Varr Universal Dual Screen Gaming Monitor Stand, 17-27"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 651423 Preces kods: VDSGM
Noliktavā 1 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
69,62 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 27.09.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 27.09.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 25.09.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Rotācija: Nav
  • Tilt: Ir
Visi parametri
Atbalstīto ekrānu skaits : 2
Krāsa : Melna
Maksimālā ekrāna diagonāle, collas : 27
Maksimālā slodze (1 ekrānam), kg : 7.00
Minimālā ekrāna diagonāle, collas : 17
Piezīmjdatora turētājs : Nav
Rotācija : Nav
Stiprinājuma veids : Galda
Swivel : Nav
Tilt : Ir
VESA atbalsts : 75 x 75, 100 x 100
Papildus specifikācija
category_en - Datori un komponenti > Monitori un piederumi > Statīvi, stiprinājumi monitoriem un televizoriem
category_lv - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > Statīvi, monitoru un TV stiprinājumi
category_ru - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > Statīvi, monitoru un TV stiprinājumi
description_lv - Uzlabotais VARR VDSGM galda turētājs nodrošina jūsu ierīcēm visaugstāko veiktspēju, unikālu dizainu, izturību un pilnīgu drošību. Kronšteins ļauj uzstādīt divus monitorus un plašu to regulēšanas diapazonu - griešanās, slīpums optimāliem skata leņķiem, kā arī pilnīga griešanās. Unikālais dizains ar sarkaniem ieliktņiem liek turētājam pieskaņot aprīkojumu, krēslus un rakstāmgaldus, kas veltīti spēlētājiem. VESA UNIVERSĀLAIS STANDARTS VARR VDSGM turētājs ir paredzēts monitoriem ar diagonāli no 17 "- 27" un sver līdz 7 kg (slodze uz vienu turētāju, divus monitorus var uzstādīt līdz 7 kilogramiem). Šis monitora statīvs piedāvā slīpumu un rotāciju leņķī no -15 līdz 15 grādiem, kā arī rotāciju diapazonā no -180 līdz 180 grādiem. Turētājs ir savietojams ar monitoriem, kas aprīkoti ar VESA 75x75 un 100x100 stiprinājumiem. SPĒLES DIZAINS VARR VDSGM monitora statīvs ir paredzēts spēlētājiem un citiem visprasīgākajiem lietotājiem. Tās kvalitāte un sportiskais stils iederas profesionālā spēļu telpā. Lielais galvenās caurules diametrs ļauj estētiski slēpt tajā vadus. IEBŪVĒTA Austiņu austiņa VDSGM monitora statīvs ir aprīkots ar ērtu austiņu austiņu, pateicoties kuram jūs ietaupīsit vietu uz sava galda un naudu - jums vairs nebūs jāpērk papildu aprīkojums.
TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA Ekrāna izmērs: 17 "-27" Svara ietilpība (uz ekrāna): 7kg Saderīgs ar VESA: 75x75,100x100 Slīpuma diapazons: + 15 ° ~ -15 ° Grozāmais diapazons: + 15 ° ~ -15 ° Ekrāna pagriešana: + 180 ° ~ -180 ° Bloķējošā pagriežamā poga: nodrošina augstuma regulēšanu bez tualetes 360 ° rotējošā VESA plāksne: lai iegūtu lielāku skatīšanās pieredzi Noņemams VESA plāksnes dizains: ļauj ērti uzstādīt Brīvi sasverams dizains: vairākiem monitora skata leņķiem Kabeļu vadība: uztur visu organizētu Iebūvēts austiņu āķis: ietaupa galda vietu Nepārtraukta grozīšana: optimālam skata leņķim
description_lv - Uzlabotais VARR VDSGM galda turētājs nodrošina visaugstāko veiktspējas līmeni, unikālu dizainu, izturību un pilnīgu drošību jūsu ierīcēm. Turētājs ļauj uzstādīt divus monitorus un plašu to regulēšanas diapazonu - rotāciju, slīpumu optimāliem skata leņķiem, kā arī pilnīgu pagriešanu. Unikālais dizains ar sarkaniem ieliktņiem padara turētāju atbilstošu spēlētājiem paredzētajām iekārtām, krēsliem un rakstāmgaldiem. VESA UNIVERSAL STANDARTS VARR VDSGM turētājs ir paredzēts monitoriem ar diagonāli no 17" - 27" un svaru līdz 7 kg (slodze uz viena turētāja, divus monitorus var uzstādīt līdz 7 kg). Šis monitora statīvs nodrošina slīpumu un rotāciju leņķī no -15 līdz 15 grādiem, kā arī rotāciju diapazonā no -180 līdz 180 grādiem. Turētājs ir saderīgs ar monitoriem, kas aprīkoti ar VESA 75x75 un 100x100 stiprinājumiem. GAMING DESIGN VARR VDSGM monitoru statīvs ir paredzēts spēlētājiem un citiem visprasīgākajiem lietotājiem. Tā kvalitāte un sportiskais stils iederas profesionālā spēļu telpā. Liels galvenās caurules diametrs ļauj tajā estētiski paslēpt vadus. IEGRĀDĒTS AUSTEŅU KLAKSTS VDSGM monitora statīvs ir aprīkots ar ērtu āķi austiņām, pateicoties kuram jūs ietaupīsiet vietu uz galda un naudu - jums vairs nebūs jāpērk papildu aprīkojums. TEHNISKĀS SPECIFIKĀCIJAS Ekrāna izmērs: 17"-27" Svara ietilpība (vienam ekrānam): 1,5 kg: 7 kg VESA saderība: 75x75,100x100 Pagrieziena diapazons: +15°~-15° Pagrieziena diapazons: +15°~-15° Pagrieziena diapazons: +15°~-15° Pagrieziena diapazons: Ekrāna rotācija: +15°~-15° Ekrāna rotācija: +VESA plāksnes 360° rotācijas VESA plāksne: ērtākai skatīšanās pieredzei Noņemama VESA plāksnes konstrukcija: nodrošina vieglu uzstādīšanu Brīvi grozāma konstrukcija: vairākiem monitora skatīšanās leņķiem Kabeļu novadīšana: ļauj visu sakārtot Iebūvēts austiņu āķis: ietaupa vietu uz galda Nepārtraukta grozāmība: optimāla skatīšanās leņķa nodrošināšanai.
description_ru - VARR VDSGM uzlabotais galddatora turētājs nodrošina visaugstākā līmeņa veiktspēju, unikālu dizainu, izturību un pilnīgu drošību jūsu ierīcēm. Kronšteins ļauj uzstādīt divus monitorus un nodrošina plašu regulēšanas iespēju klāstu - pagriezienu, slīpumu optimālam skata leņķim un pilnīgu rotāciju. Unikālais dizains ar sarkaniem ieliktņiem padara turētāju piemērotu spēlētājiem paredzētai aparatūrai, krēsliem un galdiem. VESA UNIVERSAL STANDARTS VARR VDSGM monitora turētājs ir paredzēts monitoriem no 17" līdz 27" un sver līdz 7 kg (viena turētāja kravnesība, divus monitorus var uzstādīt līdz 7 kg). Šis monitora statīvs nodrošina slīpumu un rotāciju no -15 līdz 15 grādiem un rotāciju no -180 līdz 180 grādiem. Turētājs ir saderīgs ar monitoriem, kas aprīkoti ar VESA 75x75 un 100x100 stiprinājumiem. GRĀMA DIZAINS VARR VDSGM monitora statīvs ir paredzēts spēlētājiem un citiem prasīgiem lietotājiem. Tā kvalitāte un sportiskais stils lieliski iederēsies profesionālā spēļu telpā. Liela diametra galvenā caurule ļauj estētiski paslēpt tajā vadus. IESTĀDĪTS ĀKSTS austiņām VDSGM monitora statīvs ir aprīkots ar ērtu austiņu āķi, kas ietaupīs vietu uz jūsu galda un naudu - jums nebūs jāpērk papildu aprīkojums. TEHNISKĀS SPECIFIKĀCIJAS Ekrāna izmērs: 17-27 collas Svars (vienam ekrānam): 17-27 collas: 7 kg VESA atbilst: 75x75,100x100 Pagrieziena diapazons: + 15° ~ -15° Pagrieziena diapazons: + 15° ~ -15° Ekrāna rotācija: + 180° ~ -180° Bloķēšanas rotācijas poga: nodrošina augstuma regulēšanu bez instrumentiem 360° VESA grozāmā plate: labākai skatīšanās pieredzei Noņemama VESA plates konstrukcija: Vienkāršo uzstādīšanu Brīvā slīpuma konstrukcija: vairākiem monitora skata leņķiem Kabeļu pārvaldība: viss sakārtots Integrēts austiņu āķis: ietaupa vietu uz galda Nepārtraukta rotācija: optimālam skata leņķim.
EAN - 5907595450836
gross_weight - 5.5 kg
Modelis - VDSGM
Ražotājs - Varr
svars - 5.1 kg
title_lv - Varr VDSGM Universāls Divu Ekrānu Spēļu Monitora Statīvs 17 "- 27"
title_lv - Varr VDSGM Universāls divu ekrānu spēļu monitoru statīvs 17" - 27"
title_ru - Varr VDSGM Universāls divu ekrānu spēļu monitoru statīvs 17" - 27"
category_en - Computers & Components > Monitors and accessories > Stands, mounts for monitors and TV
category_lv - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > Statīvi, monitoru un TV stiprinājumi
category_ru - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > Statīvi, monitoru un TV stiprinājumi
description_lv - Uzlabotais VARR VDSGM galda turētājs nodrošina jūsu ierīcēm visaugstāko veiktspēju, unikālu dizainu, izturību un pilnīgu drošību. Kronšteins ļauj uzstādīt divus monitorus un plašu to regulēšanas diapazonu - griešanās, slīpums optimāliem skata leņķiem, kā arī pilnīga griešanās. Unikālais dizains ar sarkaniem ieliktņiem liek turētājam pieskaņot aprīkojumu, krēslus un rakstāmgaldus, kas veltīti spēlētājiem.
VESA UNIVERSĀLAIS STANDARTS
VARR VDSGM turētājs ir paredzēts monitoriem ar diagonāli no 17 "- 27" un sver līdz 7 kg (slodze uz vienu turētāju, divus monitorus var uzstādīt līdz 7 kilogramiem). Šis monitora statīvs piedāvā slīpumu un rotāciju leņķī no -15 līdz 15 grādiem, kā arī rotāciju diapazonā no -180 līdz 180 grādiem. Turētājs ir savietojams ar monitoriem, kas aprīkoti ar VESA 75x75 un 100x100 stiprinājumiem.
SPĒLES DIZAINS
VARR VDSGM monitora statīvs ir paredzēts spēlētājiem un citiem visprasīgākajiem lietotājiem. Tās kvalitāte un sportiskais stils iederas profesionālā spēļu telpā. Lielais galvenās caurules diametrs ļauj estētiski slēpt tajā vadus.
IEBŪVĒTA Austiņu austiņa
VDSGM monitora statīvs ir aprīkots ar ērtu austiņu austiņu, pateicoties kuram jūs ietaupīsit vietu uz sava galda un naudu - jums vairs nebūs jāpērk papildu aprīkojums.
TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA
Ekrāna izmērs: 17 "-27"
Svara ietilpība (uz ekrāna): 7kg
Saderīgs ar VESA: 75x75,100x100
Slīpuma diapazons: + 15 ° ~ -15 °
Grozāmais diapazons: + 15 ° ~ -15 °
Ekrāna pagriešana: + 180 ° ~ -180 °
Bloķējošā pagriežamā poga: nodrošina augstuma regulēšanu bez tualetes
360 ° rotējošā VESA plāksne: lai iegūtu lielāku skatīšanās pieredzi
Noņemams VESA plāksnes dizains: ļauj ērti uzstādīt
Brīvi sasverams dizains: vairākiem monitora skata leņķiem
Kabeļu vadība: uztur visu organizētu
Iebūvēts austiņu āķis: ietaupa galda vietu
Nepārtraukta grozīšana: optimālam skata leņķim
description_en - The advanced VARR VDSGM desk holder ensures the highest level of performance, unique design, durability and total safety for your devices. The bracket allows you to install two monitors and a wide range of their regulation - rotation, inclination for optimal viewing angles, as well as full rotation. The unique design with red inserts makes the holder match the equipment, armchairs and desks dedicated to players.
VESA UNIVERSAL STANDARD
The VARR VDSGM holder is designed for monitors with a diagonal from 17 "- 27" and weighing up to 7 kg (load on a single holder, two monitors can be installed up to 7 kilograms). This monitor stand offers a slope and rotation in the angle of -15 to 15 degrees, as well as rotation in the range of -180 to 180 degrees. The holder is compatible with monitors equipped with VESA 75x75 and 100x100 mounts.
GAMING DESIGN
VARR VDSGM monitor stand is dedicated to players and other most demanding users. Its quality and sporty style fits into a professional gaming room. The large diameter of the main pipe allows the aesthetic hiding of wires in it.
BUILT-IN HEADSET HOOK
VDSGM monitor stand has been equipped with a convenient hook for headphones thanks to which you will save space on your desk and money - you do not have to buy additional equipment anymore.
TECHNICAL SPECIFICATION
Screen Size: 17"-27"
Weight Capacity (per screen): 7kg
VESA Compatible: 75x75,100x100
Tilt Range: +15°~-15°
Swivel Range: +15°~-15°
Screen Rotation: +180°~-180°
Locking Rotary Knob: ensures toolless height adjustment
360° Rotary VESA Plate: for more viewing experience
Detachable VESA Plate Design: enables easy installation
Free-Tilting Design: for multiple monitor viewing angles
Cable Management: keeps everything organized
Built-In Headphone Hook: saves desk space
Continuous Swivel: for an optimal viewing angle
description_ru - Усовершенствованный настольный держатель VARR VDSGM обеспечивает высочайший уровень производительности, уникальный дизайн, долговечность и полную безопасность ваших устройств. Кронштейн позволяет установить два монитора и широкий диапазон их регулировки - поворот, наклон для оптимальных углов обзора, а также полный поворот. Уникальный дизайн с красными вставками делает держатель подходящим для оборудования, кресел и столов, предназначенных для игроков.
УНИВЕРСАЛЬНЫЙ СТАНДАРТ VESA
Держатель VARR VDSGM предназначен для мониторов с диагональю от 17 "- 27" и весом до 7 кг (нагрузка на один держатель, два монитора можно установить до 7 кг). Эта подставка для монитора предлагает наклон и вращение в диапазоне от -15 до 15 градусов, а также вращение в диапазоне от -180 до 180 градусов. Держатель совместим с мониторами, оснащенными креплениями VESA 75x75 и 100x100.
ИГРОВОЙ ДИЗАЙН
Подставка для монитора VARR VDSGM предназначена для игроков и других самых требовательных пользователей. Его качество и спортивный стиль прекрасно впишутся в профессиональную игровую комнату. Большой диаметр основной трубы позволяет эстетично спрятать в ней провода.
ВСТРОЕННЫЙ КРЮК ДЛЯ ГАРНИТУРЫ
Подставка для монитора VDSGM оснащена удобным крючком для наушников, благодаря которому вы сэкономите место на столе и деньги - вам больше не придется покупать дополнительное оборудование.
ТЕХНИЧЕСКАЯ СПЕЦИФИКАЦИЯ
Размер экрана: 17–27 дюймов
Вес (на экран): 7 кг
Совместимость с VESA: 75x75,100x100
Диапазон наклона: + 15 ° ~ -15 °
Диапазон поворота: + 15 ° ~ -15 °
Поворот экрана: + 180 ° ~ -180 °
Блокирующая поворотная ручка: обеспечивает регулировку высоты без использования инструментов
Вращающаяся на 360 ° пластина VESA: для большего впечатления от просмотра
Съемная конструкция пластины VESA: упрощает установку
Конструкция с возможностью свободного наклона: для нескольких углов обзора монитора
Управление кабелями: все организовано
Встроенный крючок для наушников: экономит место на столе
Непрерывный поворот: для оптимального угла обзора
EAN - 5907595450836
gross_weight - 5.5 kg
Model - VDSGM
Producer - Varr
weight - 5.1 kg
title_lv - Varr VDSGM Universāls Divu Ekrānu Spēļu Monitora Statīvs 17 "- 27"
title_en - Varr VDSGM Universal Dual Screen Gaming Monitor Stand 17 "- 27"
title_ru - Varr VDSGM Универсальная подставка для игрового монитора с двумя экранами 17 "- 27"
69,62 €
Varr Universal Dual Screen Gaming Monitor Stand, 17-27"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas