 MPix
Akumulators
Baterijas kapacitāte 10000 mAh

Šis ir aptuvens skaitlis, kas norāda, cik stundas iekārta var strādāt ar pilnībā uzlādētu akumulatoru, nelielu procesora noslodzi un iestatītu minimālo ekrāna izgaismojumu.

Atkarībā no noslodzes un izmantotajām iespējām - skaņa, wifi, 3G, failu kopēšana, Bluetooth, utt. šis skaitlis var pamatīgi mainīties uz leju.

Papildus specifikācija
Akumulators - jauda - 10000
Akumulators - ātrā uzlāde līdz - 120
Atmiņa / krātuve - iekšējā atmiņa - 256
Atmiņa / krātuve - RAM - 8
Augstums - 0.2550
BrandCode - XIAOMI
Bruto svars - 0.8900
Datu apmaiņa - WiFi
Datu apmaiņa - Bluetooth - Bluetooth 5.3
Datu apmaiņa - WiFi - Wi-Fi 7 (be)
EAN - 6941812778135
Ekrāna - displeja aizsardzība - Keramiskais vairogs
Ekrāna - paneļa izšķirtspēja - 3048x2032
Ekrāns - atsvaidzināšanas ātrums - 144
Ekrāns - displeja tehnoloģija - LCD
Ekrāns - ekrāna izmērs - 12.4
Funkcijas - NFC
Funkcijas - pirkstu nospiedumu lasītājs
Funkcijas - stereo skaņa
Funkcijas - sensori - akselerometrs
Funkcijas - sensori - E-Compass
Funkcijas - sensori - G-sensors
Funkcijas - sensori - Gaismas sensors
Funkcijas - sensori - Giroskops
Funkcijas - sensori - halles sensors
Galvenais numurs - 1. istaba - 50 MP, f/1,8, (platleņķa), 1/2,76", 0,64 µm, PDAF
Galvenais numurs - 2. numurs - 2 MP, f/2,4, (dziļums)
Galvenais numurs - 4. numurs -
Galvenā kamera - aizmugures kameru skaits - 2
Galvenā kamera - funkcijas - HDR
Galvenā kamera - funkcijas - panorāma
Galvenā kamera - video - 4K@30/60 kadru sekundē, 1080p@30/60 kadru sekundē
Galvenā telpa - 3. telpa -
Galvenā telpa - 5. telpa -
Garums - 0.1000
Grafika - GPU - Adreno 740
Grupa - TELEKOMUNIKĀCIJAS > PLANŠETDATORI
Izmēri - augstums - 27.87
Izmēri - dziļums - 0.626
Izmēri - platums - 19.158
Izmēri - svars - 590
LongDescription ET - 12,4 collu 3K displejs 12,4 collu 3K kristāldzidrais displejs ar 144 Hz atsvaidzināšanas frekvenci nodrošina izcilu attēla kvalitāti un vienmērīgu vizuālo pieredzi, kas ir ideāli piemērota gan izklaidei, gan produktivitātei. 3:2 malu attiecība Šī malu attiecība ir optimizēta satura lasīšanai un darbam ar to, nodrošinot vairāk vertikālās telpas un samazinot ritināšanas nepieciešamību, tāpēc tas ir lieliska izvēle gan mācībām, gan darbam. Xiaomi HyperOS Ierīce ir aprīkota ar Xiaomi HyperOS, kas izstrādāta, lai atbalstītu produktivitāti un radošumu, nodrošinot vienmērīgu un intuitīvu lietošanas pieredzi un palielinot ierīces veiktspēju. Snapdragon® 8 Gen 2 mobilā platforma Modernākais 4 nm procesors nodrošina jaudīgu veiktspēju un efektivitāti, ļaujot izbaudīt vienmērīgu lietošanas pieredzi un ātru reakciju visās lietotnēs un spēlēs. 6 skaļruņi Seši skaļruņi nodrošina iespaidīgu telpisko stereo skaņu, nodrošinot aizraujošu audio pieredzi gan izklaidei, gan multivides lietošanai. Dolby Vision® un Dolby Atmos® atbalsts Pateicoties Dolby Vision® un Dolby Atmos® tehnoloģiju atbalstam, ierīce nodrošina izcilu audiovizuālo pieredzi, uzlabojot gan video skatīšanos, gan mūzikas klausīšanos. 120 W HyperCharge atbalsts Ātras uzlādes tehnoloģija ļauj ātri uzlādēt ierīci, samazinot gaidīšanas laiku un palielinot ērtības. 10 000 mAh ilgstošas darbības akumulators Liels akumulators nodrošina ilgstošu lietošanu, ļaujot veikt garas darba vai izklaides sesijas bez nepieciešamības pastāvīgi uzlādēt ierīci, tādējādi palielinot mobilitāti un ērtības.
LongDescription LV - 12,4 collu 3K ekrāns 12,4 collu ekrāns ar 144 Hz atsvaidzes intensitāti un 3K kristāldzidru izšķirtspēju, nodrošina izcilu attēla kvalitāti un vienmērīgu vizuālo pieredzi, kas ir lieliski piemērota gan izklaidei, gan produktīvam darbam. 3:2 malu attiecība Optimizēta satura patēriņam un produktivitātei, 3:2 malu attiecība nodrošina vairāk vertikālās vietas un samazina vajadzību pēc ritināšanas, padarot to par lielisku izvēli gan mācībām, gan darbam. Xiaomi HyperOS Aprīkots ar Xiaomi HyperOS, kas izstrādāts, lai atbalstītu produktivitāti un radošumu, piedāvājot vienmērīgu un intuitīvu lietotāja pieredzi, vienlaikus uzlabojot ierīces veiktspēju. Snapdragon® 8 Gen 2 mobilā platforma Augstākās klases 4nm procesors nodrošina jaudīgu veiktspēju un efektivitāti, nodrošinot vienmērīgu lietotāja pieredzi un ātru reakciju visās lietojumprogrammās un spēlēs. 6 skaļruņi Seši skaļruņi rada iespaidīgu telpisku stereo skaņu, nodrošinot ieskaujošu audio pieredzi gan izklaidei, gan multivides patēriņam. Dolby Vision® un Dolby Atmos® atbalsts Atbalstot gan Dolby Vision®, gan Dolby Atmos® tehnoloģijas, ierīce nodrošina izcilu audiovizuālo pieredzi, uzlabojot gan video skatīšanos, gan mūzikas klausīšanos. 120 W hiperlādēšanas atbalsts Ātrās uzlādes tehnoloģija ļauj ierīci ātri uzlādēt, samazinot gaidīšanas laiku un palielinot lietotāja ērtības. Ilgmūžīgs 10000 mAh akumulators Lielais akumulators nodrošina ilgstošu lietošanu, ļaujot ilgstoši strādāt vai izklaidēties bez pastāvīgas uzlādes, tādējādi nodrošinot lielāku mobilitāti un ērtības.
LongDescription LV - 12,4 collu 3K ekrāns 12,4 collu ekrāns ar 144 Hz atsvaidzināšanas frekvenci un 3K kristāldzidru izšķirtspēju nodrošina izcilu attēla kvalitāti un vienmērīgu vizuālo pieredzi, kas ir ideāli piemērots gan izklaidei, gan produktīvam darbam. 3:2 malu attiecība Optimizēta satura lietošanai un produktivitātei, 3:2 malu attiecība nodrošina vairāk vertikālās telpas un samazina ritināšanas nepieciešamību, padarot to par lielisku izvēli gan mācībām, gan darbam. Xiaomi HyperOS Aprīkots ar Xiaomi HyperOS, kas izstrādāta, lai atbalstītu produktivitāti un radošumu, piedāvājot vienmērīgu un intuitīvu lietošanas pieredzi, vienlaikus uzlabojot ierīces veiktspēju. Snapdragon® 8 Gen 2 mobilā platforma Augstākā līmeņa 4 nm procesors nodrošina jaudīgu veiktspēju un efektivitāti, nodrošinot vienmērīgu lietošanas pieredzi un ātru reakciju visās lietojumprogrammās un spēlēs. 6 skaļruņi Seši skaļruņi rada iespaidīgu telpisko stereo skaņu, nodrošinot aizraujošu audio pieredzi gan izklaidei, gan multivides lietošanai. Dolby Vision® un Dolby Atmos® atbalsts Pateicoties Dolby Vision® un Dolby Atmos® tehnoloģiju atbalstam, ierīce nodrošina izcilu audiovizuālo pieredzi, uzlabojot gan video skatīšanos, gan mūzikas klausīšanos. 120 W HyperCharge atbalsts Ātrās uzlādes tehnoloģija ļauj ierīci uzlādēt ātri, samazinot gaidīšanas laiku un palielinot lietotāja ērtības. 10000 mAh ilgstošas darbības akumulators Lielais akumulators nodrošina ilgstošu lietošanu, ļaujot veikt ilgstošas darba vai izklaides sesijas bez pastāvīgas uzlādes, tādējādi nodrošinot lielāku mobilitāti un ērtības.
MediumApraksts LV - Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 ir jaudīgs un daudzpusīgs planšetdators, kas, pateicoties lielajam 12,4 collu ekrānam, piedāvā lielisku veiktspēju un vizuālo pieredzi. Šī ierīce ir ideāla izvēle gan profesionāļiem, gan izklaides meklētājiem, kuriem nepieciešama pietiekama jauda radošiem projektiem vai kuri vēlas baudīt augstas kvalitātes multivides saturu. Tās modernais dizains un augstākās klases tehniskās īpašības padara to par lielisku sabiedroto ikdienas lietošanai - gan darbam, gan mācībām, gan atpūtai. - Liels 12,4 collu 3K izšķirtspējas ekrāns ar 144 Hz atsvaidzināšanas frekvenci - Snapdragon® 8 Gen 2 procesors - 6 skaļruņi ar Dolby Vision® un Dolby Atmos® atbalstu - 10000 mAh akumulators ar 120 W HyperCharge ātro uzlādi
NameInWeb ET - Xiaomi Pad 6S Pro 12,4'', 256 GB, tumši pelēks - Planšetdators
NameInWeb LV - Xiaomi Pad 6S Pro 12,4'', 256 GB, grafīta pelēks - planšetdators
NetWeight - 0.5900
Nosaukums ET - Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 grafīta pelēks 8+256
NosaukumsInWeb LV - Xiaomi Pad 6S Pro 12.4'', 256 GB, tumši pelēka - Planšetdators
Nosaukums LV - Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 grafīta pelēks 8+256
Nosaukums LV - Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 grafīta pelēks 8+256
Planšetdators - iekļauts komplektā - adapteris
Planšetdators - iekļauts komplektā - kabelis
Platums - 0.1670
Preces kods - VHU4704EU
Priekšējā kamera - 1. kamera - 32 MP, f/2.2, (platleņķa), 1/3,6", 0,61 µm
Priekšējā kamera - 2. kamera -
Priekšējā kamera - priekšējo kameru skaits - 1
Priekšējā kamera - video - 1080p@30 kadri sekundē
Procesors - mikroshēma - Snapdragon 8 Gen 2
Procesors - procesora tips - Octa-Core
Procesors - ātrums - 1x3,2 GHz + 2x2,8 GHz + 2x2,8 GHz + 3x2,0 GHz
Programmatūra - operētājsistēmas versija - Xiaomi HyperOS (Android 14)
RažošanaValsts - CN
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Saskarnes - savienojums - USB-C
TariffNo - 84713000
Tilpums - 0.00425850
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
VidējaisApraksts ET - Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 ir jaudīgs un daudzpusīgs planšetdators, kas nodrošina lielisku veiktspēju un lielisku vizuālo pieredzi, pateicoties lielajam 12,4 collu ekrānam. Šī ierīce ir ideāla izvēle gan profesionāļiem, gan izklaides meklētājiem, kuriem nepieciešams pietiekami daudz jaudas radošiem projektiem vai kuri vēlas baudīt augstas kvalitātes multivides saturu. Planšetdatora modernais dizains un modernās tehniskās funkcijas padara to par ideālu palīgu ikdienas lietošanai neatkarīgi no tā, vai strādājat, mācāties vai atpūšaties. - Liels 12,4 collu 3K izšķirtspējas ekrāns ar 144 Hz atsvaidzināšanas frekvenci - Snapdragon® 8 Gen 2 procesors - 6 skaļruņi ar Dolby Vision® un Dolby Atmos® atbalstu - 10000 mAh akumulators ar 120 W HyperCharge ātro uzlādi.
VidējaisApraksts LV - Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 ir jaudīgs un daudzpusīgs planšetdators, kas piedāvā izcilu veiktspēju un vizuālo pieredzi, pateicoties tā lielajam 12,4 collu ekrānam. Šī ierīce ir ideāla izvēle gan profesionāļiem, gan izklaides meklētājiem, kuriem nepieciešama pietiekama jauda radošiem projektiem vai kuri vēlas baudīt augstas kvalitātes multivides saturu. Tā modernais dizains un augstākās klases tehniskās īpašības padara to par lielisku sabiedroto ikdienas lietošanai gan darbam, gan mācībām vai atpūtai. • Liels 12,4 collu 3K izšķirtspējas ekrāns ar 144 Hz atsvaidzes intensitāti; • Snapdragon® 8 Gen 2 procesors; • 6 skaļruņi ar Dolby Vision® un Dolby Atmos® atbalstu; • 10000 mAh akumulators ar 120 W HyperCharge ātro uzlādi.
Vispārīgie parametri - krāsa - tumši pelēks
Vispārīgie parametri - ražotājs - Xiaomi
Battery - capacity - 10000
Battery - fast charging up to - 120
Memory / storage - internal memory - 256
Memory / storage - RAM - 8
Height - 0.2550
BrandCode - XIAOMI
GrossWeight - 0.8900
Data exchange - WiFi
Data exchange - Bluetooth - Bluetooth 5.3
Data exchange - WiFi - Wi-Fi 7 (be)
EAN - 6941812778135
Screen - display protection - Ceramic Shield
Screen - panel resolution - 3048x2032
Screen - refresh rate - 144
Screen - display technology - LCD
Screen - screen size - 12.4
Functions - NFC
Functions - fingerprint reader
Functions - stereo sound
Functions - sensors - accelerometer
Functions - sensors - E-Compass
Functions - sensors - G-Sensor
Functions - sensors - Light Sensor
Functions - sensors - Gyroscope
Functions - sensors - hall sensor
Main camera - 1. camera - 50 MP, f/1.8, (wide), 1/2.76", 0.64µm, PDAF
Main camera - 2. camera - 2 MP, f/2.4, (depth)
Main camera - 4. camera -
Main camera - number of rear cameras - 2
Main camera - functions - HDR
Main camera - functions - panorama
Main camera - video - 4K@30/60fps, 1080p@30/60fps
Main camera - 3. camera -
Main camera - 5. camera -
Length - 0.1000
Graphics - GPU - Adreno 740
Group - TELECOM > TABLET PC
Dimensions - height - 27.87
Dimensions - depth - 0.626
Dimensions - width - 19.158
Dimensions - weight - 590
LongDescription ET - 12.4-tolline 3K ekraan 12.4-tolline 144 Hz värskendussagedusega 3K kristallselge ekraan pakub silmapaistvat pildikvaliteeti ja sujuvat visuaalset kogemust, mis on ideaalne nii meelelahutuseks kui ka produktiivseks tööks. 3:2 kuvasuhe See kuvasuhe on optimeeritud sisu lugemiseks ja töötamiseks, pakkudes rohkem vertikaalset ruumi ja vähendades kerimisvajadust, mis teeb sellest suurepärase valiku nii õppimiseks kui ka töötamiseks. Xiaomi HyperOS Seade on varustatud Xiaomi HyperOS-iga, mis on loodud toetama tootlikkust ja loovust, pakkudes sujuvat ja intuitiivset kasutajakogemust ning võimendades seadme jõudlust. Snapdragon® 8 Gen 2 mobiilne platvorm Tippklassi 4nm protsessor tagab võimsa jõudluse ja efektiivsuse, võimaldades nautida sujuvat kasutuskogemust ja kiiret reageerimist kõikides rakendustes ja mängudes. 6 kõlarit Kuus kõlarit loovad muljetavaldava ruumilise stereo heli, pakkudes kaasahaaravat helikogemust nii meelelahutuse kui ka multimeedia tarbimisel. Dolby Vision® ja Dolby Atmos® tugi Toetades nii Dolby Vision® kui ka Dolby Atmos® tehnoloogiaid, pakub seade erakordset audiovisuaalset elamust, täiustades nii videote vaatamist kui ka muusika kuulamist. 120 W HyperCharge tugi Kiirlaadimistehnoloogia võimaldab seadet kiiresti laadida, vähendades ooteaega ja suurendades kasutusmugavust. 10000 mAh pika kestvusega aku Suur aku tagab pikaajalise kasutuse, võimaldades pikki töö- või meelelahutussessioone ilma pideva laadimisvajaduseta, tagades seeläbi suurema mobiilsuse ja mugavuse.
LongDescription LV - 12,4 collu 3K ekrāns
12,4 collu ekrāns ar 144 Hz atsvaidzes intensitāti un 3K kristāldzidru izšķirtspēju, nodrošina izcilu attēla kvalitāti un vienmērīgu vizuālo pieredzi, kas ir lieliski piemērota gan izklaidei, gan produktīvam darbam. 3:2 malu attiecība
Optimizēta satura patēriņam un produktivitātei, 3:2 malu attiecība nodrošina vairāk vertikālās vietas un samazina vajadzību pēc ritināšanas, padarot to par lielisku izvēli gan mācībām, gan darbam. Xiaomi HyperOS
Aprīkots ar Xiaomi HyperOS, kas izstrādāts, lai atbalstītu produktivitāti un radošumu, piedāvājot vienmērīgu un intuitīvu lietotāja pieredzi, vienlaikus uzlabojot ierīces veiktspēju. Snapdragon® 8 Gen 2 mobilā platforma
Augstākās klases 4nm procesors nodrošina jaudīgu veiktspēju un efektivitāti, nodrošinot vienmērīgu lietotāja pieredzi un ātru reakciju visās lietojumprogrammās un spēlēs. 6 skaļruņi
Seši skaļruņi rada iespaidīgu telpisku stereo skaņu, nodrošinot ieskaujošu audio pieredzi gan izklaidei, gan multivides patēriņam. Dolby Vision® un Dolby Atmos® atbalsts
Atbalstot gan Dolby Vision®, gan Dolby Atmos® tehnoloģijas, ierīce nodrošina izcilu audiovizuālo pieredzi, uzlabojot gan video skatīšanos, gan mūzikas klausīšanos. 120 W hiperlādēšanas atbalsts
Ātrās uzlādes tehnoloģija ļauj ierīci ātri uzlādēt, samazinot gaidīšanas laiku un palielinot lietotāja ērtības. Ilgmūžīgs 10000 mAh akumulators
Lielais akumulators nodrošina ilgstošu lietošanu, ļaujot ilgstoši strādāt vai izklaidēties bez pastāvīgas uzlādes, tādējādi nodrošinot lielāku mobilitāti un ērtības.
LongDescription EN - 12.4-inch 3K Screen
The 12.4-inch screen with a 144 Hz refresh rate and 3K crystal-clear resolution delivers outstanding image quality and a smooth visual experience, perfect for both entertainment and productive work. 3:2 Aspect Ratio
Optimized for content consumption and productivity, the 3:2 aspect ratio provides more vertical space and reduces the need for scrolling, making it an excellent choice for both learning and working. Xiaomi HyperOS
Equipped with Xiaomi HyperOS, designed to support productivity and creativity, offering a smooth and intuitive user experience while enhancing device performance. Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform
The top-of-the-line 4nm processor ensures powerful performance and efficiency, enabling smooth user experience and fast responsiveness in all applications and games. 6 Speakers
Six speakers create impressive spatial stereo sound, providing an immersive audio experience for both entertainment and multimedia consumption. Dolby Vision® and Dolby Atmos® Support
Supporting both Dolby Vision® and Dolby Atmos® technologies, the device delivers an exceptional audiovisual experience, enhancing both video viewing and music listening. 120 W HyperCharge Support
Fast charging technology allows the device to charge quickly, reducing wait times and increasing user convenience. 10000 mAh Long-lasting Battery
The large battery ensures long-term usage, allowing for extended work or entertainment sessions without constant charging, thus providing greater mobility and convenience.
MediumDescription EN - Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 is a powerful and versatile tablet that offers excellent performance and visual experience thanks to its large 12.4-inch screen. This device is an ideal choice for professionals and entertainment seekers alike who need sufficient power for creative projects or want to enjoy high-quality media content. Its modern design and top-notch technical features make it an excellent companion for everyday use, whether for work, study, or relaxation. • Large 12.4-inch 3K resolution screen with a 144 Hz refresh rate
• Snapdragon® 8 Gen 2 processor
• 6 speakers with Dolby Vision® and Dolby Atmos® support
• 10000 mAh battery with 120 W HyperCharge fast charging
NameInWeb ET - Xiaomi Pad 6S Pro 12.4'', 256 GB, tumehall - Tahvelarvuti
NameInWeb EN - Xiaomi Pad 6S Pro 12.4'', 256 GB, graphite gray - Tablet
NetWeight - 0.5900
Name ET - Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 Graphite Gray 8+256
NameInWeb LV - Xiaomi Pad 6S Pro 12.4'', 256 GB, tumši pelēka - Planšetdators
Name EN - Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 Graphite Gray 8+256
Name LV - Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 Graphite Gray 8+256
Tablet - included in set - adapter
Tablet - included in set - cable
Width - 0.1670
ProductCode - VHU4704EU
Front-facing camera - 1. camera - 32 MP, f/2.2, (wide), 1/3.6", 0.61µm
Front-facing camera - 2. camera -
Front-facing camera - number of front cameras - 1
Front-facing camera - video - 1080p@30fps
Processor - chipset - Snapdragon 8 Gen 2
Processor - processor type - Octa-Core
Processor - speed - 1x3.2 GHz + 2x2.8 GHz + 2x2.8 GHz + 3x2.0 GHz
Software - operation system version - Xiaomi HyperOS (Android 14)
ProductionCountry - CN
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Interfaces - connection - USB-C
TariffNo - 84713000
Volume - 0.00425850
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
MediumDescription ET - Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 on võimas ja mitmekülgne tahvelarvuti, mis pakub suurepärast jõudlust ja visuaalset kogemust tänu oma 12,4-tollisele suurele ekraanile. See seade on ideaalne valik nii professionaalidele kui ka meelelahutuse otsijatele, kes vajavad piisavalt võimsust loominguliste projektide jaoks või soovivad nautida kvaliteetset meediasisu. Selle tahvelarvuti kaasaegne disain ja tipptasemel tehnilised omadused teevad sellest suurepärase kaaslase igapäevaseks kasutamiseks, olgu selleks töö, õppimine või lõõgastumine. • Suur 12.4-tolline 3K resolutsiooniga ekraan ja 144 Hz värskendussagedus
• Snapdragon® 8 Gen 2 protsessor
• 6 kõlarit ning Dolby Vision® ja Dolby Atmos® tugi
• 10000 mAh aku koos 120 W HyperCharge kiirlaadimisega
MediumDescription LV - Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 ir jaudīgs un daudzpusīgs planšetdators, kas piedāvā izcilu veiktspēju un vizuālo pieredzi, pateicoties tā lielajam 12,4 collu ekrānam. Šī ierīce ir ideāla izvēle gan profesionāļiem, gan izklaides meklētājiem, kuriem nepieciešama pietiekama jauda radošiem projektiem vai kuri vēlas baudīt augstas kvalitātes multivides saturu. Tā modernais dizains un augstākās klases tehniskās īpašības padara to par lielisku sabiedroto ikdienas lietošanai gan darbam, gan mācībām vai atpūtai. • Liels 12,4 collu 3K izšķirtspējas ekrāns ar 144 Hz atsvaidzes intensitāti;
• Snapdragon® 8 Gen 2 procesors;
• 6 skaļruņi ar Dolby Vision® un Dolby Atmos® atbalstu;
• 10000 mAh akumulators ar 120 W HyperCharge ātro uzlādi.
General parameters - colour - dark gray
General parameters - manufacturer - Xiaomi
704,68 €
Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, 8GB/256GB, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas