HyperX Pulsefire Haste 2 Mini, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1111363 Preces kods: 7D388AA
Noliktavā 9 gab.
Garantija: 2 gadi
130,86 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 30.09.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 30.09.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 30.09.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 30.09.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 30.09.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 30.09.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 26.09.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: Gaming
  • Krāsa: Melna
  • Savienojuma tips: Bezvadu
  • Savienojuma veids: Bluetooth
  • Savienojuma veids: USB vads
  • Savienojuma veids: USB Wireless
  • Sensora tehnoloģija: Optical
Pamatinformācija
Pielietojums Gaming

Pielietojums ir orientējošs rādītājs, kas nosaka, kam šī pele vairāk paredzēta, stacionārajam, vai portatīvajam datoram.

Notebook tipa peles ir maza izmēra, tādēļ piemērotas darbam ceļā.

Ja jūs portatīvo datoru lielākoties izmantosiet noteiktā darba vietā, ieteicams iegādāties desktop peli, kurai ir standarta izmērs, līdz ar to tā ir daudz ērtāka ilgstošam darbam pie datora. Standarta peles portatīvajam datoram tiek pieslēgtas ar vadu, kas nodrošina ilgstošu stabilu strādāšanu. Savukārt bezvadu pelēm periodiski nepieciešama bateriju maiņa.

Gaming peles ir aprīkotas ar lielāku pogu skaitu; tām ir precīzāka optika un labāka izšķirtspēja. Pilnvērtīgākam spēļu procesam Dateks.lv iesaka iegādāties gaming peli ar vadu datu pārraidi. 

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka izvēlēties lāzera peli ar PS/2 vai USB pieslēgumu.

Krāsa Melna
Peles virsmas krāsa. Šis parametrs ir orientējošs un var atšķirties no reālās peles krāsas.
Funkcionalitāte
Pogu skaits : 6
Apgaismojums : Ir
Apgaismojuma krāsa : RGB
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Bezvadu

Datu pārraide nosaka, kā pele savienota ar datoru.

Vada savienojums ir klasisks, ātrs un pārbaudīts veids (elektriskais kabelis ar USB vai PS/2 kontaktu).

Savukārt bezvadu savienojums prasa periodisku bateriju maiņu, vai akumulatora uzlādi, toties piedāvā brīvību lietot peli neraizējoties par brīžiem traucējošo vadu. Šādas peles ir ideālas darbam ar portatīvo datoru, pie kura tās tiek pievienotas ar bluetooth vai infrared palīdzību. Taču jāņem vērā, ka parasti tās sver nedaudz vairāk par vadu pelēm, tām ne vienmēr ir stabils savienojums.

Savienojuma veids : Bluetooth, USB vads, USB Wireless
Specifikācija
Slēdžu ražotājs : HyperX
Slēdžu modelis : HyperX Switch
Svars (g) : 60
Vada garums (m) : N/A
Sensors
Sensora tehnoloģija Optical

Ir optiskās un lāzera peles.

Lāzera pelēm ir augstākā precizitāte un mazs energopatēriņš, kā arī tās spēj darboties uz stikla un spoguļvirsmām. 

Optiskās peles ir pašlaik visplašāk pielietotās, savas pievilcīgās kvalitātes/cenas attiecības dēļ. Tām nav nekādu mehānisku daļu, līdz ar to tās strādā ātri un precīzi.

Maksimālā jūtība (DPI) : 26000
Sensora ražotājs : HyperX
Sensora modelis : HyperX 26K
Polling Rate (Hz) : N/A
Papildus specifikācija
Akumulators - akumulatora darbības laiks līdz - 100
Augstums - 0.1530
BrandCode - HyperX
BrandPartCode - 7D388AA
Bruto svars - 0.2660
EAN - 197192120217
GarantijaInformācija - 2 gadi
Garums - 0.0670
Grupa - TAS > IT > IT PIEDERUMI > DATORU PIEDERUMI > SPĒĻU PELES
GTIN - 0197192120217
GTIN - 197192120217
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 64 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 100 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 155 mm
Izmēri - augstums - 11.66
Izmēri - dziļums - 6.19
Izmēri - platums - 3.67
Izmēri - svars - 59
Kategorija - Peles
LongDesc - Bezvadu spēle ar īpaši vieglu ātrumu.HiperX Pulsefire Haste 2 Mini Wireless ir precīza pele spēlētājiem, kuri vēlas īpaši vieglu peli ar bezvadu brīvību, bet vēlas to visu kompaktā korpusā, kas sver mazāk nekā 60[1] gramus. Šī varenā miniatūrā pele ir par 16% mazāka nekā Pulsefire Haste 2 Wireless, taču tai ir tas pats HyperX augstas veiktspējas pielāgotu komponentu komplekts. Tai ir divu režīmu bezvadu savienojamība, kas ļauj pārslēgties starp 2,4 GHz bezvadu un Bluetooth savienojumiem, un USB-C USB-A kabelis, lai jūs varētu uzlādēt, vienlaikus izmantojot peli vadu režīmā. Nevainojamais HyperX 26K sensors nodrošina dabisko DPI noteikšanu līdz 26 000 ar izsekošanas ātrumu līdz 650 IPS. Mūsu pielāgotie HyperX slēdži nodrošina taustāmu, dzirdamu atgriezenisko saiti par katru apmierinošu klikšķi, un to kalpošanas ilgums ir līdz 100 miljoniem klikšķu. Jūs varēsiet izbaudīt arī izcilu peles fizisko kontroli, pateicoties gludām, zemas berzes slidām un komplektā iekļautajai satvēriena lentei. Izmantojiet visas iespējas no katras peles kustības, izmantojot HyperX NGENUITY programmatūru, kas ļauj jums izveidot makrouzdevumus 6 programmējamām pogām, pielāgot DPI iestatījumus un personalizēt RGB apgaismojumu[2].
LongDescription ET - Bezvadu spēle ar īpaši lielu ātrumu HyperX Pulsefire Haste 2 Mini Wireless ir precīza pele spēlētājiem, kuri vēlas īpaši vieglu bezvadu peli kompaktā korpusā, kas sver mazāk nekā 60 gramus. Šī jaudīgā kompaktā pele ir par 16% mazāka nekā Pulsefire Haste 2 Wireless, taču tajā ir izmantoti tie paši HyperX augstas veiktspējas komponenti. Divu režīmu bezvadu savienojamība Pele piedāvā divu režīmu bezvadu savienojamību, kas ļauj pārslēgties starp 2,4 GHz bezvadu un Bluetooth savienojamību. USB-C savienojums ar USB-A kabeli ļauj peli uzlādēt un lietot vadu režīmā. HyperX 26K sensors HyperX 26K sensors nodrošina līdz 26 000 DPI precizitāti un līdz 650 IPS izsekošanas ātrumu. Mūsu pielāgotie HyperX slēdži nodrošina taustāmu un dzirdamu atgriezenisko saiti ar katru klikšķi, un to kalpošanas ilgums ir līdz 100 miljoniem klikšķu. Gluda kontrole Iegūstiet labāku peles fizisko kontroli, izmantojot zemas berzes slīdošos spilventiņus un iekļauto satvēriena joslu. Ar HyperX NGENUITY programmatūru varat izveidot makrouzdevumus 6 programmējamām pogām, pielāgot DPI iestatījumus un personalizēt RGB apgaismojumu.
LongDescription LV - Bezvadu spēle ar īpaši vieglu ātrumu HyperX Pulsefire Haste 2 Mini Wireless ir precīza pele spēlētājiem, kuri vēlas īpaši vieglu peli ar bezvadu savienojumu, taču vēlas to visu kompaktā korpusā, kas sver mazāk nekā 60 gramus. Šī varenā miniatūrais pele ir par 16% mazāka nekā Pulsefire Haste 2 Wireless, taču tai ir tas pats HyperX augstas veiktspējas pielāgotu komponentu komplekts. Divu režīmu bezvadu savienojamība Pelei ir divu režīmu bezvadu savienojamība, kas ļauj pārslēgties starp 2,4 GHz bezvadu un Bluetooth savienojumiem. Tai ir arī USB-C savienojums ar USB-A kabeli, lai jūs varētu uzlādēt peli, vienlaikus to lietojot vadu režīmā. HyperX 26K sensors Nevainojamais HyperX 26K sensors nodrošina dabisko DPI noteikšanu līdz 26 000 ar izsekošanas ātrumu līdz 650 IPS. Mūsu pielāgotie HyperX slēdži nodrošina taustāmu, dzirdamu atgriezenisko saiti par katru apmierinošu klikšķi, un to kalpošanas ilgums ir līdz 100 miljoniem klikšķu. Gluda kontrole Jūs varēsiet izbaudīt arī izcilu peles fizisko kontroli, pateicoties gludām, zemas berzes slidām un komplektā iekļautajai satvēriena lentei. Izmantojiet visas iespējas no katras peles kustības, izmantojot HyperX NGENUITY programmatūru, kas ļauj jums izveidot makrouzdevumus 6 programmējamām pogām, pielāgot DPI iestatījumus un personalizēt RGB apgaismojumu.
LongDescription LV - Bezvadu spēles īpaši vieglā ātrumā HyperX Pulsefire Haste 2 Mini Wireless ir precīza datorpele spēlētājiem, kuri vēlas īpaši vieglu peli ar bezvadu brīvību, bet vēlas to visu kompaktā formātā, kas sver mazāk par 60 gramiem. Šī varenā miniatūra datorpele ir par 16% mazāka nekā Pulsefire Haste 2 Wireless, taču tajā ir tas pats HyperX augstas veiktspējas pielāgoto komponentu komplekts. Divu režīmu bezvadu savienojums Pelei ir divu režīmu bezvadu savienojums, kas ļauj pārslēgties starp 2,4 GHz bezvadu un Bluetooth savienojumiem. Tajā ir iekļauts arī USB-C – USB-A vads, lai jūs varētu uzlādēt, izmantojot peli vadu režīmā. HyperX 26K sensors Nevainojamais HyperX 26K sensors nodrošina sākotnējo DPI noteikšanu līdz 26 000 ar izsekošanas ātrumu līdz 650 IPS. Pielāgotie HyperX slēdži nodrošina taustāmu, dzirdamu atgriezenisko saiti par katru veikto klikšķi, un to kalpošanas laiks ir līdz 100 miljoniem klikšķu.
LongProductName - HyperX Pulsefire Haste 2 Mini - bezvadu spēļu pele (melna)
LongSummaryDescription - HP HyperX Pulsefire Haste 2 Mini - bezvadu spēļu pele (melna). Platums: 124 mm, dziļums: 67 mm, augstums: 38 mm. Iepakojuma platums: 155 mm, iepakojuma dziļums: 100 mm, iepakojuma augstums: 64 mm.
MediumApraksts LV - HyperX Pulsefire Haste 2 Mini Wireless ir īpaši viegla spēļu pele, kas sver mazāk nekā 60 gramus. Tā nodrošina bezvadu brīvību kompaktā formā un ir aprīkota ar augstas veiktspējas HyperX komponentiem. - Bezvadu savienojamība (2,4 GHz un Bluetooth) - 26 000 DPI HyperX sensors - Pielāgotie HyperX slēdži - Līdz 100 miljoniem klikšķu - 6 programmējamas pogas.
NameInWeb ET - HyperX Pulsefire Haste 2 Mini, melna - Bezvadu pele
NameInWeb LV - HyperX Pulsefire Haste 2 Mini, melna - Bezvadu pele
NetWeight - 0.0950
Nosaukums - HP HyperX Pulsefire Haste 2 Mini - bezvadu spēļu pele (melna)
Nosaukums ET - HyperX Pulsefire Haste 2 Mini bezvadu pele, melna
NosaukumsInWeb LV - HyperX Pulsefire Haste 2 Mini, melna - Bezvadu datorpele
Nosaukums LV - Bezvadu pele HyperX Pulsefire Haste 2 Mini, melna
Nosaukums LV - Bezvadu pele HyperX Pulsefire Haste 2 Mini, melna
Pele - jutība - 26000
Pele - peles savienojuma tips - USB-A / Bluetooth
Pele - programmējamas pogas - 6
Pele - sensors - optiskais
Platums - 0.1000
Preces kods - 7D388AA
Produkta nosaukums - HyperX Pulsefire Haste 2 Mini - bezvadu spēļu pele (melna)
Programmatūra - papildu programmatūra -
RažošanaValsts - CN
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Savienojums - Bluetooth - Bluetooth 5.1
Savienojums - savienotāja tips - Bluetooth
Savienojums - savienotāja tips - USB-A
ShortSummaryDescription - HP HyperX Pulsefire Haste 2 Mini - bezvadu spēļu pele (melna), 124 mm, 67 mm, 38 mm, 155 mm, 100 mm, 64 mm
Svars un izmēri - Augstums - 38 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 67 mm
Svars un izmēri - Platums - 124 mm
TariffNo - 84716070
Tilpums - 0.00102510
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
URL - https://www8.hp.com
VidējaisApraksts ET - HyperX Pulsefire Haste 2 Mini Wireless ir precīza, īpaši viegla spēļu pele, kas sver mazāk nekā 60 gramus. Šī kompaktā pele nodrošina bezvadu savienojumu brīvību, vienlaikus izmantojot augstas klases HyperX komponentus. - Bezvadu savienojamība (2,4 GHz un Bluetooth) - 26 000 DPI HyperX sensors - Pielāgojami HyperX slēdži - Līdz 100 miljoniem klikšķu - 6 programmējamas pogas.
VidējaisApraksts LV - HyperX Pulsefire Haste 2 Mini Wireless ir īpaši viegla spēļu datorpele, kas sver mazāk nekā 60 gramus. Tā nodrošina bezvadu brīvību kompaktā formā un ir aprīkota ar augstas veiktspējas HyperX komponentēm. • Bezvadu savienojums (2,4 GHz un Bluetooth); • 26K DPI HyperX sensors; • Pielāgoti HyperX slēdži; • Līdz 100 miljoniem klikšķu; • 6 programmējamas pogas.
Vispārīgie parametri - ierīces tips - bezvadu pele
Vispārīgie parametri - krāsa - melns
Vispārīgie parametri - ražotājs - HyperX
Zīmoliem specifiskas funkcijas - HP GTIN (EAN/UPC) - 196786272547
Zīmols - HP
Battery - battery life up to - 100
Height - 0.1530
BrandCode - HyperX
BrandPartCode - 7D388AA
GrossWeight - 0.2660
EAN - 197192120217
WarrantyInfo - 2 years
Length - 0.0670
Group - IT > IT ACCESSORIES > PC ACCESSORIES > GAMING MICE
GTIN - 0197192120217
GTIN - 197192120217
Packaging data - Package height - 64 mm
Packaging data - Package depth - 100 mm
Packaging data - Package width - 155 mm
Dimensions - height - 11.66
Dimensions - depth - 6.19
Dimensions - width - 3.67
Dimensions - weight - 59
Category - Mice
LongDesc - Wireless gaming at the speed of ultra-light.The HyperX Pulsefire Haste 2 Mini Wireless is a precise mouse for gamers who want an ultra-light mouse with wireless freedom but want all that in a compact form factor that weighs less than 60[1] grams. This mighty miniature mouse is 16% smaller than the Pulsefire Haste 2 Wireless but contains the same HyperX suite of high-performance custom components. It features dual mode wireless connectivity, allowing you to switch between 2.4GHz wireless and Bluetooth connections, and a USB-C to USB-A cable so you can charge while using the mouse in wired mode. The immaculate HyperX 26K Sensor delivers native DPI detection of up to 26,000 with a tracking speed of up to 650 IPS. Our custom HyperX Switches provide tactile, audible feedback on each satisfying click, and are rated for a lifespan of up to 100 million clicks. You’ll also enjoy superior physical control of your mouse with smooth, low-friction skates, and the included grip tape. Get the most out of every mouse movement with HyperX NGENUITY Software which lets you create macros for the 6 programmable buttons, customize your DPI settings, and personalize the RGB lighting[2].
LongDescription ET - Juhtmevaba mängimine ülikiirelt
HyperX Pulsefire Haste 2 Mini Wireless on täpne hiir mängijatele, kes soovivad ultrakerget juhtmevaba hiirt kompaktse kujuga, mis kaalub vähem kui 60 grammi. See võimas kompaktne hiir on 16% väiksem kui Pulsefire Haste 2 Wireless, kuid sisaldab sama HyperX kõrgjõudlusega komponentide komplekti. Kaksikjuhtmevaba ühenduvus
Hiir pakub kaherežiimilist juhtmevaba ühendust, võimaldades lülituda 2.4GHz juhtmevaba ja Bluetooth ühenduse vahel. USB-C - USB-A kaabel võimaldab laadimist ja hiire kasutamist juhtmega režiimis. HyperX 26K sensor
Täiuslik HyperX 26K sensor pakub kuni 26 000 DPI täpsust ja jälgimiskiirust kuni 650 IPS. Meie kohandatud HyperX lülitid tagavad iga klõpsuga taktiilse ja kuuldava tagasiside ning nende eluiga on kuni 100 miljonit klikki. Sujuv juhtimine
Saavutage hiire üle parem füüsiline kontroll tänu madala hõõrdumisega libisemisalustele ja kaasasolevale gripiteibile. HyperX NGENUITY tarkvara võimaldab teil luua makrosid 6 programmeeritavale nupule, kohandada DPI seadeid ja isikupärastada RGB valgustust.
LongDescription EN - Wireless gaming at the speed of ultra-light
The HyperX Pulsefire Haste 2 Mini Wireless is a precise mouse for gamers who want an ultra-light mouse with wireless freedom but want all that in a compact form factor that weighs less than 60 grams. This mighty miniature mouse is 16% smaller than the Pulsefire Haste 2 Wireless but contains the same HyperX suite of high-performance custom components. Dual mode wireless connectivity
The mouse features dual mode wireless connectivity, allowing you to switch between 2.4GHz wireless and Bluetooth connections. It also includes a USB-C to USB-A cable so you can charge while using the mouse in wired mode. HyperX 26K sensor
The immaculate HyperX 26K Sensor delivers native DPI detection of up to 26,000 with a tracking speed of up to 650 IPS. Our custom HyperX switches provide tactile, audible feedback on each satisfying click, and are rated for a lifespan of up to 100 million clicks. Smooth control
You’ll also enjoy superior physical control of your mouse with smooth, low-friction skates, and the included grip tape. Get the most out of every mouse movement with HyperX NGENUITY Software which lets you create macros for the 6 programmable buttons, customize your DPI settings, and personalize the RGB lighting.
LongDescription LV - Bezvadu spēles īpaši vieglā ātrumā
HyperX Pulsefire Haste 2 Mini Wireless ir precīza datorpele spēlētājiem, kuri vēlas īpaši vieglu peli ar bezvadu brīvību, bet vēlas to visu kompaktā formātā, kas sver mazāk par 60 gramiem. Šī varenā miniatūra datorpele ir par 16% mazāka nekā Pulsefire Haste 2 Wireless, taču tajā ir tas pats HyperX augstas veiktspējas pielāgoto komponentu komplekts. Divu režīmu bezvadu savienojums
Pelei ir divu režīmu bezvadu savienojums, kas ļauj pārslēgties starp 2,4 GHz bezvadu un Bluetooth savienojumiem. Tajā ir iekļauts arī USB-C – USB-A vads, lai jūs varētu uzlādēt, izmantojot peli vadu režīmā. HyperX 26K sensors
Nevainojamais HyperX 26K sensors nodrošina sākotnējo DPI noteikšanu līdz 26 000 ar izsekošanas ātrumu līdz 650 IPS. Pielāgotie HyperX slēdži nodrošina taustāmu, dzirdamu atgriezenisko saiti par katru veikto klikšķi, un to kalpošanas laiks ir līdz 100 miljoniem klikšķu.
LongProductName - HyperX Pulsefire Haste 2 Mini - Wireless Gaming Mouse (Black)
LongSummaryDescription - HP HyperX Pulsefire Haste 2 Mini - Wireless Gaming Mouse (Black). Width: 124 mm, Depth: 67 mm, Height: 38 mm. Package width: 155 mm, Package depth: 100 mm, Package height: 64 mm
MediumDescription EN - HyperX Pulsefire Haste 2 Mini Wireless is an ultra-lightweight gaming mouse that weighs under 60 grams. It provides wireless freedom in a compact form factor and is packed with high-performance HyperX components. • Wireless connectivity (2.4GHz and Bluetooth)
• 26K DPI HyperX sensor
• Custom HyperX switches
• Up to 100 million clicks
• 6 programmable buttons
NameInWeb ET - HyperX Pulsefire Haste 2 Mini, must - Juhtmevaba hiir
NameInWeb EN - HyperX Pulsefire Haste 2 Mini, black - Wireless Mouse
NetWeight - 0.0950
Title - HP HyperX Pulsefire Haste 2 Mini - Wireless Gaming Mouse (Black)
Name ET - Juhtmeta Hiir HyperX Pulsefire Haste 2 Mini, must
NameInWeb LV - HyperX Pulsefire Haste 2 Mini, melna - Bezvadu datorpele
Name EN - Wireless Mouse HyperX Pulsefire Haste 2 Mini, black
Name LV - Wireless Mouse HyperX Pulsefire Haste 2 Mini, black
Mouse - sensitivity - 26000
Mouse - mouse connection type - USB-A / Bluetooth
Mouse - programmable buttons - 6
Mouse - sensor - optical
Width - 0.1000
ProductCode - 7D388AA
ProductName - HyperX Pulsefire Haste 2 Mini - Wireless Gaming Mouse (Black)
Software - additional software -
ProductionCountry - CN
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Connection - Bluetooth - Bluetooth 5.1
Connection - connector type - Bluetooth
Connection - connector type - USB-A
ShortSummaryDescription - HP HyperX Pulsefire Haste 2 Mini - Wireless Gaming Mouse (Black), 124 mm, 67 mm, 38 mm, 155 mm, 100 mm, 64 mm
Weight & dimensions - Height - 38 mm
Weight & dimensions - Depth - 67 mm
Weight & dimensions - Width - 124 mm
TariffNo - 84716070
Volume - 0.00102510
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
URL - https://www8.hp.com
MediumDescription ET - HyperX Pulsefire Haste 2 Mini Wireless on täpne ja ultrakerge mängurihiir, mis kaalub alla 60 grammi. See kompaktne hiir pakub juhtmevaba vabadust, olles samas varustatud kõrgtasemel HyperX komponentidega. • Juhtmevaba ühendus (2.4GHz ja Bluetooth)
• 26K DPI HyperX sensor
• Kohandatavad HyperX lülitid
• Kuni 100 miljonit klikki
• 6 programmeeritavat nuppu
MediumDescription LV - HyperX Pulsefire Haste 2 Mini Wireless ir īpaši viegla spēļu datorpele, kas sver mazāk nekā 60 gramus. Tā nodrošina bezvadu brīvību kompaktā formā un ir aprīkota ar augstas veiktspējas HyperX komponentēm. • Bezvadu savienojums (2,4 GHz un Bluetooth);
• 26K DPI HyperX sensors;
• Pielāgoti HyperX slēdži;
• Līdz 100 miljoniem klikšķu;
• 6 programmējamas pogas.
General parameters - device type - cordless mouse
General parameters - colour - black
General parameters - manufacturer - HyperX
Brand-specific features - HP GTIN (EAN/UPC) - 196786272547
Brand - HP
130,86 €
HyperX Pulsefire Haste 2 Mini, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas