Vogels 3223, Full-Motion TV wall mount, 19-43"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1107496 Preces kods: TVM3223
Pasūtāms 10 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
81,45 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.10.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.10.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.10.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 03.10.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Rotācija: Nav
  • Tilt: Ir
Visi parametri
Atbalstīto ekrānu skaits : 1
Krāsa : Melna
Maksimālā ekrāna diagonāle, collas : 43
Maksimālā slodze (1 ekrānam), kg : 15.00
Minimālā ekrāna diagonāle, collas : 19
Piezīmjdatora turētājs : Nav
Rotācija : Nav
Stiprinājuma veids : Sienas
Swivel : Ir
Tilt : Ir
VESA atbalsts : 75 x 75, 100 x 100, 200 x 100, 200 x 200
Papildus specifikācija
Augstums - 0.0800
BrandCode - BIRDS
Bruto svars - 3.7080
EAN - 8712285349669
Garums - 0.4000
Grupa - TV > TV PIEDERUMI > KRONŠTEINI
LongDescription ET - Stilīgs un drošs dizains Vogel Comfort Full Motion sienas stiprinājums apvieno drošību, dizainu un skatīšanās komfortu. Šis spēcīgais un izturīgais sienas stiprinājums ir īpaši izstrādāts intensīvai lietošanai un nodrošina optimālu skatīšanās pieredzi. Statīvs ļauj televizoru pagriezt līdz 120° un noliekt līdz 20° (10° uz priekšu un atpakaļ). Sienas stiprinājums Comfort Full Motion ir piemērots televizoriem ar ekrāna diametru no 19" līdz 43" un svaru līdz 15 kg. Vogel siena stiprinājums Comfort Full Motion ļauj maksimāli izmantot televizoru, lai nodrošinātu optimālu TV skatīšanos. Pateicoties OneFinger™ kustībai, jūs varat iestatīt ideālo skatīšanās leņķi, izmantojot tikai vienu pirkstu. Noslēpums slēpjas īpašos gultņos, kas nodrošina ļoti vienmērīgu un vieglu televizora pagriešanu. Vienkārša uzstādīšana Sienas stiprinājumu Comfort Full Motion ir viegli uzstādīt. Vogel's nodrošina, ka viss ir vienkāršs ik uz soļa. Komplektācijā ietilpst urbšanas šablons, skrūves, Fischer® DuoPower dībeļi, kabeļu režģis un tauriņš. Izmantojiet Vogel bezmaksas lietotni DrillRight™ AR, lai atzīmētu pirmo urbumu. Sīki izstrādātas instrukcijas un uzstādīšanas video ir pieejami tiešsaistē. TÜV sertificēts Sienas stiprinājumi Comfort Full Motion ir TÜV sertificēti. Tas nozīmē, ka tie ir trīs reizes veiksmīgi pārbaudīti līdz to maksimālajai slodzei. Tādējādi tie atbilst visaugstākajām drošības prasībām. Sienas stiprinājumiem Comfort Full Motion ir 10 gadu garantija.
LongDescription LV - Stilīgs un drošs dizains Vogel's Comfort Full Motion sienas stiprinājums apvieno drošību, dizainu un skatīšanās komfortu. Šis spēcīgais un izturīgais sienas stiprinājums ir īpaši izstrādāts intensīvai lietošanai un nodrošina optimālu skatīšanās pieredzi. Šis stiprinājums ļauj pagriezt televizoru līdz pat 120° un noliekt to līdz pat 20° (10° uz priekšu un atpakaļ). Sienas stiprinājums Comfort Full Motion ir piemērots televizoriem ar izmēru no 19 līdz 43 collas un svaru līdz 15 kg. Optimāla televizora baudīšana Vogel siena stiprinājums Comfort Full Motion ļauj pilnībā izbaudīt televizoru. Pateicoties OneFinger™ kustībai, jūs varat viegli noregulēt televizoru ideālā skatīšanās leņķī, izmantojot tikai vienu pirkstu. Noslēpums slēpjas īpašos gultņos, kas nodrošina vienmērīgu un vieglu televizora rotāciju. Viegla uzstādīšana Sienas stiprinājuma Comfort Full Motion uzstādīšana ir vienkārša. Vogel's nodrošina, ka viss ir viegli katrā solī. Komplektācijā ietilpst urbšanas šablons, skrūves, Fischer® DuoPower kontaktdakšas, kabeļu saites un tauriņš. Pirmā urbuma atzīmēšanai izmantojiet mūsu bezmaksas lietotni DrillRight™ AR. Ātrās uzstādīšanas instrukcijas atradīsiet Ātrās uzstādīšanas rokasgrāmatā. Sīki izstrādātas instrukcijas un uzstādīšanas videomateriāli ir pieejami tiešsaistē. TÜV sertificēts Sienas stiprinājumi Comfort Full Motion ir sertificēti ar TÜV. Tas nozīmē, ka tie ir sekmīgi pārbaudīti trīs reizes pārsniedzot to maksimālo pieļaujamo svaru. Tāpēc tie atbilst visaugstākajām drošības prasībām. Sienas stiprinājumiem Comfort Full Motion ir 10 gadu garantija.
MediumApraksts LV - Vogel's Comfort Full Motion sienas stiprinājums nodrošina vienmērīgu un ērtu televizora skatīšanos. Šis stilīgais un drošais TV sienas stiprinājums ir īpaši izstrādāts intensīvai lietošanai un nodrošina optimālu skatīšanās komfortu. Jūs varat pagriezt televizoru līdz pat 120° leņķī un noliekt to par 20° (10° uz priekšu un atpakaļ). Šis sienas stiprinājums ir piemērots televizoriem ar izmēru no 19 līdz 43 collas un svaru līdz 15 kg. - Gluda OneFinger™ kustība, pateicoties pārklātiem gultņiem un precīzām tērauda sliedēm - Saglabājiet televizoru vienmēr horizontālā un vertikālā līmenī - Komplektā ietilpst kabeļa skava: Vadi kabeļus no televizora līdz sienai - Bezrūpīga noliekšana - Izvairieties no atspīdumiem un nolieciet televizoru no -10° līdz 10° - Pagrieziet televizoru vienmērīgi līdz pat 120° leņķī.
Montāža un pamatnes - VESA regulējams
Montāža un pamatnes - Ekrāna izmērs - 19 - 43
Montāža un pamatnes - iestatījumi - pagrieziens
Montāža un pamatnes - iestatījumi - slīpums
Montāža un pamatnes - Maksimālais svars - 15
Montāža un pamatnes - tips - Sienas stiprinājums
NameInWeb ET - Vogel's Comfort Full-Motion, 19" - 43", melns - Sienas stiprinājums televizoriem
NameInWeb LV - Vogel's Comfort Full-Motion, 19" - 43", melns - TV sienas stiprinājums
NetWeight - 3.4800
Nosaukums ET - LCD kinnīts Vogels Comfort Turn 120º 19-43''
NosaukumsInWeb LV - Vogel's Comfort Full-Motion, 19" - 43", melna - Sienas stiprinājums televizoriem
Nosaukums LV - Sienas stiprinājums Comfort Vogels Turn 120º 19-43''
Nosaukums LV - Sienas stiprinājums Vogels Comfort Turn 120º 19-43''
Platums - 0.2900
Preces kods - TVM3223
RažošanaValsts - CN
TariffNo - 83025000
Tilpums - 0.00928000
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
Uzstādīšana un pamatnes - VESA - 75x75
Uzstādīšana un pamatnes - VESA - 100x100
Uzstādīšana un pamatnes - VESA - 200x100
Uzstādīšana un pamatnes - VESA - 200x200
VidējaisApraksts ET - Vogel sienu stiprinājums Comfort Full Motion nodrošina vienmērīgu un ērtu TV skatīšanos. Šis stilīgais un drošais TV sienas stiprinājums ir īpaši izstrādāts intensīvai lietošanai un nodrošina optimālu skatīšanās komfortu. Jūs varat pagriezt televizoru līdz pat 120° leņķī un noliekt to par 20° (10° uz priekšu un atpakaļ). Šis sienas stiprinājums ir piemērots televizoriem ar ekrāna izmēru no 19 līdz 43 collas un svaru līdz 15 kg. - Gluda OneFinger™ kustība, pateicoties pārklātiem gultņiem un precīziem vārpstiņiem - Vienmēr noturiet televizoru horizontāli un vertikāli vienā līmenī uz līdzenas virsmas - Komplektā iekļauta kabeļu skava: vadiet kabeļus no televizora uz sienas - Bezrūpīga noliekšana - Izvairieties no atspīdumiem un nolieciet televizoru līdz -10° līdz 10° - Gludi pagrieziet televizoru līdz 120°.
VidējaisApraksts LV - Vogel Comfort Full Motion sienas stiprinājums nodrošina vienmērīgu un ērtu TV skatīšanās pieredzi. Šis drošais televizora sienas stiprinājums ir īpaši izstrādāts intensīvai lietošanai un nodrošina optimālu skatīšanās komfortu. Varat pagriezt televizoru līdz 120° un noliekt par 20° (10° uz priekšu un atpakaļ). Šis sienas stiprinājums ir piemērots televizoriem, kuru izmēri ir no 19 līdz 43 collām un svars līdz 15 kg. • Vienmērīga OneFinger™ kustība, pateicoties gultņiem un precīzām tērauda sliedēm; • Televizors vienmēr horizontāli un vertikāli vienā līmenī; • Komplektā vadu skava; • Noliekšana bez raizēm – izvairieties no atspīdumiem ar noliekšanu no -10° līdz 10°; • Vienmērīgi pagrieziet televizoru līdz 120°.
Vispārīgie parametri - krāsa - melns
Vispārīgie parametri - ražotājs - Bird's
Height - 0.0800
BrandCode - VOGELS
GrossWeight - 3.7080
EAN - 8712285349669
Length - 0.4000
Group - TV > TV ACCESSORIES > BRACKETS
LongDescription ET - Stiilne ja turvaline disain
Vogel's Comfort Full Motion seinakinnitus ühendab endas ohutuse, disaini ja vaatamismugavuse. See tugev ja vastupidav seinakinnitus on spetsiaalselt loodud intensiivseks kasutamiseks ning tagab optimaalse vaatamiselamuse. Alus võimaldab pöörata telerit kuni 120° ja kallutada seda kuni 20° (10° ette- ja tahapoole). Comfort Full Motion seinaalus sobib teleritele suurusega 19 kuni 43 tolli ja kaaluga kuni 15 kg.
Optimaalne telerinauding
Vogel's Comfort Full Motion seinakinnitus võimaldab sul telerist maksimaalselt rõõmu tunda. Ühe sõrmega saad seada ideaalse vaatenurga, kuna kinnitus on varustatud OneFinger™ liikumisega. Saladus peitub erilistes laagrites, mis teevad teleri pööramise väga sujuvaks ja lihtsaks.
Lihtne paigaldus
Sinu Comfort Full Motion seinakinnitust on lihtne paigaldada. Vogel's teeb kõik lihtsaks igal sammul. Pakendis sisaldub puurimismall, kruvid, Fischer® DuoPower tüüblid, kaablivõru ja liblikas. Esimese puurimisaugu märkimiseks kasuta Vogel's-i tasuta DrillRight™ AR-rakendust. Üksikasjalik juhend ja paigaldusvideo on saadaval veebis.
TÜV sertifitseeritud
Comfort Full Motion seinakinnitused on TÜV sertifitseeritud. See tähendab, et need on edukalt testitud kolme korda nende maksimaalse kaalukandevõime ulatuses. Seega vastavad nad kõrgeimatele ohutusnõuetele. Comfort Full Motion seinakinnitustel on 10-aastane garantii.
LongDescription EN - Stylish and Secure Design
The Vogel's Comfort Full Motion wall mount combines safety, design, and viewing comfort. This strong and durable wall mount is specially designed for intensive use and provides an optimal viewing experience. The mount allows you to rotate the TV up to 120° and tilt it up to 20° (10° forward and backward). The Comfort Full Motion wall mount is suitable for TVs with sizes ranging from 19 to 43 inches and weighing up to 15 kg.
Optimal TV Enjoyment
The Vogel's Comfort Full Motion wall mount allows you to fully enjoy your TV. With OneFinger™ movement, you can easily adjust the TV to the perfect viewing angle using just one finger. The secret lies in the special bearings that make TV rotation smooth and effortless.
Easy Installation
Installing your Comfort Full Motion wall mount is straightforward. Vogel's makes everything easy at every step. The package includes a drilling template, screws, Fischer® DuoPower plugs, cable ties, and a butterfly. For marking the first drilling hole, use our free DrillRight™ AR app. Quick installation instructions can be found in the Quick Installation Guide. Detailed instructions and installation videos are available online.
TÜV Certified
Comfort Full Motion wall mounts are TÜV certified. This means they have been successfully tested three times their maximum weight capacity. Therefore, they meet the highest safety requirements. Comfort Full Motion wall mounts come with a 10-year warranty.
MediumDescription EN - The Vogel's Comfort Full Motion wall mount ensures you a smooth and comfortable TV viewing experience. This stylish and secure TV wall mount is specially designed for intensive use and provides optimal viewing comfort. You can rotate the TV up to 120° and tilt it by 20° (10° forward and backward). This wall mount is suitable for TVs with sizes ranging from 19 to 43 inches and weighing up to 15 kg. • Smooth OneFinger™ movement thanks to covered bearings and precision steel tracks
• Keep your TV always horizontally and vertically level
• Cable clamp included: Guide cables from the TV to the wall
• Worry-free tilting - Avoid reflections and tilt from -10° to 10°
• Rotate your TV smoothly up to 120°
Mounting and bases - VESA adjustable
Mounting and bases - Screen size - 19 - 43
Mounting and bases - settings - turn
Mounting and bases - settings - tilt
Mounting and bases - Max. weight - 15
Mounting and bases - type - Wall mount
NameInWeb ET - Vogel's Comfort Full-Motion, 19" - 43", must - Teleri seinakinnitus
NameInWeb EN - Vogel's Comfort Full-Motion, 19" - 43", black - TV wall mount
NetWeight - 3.4800
Name ET - LCD kinnitus Vogels Comfort Turn 120º 19-43''
NameInWeb LV - Vogel's Comfort Full-Motion, 19" - 43", melna - Sienas stiprinājums televizoriem
Name LV - Sienas stiprinājums Comfort Vogels Turn 120º 19-43''
Name EN - Wall Mount Vogels Comfort Turn 120º 19-43''
Width - 0.2900
ProductCode - TVM3223
ProductionCountry - CN
TariffNo - 83025000
Volume - 0.00928000
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
Mounting and bases - VESA - 75x75
Mounting and bases - VESA - 100x100
Mounting and bases - VESA - 200x100
Mounting and bases - VESA - 200x200
MediumDescription ET - Vogel's Comfort Full Motion seinakinnitus tagab sulle sujuva ja mugava teleri vaatamiskogemuse. See stiilne ja turvaline teleri seinakinnitus on spetsiaalselt loodud intensiivseks kasutamiseks ning tagab optimaalse vaatamismugavuse. Sul on võimalik pöörata telerit kuni 120° ja kallutada seda 20° (10° ettepoole ja tahapoole). See seinakinnitus sobib teleritele suurusega 19 kuni 43 tolli ja kaaluga kuni 15 kg. • Sujuv OneFinger™ liikumine tänu kaetud laagritele ja täpsusterastraatidele
• Hoia oma teler alati horisontaalselt ja vertikaalselt tasasel pinnal
• Kaablite klamber kaasas: Juhenda kaableid telerist seinani
• Muretu kallutamine - Vältige peegeldusi ja kallutage kuni -10° kuni 10°
• Pööra oma telerit sujuvalt kuni 120°
MediumDescription LV - Vogel Comfort Full Motion sienas stiprinājums nodrošina vienmērīgu un ērtu TV skatīšanās pieredzi. Šis drošais televizora sienas stiprinājums ir īpaši izstrādāts intensīvai lietošanai un nodrošina optimālu skatīšanās komfortu. Varat pagriezt televizoru līdz 120° un noliekt par 20° (10° uz priekšu un atpakaļ). Šis sienas stiprinājums ir piemērots televizoriem, kuru izmēri ir no 19 līdz 43 collām un svars līdz 15 kg. • Vienmērīga OneFinger™ kustība, pateicoties gultņiem un precīzām tērauda sliedēm;
• Televizors vienmēr horizontāli un vertikāli vienā līmenī;
• Komplektā vadu skava;
• Noliekšana bez raizēm – izvairieties no atspīdumiem ar noliekšanu no -10° līdz 10°;
• Vienmērīgi pagrieziet televizoru līdz 120°.
General parameters - colour - black
General parameters - manufacturer - Vogel's
81,45 €
Vogels 3223, Full-Motion TV wall mount, 19-43"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas