Blow Platinum TAB 8 4G, 2GB/32GB, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1038833 Preces kods: 79-063#
Pasūtāms 4 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
101,86 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 06.11.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 06.11.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 06.11.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 06.11.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 06.11.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 06.11.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 01.11.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna spilgtums, nits: 350
  • Ekrāna izmērs: 8"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 1280 x 800
  • Iebūvētā atmiņa: 32GB
  • Modelis: Blow Platinum TAB 8
  • Svars (g): 608 g
  • Procesors (Chipset): ARM Cortex A7
  • Operatīvā atmiņa (RAM): 2GB
  • Operētājsistēma: Android 11
  • 4G: Ir
  • 5G: Nav
  • Galvenās kameras izšķirtspēja: 2 MPix
  • Baterijas kapacitāte: 4000 mAh
Displeja raksturlielumi
Ekrāna spilgtums, nits : 350
Refresh rate : 60
Ekrāna izmērs 8"

Planšetdatora galvenā sastāvdaļa ir ekrāns, kura izmērs nosaka to, cik liels ir pats planšetdators. Parasti tas ir ekrāna diametrs plus pāris centimetri "turamās" daļas.

Ērtai lietošanai iesakām aptuveni 10" planšetdatoru. 7" ekrānu jau var uzskatīt par nelielu un vairāk piemērotu bērniem. Ja planšetei ir vairāk par 10", tas nozīmē jau samērā lielu iekārtu, kas vidusmēra lietotājam varētu šķist neērta.

Ekrāna izšķirtspēja 1280 x 800

Apzīmē, cik punktu ekrāns satur pa horizontāli un vertikāli. Jo lielāki šie skaitļi, jo labāks attēla asums un patīkamāka lietošana.

Ekrāna paneļa tips IPS LCD

Šis rādītājs nosaka attēla krāsu atbilstību, gaišumu, skata leņķi u.c. kvalitātes kritērijus. Par augstas kvalitātes ekrāna paneli var uzskatīt jebkuru AMOLED, PLS un IPS tipa iekārtu.

Pamatinformācija
Krāsa : Melna, Sudraba
Iebūvētā atmiņa 32GB

Nosaka, cik daudz vietas ir planšetnieka "Cietajā diskā". Ja iekārtai nav pieejams atmiņas karšu paplašināšanas spraudnis, tad šis ir ļoti būtisks parametrs, kuru noteikti vajadzētu izvēlēties iegādes brīdī ar pietiekamu rezervi, jo bez paplašināšanas iespējām, ar šo apjomu nāksies sadzīvot visu iekārtas lietošanas laiku.

Vidusmēra filma aizņem ap 1GB vietas. Vidusmēra Android vai iOS spēle vai aplikācija aizņem ~100 Mb. Mūzikas un bilžu faili aizņem vidēji ap 5 Mb, jeb 0.05 Gb (par vienu failu).

Svars (g) : 608 g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 4 (Quad-core)

Šis ir ļoti nozīmīgs parametrs, jo planšetdators, dēļ samērā lielas ekrāna izšķirtspējas, ir prasīgs pret procesora resursiem. Līdz ar to, ja vēlaties lietot vairākas lietotnes vienlaicīgi, apsveriet iespēju iegādāties planšeti ar vismaz 2 kodolu procesoru.

Procesors (Chipset) ARM Cortex A7

Nosaka, kāds centrālais procesors ir attiecīgajai planšetei. Patreiz tirgū ir pieejami vairāki konkurējoši procesoru modeļi.

NVIDIA Tegra - šīs sērijas procesoriem ir laba grafiskā un skaitļošanas veikspēja, kā arī samērā labi energoefektivitātes rādītāji. Katrā ziņā viens no spēcīgākajiem konkurentiem.

SnapDragon - šis procesors ir ļoti energoefektīvs, toties jaudas ziņā vairāk piemērots viedtālruņiem.

AMD Fusion - šis procesors ir nācis no portatīvo datoru vides, līdz ar to tam ir lieliska veikspēja, gan grafiskajā, gan skaitļošanas lauciņā, tomēr ši procesora arhitektūra, diemžēl, ir paredzēta izmantošanai tikai Windows, Linux u.c. galdatoru vidēs.

Atom - Intel mobilais procesors ar samērā viduvējiem jaudas rādītājiem. Tāpat kā AMD Fusion, derīgs pagaidām tikai galddatoru operētājsistēmām.

Apple A5 - Specializēts Apple izstrādāts procesors, kuru satiksiet vienīgi iPad planšetdatoros. Jaudas ziņā - viens no līderiem.

Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) : 2GB
Videokarte
Videokarte : Mali 400
Operētājsistēma
Operētājsistēma Android 11

Šis ir viens no svarīgākajiem parametriem izvēloties planšeti.

iOS - Apple ražotās planšetes ir aprīkotas iOS operētājsistēmu, kura ir ļoti ērta, ātrdarbīga, bet aizvērta sistēma, kuru nav iespējams īpaši konfigurēt un paplašināt. Toties iekš iOS patreiz ir pieejams visvairāk lietotņu (apps). iOS ir salāgota ar Apple mākoņservisiem, kuri lielākoties ir par maksu.

Android ir Google izstrādāta bezmaksas operētājsistēma, līdzīga iOS, tikai ar visām iespējām daudzas lietas mainīt. Turklāt Android ir labi salāgota ar Google bezmaksas mākoņservisiem - Gmail, Picasa, Youtube, Maps, Google+, Contacts, Calendar u.c. Andoid lietotāju skaits ir straujāk augošais, tamdēļ šī ir ļoti perspektīva operētājsistēma.

Windows - klasiskā Microsoft Windows sistēma, kas ļauj lietot ierastās .EXE aplikācijas planšetdatorā. Tiesa gan, tās patreiz ir vairāk piemērotas galddatoriem, tamdēļ izvēlieties šo operētājsistēmu tikai tad, ja ir kāda Windows programma, bez kuras nevariet iztikt.

Citas (Bada, MeeGo, WebOS, BrewMP, Symbian) - patreiz mobilo operētājsistēmu lauciņā bez pieminētajām ir pieejamas vairākas eksotiskas operētājsistēmas, tomēr ņemiet vērā, lielākā cīņa par šo tirgus daļu jau ir izcīnīta, tamdēļ esiet piesardzīgi izvēloties operētājsistēmu, kura nav iOS, Windows vai Android, jo, atšķirībā no klasiskajiem datoriem, lielākajā daļā planšetdatoru pēc iegādes operētājsistēmu nomainīt nav iespējams. 

Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojums uzlādei : USB-C
Wi-Fi Wi-Fi 5 (802.11ac)

Lai gan nav gadījies redzēt planšetnieku bez WiFi funkcijas, sirdsmieram esam ielikuši šo parametru. Ar WiFi planšeti iespējams pieslēgt bezvadu interneta rūterim, lai tiktu pie interneta.

Bez WiFi rūtera un interneta pieslēguma planšetdatora iegādes jēga ir stipri apšaubāma.

Atmiņas kartes ligzda : microSD
Bezvadu savienojumi
4G : Ir
5G : Nav
NFC : Nav
GPS : Ir
Bluetooth Ir

Bluetooth ļauj bez vadiem pieslēgt klaviatūru, austiņas, mikrofonu, printerus u.c. iekārtas, kuras atbalsta šo tehnoloģiju.

Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja : 2 MPix
Priekšējās kameras izšķirtspēja : 2 MPix
Akumulators
Baterijas kapacitāte 4000 mAh

Šis ir aptuvens skaitlis, kas norāda, cik stundas iekārta var strādāt ar pilnībā uzlādētu akumulatoru, nelielu procesora noslodzi un iestatītu minimālo ekrāna izgaismojumu.

Atkarībā no noslodzes un izmantotajām iespējām - skaņa, wifi, 3G, failu kopēšana, Bluetooth, utt. šis skaitlis var pamatīgi mainīties uz leju.

Papildus specifikācija
Aizmugurējā kamera - 2 Mpix
Akumulatora ietilpība - 4000 mAh
Akumulators - Akumulatora ietilpība - 4000 mAh
Akumulators - akumulatora uzlādes laiks - 5.5 h
Akumulators - Akumulatoru tehnoloģija - Litija polimēru (LiPo)
Akumulators - gaidīšanas laiks - 750 h
Akumulators - nepārtrauktas video atskaņošanas laiks - 5 h
Akumulators - pārlūkošanas laiks (Wi-Fi) - 6 h
Apraksts - Esiet tiešsaistē, lai kur jūs atrastos! Pievienojieties spēlei, pārlūkojiet tīmekļa vietnes, sazinieties ar draugiem, izmantojot sociālo tīklu vietnes un tūlītējos ziņojumapmaiņas programmas, lasiet e-grāmatas, skatieties filmas, klausieties mīļāko mūziku, pārbaudiet savu e-pastu! Jaunā BLOW PlatinumTAB8 planšetdatoru sērija nodrošina bezvadu interneta savienojumu, izmantojot WiFi. Planšetdators nodrošina arī datu pārsūtīšanu, izmantojot Bluetooth un USB. Pateicoties iebūvētajam GPS uztvērējam, ierīce var darboties kā navigācijas ierīce. Biroja rīku komplekts atvieglos jūsu darbu jebkuros apstākļos. BLOW PlatinumTAB8 planšetdatoru var ņemt līdzi visur, tā kompaktie izmēri, nelielais svars un izturība, kā arī iebūvētais akumulators padara šo ierīci ideāli piemērotu ceļošanai, darbam, skolai vai veicot ikdienas darbus mājās. Stabils un ātrs Planšetdatorā ir izmantots unikāls SC9832E 4*Cortex A7 procesors, kurā ir iebūvēti pat 4 kodoli un 2 GB RAM. Jūs pamanīsiet neticamu ātrumu un veiktspēju, lietojot prasīgas lietojumprogrammas un spēles. Miljonu lietojumprogrammu jauda Ierīcē instalētā modernā Android 11 sistēma nodrošina ātru darbību un sniedz pilnīgu piekļuvi Google sniegtajiem pakalpojumiem, tostarp: Google Play Store, Google Maps, G-mail. Sistēmu raksturo uzlabota žestu navigācija, uzlabota privātuma iestatījumu kontrole un skaņas uzlabošanas iespēja. Bez ierobežojumiem var izmantot tādas lietotnes kā Netflix, Disney+, YouTube, Facebook, Messenger, Snapchat u. c. Ātrs tīkls vienmēr sasniedzams Pateicoties iebūvētajam SIM kartes modulim, Blow planšetdators ļauj bez problēmām atbildēt uz zvanu vai atbildēt uz ziņu. Ierīce lieliski atbalsta 4G LTE un 3G WCDMA tīklus, kas ļauj maksimāli ātri piekļūt internetam. Savukārt, pateicoties iebūvētajam WiFi modulim, planšetdatoru varam pieslēgt tīklam, neizmantojot SIM karti. Uzlabotā Bluetooth tehnoloģija Planšetdatorā iebūvētā Bluetooth 4.2 funkcija ir optimizēta populārā bezvadu sakaru standarta versija. Tā ir vēl labāk pielāgota mobilajām ierīcēm un bezvadu elektroniskajiem piederumiem. Nodrošina lielāku ātrumu, stabilitāti un energoefektivitāti. Tagad savienošanās ar citām ierīcēm un bezvadu datu pārsūtīšana vairs nebūs liela problēma. Ideāla ierīce ceļošanai Iebūvētais 4000 mAh akumulators nodrošina ilgas darba stundas, tāpēc planšetdatoru var lietot gandrīz visu dienu bez uzlādes, kas noteikti atvieglos ceļošanu, kad ierīces pieslēgšana pie barošanas avota var radīt problēmas. Kompaktais izmērs ļauj to ņemt līdzi praktiski visur, to var viegli paslēpt somā, un tās svars būs gandrīz nemanāms.
Atmiņa - Iekšējā atmiņa - 4 GB
Atmiņa - Iekšējās atmiņas tips - LPDDR3-SDRAM
Atmiņas karte - microSD
Atmiņas karšu lasītājs - Jā
Atmiņas standarts - SDXC
Audio - Audio sistēma - stereo
Audio - FM radio - Nē
Audio - Iebūvēto skaļruņu skaits - 2
Audio - iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
Audio - Iebūvēts mikrofons - Jā
Augstums - 124.5 mm
Citas funkcijas -
Citi displeja parametri - LCD IPS 8 collu kapacitatīvais, piecu punktu ar izšķirtspēju 800x1280
CPU - cita informācija -
Darbības rādītāji - BeiDou - Jā
Darbības rādītāji - GLONASS - Jā
Darbības rādītāji - Žiroskops - Nē
Detalizētas kameras specifikācijas -
Diagonālais ekrāns - 8''
dimensijas dziļums - 92 mm
dimensionalWeight - 347
Displejs - Attāluma attiecība - 16:9
Displejs - Attāluma attiecība - 16:10
Displejs - Displeja diagonāle - 20,3 cm (8")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 1280 x 800 pikseļi
Displejs - Displeja spilgtums - 350 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - WVA
Displejs - Displejs krāsu skaits - 16,78 miljoni krāsu
Displejs - HD tipa - HD
Displejs - LED apgaismojums - Jā
Displejs - Skārienjutīgā tehnoloģija - Multi-touch
Displejs - skārienjūtīgā ekrāna tips - Kapacitatīvais
Dizains - atbilstība RoHS - Y
Dizains - formas faktors - Šīferis
Dizains - Ierīces tips - Pilna izmēra planšetdators
Dizains - Krāsas nosaukums - Jet Black
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dziļums - 9.2 mm
ean - 5900804134503
garantija - 24
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - F
GPS uztvērējs - Jā
Grafika - Grafiskā karte - Mali 400
Grafiskā karte - Grafisko karšu saime - Adreno
guaranteeLength - 24
I/O savienotāji - 1 x 3,5 mm minijack
I/O savienotāji - 1 x USB (C tipa)
Iekļautie piederumi - BLOW PlatinumTAB8 planšetdators Strāvas lādētājs + USB C kabelis: Adapteris no USB A (kontaktligzda) uz USB C (kontaktdakša): 80 cm: 15cm Instrukcija Polijas kastītē
Iekšējā atmiņa - 32 GB
izmērs augstums - 125 mm
izmērs platums - 208 mm
izmērs svars - 1400 g
Kamera - Jā
Kamera - Aizmugures kamera - Jā
Kamera - Aizmugures kameras tips - Viena kamera
Kamera - aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 8 MP
Kamera - Automātiskā fokusēšana - Jā
Kamera - Priekšējā kamera - Jā
Kamera - Priekšējās kameras izšķirtspēja (ciparu) - 5 MP
Krāsa - Sudraba
Modelis - PlatinumTAB8 4G
nosaukums - Planšetdators PlatinumTAB8 4G V3
Operētājsistēma - Android 11
Platums - 208.5 mm
Priekšējā kamera - 2 Mpix
Procesora frekvence - 1.2 GHz
Procesors - Četrkodolu kodols
Procesors - Procesora arhitektūra - ARM Cortex-A7
Procesors - Procesora frekvence - 1.6 GHz
Procesors - Procesora krāsas - 8
Procesors - Procesora modelis - A7
Procesors - procesoru saime - ARM Cortex
Procesoru saime - Cortex-A7
producerCode - 79-063#
productName - Planšetdators BLOW PlatinumTAB8 4G V3 IPS 4GB/64GB astoņkodols
productSize - Parasts
Programmatūra - instalētā operētājsistēma - Android 8.0
Programmatūra - Platforma - Android
ražotājs - BLOW
Rezolūcija - 1280 x 800
Savienojamie porti un saskarnes - 3,5 mm jack savienotāju skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - USB 3.0 C tipa pieslēgvietu skaits - 1
Saziņa - Bluetooth 4.2
Saziņa - LTE (4G)
Saziņa - UMTS (3G)
Saziņa - Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac)
SIM karte - Micro
sizeX - 284
sizeY - 36
sizeZ - 170
svars - 648
Svars un izmēri - Augstums - 124.5 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 9.2 mm
Svars un izmēri - Platums - 208.3 mm
Svars un izmēri - Svars - 0.608 g
Tīkls - 4G standarts - LTE
Tīkls - Bluetooth - Jā
Tīkls - Bluetooth versija - 4.2
Tīkls - Mobilā tīkla izveide - 4G
Tīkls - Mobilā tīkla savienojums - Jā
Tīkls - SIM kartes tips - MicroSIM
Tīkls - Top Wi-Fi standarts - Wi-Fi 4 (802.11n)
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11b
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11g
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 4 (802.11n)
Uzglabāšana - Iekšējās atmiņas ietilpība - 64 GB
Uzglabāšana - Integrēts karšu lasītājs - Jā
Uzglabāšana - Maksimālais atmiņas kartes izmērs - 128 GB
Uzglabāšana - Saderīgās atmiņas kartes - MicroSD (TransFlash)
Uzglabāšana - Uzglabāšanas līdzekļi - eMCP
Uzstādīta RAM atmiņa - 2 GB
Veiktspēja - akselerometrs - Jā
Veiktspēja - Atrašanās vieta - Jā
Veiktspēja - GPS (A-GPS) - Jā
vendpn - 79-063#
WWAN (3G) / LTE (4G) / 5G - Nē
Rear camera - 2 Mpix
Battery capacity - 4000 mAh
Battery - Battery capacity - 4000 mAh
Battery - Battery recharge time - 5.5 h
Battery - Battery technology - Lithium Polymer (LiPo)
Battery - Standby time - 750 h
Battery - Continuous video playback time - 5 h
Battery - Browsing time (Wi-Fi) - 6 h
Description - Stay online wherever you are! Join the game, browse websites, communicate with friends via social networking sites and instant messengers, read e-books, watch movies, listen to your favorite music, check your e-mail! The new BLOW PlatinumTAB8 series of tablets provides wireless Internet communication via WiFi. The tablet also allows data transfer via Bluetooth and USB. Thanks to the built-in GPS receiver, the device can work as a navigation device. A suite of office tools will make your work easier in all conditions. You can take the BLOW PlatinumTAB8 tablet with you everywhere, its compact dimensions, low weight and durability, and built-in battery make this device perfect for travel, work, school, or while performing everyday activities at home. Stable and fast The tablet uses a unique SC9832E 4*Cortex A7 processor, which has as many as 4 built-in cores and 2GB of RAM. You will notice incredible speed and performance when using demanding applications and games. The power of a million applications The modern Android 11 system installed on the device allows for fast operation and gives full access to services provided by Google, including: Google Play Store, Google Maps, G-mail. The system is characterized by improved gesture navigation, advanced privacy settings control and sound improvement option. You can use applications such as Netflix, Disney+, YouTube, Facebook, Messenger, Snapchat, etc. without restrictions. Fast network always within reach Thanks to the built-in SIM card module, the Blow tablet allows you to answer a call or reply to a message without any problems. The device is great at supporting 4G LTE and 3G WCDMA networks, which allows for the maximum possible fast access to the Internet. And thanks to the built-in WiFi module, we can connect the tablet to the network without using a SIM card. Advanced Bluetooth technology The Bluetooth 4.2 function built into the tablet is an optimized version of the popular wireless communication standard. Even better adapted to mobile devices and wireless electronic accessories. Provides greater speed, stability and energy efficiency. Now connecting to other devices and wireless data transfer will not be a major problem. The perfect device for traveling The built-in 4000 mAh battery ensures long working hours, so you can use the tablet almost all day without charging, which will definitely make traveling easier when connecting the device to the power supply may be a problem. The compact size allows you to take it with you virtually everywhere, you can easily hide it in a bag, and its weight will be almost imperceptible.
Memory - Internal memory - 4 GB
Memory - Internal memory type - LPDDR3-SDRAM
Memory card - microSD
Memory card reader - Yes
Memory standard - SDXC
Audio - Audio system - stereo
Audio - FM radio - No
Audio - Number of built-in speakers - 2
Audio - Built-in speaker(s) - Yes
Audio - Built-in microphone - Yes
Height - 124.5 mm
Other features -
Other display parameters - LCD IPS 8-inch capacitive, five-point with a resolution of 800x1280
CPU - other information -
Performance - BeiDou - Yes
Performance - GLONASS - Yes
Performance - Gyroscope - No
Detailed camera specifications -
Diagonal screen - 8''
dimension depth - 92 mm
dimensionalWeight - 347
Display - Aspect ratio - 16:9
Display - Aspect ratio - 16:10
Display - Display diagonal - 20.3 cm (8")
Display - Display resolution - 1280 x 800 pixels
Display - Display brightness - 350 cd/m²
Display - Display technology - WVA
Display - Display number of colours - 16.78 million colours
Display - HD type - HD
Display - LED backlight - Yes
Display - Touch technology - Multi-touch
Display - Touchscreen type - Capacitive
Design - RoHS compliance - Y
Design - Form factor - Slate
Design - Device type - Full-size tablet
Design - Colour name - Jet Black
Design - Product colour - Black
Depth - 9.2 mm
ean - 5900804134503
guarantee - 24
guarantee_type - external
warrantyType - F
GPS receiver - Yes
Graphics - Graphics card - Mali 400
Graphics - Graphics card family - Adreno
warrantyLength - 24
I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors - 1 x USB (Type C)
Accessories included - BLOW PlatinumTAB8 tablet Mains charger + USB C cable: 80cm Adapter from USB A (socket) to USB C (plug): 15cm Instructions in Polish Box
Internal memory - 32 GB
dimension height - 125 mm
dimension width - 208 mm
dimension weight - 1400 g
Camera - Yes
Camera - Rear camera - Yes
Camera - Rear camera type - Single camera
Camera - Rear camera resolution (numeric) - 8 MP
Camera - Auto focus - Yes
Camera - Front camera - Yes
Camera - Front camera resolution (numeric) - 5 MP
Color - Silver
Model - PlatinumTAB8 4G
name - Tablet PlatinumTAB8 4G V3
Operating System - Android 11
Width - 208.5 mm
Front camera - 2 Mpix
CPU frequency - 1.2 GHz
Processor - Quad Core
Processor - Processor architecture - ARM Cortex-A7
Processor - Processor frequency - 1.6 GHz
Processor - Processor cores - 8
Processor - Processor model - A7
Processor - Processor family - ARM Cortex
Processor family - Cortex-A7
producerCode - 79-063#
productName - Tablet BLOW PlatinumTAB8 4G V3 IPS 4GB/64GB octa core
productSize - Normal
Software - Operating system installed - Android 8.0
Software - Platform - Android
producer - BLOW
Resolution - 1280 x 800
Ports & interfaces - Number of 3.5 mm jack connectors - 1
Ports & interfaces - USB 3.0 Type-C ports quantity - 1
Communication - Bluetooth 4.2
Communication - LTE (4G)
Communication - UMTS (3G)
Communication - Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac)
SIM card - Micro
sizeX - 284
sizeY - 36
sizeZ - 170
weight - 648
Weight & dimensions - Height - 124.5 mm
Weight & dimensions - Depth - 9.2 mm
Weight & dimensions - Width - 208.3 mm
Weight & dimensions - Weight - 0.608 g
Network - 4G standard - LTE
Network - Bluetooth - Yes
Network - Bluetooth version - 4.2
Network - Mobile network generation - 4G
Network - Mobile network connection - Yes
Network - SIM card type - MicroSIM
Network - Top Wi-Fi standard - Wi-Fi 4 (802.11n)
Network - Wi-Fi standards - 802.11b
Network - Wi-Fi standards - 802.11g
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 4 (802.11n)
Storage - Internal storage capacity - 64 GB
Storage - Card reader integrated - Yes
Storage - Maximum memory card size - 128 GB
Storage - Compatible memory cards - MicroSD (TransFlash)
Storage - Storage media - eMCP
RAM memory installed - 2 GB
Performance - Accelerometer - Yes
Performance - Position location - Yes
Performance - Assisted GPS (A-GPS) - Yes
vendpn - 79-063#
WWAN (3G) / LTE (4G) / 5G - No
101,86 €
Blow Platinum TAB 8 4G, 2GB/32GB, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas