Honor Pad X9 Wi-Fi, 4GB/128GB, Space Gray

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1018410 Preces kods: TABHUATZA0026
Pasūtāms 5 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
215,51 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 08.11.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.11.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.11.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.11.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.11.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.11.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 06.11.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna spilgtums, nits: 400
  • Ekrāna izmērs: 11.5"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 1200 x 2000
  • Iebūvētā atmiņa: 128GB
  • Modelis: Honor Pad X9
  • Svars (g): 499 g
  • Procesors (Chipset): Snapdragon 685
  • Operatīvā atmiņa (RAM): 4GB
  • Operētājsistēma: Android 13
  • 4G: Nav
  • 5G: Nav
  • Galvenās kameras izšķirtspēja: 5 MPix
  • Baterijas kapacitāte: 7250 mAh
Displeja raksturlielumi
Ekrāna spilgtums, nits : 400
Refresh rate : 120
Ekrāna izmērs 11.5"

Planšetdatora galvenā sastāvdaļa ir ekrāns, kura izmērs nosaka to, cik liels ir pats planšetdators. Parasti tas ir ekrāna diametrs plus pāris centimetri "turamās" daļas.

Ērtai lietošanai iesakām aptuveni 10" planšetdatoru. 7" ekrānu jau var uzskatīt par nelielu un vairāk piemērotu bērniem. Ja planšetei ir vairāk par 10", tas nozīmē jau samērā lielu iekārtu, kas vidusmēra lietotājam varētu šķist neērta.

Ekrāna izšķirtspēja 1200 x 2000

Apzīmē, cik punktu ekrāns satur pa horizontāli un vertikāli. Jo lielāki šie skaitļi, jo labāks attēla asums un patīkamāka lietošana.

Ekrāna paneļa tips TFT

Šis rādītājs nosaka attēla krāsu atbilstību, gaišumu, skata leņķi u.c. kvalitātes kritērijus. Par augstas kvalitātes ekrāna paneli var uzskatīt jebkuru AMOLED, PLS un IPS tipa iekārtu.

Pamatinformācija
Krāsa : Pelēka
Iebūvētā atmiņa 128GB

Nosaka, cik daudz vietas ir planšetnieka "Cietajā diskā". Ja iekārtai nav pieejams atmiņas karšu paplašināšanas spraudnis, tad šis ir ļoti būtisks parametrs, kuru noteikti vajadzētu izvēlēties iegādes brīdī ar pietiekamu rezervi, jo bez paplašināšanas iespējām, ar šo apjomu nāksies sadzīvot visu iekārtas lietošanas laiku.

Vidusmēra filma aizņem ap 1GB vietas. Vidusmēra Android vai iOS spēle vai aplikācija aizņem ~100 Mb. Mūzikas un bilžu faili aizņem vidēji ap 5 Mb, jeb 0.05 Gb (par vienu failu).

Svars (g) : 499 g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 8 (Octa-core)

Šis ir ļoti nozīmīgs parametrs, jo planšetdators, dēļ samērā lielas ekrāna izšķirtspējas, ir prasīgs pret procesora resursiem. Līdz ar to, ja vēlaties lietot vairākas lietotnes vienlaicīgi, apsveriet iespēju iegādāties planšeti ar vismaz 2 kodolu procesoru.

Procesors (Chipset) Snapdragon 685

Nosaka, kāds centrālais procesors ir attiecīgajai planšetei. Patreiz tirgū ir pieejami vairāki konkurējoši procesoru modeļi.

NVIDIA Tegra - šīs sērijas procesoriem ir laba grafiskā un skaitļošanas veikspēja, kā arī samērā labi energoefektivitātes rādītāji. Katrā ziņā viens no spēcīgākajiem konkurentiem.

SnapDragon - šis procesors ir ļoti energoefektīvs, toties jaudas ziņā vairāk piemērots viedtālruņiem.

AMD Fusion - šis procesors ir nācis no portatīvo datoru vides, līdz ar to tam ir lieliska veikspēja, gan grafiskajā, gan skaitļošanas lauciņā, tomēr ši procesora arhitektūra, diemžēl, ir paredzēta izmantošanai tikai Windows, Linux u.c. galdatoru vidēs.

Atom - Intel mobilais procesors ar samērā viduvējiem jaudas rādītājiem. Tāpat kā AMD Fusion, derīgs pagaidām tikai galddatoru operētājsistēmām.

Apple A5 - Specializēts Apple izstrādāts procesors, kuru satiksiet vienīgi iPad planšetdatoros. Jaudas ziņā - viens no līderiem.

Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) : 4GB
Videokarte
Videokarte : Adreno 610
Operētājsistēma
Operētājsistēma Android 13

Šis ir viens no svarīgākajiem parametriem izvēloties planšeti.

iOS - Apple ražotās planšetes ir aprīkotas iOS operētājsistēmu, kura ir ļoti ērta, ātrdarbīga, bet aizvērta sistēma, kuru nav iespējams īpaši konfigurēt un paplašināt. Toties iekš iOS patreiz ir pieejams visvairāk lietotņu (apps). iOS ir salāgota ar Apple mākoņservisiem, kuri lielākoties ir par maksu.

Android ir Google izstrādāta bezmaksas operētājsistēma, līdzīga iOS, tikai ar visām iespējām daudzas lietas mainīt. Turklāt Android ir labi salāgota ar Google bezmaksas mākoņservisiem - Gmail, Picasa, Youtube, Maps, Google+, Contacts, Calendar u.c. Andoid lietotāju skaits ir straujāk augošais, tamdēļ šī ir ļoti perspektīva operētājsistēma.

Windows - klasiskā Microsoft Windows sistēma, kas ļauj lietot ierastās .EXE aplikācijas planšetdatorā. Tiesa gan, tās patreiz ir vairāk piemērotas galddatoriem, tamdēļ izvēlieties šo operētājsistēmu tikai tad, ja ir kāda Windows programma, bez kuras nevariet iztikt.

Citas (Bada, MeeGo, WebOS, BrewMP, Symbian) - patreiz mobilo operētājsistēmu lauciņā bez pieminētajām ir pieejamas vairākas eksotiskas operētājsistēmas, tomēr ņemiet vērā, lielākā cīņa par šo tirgus daļu jau ir izcīnīta, tamdēļ esiet piesardzīgi izvēloties operētājsistēmu, kura nav iOS, Windows vai Android, jo, atšķirībā no klasiskajiem datoriem, lielākajā daļā planšetdatoru pēc iegādes operētājsistēmu nomainīt nav iespējams. 

Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojums uzlādei : USB-C
Wi-Fi Wi-Fi 5 (802.11ac)

Lai gan nav gadījies redzēt planšetnieku bez WiFi funkcijas, sirdsmieram esam ielikuši šo parametru. Ar WiFi planšeti iespējams pieslēgt bezvadu interneta rūterim, lai tiktu pie interneta.

Bez WiFi rūtera un interneta pieslēguma planšetdatora iegādes jēga ir stipri apšaubāma.

Atmiņas kartes ligzda : Nav
Bezvadu savienojumi
4G : Nav
5G : Nav
NFC : Nav
GPS : Nav
Bluetooth Ir

Bluetooth ļauj bez vadiem pieslēgt klaviatūru, austiņas, mikrofonu, printerus u.c. iekārtas, kuras atbalsta šo tehnoloģiju.

Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja : 5 MPix
Priekšējās kameras izšķirtspēja : 5 MPix
Akumulators
Baterijas kapacitāte 7250 mAh

Šis ir aptuvens skaitlis, kas norāda, cik stundas iekārta var strādāt ar pilnībā uzlādētu akumulatoru, nelielu procesora noslodzi un iestatītu minimālo ekrāna izgaismojumu.

Atkarībā no noslodzes un izmantotajām iespējām - skaņa, wifi, 3G, failu kopēšana, Bluetooth, utt. šis skaitlis var pamatīgi mainīties uz leju.

Papildus specifikācija
Akumulators - Akumulatora ietilpība - 7250 mAh
Atmiņa - Iekšējā atmiņa - 4 GB
Audio - Iebūvēto skaļruņu skaits - 6
Audio - Mikrofonu skaits - 1
Barošana - maiņstrāvas adaptera barošana - 22.5 W
Baterija - baterija ir iekļauta komplektā - Jā
BrandPartCode - 5301AGHX
category_en - Datori un komponenti > Planšetdatori
category_lv - Datortehnika > Planšetdatori
category_ru - Datortehnika > Planšetdatori
Darbības rādītāji - Izcelsmes valsts - Ķīna
description_lv - 11,5 collu lielais ekrāns: HONOR Pad X9, kas aprīkots ar 11,5 collu 120 Hz 2K HONOR FullView displeju ar ekrāna un korpusa attiecību vairāk nekā 86%, 120 Hz augstais atsvaidzes intensitāte un 2K HD izšķirtspēja apvieno vienmērīgu grafiku ar skaidrību. , ielādējot izcilo ekrānu ar uzslavām 6 telpiskās skaņas skaļruņi: Apkārtējais 6 skaļruņu dizains ir jauns, lai atbrīvotu skaņu no apakšējā skaļruņa; Turklāt vieglā zemfrekvences skaļruņa iekārta var radīt daudzvirzienu skaņas lauku no apakšējā skaļruņa, padarot mūziku jaudīgāku, vienlaikus sniedzot iespaidīgu pieredzi.
Liela atmiņa: 4+128 GB īpaši liela krātuve var saturēt visus jūsu lolotos mirkļus; Iebūvētais HONOR OS Turbo viedajā režīmā var paplašināt ietilpību līdz 4+3 GB, padarot izstrādājuma lietošanu vienmērīgāku Delikāts pilna metāla korpuss: viengabalains metāla korpuss ir vienkāršs, bet ne bezrūpīgs, 499 g svars un 6,9 mm biezums, ierīce vienmēr ir ērta rokturim, padarot to par labāko dzīvesbiedru.
Īpaši vienmērīga veiktspēja: HONOR Pad X9 ar 6 nm ražošanas procesu, pilnīgi jaunais Qualcomm Snapdragon 685 ar savu izcilo dizainu sniedz maksimālu pieredzi. Papildu jauda: Iebūvētais 7250 mAh akumulators atbalsta aptuveni 13 stundas vietējā video atskaņošanas ar pilnu uzlādi, nodrošinot jums pilnīgu atbalstu neatkarīgi no tā, vai skatāties ilgstošus sporta veidus, apmeklējat tiešsaistes kursus vai lasāt e-grāmatas.
description_lv - 11,5 collu liels ekrāns:HONOR Pad X9 ir aprīkots ar 11.5 collu 120 Hz 2K HONOR FullView displejs, ar ekrāna un ķermeņa attiecību vairāk nekā 86%, 120 Hz augstais atsvaidzināšanas ātrums un 2K HD izšķirtspēja apvieno vienmērīgu grafiku ar skaidrību, ielādējot lielisko ekrānu ar uzslavām Surround 6 skaļruņi:Inovatoriskā 6 skaļruņu konstrukcija ļauj izlaist skaņu no apakšējā skaļruņa; Turklāt vieglais zemfrekvences skaļruņa bloks var radīt daudzvirzienu skaņas lauku no apakšējā skaļruņa, padarot mūziku jaudīgāku, vienlaikus sniedzot iespaidīgu pieredzi Liela atmiņa:4+128GB īpaši liela atmiņa var saturēt visus jūsu dārgākos mirkļus; iebūvētā HONOR OS Turbo var paplašināt ietilpību līdz 4+3GB viedā režīmā, padarot produktu vienmērīgāk lietojamu Delikāts pilnmetāla korpuss:Vismetāla viengabala konstrukcija ir vienkārša, bet ne bezrūpīga, 499g svars un 6..9 mm biezumā, ierīce vienmēr ir ērta satveršanai, padarot to par vislabāko dzīves biedru Īpaši vienmērīga veiktspēja:HONOR Pad X9 ar 6 nm ražošanas procesu, pilnīgi jaunais Qualcomm Snapdragon 685 nodrošina maksimālu pieredzi ar savu izcilo dizainu Papildu jauda:Iebūvētais 7250 mAh akumulators ar pilnu uzlādi nodrošina aptuveni 13 stundas vietējās video atskaņošanas, sniedzot jums pilnīgu atbalstu neatkarīgi no tā, vai skatāties ilgstošu sporta tiešraidi, apmeklējat tiešsaistes kursus vai lasāt e-grāmatas.
description_ru - Liels 11,5 collu ekrāns: HONOR Pad X9 ir aprīkots ar 11,5 collu HONOR FullView displeju ar 120 Hz atsvaidzināšanas frekvenci un 2K izšķirtspēju, un ekrāna attiecība pret korpusu ir vairāk nekā 86 %. Augstais 120 Hz atsvaidzināšanas ātrums un 2K HD izšķirtspēja apvieno vienmērīgu grafiku un skaidrību. Uzlādēts lielisks ekrāns ar slavējamiem 6 telpiskās skaņas skaļruņiem: inovatīvais apkārtējo 6 skaļruņu dizains var izlaist skaņu no apakšējā skaļruņa; turklāt vieglais zemfrekvences skaļrunis var radīt daudzvirzienu skaņas lauku no apakšējā skaļruņa, padarot mūziku jaudīgāku un sniedzot aizraujošu pieredzi. Liela atmiņa: īpaši liela 4+128 GB atmiņa var saglabāt visus jūsu dārgos mirkļus; iebūvētā HONOR OS Turbo var paplašināt ietilpību līdz 4+3 GB viedajā režīmā, padarot ērtāku produkta lietošanu. Nav Ierīci vienmēr ir ērti turēt rokās, padarot to par labāko dzīves biedru. Īpaši vienmērīga veiktspēja: HONOR Pad X9, kas ražots, izmantojot 6 nm procesa tehnoloģiju, pilnīgi jaunais Qualcomm Snapdragon 685 procesors ar savu izcilo dizainu atraisa nepārspējamas iespējas. Papildu jauda: iebūvētais 7250 mAh akumulators ar pilnu uzlādi nodrošina aptuveni 13 stundas vietējās video atskaņošanas, nodrošinot pilnīgu atbalstu neatkarīgi no tā, vai skatāties ilgstošu sporta tiešraidi, apmeklējat tiešsaistes
Displejs - Displeja diagonāle - 29,2 cm (11,5")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 2000 x 1200 pikseļi
Dizains - formas faktors - Šīferis
Dizains - Ierīces tips - Mobilais planšetdators
Dizains - Korpusa materiāls - Metāls
Dizains - Krāsas nosaukums - Space Gary
Dizains - Produkta krāsa - Pelēks
EAN - 6936520826612
Eans - 6936520826612
GarantijaInformācija -
Grafika - Grafiskā karte - Adreno 610
Grafiskā karte - Grafisko karšu saime - Adreno
gross_weight - 0.3 kg
GTIN - 6936520826612
Kamera - Aizmugures kameras tips - Viena kamera
Kamera - aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 5 MP
Kamera - Priekšējā kamera - Jā
Kamera - Priekšējās kameras izšķirtspēja (ciparu) - 5 MP
Kategorija - Saknes/Lapdatordatori | Tabletes/tabletes
Kategorija - Tabletes
LongDesc -
LongProductName - 11,5", 2000 x 1200, Qualcomm Snapdragon 685, 4 GB RAM, 128 GB ROM, 5 MP/5 MP, USB Type-C, Wi-Fi, 7250 mAh, MagicOS 7.1 (balstīta uz Android 13), Space Gary
LongSummaryDescription - Honor Pad X9. Displeja diagonāle: 29,2 cm (11,5"), displeja izšķirtspēja: 2000 x 1200 pikseļu. Iekšējās atmiņas ietilpība: 128 GB. Procesoru saime: Qualcomm Snapdragon, procesora modelis: Qualcomm Snapdragon, procesora tips: Qualcomm Snapdragon, procesora modelis: Qualcomm Snapdragon: 685. Iekšējā atmiņa: 4 GB. Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu): Aizmugurējās kameras tips: 5 MP, aizmugurējā kamera (ciparu (ciparu (ciparu)): Priekšējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods): Priekšējā kamera (ciparu (ciparu (ciparu)): 5 MP, Priekšējā kamera. Augstākais Wi-Fi standarts: Wi-Fi 5 (802.11ac). Svars: 495 g. Instalētā operētājsistēma: Android 13. Izstrādājuma krāsa: Krāsa: pelēka
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 8471300000
Modelis - Spilventiņš X9
Nosaukums - Honor Pad X9 4/128GB WiFi Grey
Nosaukums - Honor Pad X9 Qualcomm Snapdragon 128 GB 29,2 cm (11,5") 4 GB Wi-Fi 5 (802.11ac) Android 13 Grey
Procesors - Procesora krāsas - 8
Procesors - Procesora modelis - 685
Procesors - procesora paaugstināšanas frekvence - 2.8 GHz
Procesors - Procesora ražotājs - Qualcomm
Procesors - procesoru saime - Qualcomm Snapdragon
ProducerCode - 5301AGHX
Produkta nosaukums - Spilventiņš X9
Programmatūra - instalētā operētājsistēma - Android 13
Programmatūra - Operētājsistēmas dakša - MagicOS 7.1
Programmatūra - Platforma - Android
Ražotājs - HONOR
Ražotājs - Huawei
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Honor Pad X9, 29,2 cm (11,5"), 2000 x 1200 pikseļu, 128 GB, 4 GB, Android 13, pelēks
svars - 0.2 kg
Svars un izmēri - Augstums - 167.4 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 6.9 mm
Svars un izmēri - Iepakojuma augstums - 480 mm
Svars un izmēri - Iepakojuma dziļums - 278 mm
Svars un izmēri - Iepakojuma platums - 178 mm
Svars un izmēri - Iepakojuma svars - 800 g
Svars un izmēri - Platums - 267.3 mm
Svars un izmēri - Svars - 495 g
title_lv - Honor Pad X9 planšetdators 4GB / 128GB
title_lv - Honor Pad X9 planšetdators 4GB / 128GB
title_ru - Honor Pad X9 planšetdators 4GB / 128GB
Tīkls - Top Wi-Fi standarts - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac).
URL - https://www.hihonor.com/
Uzglabāšana - Iekšējās atmiņas ietilpība - 128 GB
Zīmols - Gods
Battery - Battery capacity - 7250 mAh
Memory - Internal memory - 4 GB
Audio - Number of built-in speakers - 6
Audio - Number of microphones - 1
Power - AC adapter power - 22.5 W
Battery - Battery included - Yes
BrandPartCode - 5301AGHX
category_en - Computers & Components > Tablet PCs
category_lv - Datortehnika > Planšetdatori
category_ru - Datortehnika > Planšetdatori
Performance - Country of origin - China
description_lv - 11,5 collu lielais ekrāns: HONOR Pad X9, kas aprīkots ar 11,5 collu 120 Hz 2K HONOR FullView displeju ar ekrāna un korpusa attiecību vairāk nekā 86%, 120 Hz augstais atsvaidzes intensitāte un 2K HD izšķirtspēja apvieno vienmērīgu grafiku ar skaidrību. , ielādējot izcilo ekrānu ar uzslavām
6 telpiskās skaņas skaļruņi: Apkārtējais 6 skaļruņu dizains ir jauns, lai atbrīvotu skaņu no apakšējā skaļruņa; Turklāt vieglā zemfrekvences skaļruņa iekārta var radīt daudzvirzienu skaņas lauku no apakšējā skaļruņa, padarot mūziku jaudīgāku, vienlaikus sniedzot iespaidīgu pieredzi.
Liela atmiņa: 4+128 GB īpaši liela krātuve var saturēt visus jūsu lolotos mirkļus; Iebūvētais HONOR OS Turbo viedajā režīmā var paplašināt ietilpību līdz 4+3 GB, padarot izstrādājuma lietošanu vienmērīgāku
Delikāts pilna metāla korpuss: viengabalains metāla korpuss ir vienkāršs, bet ne bezrūpīgs, 499 g svars un 6,9 mm biezums, ierīce vienmēr ir ērta rokturim, padarot to par labāko dzīvesbiedru.
Īpaši vienmērīga veiktspēja: HONOR Pad X9 ar 6 nm ražošanas procesu, pilnīgi jaunais Qualcomm Snapdragon 685 ar savu izcilo dizainu sniedz maksimālu pieredzi.
Papildu jauda: Iebūvētais 7250 mAh akumulators atbalsta aptuveni 13 stundas vietējā video atskaņošanas ar pilnu uzlādi, nodrošinot jums pilnīgu atbalstu neatkarīgi no tā, vai skatāties ilgstošus sporta veidus, apmeklējat tiešsaistes kursus vai lasāt e-grāmatas.
description_en - 11.5-inch Large Screen:HONOR Pad X9 equipped with 11.5-inch 120 Hz 2K HONOR FullView display, with a screen-to-body ratio of more than 86%, The 120Hz high refresh rate and the 2K HD resolution combine smooth graphics with clarity, loading the excellent screen with praise
Surround 6 Speakers:The surrounding 6-speaker design innovates to release the sound from the bottom speakerl; Besides, the lightweight subwoofer unit can create a multi-directional sound field from the bottom speaker, making the music more powerful while bringing a spectacular experience
Large Memory:The 4+128GB extra-large storage can contain all your cherished moments; The built-in HONOR OS Turbo can expand the capacity to 4+3GB under the smart mode, making the product smoother to use
Delicate Full Metal Body:The all-metal one-piece design is simple but not careless, 499g in weight and 6.9mm in thickness, the device is always comfortable for your grip, making it the best companion for your life
Super Smooth Performance:HONOR Pad X9 with its 6nm manufacturing process, the all-new Qualcomm Snapdragon 685 unlocks the ultimate experience with its exceptional design
Extra Power:The built-in 7250mAh battery supports about 13 hours of local video playback with a full charge, giving you full support whether you are watching extended live sports, taking online courses, or reading e-books
description_ru - Большой 11,5-дюймовый экран: HONOR Pad X9 оснащен 11,5-дюймовым дисплеем HONOR FullView с частотой 120 Гц и разрешением 2K, соотношение экрана к корпусу составляет более 86 %. Высокая частота обновления 120 Гц и разрешение 2K HD сочетают в себе плавную графику и четкость. , загружая отличный экран с похвалой
6 динамиков объемного звучания: инновационная конструкция окружающих 6 динамиков позволяет высвобождать звук из нижнего динамика; Кроме того, легкий сабвуфер может создавать разнонаправленное звуковое поле из нижнего динамика, делая музыку более мощной и принося захватывающие впечатления.
Большая память: сверхбольшая память объемом 4 + 128 ГБ может хранить все ваши заветные моменты; Встроенная HONOR OS Turbo позволяет расширить емкость до 4+3 ГБ в интеллектуальном режиме, что делает использование продукта более удобным.
Нежный цельнометаллический корпус: Цельнометаллический цельный дизайн прост, но небрежен, вес 499 г и толщина 6,9 мм. Устройство всегда удобно держать в руках, что делает его лучшим спутником в вашей жизни.
Супер плавная работа: HONOR Pad X9, изготовленный по 6-нм техпроцессу, совершенно новый процессор Qualcomm Snapdragon 685 открывает непревзойденные возможности благодаря своему исключительному дизайну.
Дополнительная мощность: встроенный аккумулятор емкостью 7250 мАч обеспечивает около 13 часов локального воспроизведения видео при полной зарядке, обеспечивая полную поддержку независимо от того, смотрите ли вы расширенные прямые трансляции спортивных состязаний, посещаете онлайн-курсы или читаете электронные книги.
Display - Display diagonal - 29.2 cm (11.5")
Display - Display resolution - 2000 x 1200 pixels
Design - Form factor - Slate
Design - Device type - Mobile tablet
Design - Housing material - Metal
Design - Colour name - Space Gary
Design - Product colour - Grey
EAN - 6936520826612
Eans - 6936520826612
WarrantyInfo -
Graphics - Graphics card - Adreno 610
Graphics - Graphics card family - Adreno
gross_weight - 0.3 kg
GTIN - 6936520826612
Camera - Rear camera type - Single camera
Camera - Rear camera resolution (numeric) - 5 MP
Camera - Front camera - Yes
Camera - Front camera resolution (numeric) - 5 MP
Category - Root/Laptops | Tablets/Tablets
Category - Tablets
LongDesc -
LongProductName - 11.5", 2000 x 1200, Qualcomm Snapdragon 685, 4GB RAM, 128GB ROM, 5MP/5MP, USB Type-C, Wi-Fi, 7250 mAh, MagicOS 7.1 (based on Android 13), Space Gary
LongSummaryDescription - Honor Pad X9. Display diagonal: 29.2 cm (11.5"), Display resolution: 2000 x 1200 pixels. Internal storage capacity: 128 GB. Processor family: Qualcomm Snapdragon, Processor model: 685. Internal memory: 4 GB. Rear camera resolution (numeric): 5 MP, Rear camera type: Single camera, Front camera resolution (numeric): 5 MP, Front camera. Top Wi-Fi standard: Wi-Fi 5 (802.11ac). Weight: 495 g. Operating system installed: Android 13. Product colour: Grey
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 8471300000
Model - Pad X9
Name - Honor Pad X9 4/128GB WiFi Szary
Title - Honor Pad X9 Qualcomm Snapdragon 128 GB 29.2 cm (11.5") 4 GB Wi-Fi 5 (802.11ac) Android 13 Grey
Processor - Processor cores - 8
Processor - Processor model - 685
Processor - Processor boost frequency - 2.8 GHz
Processor - Processor manufacturer - Qualcomm
Processor - Processor family - Qualcomm Snapdragon
ProducerCode - 5301AGHX
ProductName - Pad X9
Software - Operating system installed - Android 13
Software - Operating system fork - MagicOS 7.1
Software - Platform - Android
Producer - HONOR
Producer - Huawei
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Honor Pad X9, 29.2 cm (11.5"), 2000 x 1200 pixels, 128 GB, 4 GB, Android 13, Grey
weight - 0.2 kg
Weight & dimensions - Height - 167.4 mm
Weight & dimensions - Depth - 6.9 mm
Weight & dimensions - Package height - 480 mm
Weight & dimensions - Package depth - 278 mm
Weight & dimensions - Package width - 178 mm
Weight & dimensions - Package weight - 800 g
Weight & dimensions - Width - 267.3 mm
Weight & dimensions - Weight - 495 g
title_en - Honor Pad X9 Tablet 4GB / 128GB
title_lv - Honor Pad X9 Planšetdators 4GB / 128GB
title_ru - Honor Pad X9 Планшет 4GB / 128GB
Network - Top Wi-Fi standard - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Network - Wi-Fi standards - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac)
URL - https://www.hihonor.com/
Storage - Internal storage capacity - 128 GB
Brand - Honor
215,51 €
Honor Pad X9 Wi-Fi, 4GB/128GB, Space Gray
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas