Kensington SlimBlade Pro Trackball

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 990373 Preces kods: K72080WW
Pasūtāms 2 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
134,75 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.10.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.10.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 04.10.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: Trackball
  • Krāsa: Melna
  • Krāsa: Sarkana
  • Savienojuma tips: Bezvadu
  • Savienojuma veids: USB vads
  • Savienojuma veids: USB Wireless
  • Sensora tehnoloģija: Nav norādīts
Pamatinformācija
Pielietojums Trackball

Pielietojums ir orientējošs rādītājs, kas nosaka, kam šī pele vairāk paredzēta, stacionārajam, vai portatīvajam datoram.

Notebook tipa peles ir maza izmēra, tādēļ piemērotas darbam ceļā.

Ja jūs portatīvo datoru lielākoties izmantosiet noteiktā darba vietā, ieteicams iegādāties desktop peli, kurai ir standarta izmērs, līdz ar to tā ir daudz ērtāka ilgstošam darbam pie datora. Standarta peles portatīvajam datoram tiek pieslēgtas ar vadu, kas nodrošina ilgstošu stabilu strādāšanu. Savukārt bezvadu pelēm periodiski nepieciešama bateriju maiņa.

Gaming peles ir aprīkotas ar lielāku pogu skaitu; tām ir precīzāka optika un labāka izšķirtspēja. Pilnvērtīgākam spēļu procesam Dateks.lv iesaka iegādāties gaming peli ar vadu datu pārraidi. 

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka izvēlēties lāzera peli ar PS/2 vai USB pieslēgumu.

Krāsa Melna, Sarkana
Peles virsmas krāsa. Šis parametrs ir orientējošs un var atšķirties no reālās peles krāsas.
Funkcionalitāte
Pogu skaits : 8
Apgaismojums : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Bezvadu

Datu pārraide nosaka, kā pele savienota ar datoru.

Vada savienojums ir klasisks, ātrs un pārbaudīts veids (elektriskais kabelis ar USB vai PS/2 kontaktu).

Savukārt bezvadu savienojums prasa periodisku bateriju maiņu, vai akumulatora uzlādi, toties piedāvā brīvību lietot peli neraizējoties par brīžiem traucējošo vadu. Šādas peles ir ideālas darbam ar portatīvo datoru, pie kura tās tiek pievienotas ar bluetooth vai infrared palīdzību. Taču jāņem vērā, ka parasti tās sver nedaudz vairāk par vadu pelēm, tām ne vienmēr ir stabils savienojums.

Savienojuma veids : USB vads, USB Wireless
Specifikācija
Slēdžu ražotājs : N/A
Slēdžu modelis : N/A
Svars (g) : 480
Vada garums (m) : N/A
Sensors
Sensora tehnoloģija Nav norādīts

Ir optiskās un lāzera peles.

Lāzera pelēm ir augstākā precizitāte un mazs energopatēriņš, kā arī tās spēj darboties uz stikla un spoguļvirsmām. 

Optiskās peles ir pašlaik visplašāk pielietotās, savas pievilcīgās kvalitātes/cenas attiecības dēļ. Tām nav nekādu mehānisku daļu, līdz ar to tās strādā ātri un precīzi.

Maksimālā jūtība (DPI) : 1600
Sensora ražotājs : N/A
Sensora modelis : N/A
Polling Rate (Hz) : N/A
Papildus specifikācija
Aizdevums - 0
Apraksts - Profesionāli recenzenti un ergonomisti ir vienisprātis, ka pirkstu trekballi ir pārāki par īkšķu trekballi, ja runa ir par precizitāti un rokas komfortu. Tajā pašā laikā profesionāli lietotāji dod priekšroku bezvadu kontrolieru ērtībām. Kensington reaģēja, piedāvājot savu līdz šim vismodernāko trekballīti - SlimBlade Pro trekballīti. Tagad jūs varat baudīt ar pirkstu vadāma trīskrāsas bumbiņas precizitāti un lietošanas ērtumu, kas atbalsta Bluetooth, 2,4 GHz bezvadu un vadu savienojamību un unikālu divu sensoru trīskrāsas bumbiņas ritināšanu. Tas viss elegantā korpusā, kas ietaupa vērtīgu vietu uz galda un ko var lietot ar abām rokām. Tas nozīmē visaugstāko precizitāti, komfortu un kontroli. Ietver Bluetooth, bezvadu un vadu 2,4 GHz frekvences savienojuma iespējas, kas nodrošina maksimālu elastību. Saderīgs ar Bluetooth LE, 2,4 GHz bezvadu nano uztvērēju vai vadu savienojumu. Komplektā iekļauts 2,4 GHz bezvadu modulis (USB-A ar adapteri no USB-C uz USB-A) un 1,5 m garš USB-C uz USB-A uzlādes kabelis (USB-C ports uz trenažiera). Akumulators nodrošina 4 mēnešu akumulatora darbības laiku ar vienu uzlādi, izmantojot USB-C pieslēgvietu. Lielais 55 mm diametra trackball ļauj lietotājiem ar vienkāršu pagriešanu ritināt augšup un lejup tīmekļa lapas un dokumentus ar augstu precizitāti. Zema profila forma nodrošina komfortu visu dienu gan labās, gan kreisās rokas lietotājiem. Trackball aizņem mazāk vietas uz galda, nekā nepieciešams peles darbināšanai, un ir ērtāks ilgstošai lietošanai, jo prasa mazāk rokas un plaukstas kustību. Divi sensori precīzi izseko lielo 55 mm bumbiņu, nodrošinot lietotājiem uzlabotu kursora kontroli, kas prasa mazāk rokas un plaukstas kustību. Nodrošina ļoti precīzu un atsaucīgu kursora izsekošanu un ritināšanu. Vienkārši pievienojiet USB kabeli pie trīskāršās lodītes, un lietotāji būs gatavi darbam vienā mirklī. Bez maksas lejupielādējamā KensingtonWorks programmatūra nodrošina vieglu iestatīšanu, personalizētu pieredzi, sniedzot lietotājiem iespēju 8 programmējamo pogu komplektiem ar instalētu KensingtonWorks programmatūru piešķirt dažādas programmas funkcijas. (Tajā ir 4 atsevišķas pogas + 4 kombinēto pogu komplekti.) Valdības līmeņa 128 bitu AES šifrēšana uzlabo drošību un neļauj hakeriem uzraudzīt jūsu bezvadu savienojumu un pārtvert sensitīvu informāciju. Atbalsta Windows 7 vai jaunāku versiju [32 bitu/64 bitu], macOS 10.13 vai jaunāku versiju. *Tikai 64 bitu Windows 11
BrandPartCode - K72080WW
Citas funkcijas - Atbalstītās operētājsistēmas: Windows 7 un jaunāka versija macOS 10.14 un jaunāka versija
Diapazons - 10 m
dimensijas dziļums - 60 mm
ean - 085896720805
EANCode - 0085896720805
Forma - Universal
Funkcijas - Plug and Play - Jā
Funkcijas - Produkta krāsa - Black
Funkcijas - Produkta tips - Trackball
Funkcijas - saskarne - Bluetooth/USB
garantija - 36
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - normāli
GRUPA1 - Ievadierīces
GRUPA2 - Ievadierīce Accs
GTIN - 0085896720805
GTIN - 085896720805
Hoehe - 0
HST NUMERIS - K72080WW
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma dati - daudzums iepakojumā - 1 gab.
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - USB
Izmēri - 133 x 153 x 56 mm
izmērs augstums - 190 mm
izmērs platums - 130 mm
izmērs svars - 400 g
IZSTRĀDĒTĀJS - ACCO/KENSINGTON
Izšķirtspēja (maks.) - 1600 dpi
Izšķirtspēja (min) - 400 dpi
Kategorija - Citas ievadierīces
Krāsa - Black
Lietošana - Birojs
LongDesc - Kensington SlimBlade™ Pro Trackball apvieno precizitāti, komfortu un bezvadu ērtības modernā kontrolierī, kas apvieno gludu, ergonomisku dizainu un divroku divpusēju vadību. Iespējams izvēlēties Bluetooth, 2,4 GHz bezvadu un vadu savienojuma iespējas. Uzlādējams akumulators nodrošina līdz pat 4 mēnešu ietilpību. Veikls, ar pirkstu darbināms trekballis ar divu sensoru lodīšu pagriešanu ātrai navigācijai. Aizņem mazāk vietas uz galda nekā pele un ir ērtāks ilgstošas lietošanas laikā, jo prasa mazāk rokas un plaukstas kustību. Optiskā izsekošanas tehnoloģija nodrošina izcilu precizitāti, lai palielinātu produktivitāti. Bezmaksas KensingtonWorks™ programmatūra ļauj pielāgot pogas, kursoru un ritināšanas ātrumu. Plug & Play uzstādīšana. Saderīgs ar Windows un macOS.Ietver Bluetooth, 2,4 GHz bezvadu un vadu savienojuma iespēju izvēli maksimālai elastībai. Saderīgs ar Bluetooth LE (Bluetooth 4.0 /5.0; nav atbalstīts vecais Bluetooth 3.0). Aprīkots ar 2,4GHz bezvadu dongle (USB-A ar adapteri no USB-C uz USB -A) un 1,5 m USB-C uz USB-A uzlādes kabeli (USB-C ports uz trenažiera).Atkārtoti uzlādējams akumulators nodrošina 4 mēnešu akumulatora darbības laiku ar vienu uzlādi, izmantojot USB-C portu.Lielā 55 mm trenažiera lodīte ļauj lietotājiem ātri un precīzi ritināt augšup un lejup tīmekļa lapas un dokumentus, izmantojot vienkāršu pagriešanu.Zema profila forma nodrošina komfortu visu dienu gan labās, gan kreisās rokas lietotājiem. Trackball aizņem mazāk vietas uz galda, nekā tas nepieciešams peles darbināšanai, un ir ērtāks ilgstošas lietošanas laikā, jo prasa mazāk rokas un plaukstas kustību.Divējādi sensori precīzi izseko lielo 55 mm bumbiņu, nodrošinot lietotājiem precīzu kursora kontroli, kas prasa mazāk rokas un plaukstas kustību. Nodrošina ļoti precīzu un atsaucīgu kursora izsekošanu un ritināšanu.Pietiek tikai pievienot USB kabeli pie trackball, un lietotāji ātri varēs sākt darbu. Bezmaksas lejupielādējamā KensingtonWorks™ programmatūra nodrošina viegli konfigurējamu personalizētu pieredzi, sniedzot lietotājiem iespēju piešķirt visdažādākās programmas funkcijas 8 programmējamo pogu komplektiem ar instalētu KensingtonWorks™. (4 atsevišķas pogas + 4 kombinēto pogu komplekti.)Valdības līmeņa 128 bitu AES šifrēšana uzlabotai drošībai, lai atturētu hakerus no bezvadu savienojuma novērošanas un sensitīvas informācijas iegūšanas.Patīk Windows 7 vai jaunāku versiju [32 bitu/64 bitu*], macOS 10.13 vai jaunāku versiju. ***Windows 11, tikai 64 bitu
LongProductName - SlimBlade™ Pro Trackball
LongSummaryDescription - Kensington SlimBlade™ Pro Trackball. Produkta tips: Interfeiss: Bluetooth/USB, Produkta krāsa: melna. Komplektā ietilpst kabeļi: KOMPLEKTĀ: USB. Daudzums iepakojumā: Komplektā: 1 gab.
Nosaukums - Kensington SlimBlade™ Pro Trackball
nosaukums - SlimBlade Pro Trackball
PANTS1 - SLIMBLADE PRO TRACKBALL
PANTS2 -
Plašs - 0
Power - Akumulators
Produkta nosaukums - SlimBlade™ Pro Trackball
ražotājs - Kensington
Ritināšanas riteņu skaits - 1
Saskarne - 2,4 GHz radio
Saskarne - Bluetooth
Saskarne - USB
Savienojums - Bezvadu
Sensors - Trackball
ShortSummaryDescription - Kensington SlimBlade™ Pro Trackball, Trackball, Bluetooth/USB, melns, USB, 1 gab.
Starling - Y
Stck_Kart - 4
Stck_Pal - 4
Svars - 0
Svars - 285 g
URL - https://www.kensington.com/en/gb/4493/K72080WW/slimblade%e2%84%a2-pro-trackball
vendpn - K72080WW
Zīmols - Kensington
Laenge - 0
Description - Professional reviewers and ergonomists agree that finger trackballs are superior to thumb trackballs when it comes to precision and hand comfort. At the same time, professional users prefer the convenience of wireless controllers. Kensington responded with its most advanced trackball ever: the SlimBlade Pro trackball. Now you can enjoy the precision and ease of use of a finger-controlled trackball that supports Bluetooth, 2.4 GHz wireless and wired connectivity, and unique dual-sensor trackball scrolling. All in an elegant housing that saves valuable desk space and can be used with either hand. This means the highest accuracy, comfort and control. Includes a selection of Bluetooth, wireless and wired 2.4 GHz connection options for maximum flexibility. Compatible with Bluetooth LE, 2.4 GHz wireless nano receiver or wired connection. Includes a 2.4 GHz wireless module (USB-A with USB-C to USB-A adapter) and a 1.5 m USB-C to USB-A charging cable (USB-C port on trackball). The battery provides 4 months of battery life on a single charge via the USB-C port. The large 55mm diameter trackball allows users to scroll up and down web pages and documents with high precision with a simple twist. The low-profile shape provides all-day comfort for both right- and left-handed people. The trackball takes up less desk space than needed to operate a mouse and is more comfortable for long-term use because it requires less arm and wrist movement. Dual sensors accurately track the large 55mm ball, giving users improved cursor control that requires fewer hand and wrist movements. Provides highly accurate and responsive cursor tracking and scrolling. Simply connect the USB cable to the trackball and users will be ready to go in no time. The free downloadable KensingtonWorks software provides easy setup, a personalized experience, giving users the ability to assign a wide range of program functions to the 8 sets of programmable buttons with KensingtonWorks software installed. (It has 4 single buttons + 4 sets of combo buttons.) Government-grade 128-bit AES encryption for enhanced security and preventing hackers from monitoring your wireless connection and intercepting sensitive information. Supports Windows 7 or later [32-bit/64-bit], macOS 10.13 or later. *Windows 11 64-bit only
BrandPartCode - K72080WW
Other features - Supported operating systems: Windows 7 and newer macOS 10.14 and later
Range - 10 m
dimension depth - 60 mm
ean - 085896720805
EANCode - 0085896720805
Shape - Universal
Features - Plug and Play - Yes
Features - Product colour - Black
Features - Product type - Trackball
Features - Interface - Bluetooth/USB
guarantee - 36
WarrantyInfo -
guarantee_type - normal
GRUPPE1 - Input Devices
GRUPPE2 - Input Device Accs
GTIN - 0085896720805
GTIN - 085896720805
Hoehe - 0
HSTNUMMER - K72080WW
Accessories included -
Packaging data - Quantity per pack - 1 pc(s)
Packaging content - Cables included - USB
Dimensions - 133 x 153 x 56 mm
dimension height - 190 mm
dimension width - 130 mm
dimension weight - 400 g
HERSTELLER - ACCO/KENSINGTON
Resolution (max) - 1600 dpi
Resolution (min) - 400 dpi
Category - Other Input Devices
Color - Black
Usage - Office
LongDesc - Kensington SlimBlade™ Pro Trackball combines precision, comfort and wireless convenience in an advanced controller combining sleek, ergonomic design and dual-hand ambidextrous control. Includes choice of Bluetooth, 2.4GHz wireless and wired connection options. Rechargeable battery provides up to 4-month capacity. Nimble, finger-operated trackball features dual-sensor ball-twist scrolling for quick navigation. Takes up less desk space than a mouse and is more comfortable during extended use, requiring less arm and wrist movement. Optical-tracking technology delivers superior precision for increased productivity. Free KensingtonWorks™ software allows you to customise buttons, cursor and scrolling speeds. Plug & Play installation. Windows and macOS compatible.Includes choice of Bluetooth, 2.4GHz wireless and wired connection options for maximum flexibility. Compatible with Bluetooth LE (Bluetooth 4.0 /5.0; legacy Bluetooth 3.0 is not supported). Features 2.4GHz wireless dongle (USB-A with USB-C to USB -A adapter) and 1.5m USB-C to USB-A charging cable (USB-C port on the trackball).Rechargeable battery provides 4 months battery life with single charge via USB-C port.Large 55mm trackball lets users scroll up and down web pages and documents with quick precision via a simple twist.Low-profile shape allows all-day comfort for both right-handed and left-handed users. The trackball takes up less desk space than what is needed to operate a mouse and is more comfortable during extended use since it requires less arm and wrist movement.Dual sensors accurately track the large 55mm ball, giving users precise cursor control that requires less hand and wrist movement. Provides highly accurate and responsive cursor tracking and scrolling.Simply plug in the USB cable to the trackball and users will be up and running quickly. Free downloadable KensingtonWorks™ software provides an easy-to-configure personalized experience, giving users the ability to assign a wide variety of program functions to 8 sets of programmable buttons with KensingtonWorks™ installed. (Features 4 individual buttons + 4 sets of combo buttons .)Government-grade 128-bit AES encryption for enhanced security to deter hackers from monitoring wireless connection and capturing sensitive information.Supports Windows 7 or later [32-bit/64-bit*], macOS 10.13 or later. ***Windows 11, 64-bit only
LongProductName - SlimBlade™ Pro Trackball
LongSummaryDescription - Kensington SlimBlade™ Pro Trackball. Product type: Trackball, Interface: Bluetooth/USB, Product colour: Black. Cables included: USB. Quantity per pack: 1 pc(s)
Title - Kensington SlimBlade™ Pro Trackball
name - SlimBlade Pro Trackball
ARTIKEL1 - SLIMBLADE PRO TRACKBALL
ARTIKEL2 -
Breite - 0
Power - Battery
ProductName - SlimBlade™ Pro Trackball
producer - Kensington
No. of scroll wheels - 1
Interface - 2,4 GHz Radio
Interface - Bluetooth
Interface - USB
Connection - Wireless
Sensor - Trackball
ShortSummaryDescription - Kensington SlimBlade™ Pro Trackball, Trackball, Bluetooth/USB, Black, USB, 1 pc(s)
Storno - Y
Stck_Kart - 4
Stck_Pal - 4
Gewicht - 0
Weight - 285 g
URL - https://www.kensington.com/en/gb/4493/K72080WW/slimblade%e2%84%a2-pro-trackball
vendpn - K72080WW
Brand - Kensington
134,75 €
Kensington SlimBlade Pro Trackball
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas