Corsair M55 Wireless

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1134861 Preces kods: CH-931F000-WW
Noliktavā 1 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
71,08 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 27.09.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 27.09.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 25.09.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: Gaming
  • Krāsa: Melna
  • Savienojuma tips: Bezvadu
  • Savienojuma veids: USB Wireless
  • Sensora tehnoloģija: Optical
Pamatinformācija
Pielietojums Gaming

Pielietojums ir orientējošs rādītājs, kas nosaka, kam šī pele vairāk paredzēta, stacionārajam, vai portatīvajam datoram.

Notebook tipa peles ir maza izmēra, tādēļ piemērotas darbam ceļā.

Ja jūs portatīvo datoru lielākoties izmantosiet noteiktā darba vietā, ieteicams iegādāties desktop peli, kurai ir standarta izmērs, līdz ar to tā ir daudz ērtāka ilgstošam darbam pie datora. Standarta peles portatīvajam datoram tiek pieslēgtas ar vadu, kas nodrošina ilgstošu stabilu strādāšanu. Savukārt bezvadu pelēm periodiski nepieciešama bateriju maiņa.

Gaming peles ir aprīkotas ar lielāku pogu skaitu; tām ir precīzāka optika un labāka izšķirtspēja. Pilnvērtīgākam spēļu procesam Dateks.lv iesaka iegādāties gaming peli ar vadu datu pārraidi. 

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka izvēlēties lāzera peli ar PS/2 vai USB pieslēgumu.

Krāsa Melna
Peles virsmas krāsa. Šis parametrs ir orientējošs un var atšķirties no reālās peles krāsas.
Funkcionalitāte
Pogu skaits : 6
Apgaismojums : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Bezvadu

Datu pārraide nosaka, kā pele savienota ar datoru.

Vada savienojums ir klasisks, ātrs un pārbaudīts veids (elektriskais kabelis ar USB vai PS/2 kontaktu).

Savukārt bezvadu savienojums prasa periodisku bateriju maiņu, vai akumulatora uzlādi, toties piedāvā brīvību lietot peli neraizējoties par brīžiem traucējošo vadu. Šādas peles ir ideālas darbam ar portatīvo datoru, pie kura tās tiek pievienotas ar bluetooth vai infrared palīdzību. Taču jāņem vērā, ka parasti tās sver nedaudz vairāk par vadu pelēm, tām ne vienmēr ir stabils savienojums.

Savienojuma veids : USB Wireless
Specifikācija
Slēdžu ražotājs : N/A
Slēdžu modelis : N/A
Svars (g) : 60
Vada garums (m) : N/A
Sensors
Sensora tehnoloģija Optical

Ir optiskās un lāzera peles.

Lāzera pelēm ir augstākā precizitāte un mazs energopatēriņš, kā arī tās spēj darboties uz stikla un spoguļvirsmām. 

Optiskās peles ir pašlaik visplašāk pielietotās, savas pievilcīgās kvalitātes/cenas attiecības dēļ. Tām nav nekādu mehānisku daļu, līdz ar to tās strādā ātri un precīzi.

Maksimālā jūtība (DPI) : 24000
Sensora ražotājs : N/A
Sensora modelis : N/A
Polling Rate (Hz) : N/A
Papildus specifikācija
Apgaismojums - Nē
Apraksts - CORSAIR M55 WIRELESS GAMING MICE Esi neapturams spēks Bezvadu spēļu pelei CORSAIR M55 WIRELESS ir kompakta, simetriska forma, kas piemērota jūsu rokai un satvēriena stilam. Tievā M55 WIRELESS pele viegli slīd pa galda virsmu. Tikpat ātra ir arī tās bezvadu savienojamība - signāli tiek pārraidīti ar gandrīz nulles kavēšanos, izmantojot SLIPSTREAM WIRELESS v1.5 tehnoloģiju. Spēļu pele Esi neapturams spēks bez vadiem. Universālā CORSAIR M55 WIRELESS pele, pateicoties tās kompaktajai, simetriskajai formai, ir piemērota jebkuram rokas izmēram un turēšanas stilam. Ārkārtīgi eleganta M55 WIRELESS peles vienkāršais dizains ļauj to viegli kontrolēt un manevrēt ātras spēles laikā. OPTIMĀLĀ LOKALITĀTE OPTIMĀLĀM SPĒLĒŠANAM Sešas programmējamas pogas ir tieši tur, kur tās ir nepieciešamas. Trīsstūrveida teksturēti sānu rokturi nodrošina, ka jūs nezaudēsiet satvērienu pat visintensīvāko spēļu laikā. ZEMS UN VUGSTS DPI Ar iespēju izsekot līdz pat 24 000 atsevišķiem punktiem collā M55 WIRELESS pele ir kā jūsu rokas pagarinājums katrā spēlē, ko spēlējat. VIJU SAVIENOJUMS VISUR UN IEKĀRTĀ M55 WIRELESS ir jūsu galvenā pele neatkarīgi no tā, vai atrodaties kaujas stacijā vai ceļā. Izmantojiet SLIPSTREAM WIRELESS v1.5 tehnoloģiju, lai izveidotu savienojumu ar PC un Mac datoriem līdz pat 25% ātrāk nekā ar iepriekšējo SLIPSTREAM versiju, vai izmantojiet Bluetooth planšetdatoros, mobilajos tālruņos un citur. IZCILS BATERIJU DZĪVĪBAS LAIKS M55 WIRELESS pele darbojas līdz 185 stundām, ja to pieslēdz, izmantojot SLIPSTREAM WIRELESS, un vairāk nekā 400 stundas, ja to pieslēdz, izmantojot Bluetooth, ar vienu AA bateriju. 60 MILJONI KLIKSTU, 60 MILJONI ŠĶIRŅU Izturīgie mehāniskie slēdži drīz vien nenomirs. Ar 60 000 000 000 klikšķu ilgmūžību, kas ir pierādīta, jūsu pele izturēs jebko.
Citas funkcijas -
dimensijas dziļums - 70 mm
ean - 840440483113
Forma - Labās puses
garantija - 24
garantijas_tips - normāli
Iekļautie piederumi - M55 WIRELESS spēļu pele Bezvadu USB raidītājs-uztvērējs Corsair uzlīme Drošības instrukcija Garantijas karte
Izmēri - 118 x 62 x 38 mm
izmērs augstums - 145 mm
izmērs platums - 75 mm
izmērs svars - 145 g
Izšķirtspēja (maks.) - 24000 dpi
Kabeļa garums - 1.8 m
Krāsa - Black
Lietošana - Spēļu
Modelis - M55 
nosaukums - Bezvadu pele M55 melna
Pogu skaits - 6
Power - Baterijas / uzlādējamas AA
ražotājs - Corsair
Ritināšanas riteņu skaits - 1
Saskarne - Bluetooth
Saskarne - USB
Savienojums - Bezvadu
Sensors - Optiskais
Svars - 85 g
vendpn - CH-931F000-WW
Illumination - No
Description - Mysz gamingowa M55 WIRELESS Bądź siłą nie do powstrzymania Mysz gamingowa CORSAIR M55 WIRELESS ma kompaktowy, symetryczny kształt pasujący do Twojej dłoni i stylu chwytania. Smukła mysz M55 WIRELESS z łatwością śmiga po blacie. Równie szybka jest jej łączność bezprzewodowa sygnały są transmitowane z niemal zerowym opóźnieniem za pośrednictwem technologii SLIPSTREAM WIRELESS v1.5. MYSZ GAMINGOWA Bądź siłą nie do powstrzymania, wolną od przewodów. Wszechstronna mysz CORSAIR M55 WIRELESS dzięki kompaktowemu, symetrycznemu kształtowi pasuje do każdego rozmiaru dłoni i stylu trzymania. WYJĄTKOWO ELEGANCKI Prosta konstrukcja myszy M55 WIRELESS ułatwia sterowanie i manewrowanie podczas szybkiej gry. OPTYMALNE UMIESZCZENIE DLA OPTYMALNEJ GRY Sześć programowalnych przycisków znajduje się dokładnie tam, gdzie są potrzebne. Trójkątne, fakturowane uchwyty boczne sprawią, że nigdy nie stracisz chwytu nawet podczas najbardziej intensywnych gier. OD NISKIEGO DO WYSOKIEGO DPI Dzięki możliwości śledzenia do 24 000 pojedynczych punktów na cal mysz M55 WIRELESS jest jak przedłużenie ręki w każdej grze, w którą grasz. ŁĄCZNOŚĆ BEZPRZEWODOWA WSZĘDZIE I W DOWOLNY SPOSÓB M55 WIRELESS to Twoja główna mysz zarówno na stanowisku bojowym, jak i w drodze. Użyj technologii SLIPSTREAM WIRELESS v1.5, aby łączyć się z komputerami PC i Mac do 25% szybciej niż przy użyciu poprzedniej wersji SLIPSTREAM lub użyj Bluetooth na tablecie, telefonie komórkowym i nie tylko. GODNA POZAZDROSZCZENIA ŻYWOTNOŚĆ BATERII Mysz M55 WIRELESS działa do 185 godzin przy połączeniu przez SLIPSTREAM WIRELESS i ponad 400 godzin przy połączeniu przez Bluetooth, na jednej baterii AA. 60 MILIONÓW KLIKNIĘĆ, 60 MILIONÓW STRZAŁÓW Wytrzymałe przełączniki mechaniczne nie zużyją się w najbliższym czasie. Twoja mysz, o sprawdzonej wytrzymałości na 60 000 000 kliknięć, przetrzyma wszystko.
Other features -
dimension depth - 70 mm
ean - 840440483113
Shape - Right-handed
guarantee - 24
guarantee_type - normal
Accessories included - Mysz gamingowa M55 WIRELESS Bezprzewodowy nadajnik-odbiornik USB Naklejka Corsair Ulotka dotycząca bezpieczeństwa Karta gwarancyjna
Dimensions - 118 x 62 x 38 mm
dimension height - 145 mm
dimension width - 75 mm
dimension weight - 145 g
Resolution (max) - 24000 dpi
Cable length - 1.8 m
Color - Black
Usage - Gaming
Model - M55 
name - Wireless mouse M55 black
No. of buttons - 6
Power - Batteries / rechargeable AA
producer - Corsair
No. of scroll wheels - 1
Interface - Bluetooth
Interface - USB
Connection - Wireless
Sensor - Optical
Weight - 85 g
vendpn - CH-931F000-WW
71,08 €
Corsair M55 Wireless
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas