Samsung Galaxy Tab Active5 5G, 6GB/128GB, Green

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1073444 Preces kods: SM-X306BZGAEEB
Noliktavā 1 gab.
Garantija: 2 gadi
425,50 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 07.10.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 07.10.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 07.10.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 07.10.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 07.10.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 07.10.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 03.10.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna spilgtums, nits: 600
  • Ekrāna izmērs: 8"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 1920 x 1200
  • Iebūvētā atmiņa: 128GB
  • Modelis: Galaxy Tab Active5
  • Svars (g): 433 g
  • Procesors (Chipset): N/A
  • Operatīvā atmiņa (RAM): 6GB
  • Operētājsistēma: Android 14
  • 4G: Ir
  • 5G: Ir
  • Galvenās kameras izšķirtspēja: 13 MPix
  • Baterijas kapacitāte: 5050 mAh
Displeja raksturlielumi
Ekrāna spilgtums, nits : 600
Refresh rate : 120
Ekrāna izmērs 8"

Planšetdatora galvenā sastāvdaļa ir ekrāns, kura izmērs nosaka to, cik liels ir pats planšetdators. Parasti tas ir ekrāna diametrs plus pāris centimetri "turamās" daļas.

Ērtai lietošanai iesakām aptuveni 10" planšetdatoru. 7" ekrānu jau var uzskatīt par nelielu un vairāk piemērotu bērniem. Ja planšetei ir vairāk par 10", tas nozīmē jau samērā lielu iekārtu, kas vidusmēra lietotājam varētu šķist neērta.

Ekrāna izšķirtspēja 1920 x 1200

Apzīmē, cik punktu ekrāns satur pa horizontāli un vertikāli. Jo lielāki šie skaitļi, jo labāks attēla asums un patīkamāka lietošana.

Ekrāna paneļa tips TFT

Šis rādītājs nosaka attēla krāsu atbilstību, gaišumu, skata leņķi u.c. kvalitātes kritērijus. Par augstas kvalitātes ekrāna paneli var uzskatīt jebkuru AMOLED, PLS un IPS tipa iekārtu.

Pamatinformācija
Krāsa : Zaļa
Iebūvētā atmiņa 128GB

Nosaka, cik daudz vietas ir planšetnieka "Cietajā diskā". Ja iekārtai nav pieejams atmiņas karšu paplašināšanas spraudnis, tad šis ir ļoti būtisks parametrs, kuru noteikti vajadzētu izvēlēties iegādes brīdī ar pietiekamu rezervi, jo bez paplašināšanas iespējām, ar šo apjomu nāksies sadzīvot visu iekārtas lietošanas laiku.

Vidusmēra filma aizņem ap 1GB vietas. Vidusmēra Android vai iOS spēle vai aplikācija aizņem ~100 Mb. Mūzikas un bilžu faili aizņem vidēji ap 5 Mb, jeb 0.05 Gb (par vienu failu).

Svars (g) : 433 g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 8 (Octa-core)

Šis ir ļoti nozīmīgs parametrs, jo planšetdators, dēļ samērā lielas ekrāna izšķirtspējas, ir prasīgs pret procesora resursiem. Līdz ar to, ja vēlaties lietot vairākas lietotnes vienlaicīgi, apsveriet iespēju iegādāties planšeti ar vismaz 2 kodolu procesoru.

Procesors (Chipset) N/A

Nosaka, kāds centrālais procesors ir attiecīgajai planšetei. Patreiz tirgū ir pieejami vairāki konkurējoši procesoru modeļi.

NVIDIA Tegra - šīs sērijas procesoriem ir laba grafiskā un skaitļošanas veikspēja, kā arī samērā labi energoefektivitātes rādītāji. Katrā ziņā viens no spēcīgākajiem konkurentiem.

SnapDragon - šis procesors ir ļoti energoefektīvs, toties jaudas ziņā vairāk piemērots viedtālruņiem.

AMD Fusion - šis procesors ir nācis no portatīvo datoru vides, līdz ar to tam ir lieliska veikspēja, gan grafiskajā, gan skaitļošanas lauciņā, tomēr ši procesora arhitektūra, diemžēl, ir paredzēta izmantošanai tikai Windows, Linux u.c. galdatoru vidēs.

Atom - Intel mobilais procesors ar samērā viduvējiem jaudas rādītājiem. Tāpat kā AMD Fusion, derīgs pagaidām tikai galddatoru operētājsistēmām.

Apple A5 - Specializēts Apple izstrādāts procesors, kuru satiksiet vienīgi iPad planšetdatoros. Jaudas ziņā - viens no līderiem.

Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) : 6GB
Videokarte
Videokarte : Mali-G68 MP5
Operētājsistēma
Operētājsistēma Android 14

Šis ir viens no svarīgākajiem parametriem izvēloties planšeti.

iOS - Apple ražotās planšetes ir aprīkotas iOS operētājsistēmu, kura ir ļoti ērta, ātrdarbīga, bet aizvērta sistēma, kuru nav iespējams īpaši konfigurēt un paplašināt. Toties iekš iOS patreiz ir pieejams visvairāk lietotņu (apps). iOS ir salāgota ar Apple mākoņservisiem, kuri lielākoties ir par maksu.

Android ir Google izstrādāta bezmaksas operētājsistēma, līdzīga iOS, tikai ar visām iespējām daudzas lietas mainīt. Turklāt Android ir labi salāgota ar Google bezmaksas mākoņservisiem - Gmail, Picasa, Youtube, Maps, Google+, Contacts, Calendar u.c. Andoid lietotāju skaits ir straujāk augošais, tamdēļ šī ir ļoti perspektīva operētājsistēma.

Windows - klasiskā Microsoft Windows sistēma, kas ļauj lietot ierastās .EXE aplikācijas planšetdatorā. Tiesa gan, tās patreiz ir vairāk piemērotas galddatoriem, tamdēļ izvēlieties šo operētājsistēmu tikai tad, ja ir kāda Windows programma, bez kuras nevariet iztikt.

Citas (Bada, MeeGo, WebOS, BrewMP, Symbian) - patreiz mobilo operētājsistēmu lauciņā bez pieminētajām ir pieejamas vairākas eksotiskas operētājsistēmas, tomēr ņemiet vērā, lielākā cīņa par šo tirgus daļu jau ir izcīnīta, tamdēļ esiet piesardzīgi izvēloties operētājsistēmu, kura nav iOS, Windows vai Android, jo, atšķirībā no klasiskajiem datoriem, lielākajā daļā planšetdatoru pēc iegādes operētājsistēmu nomainīt nav iespējams. 

Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojums uzlādei : USB-C
Wi-Fi Wi-Fi 6 (802.11ax)

Lai gan nav gadījies redzēt planšetnieku bez WiFi funkcijas, sirdsmieram esam ielikuši šo parametru. Ar WiFi planšeti iespējams pieslēgt bezvadu interneta rūterim, lai tiktu pie interneta.

Bez WiFi rūtera un interneta pieslēguma planšetdatora iegādes jēga ir stipri apšaubāma.

Atmiņas kartes ligzda : microSD
Bezvadu savienojumi
4G : Ir
5G : Ir
NFC : Ir
GPS : Ir
Bluetooth Ir

Bluetooth ļauj bez vadiem pieslēgt klaviatūru, austiņas, mikrofonu, printerus u.c. iekārtas, kuras atbalsta šo tehnoloģiju.

Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja : 13 MPix
Priekšējās kameras izšķirtspēja : 5 MPix
Akumulators
Baterijas kapacitāte 5050 mAh

Šis ir aptuvens skaitlis, kas norāda, cik stundas iekārta var strādāt ar pilnībā uzlādētu akumulatoru, nelielu procesora noslodzi un iestatītu minimālo ekrāna izgaismojumu.

Atkarībā no noslodzes un izmantotajām iespējām - skaņa, wifi, 3G, failu kopēšana, Bluetooth, utt. šis skaitlis var pamatīgi mainīties uz leju.

Papildus specifikācija
1. kategorija - Tabletes un viedtālruņi
2. kategorija - Tabletes
3G bezvadu savienojumi - Jā
4G bezvadu savienojumi - Jā
5G bezvadu savienojumi - Jā
Akumulators - Akumulatora ietilpība - 5050 mAh
Akumulators - nepārtrauktas video atskaņošanas laiks - 16 h
Akumulators - noņemams akumulators - Jā
Akumulators - pārlūkošanas laiks (4G) - 15 h
Akumulators - pārlūkošanas laiks (Wi-Fi) - 14 h
Akumulators - sarunu laiks (4G) - 33 h
Atmiņa (RAM) - 6GB
Atmiņa - Iekšējā atmiņa - 6 GB
Atmiņa > Iekšējā atmiņa - 6 GB
Audio - Iebūvēto skaļruņu skaits - 1
Audio - Mikrofonu skaits - 2
Audio - Skaļruņu jauda - 1.2 W
Augstums Vienības izmēri - 126.8 mm
Austiņu ligzda Ieejas/izejas savienotāji - 1
Baterija - baterija ir iekļauta komplektā - Jā
Bezvadu LAN Bezvadu savienojumi - Jā
Bluetooth bezvadu savienojumi - Jā
Bluetooth versija - Bluetooth 5.3
BrandPartCode - SM-X306BZGAEEB
category_en - Datori un komponenti > Planšetdatori
category_lv - Datortehnika > Planšetdatori
category_ru - Datortehnika > Planšetdatori
Citas funkcijas - Skaļruņi - Mono
CPU/Platforma/SoC - Astoņkodolu (2,4 GHz un 2,0 GHz)
Darbības rādītāji - BeiDou - Jā
Darbības rādītāji - Galileo - Jā
Darbības rādītāji - GLONASS - Jā
Darbības rādītāji - GPS (satelīts) - Jā
Darbības rādītāji - Kvazi-Zenīta satelītu sistēma (QZSS) - Jā
Darbības rādītāji - Žiroskops - Jā
Datu standarti - 2G, 3G, 4G, 5G
description_lv - Samsung Galaxy Tab Active5 Enterprise Edition Ekrāna diagonāle: 20,3 cm (8") Ekrāna izšķirtspēja: Iekšējās atmiņas ietilpība: 128 GB Procesora taktātrums: 2,4 GHz Procesora tips: 2,4 GHz Procesora tips: Samsung Exynos Procesora modelis: 1: 1380 Operatīvā atmiņa: 6 GB Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (skaitliskā): Aizmugurējās kameras tips: 13 MP (ciparu (skaitliskā)): Pamat Wi-Fi standarts: 5 MP Priekšējā kamera (izšķirtspēja: 5 MP) Priekšējā kamera (izšķirtspēja: 5 MP): Wi-Fi 6 (802.11ax) Iebūvēts karšu lasītājs Svars: 433 g Instalētā operētājsistēma: Wi-Fi 6 (802.11ax): Android 14 Produkta krāsa: zaļa
description_lv - Samsung Galaxy Tab Active5 Enterprise Edition Ekrāna diagonāle: 20,3 cm (8”) Ekrāna izšķirtspēja: 1920 x 1200 pikseļu Iebūvētās atmiņas ietilpība: 128 GB Procesora taktātrums: 2,4 GHz. Procesora tips: Samsung Exynos Procesora modelis: 1380 OPERATĪVĀ ATMIŅA: 6 GB Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (skaitliski): IZŠĶIRTSPĒJA (13 MP): 13 MP.
Aizmugurējās kameras tips: viena kamera Priekšējās kameras izšķirtspēja (skaitliski): KAMERAS IZŠĶIRTSPĒJA (TĀLUM.): 5 MP Wi-Fi pamatstandarts: Wi-Fi 6 (802.11ax) Iebūvēts karšu lasītājs Svars: 433 g Instalētā operētājsistēma: Android 14 Produkta krāsa: zaļa
description_ru - Samsung Galaxy Tab Active5 Enterprise Edition Ekrāna diagonāle: 20,3 cm (8") Ekrāna izšķirtspēja: 1920 x 1200 pikseļu Iekšējās atmiņas ietilpība: 128 GB Procesora taktātrums: 2,4 GHz Procesora tips: Samsung Exynos Procesora modelis: 1380 RAM: 6 GB Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu): Aizmugures kameras tips: viena kamera Priekšējās kameras izšķirtspēja (ciparu): 13 MP: Iebūvēts karšu lasītājs Svars: 433 g Instalētā operētājsistēma: Android 14 Produkta krāsa: zaļa.
dimensionalWeight - 477
Displeja tehnoloģija - TFT-LCD
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:10
Displejs - Displeja diagonāle - 20,3 cm (8")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 1920 x 1200 pikseļu
Displejs - Displeja spilgtums - 600 cd/m²
Displejs - Displeja stikla tips - Gorilla Glass
Displejs - Displejs krāsu skaits - 16 miljoni krāsu
Displejs - HD tipa - WUXGA
Displejs - Noapaļoti displeja stūri - Jā
Displejs - paneļa tips - TFT
Displejs > Displeja diagonāle - 8 "
Displejs > Displeja tehnoloģija - TFT LCD
Displejs > Displejs - 1920 x 1200 pikseļu
Dizains - Aizsardzības funkcijas - Izturīgs pret putekļiem, ūdensizturīgs
Dizains - Aizsardzības funkcijas - Pret putekļiem izturīgs
Dizains - Aizsardzības funkcijas - Ūdensizturīgs
Dizains - formas faktors - Šīferis
Dizains - Ierīces tips - Mobilais planšetdators
Dizains - Produkta krāsa - Zaļā
Dizains - Starptautiskās aizsardzības (IP) kods - IP68
Dizains > Produkta krāsa - Zaļā
Drošība - pirkstu nospiedumu lasītājs - Jā
Drošība - sejas atpazīšana - Jā
Dzimtā izšķirtspēja - 1920x1200
Dziļuma vienības izmēri - 10.1 mm
EAN - 8806095466958
EAN_kods - 8806095466958
Ekrāna izmērs - 8"
Garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
Garantija - 24 mēneši
GarantijaInformācija - + 1 gada papildu garantija
garantijaType - G
GPS/ģeotagēšana - Jā
gross_weight - 0.5 kg
GTIN - 8806095466958
guaranteeLength - 24
Iebūvēta uzglabāšana - 128 GB
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 1510 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 90.00 g
Iepakojuma saturs - iekļauts maiņstrāvas adapteris - Jā
Iepakojuma saturs - iekļauts planšetdatora futrālis - Jā
Iepakojuma saturs - Rakstāmspalva - Jā
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 20.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 220.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 130.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 10.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.10 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.07 kg
Kamera - 13MP
Kamera - Aizmugures kameras tips - Viena kamera
Kamera - Aizmugurējās kameras apertūras numurs - 1.9
Kamera - aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 13 MP
Kamera - aizmugurējās kameras zibspuldze - Jā
Kamera - Automātiskā fokusēšana - Jā
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 3840x2160@30fps
Kamera - Maksimālā video izšķirtspēja - 3840 x 2160 pikseļi
Kamera - Priekšējā kamera - Jā
Kamera - Priekšējās kameras apertūras numurs - 2.2
Kamera - Priekšējās kameras izšķirtspēja (ciparu) - 5 MP
Kamera - Video ierakstīšanas režīmi - 2160p
Kamera > Aizmugures kamera - Jā
Kamera > Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 13 MP
Kamera > Priekšējā kamera - Jā
Kamera > Priekšējās kameras izšķirtspēja (ciparu) - 5 MP
Karšu lasītājs - microSD
Kategorija - Tabletes
Kategorijas kods - TPC
Kategorija_1 - Tabletes
Kategorija_2 - Planšetdatori - planšetdatori līdz 10,1 collas izmēram
Kods - SM-Active5 128
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:6:2017-04-01
Krāsa - Zaļā
LongDesc - Iz ārienes izturīgs, bet iekšpusē - gudrs.Sazinieties ar izturīgu planšetdatoru, kas piedāvā pārnēsājamā datora funkciju. Samsung Galaxy Tab Active5 ir izstrādāts, lai palīdzētu frontes komandām strādāt vissarežģītākajās vidēs. Tas ir radīts darbam netīrā un slapjā laikā. Un, pateicoties pielāgojamajam ekrānam un saderīgajam S Pen rakstāmrīkam, jūs varat turpināt pieskaroties, rakstīt un skicēt, neaizmirstot pat ar cimdiem. 5G savienojamība nodrošina, ka esi tiešsaistē, pat ja esi tālu no bāzes. Un ar ātru POGO uzlādi un nomaināmu akumulatoru jums būs vairāk nekā pietiekami daudz enerģijas, lai izturētu garas dienas laukā. Pēc tam, kad esat atgriezies birojā, varat viegli bezvadu režīmā savienot planšetdatoru ar saderīgu televizoru vai monitoru, izmantojot Samsung DeX. Tab Active5 ir arī daļa no Samsung Enterprise Edition klāsta. Tas nozīmē, ka jūs saņemat papildu drošību, atbalstu un pakalpojumus. Un tas arī atvieglo mobilo ierīču parka pārvaldību.Dar vairāk nekā pietiekami izturīgs. Uzņemieties visgrūtākos darba apstākļus, neuztraucoties par ierīces bojājumiem. Tab Active5 atbilst IP68 un MIL-STD-810H standartam, kas nozīmē, ka tas spēj izturēt šļakatas, putekļus, kritienus un pat ekstremālas temperatūras. Tā displeju aizsargā elastīgais Corning® Gorilla® Glass 5 stikls. Pat komplektā iekļautais S Pen pildspalva atbilst IP68 prasībām, tāpēc jums nebūs jāuztraucas, rakstot slapjos apstākļos. Neatkarīgi no tā, vai jūs skicējat lietū vai piekļūstat datiem telefona torņa virsotnē, Tab Active5 spēj izturēt spiedienu kā profesionālis. Izturīgs, uzticams un gatavs stāties pretī drudžainām dienām. Šis planšetdators, ko darbina Exynos 1380 procesors un atmiņa, kuru var paplašināt līdz 1 TB, izmantojot MicroSD karti, ir gatavs jebkuram uzdevumam. Un ar ātri uzlādējamu, nomaināmu 5050 mAh akumulatoru jūs varēsiet ilgāk turpināt darīt to, ko darāt. Jūs pat varat to izmantot bez akumulatora, izmantojot bezakumulatora režīmu - ja tas ir pieslēgts kioskam vai transportlīdzeklim.Jūsu nākamais uzdevums, īpaši ātri. Uzturiet savienojumu ar savu komandu, lai cik sarežģīts būtu apvidus. Tab Active5 ir nodrošinājis jums muguru gan ar Wi-Fi 6, gan 5G mobilo savienojamību - jūsu glābšanas riņķi, kad atbalsts ir tikai viena zvana attālumā. Neatkarīgi no tā, vai pārvietojaties pa rosīgu veikalu vai dziļi noliktavā, paļaujieties uz uzticamu savienojamību. Wi-Fi 6 maina spēles noteikumus, nodrošinot netraucētu viesabonēšanu starp piekļuves punktiem un maksimālu veiktspēju pat tad, ja ir daudz pieslēgtu ierīču. Pievienojiet 5G zemo latentumu un uzticamību, un datu koplietošana reālajā laikā būs jums pa rokai, lai kurp jūs dotos. Turklāt divjoslu GPS nodrošina precīzu atrašanās vietas izsekošanu, kā arī Knox Asset Manager, lai sekotu līdzi pazudušajām ierīcēm. Ar šo planšetdatoru varat droši strādāt, zinot, ka esat nodrošināts neatkarīgi no tā, kur jūs aizvedīs darba piedzīvojums.Nospiediet, lai radītu iespaidu. Spiediet vairāk ar vienu klikšķi - nav nepieciešams novilkt biezos cimdus. Nospiediet parocīgo fizisko aktīvo taustiņu, un hey presto, acumirklī palaižiet jebkuru vēlamo lietotni - ideāli piemērots, kad rokas ir pilnas. Turklāt administratori var pat kartēt Active Key visā autoparkā ar Knox Mobile Enrollment, lai nodrošinātu maksimālu efektivitāti. Tab Active5 ir aprīkots ar spilgtāku ekrānu ar Vision Booster, kas atvieglo navigāciju darba plūsmās. Turklāt, izmantojot Microsoft Teams push-to-talk balss zvanus, planšetdators pārvēršas par jaudīgu balss rāciju. Ņemiet to līdzi visur, pat rosīgā vidē.
LongProductName - 8,0" TFT, 1920 x 1200 (WUXGA), 13MP/5MP, 5G, 6GB/128GB, Dual-SIM, 1 gada Knox Suite licence
LongSummaryDescription - Samsung Galaxy Tab Active5 Enterprise Edition. Displeja diagonāle: 20,3 cm (8"), Displeja izšķirtspēja: 1920 x 1200 pikseļi. Iekšējās atmiņas ietilpība: 128 GB. Procesora frekvence: 2,4 GHz, Procesoru grupa: Samsung Exynos, Procesora modelis: 1: 1380. Iekšējā atmiņa: 6 GB. Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu): Aizmugurējās kameras tips: 13 MP, aizmugurējās kameras tips: Priekšējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods): 13 MP, Priekšējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods): PRIEKŠĒJĀ KAMERA (AR IZŠĶIRTSPĒJU (5 MP): 5 MP. Augstākais Wi-Fi standarts: Wi-Fi 6 (802.11ax). Integrēts karšu lasītājs. Svars: 433 g. Instalētā operētājsistēma: Android 14. Izstrādājuma krāsa: Krāsa: zaļa
MicroSD kartes slots Ieejas/izejas savienotāji - 1
Mobilā operētājsistēma - Android 14.0
Modelis - Galaxy Tab Active5 5G
MPN - SM-X306BZGAEEB
Multivides formāti - Atbalstītie audio formāti - 3GA
Multivides formāti - Atbalstītie audio formāti - AAC
Multivides formāti - Atbalstītie audio formāti - AMR
Multivides formāti - Atbalstītie audio formāti - AWB
Multivides formāti - Atbalstītie audio formāti - FLAC
Multivides formāti - Atbalstītie audio formāti - IMY
Multivides formāti - Atbalstītie audio formāti - M4A
Multivides formāti - Atbalstītie audio formāti - MIDI
Multivides formāti - Atbalstītie audio formāti - MP3
Multivides formāti - Atbalstītie audio formāti - MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, AMR, AWB, FLAC, Mid, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA.
Multivides formāti - Atbalstītie audio formāti - MXMF
Multivides formāti - Atbalstītie audio formāti - OGA
Multivides formāti - Atbalstītie audio formāti - OGG
Multivides formāti - Atbalstītie audio formāti - OTA
Multivides formāti - Atbalstītie audio formāti - RTTTL
Multivides formāti - Atbalstītie audio formāti - RTX
Multivides formāti - Atbalstītie audio formāti - Vidējais
Multivides formāti - Atbalstītie audio formāti - WAV
Multivides formāti - Atbalstītie audio formāti - XMF
Multivides formāti - Atbalstītie video formāti - 3G2
Multivides formāti - Atbalstītie video formāti - 3GP
Multivides formāti - Atbalstītie video formāti - AVI
Multivides formāti - Atbalstītie video formāti - FLV
Multivides formāti - Atbalstītie video formāti - M4V
Multivides formāti - Atbalstītie video formāti - MKV
Multivides formāti - Atbalstītie video formāti - MP4
Multivides formāti - Atbalstītie video formāti - MP4, M4V, 3GP, 3G2, AVI, FLV, MKV, WEBM
Multivides formāti - Atbalstītie video formāti - WEBM
NFC Bezvadu savienojumi - Jā
Nosaukums - Galaxy | Tab Active5 | 8 " | Green | TFT LCD | 1920 x 1200 pikseļu | 6 GB | 128 GB | 5G | Wi-Fi | Wi-Fi | Priekšējā kamera | 5 MP | Aizmugures kamera | 13 MP | Bluetooth | 5.3 | Android | 14
Nosaukums - Samsung Galaxy Tab Active 5 EE 128GB 6RAM LTE DE melns
Nosaukums - SAMSUNG Galaxy Tab Active5 Enterprise Edition, planšetdators (zaļš, WiFi, 5G)
Nosaukums - Samsung Galaxy Tab Active5 Enterprise Edition 5G Samsung Exynos LTE-TDD un LTE-FDD 128 GB 20,3 cm (8") 6 GB Wi-Fi 6 (802.11ax) Android 14 Green
Operētājsistēma - Android
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 6 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 24.5 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 15 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 0.85 kg
Pilna apraksta līnija - Galaxy|SM-X306B|Octa-core (2,4 GHz un 2.0 GHz)|8"|Ekrāns 8"|Rezolūcija 1920x1200|TFT-LCD|RAM 6GB|1xUSB-C|1xHeadphones ligzda|1xMicroSD kartes ligzda|Bezvadu LAN|Bluetooth|3G|4G|5G|NFC|Karšu lasītājs microSD|Kamera 13MP|Pirmā kamera 5MP|Garšruņi|GPS / ģeogrāfiskās identifikācijas|Pirkstes nospiedumu lasītājs|Android|Zaļā krāsa|Štvērums 213.8 mm|Izmērs 126,8 mm|Izmērs 10,1 mm|Svars 0,433 kg
Pirkstu nospiedumu lasītājs - Jā
Planšetdatora ģimenes nosaukums - Galaxy
Platums Vienības izmēri - 213.8 mm
Priekšējā kamera - 5MP
Procesors - Procesora frekvence - 2.4 GHz
Procesors - Procesora krāsas - 8
Procesors - Procesora modelis - 1380
Procesors - Procesora ražotājs - Samsung
Procesors - procesoru saime - Samsung Exynos
Procesors > Procesora frekvence - 2.4 GHz + 2.0 GHz
producerCode - SM-X306BZGAEEB
productName - Samsung Galaxy Tab Active5 Enterprise Edition 5G Samsung Exynos LTE-TDD un LTE-FDD 128 GB 20,3 cm (8") 6 GB Wi-Fi 6 (802.11ax) Android 14 Green
productSize - Parasts
Produkta modeļa kods - SM-X306B
Produkta nosaukums - Uzņēmuma izdevums
Programmatūra - instalētā operētājsistēma - Android 14
Programmatūra - Platforma - Android
Programmatūra > Instalētā operētājsistēma - Android
Programmatūra > Operētājsistēmas versija - 14
Pārdevēja mājas lapa - www.samsung.com
Ražotāja_kods - SM-X306BZGAEEB
Ražotājs - Samsung
Ražotājs - Samsung
Ražotājs - SAMSUNG
Savienojamības porti un saskarnes - USB 2.0 C tipa pieslēgvietu skaits - 1
Savienojumi un saskarnes - 3,5 mm savienotājs - Jā
ShortSummaryDescription - Samsung Galaxy Tab Active5 Enterprise Edition, 20,3 cm (8"), 1920 x 1200 pikseļu, 128 GB, 6 GB, Android 14, zaļš
sizeX - 245
sizeY - 150
sizeZ - 65
Skaļruņi - Jā
Svars - 0,86
svars - 0.43 kg
Svars - 0.86
svars - 865
Svars un izmēri - Augstums - 126.8 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 10.1 mm
Svars un izmēri - Platums - 213.8 mm
Svars un izmēri - Svars - 433 g
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.53 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.43 kg
Tehniskā informācija > Ražotāja produkta nosaukums - Cilne Active5
Tehniskā informācija > Ražotāja produktu grupa - Galaxy
Tehniskā informācija > Ražotājs - Samsung
Tehniskā_details - Izturīgs, efektīvs lietošanā: Galaxy Tab Active5 tika izstrādāts kā uzticams partneris smagos ikdienas darbos. Šis planšetdators ir aizsargāts pret ūdeni un putekļiem atbilstoši IP68 standartam un atbilst militārajam MIL-STD 810H standartam. Tas var izturēt arī kritienus un ir viegli tīrāms ar dezinfekcijas līdzekļiem. Astoņu kodolu procesors nodrošina pietiekamu jaudu pat sarežģītākiem uzdevumiem - akumulatora darbības laiks ir līdz 16 stundām. WUXGA displejs (1920 x 1200 pikseļu) ar 20,31 cm (8") diagonāli ir viegli salasāms pat spilgtās āra telpās, jo maksimālais spilgtums ir līdz 600 cd/m2. Tas darbojas ar atsvaidzināšanas frekvenci līdz 120 Hz, un tam ir īpaši augsta skārienu jutība: Tas nozīmē, ka skārienekrānu var lietot pat ar slapjām rokām vai cimdiem. To var izmantot arī ar komplektā iekļauto S Pen pildspalvu, kas arī ir sertificēta atbilstoši IP68. Šim planšetdatoram ir dažādas tīkla iespējas: Papildus WiFi saskaņā ar 6. standartu (802.11ax) ir iespējami savienojumi, izmantojot LTE vai 5G. Šī planšetdatora tehniskās īpašības papildina 128 gigabaiti fiksētās atmiņas un 6 gigabaiti RAM. Galaxy Tab Active5 ir ieguldījums nākotnē: Tas jau tiek piegādāts ar Android 14, Samsung nodrošina 4 operētājsistēmas versiju atjauninājumus un līdz pat 5 gadiem ilgus drošības atjauninājumus kopš globālās palaišanas. Šīs ierīces akumulators ir noņemams, tāpēc to ir viegli nomainīt. Planšetdatora darbību var individuāli pielāgot, izmantojot Active Key. Preces Nr.: 100036510 Planšetdatora tips krāsa zaļa EAN 8806095466958 Ražotāja nr. SM-X306BZGAEEB Tab Active sērija Procesora nosaukums Samsung Exynos 1380 Dati saskaņā ar ražotāja informāciju. Faktiskais akumulatora darbības laiks var atšķirties atkarībā no lietošanas veida un sistēmas iestatījumiem. Kopējā RAM ietilpība 6 GB Displeja attēls 20,31 cm (8 collas) Datu glabāšanas vietas skaits 1 Kameras aizmugurējā daļa Objektīvu skaits 1 MicroSD karšu lasītājs SIM karšu slots Nano Savienojamība Wi-Fi Wi-Fi Wi-Fi 3 (802.11a), Wi-Fi 3 (802.11b), Wi-Fi 3 (802.11g), Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax) Atrašanās vieta GPS, GLONASS, Beidou, Galileo, QZSS Funkcijas Akselerometrs, kompass (magnetometrs), attāluma sensors, apkārtējās gaismas sensors, 3 asu žiro sensors, pirkstu nospiedumu sensors Android 14 operētājsistēma Interfeisi 1x USB-C 2.0, 1x austiņas Barošanas avota akumulatora ietilpība 5050 mAh Papildu informācija tiek atbalstītas microSD kartes līdz 1 terabaita lielumam | Video ierakstīšana līdz 3840 x 2160 pikseļiem (4K) @30 kadri sekundē | Video atskaņošana līdz 3840 x 2160 pikseļiem @30 kadri sekundē | IP68 aizsardzība: Aizsardzība pret iegremdēšanu 1,5 metru dziļumā uz 30 minūtēm, nav aizsardzības sālsūdenī un citos šķidrumos, izņemot ūdeni | Triecienizturība līdz 1,5 metru augstumam, ja tas nokrīt uz finiera virsmas | Drošības funkcijas: sejas atpazīšana, pirkstu nospiedumu skeneris, Samsung Knox ar Samsung Knox Vault Izmēri Platums: 213,8 mm x augstums: 126,8 mm x dziļums/garums: 10,1 mm Svars 433 grami
title_lv - Samsung Galaxy Tab Active5 5G 8" planšetdators 6GB / 128GB
title_lv - Samsung Galaxy Tab Active5 5G 8" planšetdators 6GB / 128GB
title_ru - Samsung Galaxy Tab Active5 5G 8" planšetdators 6GB / 128GB
Tīklošana > 3G - Nē
Tīklošana > 4G - Nē
Tīklošana > 5G - Jā
Tīklošana > Bluetooth - Jā
Tīklošana > Bluetooth versija - 5.3
Tīklošana > Wi-Fi - Jā
Tīklošana > Wi-Fi standarti - 802.11 a/b/g/n/ac/6
Tīkls - 3G standarti - UMTS
Tīkls - 4G standarts - LTE-TDD UN LTE-FDD
Tīkls - 5G standarts - Sub6 FDD
Tīkls - 5G standarts - Sub6 FDD, Sub6 TDD
Tīkls - 5G standarts - Sub6 TDD.
Tīkls - atbalstītas 3G joslas - 850
Tīkls - atbalstītas 3G joslas - 850,900,1900,2100 MHz
Tīkls - atbalstītas 3G joslas - 900
Tīkls - atbalstītas 3G joslas - 1900
Tīkls - atbalstītas 3G joslas - 2100 MHz
Tīkls - atbalstītas 4G joslas - 700
Tīkls - atbalstītas 4G joslas - 800
Tīkls - atbalstītas 4G joslas - 850
Tīkls - atbalstītas 4G joslas - 900
Tīkls - atbalstītas 4G joslas - 1500 MHz
Tīkls - atbalstītas 4G joslas - 1800
Tīkls - atbalstītas 4G joslas - 1900
Tīkls - atbalstītas 4G joslas - 2100
Tīkls - atbalstītas 4G joslas - 2100,1900,1800,850,2600,900,700,800,1500 MHz
Tīkls - atbalstītas 4G joslas - 2600
Tīkls - atbalstītās 5G joslas - 600
Tīkls - atbalstītās 5G joslas - 700
Tīkls - atbalstītās 5G joslas - 800
Tīkls - atbalstītās 5G joslas - 850
Tīkls - atbalstītās 5G joslas - 900
Tīkls - atbalstītās 5G joslas - 1800
Tīkls - atbalstītās 5G joslas - 2100
Tīkls - atbalstītās 5G joslas - 2100,1800,850,2600,900,800,700,600,2300,2500,3700,3500 MHz
Tīkls - atbalstītās 5G joslas - 2300
Tīkls - atbalstītās 5G joslas - 2500
Tīkls - atbalstītās 5G joslas - 2600
Tīkls - atbalstītās 5G joslas - 3500 MHz
Tīkls - atbalstītās 5G joslas - 3700
Tīkls - Bluetooth - Jā
Tīkls - Bluetooth versija - 5.3
Tīkls - Dual SIM atbalsts - Jā
Tīkls - Mobilā tīkla izveide - 5G
Tīkls - Mobilā tīkla savienojums - Jā
Tīkls - Top Wi-Fi standarts - Wi-Fi 6 (802.11ax)
Tīkls - tuvo lauku komunikācija (NFC) - Jā
Tīkls - Wi-Fi Direct - Jā
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11a
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax).
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11b
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11g
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 4 (802.11n)
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 6 (802.11ax)
URL - https://www.samsungmobilepress.com/media-assets/galaxy-tab-active5?tab=images
USB-C ieejas/izejas savienotāji - 1
Uzglabāšana - Iekšējās atmiņas ietilpība - 128 GB
Uzglabāšana - Integrēts karšu lasītājs - Jā
Uzglabāšana - Lietotāja atmiņa - 108.7 GB
Uzglabāšana - Maksimālais atmiņas kartes izmērs - 1 TB
Uzglabāšana - Saderīgās atmiņas kartes - MicroSD (TransFlash)
Uzglabāšana > Iekšējās atmiņas ietilpība - 128 GB
Uzglabāšana > Saderīgās atmiņas kartes - microSDXC
Veiktspēja - akselerometrs - Jā
Veiktspēja - Apkārtējās gaismas sensors - Jā
Veiktspēja - atjaunots - Nē
Veiktspēja - Atrašanās vieta - Jā
Veiktspēja - Bezkontakta sensors - Jā
Veiktspēja - Hola sensors - Jā
Veiktspēja - militārais standarts - MIL-STD-810H
Video ierakstīšanas izšķirtspēja - 3840 x 2160
Vienība Neto svars - 0.433 kg
Vienības bruto svars - 0.85 kg
Vienības kastes augstums - 0.06
Vienības kastes garums - 0.245
Vienības kastes platums - 0.15
Vienība Slikts tilpums - 0,002205 kubikmetru
Zīmols - Samsung
Category 1 - Tablets & Smartphones
Category 2 - Tablets
3G Wireless connections - Yes
4G Wireless connections - Yes
5G Wireless connections - Yes
Battery - Battery capacity - 5050 mAh
Battery - Continuous video playback time - 16 h
Battery - Removable battery - Yes
Battery - Browsing time (4G) - 15 h
Battery - Browsing time (Wi-Fi) - 14 h
Battery - Talk time (4G) - 33 h
Memory (RAM) - 6GB
Memory - Internal memory - 6 GB
Memory > Internal memory - 6 GB
Audio - Number of built-in speakers - 1
Audio - Number of microphones - 2
Audio - Speaker power - 1.2 W
Height Unit Dimensions - 126.8 mm
Headphones jack Input/Output connectors - 1
Battery - Battery included - Yes
Wireless LAN Wireless connections - Yes
Bluetooth Wireless connections - Yes
Bluetooth version - Bluetooth 5.3
BrandPartCode - SM-X306BZGAEEB
category_en - Computers & Components > Tablet PCs
category_lv - Datortehnika > Planšetdatori
category_ru - Datortehnika > Planšetdatori
Other features - Speakers - Mono
CPU/Platform/SoC - Octa-core (2.4 GHz & 2.0 GHz)
Performance - BeiDou - Yes
Performance - Galileo - Yes
Performance - GLONASS - Yes
Performance - GPS (satellite) - Yes
Performance - Quasi-Zenith Satellite System (QZSS) - Yes
Performance - Gyroscope - Yes
Data standards - 2G, 3G, 4G, 5G
description_en - Samsung Galaxy Tab Active5 Enterprise Edition
Screen diagonal: 20.3 cm (8”)
Screen resolution: 1920 x 1200 pixels
Internal memory capacity: 128 GB
Processor clock frequency: 2.4 GHz
Processor family: Samsung Exynos
Processor model: 1380
RAM: 6 GB
Rear camera resolution (numerical): 13 MP
Rear Camera Type: Single Camera
Front Camera Resolution (numeric): 5 MP
Basic Wi-Fi Standard: Wi-Fi 6 (802.11ax)
Built-in card reader
Weight: 433 g
Installed Operating System: Android 14
Product Color: Green
description_lv - Samsung Galaxy Tab Active5 Enterprise Edition
Ekrāna diagonāle: 20,3 cm (8”)
Ekrāna izšķirtspēja: 1920 x 1200 pikseļu
Iebūvētās atmiņas ietilpība: 128 GB
Procesora taktātrums: 2,4 GHz.
Procesora tips: Samsung Exynos
Procesora modelis: 1380
OPERATĪVĀ ATMIŅA: 6 GB
Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (skaitliski): IZŠĶIRTSPĒJA (13 MP): 13 MP.
Aizmugurējās kameras tips: viena kamera
Priekšējās kameras izšķirtspēja (skaitliski): KAMERAS IZŠĶIRTSPĒJA (TĀLUM.): 5 MP
Wi-Fi pamatstandarts: Wi-Fi 6 (802.11ax)
Iebūvēts karšu lasītājs
Svars: 433 g
Instalētā operētājsistēma: Android 14
Produkta krāsa: zaļa
description_ru - Samsung Galaxy Tab Active5 Enterprise Edition
Диагональ экрана: 20,3 cm (8")
Разрешение экрана: 1920 x 1200 пикселей
Емкость встроенной памяти: 128 GB
Тактовая частота процессора: 2,4 GHz
Семейство процессоров: Samsung Exynos
Модель процессора: 1380
Оперативная память: 6 GB
Разрешение задней камеры (числовое): 13 MP
Тип задней камеры: Одна камера
Разрешение фронтальной камеры (числовое): 5 MP
Основной стандарт Wi-Fi: Wi-Fi 6 (802.11ax)
Встроенный кардридер
Вес: 433 g
Установленная операционная система: Android 14
Цвет товара: Зеленый
dimensionalWeight - 477
Display technology - TFT-LCD
Display - Native aspect ratio - 16:10
Display - Display diagonal - 20.3 cm (8")
Display - Display resolution - 1920 x 1200 pixels
Display - Display brightness - 600 cd/m²
Display - Display glass type - Gorilla Glass
Display - Display number of colours - 16 million colours
Display - HD type - WUXGA
Display - Rounded display corners - Yes
Display - Panel type - TFT
Display > Display diagonal - 8 "
Display > Display technology - TFT LCD
Display > Display - 1920 x 1200 pixels
Design - Protection features - Dust resistant, Water resistant
Design - Protection features - Dust resistant
Design - Protection features - Water resistant
Design - Form factor - Slate
Design - Device type - Mobile tablet
Design - Product colour - Green
Design - International Protection (IP) code - IP68
Design > Colour of product - Green
Security - Fingerprint reader - Yes
Security - Face recognition - Yes
Native resolution - 1920x1200
Depth Unit Dimensions - 10.1 mm
EAN - 8806095466958
EAN_code - 8806095466958
Screen size - 8"
Warranty - 24
Warranty - 24 month(s)
Warranty - 24 months
WarrantyInfo - + 1 year extra warranty
warrantyType - G
GPS / geotagging - Yes
gross_weight - 0.5 kg
GTIN - 8806095466958
warrantyLength - 24
Built-in storage - 128 GB
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Palette Qty - 1510 pc(s)
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Paper/Pasteboard - 90.00 g
Packaging content - AC adapter included - Yes
Packaging content - Tablet case included - Yes
Packaging content - Stylus pen - Yes
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 20.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 220.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 130.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 10.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.10 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.07 kg
Camera - 13MP
Camera - Rear camera type - Single camera
Camera - Rear camera aperture number - 1.9
Camera - Rear camera resolution (numeric) - 13 MP
Camera - Rear camera flash - Yes
Camera - Auto focus - Yes
Camera - Resolution at capture speed - 3840x2160@30fps
Camera - Maximum video resolution - 3840 x 2160 pixels
Camera - Front camera - Yes
Camera - Front camera aperture number - 2.2
Camera - Front camera resolution (numeric) - 5 MP
Camera - Video recording modes - 2160p
Camera > Rear camera - Yes
Camera > Rear camera resolution (numeric) - 13 MP
Camera > Front camera - Yes
Camera > Front camera resolution (numeric) - 5 MP
Card Reader - microSD
Category - Tablets
Category Code - TPC
Category_1 - Tablets
Category_2 - Tablets - Tablets up to 10.1 inch
Code - SM-Active5 128
Package features > WEE classification - CL109:6:2017-04-01
Colour - Green
LongDesc - Rugged on the outside, smart on the inside.Meet the tough tablet that offers a portable PC-like experience. The Samsung Galaxy Tab Active5 is designed to help frontline teams work in the harshest environments. It’s built to work in the dirt and wet. And thanks to the adaptable screen and compatible S Pen, you can keep tapping, typing and sketching without missing a beat—even with your gloves still on. 5G connectivity keeps you online, even when you’re far from base. And with fast POGO charging and the replaceable battery, you’ll have more than enough power to get you through long days in the field. Then, when you’re back at the office, you can easily connect your tablet wirelessly to a compatible TV or monitor with Samsung DeX. The Tab Active5 is also part of Samsung’s Enterprise Edition range. That means you get additional security, support and services. And it makes managing your fleet of mobile devices easier too.More than tough enough. Take on the toughest work settings without worrying about device damage. The Tab Active5 is IP68 and MIL-STD-810H compliant, meaning it can withstand splashes, dust, drops and even extreme temperatures. Its display is shielded by resilient Corning® Gorilla® Glass 5. Even the included S Pen is IP68 compliant, so you’ll have no worries scribbling in wet conditions. Whether you’re sketching in the rain or accessing data atop a telephone tower, the Tab Active5 can handle the pressure like a pro. Tough, reliable and ready to face hectic days ahead. Fuelled by an Exynos 1380 processor and memory that is expandable up to 1TB with a MicroSD card, this tablet is ready for any task you throw at it. And with the fast-charging, swappable 5,050mAh battery, you can keep doing what you’re doing for longer. You can even use it without a battery with No Battery Mode—if it’s plugged into a kiosk or vehicle.Your next task, super-fast. Stay connected with your team, no matter how challenging the terrain. The Tab Active5 has got your back with both Wi-Fi 6 and 5G mobile connectivity—your lifeline when support is just a call away. Whether you’re navigating a bustling store or deep within a warehouse, count on reliable connectivity. Wi-Fi 6 is a game-changer, ensuring seamless roaming between access points and ultimate performance, even with a flurry of connected devices. Add in the low latency and reliability of 5G, and you’ve got real-time data sharing at your fingertips, wherever you roam. Plus, dual-band GPS provides pinpoint location tracking, coupled with Knox Asset Manager to keep tabs on those missing devices. With this tablet, you can work confidently, knowing you’re covered, no matter where your work adventure takes you.Press to impress. Get more done with just a single click—no need to take off those thick gloves. Press the handy physical Active Key and hey presto, launch any app you want in an instant—perfect for when your hands are full. Plus, administrators can even map the Active Key fleetwide with Knox Mobile Enrollment for the ultimate in efficiency. The Tab Active5 features a brighter screen with Vision Booster, making workstreams easier to navigate. Plus, with Microsoft Teams push-to-talk voice calls, your tablet transforms into a powerful walkie-talkie. Take it anywhere, even into bustling environments.
LongProductName - 8.0" TFT, 1920 x 1200 (WUXGA), 13MP/5MP, 5G, 6GB/128GB, Dual-SIM, 1 year Knox Suite License
LongSummaryDescription - Samsung Galaxy Tab Active5 Enterprise Edition. Display diagonal: 20.3 cm (8"), Display resolution: 1920 x 1200 pixels. Internal storage capacity: 128 GB. Processor frequency: 2.4 GHz, Processor family: Samsung Exynos, Processor model: 1380. Internal memory: 6 GB. Rear camera resolution (numeric): 13 MP, Rear camera type: Single camera, Front camera resolution (numeric): 5 MP. Top Wi-Fi standard: Wi-Fi 6 (802.11ax). Card reader integrated. Weight: 433 g. Operating system installed: Android 14. Product colour: Green
MicroSD Card Slot Input/Output connectors - 1
Mobile OS - Android 14.0
Model - Galaxy Tab Active5 5G
MPN - SM-X306BZGAEEB
Media formats - Audio formats supported - 3GA
Media formats - Audio formats supported - AAC
Media formats - Audio formats supported - AMR
Media formats - Audio formats supported - AWB
Media formats - Audio formats supported - FLAC
Media formats - Audio formats supported - IMY
Media formats - Audio formats supported - M4A
Media formats - Audio formats supported - MIDI
Media formats - Audio formats supported - MP3
Media formats - Audio formats supported - MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, AMR, AWB, FLAC, Mid, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Media formats - Audio formats supported - MXMF
Media formats - Audio formats supported - OGA
Media formats - Audio formats supported - OGG
Media formats - Audio formats supported - OTA
Media formats - Audio formats supported - RTTTL
Media formats - Audio formats supported - RTX
Media formats - Audio formats supported - Mid
Media formats - Audio formats supported - WAV
Media formats - Audio formats supported - XMF
Media formats - Video formats supported - 3G2
Media formats - Video formats supported - 3GP
Media formats - Video formats supported - AVI
Media formats - Video formats supported - FLV
Media formats - Video formats supported - M4V
Media formats - Video formats supported - MKV
Media formats - Video formats supported - MP4
Media formats - Video formats supported - MP4, M4V, 3GP, 3G2, AVI, FLV, MKV, WEBM
Media formats - Video formats supported - WEBM
NFC Wireless connections - Yes
Name - Galaxy | Tab Active5 | 8 " | Green | TFT LCD | 1920 x 1200 pixels | 6 GB | 128 GB | 5G | Wi-Fi | Front camera | 5 MP | Rear camera | 13 MP | Bluetooth | 5.3 | Android | 14
Name - Samsung Galaxy Tab Active 5 EE 128GB 6RAM LTE DE black
Name - SAMSUNG Galaxy Tab Active5 Enterprise Edition, tablet PC (green, WiFi, 5G)
Title - Samsung Galaxy Tab Active5 Enterprise Edition 5G Samsung Exynos LTE-TDD & LTE-FDD 128 GB 20.3 cm (8") 6 GB Wi-Fi 6 (802.11ax) Android 14 Green
Operating System - Android
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 6 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 24.5 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 15 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.85 kg
Full Description Line - Galaxy|SM-X306B|Octa-core (2.4 GHz & 2.0 GHz)|Screen 8"|Resolution 1920x1200|TFT-LCD|RAM 6GB|1xUSB-C|1xHeadphones jack|1xMicroSD Card Slot|Wireless LAN|Bluetooth|3G|4G|5G|NFC|Card Reader microSD|Camera 13MP|Front-facing Camera 5MP|Speakers|GPS / geotagging|Fingerprint reader|Android|Colour Green|Width 213.8 mm|Height 126.8 mm|Depth 10.1 mm|Weight 0.433 kg
Fingerprint reader - Yes
Tablet family name - Galaxy
Width Unit Dimensions - 213.8 mm
Front-facing Camera - 5MP
Processor - Processor frequency - 2.4 GHz
Processor - Processor cores - 8
Processor - Processor model - 1380
Processor - Processor manufacturer - Samsung
Processor - Processor family - Samsung Exynos
Processor > Processor frequency - 2.4 GHz + 2.0 GHz
producerCode - SM-X306BZGAEEB
productName - Samsung Galaxy Tab Active5 Enterprise Edition 5G Samsung Exynos LTE-TDD & LTE-FDD 128 GB 20.3 cm (8") 6 GB Wi-Fi 6 (802.11ax) Android 14 Green
productSize - Normal
Product model code - SM-X306B
ProductName - Enterprise Edition
Software - Operating system installed - Android 14
Software - Platform - Android
Software > Operating system installed - Android
Software > Operating system version - 14
Vendor Homepage - www.samsung.com
Manufacturer_code - SM-X306BZGAEEB
Producer - Samsung
Manufacturer - Samsung
Manufacturer - SAMSUNG
Ports & interfaces - USB 2.0 Type-C ports quantity - 1
Ports & interfaces - 3.5 mm connector - Yes
ShortSummaryDescription - Samsung Galaxy Tab Active5 Enterprise Edition, 20.3 cm (8"), 1920 x 1200 pixels, 128 GB, 6 GB, Android 14, Green
sizeX - 245
sizeY - 150
sizeZ - 65
Speakers - Yes
Weight - 0,86
weight - 0.43 kg
Weight - 0.86
weight - 865
Weight & dimensions - Height - 126.8 mm
Weight & dimensions - Depth - 10.1 mm
Weight & dimensions - Width - 213.8 mm
Weight & dimensions - Weight - 433 g
Technical details > Gross weight - 0.53 kg
Technical details > Net weight - 0.43 kg
Technical details > Producer product name - Tab Active5
Technical details > Producer product family - Galaxy
Technical details > Producer - Samsung
Technical_details - Tough, efficient to use: The Galaxy Tab Active5 was developed as a solid partner in tough everyday work. This tablet is IP68 protected against water and dust and meets military standard MIL-STD 810H. It can also withstand falls and can be easily cleaned with disinfectant. The eight-core processor delivers plenty of power even for more complex tasks - with a battery life of up to 16 hours. The WUXGA display (1920 x 1200 pixels) with a diagonal of 20.31 cm (8") is easy to read even in bright outdoor areas thanks to a maximum brightness of up to 600 cd/m2. It works with a refresh rate of up to 120 Hz and has particularly high touch sensitivity: This means that the touchscreen can be operated even with wet hands or gloves. It can also be used with the included S Pen, which is also IP68 certified. This tablet has various networking options: In addition to WiFi according to Standard 6 (802.11ax) Connections via LTE or 5G are possible. 128 gigabytes of fixed storage and 6 gigabytes of RAM round off the technical features of this tablet PC. The Galaxy Tab Active5 is an investment in the future: It is already delivered with Android 14, Samsung delivers 4 operating system version upgrades and up to 5 years of security updates from global launch. The battery of this device is removable, making it easy to replace. The operation of the tablet can be individually adjusted using the Active Key. Item no.: 100036510 Tablet PC type color green EAN 8806095466958 Manufacturer no. SM-X306BZGAEEB Tab Active series Processor name Samsung Exynos 1380 Data according to manufacturer's information. Actual battery life may vary depending on usage patterns and system settings. Total RAM capacity 6 GB Display image 20.31 cm (8 inches) Data storage number 1 Camera back number of lenses 1 MicroSD card reader SIM slot Nano Connectivity Wi-Fi Wi-Fi 3 (802.11a), Wi-Fi 3 (802.11b), Wi-Fi 3 (802.11g), Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax) Location GPS, GLONASS, Beidou, Galileo, QZSS Features Accelerometer, Compass (Magnetometer), Distance Sensor, Ambient Light Sensor, 3-Axis Gyro Sensor, Fingerprint Sensor Android 14 operating system Interfaces 1x USB-C 2.0, 1x headphones Power supply battery capacity 5050 mAh Further information microSD cards are supported up to 1 terabyte in size | Video recording up to 3840 x 2160 pixels (4K) @30 fps | Video playback up to 3840 x 2160 pixels @30 fps | IP68 protection: Protection against submersion in 1.5 meters of water for 30 minutes, no protection in salt water and liquids other than water | Impact resistance up to 1.5 meters when dropped on plywood surface | Security features: facial recognition, fingerprint scanner, Samsung Knox with Samsung Knox Vault Dimensions Width: 213.8 mm x Height: 126.8 mm x Depth/Length: 10.1 mm Weight 433 grams
title_en - Samsung Galaxy Tab Active5 5G 8" Tablet 6GB / 128GB
title_lv - Samsung Galaxy Tab Active5 5G 8" Planšetdators 6GB / 128GB
title_ru - Samsung Galaxy Tab Active5 5G 8" Планшет 6GB / 128GB
Networking > 3G - No
Networking > 4G - No
Networking > 5G - Yes
Networking > Bluetooth - Yes
Networking > Bluetooth version - 5.3
Networking > Wi-Fi - Yes
Networking > Wi-Fi standards - 802.11 a/b/g/n/ac/6
Network - 3G standards - UMTS
Network - 4G standard - LTE-TDD & LTE-FDD
Network - 5G standard - Sub6 FDD
Network - 5G standard - Sub6 FDD, Sub6 TDD
Network - 5G standard - Sub6 TDD
Network - 3G bands supported - 850
Network - 3G bands supported - 850,900,1900,2100 MHz
Network - 3G bands supported - 900
Network - 3G bands supported - 1900
Network - 3G bands supported - 2100 MHz
Network - 4G bands supported - 700
Network - 4G bands supported - 800
Network - 4G bands supported - 850
Network - 4G bands supported - 900
Network - 4G bands supported - 1500 MHz
Network - 4G bands supported - 1800
Network - 4G bands supported - 1900
Network - 4G bands supported - 2100
Network - 4G bands supported - 2100,1900,1800,850,2600,900,700,800,1500 MHz
Network - 4G bands supported - 2600
Network - 5G bands supported - 600
Network - 5G bands supported - 700
Network - 5G bands supported - 800
Network - 5G bands supported - 850
Network - 5G bands supported - 900
Network - 5G bands supported - 1800
Network - 5G bands supported - 2100
Network - 5G bands supported - 2100,1800,850,2600,900,800,700,600,2300,2500,3700,3500 MHz
Network - 5G bands supported - 2300
Network - 5G bands supported - 2500
Network - 5G bands supported - 2600
Network - 5G bands supported - 3500 MHz
Network - 5G bands supported - 3700
Network - Bluetooth - Yes
Network - Bluetooth version - 5.3
Network - Dual SIM support - Yes
Network - Mobile network generation - 5G
Network - Mobile network connection - Yes
Network - Top Wi-Fi standard - Wi-Fi 6 (802.11ax)
Network - Near Field Communication (NFC) - Yes
Network - Wi-Fi Direct - Yes
Network - Wi-Fi standards - 802.11a
Network - Wi-Fi standards - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax)
Network - Wi-Fi standards - 802.11b
Network - Wi-Fi standards - 802.11g
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 4 (802.11n)
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 6 (802.11ax)
URL - https://www.samsungmobilepress.com/media-assets/galaxy-tab-active5?tab=images
USB-C Input/Output connectors - 1
Storage - Internal storage capacity - 128 GB
Storage - Card reader integrated - Yes
Storage - User memory - 108.7 GB
Storage - Maximum memory card size - 1 TB
Storage - Compatible memory cards - MicroSD (TransFlash)
Storage > Internal storage capacity - 128 GB
Storage > Compatible memory cards - microSDXC
Performance - Accelerometer - Yes
Performance - Ambient light sensor - Yes
Performance - Refurbished - No
Performance - Position location - Yes
Performance - Proximity sensor - Yes
Performance - Hall sensor - Yes
Performance - Military standard - MIL-STD-810H
Video recording resolution - 3840 x 2160
Unit Net Weight - 0.433 kg
Unit Gross Weight - 0.85 kg
Unit Box Height - 0.06
Unit Box Length - 0.245
Unit Box Width - 0.15
Unit Brutto Volume - 0.002205 cubm
Brand - Samsung
425,50 €
Samsung Galaxy Tab Active5 5G, 6GB/128GB, Green
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas