Razer Seiren V3 Mini, White

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1079278 Preces kods: RZ19-05050300-R3M1
Noliktavā 8 gab.
Garantija: 2 gadi
74,03 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: ceturtdien, 26.09.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: ceturtdien, 26.09.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: ceturtdien, 26.09.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: ceturtdien, 26.09.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: ceturtdien, 26.09.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: ceturtdien, 26.09.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: otrdien, 24.09.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Balta
  • Mikrofona tips: Cardioid
  • Pieslēguma veids: USB-C
  • Stiprinājuma veids: Desktop Stand
Visi parametri
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 20
Jutība, dB : Nav norādīts
Krāsa : Balta
Mikrofona tips : Cardioid
Pieslēguma veids : USB-C
Stiprinājuma veids : Desktop Stand
Svars, Kg : N/A
Papildus specifikācija
category_en - Audio
category_en - Datori un komponenti > Datoru perifērija > Mikrofoni
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Mikrofoni
category_ru - Audio
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Mikrofoni
Citas funkcijas > Frekvenču diapazons - 20-20k Hz
Citas funkcijas > Īpašās funkcijas - 14 mm kondensatora mikrofons; Superkardioīda uztveršanas shēma; Pieskāriena izslēgšanas sensors ar LED indikatoru
Citi - Enerģijas avots - Izmanto datora akumulatoru
Citi - Kopiena - USB-C
Citi - Savienojums - USB-C
Citi - savienotājs - USB-C
Citi - Uzturs - Izmanto datora akumulatoru
Cits - Enerģijas avots - Izmanto datora akumulatoru
Cits - Enerģijas avots - Izmanto datora akumulatoru
Cits - Savienojums - USB-C
description_et - Kristāldzidra skaņa kompaktā korpusā Razer Seiren V3 Mini ir īpaši kompakts USB mikrofons, kas tagad piedāvā vēl vairāk. Pateicoties jaunajai Tap-to-Mute funkcijai un uzlabotai skaņas pielāgošanai, varat baudīt studijas kvalitātes skaņu ar perfektu mazu mikrofonu. Ideāli piemērots spēlēm, straumēšanai un tērzēšanai. 14 mm kondensatora mikrofons Superkardioīda ierakstīšanas shēma Tap-to-Mute sensors ar LED indikatoru Kristāldzidra balss ierakstīšana Mikrofons ir aprīkots ar pielāgotu kondensatora kapsulu, un tā iespaidīgā jutība spēj uztvert vairāk detaļu, jo īpaši augstākajās frekvencēs, nodrošinot, ka tā balss tiek atskaņota ar izcilu skaidrību un kvalitāti. Superkardioīda uztveršanas shēma, labāka balss izolācija Šaurāka uztveršanas shēma ļauj mikrofonam koncentrēties uz jūsu balsi, vienlaikus slāpējot apkārtējos trokšņus, tāpēc jums nekad nav jāuztraucas par to, ka mikrofonu sasniegs citas skaņas, piemēram, rakstīšana vai peles klikšķi. Piesitiena izslēgšanas sensors ar LED indikatoru Jaunais piesitiena izslēgšanas sensors ļauj viegli izvairīties no nepareiziem soļiem - vienkārši piesitiet mikrofona augšdaļai, un LED statusa indikators uzreiz paziņos, vai mikrofons ir vai nav aktīvs. Iebūvēts triecienu amortizators slāpē troksni V3 Series V3 Mini ir aprīkots ar noliektu galda statīvu, kurā iebūvēts arī triecienu amortizācijas mehānisms, kas slāpē troksni nejaušu triecienu un triecienu gadījumā. Mikrofonu var arī noņemt no statīva, lai to piestiprinātu, piemēram, pie pakaramā. Plug-and-play iestatīšana Pēc dažām sekundēm esat gatavs atskaņošanai, straumēšanai vai tērzēšanai. Vienkārši pievienojiet mikrofonu datoram, izmantojot USB, un varat sākt darbu - nav nepieciešama programmatūra vai draiveri. Saderīgs ar Discord, OBS Studio un XSplit. Uzlabota pielāgošana, izmantojot Razer Synapse Izveidojiet perfektu iestatījumu vienā jaudīgā platformā. Pielāgojiet studijas līmeņa paraugus un bitrate, miksējiet skaņu un daudz ko citu.
description_lv -
description_lv - Barošanas avots: Enerģijas patēriņš: USB: Darbības spriegums: 5 V Pieslēdz un atskaņo: Jā LED apgaismojums: Produkta krāsa: balta Ieteicamais dzimums: Produktu skaits komplektā: Zēns/meitene Produktu skaits komplektā: 1: Savienojamības tehnoloģija: 1 gab: USB pieslēgvieta: vadu USB pieslēgvieta: Ierīces interfeiss: Jā Ierīces interfeiss: USB USB: 1: USB USB savienotāja tips: Mikrofona frekvence: 20 - 20000 Hz Paraugu ņemšanas frekvence: 20 - 20000 Hz: Mikrofona jutība: 110 dB Mikrofona izslēgšana: Jā Bitu pārraides ātrums: 24 bitu Mikrofona turētājs: Jā Mikrofona kronšteins: Mikrofona virziena tips: Superkardioīda tips: Jā Mikrofona turētājs: Jā Mikrofona virziena tips: Superkardioīda tips: Mikrofons: galda mikrofons Jutība (1 kHz) -36 mV/Pa (LV)
description_lv - Barošanas avots: USB Strāvas patēriņš: 350 mA Darba spriegums: 5 V Plug and Play: Jā LED fona apgaismojums: Jā Produkta krāsa: Balta Ieteicamais dzimums: zēns/meitene Iekļauto produktu skaits: 1 gab.
Savienojuma tehnoloģija: Vadu USB ports: Jā Ierīces interfeiss: USB USB savienotāja veids: USB Type-C Mikrofona frekvence: 20 - 20000 Hz Iztveršanas frekvence: 96 kHz Mikrofona jutība: 110 dB Mikrofona izslēgšana: Jā Bitu pārraides ātrums: 24 biti Mikrofona turētājs: Jā Mikrofona virziena veids Supercardioid Tips: galda mikrofons Jutība (1kHz) -36 mV/Pa (EN)
description_lv - Skaidrība kļūst kompakta Iepazīstieties ar Razer Seiren V3 Mini - īpaši kompaktu USB mikrofonu, kas tagad ietver vēl vairāk. Ar jaunu pieskāriena izslēgšanas funkciju un uzlabotu audio pielāgošanu, izbaudiet studijas kvalitātes balss ierakstīšanu ar ideālu pintes izmēra palīgu spēlēm, straumēšanai un tērzēšanai. 14 mm kondensatora mikrofons Superkardioīda uztveršanas shēma Pieskāriena izslēgšanas sensors ar LED indikatoru Kristālskaidra balss uztveršana Mikrofons aprīkots ar pielāgotu kondensatora kapsulu, un tā iespaidīgā jutība spēj uztvert vairāk detaļu, īpaši augstākajās frekvencēs, nodrošinot, ka tas pārraida jūsu balsi ar zvaigžņu skaidrību un kvalitāti. Superkardioīda uztveršanas shēma labākai balss izolācijai Ciešāka uztveršanas shēma ļauj mikrofonam koncentrēties uz jūsu balsi, vienlaikus slāpējot telpas trokšņus, tāpēc jums nekad nebūs jāuztraucas par tādām skaņām kā rakstīšana vai peles klikšķi. Pieskāriena izslēgšanas sensors ar LED indikatoru Neatkarīgi no tā, vai spēlējat spēles, tērzējat vai straumējat, uzreiz novērsiet audio neveiksmes, vienkārši pieskaroties mikrofona augšdaļai, un ar LED statusa indikatora palīdzību uzreiz uzziniet, vai mikrofons ir vai nav aktīvs. Iebūvēts triecienu amortizators slāpē troksni Atrodiet sev tīkamāko vietu, izmantojot nolokāmu mikrofona statīvu, kurā iebūvēts arī triecienu amortizators, lai slāpētu nejaušu triecienu un triecienu radīto troksni. Var atvienot, lai uzstādītu statīvu. Plug-And-Play Fuss-free Setup Esiet gatavi spēlēt, straumēt vai tērzēt dažu sekunžu laikā. Vienkārši pievienojiet USB mikrofonu savam datoram, un jūs varat sākt darbu - nav nepieciešama programmatūra vai draiveri. Darbojas ar Discord, OBS Studio un XSplit. Uzlabota pielāgošana, izmantojot Razer Synapse Izveidojiet perfektu iestatījumu, izmantojot vienu jaudīgu platformu. Personalizējiet mikrofona apgaismojumu, iestatiet studijas līmeņa semplu un bitu pārraides ātrumu, pārvaldiet savu straumju miksēšanu, lai iestatītu atsevišķus skaļuma miksus atskaņošanai un straumei, un daudz ko citu.
description_ru -
description_ru - Barošanas avots: USB Enerģijas patēriņš: 350 mA Darbības spriegums: 5 V Iespraust un atskaņot: Jā LED fona apgaismojums: Jā Produkta krāsa: balta Ieteicamais dzimums: zēns/meitene Iekļauto produktu skaits: 1 gab. Savienojuma tehnoloģija: Vadu USB ports: Jā Ierīces interfeiss: USB USB USB savienotāja tips: USB Type-C Mikrofona frekvence: 20 - 20000 Hz Paraugu ņemšanas frekvence: 96 kHz Mikrofona jutība: 110 dB Mikrofona izslēgšana: Jā Bitrate: 24 bit Mikrofona turētājs: Jā Mikrofona virziena tips Superkardioīda tips: Desktop Mikrofona jutība (1 kHz) -36 mV/Pa (LV)
description_short_en - Studijas kvalitātes straumēšanas mikrofons Superkardioīdais uztveršanas modelis izolē balsi Pieskāriena izslēgšana ar LED indikatoru Kompakts dizains ar nolokāmu galda statīvu Viegli iestatāms - pievienojiet un izmantojiet
description_short_et - Studijas kvalitātes mikrofons straumēšanai Superkardioīdais ierakstīšanas modelis samazina fona trokšņus Pieskaršanās izslēgšanas funkcija ar LED indikatoru Kompakts nolokāms galda statīva dizains Viegli uzstādāms - pievienojiet un izmantojiet
description_short_lv -
description_short_ru - Studijas kvalitātes mikrofons straumēšanaiSuperkardioīdais ierakstīšanas modelis samazina fona trokšņusTap-to-Mute funkcija ar LED indikatoruKompakts dizains ar noliektu galda statīvuIzstādīšana ir vienkārša - pievienojiet un izmantojiet.
dimensionalWeight - 428
Dizains > Produkta krāsa - White
EAN - 8887910000427
Eans - 8887910000427
EAN_kods - 8887910000427
Enerģija - barošanas avots - USB
feature_group_et - Microphoneid
feature_group_ln - Mikrofoni
feature_group_lv - Mikrofoni
feature_group_ru - Mikrofoni
Garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
garantijaType - G
gross_weight - 0.4 kg
guaranteeLength - 24
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 426 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 100.00 g
Iepakojuma saturs - iekļauto produktu skaits - 1 gab.
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 67.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 175.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 173.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 70.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.17 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
Jauda - Darba spriegums - 5 V
Jauda - enerģijas patēriņš - 350 mA
Kategorija - Root/Elektronika/Audioiekārtas/Mikrofoni
Kategorija_1 - Audio
Kategorija_2 - HiFi - Aksesuāri
Kods - RZ19-05050300-R3M1
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
Mikrofon - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Mikrofon - Jutība - -36 dB
Mikrofon - Mikrofona tips - Galda mikrofons
Mikrofon - Mikrofona tips - Kondensatoru mikrofoni
Mikrofon - Virziens - Superkardioīdais
Mikrofons - Bitu pārraides ātrums - 24 bit
Mikrofons - bitu pārraides ātrums - 24 bitu
Mikrofons - bitu pārraides ātrums - 24 bitu
Mikrofons - bitu pārraides ātrums - 24 bitu
Mikrofons - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Mikrofons - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Mikrofons - frekvenču joslas filtrs - 20 – 20 000 Hz
Mikrofons - jutība - -36 dB
Mikrofons - jutība - -36 dB
Mikrofons - jutība - -36 dB
Mikrofons - jutība (1kHz) - -36 mV/Pa
Mikrofons - Maksimālais skaļums (SPL) - 110 dB
Mikrofons - maksimālais skaņas spiediens (SPL) - 110 dB
Mikrofons - maksimālais skaņas spiediens (SPL) - 110 dB
Mikrofons - Maksimālais skaņas spiediens (SPL) - 110 dB
Mikrofons - Mikrofona frekvence - 20 - 20000 Hz
Mikrofons - Mikrofona izslēgšana - Jā
Mikrofons - Mikrofona jutība - 110 dB
Mikrofons - Mikrofona tips - Darbvirsmas
Mikrofons - Mikrofona tips - Galda mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Kondensatora mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Kondensatora mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Kondensatora mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Lauamikrofon
Mikrofons - Mikrofona turētājs - Jā
Mikrofons - paraugu ņemšanas ātrums - 96 kHz
Mikrofons - paraugu ņemšanas ātrums - 96 kHz
Mikrofons - paraugu ņemšanas ātrums - 96 kHz
Mikrofons - Paraugu ņemšanas ātrums - 96 kHz
Mikrofons - tips - Galda mikrofons
Mikrofons - virziena maiņa - Superkardioīda
Mikrofons - Virziena mikrofona tips - Superkardioīda
Mikrofons - Virziena tips - Superkardioīda
Mikrofons - virziens - Superkardioīda
Modelis - RZ19-05050300-R3M1
name_et - Razer mikrofons Seiren V3 Mini, valge
Nosaukums - Razer Seiren V3 Mini, mikrofons (balts)
Nosaukums - Razer Seiren V3 Mini White
Nosaukums - Razer | Straumēšanas mikrofons | Seiren V3 Mini | Vadu | Balts
nosaukums_lv - Razer mikrofons Seiren V3 Mini, balts
nosaukums_lv - Razer mikrofons Seiren V3 Mini, balts
nosaukums_ru - Razer mikrofons Seiren V3 Mini, balts
Performance - Ieteicamais dzimums - Zēns/meitene
producerCode - RZ19-05050300-R3M1
ProducerCode - RZ19-05050300-R3M1
productName - Razer RZ19-05050300-R3M1 mikrofons Balts galda mikrofons
productSize - Parasts
ražotāja_kods - RZ19-05050300-R3M1
Ražotāja_kods - RZ19-05050300-R3M1
Ražotājs - Razer
Ražotājs - Razer
Savienojamības porti un interfeisi > USB uzlādes ports - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - Ierīces saskarne - USB
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB savienotāja tips - USB Type-C
Savienojamības tehnoloģija - Savienojamības tehnoloģija - Wired
ShortDescription -
sizeX - 170
sizeY - 180
sizeZ - 70
Svars - 0,44
svars - 0.3 kg
svars - 500
svītrkods - 8887910000427
Tehniskā informācija > Austiņu savienojuma veids - Wired
Tehniskā informācija > Bezvadu - Nē
Tehniskā informācija > Bezvadu savienojums - Nē
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.41 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.24 kg
Tehniskā informācija > Ražotāja produkta nosaukums - Seiren V3 Mini
Tehniskā informācija > Ražotāja produktu grupa - Straumēšanas mikrofons
Tehniskā informācija > Ražotājs - Razer
Tehniskā informācija > Trokšņu slāpēšana - Nē
Tehniskā_details - Ieejiet uzmanības centrā bez bagāžas - Razer Seiren V3 Mini ir īpaši kompakts USB mikrofons, kas atstāj milzīgu iespaidu, neraugoties uz savu izmēru. Šis mikrofons ir ideāli piemērots spēlētājiem, straumētājiem un runātājiem, un tas piedāvā vienkāršu risinājumu ikvienam, kurš nevēlas palaist garām studijas kvalitāti. Seiren V3 Mini mikrofona sirds ir īpaši izstrādāta 14 mm kondensatora kapsula, kas uztver pat vissmalkākās balss nianses - īpaši augstāko frekvenču diapazonā. Tas nozīmē, ka komentāri un sarunas vienmēr skan skaidri un dabiski. Pateicoties precīzam uztveršanas modelim, mikrofons koncentrējas uz vissvarīgāko - balsi. Traucējoši trokšņi telpā? Nekādas problēmas, jo tie tiek droši slāpēti. Maksimālu kontroli bez kavēšanās nodrošina arī piesitiena izslēgšanas funkcija: pietiek ar vieglu piesitienu, lai izslēgtu pārraidi. Intuitīvais LED statusa displejs uzreiz parāda, vai mikrofons ir ieslēgts ēterā - lai negaidīti notikumi paliktu privāti. Seiren V3 Mini atrodas uz noliektā statīva ar iebūvētu amortizatoru, kas prasmīgi pielāgojas uzstādīšanas ģeometrijai. Uzstādīšana? Ļoti vienkārša. Plug and play nozīmē, ka ir par vienu lietu mazāk: pievienojiet Seiren V3 Mini datoram, izmantojot USB, un dažu sekunžu laikā jūsu balss būs uzmanības centrā bez nepieciešamības instalēt jebkādu programmatūru vai atjaunināt draiverus. Pilnībā saderīgs ar vadošajām lietojumprogrammām, piemēram, Discord, OBS Studio un XSplit, šis mikrofons ir tiešs ceļš uz nevainojamu skaņas klātbūtni. Maza ierīce ar lielu ietekmi ikvienam, kurš vēlas, lai viņu skaidri saprot. Preces Nr.: 100048197 Mikrofona tips krāsa balta EAN 8887910000427 Ražotāja nr. RZ19-05050300-R3M1 Seiren sērija Piemērots straumēšanai Savienojuma veids vadu Signāla frekvenču diapazons 20 Hz - 20 kHz Struktūra Konstrukcija Dizains galda mikrofons Superkardioīda polārā raksturojums Papildu informācija Savienojums, izmantojot USB-A uz USB-C kabeli | Maksimālais skaņas spiediens 110 dB | Signāla un trokšņa attiecība: 96 dB (A) | Paraugu ņemšanas ātrums: 96 kHz | Bitu pārraides ātrums: 24 biti
title_lv - Razer Seiren V3 mini mikrofons
title_lv - Razer Seiren V3 mini mikrofons
title_ru - Razer Seiren V3 mini mikrofons
Veiktspēja - LED apgaismojums - Jā
Veiktspēja - Plug and Play - Jā
Veiktspēja - Produkta krāsa - White
zīmols - Razer
category_en - Audio
category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Microphones
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Mikrofoni
category_ru - Аудио
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Mikrofoni
Other features > Frequency range - 20-20k Hz
Other features > Special features - 14 mm Condenser Mic; Supercardioid Pickup Pattern; Tap-to-Mute Sensor with LED Indicator
Citi - Enerģijas avots - Uses the computer's battery
Muu - Ühendus - USB-C
Citi - Savienojums - USB-C
Other - Connector - USB-C
Другое - Питание - Использует аккумулятор компьютера
Other - Power source - Uses the computer's battery
Muu - Vooluallikas - Kasutab arvuti akut
Другое - Соединение - USB-C
description_et - Kristallselge heli kompaktses korpuses
Razer Seiren V3 Mini on ülikompaktne USB mikrofon, mis pakub nüüd veelgi rohkem. Tänu uuele Tap-to-Mute funktsioonile ja täiustatud heli kohandamisele saad nautida stuudiokvaliteediga heli täiusliku pisikeste mõõtmetega mikrofoniga. Ideaalne valik nii mängimiseks, striimimiseks kui vestlemiseks. 14 mm kondensaator-mikrofon Superkardioid salvestusmuster Tap-to-Mute sensor koos LED indikaatoriga Kristallselge hääle salvestamine
Kohandatud kondensaatorkapsliga varustatud mikrofoni muljetavaldav tundlikkus suudab tabada rohkem detaile, eriti kõrgematel sagedustel, tagades, et see edastab Sinu häält suurepärase selguse ja kvaliteediga. Superkardioid salvestusmuster, parem hääleisolatsioon
Kitsam salvestusmuster võimaldab mikrofonil keskenduda Sinu häälele, samal ajal keskkonnamüra summutades, nii et Sa ei pea kunagi muretsema, et muud helid nagu kirjutamine või hiireklikid mikrofoni jõuaks. Tap-to-Mute andur koos LED indikaatoriga
Uus Tap-to-Mute andur võimaldab hõlsalt apsakaid vältida – lihtsalt puuduta mikrofoni ülemist osa ja LED olekuindikaatori annab kohe teada, kas mikrofon on aktiivne või mitte. Sisseehitatud shock absorber summutab müra
Serien V3 Mini tuleb koos kallutatava lauastatiiviga, millel on ka sisseehitatud põrutuskindla mehhanismiga, mis summutab juhuslikest löökidest ja põrutustest põhjustatud müra. Mikrofoni saab statiivilt ka eemaldada, et kinnitada see näiteks poomile. Plug-and-Play seadistamine
Oled sekunditega valmis mängimiseks, striimimiseks või vestlemiseks. Lihtsalt ühenda mikrofon USB kaudu arvutiga ja oled valmis – ei mingit tarkvara ega draivereid. Ühildub nii Discordi, OBS Studio kui XSplitiga. Täiustatud kohandamine Razer Synapse'i kaudu
Loo täiuslik seadistus ühel võimsal platvormil. Seadista stuudiotasemel sample ja bitisagedust, miksi heli ja palju muud.
description_lv -
description_en - Power source: USB
Power consumption: 350 mA
Operating voltage: 5 V
Plug and Play: Yes
LED backlight: Yes
Product colour: White
Suggested gender: Boy/Girl
Number of products included: 1 pc(s)
Connectivity technology: Wired
USB port: Yes
Device interface: USB
USB connector type: USB Type-C
Microphone frequency: 20 - 20000 Hz
Sample rate: 96 kHz
Microphone sensitivity: 110 dB
Microphone mute: Yes
Bit rate: 24 bit
Microphone holder: Yes
Microphone direction type Supercardioid
Type: Table microphone
Sensitivity (1kHz) -36 mV/Pa
(EN)
description_lv - Barošanas avots: USB
Strāvas patēriņš: 350 mA
Darba spriegums: 5 V
Plug and Play: Jā
LED fona apgaismojums: Jā
Produkta krāsa: Balta
Ieteicamais dzimums: zēns/meitene
Iekļauto produktu skaits: 1 gab.
Savienojuma tehnoloģija: Vadu
USB ports: Jā
Ierīces interfeiss: USB
USB savienotāja veids: USB Type-C
Mikrofona frekvence: 20 - 20000 Hz
Iztveršanas frekvence: 96 kHz
Mikrofona jutība: 110 dB
Mikrofona izslēgšana: Jā
Bitu pārraides ātrums: 24 biti
Mikrofona turētājs: Jā
Mikrofona virziena veids Supercardioid
Tips: galda mikrofons
Jutība (1kHz) -36 mV/Pa
(EN)
description_en - Clarity Made Compact
Meet the Razer Seiren V3 Mini—an ultra-compact USB microphone that now packs even more. Featuring a new tap-to-mute function and advanced audio customization, enjoy studio-quality voice capture with the perfect pint-sized companion for gaming, streaming, and chatting. 14 mm Condenser Mic Supercardioid Pickup Pattern Tap-to-Mute Sensor with LED Indicator Crystal-clear Voice Capture
Fitted with a custom condenser capsule, the mic's impressive sensitivity can capture more detail especially at higher frequencies, ensuring it broadcasts your voice with stellar clarity and quality. Supercardioid Pickup Pattern For Greater Voice Isolation
A tighter pickup pattern allows the mic to focus on your voice while suppressing room noise, so you’ll never have to worry about sounds like typing or mouse clicks getting in the way. Tap-To-Mute Sensor With LED Indicator
Whether you’re gaming, chatting, or streaming, instantly prevent audio mishaps by simply tapping the top of the mic, and tell at a glance if the mic is active or not with an LED status indicator. Built-In Shock Absorber Dampens Noise
Find your sweet spot with a tiltable mic stand that also features a built-in shock absorber to dampen noise caused by accidental knocks and bumps. Can be detached for a boom arm setup. Plug-And-Play Fuss-free Setup
Be ready to game, stream, or chat in seconds. Simply plug the USB mic to your PC and you’re good to go—no software or drivers required. Works with Discord, OBS Studio, and XSplit. Advanced Customization Via Razer Synapse
Create the perfect setting from one powerful platform. Personalize the mic’s lighting, set studio-level sample and bit rates, manage your stream mix to set separate volume mixes for playback and your stream, and more.
description_ru -
description_ru - Источник питания: USB
Потребляемая мощность: 350 мА
Рабочее напряжение: 5 В
Plug and Play: Да
Светодиодная подсветка: Да
Цвет продукта: Белый
Предполагаемый пол: Мальчик/Девочка
Количество включенных продуктов: 1 шт.
Технология подключения: Проводная
USB-порт: Да
Интерфейс устройства: USB
Тип разъема USB: USB Type-C
Частота микрофона: 20 - 20000 Гц
Частота дискретизации: 96 кГц
Чувствительность микрофона: 110 дБ
Отключение микрофона: Да
Битрейт: 24 бит
Держатель микрофона: Да
Тип направленности микрофона Суперкардиоидный
Тип: Настольный микрофон
Чувствительность (1 кГц) -36 мВ/Па
(EN)
description_short_en - Studio-quality streaming microphone Supercardioid pickup pattern isolates voice Tap-to-Mute with LED indicator Compact design with tiltable desk stand Easy to set up - plug and play
description_short_et - Stuudiokvaliteediga mikrofon striimimiseks Superkardioid salvestusmuster vähendab taustamüra Tap-to-Mute funktsioon koos LED indikaatoriga Kompaktne kallutatava lauastatiiviga disain Lihtne üles seada – plug and play
description_short_lv -
description_short_ru - Микрофон студийного качества для потоковой передачиСуперкардиоидная диаграмма записи снижает фоновый шумФункция Tap-to-Mute со светодиодным индикаторомКомпактный дизайн с наклоняемой настольной подставкойЛегко настроить – plug and play
dimensionalWeight - 428
Design > Colour of product - White
EAN - 8887910000427
Eans - 8887910000427
EAN_code - 8887910000427
Power - Power source - USB
feature_group_et - Mikrofonid
feature_group_en - Microphones
feature_group_lv - Mikrofoni
feature_group_ru - Микрофоны
Warranty - 24
Warranty - 24 month(s)
warrantyType - G
gross_weight - 0.4 kg
warrantyLength - 24
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 426 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 100.00 g
Packaging content - Number of products included - 1 pc(s)
Package features > Gross height (mm) - 67.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 175.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 173.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 70.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.17 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Power - Operating voltage - 5 V
Power - Power consumption - 350 mA
Category - Root/Electronics/Audio equipment/Microphones
Category_1 - Audio
Category_2 - HiFi - Accessories
Code - RZ19-05050300-R3M1
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Mikrofon - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Mikrofon - Jutība - -36 dB
Mikrofon - Mikrofona tips - Desktop microphone
Mikrofon - Mikrofona tips - Kondensatora mikrofons
Mikrofon - Virziens - Superkardioīdais
Microphone - Bit rate - 24 bit
Microphone - Bit Rate - 24-bit
Mikrofon - Bit Rate - 24-bit
Микрофон - Bit Rate - 24-bit
Microphone - Frequency response - 20 – 20 000 Hz
Микрофон - Диапазон частот - 20 – 20 000 Hz
Mikrofon - Sagedusdiapasoon - 20 – 20 000 Hz
Microphone - Sensitivity - -36 dB
Mikrofon - Tundlikkus - -36 dB
Микрофон - Чувствительность - -36 dB
Microphone - Sensitivity (1kHz) - -36 mV/Pa
Mikrofon - Maksimaalne helitugevus (SPL) - 110 dB
Microphone - Maximum sound pressure (SPL) - 110 dB
Микрофон - Maximum sound pressure (SPL) - 110 dB
Mikrofon - Maximum sound pressure (SPL) - 110 dB
Microphone - Microphone frequency - 20 - 20000 Hz
Microphone - Microphone mute - Yes
Microphone - Microphone sensitivity - 110 dB
Микрофон - Тип микрофона - Настольный
Microphone - Microphone type - Desktop microphone
Microphone - Microphone type - Condenser microphone
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Kondensaatormikrofon
Микрофон - Тип микрофона - Конденсаторный микрофон
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Lauamikrofon
Microphone - Microphone holder - Yes
Microphone - Sampling Rate - 96 kHz
Mikrofon - Sampling Rate - 96 kHz
Микрофон - Sampling Rate - 96 kHz
Microphone - Sample rate - 96 kHz
Microphone - Type - Table microphone
Microphone - Directionality - Super-cardioid
Microphone - Microphone direction type - Supercardioid
Mikrofon - Suuna tüüp - Superkardioid
Микрофон - Направление - Суперкардиоидный
Model - RZ19-05050300-R3M1
name_et - Razer mikrofon Seiren V3 Mini, valge
Name - Razer Seiren V3 Mini, Microphone (white)
Name - Razer Seiren V3 Mini White
Name - Razer | Streaming Microphone | Seiren V3 Mini | Wired | White
name_en - Razer microphone Seiren V3 Mini, white
name_lv - Razer microphone Seiren V3 Mini, white
name_ru - Razer microphone Seiren V3 Mini, white
Performance - Suggested gender - Boy/Girl
producerCode - RZ19-05050300-R3M1
ProducerCode - RZ19-05050300-R3M1
productName - Razer RZ19-05050300-R3M1 microphone White Table microphone
productSize - Normal
manufacturer_code - RZ19-05050300-R3M1
Manufacturer_code - RZ19-05050300-R3M1
Producer - Razer
Manufacturer - Razer
Ports & interfaces > USB charging port - No
Ports & interfaces - Device interface - USB
Ports & interfaces - USB port - Yes
Ports & interfaces - USB connector type - USB Type-C
Ports & interfaces - Connectivity technology - Wired
ShortDescription -
sizeX - 170
sizeY - 180
sizeZ - 70
Weight - 0,44
weight - 0.3 kg
weight - 500
barcode - 8887910000427
Technical details > Headphones connection type - Wired
Technical details > Wireless - No
Technical details > Wireless connection - No
Technical details > Gross weight - 0.41 kg
Technical details > Net weight - 0.24 kg
Technical details > Producer product name - Seiren V3 Mini
Technical details > Producer product family - Streaming Microphone
Technical details > Producer - Razer
Technical details > Noise canceling - No
Technical_details - Step into the spotlight without any baggage - the Razer Seiren V3 Mini is the ultra-compact USB microphone that leaves a massive impression despite its size. Perfected for gamers, streamers and chatterboxes, this microphone offers a straightforward solution for anyone who doesn't want to miss out on studio quality. The heart of the Seiren V3 Mini is a specially developed 14 mm condenser capsule that captures even the finest nuances of the voice - especially in the higher frequency ranges. This means comments and conversations always sound clear and natural. With a precise pickup pattern, the microphone focuses on the most important thing: the voice. Disturbing noises in the room? Not an issue, because these are reliably suppressed. There is also maximum control without delay thanks to the tap-to-mute function: a gentle tap is enough to mute the transmission. The intuitive LED status display shows at a glance whether the microphone is on air - so unexpected events remain private. Standing on a tilting stand that includes an integrated shock absorber, the Seiren V3 Mini skillfully adapts to the setup geometry. The installation? Extremely simple. Plug and play means one less thing to worry about: connect the Seiren V3 Mini to the PC via USB and within seconds your voice will be the focus without having to install any software or update drivers. Fully compatible with leading applications such as Discord, OBS Studio and XSplit, this microphone is the direct route to unadulterated sound presence. A small device with a big impact for everyone who wants to be clearly understood. Item no.: 100048197 Microphone type color white EAN 8887910000427 Manufacturer no. RZ19-05050300-R3M1 Seiren series Suitable for streaming Connection type wired Signal frequency response 20 Hz - 20 kHz Structure Design table microphone Supercardioid polar pattern Further information Connection via USB-A to USB-C cable | maximum sound pressure 110 dB | Signal-to-noise ratio: 96 dB (A) | Sampling rate: 96 kHz | Bit rate: 24 bits
title_en - Razer Seiren V3 Mini Microphone
title_lv - Razer Seiren V3 Mini Mikrofons
title_ru - Razer Seiren V3 Mini Микрофон
Performance - LED backlight - Yes
Performance - Plug and Play - Yes
Performance - Product colour - White
brand - Razer
74,03 €
Razer Seiren V3 Mini, White
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas