Rode Wireless GO II, Sigle Set

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 814199 Preces kods: WIGOIISINGLE
Pasūtāms 3 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
252,56 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 07.10.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 07.10.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 07.10.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 07.10.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 07.10.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 07.10.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 03.10.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Mikrofona tips: Omnidirectional
  • Pieslēguma veids: 3.5mm jack
  • Pieslēguma veids: 3.5mm/Wireless
  • Stiprinājuma veids: Clip-On
Visi parametri
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 50
Jutība, dB : Nav norādīts
Krāsa : Melna
Mikrofona tips : Omnidirectional
Pieslēguma veids : 3.5mm jack, 3.5mm/Wireless
Stiprinājuma veids : Clip-On
Svars, Kg : N/A
Papildus specifikācija
category_en - Kameru piederumi
category_et - Kameru piederumi
category_lv - Kameru piederumi
category_ru - Kameru piederumi
Citi - Darbības laiks - 7 stundas
Citi - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Citi - Kopiena - 3,5 mm
Citi - Kopiena - USB-C
Citi - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.11 vai jaunāka
Citi - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.11 vai jaunāka versija
Citi - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.11 vai jaunāka versija
Citi - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 11 / 10
Citi - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 11 / 10
Citi - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 11 / 10
Citi - Saderīgās operētājsistēmas - Mac OS 10.11 vai jaunāka versija
Citi - Saderīgās operētājsistēmas - Windows 11 / 10
Citi - Savienojums - 3,5 mm
Citi - Savienojums - USB-C
Citi - savienotājs - 3.5 mm
Citi - savienotājs - USB-C
Citi - Uzturs - Uzlādējams akumulators
Cits - Akumulatora darbības laiks - 7 stundas
Cits - Akumulatora darbības laiks - 7 stundas
Cits - Akumulatora darbības laiks - 7 stundas
Cits - Enerģijas avots - Laetav aku
Cits - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Cits - Savienojums - 3,5 mm
Cits - Savienojums - USB-C
description_et - Pasaulē mazākā un visdaudzpusīgākā bezvadu mikrofona sistēma Rode Wireless GO II Single piedāvā tādu pašu īpaši kompakto formu un nepārspējamu funkciju komplektu kā oriģinālā Wireless Go II. Tomēr divu raidītāju vietā tam ir tikai viens raidītājs, tāpēc tas ir lielisks risinājums, ja saturu veidojat pats. Komplektā esošais viens uztvērējs ir identisks Wireless Go II modelim, tāpēc ar šo modeli var viegli savienot papildu raidītāju divu kanālu ierakstīšanai. Raidītāju var izmantot kā piestiprināmu mikrofonu vai piestiprināt pie jostas un izmantot kā raidītāju, pie kura var pieslēgt atsevišķu skatuves mikrofonu. Rode bezvadu GO II viena mikrofona sistēmai ir virkne jaudīgu funkciju, tostarp universāla savietojamība ar kamerām, mobilajām ierīcēm un datoriem. Paplašināts pārklājums (200 metru redzamības līnija) un uzlabota pārraides stabilitāte. Tā ir nākamās paaudzes bezvadu skaņa. Bezvadu mikrofona sistēma ar vienu divkanālu uztvērēju un vienu raidītāja mikrofonu Ceturtā sērija 2,4 GHz digitālā pārraide un 128 bitu šifrēšana Kristāldzidra skaņa līdz pat 200 m attālumā 3,5 mm TRS analogā izeja, USB-C un iOS saderīga digitālā audio izeja Iebūvēta ierakstīšana - ierakstiet līdz 40 stundām audio tieši raidītājā Droša kanālu, elastīga pastiprinājuma kontrole - 3 pakāpju spilvens, paplašināms līdz 10 pakāpēm Iebūvēta litija baterija darbojas līdz 7 stundām Pilnīga visu funkciju kontrole, izmantojot RØDE Central lietotni NB!!! Lai Wireless GO II savienotu ar viedtālruni vai planšetdatoru, ir nepieciešami papildu kabeļi. iOS ierīcēm ar Lightning ieeju ir piemērots Rode SC15 USB-C uz Lightning kabelis. Wireless GO II ir MFi sertificēts, kas nozīmē, ka tas bez problēmām darbojas ar visām iOS ierīcēm. Android un citām ierīcēm ar USB-C ieeju izmantojiet Rode SC16 USB-C kabeli uz USB-C.
description_lv -
description_lv - Pasaulē mazākais un pirmais patiesi bezvadu mikrofons Wireless GO II ir pieejams arī vienā komplektā. Tas piedāvā tādu pašu īpaši kompakto formu un nepārspējamu funkciju komplektu kā oriģinālais modelis, taču tikai ar vienu raidītāju divu raidītāju vietā, un tas ir labākais bezvadu mikrofons satura veidotājiem, kas strādā solo. Viena komplekta uztvērējs ir identisks divkanālu izdevumam, kas nozīmē, ka divkanālu ierakstīšanai var viegli savienot papildu raidītāju. has been reborn. Raidītājs darbojas kā piestiprināms mikrofons, kam ir iebūvēts augstas kvalitātes mikrofons pilnīgi bezvadu darbībai, vai arī tos var izmantot kā beltpack ar ārējo lavalier mikrofonu, nodrošinot kristāldzidru skaņu jebkuram satura veidošanas lietojumam. Wireless GO II Single var lepoties ar virkni jaunu, jaudīgu funkciju, tostarp universālu savietojamību ar kamerām, mobilajām ierīcēm un datoriem, paplašinātu diapazonu (200 m redzamības līnija) un uzlabotu pārraides stabilitāti, iebūvētām ierakstīšanas iespējām un daudz ko citu. Tas ir nākamās paaudzes bezvadu audio. Bezvadu mikrofona sistēma, kas sastāv no raidītāja un uztvērēja IV sērijas 2,4 GHz digitālā pārraide, 128 bitu šifrēšana - kristāldzidrs audio līdz 200 m (redzamības līnija), optimizēts īpaši stabilai darbībai blīvā RF vidē 3.5 mm TRS analogā izeja, USB-C un iOS digitālā izeja - universāla savietojamība ar kamerām, mobilajām ierīcēm un datoriem Mono vai stereo ierakstīšanas režīmi - ierakstiet katru kanālu atsevišķi vai apvienojiet tos, lai nodrošinātu maksimālu elastību pēcapstrādē Iebūvēta ierakstīšanas iespēja - ierakstiet līdz 24 stundām audio tieši katrā raidītājā Drošs kanāls, elastīga pastiprinājuma kontrole - trīs pakāpju spilvens, paplašināms līdz 10 pakāpju spilvenam Pilnīga visu funkciju un iespēju kontrole, izmantojot RØDE Central lietotni Iebūvētas uzlādējamas litija jonu baterijas - līdz 7 stundām darbības NB! Lai Wireless GO II savienotu ar viedtālruni vai planšetdatoru, būs nepieciešami papildu kabeļi. iOS ierīcēm ar Lightning ieeju izmantojiet SC15 vai SC19. Wireless GO II ir MFi sertifikāts, kas nozīmē, ka tā bez problēmām sadarbosies ar jebkuru iOS ierīci. Android un citām ierīcēm ar USB-C ieeju izmantojiet SC16 USB-C uz USB-C kabeli.
description_ru - Pasaulē mazākā un visdaudzpusīgākā bezvadu mikrofona sistēma Rode Wireless GO II Single piedāvā tādu pašu īpaši kompakto dizainu un nepārspējamu funkciju komplektu kā oriģinālā Wireless Go II. Tomēr divu raidītāju vietā komplektā ir tikai viens raidītājs, tāpēc tas ir optimāls risinājums, ja saturu veidojat patstāvīgi. Atsevišķais uztvērējs ir tāds pats kā Wireless Go II, tāpēc varat viegli pievienot papildu raidītāju, lai veiktu divkanālu ierakstu. Raidītāju var izmantot kā laviermikrofonu vai piespraust pie jostas un izmantot kā raidītāju, pie kura var piestiprināt atsevišķu laviermikrofonu. Rode Wireless GO II viena mikrofona sistēma piedāvā vairākas jaudīgas funkcijas, tostarp universālu savietojamību ar kamerām, mobilajām ierīcēm un datoriem. Lielāks darbības rādiuss (līdz 200 metriem) un labāka pārraides stabilitāte. Tā ir nākamās paaudzes bezvadu audio. Bezvadu mikrofona sistēma ar vienu divkanālu uztvērēju un vienu raidītāja mikrofonu Ceturtās sērijas digitālā pārraide 2,4 GHz un 128 bitu šifrēšana Kristālskaidra skaņa līdz pat 200 metru attālumā TRS 3,5 mm analogā izeja, digitālā audio izeja, USB-C un iOS saderīgs Iebūvēta ierakstīšanas iespēja - ierakstiet līdz 40 stundām audio tieši raidītājā Drošs kanāls, elastīga pastiprinājuma kontrole - trīs pakāpju pads paplašināms līdz 10 pakāpēm Iebūvēta uzlādējama litija baterija, darbojas līdz 7 stundām Pilnīga visu funkciju vadība, izmantojot RØDE Central lietotni.
description_short_en - Bezvadu mikrofona sistēma Sastāv no raidītāja-mikrofona un uztvērēja Darbības diapazons 200 metri Strādā līdz pat 7 stundām bez pārtraukuma Savietojams ar kamerām, mobilajām ierīcēm un datoriem.
description_short_et - Bezvadu mikrofona sistēma Komplektā ir raidītājs-mikrofons un uztvērējs Darbojas līdz 200 m diapazonā Baterijas darbības laiks līdz 7 stundām Saderīgs ar kamerām, viedierīcēm un datoriem.
description_short_lv -
description_short_ru - Bezvadu mikrofona sistēma Mikrofonu raidītājs un uztvērējs iekļauts komplektā Darbojas 200 metru rādiusā Akumulatora darbības ilgums līdz 7 stundām Saderīgs ar kamerām, viedierīcēm un datoriem.
Eans - 698813007820
EAN_kods - 0698813007820
feature_group_et - Microphoneid
feature_group_ln - Mikrofoni
feature_group_lv - Mikrofoni
feature_group_ru - Mikrofoni
Kategorija - Saknes/pielikumi | Izplatīšana/Fotoaprīkojums/Mikrofons
Kategorija_1 - Audio
Kategorija_2 - HiFi - Aksesuāri
Kopā - svars (g) - 32
Kopējais - platums (mm) - 44
Mikrofon - Dinamiskais diapazons - 100 dB
Mikrofon - Frekvenču diapazons - 50 – 20 000 Hz
Mikrofon - Mikrofona tips - Bezvadu mikrofona sistēma
Mikrofon - Virziens - Omnidirekcionāls
Mikrofons - Dinamiskais diapazons - 100 dB
Mikrofons - Dinamiskais diapazons - 100 dB
Mikrofons - Dinamiskais diapazons - 100 dB
Mikrofons - Frekvenču diapazons - 50 - 20 000 Гц
Mikrofons - Frekvenču diapazons - 50 – 20 000 Hz
Mikrofons - frekvenču joslas filtrs - 50 – 20 000 Hz
Mikrofons - Maksimālais skaļums (SPL) - 100 dB
Mikrofons - maksimālais skaņas spiediens (SPL) - 100 dB
Mikrofons - maksimālais skaņas spiediens (SPL) - 100 dB
Mikrofons - Maksimālais skaņas spiediens (SPL) - 100 dB
Mikrofons - Mikrofona tips - Bezvadu mikrofona sistēma
Mikrofons - Mikrofona tips - Bezvadu mikrofona sistēma
Mikrofons - Mikrofona tips - Bezvadu mikrofona sistēma
Mikrofons - virziena maiņa - Daudzvirzienu
Mikrofons - Virziena tips - Apļveida
Mikrofons - virziens - Apļveida krustojums
name_et - Rode bezvadu mikrofons Wireless Go II Single
Nosaukums - Rode Microphones Bezvadu GO II SINGLE, mikrofons (melns, USB-C)
Nosaukums - Rode Wireless GO II single
nosaukums_lv - Rode mikrofons Wireless Go II Single
nosaukums_lv - Rode mikrofons Wireless Go II Single
nosaukums_ru - Rode bezvadu mikrofons Go II Single
ProducerCode - WIGOIISINGLE
ražotāja_kods - WIGOIISINGLE
Ražotāja_kods - WIGOIISINGLE
Ražotājs - RODE
Ražotājs - Rode mikrofoni
ShortDescription -
Svars - 0,18
svītrkods - 698813007820
Vispārīgi - augstums (mm) - 18,5
Vispārīgi - Augstums (mm) - 18,5
Vispārīgi - augstums (mm) - 18,5
Vispārīgi - augstums (mm) - 18.5
Vispārīgi - garums (mm) - 45,3
Vispārīgi - Garums (mm) - 45,3
Vispārīgi - garums (mm) - 45,3
Vispārīgi - garums (mm) - 45.3
Vispārīgi - Iekārtas - 2 × aizsardzība pret vēju
Vispārīgi - Iekārtas - 2 × USB uz USB-C kabelis
Vispārīgi - Iekārtas - 3,5 mm TRS uz TRS kabelis
Vispārīgi - Iekārtas - Pārnēsāšanas soma
Vispārīgi - Iekārtas - Saņēmējs
Vispārīgi - Iekārtas - Sūtītājs
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - 2 × USB - USB-C kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - 2 × Vējstikls
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - 3,5 mm TRS - TRS kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Mikrofons-raidītājs
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Pārnēsāšanas soma
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Uztvērējs
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - 2 × USB - USB-C kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - 2 × vējsargi
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - 3,5 mm TRS - TRS kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Pārnēsāšanas futrālis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Raidītājs
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uztvērējs
Vispārīgi - Komplekta saturs - 2 × aizsardzība pret vēju
Vispārīgi - Komplekta saturs - 2 × USB - USB-C kabelis
Vispārīgi - Komplekta saturs - 3,5 mm TRS - TRS kabelis
Vispārīgi - Komplekta saturs - Candy cane
Vispārīgi - Komplekta saturs - Mikrofons-saatja
Vispārīgi - Komplekta saturs - Uztvērējs
Vispārīgi - Platums (mm) - 44
Vispārīgi - Platums (mm) - 44
Vispārīgi - Platums (mm) - 44
Vispārīgi - Svars (g) - 32
Vispārīgi - Svars (g) - 32
Vispārīgi - Svars (g) - 32
zīmols - Sarkanais
category_en - Camera accessories
category_et - Kaamera lisatarvikud
category_lv - Kameru piederumi
category_ru - Аксессуары для камеры
Citi - Darbības laiks - 7 stundas
Citi - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Muu - Ühendus - 3,5 mm
Muu - Ühendus - USB-C
Citi - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.11 vai jaunāka
Other - Suitable operating systems - Mac OS 10.11 or newer
Muu - Sobivad operatsioonisüsteemid - Mac OS 10.11 või uuem
Other - Suitable operating systems - Windows 11 / 10
Muu - Sobivad operatsioonisüsteemid - Windows 11 / 10
Citi - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 11 / 10
Другое - Совместимые оп-системы - Mac OS 10.11 или новее
Другое - Совместимые оп-системы - Windows 11 / 10
Citi - Savienojums - 3,5 mm
Citi - Savienojums - USB-C
Other - Connector - 3.5 mm
Other - Connector - USB-C
Другое - Питание - Перезаряжаемый аккумулятор
Other - Battery life - 7 hours
Muu - Aku kestvus - 7 tundi
Другое - Срок службы аккумулятора - 7 часов
Muu - Vooluallikas - Laetav aku
Other - Power source - Rechargeable battery
Другое - Соединение - 3,5 мм
Другое - Соединение - USB-C
description_et - Maailma väikseim ja mitmekülgseim juhtmevaba mikrofonisüsteem Rode Wireless GO II Single pakub sama ülikompaktset vormi ja võrreldamatut funktsioonide komplekti nagu originaal Wireless Go II. Kahe saatja asemel on komplektis aga vaid üks saatja, tehes sellest ülima lahenduse, kui lood sisu omapead. Single komplektis olev vastuvõtja on identne Wireless Go II mudeliga, nii et kahe kanaliga salvestamiseks saad ka selle mudeliga hõlpsasti siduda täiendava saatja. Saatjat saab kasutada nii clip-on mikrofonina kui ka kinnitada see vööle ning kasutada saatjana, millega saab ühendada eraldi lavalier mikrofoni. Rode Wireless GO II Single mikrofonisüsteemil on terve rida võimsaid funktsioone, sealhulgas universaalne ühilduvus kaamerate, mobiilseadmete ja arvutitega. Laiendatud leviala (200 meetrit nägemisulatuses) ja parem edastamise stabiilsus. See on järgmise põlvkonna juhtmevaba heli. Juhtmevaba mikrofonisüsteem ühe kahekanalilise vastuvõtja ja ühe saatja-mikrofoniga Neljanda seeria 2,4 GHz digitaalne edastus ja 128-bitine krüpteering Kristallselge heli kuni 200 m kaugusel 3,5 mm TRS analoogväljund, USB-C ja iOS-iga ühilduv digitaalne heliväljund Sisseehitatud salvestusvõimalus – salvesta kuni 40 tundi heli otse saatjasse Turvakanal, paindlik võimenduse juhtimine – kolmeastmeline pad, laiendatav 10-astmeliseks Sisseehitatud liitiumaku, mis kestab kuni 7 tundi Täielik kontroll kõigi funktsioonide üle RØDE Central rakenduse kaudu NB! Wireless GO II ühendamiseks nutitelefoni või tahvelarvutiga on vaja lisakaableid. Lightning sisendiga iOS-seadmete puhul sobib selleks Rode SC15 USB-C - Lightning kaabel. Wireless GO II on MFi-sertifikaadiga, mis tähendab, et see toimib sujuvalt kõigi iOS-seadmetega. Android ja muude USB-C sisendiga seadmete jaoks kasuta Rode SC16 USB-C - USB-C kaablit.
description_lv -
description_en - The world’s smallest and first truly wireless microphone Wireless GO II is also available in a single set. Offering the same ultra-compact form factor and unmatched feature set as the original, but with just one transmitter instead of two, it’s the ultimate wireless microphone for solo content creators. The receiver in the single set is identical to the dual-channel edition, meaning an additional transmitter can easily be paired for dual-channel recording. has been reborn. The transmitter acts as a clip-on microphone, featuring a high-quality in-built microphone for completely wireless operation, or they can be used as a beltpack with an external lavalier, delivering crystal-clear audio for any content creation application. The Wireless GO II Single boasts a range of powerful new features, including universal compatibility with cameras, mobile devices and computers, extended range (200m line of sight) and improved transmission stability, on-board recording capabilities, and much more. This is next generation wireless audio. Wireless microphone system consisting of a transmitter and receiver Series IV 2.4 GHz digital transmission, 128-bit encryption – crystal-clear audio at up to 200 m (line of sight), optimised for extremely stable operation in dense RF environments 3.5 mm TRS analog output, USB-C and iOS digital output – universal compatibility with cameras, mobile devices and computers Mono or stereo recording modes – record each channel separately or combine them for ultimate flexibility in post-production On-board recording capability – record up to 24 hours of audio direct to each transmitter Safety channel, flexible gain control – three-stage pad, expandable to 10-stage pad Complete control over all features and functions via RØDE Central app In-built rechargeable lithium-ion batteries – up to 7 hours battery life NB! To connect the Wireless GO II to a smartphone or tablet, you will need additional cables. For iOS devices with a Lightning input, use the SC15 or SC19. The Wireless GO II is MFi-certified, meaning it will seamlessly interact with any iOS device. For Android and other devices with a USB-C input, use the SC16 USB-C to USB-C cable.
description_ru - Самая маленькая и универсальная беспроводная микрофонная система в мире, Rode Wireless GO II Single, предлагает такой же ультракомпактный дизайн и непревзойденный набор функций, что и оригинальная Wireless Go II. Однако вместо двух передатчиков в наборе только один передатчик, что делает его оптимальным решением при самостоятельном создании контента. Приемник Single идентичен модели Wireless Go II, поэтому вы можете легко подключить к этой модели дополнительный передатчик для двухканальной записи. Передатчик можно использовать в качестве петличного микрофона, а также прикрепить к ремню и использовать в качестве передатчика, к которому можно подключить отдельный петличный микрофон. Система с одним микрофоном Rode Wireless GO II обладает рядом мощных функций, включая универсальную совместимость с камерами, мобильными устройствами и компьютерами. Увеличенный радиус действия (до 200 метров) и лучшая стабильность передачи. Это следующее поколение беспроводного аудио. Беспроводная микрофонная система с одним двухканальным приемником и одним микрофоном-передатчиком Цифровая передача четвертой серии 2,4 ГГц и 128-битное шифрование Кристально чистый звук на расстоянии до 200 м Аналоговый выход TRS 3,5 мм, цифровой аудиовыход, совместимый с USB-C и iOS Встроенная возможность записи — записывайте до 40 часов аудио прямо на передатчик Канал безопасности, гибкая регулировка усиления - трехступенчатый пэд, расширяемый до 10 шагов Встроенный литиевый аккумулятор, время работы до 7 часов Полный контроль над всеми функциями через приложение RØDE Central
description_short_en - Wireless microphone system Consists of a transmitter-microphone and receiver Working range of 200 meters Works up to 7 hours straight Compatibile with cameras, mobile devices and computers
description_short_et - Juhtmevaba mikrofonisüsteem Komplektis saatja-mikrofon ja vastuvõtja Töötab 200 meetri raadiuses Aku kestab kuni 7 tundi Ühildub kaamerate, nutiseadmete ning arvutitega
description_short_lv -
description_short_ru - Беспроводная микрофонная система Микрофон-передатчик и приемник в комплекте Работает в радиусе 200 метров Батарея держит до 7 часов Совмещается с камерами, смарт-устройствами и компьютерами
Eans - 698813007820
EAN_code - 0698813007820
feature_group_et - Mikrofonid
feature_group_en - Microphones
feature_group_lv - Mikrofoni
feature_group_ru - Микрофоны
Category - Root/Accessories | Exploitation/Photo accessories/Microphones
Category_1 - Audio
Category_2 - HiFi - Accessories
Общий - Вес (г) - 32
Общий - Ширина (мм) - 44
Mikrofon - Dinamiskais diapazons - 100 dB
Mikrofon - Frekvenču diapazons - 50 – 20 000 Hz
Mikrofon - Mikrofona tips - Wireless microphone system
Mikrofon - Virziens - Omnidirekcionāls
Microphone - Dynamic range - 100 dB
Mikrofon - Dünaamiline ulatus - 100 dB
Микрофон - Динамический диапазон - 100 dB
Микрофон - Диапазон частот - 50 – 20 000 Гц
Microphone - Frequency response - 50 – 20 000 Hz
Mikrofon - Sagedusdiapasoon - 50 – 20 000 Hz
Mikrofon - Maksimaalne helitugevus (SPL) - 100 dB
Microphone - Maximum sound pressure (SPL) - 100 dB
Микрофон - Maximum sound pressure (SPL) - 100 dB
Mikrofon - Maximum sound pressure (SPL) - 100 dB
Microphone - Microphone type - Wireless microphone system
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Juhtmevaba mikrofonisüsteem
Микрофон - Тип микрофона - Беспроводная система микрофонов
Microphone - Directionality - Omnidirectional
Mikrofon - Suuna tüüp - Ringsuunaline
Микрофон - Направление - Кругонаправленный
name_et - Rode juhtmevaba mikrofon Wireless Go II Single
Name - Rode Microphones Wireless GO II SINGLE, microphone (black, USB-C)
Name - Rode Wireless GO II single
name_en - Rode microphone Wireless Go II Single
name_lv - Rode microphone Wireless Go II Single
name_ru - Rode микрофон Wireless Go II Single
ProducerCode - WIGOIISINGLE
manufacturer_code - WIGOIISINGLE
Manufacturer_code - WIGOIISINGLE
Producer - RODE
Manufacturer - Rode Microphones
ShortDescription -
Weight - 0,18
barcode - 698813007820
Üldine - Kõrgus (mm) - 18,5
Vispārīgi - Augstums (mm) - 18,5
Общий - Высота (мм) - 18,5
General - Height (mm) - 18.5
Üldine - Pikkus (mm) - 45,3
Vispārīgi - Garums (mm) - 45,3
Общий - Длина (мм) - 45,3
General - Length (mm) - 45.3
Общий - Комплектация - 2 × Защита от ветра
Общий - Комплектация - 2 × USB - USB-C кабель
Общий - Комплектация - 3,5 мм TRS - TRS кабель
Общий - Комплектация - Сумка для переноски
Общий - Комплектация - Получатель
Общий - Комплектация - Отправитель
General - Package contents - 2 × USB - USB-C cable
General - Package contents - 2 × Windshield
General - Package contents - 3.5 mm TRS - TRS cable
General - Package contents - Microphone-transmitter
General - Package contents - Carrying bag
General - Package contents - Receiver
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - 2 × USB - USB-C cable
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - 2 × vējsargi
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - 3,5 mm TRS - TRS cable
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Pārnēsāšanas futrālis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Raidītājs
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uztvērējs
Üldine - Komplekti sisu - 2 × Tuulekaitse
Üldine - Komplekti sisu - 2 × USB - USB-C kaabel
Üldine - Komplekti sisu - 3,5 mm TRS - TRS kaabel
Üldine - Komplekti sisu - Kandekott
Üldine - Komplekti sisu - Mikrofon-saatja
Üldine - Komplekti sisu - Vastuvõtja
General - Width (mm) - 44
Üldine - Laius (mm) - 44
Vispārīgi - Platums (mm) - 44
General - Weight (g) - 32
Üldine - Kaal (g) - 32
Vispārīgi - Svars (g) - 32
brand - Rode
252,56 €
Rode Wireless GO II, Sigle Set
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas