Asus ZenScreen MQ16AHE, 15.6"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1111446 Preces kods: MQ16AHE
Noliktavā 20 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
504,38 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 27.09.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 27.09.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 25.09.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: OLED
  • Refresh rate: 60 Hz
  • Reakcijas laiks: 1ms
  • Kontrasts: 100000:1
  • Gaišums: 400cd/m2
  • Izmērs: 15.6"
  • Izšķirtspēja: FHD 1920x1080
Apraksts
Piedāvājam iegādāties Asus 15.6" monitoru ar FHD 1920x1080 izšķirtspēju.
  • 1ms reakcijas laiks ir lieliski piemērots spēlēm un dinamiskām filmām.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Nav
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips OLED

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 60 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 1ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 100000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 400cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 15.6"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Sudraba
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Mobile
Izšķirtspēja FHD 1920x1080

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Nav
Flicker-free : Ir
Pivot : Nav
Swivel : Nav
Tilt : Nav
VESA sienas stiprinājums : Nav
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort Nav

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI Nav

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Nav

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Nav
USB-C Power Delivery : 10W
USB-C video ieeja : 1
Papildus specifikācija
Apraksts - ZenScreen OLED MQ16AHE pārsteidzošās, reālistiskās krāsas nodrošina pārsteidzošu vizuālo pieredzi, pateicoties izcilajam OLED panelim un HDR tehnoloģijai, kas spēj atainot vairāk nekā 1 miljardu krāsu. 100 % DCI-P3 kinematogrāfijas klases krāsu gamma padara šo ierīci par ārkārtīgi daudzpusīgu un universālu ierīci ikvienam, tostarp profesionāliem radošo darbu veicējiem. Ekstrēmi melni toņi un augsts uztveres spilgtums OLED tehnoloģija ZenScreen OLED MQ16AHE nodrošina visdziļākos melnos toņus un spilgtas krāsas jebkurā spilgtuma līmenī. Tā nodrošina arī īpaši asas un skaidras detaļas pat vistumsākajās ainās. Ātrs reakcijas laiks un vienmērīgs attēls Pateicoties ātram reakcijas laikam, kas ir tikai 1 ms, ZenScreen OLED MQ16AHE attēlo vienmērīgas un ātras darbības ainas un nodrošina spēlēšanu ar zemu latentuma līmeni. Jūs varēsiet izbaudīt arī tādas smalkas priekšrocības kā teksta ritināšanu bez izplūšanas. ASUS ZenScreen elegantais un portatīvais dizains ir ideāli piemērots dzīvei ceļā. Šim glītajam portatīvajam displejam ir viegls un plāns profils, tāpēc tas viegli iekļaujas jebkurā ceļojuma somā un ir gatavs doties jebkurā vietā un jebkurā laikā. Plašas savienojamības iespējas ZenScreen OLED sērijā ir mini-HDMI ports un divas USB-C pieslēgvietas, no kurām viena ir ar pilnu USB-C atbalstu, bet otra - ar barošanu. Tas nodrošina daudzpusīgu savienojamību ar klēpjdatoriem/PC, viedtālruņiem un spēļu konsolēm. Izstrādāts, domājot par daudzpusību Noņemamais 360° statīvs ļauj viegli pieskrūvēt aizmugurējo statīva ligzdu, nodrošinot vieglu slīpuma regulēšanu portreta vai ainavas režīmā. Pateicoties 360° statīva konstrukcijai, to var viegli novietot pat uz galda statīva. Efektīvs darbs portreta un ainavas režīmā Izmantojot ASUS DisplayWidget Center programmatūru, ZenScreen OLED MQ16AHE var automātiski noteikt tā orientāciju un, pieslēdzot pie klēpjdatora, pārslēgt displeju starp ainavas un portreta režīmu. Ainsprofila režīms ir ideāli piemērots prezentācijām un izklājlapām, savukārt portreta režīms nodrošina perfektu skatījumu uz tādiem priekšmetiem kā dokumenti, grāmatas vai tīmekļa lapas. Tuvuma sensors Ekskluzīvs iesmidzināšanas formēšanas process nodrošina monitoram vieglu un plānu profilu, vienlaikus samazinot materiālu patēriņu. Paplašiniet savu darba telpu OLED monitors nodrošina izcilu krāsu kvalitāti un 100 000:1 kontrasta attiecību, kas nodrošina tumšāku melno un spilgtāku balto krāsu. Ar paplašinātu displeju varat efektīvāk strādāt, atrodoties ceļā, vai vienkārši baudīt iecienītākās filmas un videoklipus, lai kur jūs atrastos. Zema zilā gaisma Jaunā, uz aparatūru balstītā ASUS Low Blue Light tehnoloģija samazina potenciāli kaitīgo augstas enerģijas zilās gaismas izstarošanu, vienlaikus nodrošinot labāku krāsu kvalitāti nekā monitori ar tikai programmatūras filtrēšanas risinājumiem. Vides sertifikācija ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE ir rūpīgi pārbaudīts, lai atbilstu pasaules vadošo ilgtspējības sertifikātu prasībām. Šie testi ietver plašu aktuālo kritēriju datubāzi, neatkarīgu pārbaudi un strukturētu nepārtrauktas uzlabošanas sistēmu. Videi draudzīgs iepakojums ZenScreen OLED MQ16AHE portatīvais monitors ir sertificēts ar FSC Mix, pateicoties videi draudzīgam iepakojumam. Ekskluzīvs iesmidzināšanas formēšanas process nodrošina monitoram vieglu un plānu profilu, vienlaikus samazinot materiālu patēriņu. Videi draudzīgie papīra iepakojuma materiāli ir ne tikai viegli, bet arī kopējais tilpums ir pēc iespējas mazāks, lai efektīvāk veiktu pārvadājumus. Energoefektīvas funkcijas ZenScreen OLED MQ16AHE atbilst ENERGY STAR 8.0 versijas datoru specifikācijām.
Aspekta attiecība - 16:9
Atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Attēla uzlabošana - HDR
Attēla uzlabošana - attēla uzlabošanas sistēmas -
Augstuma regulēšana - Nē
Augstums - 0.2940
Augstums - 226 mm
Automātiskais pagrieziens - Nē
Bluetooth - Nē
BrandCode - ASUS
Bruto svars - 1.6440
Citas funkcijas -
dimensijas dziļums - 110 mm
Dinamiskais kontrasts - 1 000 000:1
Displeja virsma - Atspīdums
Dziļums - 90 mm
ean - 4711387434895
EAN - 4711387434895
Eans - 4711387434895
Ekrāna - paneļa izšķirtspēja - 1920x1080 Full HD
Ekrāna izmērs (diag.) - 15.6"
Ekrāns - skārienpanelis
Ekrāns - atsvaidzināšanas ātrums - 60
Ekrāns - displeja ekrāna tips - OLED
Ekrāns - ekrāna izmērs - 15.6
Ekrāns - ekrāna virsma - spīdīgs
Ekrāns - HDR enerģijas patēriņa vērtējums - E
Ekrāns - kontrasts - 100000
Ekrāns - krāsu gamma -
Ekrāns - malu attiecība - 16:9
Ekrāns - reakcijas laiks - 1
Ekrāns - spilgtums - 400
Enerģijas klase - B
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas patēriņš - 15 W
Garantija -
garantija - 36
garantijas_tips - ārējais
Garums - 0.0740
Grupa - TĀ > MONITORI > I/O savienotāji - 1 x 3,5 mm minijack
I/O savienotāji - 1 x mini HDMI
I/O savienotāji - 1 x USB (C tipa)
Iebūvēti skaļruņi - Nē
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi - HDMI kabelis Strāvas padeves kabelis Ātrā lietošanas pamācība USB-C kabelis Garantijas karte ZenScreen futrālis
Izmēri - augstums - 22.6
Izmēri - dziļums - 0.9
Izmēri - platums - 35.87
Izmēri - svars - 3.65
izmērs augstums - 300 mm
izmērs platums - 420 mm
izmērs svars - 2500 g
Jauda - enerģijas patēriņš - 6
Jauda - HDR enerģijas patēriņš - 12
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
Krāsa - Sudraba
Krāsu skaits - 1,07 miljardi
LongDescription ET - Izcila vizuālā kvalitāte ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE monitoram ir 15,6 collu OLED displejs, kas nodrošina dziļi melnus toņus, spilgtas krāsas un plašu kontrastu. OLED tehnoloģija nodrošina precīzas un spilgtas krāsas, tāpēc monitors ir ideāli piemērots gan darbam, gan izklaidēm. Kompakts un viegls dizains ZenScreen OLED MQ16AHE ir paredzēts pārnēsāšanai, jo ir viegls un kompakts. Šis monitors ir ideāli piemērots lietošanai ceļā, nodrošinot ērtības un mobilitāti jebkurā situācijā. Daudzpusīgas savienojamības iespējas Monitoram ir daudzpusīgas savienojamības iespējas, tostarp USB-C un HDMI, lai to varētu viegli un ērti savienot ar dažādām ierīcēm. USB-C savienojums nodrošina gan strāvas, gan datu pārsūtīšanu, izmantojot vienu kabeli, tāpēc iestatīšana ir ātra un vienkārša. 100% DCI-P3 krāsu gamma ZenScreen OLED MQ16AHE monitors aptver 100% DCI-P3 krāsu gammu, nodrošinot profesionāla līmeņa krāsu precizitāti un dzīvas krāsas. Šī funkcija ir īpaši noderīga fotogrāfiem, dizaineriem un citiem radošiem profesionāļiem, kuriem nepieciešama precīza krāsu atveidošana. Ergonomisks dizains Monitoram ir ergonomisks dizains, kas ļauj to ērti lietot dažādās pozīcijās. Komplektā iekļautais viedais statīvs ļauj novietot monitoru jums ērtākajā pozīcijā. Acijām draudzīgas funkcijas ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE monitoram ir Flicker-Free tehnoloģija un zemas zilās gaismas režīms, kas palīdz samazināt acu nogurumu un nodrošina ērtu skatīšanos ilgāku laiku.
LongDescription LV - Izcila vizuālā kvalitāte ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE ir aprīkots ar 15,6 collu OLED displeju, kas nodrošina dziļi melnus toņus, spilgtas krāsas un plašu kontrastu. OLED tehnoloģija nodrošina precīzu un reālistisku krāsu atveidi, padarot monitoru ideāli piemērotu gan darbam, gan izklaidei. Kompakts un viegls dizains ZenScreen OLED MQ16AHE ir viegls un kompakts, un tas ir paredzēts pārnēsāšanai. Šis monitors ir ideāli piemērots lietošanai ceļā, nodrošinot ērtības un mobilitāti jebkurā situācijā. Daudzpusīgas savienojamības iespējas Monitoram ir daudzpusīgas savienojamības iespējas, tostarp USB-C un HDMI, kas ļauj viegli un ērti pieslēgties dažādām ierīcēm. USB-C savienojums atbalsta gan strāvas, gan datu pārsūtīšanu ar vienu kabeli, padarot iestatīšanu vienkāršu un ātru. 100% DCI-P3 krāsu gamma ZenScreen OLED MQ16AHE aptver 100% DCI-P3 krāsu gammas, nodrošinot profesionālas klases krāsu precizitāti un reālistiskas krāsas. Šī funkcija ir īpaši noderīga fotogrāfiem, dizaineriem un citiem radošiem profesionāļiem, kuriem nepieciešama precīza krāsu atveidošana. Ergonomisks dizains Monitoram ir ergonomisks dizains, kas ļauj to ērti lietot dažādās pozīcijās. Komplektā iekļautais statīvs ar viedajām funkcijām ļauj novietot monitoru jums ērtākajā orientācijā. Acijdraudzīgas funkcijas ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE ietver Flicker-Free tehnoloģiju un zemas zilās gaismas režīmu, kas palīdz samazināt acu spriedzi un nodrošina ērtu lietošanu ilgāku laiku.
LongDescription LV - Izcila vizuālā kvalitāte ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE ir aprīkots ar 15,6 collu OLED displeju, kas nodrošina dziļu melno krāsu, spilgtas krāsas un plašu kontrastu. OLED tehnoloģija nodrošina precīzu un reālistisku krāsu attēlojumu, padarot monitoru par ideālu gan darbam, gan izklaidei. Kompakts un viegls dizains ZenScreen OLED MQ16AHE ir paredzēts pārnēsāšanai, viegls un kompakts. Šis monitors ir lieliski piemērots lietošanai kustībā, piedāvājot ērtības un mobilitāti jebkurā situācijā. Daudzpusīgas savienojamības iespējas Monitors ietver daudzpusīgas savienojamības iespējas, tostarp USB-C un HDMI, kas ļauj viegli un ērti savienot dažādas ierīces. USB-C savienojums atbalsta gan strāvas, gan datu pārsūtīšanu ar vienu kabeli, padarot iestatīšanu vienkāršu un ātru. 100% DCI-P3 krāsu gamma ZenScreen OLED MQ16AHE pārklāj 100% no DCI-P3 krāsu gammas, nodrošinot profesionālas kvalitātes krāsu precizitāti un reālistiskas krāsas. Šī funkcija ir īpaši noderīga fotogrāfiem, dizaineriem un citiem radošiem profesionāļiem, kuriem nepieciešams precīzs krāsu attēlojums. Ergonomisks dizains Monitoram ir ergonomisks dizains, kas ļauj ērti lietot dažādās pozīcijās. Iekļautais statīvs ar viedajām funkcijām ļauj novietot monitoru sev ērtākajā orientācijā. Acīm draudzīgas īpašības ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE ietver Flicker-Free tehnoloģiju un zemas zilās gaismas režīmu, kas palīdz samazināt acu nogurumu un nodrošina ērtu lietošanas pieredzi ilgstoši.
Matricas tips - OLED
MediumApraksts LV - ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE ir portatīvs 15,6 collu OLED monitors, kas nodrošina izcilu vizuālo kvalitāti un mobilitāti. Šis kompaktais un vieglais monitors ir ideāls sabiedrotais ceļā, nodrošinot reālistiskas krāsas un lielisku kontrastu. Tam ir daudzpusīgas savienojamības iespējas un ergonomisks dizains, kas nodrošina ērtu lietošanu jebkurā situācijā. - 15,6 collu OLED displejs - FHD (1920 x 1080) izšķirtspēja - USB-C un HDMI savienojumi - 100% DCI-P3 krāsu gamma - Ergonomisks dizains un pārnēsājamība
Modelis - MQ16AHE
NameInWeb ET - Asus ZenScreen OLED MQ16AHE, 16'', FHD, OLED, USB-C, pelēks - Portatīvais monitors
NameInWeb LV - Asus ZenScreen OLED MQ16AHE, 16'', FHD, OLED, USB-C, pelēks - Portatīvais monitors
NetWeight - 0.7100
nosaukums - 16" MQ16AHE OLED USB-C monitors
Nosaukums - ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE - 15,6'' | OLED | 1ms
Nosaukums ET - 16" ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE FHD USB-C monitors
NosaukumsInWeb LV - Asus ZenScreen OLED MQ16AHE, 16'', FHD, OLED, USB-C, pelēka - Portatīvais monitors
Nosaukums LV - 16" ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE FHD USB-C monitors
Nosaukums LV - 16" ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE FHD USB-C monitors
Papildaprīkojums pēc izvēles -
Platums - 0.4370
Platums - 358.7 mm
Preces kods - MQ16AHE
ProducerCode - MQ16AHE
Punktu piķis - 0.179 mm
ražotājs - Asus
Ražotājs - Asus
RažošanaValsts - TW
Reakcijas laiks - 1 ms
Redzamais laukums, horizontāli - 344.21 mm
Redzamais laukums, vertikāli - 193.62 mm
Regula - avertojams
Regula - regulējams augstums
Regula - slīpums
Regula - šarnīrs
Rezolūcija - 1920 x 1080 (FHD 1080)
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Saskarnes - 3,5 mm stereo audio ligzda
Saskarnes - USB-C - 1
Saskarnes - USB-C funkcijas - DisplayPort
Saskarnes - USB-C funkcijas - enerģijas piegāde
Sertifikāti - Energy Star
Sertifikāti - TUV
ShortDescription - 15,6'' | OLED || 1ms
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skaņa - skaņas tehnoloģija -
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 400 cd/m²
Statiskais kontrasts - 100 000:1
Svars - 0.72 kg
TariffNo - 85285210
Tilpums - 0.00950737
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīmekļa kamera - Nav
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
vendpn - MQ16AHE
VidējaisApraksts ET - ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE ir portatīvs 15,6 collu OLED monitors, kas nodrošina izcilu vizuālo kvalitāti un mobilitāti. Šis kompaktais un vieglais monitors ir ideāls sabiedrotais ceļā, jo piedāvā spilgtas krāsas un lielisku kontrastu. Monitoram ir daudzpusīga savienojamība un ergonomisks dizains, kas nodrošina ērtu lietošanu jebkurā situācijā. - 15,6 collu OLED ekrāns - FHD (1920 x 1080) izšķirtspēja - USB-C un HDMI savienojumi - 100% DCI-P3 krāsu gamma - Ergonomisks dizains un pārnēsājamība.
VidējaisApraksts LV - ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE ir pārnēsājams 15,6 collu OLED monitors, kas piedāvā izcilu vizuālo kvalitāti un mobilitāti. Šis kompaktais un vieglais monitors ir ideāls pavadonis ceļā, nodrošinot reālistiskas krāsas un lielisku kontrastu. Tam ir daudzpusīgas savienojamības iespējas un ergonomisks dizains ērtai lietotāja pieredzei jebkurā situācijā. • 15,6 collu OLED displejs; • FHD (1920 x 1080) izšķirtspēja; • USB-C un HDMI savienojumi; • 100% DCI-P3 krāsu gamma; • Ergonomisks dizains un portativitāte.
Vispārīgie parametri - krāsa - pelēks
Vispārīgie parametri - ražotājs - Asus
Vispārīgie parametri - regulas numurs - 2019/2013
WiFi - Nē
Description - Zadziwiający, realistyczny kolor ZenScreen OLED MQ16AHE zapewnia niesamowite wrażenia wizualne dzięki doskonałemu panelowi OLED i technologii HDR, która może wyświetlać ponad 1 miliard kolorów. Gama kolorów 100% DCI-P3 klasy kinowej sprawia, że jest to niezwykle wszechstronny i wszechstronny sprzęt dla każdego w tym profesjonalnych twórców. Ekstremalna czerń i wysoka jasność percepcyjna Technologia OLED w ZenScreen OLED MQ16AHE zapewnia najgłębszą czerń i zapewnia żywe kolory na każdym poziomie jasności. Zapewnia także niezwykle ostre i wyraźne szczegóły, nawet w najciemniejszych scenach. Szybki czas reakcji i płynność obrazu Dzięki szybkiemu czasowi reakcji zaledwie 1 ms ZenScreen OLED MQ16AHE wyświetla płynne, szybkie sceny akcji i zapewnia rozgrywkę z niskimi opóźnieniami. Będziesz także cieszyć się subtelnymi korzyściami, takimi jak przewijanie tekstu bez rozmycia. Elegancka i przenośna konstrukcja ASUS ZenScreen jest idealny do życia w drodze. Ten elegancki przenośny wyświetlacz jest lekki i ma smukły profil, dzięki czemu z łatwością mieści się w każdej torbie podróżnej i jest gotowy do pracy w dowolnym miejscu i czasie. Bogata łączność Seria ZenScreen OLED obejmuje port mini-HDMI i dwa porty USB-C jeden z pełną obsługą USB-C, a drugi z zasilaniem. Zapewnia wszechstronne połączenie z laptopem/komputerem PC, smartfonem i konsolami do gier. Zaprojektowany z myślą o wszechstronności Odłączana podpórka 360° umożliwia łatwe przykręcenie tylnego gniazda statywu, umożliwiając łatwą regulację pochylenia w trybie pionowym lub poziomym. Dzięki konstrukcji podpórki 360° można go z łatwością postawić nawet na uchwycie stołowym.  Pracuj wydajnie w trybach pionowym i poziomym Dzięki oprogramowaniu ASUS DisplayWidget Center ZenScreen OLED MQ16AHE może automatycznie wykryć swoją orientację i przełączać wyświetlacz między trybem poziomym i pionowym po podłączeniu do laptopa. Tryb poziomy idealnie nadaje się do prezentacji i arkuszy kalkulacyjnych, natomiast tryb portretowy zapewnia doskonały widok takich przedmiotów, jak dokumenty, książki czy strony internetowe. Czujnik zbliżeniowy Ekskluzywny proces formowania wtryskowego zapewnia monitorowi lekkość i cienki profil, jednocześnie zmniejszając zużycie materiałów. Rozszerz swoją przestrzeń roboczą Monitor OLED zapewniający wyjątkową jakość kolorów i współczynnik kontrastu 100 000:1 zapewniający ciemniejszą czerń i jaśniejszą biel. Dzięki rozszerzonemu wyświetlaczowi możesz pracować wydajniej w podróży lub po prostu cieszyć się ulubionymi filmami i nagraniami wideo, gdziekolwiek jesteś. Niskie niebieskie światło Nowa, sprzętowa technologia ASUS Low Blue Light redukuje potencjalnie szkodliwą emisję niebieskiego światła o wysokiej energii, oferując jednocześnie jakość kolorów lepszą niż w przypadku monitorów z rozwiązaniami filtrującymi opartymi wyłącznie na oprogramowaniu. Certyfikacja środowiskowa ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE został rygorystycznie przetestowany, aby spełnić wymagania wiodących na świecie certyfikatów zrównoważonego rozwoju. Testy te obejmują obszerną bazę danych aktualnych kryteriów, niezależną weryfikację i ustrukturyzowany system ciągłego doskonalenia. Ekologiczne opakowanie Przenośny monitor ZenScreen OLED MQ16AHE posiada certyfikat FSC Mix dzięki ekologicznemu opakowaniu. Ekskluzywny proces formowania wtryskowego zapewnia monitorowi lekkość i cienki profil, jednocześnie zmniejszając zużycie materiałów. Ekologiczne materiały opakowaniowe na bazie papieru są nie tylko lekkie, a ich całkowita objętość jest tak mała, jak to możliwe, co zapewnia wydajniejszą wysyłkę. Funkcje energooszczędne ZenScreen OLED MQ16AHE spełnia wymagania specyfikacji komputerów ENERGY STAR w wersji 8.0.
Aspect ratio - 16:9
Refresh rate - 60 Hz
Picture enhancement - HDR
Picture enhancement - picture enhancement systems -
Height adjustment - No
Height - 0.2940
Height - 226 mm
Auto Pivot - No
Bluetooth - No
BrandCode - ASUS
GrossWeight - 1.6440
Other features -
dimension depth - 110 mm
Dynamic contrast - 1 000 000:1
Display surface - Glare
Depth - 90 mm
ean - 4711387434895
EAN - 4711387434895
Eans - 4711387434895
Screen - panel resolution - 1920x1080 Full HD
Screen size (diag.) - 15.6"
Screen - touch panel
Screen - refresh rate - 60
Screen - display screen type - OLED
Screen - screen size - 15.6
Screen - screen surface - glossy
Screen - HDR energy rating - E
Screen - contrast - 100000
Screen - color gamut -
Screen - aspect ratio - 16:9
Screen - response time - 1
Screen - brightness - 400
Energy class - B
Energy label - Pobierz
Power consumption - 15 W
Warranty -
guarantee - 36
guarantee_type - external
Length - 0.0740
Group - IT > MONITORS > I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors - 1 x mini HDMI
I/O connectors - 1 x USB (Type C)
Speakers built-in - No
TV tuner built-in - No
Accessories included - Kabel HDMI Zasilacz Przewód zasilający Skrócona instrukcja obsługi Kabel USB-C Karta gwarancyjna Etui ZenScreen
Dimensions - height - 22.6
Dimensions - depth - 0.9
Dimensions - width - 35.87
Dimensions - weight - 3.65
dimension height - 300 mm
dimension width - 420 mm
dimension weight - 2500 g
Power - energy consumption - 6
Power - HDR energy consumption - 12
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Color - Silver
Number of colors - 1,07 mld
LongDescription ET - Erakordne visuaalne kvaliteet
ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE monitoril on 15.6-tolline OLED ekraan, mis pakub sügavaid musti toone, erksaid värve ja laia kontrastsust. OLED tehnoloogia tagab täpse ja elutruu värvide kuvamise, muutes monitori ideaalseks nii tööks kui ka meelelahutuseks.
Kompaktne ja kerge disain
ZenScreen OLED MQ16AHE on loodud olema kaasaskantav, olles kerge ja kompaktne. See monitor sobib ideaalselt liikvel olles kasutamiseks, pakkudes mugavust ja mobiilsust igas olukorras.
Mitmekülgsed ühendusvõimalused
Monitoril on mitmekülgsed ühendusvõimalused, sealhulgas USB-C ja HDMI, mis võimaldavad lihtsat ja mugavat ühendamist erinevate seadmetega. USB-C ühendus võimaldab nii toite- kui ka andmeedastust ühe kaabli kaudu, muutes seadistamise lihtsaks ja kiireks.
100% DCI-P3 värvigamma
ZenScreen OLED MQ16AHE monitor katab 100% DCI-P3 värvigammast, pakkudes professionaalse taseme värvitäpsust ja elutruud värve. See omadus on eriti kasulik fotograafidele, disaineritele ja teistele loovtöötajatele, kes vajavad täpset värvide kuvamist.
Ergonoomiline disain
Monitoril on ergonoomiline disain, mis võimaldab seda mugavalt kasutada erinevates asendites. Kaasasolev nutikate funktsioonidega statiiv võimaldab monitori paigutada just sellisesse asendisse, mis on sulle kõige mugavam.
Silmasõbralikud funktsioonid
ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE monitoril on Flicker-Free tehnoloogia ja madala sinise valguse režiim, mis aitavad vähendada silmade koormust ja pakkuda mugavat kasutuskogemust pikema aja vältel.
LongDescription EN - Exceptional Visual Quality
The ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE features a 15.6-inch OLED display that delivers deep blacks, vibrant colors, and broad contrast. OLED technology ensures accurate and lifelike color representation, making the monitor ideal for both work and entertainment.
Compact and Lightweight Design
Designed for portability, the ZenScreen OLED MQ16AHE is lightweight and compact. This monitor is perfect for use on the move, offering convenience and mobility in any situation.
Versatile Connectivity Options
The monitor includes versatile connectivity options, including USB-C and HDMI, which allow easy and convenient connection to various devices. The USB-C connection supports both power and data transfer with a single cable, making setup simple and quick.
100% DCI-P3 Color Gamut
The ZenScreen OLED MQ16AHE covers 100% of the DCI-P3 color gamut, providing professional-grade color accuracy and lifelike colors. This feature is particularly beneficial for photographers, designers, and other creative professionals who need precise color representation.
Ergonomic Design
The monitor features an ergonomic design that allows for comfortable use in various positions. The included stand with smart features enables you to position the monitor in the most comfortable orientation for you.
Eye-Friendly Features
The ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE includes Flicker-Free technology and a low blue light mode, which help reduce eye strain and provide a comfortable user experience over extended periods.
LongDescription LV - Izcila vizuālā kvalitāte
ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE ir aprīkots ar 15,6 collu OLED displeju, kas nodrošina dziļu melno krāsu, spilgtas krāsas un plašu kontrastu. OLED tehnoloģija nodrošina precīzu un reālistisku krāsu attēlojumu, padarot monitoru par ideālu gan darbam, gan izklaidei. Kompakts un viegls dizains
ZenScreen OLED MQ16AHE ir paredzēts pārnēsāšanai, viegls un kompakts. Šis monitors ir lieliski piemērots lietošanai kustībā, piedāvājot ērtības un mobilitāti jebkurā situācijā. Daudzpusīgas savienojamības iespējas
Monitors ietver daudzpusīgas savienojamības iespējas, tostarp USB-C un HDMI, kas ļauj viegli un ērti savienot dažādas ierīces. USB-C savienojums atbalsta gan strāvas, gan datu pārsūtīšanu ar vienu kabeli, padarot iestatīšanu vienkāršu un ātru. 100% DCI-P3 krāsu gamma
ZenScreen OLED MQ16AHE pārklāj 100% no DCI-P3 krāsu gammas, nodrošinot profesionālas kvalitātes krāsu precizitāti un reālistiskas krāsas. Šī funkcija ir īpaši noderīga fotogrāfiem, dizaineriem un citiem radošiem profesionāļiem, kuriem nepieciešams precīzs krāsu attēlojums. Ergonomisks dizains
Monitoram ir ergonomisks dizains, kas ļauj ērti lietot dažādās pozīcijās. Iekļautais statīvs ar viedajām funkcijām ļauj novietot monitoru sev ērtākajā orientācijā. Acīm draudzīgas īpašības
ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE ietver Flicker-Free tehnoloģiju un zemas zilās gaismas režīmu, kas palīdz samazināt acu nogurumu un nodrošina ērtu lietošanas pieredzi ilgstoši.
Matrix type - OLED
MediumDescription EN - The ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE is a portable 15.6-inch OLED monitor that offers exceptional visual quality and mobility. This compact and lightweight monitor is an ideal companion on the go, providing lifelike colors and excellent contrast. It features versatile connectivity options and an ergonomic design for a comfortable user experience in any situation.
• 15.6-inch OLED display
• FHD (1920 x 1080) resolution
• USB-C and HDMI connections
• 100% DCI-P3 color gamut
• Ergonomic design and portability
Model - MQ16AHE
NameInWeb ET - Asus ZenScreen OLED MQ16AHE, 16'', FHD, OLED, USB-C, hall - Kaasaskantav monitor
NameInWeb EN - Asus ZenScreen OLED MQ16AHE, 16'', FHD, OLED, USB-C, gray - Portable monitor
NetWeight - 0.7100
name - Monitor 16 cali MQ16AHE OLED USB-C
Name - ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE - 15,6'' | OLED | 1ms
Name ET - Monitor 16" ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE FHD USB-C
NameInWeb LV - Asus ZenScreen OLED MQ16AHE, 16'', FHD, OLED, USB-C, pelēka - Portatīvais monitors
Name EN - Monitor 16" ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE FHD USB-C
Name LV - Monitor 16" ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE FHD USB-C
Optional accessory -
Width - 0.4370
Width - 358.7 mm
ProductCode - MQ16AHE
ProducerCode - MQ16AHE
Dot pitch - 0.179 mm
producer - Asus
Producer - Asus
ProductionCountry - TW
Response time - 1 ms
Visible area, horizontal - 344.21 mm
Visible area, vertical - 193.62 mm
Regulation - avertable
Regulation - adjustable hight
Regulation - tilt
Regulation - pivot
Resolution - 1920 x 1080 (FHD 1080)
SalesUnitOfMeasureCode - tk
Interfaces - 3,5 mm stereo audio jack
Interfaces - USB-C - 1
Interfaces - USB-C features - DisplayPort
Interfaces - USB-C features - power delivery
Certificates - Energy Star
Certificates - TUV
ShortDescription - 15,6'' | OLED || 1ms
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Sound - sound technology -
Touch screen - No
Brightness - 400 cd/m²
Static contrast - 100 000:1
Weight - 0.72 kg
TariffNo - 85285210
Volume - 0.00950737
Transreflective technology - LED
Web camera - None
UnitOfMeasureCode - tk
UnitsPerPackage - 1
vendpn - MQ16AHE
MediumDescription ET - ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE on kaasaskantav 15.6-tolline OLED monitor, mis pakub erakordset visuaalset kvaliteeti ja mobiilsust. See kompaktne ja kerge monitor on ideaalne kaaslane liikvel olles, pakkudes elutruid värve ja suurepärast kontrastsust. Monitoril on mitmekülgsed ühendusvõimalused ja ergonoomiline disain, mis tagavad mugava kasutuskogemuse igas olukorras.
• 15.6-tolline OLED ekraan
• FHD (1920 x 1080) resolutsioon
• USB-C ja HDMI ühendused
• 100% DCI-P3 värvigamma
• Ergonoomiline disain ja kaasaskantavus
MediumDescription LV - ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE ir pārnēsājams 15,6 collu OLED monitors, kas piedāvā izcilu vizuālo kvalitāti un mobilitāti. Šis kompaktais un vieglais monitors ir ideāls pavadonis ceļā, nodrošinot reālistiskas krāsas un lielisku kontrastu. Tam ir daudzpusīgas savienojamības iespējas un ergonomisks dizains ērtai lietotāja pieredzei jebkurā situācijā. • 15,6 collu OLED displejs;
• FHD (1920 x 1080) izšķirtspēja;
• USB-C un HDMI savienojumi;
• 100% DCI-P3 krāsu gamma;
• Ergonomisks dizains un portativitāte.
General parameters - colour - gray
General parameters - manufacturer - Asus
General parameters - number of the regulation - 2019/2013
WiFi - No
504,38 €
Asus ZenScreen MQ16AHE, 15.6"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas