Speedlink Calado, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 632405 Preces kods: SL-6343-RRBK
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
27,08 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: piektdien, 27.09.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: piektdien, 27.09.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: piektdien, 27.09.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: piektdien, 27.09.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: piektdien, 27.09.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: piektdien, 27.09.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 25.09.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: Home/Office
  • Krāsa: Melna
  • Savienojuma tips: Bezvadu
  • Savienojuma veids: USB Wireless
  • Sensora tehnoloģija: Optical
Pamatinformācija
Pielietojums Home/Office

Pielietojums ir orientējošs rādītājs, kas nosaka, kam šī pele vairāk paredzēta, stacionārajam, vai portatīvajam datoram.

Notebook tipa peles ir maza izmēra, tādēļ piemērotas darbam ceļā.

Ja jūs portatīvo datoru lielākoties izmantosiet noteiktā darba vietā, ieteicams iegādātiesdesktop peli, kurai ir standarta izmērs, līdz ar to tā ir daudz ērtāka ilgstošam darbam pie datora. Standarta peles portatīvajam datoram tiek pieslēgtas ar vadu, kas nodrošina ilgstošu stabilu strādāšanu. Savukārt bezvadu pelēm periodiski nepieciešama bateriju maiņa.

Gaming peles ir aprīkotas ar lielāku pogu skaitu; tām ir precīzāka optika un labāka izšķirtspēja. Pilnvērtīgākam spēļu procesam Dateks.lv iesaka iegādāties gaming peli ar vadu datu pārraidi. 

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka izvēlēties lāzera peli ar PS/2 vai USB pieslēgumu.

Krāsa Melna
Peles virsmas krāsa. Šis parametrs ir orientējošs un var atšķirties no reālās peles krāsas.
Funkcionalitāte
Pogu skaits : 5
Apgaismojums : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Bezvadu

Datu pārraide nosaka, kā pele savienota ar datoru.

Vada savienojums ir klasisks, ātrs un pārbaudīts veids (elektriskais kabelis ar USB vai PS/2 kontaktu).

Savukārt bezvadu savienojums prasa periodisku bateriju maiņu, vai akumulatora uzlādi, toties piedāvā brīvību lietot peli neraizējoties par brīžiem traucējošo vadu. Šādas peles ir ideālas darbam ar portatīvo datoru, pie kura tās tiek pievienotas arbluetooth vaiinfrared palīdzību. Taču jāņem vērā, ka parasti tās sver nedaudz vairāk par vadu pelēm, tām ne vienmēr ir stabils savienojums.

Savienojuma veids : USB Wireless
Specifikācija
Slēdžu ražotājs : N/A
Slēdžu modelis : N/A
Svars (g) : N/A
Vada garums (m) : N/A
Sensors
Sensora tehnoloģija Optical

Ir optiskās un lāzera peles.

Lāzera pelēm ir augstākā precizitāte un mazs energopatēriņš, kā arī tās spēj darboties uz stikla un spoguļvirsmām. 

Optiskās peles ir pašlaik visplašāk pielietotās, savas pievilcīgās kvalitātes/cenas attiecības dēļ. Tām nav nekādu mehānisku daļu, līdz ar to tās strādā ātri un precīzi.

Maksimālā jūtība (DPI) : 1600
Sensora ražotājs : N/A
Sensora modelis : N/A
Polling Rate (Hz) : N/A
Papildus specifikācija
augstums - 24.4
Bezvadu - barošanas - 2 × AAA baterijas vai NiMH uzlādējamas baterijas
Bezvadu - Barošanas avots - 2 × AAA sārma baterijas vai NiMH akumulatori
Bezvadu - barošanas avots - 2 × AAA sārma baterija vai NiMH uzlādējama baterija
Bezvadu - barošanas avots - 2 × AAA sārma vai NiMH akumulators
Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Bezvadu - Darbības rādiuss - 8 m
Bezvadu - diapazons - 8 m
Bezvadu savienojums - darba rādiuss - 8 m
Bezvadu savienojums - darba rādiuss - 8 м
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2,4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2,4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
category_en - Perifērijas ierīces
category_et - Aksesuāri
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Papildu ierīces
description_et - Calado klusā pele ļauj strādāt pie datora ļoti klusi un ērti. Peles pogu slēdži ir veidoti tā, ka, tos nospiežot, nav dzirdams klasisks klikšķis - līdz pat 90 % klusāk nekā klasiskajām pelēm. Pelei ir kompakts dizains un gumijota augšējā virsma, kas nodrošina ērtu lietošanu. Tajā pašā laikā precīzs 1600 dpi sensors nodrošina precīzu peles darbību. Ķiršiņš uz tortes, protams, ir pieeja bez astes - pele darbojas līdz pat 8 m attālumā no raidītāja. Bezvadu pele ar 5 pogām DPI maiņas slēdzis - 3 dažādi diapazoni Ātra uzstādīšana - nav nepieciešama atsevišķa vadības programmatūra Līdz 90 % klusāka Ergonomisks dizains - perfekti iekļaujas plaukstā Gumijota augšējā virsma Pārmēra USB uztvērējs, ko var paslēpt peles iekšpusē transportēšanai Automātiskais gaidīšanas režīms ietaupa akumulatora enerģiju Komplektā iekļautas 2×AAA baterijas.
description_lv - Bezvadu CALADO klusā pele ļauj strādāt pie datora tikpat klusi, lai jūs varētu saglabāt mieru drudžainā biroja vidē. Uzlabotā pogu tehnoloģija efektīvi novērš trokšņus, ko radāt, lietojot peli: klikšķi ir gandrīz bez skaņas, un apkārtējie vairs nejutīs traucējumus, jo tā ir līdz pat 90 % klusāka nekā standarta pele. Pateicoties patīkamai un kompaktai formai apvienojumā ar augstākās kvalitātes neslīdošas gumijas pārklājumu, CALADO Silent Mouse ir veidota tā, lai perfekti piegulētu jūsu labās rokas formai, un vienlaikus nodrošina precīzu un vienmērīgu izsekošanu, pateicoties sensora izšķirtspējai līdz 1600 dpi. Turklāt tās izturīgā bezvadu tehnoloģija nodrošina līdz pat 8 m garu bezvadu savienojumu brīvību. Bezvadu pele ar piecām pogām DPI slēdzis ātrai pārslēgšanai starp trim sensora izšķirtspējas iestatījumiem Ātra un vienkārša uzstādīšana - nav nepieciešami papildu draiveri Līdz 90 % klusāka Ergonomiska forma, kas ideāli pieguļ jūsu labajai rokai Gumijas pārklājums lieliskai sajūtai Neslīdošs, gumijots ritentiņš ar pogas funkciju neslīdošu slīdēšanu Kompakts nano USB uztvērējs un praktisks glabāšanas nodalījums Automātisks gaidīšanas režīms maksimālai akumulatora darbības ilgtspējai Baterijas iekļautas (2 × AAA).
description_lv - Bezvadu pele CALADO Silent Mouse ļaus jums saglabāt mieru pat visdrudžainākajā biroja atmosfērā – ļaujot strādāt pie datora ērtā klusumā. Tās progresīvā pogu tehnoloģija samazina troksni, kas rodas no peles lietošanas – klikšķi ir praktiski nedzirdami un vairāk netraucēs apkārtējiem. Salīdzinot ar parastajām pelēm, CALADO Silent Mouse ir par 90% klusāka. Pateicoties tās patīkami kompaktajai formai un neslīdošajam, gumijotajam pārklājumam, CALADO Silent Mouse pele ir kā radīta, lai lieliski iegultu jūsu labajā plaukstā, savukārt, sensors ar 1600dpi izšķirtspēju garantē kustību precizitāti un plūdenumu. Stabilā bezvadu tehnoloģija nodrošina līdz pat 8m bezvadu brīvību. Bezvadu 5-pogu pele DPI slēdzis, lai ātri pārslēgtos starp trijiem sensora izšķirtspējas iestatījumiem Ātra un viegla instalācija – nav nepieciešams papildus draiveris Līdz pat 90% klusāka Ergonomiska forma – lieliski piemērota darbam ar labo roku Taustei patīkams - gumijots pārklājums Neslīdošs, gumijots peles ritenītis ar pogas funkciju Kompakts Nano USB uztvērējs un ērts uzglabāšanas nodalījums Automātisks gaidīšanas (Stand-by) režīms ilgākam baterijas kalpošanas laikam Komplektā iekļautas baterijas (2 × AAA)
description_ru - Atpūtieties biroja steigā un burzmā - bezvadu CALADO klusā pele ļauj strādāt ar datoru praktiski klusi un ērti. Gudrā pogu mehānika efektīvi samazina peles lietošanas troksni, tāpēc pogu nospiedumi ir praktiski nedzirdami un neviens cits netiek traucēts. Salīdzinot ar parastajām pelēm, skaļuma samazinājums ir līdz pat deviņdesmit procentiem. Pateicoties patīkami kompaktai formai un augstas kvalitātes pretslīdes gumijas pārklājumam, CALADO Silent Mouse perfekti ergonomiski iekļaujas labajā rokā, un ar sensora izšķirtspēju līdz 1600 dpi tā garantē precīzas un vienmērīgas kustības. Uzticamā radio tehnoloģija nodrošina pārvietošanās brīvību bez kabeļa līdz pat astoņu metru rādiusam. Īpašības: 2,4 GHz radiotehnoloģija līdz pat 8 m darbības rādiusam Augstas precizitātes optiskais sensors ar izšķirtspēju 1600 dpi Dpi pārslēgs ātrai sensora izšķirtspējas maiņai trīs režīmos Ātra un vienkārša uzstādīšana - bez papildu draiveriem Samazina ierīces troksni līdz pat 90 % Ergonomiska forma, ideāli piemērota labās rokas lietotājiem Patīkama pieskāriena gumijota virsma Pretslīdošs, gumijots ritentiņš ar pogām Kompakts Nano USB uztvērējs un praktisks glabāšanas nodalījums Automātisks gaidīšanas režīms minimālai kustībai. 106 × 73 × 36 mm (garums × platums × augstums) Baterijas iekļautas komplektā (2 × AAA)
description_short_en - Bezvadu pele ar piecām pogām Līdz 1600 dpi optiskais sensors Uzticama 2,4 GHz bezvadu tehnoloģija Īpaši klusi klikšķi - par 90 % klusāki nekā citām pelēm Kompakts dizains ar gumijotu apdari
description_short_et - 5 pogu bezvadu pele Līdz 1600 dpi optiskais sensors Uzticama 2,4 GHz bezvadu tehnoloģija Par 90 % klusāki klikšķi nekā parastai pelei Kompakts gumijotas virsmas dizains
description_short_lv - 5-pogu bezvadu pele Līdz 1600 dpi optiskais sensors Uzticama 2,4 GHz bezvadu tehnoloģija Ultra klusi klikšķi – par 90% klusāki nekā citām pelēm Kompakts dizains ar gumijotu pārklājumu
description_short_ru - 5 pogu bezvadu pele Optiskais sensors līdz 1600 dpi 2,4 GHz bezvadu tehnoloģija 90 % klusāki klikšķi nekā parasti Kompakts gumijots dizains
dziļums - 8.5
feature_group_et - Hiired
feature_group_ln - Peles
feature_group_lv - Peles
feature_group_ru - Peles
gross_weight - 0.219
name_et - Speedlink Calado bezvadu pele, melna (SL-6343-RRBK)
net_weight - 0.065
nosaukums_lv - Speedlink bezvadu pele Calado, melna (SL-6343-RRBK)
nosaukums_lv - Speedlink skrūvgriezis Calado SL6343-RRBK, melns
nosaukums_ru - Speedlink Calado pele (SL6343-RRBK), melna
Pele - Papildus taustiņi - 2 papildus pogas sānos
Pele - Papildus taustiņi - DPI slēdzis
Pele - Papildu taustiņi - 2 papildu pogas sānos
Pele - Papildu taustiņi - 2 papildu pogas sānos
Pele - Papildu taustiņi - 2 papildu taustiņi sānos
Pele - Papildu taustiņi - DPI slēdzis
Pele - Papildu taustiņi - DPI slēdzis
Pele - Papildu taustiņi - DPI slēdzis
Pele - Peles padomi - Bezvada pele
Pele - Peles tips - Bezvadu pele
Pele - Peles tips - Bezvadu pele
Pele - Peles tips - Vadu pele
Pele - Profili - Ei
Pele - Profili - Nē
Pele - Profili - Nē
Pele - Profils - Nē
Pele - ritenītis - Jā
Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
Pele - rullītis - Jah
Pele - saskarne - USB 2.0
Pele - saskarne - USB 2.0
Pele - saskarnes - USB 2.0
Pele - Sensora jutība - 1600 dpi
Pele - Sensora jutība - 1600 dpi
Pele - Sensora jutība - 1600 dpi
Pele - Sensora jutība - 1600 dpi
Pele - Taustiņu skaits - 5
Pele - Taustiņu skaits - 5
Pele - Taustiņu skaits - 5
Pele - Taustiņu skaits - 5
platums - 16.1
ražotāja_kods - SL-6343-RRBK
svītrkods - 4027301523201
Vispārīgi - augstums (mm) - 36
Vispārīgi - augstums (mm) - 36
Vispārīgi - Augstums (mm) - 36
Vispārīgi - Datoru prasības - Vaba USB sver
Vispārīgi - garums (mm) - 106
Vispārīgi - garums (mm) - 106
Vispārīgi - Garums (mm) - 106
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Platums (mm) - 73
Vispārīgi - Platums (mm) - 73
Vispārīgi - Platums (mm) - 73
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
Vispārīgās specifikācijas - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
Vispārīgās īpašības - Augstums (mm) - 36
Vispārīgās īpašības - Garums (mm) - 106
Vispārīgās īpašības - Krāsa - Black
Vispārīgās īpašības - Platums (mm) - 73
zīmols - SpeedLink
Āda - Interfeisi - USB 2.0
height - 24.4
Беспроводной - Питание - 2 × AAA батарейки или NiMH аккумуляторных
Bezvadu - Barošanas avots - 2 × AAA sārma baterijas vai NiMH akumulatori
Juhtmevaba - Toide - 2 × AAA leelispatarei või NiMH aku
Wireless - Power source - 2 × AAA alkaline or NiMH battery
Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Bezvadu - Darbības rādiuss - 8 m
Wireless - Range - 8 m
Juhtmevaba - Tööraadius - 8 m
Беспроводной - Рабочий радиус - 8 м
Juhtmevaba - Juhtmevaba tehnoloogia - 2,4 GHz
Беспроводной - Беспроводная технология - 2,4 ГГц
Wireless - Wireless technology - 2.4 GHz
category_en - Peripherals
category_et - Lisaseadmed
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Дополнительные устройства
description_et - Calado vaikne hiir võimaldab sul töötada väga vaikselt ning mugavalt arvuti taga. Hiire nuppude lülitid on disainitud niimoodi, et neid vajutades ei kõla klassikalist klikki - kuni 90% vaiksem võrreldes klassikaliste hiirtega. Hiir on kompaktse disainiga ning kummeeritud pealispinnaga, tehes selle kasutamise mugavaks. Samas täpne 1600 dpi sensor tagab täpse hiire töö. Kirsiks tordil on loomulikult sabavaba lähenemine - hiir töötab kuni 8m kaugusel saatjast. Juhtmevaba 5 nupuga hiir Lüliti DPI muutmiseks - 3 erinevat valikut Kiire paigaldus - ei vaja eraldi juhtetarkvara Kuni 90% vaiksem Ergonoomilise disainiga - istub täpselt sinu pihku Kummeeritud pealispinnaga Üliväike USB vastuvõtja, mida saab transpordi ajaks hiire sisse peita Automaatne ooterežiimi lülitumine säästab akut/patareid Komplektis 2×AAA patareid
description_en - The wireless CALADO Silent Mouse lets you work in whisper-quiet comfort at your PC so you can keep calm in the hectic office environment. The advanced button technology effectively eliminates the noise you make when using the mouse: clicks are almost silent and those around you will no longer feel disturbed as it’s up to 90% quieter than a standard mouse. Thanks to its nice and compact shape combined with its premium, non-slip rubber coating, the CALADO Silent Mouse is designed to fit the shape of your right hand perfectly – all while offering precise and fluid tracking thanks to its sensor resolution of up to 1600dpi. What’s more, its robust wireless technology offers you up to 8m of wireless freedom. Wireless five-button mouse DPI switch for rapid toggling between the three sensor-resolution settings Quick and easy installation – no additional drivers needed Up to 90% quieter Ergonomic shape designed to fit your right hand perfectly Rubber coating for a great feel Non-slip, rubberised button-function scroll wheel Compact nano USB receiver and practical storage compartment Automatic stand-by mode for maximum battery life Batteries included (2 × AAA)
description_lv - Bezvadu pele CALADO Silent Mouse ļaus jums saglabāt mieru pat visdrudžainākajā biroja atmosfērā – ļaujot strādāt pie datora ērtā klusumā. Tās progresīvā pogu tehnoloģija samazina troksni, kas rodas no peles lietošanas – klikšķi ir praktiski nedzirdami un vairāk netraucēs apkārtējiem. Salīdzinot ar parastajām pelēm, CALADO Silent Mouse ir par 90% klusāka. Pateicoties tās patīkami kompaktajai formai un neslīdošajam, gumijotajam pārklājumam, CALADO Silent Mouse pele ir kā radīta, lai lieliski iegultu jūsu labajā plaukstā, savukārt, sensors ar 1600dpi izšķirtspēju garantē kustību precizitāti un plūdenumu. Stabilā bezvadu tehnoloģija nodrošina līdz pat 8m bezvadu brīvību. Bezvadu 5-pogu pele DPI slēdzis, lai ātri pārslēgtos starp trijiem sensora izšķirtspējas iestatījumiem Ātra un viegla instalācija – nav nepieciešams papildus draiveris Līdz pat 90% klusāka Ergonomiska forma – lieliski piemērota darbam ar labo roku Taustei patīkams - gumijots pārklājums Neslīdošs, gumijots peles ritenītis ar pogas funkciju Kompakts Nano USB uztvērējs un ērts uzglabāšanas nodalījums Automātisks gaidīšanas (Stand-by) režīms ilgākam baterijas kalpošanas laikam Komplektā iekļautas baterijas (2 × AAA)
description_ru - Сохраняйте спокойствие среди суетливых офисных будней – беспроводная CALADO Silent Mouse позволяет работать за компьютером практически бесшумно и с удобством. Продуманная механика кнопок эффективно уменьшает шум от использования мыши, так что звуки от нажатия кнопок практически неслышны, и больше они никому не мешают. По сравнению с обычными мышами уменьшение громкости составляет до девяноста процентов. Благодаря своей приятно компактной форме и высококачественному противоскользящему покрытию Rubber Coating мышь CALADO Silent Mouse идеально эргономично подходит для правой руки, а благодаря разрешению датчика до 1.600 dpi она гарантирует точность и плавность движений. Надежная радиотехнология обеспечивает свободу движений без кабеля в радиусе до восьми метров. Свойства: Радиотехнология 2,4ГГц для радиуса действия до 8м Высокоточный оптический датчик на 1600dpi Переключатель dpi для быстрого изменения разрешения датчика в трех режимах Быстрая и простая установка – без дополнительных драйверов Уменьшение шумности устройства составляет до 90 процентов эргономичная форма, идеально подходит для правой руки Приятная на ощупь прорезиненная поверхность Противоскользящее, прорезиненное колесико прокрутки с кнопками Компактный USB-приемник Nano и практичный отсек для его размещения Автоматический режим ожидания для минимального расхода энергии Размеры: 106 × 73 × 36мм (длина × ширина × высота) Батарейки в комплекте (2 × AAA)
description_short_en - Wireless mouse with five buttons Up to 1600 dpi optical sensor Reliable 2,4 GHz wireless technology Ultra silent clicks – 90% quieter than other mice Compact design with rubberised finish
description_short_et - 5-nupuline juhtmevaba hiir Kuni 1600 dpi optiline sensor Usaldusväärne 2,4 GHz juhtmevaba tehnoloogia 90% vaiksemad klikid kui tavalisel hiirel Kompaktne kummeeritud pealispinnaga disain
description_short_lv - 5-pogu bezvadu pele Līdz 1600 dpi optiskais sensors Uzticama 2,4 GHz bezvadu tehnoloģija Ultra klusi klikšķi – par 90% klusāki nekā citām pelēm Kompakts dizains ar gumijotu pārklājumu
description_short_ru - 5-кнопочная беспроводная мышка Оптический сенсор до 1600 dpi Беспроводная технология 2,4 GHz На 90% более тихие щелчки, чем обычно Компактный прорезиненный дизайн
depth - 8.5
feature_group_et - Hiired
feature_group_en - Mice
feature_group_lv - Peles
feature_group_ru - Мышки
gross_weight - 0.219
name_et - Speedlink juhtmevaba hiir Calado, must (SL-6343-RRBK)
net_weight - 0.065
name_en - Speedlink wireless mouse Calado, black (SL-6343-RRBK)
name_lv - Speedlink pele Calado SL6343-RRBK, melna
name_ru - Speedlink мышка Calado (SL6343-RRBK), чёрный
Pele - Papildus taustiņi - 2 papildus pogas sānos
Pele - Papildus taustiņi - DPI slēdzis
Mouse - Extra keys - 2 extra buttons on side
Мышка - Дополнителные клавишы - 2 дополнительные кнопки сбоку
Hiir - Lisaklahvid - 2 lisaklahvi küljel
Mouse - Extra keys - DPI switch
Hiir - Lisaklahvid - DPI lüliti
Мышка - Дополнителные клавишы - переключатель DPI
Pele - Peles tips - Bezvada pele
Mouse - Mouse type - Wireless mouse
Hiir - Hiire tüüp - Juhtmevaba hiir
Мышка - Тип мышки - Проводная мышь
Hiir - Profiilid - Ei
Mouse - Profiles - No
Мышка - Профили - Нет
Pele - Profili - Nē
Мышка - Колесико - Да
Mouse - Scroll wheel - Yes
Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
Hiir - Kerimisrullik - Jah
Hiir - Liides - USB 2.0
Мышка - Интерфейс - USB 2.0
Mouse - Interfaces - USB 2.0
Mouse - Sensor sensitivity - 1600 dpi
Hiir - Sensori tundlikkus - 1600 dpi
Мышка - Чувствительность сенсора - 1600 dpi
Pele - Sensora jutība - 1600 dpi
Mouse - Number of keys - 5
Hiir - Klahvide arv - 5
Мышка - Число клавиш - 5
Pele - Taustiņu skaits - 5
width - 16.1
manufacturer_code - SL-6343-RRBK
barcode - 4027301523201
General - Height (mm) - 36
Üldine - Kõrgus (mm) - 36
Vispārīgi - Augstums (mm) - 36
Üldine - Nõuded arvutile - Vaba USB pesa
General - Length (mm) - 106
Üldine - Pikkus (mm) - 106
Vispārīgi - Garums (mm) - 106
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
General - Width (mm) - 73
Üldine - Laius (mm) - 73
Vispārīgi - Platums (mm) - 73
General - System requirements - Free USB port
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
Общие характеристики - Системные требования - Свободный USB порт
Общие характеристики - Высота (мм) - 36
Общие характеристики - Длина (мм) - 106
Общие характеристики - Цвет - Черный
Общие характеристики - Ширина (мм) - 73
brand - SpeedLink
Pele - Interfeisi - USB 2.0
27,08 €
Speedlink Calado, Black
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas