Baseus Superior, USB-A to MicroUSB, 1m

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 828790 Preces kods: CAMYS-01
Noliktavā 4 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
12,75 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Smartpost pakomātu bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 27.09.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 27.09.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 27.09.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 25.09.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Garums: 1.0m
  • Tips: USB-A to Micro USB
Visi parametri
Garums : 1.0m
Krāsa : Melna
Tips : USB-A to Micro USB
Papildus specifikācija
category_en - Datori un komponenti > Kabeļi un adapteri > USB / microUSB / miniUSB / Lightning savienotāji > USB A/B savienotāji
category_lv - Datortehnika > Kabeļi un adapteri > USB / microUSB / miniUSB / Lightning savienotāji > USB A/B savienotāji
category_ru - Datortehnika > Kabeļi un adapteri > USB / microUSB / miniUSB / Lightning savienotāji > USB A/B savienotāji
description_lv - Pavisam jauns, oriģināls, mazumtirdzniecības iepakojumā Mikro USB kabelis ir universāls izstrādājums, piemērots daudzās situācijās. Tas ir saderīgs ar visiem lādētājiem, kuru maksimālā strāva ir līdz 2 A, un ļauj ērti pārsūtīt datus starp ierīcēm. Garajam USB kabelim, kas izgatavots no pret bojājumiem izturīga ABS un TPE auduma, vienmēr jābūt pa rokai. Tas palīdzēs jums uzlādēt viedtālruni vai planšetdatoru, kā arī noderēs, ja ierīces būs nepieciešams savienot ar datoru. Pārraides ātrums 480 Mb/s garantē augstu pārraides ātrumu. Specifikācija: Zīmols: Bāzeus Tips: USB zibspuldze: Mikro USB kabelis Materiāls: Materiāls: Maksimālais strāvas stiprums: 2 A Pārraides ātrums: 480 Mbps Kontaktdakšas: USB un Micro USB Galvenās iezīmes: Materiāls, kas izturīgs pret bojājumiem Ātra uzlāde un datu pārraide Garums ērtai lietošanai Plaša saderība Universāls priekšmets Mikro USB kabelis ir universāls piederums, kas var palīdzēt jebkurā situācijā. Jums tas vienmēr ir jābūt pa rokai, ja nepieciešams uzlādēt ierīci vai savienot to ar citām iekārtām, lai nosūtītu datus. Kabelis ir saderīgs ar visiem lādētājiem, kuru intensitāte ir līdz 2 A. Tas ir aprīkots ar USB un Micro USB spraudņiem. Augstas kvalitātes materiāls ABS ir izturīgs pret bojājumiem, tāpēc jums nav jāuztraucas par bojājumiem, pat ja ceļojat vai glabājat izstrādājumu rokassomiņā, mugursomā vai automašīnas kastē. Plaša saderība Ar šo kabeli varat uzlādēt jebkuru ierīci, kas aprīkota ar Micro USB portu. To var viegli pievienot citām elektronikas ierīcēm, izmantojot USB spraudni.
description_lv - Pilnīgi jauns oriģināls, mazumtirdzniecības iepakojums Mikro USB kabelis ir universāls priekšmets, piemērots daudzās situācijās. Tas ir saderīgs ar visiem lādētājiem, kuru maksimālā strāva ir līdz 2A, un ļauj ērti nosūtīt datus starp ierīcēm. Garajam USB kabelim, kas izgatavots no bojājumiem izturīgiem ABS un TPE audumiem, vienmēr jābūt pa rokai. Tas palīdzēs uzlādēt viedtālruni vai planšetdatoru, kā arī noderēs gadījumā, ja nepieciešams savienot ierīces ar datoru. 480 Mbps pārraide garantē lielu pārraides ātrumu. Specifikācija: Preču zīme: Baseus Tips: Micro USB kabelis Materiāls: ABS un TPE Maksimālā strāva: 2 A Pārraides ātrums: 480 Mbps Spraudņi: USB un Micro USB Galvenās iezīmes: Bojājumiem izturīgs materiāls Ātra uzlāde un datu pārraide Garums ērtai lietošanai Plaša saderība Universāls priekšmets Mikro USB kabelis ir daudzpusīgs piederums, kas var jums palīdzēt jebkurā situācijā. Jums vienmēr ir jābūt pie rokas, ja nepieciešams uzlādēt ierīci vai savienot to ar citu aprīkojumu, lai nosūtītu datus. Kabelis ir savietojams ar visiem lādētājiem, kuru intensitāte ir līdz 2A. Tas tiek piegādāts ar USB un Micro USB spraudņiem. Augstas kvalitātes materiāls ABS ir izturīgs pret bojājumiem, tāpēc jums nav jāuztraucas par defektiem, pat ja jūs ceļojat vai glabājat produktu rokassomā, mugursomā vai automašīnas kastē. Plaša saderība Varat izmantot šo kabeli, lai uzlādētu jebkuru ierīci, kas aprīkota ar Micro USB portu. Varat to viegli savienot ar citu elektroniku, izmantojot USB spraudni.
description_ru - Pavisam jauns oriģinālais mazumtirdzniecības iepakojums. Micro USB kabelis ir daudzpusīgs izstrādājums, kas piemērots daudzām situācijām. Tas ir saderīgs ar visiem lādētājiem ar maksimālo strāvu līdz 2 A un ļauj ērti pārsūtīt datus starp ierīcēm. Garajam USB kabelim, kas izgatavots no pret bojājumiem izturīga ABS un TPE auduma, vienmēr jābūt pa rokai. Tas palīdzēs jums uzlādēt viedtālruni vai planšetdatoru, kā arī noderēs, kad nepieciešams savienot ierīces ar datoru. Specifikācija: Zīmols: Baseus Tips: Micro USB kabelis Materiāls: ABS un TPE Maksimālā strāva: 2A Pārraides ātrums: 480 Mbps Savienotāji: USB un Micro USB Galvenās iezīmes: Materiāls, kas izturīgs pret bojājumiem Ātra uzlāde un datu pārraide Ātra uzlāde un datu pārraide Ātra uzlāde un datu pārraide Garums ērtai lietošanai Plaša saderība Universāls priekšmets Micro USB kabelis ir universāls piederums, kas palīdzēs jums jebkurā situācijā. Jums tas vienmēr ir jābūt pa rokai, ja nepieciešams uzlādēt ierīci vai savienot to ar citu iekārtu, lai nosūtītu datus. Kabelis ir saderīgs ar visiem lādētājiem ar strāvu līdz 2 A. Tam ir USB un Micro USB savienotāji. augstas kvalitātes ABS materiāls ir izturīgs pret bojājumiem, tāpēc jums nebūs jāuztraucas par bojājumiem pat tad, ja ceļojat vai glabājat izstrādājumu somiņā, mugursomā vai automašīnas kastē. plaša saderība Šo kabeli varat izmantot, lai uzlādētu jebkuru ierīci, kas aprīkota ar Micro USB portu. To var viegli pievienot citām elektronikas ierīcēm, izmantojot USB savienotāju.
EAN - 6953156208476
gross_weight - 0.07 kg
Modelis - CAMYS-01
Ražotājs - Baseus
svars - 0.05 kg
title_lv - Baseus Superior 2A / 1m / Micro USB kabelis
title_lv - Baseus Superior Kabelis 2A / 1m / Micro USB
title_ru - Baseus Superior kabelis 2A / 1m / Micro USB
category_en - Computers & Components > Cables and adapters > USB / microUSB / miniUSB / Lightning connectors > USB A/B connectors
category_lv - Datortehnika > Kabeļi un adapteri > USB / microUSB / miniUSB / Lightning savienotāji > USB A/B savienotāji
category_ru - Datortehnika > Kabeļi un adapteri > USB / microUSB / miniUSB / Lightning savienotāji > USB A/B savienotāji
description_en - Brand new original, retail pack
Micro USB cable is a universal item, suitable in many situations. It is compatible with all chargers whose maximum current is up to 2A, and can let you easily send data between devices. The long USB cable made of damage-resistant ABS and TPE fabrics should always be at hand. It will help you charge your smartphone or tablet, and will come in handy in case you need to connect your devices to PC. The transmission of 480 Mbps guarantees high transmission speed.
Specification: Brand: Baseus
Type: Micro USB cable
Material: ABS and TPE
Maximum current: 2 A
Transmission speed: 480 Mbps
Plugs: USB and Micro USB Major features: Damage-resistant material
Fast charging and data transmission
Length for comfortable use
Broad compatibility Universal item
Micro USB cable is a versatile accessory which can help you in any situation. You should always keep it at hand in case you need to charge your device or connect it to other equipment in order to send data. The cable is compatible with all chargers whose intensity is up to 2A. It is supplied with USB and Micro USB plugs.
High-quality material
ABS is resistant to damage so you don’t have to worry about defects, even if you travel or store the product in the handbag, backpack or car box.
Broad compatibility
You can use this cable to charge any device supplied with Micro USB port. You can easily connect it to other electronics with the use of USB plug.
description_lv - Pilnīgi jauns oriģināls, mazumtirdzniecības iepakojums
Mikro USB kabelis ir universāls priekšmets, piemērots daudzās situācijās. Tas ir saderīgs ar visiem lādētājiem, kuru maksimālā strāva ir līdz 2A, un ļauj ērti nosūtīt datus starp ierīcēm. Garajam USB kabelim, kas izgatavots no bojājumiem izturīgiem ABS un TPE audumiem, vienmēr jābūt pa rokai. Tas palīdzēs uzlādēt viedtālruni vai planšetdatoru, kā arī noderēs gadījumā, ja nepieciešams savienot ierīces ar datoru. 480 Mbps pārraide garantē lielu pārraides ātrumu.
Specifikācija: Preču zīme: Baseus
Tips: Micro USB kabelis
Materiāls: ABS un TPE
Maksimālā strāva: 2 A
Pārraides ātrums: 480 Mbps
Spraudņi: USB un Micro USB Galvenās iezīmes: Bojājumiem izturīgs materiāls
Ātra uzlāde un datu pārraide
Garums ērtai lietošanai
Plaša saderība Universāls priekšmets
Mikro USB kabelis ir daudzpusīgs piederums, kas var jums palīdzēt jebkurā situācijā. Jums vienmēr ir jābūt pie rokas, ja nepieciešams uzlādēt ierīci vai savienot to ar citu aprīkojumu, lai nosūtītu datus. Kabelis ir savietojams ar visiem lādētājiem, kuru intensitāte ir līdz 2A. Tas tiek piegādāts ar USB un Micro USB spraudņiem.
Augstas kvalitātes materiāls
ABS ir izturīgs pret bojājumiem, tāpēc jums nav jāuztraucas par defektiem, pat ja jūs ceļojat vai glabājat produktu rokassomā, mugursomā vai automašīnas kastē.
Plaša saderība
Varat izmantot šo kabeli, lai uzlādētu jebkuru ierīci, kas aprīkota ar Micro USB portu. Varat to viegli savienot ar citu elektroniku, izmantojot USB spraudni.
description_ru - Совершенно новая оригинальная розничная упаковка.
Кабель Micro USB — универсальная вещь, подходящая во многих ситуациях. Он совместим со всеми зарядными устройствами с максимальным током до 2 А и позволяет легко передавать данные между устройствами. Длинный USB-кабель из устойчивых к повреждениям тканей ABS и TPE должен всегда быть под рукой. Он поможет вам зарядить смартфон или планшет, а также пригодится, если вам понадобится подключить устройства к ПК. Передача 480 Мбит/с гарантирует высокую скорость передачи.
Спецификация: Бренд: Baseus
Тип: кабель Micro USB
Материал: АБС и ТПЭ.
Максимальный ток: 2 А
Скорость передачи: 480 Мбит/с
Разъемы: USB и Micro USB Основные особенности: Устойчивый к повреждениям материал
Быстрая зарядка и передача данных
Длина для комфортного использования
Широкая совместимость Универсальный предмет
Кабель Micro USB — универсальный аксессуар, который выручит вас в любой ситуации. Его следует всегда держать под рукой на случай, если вам понадобится зарядить устройство или подключить его к другому оборудованию для отправки данных. Кабель совместим со всеми зарядными устройствами, сила тока которых составляет до 2А. В комплект поставки входят разъемы USB и Micro USB.
Высококачественный материал
ABS устойчив к повреждениям, поэтому вам не придется беспокоиться о дефектах, даже если вы путешествуете или храните изделие в сумочке, рюкзаке или автомобильном ящике.
Широкая совместимость
Вы можете использовать этот кабель для зарядки любого устройства, оснащенного портом Micro USB. Вы можете легко подключить его к другой электронике с помощью USB-разъема.
EAN - 6953156208476
gross_weight - 0.07 kg
Model - CAMYS-01
Producer - Baseus
weight - 0.05 kg
title_en - Baseus Superior Cable 2A / 1m / Micro USB
title_lv - Baseus Superior Kabelis 2A / 1m / Micro USB
title_ru - Baseus Superior Кабель 2A / 1m / Micro USB
12,75 €
Baseus Superior, USB-A to MicroUSB, 1m
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas