Lego Cinderella and Prince Charming's Castle

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 862281 Preces kods: 43206
Pasūtāms 37 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
82,85 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 07.10.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 07.10.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 07.10.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 07.10.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 07.10.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 07.10.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 03.10.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Gabaliņu skaits: 365
  • Ražotājs: Lego
  • Sērija: Disney
  • Vecums: No 5 gadiem
Visi parametri
Gabaliņu skaits : 365
Ražotājs : Lego
Sērija : Disney
Vecums : No 5 gadiem
Papildus specifikācija
Apraksts - Pils būvētājiem vai Disneja princešu faniem vecumā no 5 gadiem ir daudz spēļu iespēju ar šo LEGO Disney Pelnrušķītes un prinča Šarmanta pili (43206), kurā ir trīs līmeņu pils, 3 minifigūriņas un 2 LEGO dzīvnieku figūriņas, kā arī interaktīvas digitālās instrukcijas, lai būvēšana būtu īpaši jautra. Intuitīvie rīki, kas pieejami bezmaksas LEGO konstruēšanas instrukciju lietotnē, palīdz bērniem būvējot vizualizēt modeli. Roku spēle Šis detalizētais komplekts ir aprīkots ar funkcijām un piederumiem, lai palielinātu jautrību, kad bērni spēlē lomu spēles un izdzīvo iecienītākās filmu ainas vai rada savas. Pilī ir balles zāle ar rotējošu deju grīdu, kleitu studija, kurā bērni var nomainīt Pelnrušķītes kleitu, skapis ar darbojošām kaķu durvīm un daudz kas cits, kas veicina nebeidzamu radošu rotaļu. Daudz jautru varoņu Šis komplekts ātri liek bērniem spēlēties ar Disney princeses Pelnrušķītes, burvīgā prinča un lēdijas Tremeinas minifigūriņām, kā arī Gus Gus un Lucifera LEGO dzīvnieku figūriņām, un ir iespaidīga dāvana jebkuram Disney faniem. Atvērta izklaide Dāviniet Disney princeses faniem vai jebkuram bērnam, kam patīk pilis, dāvanu, kas pilna ar detaļām, kuras rosina iztēli, ar šo LEGO Disney Pelnrušķītes un prinča Šarminga pils (43206) komplektu Radošums kastē Šajā 365 detaļu komplektā ietilpst 3 līmeņu pils ar dažādām telpām un funkcijām, 3 minifigūriņas, 2 LEGO dzīvnieku figūriņas un daudz piederumu, kas rosina rotaļāties Mīļākie varoņi Ar Disney princeses Pelnrušķītes tēlu, princis un lēdija Tremeina, kā arī Gus Gus un Lucifers LEGO dzīvnieku figūriņas, komplekts ir radīts neierobežotiem piedzīvojumiem Jautra dāvana vecumā no 5 gadiem Disney fani izbaudīs šo iztēles iespēju pilno komplektu ar ikonisko pili, kas veidota pēc Disney filmas motīviem un ir kā radīta bērnam ar aizraušanos ar princesēm Ikdienas spēle Ar pili, kuras izmērs pārsniedz 11 collas. (28 cm) augstumā, 9,5 collas (25 cm) platumā un 4,5 collas platumā. (11 cm) dziļumā, šis komplekts ir radīts nebeidzamām rotaļu sesijām, un to var izstādīt bērnu istabās Interaktīvā digitālā būvēšana Izmantojot LEGO konstruēšanas instrukciju lietotni, jaunie konstruktori var palielināt, pagriezt un vizualizēt sava modeļa digitālo versiju, kamēr viņi būvē, šis Disney Princess konstruktoru komplekts veicina atvērtu radošu rotaļu, kas palīdz veidot svarīgas dzīves prasmes caur jautrību Bezkompromisa kvalitāte Jau kopš 1958. gada LEGO sastāvdaļas atbilst stingriem nozares standartiem, lai nodrošinātu to pastāvīgu savienošanu Drošība pirmajā vietā LEGO sastāvdaļas tiek gāztas, karsētas, drupinātas, savītas un analizētas, lai pārliecinātos, ka tās atbilst stingrajiem pasaules drošības standartiem.
Citas funkcijas -
Daļas numurs - 43206
dimensijas dziļums - 65 mm
Dzimums - Meitenes
Dzimums - Zēni
ean - 5702017154336
Eans - 5702017154336
EAN_kods - 5702017154336
Elementu skaits - 365
garantija - 24
garantijas_tips - normāli
Iekļautie piederumi -
izmērs augstums - 350 mm
izmērs platums - 380 mm
izmērs svars - 8800 g
Kategorija - Saknes/bērni/bērniņi/spēles bloki
Kategorija_1 - Rotaļlietas
Kategorija_2 - Tehniskās un radošās rotaļlietas
Komplekta lielums - Vidēja
Minimālais vecums - od 5 gadi
Nosaukums - LEGO 43206 Disney Princess Pelnrušķītes pils konstruktors (ietilpst 3 mini lelles, tostarp princese Pelnrušķīte)
Nosaukums - LEGO Disney 43206 Pelnrušķītes un burvīgā prinča pils
nosaukums - Lego Disney Princess 43206 Pelnrušķīte un prinča Šarmantā pils
ProducerCode - 43206
Ražotāja_kods - 43206
ražotājs - LEGO
Ražotājs - LEGO
Ražotājs - LEGO
ShortDescription -
Svars - 0,85
sērija - Disneja princese
Tehniskā_details - 43206 Disney princeses Pelnrušķītes pils konstruktors Mazajiem princesēm un prinčiem ir daudz spēļu iespēju un iedvesmas radošām rotaļām ar šo LEGO Disney princeses Pelnrušķītes pils (43206) rotaļlietu pili. Šī rotaļlieta vecumā no 5 gadiem ļauj bērniem dejot un izspēlēt savas mīļākās ainas no filmas vai izdomāt savus stāstus. Šī LEGO Disney Princess pils sastāv no leļļu mājas ar 3 līmeņiem. Tajā ir balles zāle ar rotējošu deju grīdu, apģērbu studija, kurā bērni var nomainīt Pelnrušķītes kleitu, skapis ar darbojošām kaķu durvīm un daudz kas cits. Princeses rotaļlietā ir iekļauta arī Pelnrušķītes mini lelle ar papildu balles kleitas tērpu, prinča Burvīgā un grāfienes Tremeinas mini lelles, kā arī Gusa un Lucifera LEGO dzīvnieku figūriņas un daudz foršu aksesuāru. Būvējamā rotaļlieta "Pelnrušķīte" rosina radoši rotaļāties un palīdz attīstīt svarīgas dzīves prasmes rotaļājoties, pateicoties detalizēti izstrādātām mini lellēm un atpazīstamai konstrukcijai. Interaktīvās digitālās konstruēšanas instrukcijas nodrošina papildu būvēšanas prieku. Bezmaksas LEGO konstruēšanas instrukciju lietotne palīdz bērniem būvējot vizualizēt modeli. Šis komplekts ir iespaidīga dāvana jebkuram Disney faniem. Tips: konstruēšanas rotaļlieta EAN: 5702017154336 Ražotāja numurs: 43206 Sērija: Disneja princeses Daļas: 365 gabaliņi Sastāvs/aprīkojums: Sastāvdaļas: Komplektā ietilpst pils ar 3 līmeņiem, balles zāle ar rotējošu deju grīdu, guļamistaba, virtuve, apģērbu studija, garderobe ar kaķu durvīm un citi piederumi. 3 mini lelles: Komplektā: Pelnrušķīte ar papildu balles kleitas tērpu, burvīgais princis un grāfiene Tremeina un 2 LEGO dzīvnieku figūriņas: Gus un Lucifers. Ieteicamais vecums: no 5 gadiem Mērķauditorija: bērnudārza bērni, skolēni Materiāls: Materiāls: plastmasa Brīdinājumi: Brīdinājums: Nav piemērots bērniem līdz 36 mēnešu vecumam! Brīdinājumi: Uzmanību: Mazo detaļu dēļ pastāv nosmakšanas risks! Piezīmes: Pils ir vairāk nekā 28 cm augsta, 25 cm plata un 11 cm dziļa - šis komplekts ir lieliski piemērots bezgalīgām rotaļu stundām, un to var izstādīt bērna istabā. Izmērs: - Izmērs: 1,5 mm: Platums: 354 mm x augstums: 71 mm x dziļums/garums: 378 mm Svars: 846 grami.
vendpn -
Zīmols - Disneja princese
Description - Castle builders or Disney Princess fans aged 5+ get loads of play possibilities with this LEGO Disney Cinderella and Prince Charmings Castle (43206) set, featuring a 3-level castle, 3 mini-doll figures and 2 LEGO animal figures, plus interactive digital instructions to make building extra fun. Available in the free LEGO Building Instructions app, the intuitive tools help kids visualize the model as they build. Hands-on play This detailed set is packed with features and accessories to boost the fun as kids role-play and relive favorite movie scenes or create their own. The castle has a ballroom with a spinning dance floor, a dress studio where kids can swap out Cinderellas dress, a closet with a working cat door and more, encouraging endless creative play. Lots of fun characters This set gets kids playing fast with Disney Princess Cinderella, Prince Charming and Lady Tremaine mini-doll figures, plus Gus Gus and Lucifer LEGO animal figures, and is an impressive gift for anyDisney fan. Open-ended fun Give a Disney Princess fan or any kid who likes castles a gift full of details to inspire the imagination with this LEGO Disney Cinderella and Prince Charmings Castle (43206) set Creativity in a box This 365-piece set includes a 3-level castle build with different rooms and functions, 3 mini-doll figures, 2 LEGO animal figures and plenty of accessories to spark play Beloved characters Featuring Disney Princess Cinderella, Prince Charming and Lady Tremaine, plusGus Gus and Lucifer LEGO animal figures, the set is made for unlimited adventures Fun gift for ages 5+ Disney fans will enjoy this set full of imaginative possibilities, with an iconic castle, based on a Disney movie, thats a treat for a child with a passion for princesses Everyday play With the castle measuring over 11 in. (28 cm) high, 9.5 in (25 cm) wide and 4.5 in. (11 cm) deep, this set is made for endless play sessions and can be displayed in kids rooms Interactive digitalbuilding Using the LEGO Building Instructions app, young builders can zoom, rotate and visualize a digital version of their model as they build Important life skills With detailed mini-doll figures and a recognizable build, this Disney Princess construction set encourages open creative play that helps build vital life skills through fun Uncompromising quality Ever since 1958, LEGO components have met stringent industry standards to ensure they connect consistently Safety first LEGO components are dropped, heated, crushed, twisted and analyzed to make sure they meet rigorous global safety standards
Other features -
Part number - 43206
dimension depth - 65 mm
Gender - Girls
Gender - Boys
ean - 5702017154336
Eans - 5702017154336
EAN_code - 5702017154336
No. of elements - 365
guarantee - 24
guarantee_type - normal
Accessories included -
dimension height - 350 mm
dimension width - 380 mm
dimension weight - 8800 g
Category - Root/Child/Toys/Playing blockes
Category_1 - Toys
Category_2 - Technical and creative toys
Set size - Medium
Minimum age - od 5 years
Name - LEGO 43206 Disney Princess Cinderella s Castle Construction Toy (Includes 3 Mini Dolls Includes Princess Cinderella)
Name - LEGO Disney 43206 Zamek Kopciuszka i Księcia z Bajki
name - Lego Disney Princess 43206 Cinderella and Prince Charmings Castle
ProducerCode - 43206
Manufacturer_code - 43206
producer - LEGO
Producer - LEGO
Manufacturer - LEGO
ShortDescription -
Weight - 0,85
series - Disney Princess
Technical_details - 43206 Disney Princess Cinderella's Castle Construction Toy Little princes and princesses get lots of play options and inspiration for imaginative play with this LEGO Disney Princess Cinderella's Castle (43206) toy castle. This toy for ages 5+ lets kids dance and act out their favorite scenes from the movie or make up their own stories. This LEGO Disney Princess Castle consists of a dollhouse with 3 levels. There's a ballroom with a spinning dance floor, a clothing studio where kids can swap out Cinderella's dress, a closet with a working cat door, and more. The princess toy also includes a Cinderella mini doll with an additional ball gown outfit, Prince Charming and Countess Tremaine mini dolls, plus Gus and Lucifer LEGO animal figures and lots of cool accessories. The Cinderella buildable toy encourages creative play and helps develop important life skills through play, with detailed mini-dolls and recognizable structure. The interactive digital building instructions provide additional building fun. The free LEGO Building Instructions app helps children visualize the model as they build. The set makes an impressive gift for any Disney fan. Type: construction toy EAN: 5702017154336 Manufacturer number: 43206 Series: Disney Princesses Parts: 365 pieces Contents/Equipment: The set consists of a castle with 3 levels, ballroom with rotating dance floor, bedroom, kitchen, clothing studio, wardrobe with cat door and other accessories. 3 mini-dolls: Cinderella with an additional ball gown outfit, Prince Charming and Countess Tremaine and 2 LEGO animal figures: Gus and Lucifer. Age recommendation: from 5 years Target group: kindergarten children, school children Material: Plastic Warnings: Caution: Not suitable for children under 36 months! Warnings: Attention: Danger of suffocation due to small parts! Notes: The castle measures over 28cm high, 25cm wide and 11cm deep - this set is perfect for endless hours of play and can be displayed in a child's room. Dimension: Width: 354mm x Height: 71mm x Depth/Length: 378mm Weight: 846 grams
vendpn -
Brand - Disney Princess
82,85 €
Lego Cinderella and Prince Charming's Castle
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas