Panasonic SC-PM702

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 993907 Preces kods: SC-PM702EG-K
Pasūtāms 7 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
239,85 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 25.09.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 25.09.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 25.09.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 25.09.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 25.09.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 25.09.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 23.09.2024 pēc 15:00
Visi parametri
Apgaismojums : Nav
Apgaisojuma Krāsa : N/A
Atbalstītā multivide : CD, MP3, Radio
Barošanas Veids : Tīkls 230V AC
Ekrāns : Ir
Frekvenču diapazons max, Hz : N/A
Frekvenču diapazons min, Hz : N/A
Jutība, dB : N/A
Krāsa : Melna
Pretestība, Ω : N/A
RMS Jauda (W) : 80
Savienojums Veids : Bluetooth, USB-A
Skaļruņa tips : Aktīvais
Skaļruņu skaits : 2.0 Stereo
Skaļuma regulēšana : Iebūvēts, Pults
Papildus specifikācija
Apraksts - PM702 ir stilīga mikrosistēma ar CD atskaņotāju, radio un bezvadu Bluetooth atskaņošanu. Pateicoties skaņas pārpakošanas tehnoloģijai, mūzika skan lieliski - lai no kurienes tā būtu atskaņota. Ar 80 vatu jaudīgu, tīru skaņu, kas tiek nodrošināta caur stereo skaļruņu pāri, jūs drīz vien aizrausiesiet mūzikā.
Atbalstītie atskaņošanas formāti - Radio, CD atskaņotājs, USB atskaņotājs, Bluetooth
Attēla uzlabošana - attēla uzlabošanas sistēmas -
Audio funkcijas - Bluetooth/CD atskaņotājs/Radio/USB atskaņotājs
Audio izvades ieejas/izejas savienotāji - 1
Augstums - 0.4100
Bluetooth - Jā
BrandCode - PANASONIC
Bruto svars - 4.2000
EAN - 5025232948031
Garantija - 12/24 mēneši
Garums - 0.2850
Grupa - AUDIO > MŪZIKAS CENTRI > MIKRO MŪZIKAS CENTRI
Izmēri - Galvenais bloks: 210 x 114 x 266 mm, skaļrunis: 145 x 226 x 195 mm.
Izmēri - galvenās vienības augstums - 11.4
Izmēri - galvenās vienības dziļums - 26.6
Izmēri - galvenās vienības platums - 21
Izmēri - skaļruņa augstums - 22.6
Izmēri - skaļruņa dziļums - 19.5
Izmēri - skaļruņa platums - 14.5
Izmēri - svars - 2.2
Kategorijas kods - HAV
Krāsa - Black
LongDescription ET - Lieliska mūzikas baudīšana ar Panasonic PM702 Panasonic PM702 mūzikas centrs nodrošina lielisku mūzikas baudīšanu jūsu mājās. Šī stilīgā mikrosistēma ietver CD atskaņotāju, radio un bezvadu Bluetooth® atskaņošanu, kas ļauj klausīties mūziku no dažādiem avotiem. Lieliska skaņas kvalitāte ar Sound Remastering tehnoloģiju Mūzikas centrā PM702 izmantota Sound Remastering tehnoloģija, kas nodrošina lielisku skaņas kvalitāti neatkarīgi no mūzikas avota. Šī tehnoloģija optimizē skaņas atskaņošanu, koriģējot skaņas signālu un uzlabojot skaņas detalizāciju un dinamiku. Tādējādi jūs varat izbaudīt savu iecienītāko mūzikas skaņu ar skaidru un precīzu skanējumu. Spēcīga skaņa un skaidrība, izmantojot divus stereo skaļruņus Mūzikas centrs PM702 nodrošina spēcīgu skaņu un skaidrību, izmantojot divus stereo skaļruņus. 80 vatu jauda nodrošina pietiekamu jaudu un dinamiku, lai jūsu mūzika skanētu perfekti. Neatkarīgi no tā, vai tā ir mierīga fona mūzika vai dzīvāks skaņas vilnis, mūzikas centrs PM702 ātri ievilks jūs mūzikā. Vienkārša un intuitīva lietošana Mūzikas centrs PM702 ir viegli lietojams. Tam ir lietotājam draudzīgas vadības ierīces un pārskatāms displejs, kas ļauj viegli izvēlēties vēlamās funkcijas un iestatījumus. Pateicoties Bluetooth® savienojamībai, jūs varat viegli pievienot savu viedierīci, un bezvadu atskaņošana ir tikai viena klikšķa attālumā. Stilīgs dizains, kas iederas jebkurā interjerā PM702 mūzikas centra stilīgais dizains piešķir eleganci jūsu mājas interjeram. Apvienojot funkcionalitāti ar skaistu izskatu, šis mūzikas centrs ir ideāli piemērots dažādām telpām. Tā stilīgais metāla rāmis un kompaktais izmērs ļauj to ērti novietot uz plaukta, galda vai jebkur citur.
LongDescription LV - Lieliska mūzikas pieredze ar Panasonic PM702 mūzikas sistēmu Panasonic PM702 mūzikas sistēma piedāvā lielisku mūzikas pieredzi, ko varat baudīt savās mājās. Šī stilīgā mikrosistēma ietver CD atskaņotāju, radio un bezvadu Bluetooth® atskaņošanu, kas ļauj klausīties mūziku no dažādiem avotiem. Lieliska skaņas kvalitāte ar Sound Remastering tehnoloģiju Mūzikas sistēmā PM702 izmantota Sound Remastering tehnoloģija, kas nodrošina izcilu skaņas kvalitāti neatkarīgi no mūzikas avota. Šī tehnoloģija optimizē skaņas atskaņošanu, pielāgojot skaņas signālu un izceļot detaļas un dinamiku. Tādējādi varat baudīt skaidru un precīzu iecienītākās mūzikas skaņu. Spēcīga skaņa un skaidrība, izmantojot divus stereo skaļruņus Mūzikas sistēma PM702 nodrošina jaudīgu skaņu un skaidrību, izmantojot divus stereo skaļruņus. Ar 80 vatu jaudu tā nodrošina pietiekamu jaudu un dinamiku, lai mūzika skanētu perfekti. Neatkarīgi no tā, vai tā ir mierīga fona mūzika vai dzīvīgākas melodijas, mūzikas sistēma PM702 jūs iegremdēs mūzikas pasaulē. Viegla un intuitīva darbība Mūzikas sistēmu PM702 ir viegli lietot. Tā ir aprīkota ar lietotājam draudzīgām vadības ierīcēm un pārskatāmu displeju, kas ļauj viegli izvēlēties vēlamās funkcijas un iestatījumus. Pateicoties Bluetooth® savienojamībai, varat viegli pievienot mobilo ierīci, un bezvadu atskaņošana ir iespējama tikai ar vienu pogas nospiešanu. Stilīgs dizains, kas iederas jebkurā interjerā PM702 mūzikas sistēmas stilīgais dizains piešķir eleganci jūsu mājas interjeram. Apvienojot funkcionalitāti un estētiku, tā nevainojami iederas dažādās telpās. Stilīgais metāla rāmis un kompaktais izmērs ļauj to ērti novietot uz plaukta, galda vai jebkurā piemērotā vietā.
MediumApraksts LV - Izbaudiet lielisku mūzikas baudīšanu ar Panasonic PM702 mūzikas sistēmu. Šī stilīgā mikrosistēma ietver CD atskaņotāju, radio un bezvadu Bluetooth® atskaņošanu. Skaņas pārveidošanas tehnoloģija nodrošina izcilu skaņas kvalitāti neatkarīgi no mūzikas avota. Ar 80 vatu jaudu un skaidru skaņu caur diviem stereo skaļruņiem tā ātri iegremdēs jūs mūzikas pasaulē. - Stilīga mikrosistēma ar CD atskaņotāju, radio un bezvadu Bluetooth® atskaņošanu. - Sound Remastering tehnoloģija nodrošina izcilu skaņas kvalitāti. - 80 vatu jauda un tīrs audio caur diviem stereo skaļruņiem. - Viegla un intuitīva vadība. - Stilīgs dizains, kas iederas jebkurā interjerā.
Modelis - SC-PM702EG-K
NameInWeb ET - Panasonic PM702, melns - Mūzikas centrs
NameInWeb LV - Panasonic PM702, melns - Mūzikas centrs
NetWeight - 4.0000
Nosaukums ET - Panasonic mūzikas centrs, CD, USB,FM,AM DAB+, BT, melns
NosaukumsInWeb LV - Panasonic PM702, melna - Mūzikas sistēma
Nosaukums LV - Mūzikas centrs Panasonic, CD, USB,FM,AM DAB+, BT, melns
Nosaukums LV - Mūzikas centrs Panasonic BT,DAB+
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 41.5 cm
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 35 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 28.5 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 6.9 kg
Pilna apraksta līnija - Atbalstītie atskaņošanas formāti Radio, CD atskaņotājs, USB atskaņotājs, Bluetooth|1xAudio-Out|1xUSB 2.0|Bluetooth|Rezistora izejas jauda 80 WWW|Krāsa melna|Izmēri Galvenais bloks: 210 x 114 x 266 mm, Skaļrunis: 145 x 226 x 195 mm
Platums - 0.3550
Preces kods - SC-PM702EG-K
Pārdevēja mājas lapa - www.panasonic.com/uk/consumer/home-entertainment/hi-fi/sc-pm702.html
RažošanaValsts - MY
Saskarnes - austiņu izeja
Saskarnes - Bluetooth
Saskarnes - USB-A
Savienojums - Bluetooth - Bluetooth 4.2
Skaļruņu izejas jauda - 80 W vati
Skaņa - kanāli - 2.0
Skaņa - skaņas jauda (RMS) - 80
Skaņa - skaņas tehnoloģija -
TariffNo - 85279100
Tilpums - 0.04148175
Tūneris - radio uztvērējs - AM
Tūneris - radio uztvērējs - DAB+
Tūneris - radio uztvērējs - FM
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
USB 2.0 ieejas/izejas savienotāji - 1
VidējaisApraksts ET - Izbaudiet lielisku mūzikas baudīšanu ar Panasonic PM702 mūzikas centru. Šajā stilīgajā mikrosistēmā ir CD atskaņotājs, radio un Bluetooth® bezvadu atskaņošana. Skaņas pārveidošanas tehnoloģija nodrošina izcilu skaņas kvalitāti neatkarīgi no mūzikas avota. Ar 80 vatu jaudu un skaidru skaņu caur diviem stereo skaļruņiem jūs ātri pārcelsieties mūzikas pasaulē. - Stilīga mikrosistēma ar CD atskaņotāju, radio un Bluetooth® bezvadu atskaņošanu - Sound Remastering tehnoloģija nodrošina izcilu skaņas kvalitāti - 80 vatu jauda un tīra skaņa caur diviem stereo skaļruņiem - Viegla un intuitīva darbība - Stilīgs dizains, kas iederas jebkurā interjerā - Viegla un intuitīva darbība - Stilīgs dizains, kas iederas jebkurā interjerā - Sound Remastering tehnoloģija nodrošina izcilu skaņas kvalitāti - 80 vatu jauda un tīra skaņa caur diviem stereo skaļruņiem - Viegla un intuitīva darbība - Stilīgs dizains, kas iederas jebkurā interjerā.
VidējaisApraksts LV - PM702 ir eleganta mikrosistēma ar CD atskaņotāju, radio un bezvadu Bluetooth® atskaņošanas iespēju. Pateicoties skaņas remāsterēšanas tehnoloģijai, mūzika izklausās lieliski neatkarīgi no tās avota. Dzidra skaņa ar 80 vatu jaudu, ko nodrošina divi stereo skaļruņi, un jūs ātri vien saplūdīsiet ar mūziku.
Vienība Neto svars - 4 kg
Vienības bruto svars - 6.9 kg
Vienības kastes augstums - 0.415
Vienības kastes garums - 0.35
Vienības kastes platums - 0.285
Vienība Slikts tilpums - 0,0414 kubikmetru
Vispārīgie parametri - krāsa - melns
Vispārīgie parametri - ražotājs - Panasonic
Vispārīgie parametri - spēlētāja veids - CD atskaņotājs
Description - PM702 is a stylish micro system featuring CD player, radio, and wireless Bluetooth playback. Thanks to Sound Remastering tech, music sounds great – wherever it’s from. With 80 watts of powerful clear sound, delivered through a pair of stereo speakers, you’ll soon be lost in music.
Supported Playback formats - Radio, CD player, USB player, Bluetooth
Picture enhancement - picture enhancement systems -
Audio functions - Bluetooth/CD player/Radio/USB player
Audio-Out Input/Output connectors - 1
Height - 0.4100
Bluetooth - Yes
BrandCode - PANASONIC
GrossWeight - 4.2000
EAN - 5025232948031
Warranty - 12/24 months
Length - 0.2850
Group - AUDIO > MUSIC CENTERS > MICRO MUSIC CENTRES
Dimensions - Main Unit: 210 x 114 x 266 mm, Speaker: 145 x 226 x 195 mm
Dimensions - main unit height - 11.4
Dimensions - main unit depth - 26.6
Dimensions - main unit width - 21
Dimensions - speaker height - 22.6
Dimensions - speaker depth - 19.5
Dimensions - speaker width - 14.5
Dimensions - weight - 2.2
Category Code - HAV
Colour - Black
LongDescription ET - Suurepärane muusikakogemus Panasonic PM702 muusikakeskusega
Panasonic PM702 muusikakeskus pakub sulle suurepärast muusikakogemust, mida saad nautida oma kodus. See stiilne mikrosüsteem sisaldab CD-mängijat, raadiot ja juhtmevaba Bluetooth® taasesitust, võimaldades sul kuulata muusikat erinevatest allikatest. Suurepärane helikvaliteet Sound Remastering tehnoloogia abil
PM702 muusikakeskus kasutab Sound Remastering tehnoloogiat, mis tagab suurepärase helikvaliteedi olenemata muusika allikast. See tehnoloogia optimeerib heli taasesitust, korrigeerides helisignaali ja tõstes esile helide detailid ning dünaamika. Nii saad nautida selget ja täpset heli oma lemmikmuusikast.
Võimas heli ja selgus kahe stereokõlari abil
PM702 muusikakeskus pakub võimsat heli ja selgust läbi kahe stereokõlari. 80-vatine võimsus tagab piisava jõu ja dünaamika, et muusika kõlaks täiuslikult. Olgu see siis rahulik taustamuusika või elavam helilaine, PM702 muusikakeskus tõmbab Sind kiirelt muusika rüppe.
Lihtne ja intuitiivne kasutamine
PM702 muusikakeskust on lihtne kasutada. Sel on kasutajasõbralikud juhtnupud ja selge ekraan, mis võimaldavad sul hõlpsalt valida soovitud funktsioone ja seadeid. Bluetooth® ühendusega saad lihtsalt ühendada oma nutiseadme ning juhtmevaba taasesitus on vaid ühe nupuvajutuse kaugusel.
Stiilne disain, mis sobib igasse interjööri
PM702 muusikakeskuse stiilne disain lisab elegantsi sinu kodu interjööri. Ühendades funktsionaalsuse ja kauni väljanägemise, sobib see muusikakeskus suurepäraselt erinevatesse ruumidesse. Stiilne metallraam ja kompaktne suurus võimaldavad Sul paigutada selle mugavalt riiulile, lauale või muule sobivale kohale.
LongDescription EN - Great music experience with the Panasonic PM702 music system
The Panasonic PM702 music system offers a great music experience that you can enjoy in your home. This stylish microsystem includes a CD player, radio, and wireless Bluetooth® playback, allowing you to listen to music from various sources.
Excellent sound quality with Sound Remastering technology
The PM702 music system utilizes Sound Remastering technology, which ensures excellent sound quality regardless of the music source. This technology optimizes sound reproduction by adjusting the audio signal and highlighting details and dynamics. This way, you can enjoy clear and accurate sound from your favorite music.
Powerful sound and clarity through two stereo speakers
The PM702 music system delivers powerful sound and clarity through two stereo speakers. With 80 watts of power, it provides sufficient strength and dynamics for music to sound perfect. Whether it's tranquil background music or livelier tunes, the PM702 music system will immerse you in the world of music.
Easy and intuitive operation
The PM702 music system is easy to use. It features user-friendly controls and a clear display, allowing you to easily select desired functions and settings. With Bluetooth® connectivity, you can easily connect your mobile device, and wireless playback is just a press of a button away.
Stylish design that fits into any interior
The PM702 music system's stylish design adds elegance to your home interior. Combining functionality and aesthetics, it seamlessly fits into various rooms. The stylish metal frame and compact size allow you to conveniently place it on a shelf, table, or any suitable spot.
MediumDescription EN - Enjoy a great music experience with the Panasonic PM702 music system. This stylish microsystem includes a CD player, radio, and wireless Bluetooth® playback. The Sound Remastering technology ensures excellent sound quality regardless of the music source. With 80 watts of power and clear audio through two stereo speakers, it will quickly immerse you in the world of music. • Stylish microsystem with CD player, radio, and wireless Bluetooth® playback.
• Sound Remastering technology ensures excellent sound quality.
• 80 watts of power and clear audio through two stereo speakers.
• Easy and intuitive operation.
• Stylish design that fits into any interior.
Model - SC-PM702EG-K
NameInWeb ET - Panasonic PM702, must - Muusikakeskus
NameInWeb EN - Panasonic PM702, black - Music center
NetWeight - 4.0000
Name ET - Muusikakeskus Panasonic, CD, USB,FM,AM DAB+, BT, must
NameInWeb LV - Panasonic PM702, melna - Mūzikas sistēma
Name EN - Music Centre Panasonic, CD, USB,FM,AM DAB+, BT, black
Name LV - Mūzikas centrs Panasonic BT,DAB+
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 41.5 cm
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 35 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 28.5 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 6.9 kg
Full Description Line - Supported Playback formats Radio, CD player, USB player, Bluetooth|1xAudio-Out|1xUSB 2.0|Bluetooth|Speaker Output Power 80W Watts|Colour Black|Dimensions Main Unit: 210 x 114 x 266 mm, Speaker: 145 x 226 x 195 mm
Width - 0.3550
ProductCode - SC-PM702EG-K
Vendor Homepage - www.panasonic.com/uk/consumer/home-entertainment/hi-fi/sc-pm702.html
ProductionCountry - MY
Interfaces - headphone output
Interfaces - Bluetooth
Interfaces - USB-A
Connection - Bluetooth - Bluetooth 4.2
Speaker Output Power - 80W Watts
Sound - channels - 2.0
Sound - Sound power (RMS) - 80
Sound - sound technology -
TariffNo - 85279100
Volume - 0.04148175
Tuner - radio tuner - AM
Tuner - radio tuner - DAB+
Tuner - radio tuner - FM
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
USB 2.0 Input/Output connectors - 1
MediumDescription ET - Naudi suurepärast muusikakogemust Panasonic PM702 muusikakeskusega. See stiilne mikrosüsteem sisaldab CD-mängijat, raadiot ja juhtmevaba Bluetooth® taasesitust. Tehnoloogia Sound Remastering tagab suurepärase helikvaliteedi olenemata muusika allikast. 80-vatine võimsus ja selge heli läbi kahe stereokõlari viivad Sind kiiresti muusikamaailma. • Stiilne mikrosüsteem koos CD-mängija, raadio ja juhtmevaba Bluetooth® taasesitusega.
• Sound Remastering tehnoloogia tagab suurepärase helikvaliteedi.
• 80-vatine võimsus ja selge heli kahe stereokõlari kaudu.
• Lihtne ja intuitiivne kasutamine.
• Stiilne disain, mis sobib igasse interjööri.
MediumDescription LV - PM702 ir eleganta mikrosistēma ar CD atskaņotāju, radio un bezvadu Bluetooth® atskaņošanas iespēju. Pateicoties skaņas remāsterēšanas tehnoloģijai, mūzika izklausās lieliski neatkarīgi no tās avota. Dzidra skaņa ar 80 vatu jaudu, ko nodrošina divi stereo skaļruņi, un jūs ātri vien saplūdīsiet ar mūziku.
Unit Net Weight - 4 kg
Unit Gross Weight - 6.9 kg
Unit Box Height - 0.415
Unit Box Length - 0.35
Unit Box Width - 0.285
Unit Brutto Volume - 0.0414 cubm
General parameters - colour - black
General parameters - manufacturer - Panasonic
General parameters - type of player - CD player
239,85 €
Panasonic SC-PM702
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas